Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

X.A.A. LIVE 

ΕUR/USD   MHNIAIO ΓΡΑΦΗΜΑ 
                                                                                                                                                                          σχόλια για τη συνεδρίαση online. 

DRAGHI:ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ 
ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ...


Δεν υπάρχουν αλλαγές στις μεσοπρόθεσμες προβλέψεις για τον πληθωρισμό και την ανάπτυξη, τόνισε ο πρόεδρος της ΕΚΤ, Μ.Ντράγκι, εξηγώντας την απόφαση της κεντρικής ευρωτράπεζας για διατήρηση του επιτοκίου στο 0,25%. 

Παρατηρώντας, ωστόσο, ότι υπάρχουν πτωτικοί κίνδυνοι παρείχε σαφέστατη διαβεβαίωση ότι η ΕΚΤ «δεσμεύεται» για χρήση όλων των αντισυμβατικών εργαλείων που διαθέτει εάν αυτό καταστεί αναγκαίο. 

Επανέλαβε δε ότι τα επιτόκια θα παραμείνουν στα σημερινά ή χαμηλότερα επίπεδα για παρατεταμένη χρονική περίοδο. Η νομισματική πολιτική θα εξακολουθεί να στηρίζει την οικονομία όσο καιρό χρειάζεται, τόνισε.

«Το διοικητικό συμβούλιο ομόφωνα δεσμεύθηκε να χρησιμοποιήσει όλα τα αντισυμβατικά εργαλεία που διαθέτει ώστε να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά οι κίνδυνοι από παρατεταμένη περίοδο χαμηλού πληθωρισμού» τόνισε. 

Ο πρόεδρος της ΕΚΤ υπογράμμισε ότι η δέσμευση της ΕΚΤ να δρομολογήσει – εφόσον χρειαστεί – μη συμβατικά μέτρα περιλαμβάνει και την υλοποίησης ενός προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης (QE). Το ενδεχόμενο ενός προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης, όπως και το ενδεχόμενο του αρνητικού επιτοκίου στη διευκόλυνση αποδοχής καταθέσεων εξετάστηκε στη συνεδρίαση του ΔΣ στο, δήλωσε ο Ντράγκι.

«Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε πολύ στενά τις εξελίξεις και θα εξετάσουμε όλα τα εργαλεία που είναι διαθέσιμα. Είμαστε απόλυτοι στην αποφασιστικότητά μας να διατηρήσουμε υψηλό βαθμό νομισματικής στήριξης και να δράσουμε άμεσα εφόσον είναι απαραίτητο» τόνισε, εξηγώντας ότι: 

«Όσο περισσότερο ο πληθωρισμός παραμένει σε χαμηλά επίπεδα, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος για τις πληθωριστικές προβλέψεις. Για αυτό συζητήσαμε το ενδεχόμενο ποσοτικής χαλάρωσης. Αλλά πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στον τρόπο που θα δομήσουμε την ποσοτική χαλάρωση στην ευρωζώνη. Πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι η οικονομία της ευρωζώνης στηρίζεται περισσότερο στις τράπεζες, παρά στις κεφαλαιαγορές».

Πάντως ο επικεφαλής της ΕΚΤ επανέλαβε ότι ο κίνδυνος αποπληθωρισμού παραμένει περιορισμένος. Όπως τόνισε προβλέπεται παρατεταμένη περίοδο χαμηλού πληθωρισμού και εκτιμάται ότι θα ακολουθήσει σταδιακή αύξηση στο δείκτη τιμών καταναλωτή. Η ήπια ανάκαμψη της ευρωζώνης συνεχίζεται, σύμφωνα και με τις μέχρι τώρα προβλέψεις, ενώ οι εκτιμήσεις για το μεσοπρόθεσμο πληθωρισμό είναι σταθερές, επισήμανε.


Ωστόσο, πρόσθεσε ότι «οι κίνδυνοι για τις οικονομικές προοπτικές της ευρωζώνης εξακολουθούν να υπάρχουν. Οι εξελίξεις στις παγκόσμιες αγορές και τις αναδυόμενες αγορές, όπως επίσης και οι γεωπολιτικοί κίνδυνοι, μπορεί να έχουν τη δυνατότητα να επηρεάσουν αρνητικά τις οικονομικές συνθήκες».

www.in.gr

89 σχόλια:

Money είπε...

Καλημέρα σας

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

profit είπε...

