Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΕΧΑΕ

ΕΧΑΕ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Το καναλι W-W1 μεσα στο οποιο εξελιχθηκε η κινηση απο τα χαμηλα,εχει βεβαιως ακυρωθει ,αλλα εχει δημιουργηθει το κοκκινο καναλι S-S1 αρνητικης αποκλισης ,επισης πολυ σημαντικο για την  πλαγιοανοδικη πορεια του τιτλου.
Η μετοχη εχει δημιουργησει σχηματισμο κορυφης ,διεσπασε καθοδικα για ακομα μια φορα την Ε στα 8,80 και σημερα διεσπασε και την Ε1 στα 8,30 ,κατευθυνομενη σε ενα σημειο που θεωρουμε πολυ σημαντικη στηριξη.
Αυτο διοτι στην ζωνη των 8 ευρω ,συνταυτιζονται και η D και η κατω γραμμη S1 του καναλιου ,αλλα και ο απλος κμο 200 ημ ,ως εκ τουτου αναμενεται επανεμφανιση αγοραστικων δυναμεων .
Μεχρι τα 8,80 η κινηση σε περιπτωση αντιδρασης θα ειναι απλα διορθωτικη της τελευταιας πτωτικης,ΠΑΝΩ ομως απο το επιπεδο αυτο ,οι πιθανοτηες για νεα τοπικα υψηλα θα αυξηθουν κατακορυφα.
Πολυ μικρες οι πιθανοτητες κατα την αποψη μας της καθοδικης διασπασης των 8 ΕΥΡΩ,που αν επικυρωθει θα επιφερει περαιτερω ταλαιπωρια στους κατοχους με επομενη στηριξη  τα 7,30 της Χ.

5 σχόλια:

michele είπε...

WSJ: Γιατί η Ελλάδα βγαίνει ξανά στις αγορές ομολόγων
Τους λόγους για τους οποίους η Ελλάδα εξετάζει να βγει ξανά στις αγορές ομολόγων λίγο μετά την έκδοση του Απριλίου, παρουσιάζει blog της WSJ. Το περιβάλλον χαμηλών επιτοκίων και η επιτυχημένη πορεία του νέου πενταετούς ομολόγου.

http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1231946/wsj-giati-h-ellada-vgainei-xana-stis-agores.html

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ξερεις γιατι πεφτει ετσι αυτο το πραμα?
υπαρχει κανενα νεο?
θυμασαι χαα να ανεβαινει σοβαρα χωρις αυτη?

michele είπε...

Εχει 8 πτωτικες συνεδριασεις,δενεχει ΛΟΓΙΚΗ οσο υπαρχει λογικη στο ΧΑΑ.

Εδω ξεκινανε νεες εισαγωγες ΔΕΙΓΜΑ οτι αρχιζει μια ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ εποχη
οπως ΤΕΛΕΙΩΣΕ η προηγουμενη με την εισαγωγη της ΤΕΝΕΡΓ το 2007
στα 11 !! ευρω.

Επομενως μονο "παιχνιδι" σμε και μετοχων νομιζω γινεται

michele είπε...

Επισης συχνα σε ΤΕΤΟΙΕΣ μετοχες ΧΩΝΟΥΝ οταν δεν τους αρεσει το μερισμα η η επιστροφη

michele είπε...

Γιαννη οι δημοσιογραφοι ΟΛΟ ΤΑ ΙΔΙΑ γραφουνε

Λιγοι γραφουν για μικροτερες υγιεις εταιρειες ,με δυνατοτητες αναπτυξης,με καλα θεμελιωδη με story