Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


ΒΟΥΛΙΑΞΑΜΕ..

                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

5 σχόλια:

profit είπε...

... μπλε

ευαγγελος είπε...

Μόνο ;

ΠΑΝΟΣ είπε...


Κώστα G σ' ευχαριστώ πολύ να είστε όλοι καλά επίσης (τώρα διαβάζω ξανά από το μεσημέρι)
Για τα υπόλοιπα...
Θα μπω στον πειρασμό, για άλλη μια φορά το κέρατό μου...δεν το βουλώνω ο μαλ...ς αλλά δεν με αφήνουν κιόλας...τελευταία φορά πάντως.

Επάνω που διάβαζα για την Ραχήλ μας προέκυψε η Μισέλ, με το τουπέ και την τσιριχτή φωνούλα...γιατί τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους κοινούς θνητούς οι "επώνυμοι" στο ξεκατίνιασμα , χώρια το άλλο... ανεμομαζώματα-διαβολοσκορπίσματα λέει ο λαός, δυστυχώς γι αυτήν βέβαια και πάντως δεν το εύχομαι για κανέναν. Ας την ξαναψηφίσουν τώρα οι συμπολίτες της σε ένδειξη συμπαράστασης.

Και ξανά επάνω που διάβαζα ότι υπάρχουν διαφορές μεταξύ των πρώην και των νυν κυβερνώντων (ΝΑΙ είμαι ένας από αυτούς που δεν καταλάβαιναν μέχρι τώρα την διαφορά) έσκασε και το νέο φρούτο. Απ' έξω και γραμμένος στα αγγλικά ήρθε και ο ΕΝΦΙΑ.
Συμφωνώ, υπάρχουν διαφορές, αλλά μάλλον προς το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ μ' αυτούς που έχουμε τώρα...

michele είπε...

Τι να κανω θα αναγκαστω να γραψω ενα αρθρο για τις διαφορές γενικως. Αφου μπλεκουμε το πολιτικο στοιχειο Ραχηλ και Μισελ ,ενω εδω υπαρχει ενα ξεκαθαρο προσωπικο και βεβαια γινεται επιτακτικη η αναγκη καθως φαινεται, μιας εμπεριστατωμενης μελετης των στοιχειων των κυβερνησεων. Διαφορετικα η μελλοντικη ιστορια της Ελλαδας θα γραφτει -παλι- απο ψεκασμενους ,Γαπικα ορφανα με τον αδοκιμο ορο φιλελευθεροι σοσιαλιστες και αλλους τινες. Με τα γνωστα αποτελεσματα

Ilias D είπε...

Ασχετο αλλα χρειαζομαι πληροφορια...για τον Φραγκοπλατανο(μ αυτο το ονομα το ξερω μονο) γνωριζει κανεις τπτ;
Καληνυχτα σας.