Καλημερα καλημερα
Χάλασε το κλίμα Γιάννη

giannhs kon είπε...

Σιγά μη χάλασε χαχα Αφήνουν τα αρκουδάκια να βγουν στο ξέφωτο .......

Καλημέρα ΓΙΩΡΓΟ

giannhs kon είπε...

Παράταση πέντε ημερών μέχρι τις 20 Απριλίου έδωσε η Τράπεζα της Ελλάδος στην διοίκηση της Εθνικής όσον αφορά την κατάθεση του αναθεωρημένου capital plan

Money είπε...

http://www.kostasmelas.gr/2014/04/blog-post_3.html
Ενδιαφέρον άρθρο.

Unknown είπε...

FAIRFAX TO 10% THS ΜΙΓ ..........

profit είπε...

Μακάρι Γιάννη.
Ειμαι περίεργος πως κοιμήθηκε ο άλλος με την carbonara

profit είπε...

Θοδωρη καλημερα ποτέ θα ανακοινωθεί το μεγάλο νέο ;;;

Ilias D είπε...

Καλημερα παιδες.
Μια χαρα ειμαστε κ θα παμε ακομα καλυτερα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Kαλημέρα σας
Ενδιαφέρον άρθρο όντως, αλλά εκείνο το "αλλά" αντί του "αλά" με χαλάει λίγο. ( Η ΕΕ φαίνεται να κινδυνεύει να εισέλθει σε μια φάση στασιμότητας αλλά Ιαπωνία.) Τέλος πάντων, όλοι κάνουμε λάθη...
Ήθελα να γράψω κάτι τώρα που έχει πια "κάτσει" (λίγο) η σκόνη...

Πριν από ένα τρίμηνο περίπου είχα κάνει ένα σχόλιο αφήνοντας κάποια υπονοούμενα για τον Μπαλτάκο.
Τότε η απάντηση που πήρα ήταν ότι ο Μπαλτάκος ήταν (περίπου) ένα ιερό τέρας και "υπεράνω" (άρα δεν τον αγγίζει τίποτα από όσα γράφονται).
Προχτες για τον ίδιο άνθρωπο διάβασα σαν σχόλιο "φασιστάκι ουστ".
Ασθενής μνήμη; ΟΧΙ.
"Ευελιξία"; ΝΑΙ.
Σε κάθε περίπτωση μπαίνουμε σε μια άλλη φάση, όπου κάθε μέρα θα ξυπνάμε με το άγχος μήπως βγήκε στον αέρα το επόμενο "ντοκουμέντο", γιατί εδώ δεν ισχύουν όσα έγραψε ο ποιητής στο γνωστό άσμα.
"Κρατάς κρυμένα μυστικά και ντοκουμέντα" έγραψε.
Όχι στην περίπτωση αυτή, θα σε "δώσω στεγνά", εφόσον πας να με εξοντώσεις, ή στην καλύτερη περίπτωση τα θέλεις μονά-ζυγά δικά σου...και συνεργασίες και φυλάκιση.
Αυτό ισχύει και για τα δύο συνεταιράκια της συγκυβέρνησης. Οι λυκοφιλίες δεν έχουν ποτέ καλό τέλος.
Και φυσικά θα την πληρώσουμε πάλι ΕΜΕΙΣ.
ΑΥΤΟΙ δεν έχουν καμιά ανάγκη, αυτοί έχουν κάνει τις μπίζνες τους και έχουν κάνει τεράστιες "πισινές" ξεπουλώντας και προδίδοντας την χώρα τους...

Μια μικρή παρένθεση ήταν...

Stavros είπε...

Καλημέρα σε όλους!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλημέρα σε όλη τη παρέα

TheHawk είπε...

πολυ καλημερα...καλο κλεισιμο...κ προσοχη στις παγιδουλες..εαν υπαρχουν...

μπαρμπαλιας είπε...

κλμσε ολους
Πανο εισαι παντα εδω και ασε τις παρενθεσεις...
οι παρατηρησεις σωστες

Ilias D είπε...

Like στον Ηλια για την παρατηρηση.

michele είπε...

Καλημερα ,καλημερα σε ολους!

Andreas D. είπε...

Καλημέρα σε όλους.

Μη συμβατικά μέσα βλέπω...

χαχαχα

michele είπε...

