Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

XΩΡΙΣ ..ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ .ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ 

                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

44 σχόλια:

michele είπε...

Στα 497 αυτη τη στιγμη το spread ανεβαινει 18 μοναδες

περασε και πανω απο τις 500 σημερα

michele είπε...

Καρα Κρειβενς η Αμερικανιδα που τραυματιστηκε απο κροτιδα στην Σαντορινη

«Η εμπειρία του ατυχήματος είναι η χειρότερη αλλά και η καλύτερη στη ζωή μου. Πρόκειται για κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Μόνο στα όνειρά μου θα μπορούσα να φανταστώ την ευγένεια των ανθρώπων που συνάντησα στη Κρήτη κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου. Το ιατρικό προσωπικό εκτός του ότι είναι εκπληκτικά επιδέξιοι αλλά και καλοί επιστήμονες είναι παράλληλα πολύ καλοί άνθρωποι και ευγενικοί…. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κρήτη για τη ζεστή αγκαλιά που μου άνοιξε, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς και τους εργαζομένους του νοσοκομείου που με βοήθησαν να γίνω καλά. Είμαι χαρούμενη που επιστρέφω στην πατρίδα μου. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΡΗΤΗ»

Πολιτισμος.Απλα.

Unknown είπε...

Mixali kalispera pws blepeis peiraiws tha paei poio katw; euxaristw.

michele είπε...

Εχεις σχετικη ασφαλεια εκει laz coz μην ανησυχεις ,λιγο κατω -λιγο πανω μικρη σημασια εχει

Unknown είπε...

Απλα θελω να παρω και αλλες μιχαλη γι αυτο θελω την γνωμη σου π.χ μπορει να φτασει 1.60

michele είπε...

laz μπορει ,τωρα βρισκεται σε μια ζωνη που δεν μπορει να πει καποιος με βεβαιοτητα προς τα που θα παει..
οταν δωσει τεχνικο σημα
εδω θα ειμαστε. Δεν χρειαζονται βιασυνες,εγω προσωπικα εχω ..και καθομαι και περιμενω

Unknown είπε...

Εγινε μιχαλη ευχαριστω πολυ ... αναμενουμε τοτε!!!

michele είπε...

ΕΤΕ: Το νέο μετοχολόγιο μετά την ΑΜΚ

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1213656/ete-to-neo-metohologio-meta-thn-amk.html

Unknown είπε...

Καλησπέρα παιδιά κάποια άποψη για τα ΠΛΑΘ

Unknown είπε...

Μιχάλη ωραία όλα αυτά για το νέο μετοχολόγιο ΑΛΛΑ ακόμα δεν υπάρχει ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση της τράπεζας για τα ΑΚΡΙΒΗ ποσοστά των νέων μεγαλομετόχων. Επίσης αν δεν κάνω λάθος με τον νέο νόμο που έγινε η ΑΜΚ δεν υπάρχει η υποχρέωση για anchor επενδυτές? Η μοιράζουν τις μετοχές σε όποιο fund νά´ναι ΧΩΡΙΣ κατάλληλο background??

Το λέω γιατι απο το ΤΧΣ είπαν ότι δεν αναπροσαρμόζεται η τιμή του warrant επειδή η ΑΜΚ έγινε με τον νέο νόμο και όχι με τον παλιό.

Unknown είπε...

Τελικά τι ισχύει?Δίνουμε μετοχές που πληρώσαμε ΟΛΟΙ (θέλαμε δεν θέλαμε μέσω ΤΧΣ) την τσέπη μας στα 4.29€ σε τιμή 2.20€ σε όποιον νάναι δίνοντας του το δικαίωμα να πσίξει το ίδιο παιχνίδι που παίχτηκε με την Eurobank πριν την εισαγωγή?

michele είπε...

Νικο, δεν εχω κακη αποψη για τα ΠΛΑΘ,απλα αυτου του ειδους τα χαρτια εκμεταλλευομενα ενα οχι κακο κλιμα ,κανουν τις απαραιτητες βυθισεις
για να διωξουν κοσμο και ..επανερχονται. Εκει στα 1,10 υπαρχει μια στηριξη

michele είπε...

