Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΙΚΤΙΝ

ΙΚΤΙΝ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Κινηση 16 μηνων του τιτλου μεταξυ των L1 και L  ( 1,45-1,80).Οπως επισημαινεται με τις ελλειπτικες γραμμες ο τιτλος  οταν ξεκιναει κινηση ,την πραγματοποιει με ιδιαιτερη ορμη ,διασπωντας ανοδικα τον ακμο 30 ημ διανυοντας μια αποσταση οχι ευκαταφρονητη.
 Ειναι σαφης η αντισταση των 1,80 η διασπαση της οποιας θα αποτελεσει διαγραμματικο γεγονος ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ,δεδομενου οτι η μετοχη εχει απο το 2002 να δει επιπεδα πανω απο αυτο.
Στην πορεια αυτη σημαντικο ειναι και το επιπεδο των 1,60 ευρω,οπου συγκλινουν η R1 και ο ακμο 200 ημ.
Σε περιπτωση υποχωρησης της η L1 στα 1,45 θα ειναι ενα αξιολογο επιπεδο στηριξης.
Τιτλος που εκπροσωπει μια εταιρεια με ιδιαιτερα θεμελιωδη και εξωστρεφεια ,η πορεια του οποιου κατα την διαρκεια της κρισης ηταν εξαιρετικη.

4 σχόλια:

michele είπε...

Δυστυχως η χρονικη συγκυρια δεν επιτρεπει ,οι μικροι και οι περισσοτεροι επενδυτες να σχοληθουν με τετοιες μετοχες με καλα θεμελιωδη.

"Κουραζουν" αλλα βεβαια δεν ριχνεις τα λεφτα σου σε κουβα,οπως εγινε κυριως με τις τραπεζες κατα τη διαρκεια της κρισης

michele είπε...

Το ΧΑΑ "κινειται" με παραμετρο το κοστος εξυπηρετησης του χρεους,με τα stress tests των τραπεζων ,με την πολιτικη η οχι σταθεροτητα
και επομενως τετοιοι τιτλοι βρισκονται στο περιθωριο δυστυχως.

Οταν ερθει ο καιρος που θα ασχοληθει το ευρυ κοινο,θα ειναι και αυτοι πλεον ..ακριβοι.

Στέφανος Οικονόμου είπε...

.....θα είναι και αυτοί πλέον ....ακριβοί.
Κάπως έτσι είναι και όταν έρθει η ώρα για την έξοδο,αν θα υπάρχουν αγοραστές μέχρι τα 0.80,θα ειναι καλά.Μη ψάχνουν όμως τους αγοραστές με το τηλεσκόπιο και αφήσουν και εκεί καμένη γη;Λιγο πιο κάτω απο το 1ε ήταν καλά,τώρα έχει μεγάλο ρίσκο και μάλιστα το έχουνε πιάσει πολύ στο στόμα τους με ότι αυτό συνεπάγεται.

michele είπε...

Φιλε Στεφανε,συχνα στα χρηματιστηρια το ακριβο γινεται ακριβοτερο και το φθηνο ,φθηνοτερο

οταν τα χρηματιστηρια ειναι ψηλα ..οι τιμες δεν ακουν θεμελιωδη