Πανο αν αναφερεσαι σε μενα, δεν θυμαμαι καν το σχολιο ουτε δικο συ,ουτε δικο μου.
Αν αναφερθηκα σε ο,τιδηποτε γι αυτον
θα ηταν για την νομικη του ιδιοτητα
που τον ηξερα απ τα χρονια του μπασκετικου Παναθηναικου,οπου και πραγματι διεπρεψε.

Αυτη αλλωστε ειναι και η θεση του ΓΓ της κυβερνησης ,δεν εχει καθηκοντα ασκουμενης πολιτικης,γι αυτο ουδιες γνωριζει τους γραμματεις των κυβερνησεων.

Επειδη ομως αυτο το θεμα ειναι πραγματι πολυ ενδιαφερον,θα αφιερωσω ενα ολοκληρο αρθρο για την περιπτωση του καθως εχει πραγματι μεγαλες πολιτικες προεκτασεις το θεμα του.
Και βεβαια παντα ισυχει,το "φασιστακι ουστ" ,οσον αφορα εμενα,ειτε απευθυνομενος σε μαυρα
ειτε σε κοκκινα αντιστοιχα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Πρασινο το μαγαζι σήμερα και η Αλφα κραταεί. μετα από τοσο χαρτί

Αληθεια πόσα δισ κοματια έχει πλεων

Andreas D. είπε...

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Επιστρέφει στα κέρδη το 2014


Ιδιαίτερα ενισχυμένη θα είναι η ρευστότητα κατά τη φετινή χρονιά του ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ που αναμένεται να εμφανίσει σημαντική κερδοφορία το 2014, σύμφωνα με όσα ανέφερε η διοίκηση της εισηγμένης κατά τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη αναλυτών.
Που στηρίζουν τις θετικές προβλέψεις τους οι επικεφαλής της εταιρείας;
Στο μεγάλο ανεκτέλεστο αξίας 3,9 δισ. ευρώ που δεν περιλαμβάνει αναληφθέντα έργα στην Λιβύη ύψος 87 εκατ. ευρώ, εξασφαλίζοντας, κατά τη διοίκηση της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, σταθερή κερδοφορία για χρονικό διάστημα τριών-τεσσάρων χρόνων.
Στην επανέναρξη των κατασκευαστικών εργασιών στους οδικούς άξονες που εκτιμάται ότι θα ενισχύσει τις εισροές από κατασκευαστική δραστηριότητα για την εισηγμένη. Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ελέγχει τους οδικούς άξονες Ιόνια Οδός, Ε-65 Κεντρικής Ελλάδος, ενώ συμμετέχει με 17% στην Ολυμπία Οδό.
Παράλληλα, κατά τη φετινή χρονιά, η εισηγμένη θα εισπράξει το τίμημα από την πώληση στην Qatar Petroleum ποσοστού 25% της εταιρείας Ήρων ΙΙ, γεγονός που θα συμβάλει στην επιπρόσθετη υποχώρηση του καθαρού δανεισμού. Το καθαρό χρέος μειώθηκε, κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2013, κατά 140 εκατ. ευρώ και διαμορφώνεται σήμερα στα 580 εκατ. ευρώ.
Τα μεγέθη της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ αναμένεται να είναι ενισχυμένα λόγω και της δραστηριότητας στον μεταλλευτικό κλάδο, δηλαδή στην εξόρυξη και κατεργασία λευκολίθου που πραγματοποιεί η θυγατρική ΤΕΡΝΑ Λευκόλιθοι. Οι επικεφαλής του ομίλου εκτιμούν ότι η μεταλλευτική δραστηριότητα στο Μαντούδι Εύβοιας θα αποφέρει, σε ετήσια βάση, λειτουργική κερδοφορία της τάξης των 30-40 εκατ. ευρώ, με την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ να σχεδιάζει να επενδύσει 50 εκατ. ευρώ στο συγκεκριμένο κλάδο κατά την επόμενη τριετία.

Τέρνα Ενεργειακή

Όσον αφορά στον κλάδο της ενέργειας, στόχος είναι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού να προστεθούν 100MW στα εγκατεστημένα και εν λειτουργία 544MW. H θυγατρική της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ προγραμματίζει να ξεκινήσει την κατασκευή άλλων 300 MW μέσα στους επόμενους 12 μήνες, ενώ εκτιμά ότι κατά τη φετινή χρήση η κερδοφορία θα είναι εξαιρετικά αυξημένη. Και αυτό, μεταξύ άλλων, επειδή κατά το 2014 δεν θα υπάρχει η πρόβλεψη της έκτακτης χρέωσης των εσόδων του ενεργειακού κλάδου που επιβάρυνε τα αποτελέσματα του 2013.