Οχι Ιoannou δεν υπαρχει επισημη,για τα ακριβη ποσοστα .Οσον αφορα την..σκεψη σου δεν την αποκειω καθολου ( σχολιο 7,23)

Αλλα το χρηματιστηριο τα εχει αυτα.Για τετοιες περιπτωσεις που ειναι και σπανιες ( οπως και η υπαρξη warrants κλπ) πριν μπει κανεις σε μια αυξηση πρεπει να γνωριζει και τα θεμελιωδη και το business plan.

Προσωπικα-και δεν θελω να κανω τον εξυπνο- δεν με ..ενδιεφερε η προηγουμενη ΑΜΚ της ΕΤΕ ,τοσο ψηλα.Πες το διαισθηση,η καλη χρηση της περιορισμενης γνωσης που μπορει να εχω περι τα τραπεζικα.

Τωρα ,το καινουργιο φρεσκο χρημα,η διακρατηση της Finansbank, ο λογος των δανειων προς τις καταθεσεις και η συγκεκριμενη τιμη,με πειθει περισσοτερο,μετρωντας και την κεφαλαιοποιηση

michele είπε...

Fitch - Eπιβεβαιώνει την αξιολόγηση Β- για τις 4 συστημικές ελληνικές τράπεζες - Σταθερό το outlook

Unknown είπε...

Μιχάλη κατέβασε και διάβασε το ενημερωτικό της Εθνικής ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ τέλις της σελίδας 42 μέχρι αρχές της σελίδας 43.Θέλω σχόλιο.

michele είπε...

Οκ ioannou επειδη βγηκα τωρα οταν επιστρεψω θα το κανω

Unknown είπε...

Fitch – Επιβεβαίωσε την αξιολόγηση «Β» της Αιθιοπίας

Κάτω και απο την Αιθιοπία εμείς.

Να είναι καλά η συγκυβέρνηση με το πόσο καλά έχουμε παει.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Πάντως για αποφυγή παρεξηγήσεων, (στο σχόλιο 7:23μμ) το ΤΧΣ δεν πούλησε τις μετοχές του στο 2,20. Εκδόθηκαν νέες μετοχές.

Ακολουθεί ανέκδοτο με μετόχους ΕΘΝΙΚΗΣ...

Unknown είπε...

Αλεξανδράτε ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ως Ελληνες φορολογούμενοι βαλαμε το χέρι στην τσέπη θελωντας και μη σε τιμή 4.29€.

Δεν με ενδιαφέρει αν πούλησε η όχι το ΤΧΣ. Με ενδιαφέρει ότι η νέα ΑΜΚ έγινε στο 2.20€ αποκλείοντας το ΤΧΣ, δηλαδή εσένα και εμένα, απο το να πάρει έστω και σε αρκετά χρόνια τα χρηματα ΜΑΣ πισω.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Βρίσκονται σε μια πτήση ΑΘήνα-Αιθιοπία, 4 μέτοχοι της ΕΤΕ.

Ο πρώτος παλαιός μέτοχος, έφαγε το reverse split, μπήκε στην 1η ΑΜΚ, πήρε δωρεάν τα warrant και περιμένει μελλοντική εξάσκηση.

Ο δεύτερος μέτοχος, μπήκε στην 1η ΑΜΚ χωρίς να έχει παλαιές μετοχές. Δεν ήταν απαραίτητο. Πήρε μετοχές, πήρε και τα αντίστοιχα warrant και περιμένει.

ο τρίτος μέτοχος, αγόρασε μόνο warrant και περίμενε την εξάσκηση. Μισή ώρα πριν την προσγείωση, περνάει η αεροσυνοδός και μαζί με το ποτό του κάνει ανήθικη πρόταση για την τουαλέτα. Πρέπει όλα να γίνουν γρήγορα, μιας και ο χρόνος δεν είναι αρκετός. Δεν την ενδιαφέρουν τα warrant, θα του δώσει ότι πολυτιμότερο έχει σχεδόν 50% φθηνότερα. 2,20 ευρώ και θα του περισσέψουν και τα warrants να πάρει δώρο για την απατημένη σύζυγο.

