Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Τελευταίο Απογευματάκι χωρίς τον Μιχάλη... χαλαρά...


Αν οι Fibonacci φτάσαν στα όρια και εσείς περιμένατε τον Μιχάλη.... 




Επίσης, βλέποντας την πορεία που είχε η Ελεύθερη Γνώμη την τελευταία εβδομάδα με τα views και το μικρό αριθμό σχολίων, θέλω  να κάνω την παρακάτω δήλωση :




Κατέβαλα κάθε προσπάθεια, σε κάθε περίσταση, να προβάλω και να υπερασπισθώ τις δημοκρατικές χρηματιστηριακές αξίες που συγκροτούν την παράταξη το blog μας και εκφράζουν τις συλλογικές αποφάσεις της ΔΗΜΑΡ  Ελεύθερης Γνώμης

Πιστεύουμε, όλοι, σε μια Αριστερά ένα χρηματιστήριο στην υπηρεσία της κοινωνικής αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας και της αδιαπραγμάτευτης πολιτικής οικονομικής και κομματικής εντιμότητας.

Τα αποτελέσματα των εκλογών views και σχολίων για την Ευρωβουλή εβδομάδα που μας πέρασε με οδηγούν, ως έχω χρέος, να υποβάλω στην Κεντρική Επιτροπή και στο Συνέδριο του κόμματος της Ελεύθερης Γνώμης την παραίτηση μου, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες καταστατικές μας διαδικασίες. Αυτά τα όργανα θα πάρουν τις αναγκαίες αποφάσεις.


Δηλώνω παρόν σε περίπτωση που μου ζητηθεί να συμβάλω στην βελτίωση του οικονομικού κλίματος από την τιμητική θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.


Αλεξανδράτος Παύλος, του Ζαφείρη και της Φρειδερίκης.
Συνδιαχειριστής Ελεύθερης Γνώμης
Μέλος της Μ.Κ.Ο. «για όλα φταίει ο …… » 
Μέλος της Μ.Κ.Ο. «Το ευρώ είναι KAI φετίχ KAI ταμπού»
 



13 σχόλια:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΚΑΚΗΣ είπε...

Αλεξανδράτε, αν παρεξηγηθεί το κρίμα στο λαιμό σου…
Εγώ πάντως σε προειδοποίησα ….είναι λιγάκι μακάβριο…

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλησπέρα Μικρέ,

Και ΓΕΚ και ΕΛΛΑΚΤΩΡ ωραία αποτελέσματα. Άντε να ανεβαίνουμε σιγά σιγά να συνηθίσουμε λίγο και το 4,ΧΧ πριν χρειαστούμε για το μέτρημα και τα δάκτυλα από το 2ο χέρι...

Καλή συνέχεια σε όλους,
Δευτέρα σήμερα και οι φίλοι στην πλατεία ήδη σκούζουν ότι τους έστησα....

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Αγαπητέ Βασίλη,

Η επιλογή θεμάτων ήταν δικιά μου κι γι'αυτό έθεσα τον εαυτό μου ήδη στη διάθεση των οργάνων και στις καταστατικές διαδικασίες της Ελεύθερης γνώμης.


Υγ. Λες να είχαμε βάλει κάτι σε πρώτη φορά?

ΠΧ να πηγαίνει να κάνει την εξέταση και να του λέει ο νοσοκόμος ότι θέλει κούρεμα/ξύρισμα.

Και τότε να έλεγε ο Μιχάλης:

-Δεν το έχω κάνει ποτέ. Ξέρω πως η πρώτη φορά είναι πολύ σημαντική...Δεν πρέπει να είναι με τον οποιοδήποτε."

μπαρμπαλιας είπε...

μεσα στο γενικο ξεπεσμο δεν μπορουσε να αποτελει εξαιρεση...
σα "σεξιστικο"οπως λενε οι χουρτουργιαρδες...ειναι πρωτο...
αλλα σα βλακεια,ανυπερβλητη...

σσ.παρολο το θορυβο που εγινε,το ειδα μολις σημερα...
Ατοοοο ωραιο κνέλι

μπαρμπαλιας είπε...