Πηγή:www.capital.gr

michele είπε...

Α ΘΑ ..επιστρεψει σε κερδη Ανδρεα εε; ΘΑ χαχα

michele είπε...

12 δισ 769 εκ ειναι οι μετοχες της ΑΛΦΑ Γιαννη

skout είπε...

τελικά θα κάνει αναβάθμιση η Moodys η απλά θετικό outlook?

Andreas D. είπε...

Λόγω της αύξησης στάθμισης του τίτλου της Alpha από 16% σε 30% το ETF της Lyxor προχώρησε αυτόματα σε αναδιάρθρωση θέσεων στον FTSE Large Cap. Αύξησε, δηλαδή, τις θέσεις του στην Alpha, μειώνοντας αντίστοιχα θέσεις στους περισσότερους τίτλους του 25άρη.
Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος της χθεσινής εικόνας στο Χ.Α. Να κλείσουν, δηλαδή, σε χαμηλό ημέρας 17 τίτλοι του 25άρη με την Alpha την ίδια στιγμή να κάνει τζίρο ρεκόρ καταγράφοντας κέρδη σχεδόν 5%.
Οι εισροές πάντως στην Alpha από το rebalancing των ελληνικών δεικτών FTSE δεν πλησίασαν ούτε στο 50% των εκτιμήσεων που υπήρξαν για 30 εκατ. ευρώ.

ΥΓ.: Η αναδιάρθρωση του FTSE World η οποία θα διενεργηθεί με βάση το κλείσιμο της 9ης Απριλίου αναμένεται σύμφωνα με χρηματιστές να φέρει εισροές 30 εκατ. ευρώ στον τίτλο της Alpha.


http://www.euro2day.gr/chameleon/article-blog-chameleon/1200938/to-rebalancing-to-etf-ths-lyxor-kai-oi-ektimhseis.html

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

κοντά 13 δισ χαρτια που παμε ωρε εναν αμαζωνιο δηλαδη χαχαχα

Ilias D είπε...

Οι πωλητες παντως ξεφορτωνουν με φορτηγα κ οι πωλητες μαζευουν με cat 998(μοντελο φορτοτων).

Andreas D. είπε...

Blogger Ο/Η michele είπε...
Α ΘΑ ..επιστρεψει σε κερδη Ανδρεα εε; ΘΑ χαχα

4 Απριλίου 2014 - 11:37 π.μ.


Μιχάλη, θα εξαφανίσει τις ζημιές:

https://www.youtube.com/watch?v=FHRfyQxho8o

χαχαχα

Ilias D είπε...

φορτωτης

Ilias D είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=j4vYTrhqOuE

Unknown είπε...

Τα πρώτα πακέτα περνάνε ΜΙΓ

michele είπε...

skout αυτο θα το δουμε το βραδυ ..

Andreas D. είπε...

Ηλία, αυτό θέλω:

https://www.youtube.com/watch?v=tyGFuLK_FUc

Andreas D. είπε...

Η επόμενη Πέμπτη 10 Απριλίου δεν θα είναι μια εύκολη μέρα για αρκετούς εισηγμένους επιχειρηματικούς ομίλους, όπως και για τους μετόχους τους, μια και το Ελληνικό Χρηματιστήριο θα αποφανθεί για το ποιοι τίτλοι θα τεθούν σε καθεστώς επιτήρησης.
Όσων αφορά τους “υποψήφιους” για επιτήρηση τίτλους όπως εγκαίρως έχει επισημάνει το newmoney.gr προέρχονται από διάφορους κλάδους και κατηγορίες κεφαλαιοποίησης σαν τις Ιχθυοκαλλιέργειες (με αρκετά υποψήφια μέλη), τον τομέα της Μεταλλουργίας, της Ναυτιλίας, των Κατασκευών (εδώ ενδεχομένως να υπάρξει τρανταχτό όνομα), και των Τροφίμων.