Ο τέταρτος μέτοχος, πέρναγε έξω από την τουαλέτα, είδε το μπαλαμούτιασμα και άπλωσε τα χέρια. Και για να μην μαρτυρήσει τίποτα στους πιλότους, θα πάρει και αυτός τις νέες μετοχές στο 2,20.

Και ρωτάω εγώ: Ποιος έκλεισε τα εισιτήρια από την Airfast tickets?

Unknown είπε...

Ας βγαλουμε λίγο τις παρωπίδες μας για δήθεν success story και παπαρες μάντολες. Πέραν του ότι ως πολίτες έχουμε ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ απο τα κερδοσκοπικά παιχνίδια της κυβέρνησης, πλέον δεν έχουμε ούτε μέλλον ώστε να πάρουμε έστω λίγα πίσω απο αυτά που μας βούτηξαν.

Και δεν μιλώ για τον εαυτό μου. Μιλώ για το παιδί μου.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Ioannou συμφωνώ μαζί του ότι έτσι φαίνεται εκ πρώτης όψεως.

Από την άλλη δεν ξέρω τι σχέδιο έχουν και πόσα από τα 4,29 ευρώ θα μπορέσουν να πάρουν πίσω.

Μην ξεχνάμε ότι οι τράπεζες με όλα τα κόκκινα δάνεια και περίεργα ανοίγματα που είχαν, έφθασαν στα πρόθυρα του γκρεμού. Δεν ξέρω καν τι σόι αξία είχαν. Άσε και την εκκρεμότητα με τις προνομιούχες.

Αν τώρα, οι πορείες των ισολογισμών τους μετά το απαραίτητο καθάρισμα που θα έρθει, επιτρέψουν να επιστρέψουν σε κερδοφορία, τότε ίσως μετά από κάποια κερδοσκοπική πορεία, βρεθεί κάποιος να βάλει το χέρι στην τσέπη για αυτές. Το εύχομαι, αλλά δεν το βλέπω σύντομα.

μπαρμπαλιας είπε...

κυρΧρηστο
εσυ απουσιαζες ...εδω τα ειπαμε αναλυτικα ,μεχρις και που γιναμε γραφικοι...
εγω εκανα και ενα σχολιο με κεφαλαια γραμματα σημερα...
για το χαρτ/κειο Μποτόπλου-Λαζαριδη...
και καλα φιλε μου λετε εσεις για τις αμκ
τις προσφατες....
εκεινη την ...στα 8 ευρω που εγινε μηδενια;;;;τσιου λοιπον
και θα μας φορολογησουν αποπανουθέμας
ως κατοχους μετοχων,αμοιβαιων κλπ
πακεταδοροι δεν ειμαστε;;;

Unknown είπε...

Μιχάλη χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαραθεση μαζί σου, γράφεις: "Προσωπικα-και δεν θελω να κανω τον εξυπνο- δεν με ..ενδιεφερε η προηγουμενη ΑΜΚ της ΕΤΕ ,τοσο ψηλα."

Μα αφού μπήκες χωρίς να σε ρωτήσουν. Και τώρα πάλι χωρίς να σε ρωτήσουν, κανουν νέα ΑΜΚ, αφήνοντας σε απ'έξω ΩΣ ΠΟΛΙΤΗ (δεν μιλάω ως πιθανό μέτοχο-επενδυτή) και τις μοιράζουν σε αμφιβόλου ποιότητας funds σε τιμή περίπου στην μεση.

Σε αυτά θέλω να μου απαντήσεις αν έχω δίκιο η άδικο.

Unknown είπε...

Αρα Μπαρμπαλιά θα φταίει ο πολίτης αν πάρει τον νόμο στα χέρια του?

Γιατί προς τα εκεί πάμε να είσαι σίγουρος.

μπαρμπαλιας είπε...

αυτα δεν γινοντε στην ελλαδα...
ολα ειναι αντέρκοντρολέ ολέ

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Success story όπως το παρουσιάζουν, μπορώ να δεχτώ μόνο της Ιρλανδίας.