ολοκληρο κατεβατο για ΜΥΤΙΛ
στα σχολια του Σταυρόπλου...
να δω και να μην το πιστευω...

Η Αμερικανική ανεξάρτητη εταιρεία Stansberry Investment Research προτείνει "αγορά" για την Μυτιληναίος την οποία ξεχωρίζει λόγω της δημιουργίας ισχυρών ταμειακών ροών – μείωση του καθαρού δανεισμού. Παράλληλα, τονίζει ότι η αποτίμηση της μετοχής είναι ελκυστική σε όρους EV/EBITDA, EV/Free Cash Flow και P/BV. Όπως αναφέρει, οι ελεύθερες ταμειακές ροές (FCF) είναι ιδιαίτερα ελκυστικό μέγεθος, διότι δεν επιτρέπει να "πειράξει" κανείς τους αριθμούς. Πρόκειται για αυτό που απομένει αφού θα έχουν ληφθεί υπ' όψιν όλες οι λειτουργικές και κεφαλαιακές δαπάνες. Αν θεωρήσουμε ότι η διαπραγμάτευση της χρηματιστηριακής αξίας της εταιρείας αυτή τη στιγμή είναι μόνον 5,5 φορές το FCF, πιστεύουμε ότι δεν είναι εύκολο να βρει κανείς καλύτερη αξία στον συγκεκριμένο τομέα.

Επίσης, ελκυστικός είναι και ο δείκτης της αξίας των μετοχών της εταιρείας σε σχέση με τη λογιστική της αξία (P/BV), που φτάνει στο 0,8, που είναι σαν να αγοράζεις ένα δολάριο προς $0,80. Και η μετοχική αξία προς τα έσοδα της εταιρείας (price-to-sales) είναι μόνον 0,4. "Εμείς πιστεύουμε ότι η Μυτιληναίος είναι μια σπουδαία επένδυση σε ένα Βιομηχανικό όμιλο που αναμένεται συνεχώς να κερδίζει καθώς η οικονομία θα στέκεται ξανά στα πόδια της" αναφέρει η " Stansberry Investment Research".

giannhs kon είπε...


καλησπέρα ΜΠΑΡΜΠΑ

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά μεγάλα και μικρά


Κυρ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΕ η τηλεγραφική ΣΑΣ παραίτηση ΔΕΝ γίνεται δεκτή .
Θα την υποβάλετε αυτοπροσώπως στο ερχόμενο ΜΕΖΕΔΟσυνεδριο που προγραμματίζει η κυρία ΠΡΟΕΔΡΟΣ με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και βλέπουμε ………..

Κυρ ΜΑΡΚΑΚΗ χαρά μας να παρευρεθείτε

michele είπε...

Χαχα Βασιλη ! Τωρα ειδα τη μακαβρια γελοιογραφια. Δεν μασαω, απεραντο το οριο του καλλιτεχνη που σατυριζει!!

giannhs kon είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

μπαρμπαλιας είπε...

Βρήκαν αρχαίες ερωτικές επιγραφές
Real.gr

Σε άλλο σημείο της χερσονήσου «σε υψόμετρο 52 μ. επάνω από τη θάλασσα, βρέθηκε η δεύτερη επιγραφή. Είναι χαραγμένη βουστροφηδόν με μεγάλα γράμματα πλάτους 10 εκατ. Τον πρώτο στίχο καταλαμβάνει το όνομα του εραστή (Νικασίτιμος).

Στον δεύτερο στίχο είναι χαραγμένα το ρήμα οιφε (συνουσιάζεται) και το όνομα τού ερωμένου Τιμίονα = Τιμίωνα» Νικασίτιμος οιφε Τιμίωνα».

ρε τσου πουστιδι...αχαχαχααααα

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

Μια βιαστικη καλησπερα.

Ειστε αλλου!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τηλεγραφικά:
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗ. ΣΤΟΠ
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΓΙΑΝΝΑΡΟ. ΣΤΟΠ

michele είπε...

Συμφωνω με Πανο ΣΤΟΠ
Παραιτηση μη αποδεκτη ΣΤΟΠ

giannhs kon είπε...

Μάλιστα !!!!!!!!!!!!!! ………… και σαμποταζζζζζζ


Καλημέρα σε όλους τους φίλους