Success story με κόσμο να ψάχνει φαγητό στα σκουπίδια, δεν υπάρχει. Με συσσίτια της εκκλησίας ή ιδρυμάτων, με τέτοια ανεργία, με τόσα στραβά και ελλείψεις στο κράτος.

Θεωρώ όμως σε ένα βαθμό επιτυχία το ότι φθάσαμε σε τέτοιο σημείο και δεν μας άφησαν να πέσουμε στο γκρεμό. Δεν το έκαναν σίγουρα γιατί μας αγαπάνε, αλλά για να μην χάσουν τα συμφέροντά τους.

Άρα για μένα, δεν είναι όλα μαύρα, δεν είναι όλα άσπρα. Πιο κοντά είμαστε στο σκούρο γκρι παρά στο λευκό. Αλλά είμαστε ζωντανοί και παλεύουμε. Μπορούσαμε να είμασταν πολύ χειρότερα.

Η πραγματικότητα των αριθμών είναι αμείλικτη. Μοιράζεις ότι έχεις στην τσέπη σου και όχι ότι θα ήθελες. Επτωχεύσαμεν και δυστυχώς όχι μόνο οικονομικά.

--
Υγ. Απέναντι από το σπίτι μου έχω αυτή την στιγμή εκδήλωση υποψηφίου δημάρχου. Ήταν 16χρόνια αντιδήμαρχος, έπαιρνε όλα τα "καλά" από το δήμο, με επιτροπές, δημοτικές επιχειρήσεις κλπ και ταυτόχρονα ήταν και νομικός σύμβουλος στην ΕΡΤ. Αυτό το μάθαμε όταν τον είδαμε μαζί με κάποιους εργαζόμενους μέσα από τα κάγκελα. Ξεκίνησε την ομιλία του κατά της σημερινής κατάστασης, της τρόικας κλπ, φανφάρες που αρέσουν στον κόσμο, ποιος? το παιδί του συστήματος. Ε αυτός μας κοροιδεύει ακόμα.

michele είπε...

Στο μαραθωνιο αυτο που λεγεται χρηματιστηριο ( γενικως ,οχι μονο το ελληνικο) για να επιβιωσεις απαιτουνται δυο βασικοι κανονες
1)Δια μεσου της οποιας ,πολιτικης,οικονομικης,κοινωνικης αναλυσης να αντιληφθεις τι..μελλει γενεσθαι στο επομενο διαστημα

2)Η ελαχιστοποιηση των λαθων που ολοι κανουμε. Μια μεγαλη ΠΑΤΑΤΑ μπορει να ειναι οδυνηρη.Αρα πρωτα αποφυγη της πατατας και μετα ..κυνηγι του κερδους.

michele είπε...

Με αυτα τα δεδομενα προσωπικα κατα τη διαρκεια της προηγουμενης αυξησης περισσοτερο εμπιστευτηκα τις ΑΛΦΑ+ΠΕΙΡ και οπως πολλοι φιλοι θα θυμουνται επεμενε και στην κατοχη των warrants απο τα χαμηλα

Στην περιπτωση της ΠΕΙΡ μπηκα αρκετα ψηλα ( γιατι υπολογισα λαθος τοχρονο της ΑΜΚ)με συνεπεια μεγαλη ζημια.Ο μονος τροπος ηταν η διακρατηση των warrants απο τα χαμηλα ετσι ωστε να μηδενισθει η ζημια.

Αυτα τα λεω για να δειξω,οτι συχνα σε ΟΛΑ τα χρηματιστηρια του κοσμου,υπαρχουν ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ που σκοπο εχουν τον ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ των επενδυτων.Ειτε απο το κρατος ( με την εννοια παραλειψεων ,η ελλιπων νομων) καθως και την εφαρμογη ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ μικρους η μεγαλους ,κατι που δεν γινεται
ειτε απο τα μεσα ηλκτρονικα και μη με τον τροπο που ολοι ξερουμε

michele είπε...

Παμε τωρα στην Ιρλανδια.Οταν η χωρα διαπραγματευοταν και μπηκε στο μνημονιο,οι δημοσιοι υπαλληλοι ( και ενω δεν ηταν ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ τους) ΣΥΝΑΙΝΕΣΑΝ αμεσα σε μειωση αποδοχων κατα 12%

Μικρο παραδειγμα του ΓΙΑΤΙ σημερα η Ιρλανδια δανειζεται με επιτοκιο χαμηλοτερο της Μ.Βρεττανιας

michele είπε...

Λιγο αργοτερα θα δουμε τον FTSE

η αληθεια ειναι οτι ειναι σε πολυ ενδιαφερον σημειο

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Για τον φίλο σου τον Γιώργο που ξέχασε να δηλώσει στην εφορία 10 ευρώ δεν θα πεις τίποτα?

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=yjd3BrOZ6Vw

michele είπε...

Ειναι αντιμνημονιακος ο Γιωργος ε Αλεξανδρατε ;;;
χαχα

μπαρμπαλιας είπε...

Μικε μου
θεωρω το παραδειγμα της Ιρλανδιας
ατυχες το λιγοτερο...
εδω εχουν κοψει ..ουκ εστιν αριθμος,
σε μισθους και συνταξεις,
εχουν φορολογησει αγρια τα εισοδηματα που δεν μπορουν να κρυφτουν...
και οτι απομενει ,πας στο μπακαλη και πληρωνεις πχ τα μακαρονια και το ρυζι ,
σε διπλασια τιμη απ οτι στην ευρωπη.
τελικα πιστευω οτι ο κοσμος πληρωσε και ξαναπληρωσε εδω
αλλα οι πακεταδοροι γελανε απειραχτοι
με τα λεφτα ωξω
γιουνόου...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

10 εκατ ευρώπουλα δεν δήλωσε...
ο Φούχτελ φταίει και η Μέρκελ

Διαμορφωτές κοινής γνώμης...


Unknown είπε...

Κύριε michele ευχαριστώ για την απάντηση για τα ΠΛΑΘ έλειπα και τώρα την είδα.

michele είπε...

Να εισαι καλα Νικολα

Μπαρμπα φυσικα εμεις εδω και πολιτικοι και πολιτικη και πολιτες με σειρα προτεραιοτητας εχουν την απολυτη ευθυνη

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

Ποιος στο τηλεφωνο;
Ο Φραγκας.
Και κλαμα η κυρια

https://www.youtube.com/watch?v=nuzJDAvkO-Y

Θα κλαψω,μην τον κυνηγατε,αντιμνημον.ιακος ειναι ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ κανει.

χα χα χα

Συμπερασμα, τον εβαλαν να πληρωσει και το εριξε στο αντιμνημονιο.

μπαρμπαλιας είπε...

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑΑΑΑΑΑΑΑ....
και οι Λαγαρδαιοι...
και ο Λιλικας
και και και..........
οθκ εστιν αριθμος

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

Α ρε Λαζοπουλε,να μην κατεβεις..
Κριμα ειχες δουλειες.
Σε πολεμο ειμαστε ,πειναει ο κοσμος αλλα η δουλεια δουλεια.
Αχ και τα ξερεις ολα.
Αχ τι χασαμε.

Λακης για μια μονοπλευρη σατυρα.

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

Σημερα εχω κεφια.
Θα ριξω ενα χορο

https://www.youtube.com/watch?v=3GlSOoiJIkY

χαλυ γκαλυ με ΧΑΙΚΑΛΗ. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Ολα ενταξει τα θμηθηκε να τα δηλωσει;
Σωτηρες.

michele είπε...

Εν τω μεταξυ ,αγαπητε κεφατε Πρακτορα και φιλοι
ΑΝΕΒΗΚΕ Ο FTSE

παμε επανω

Nek είπε...

Kαλησπέρα σας μετά απο παρα πολύ καιρό. Εχω μια απορία για όποιον μπορει να τη λύσει. Η ΕΤΕ εκανε κοντα 10 εκ τζίρο. Ο τζίρος αυτός δεν δικαιολογείται απο το σύνολο πράξεις+πακέτα. Είναι σχεδόν ο διπλάσιος. Ειδικά στο κλείσιμο είναι υπερβολικά υψηλός και δεν αντιστοιχει ούτε σε πράξεις, ούτε σε πακέτα. Μπορείτε να μου εγηγήσετε πως γίνεται αυτό?