Πηγή: Οι “υποψήφιοι” εισηγμένοι Όμιλοι για καθεστώς επιτήρησης | newmoney.gr http://www.newmoney.gr/article/46304/oi-ypopsifioi-eisigmenoi-omiloi-gia-kathestos-epitirisis#ixzz2xuOS9gm1


Πηγή: Οι “υποψήφιοι” εισηγμένοι Όμιλοι για καθεστώς επιτήρησης | newmoney.gr http://www.newmoney.gr/article/46304/oi-ypopsifioi-eisigmenoi-omiloi-gia-kathestos-epitirisis#ixzz2xuOMlg1n


Νομίζω οτι στο τσακ την γλύτωσε ο ΑΒΑΞ...

michele είπε...

Βλεπω διαθεση του ΕΧΑΕ να επιστρεψει στο 8,80

οσον αφορα τον FTSE εχουμε επισημανει το 428 απο το οποιο μια περναμε πανω ,την αλλη περναμε κατω

john deer είπε...

δεν παμε καλα γιαυτο ο σαμαρας θα κανει παρεμβαση μηπως κι αλλαξει η ατζεντα

Ilias D είπε...

Αυτο λεγεται Σοβελ Αντρεα,ειναι ποιο δυνατο στο κοψιμο του πρανους,ανοιγει ο κουβας απο κατω για γρηγορο αδειασμα κ ειναι ΤΟ εργαλειο,υπαρχουν κ ηλεκτρικα(με τυμπανοκαλωδιο,συνηθως 6KV κ συρματοσκοινα στην μπουμα).
Να σου στειλω ενα να παιζει η μικρη;

μπαρμπαλιας είπε...

ρε πλακα κανεις Ανδρε;;;
ο κουλις σε επιτηρηση;;
παει χαλασε ο κοσμος

Andreas D. είπε...

Στείλε το Ηλία...

για τον λευκόλιθο...

χαχαχα

Ilias D είπε...

Ναι ναι.

Ilias D είπε...

Θα της κανεις δωρο το Μαντουδι;
χεχεχε

Ilias D είπε...

Κραταει το 1.93
Για να δουμε.

Ilias D είπε...

Ο Μιχαλης σε επαγγελματικο ραντεβου ειναι Ηλια;

Andreas D. είπε...

Αν ήταν εκτός Αττικής θα είμασταν πολύ πάνω...

giannhs kon είπε...

νομίζω κατά τις 14.00 φεύγει για Σ/Κ χαχα

Ilias D είπε...

χεχε
Το ταμπλο παντως δεν δειχνει κατι ασχημο για τον Κουλη

Ilias D είπε...

Πολυ καλα θα κανει Γιαννη.

michele είπε...

Εδω ειμαι τι θελετε,δουλευουμε λεμε..
αν υπαρχει καμμια ερωτηση στηδιαθεση σας χεχε

αμα ξερω

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Τον είδα σε μια ουρά που περίμενε να πληρώσει λογαριασμούς.

Καλό μεσημέρι σε όλους.

Ilias D είπε...

Σε πιστευουμε,μην κανεις ετσι.
Αν η ΑΛΦΑ ειχε την προηγουμενη σταθμιση στον δεικτη,θα ειταν κοκκινος παλι;

Ilias D είπε...

Διορθωνω,τοσο κοκκινος;

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Το βιβλίο προσφορών για να παρατείνουμε τις διακοπες του Michele για Τρίτη κ Τετάρτη του Πάσχα θα παραμείνει ανοικτό και την επόμενη εβδομαδα.

Στείλτε τη συμμετοχή σσς με ΣΜΣ γιατι αλλιώς θα πάμε στο 1250.

Ilias D είπε...

Το ζαχαρονερο εκει,βραχος.
Βρε το κ#λ%νερο.

Andreas D. είπε...

έχουμε και λέμε:

1) θετική η έκθεση της Moody's
2) βγαίνουμε στις σγορές στις 11 ή 14 Απριλίου
3) θα αντλήσουμε 2 - 3 δις
4) πρέπει να παρατείνουμε τις διακοπες του Michele για Τρίτη κ Τετάρτη του Πάσχα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

ΧαΧα.... Ήρθε η πρωτη προσφορά κι ειναι μεγάλη...

Καλημερα στον πρωτο δωρητή

Ilias D είπε...

Θετικη δηλωση κ απο Μερκελ.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

http://www.kathimerini.gr/761297/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/thn-1h-aygoystoy-h-a3iologhsh-moodys-gia-thn-ellhnikh-oikonomia


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 13:40
Την 1η Αυγούστου η αξιολόγηση Μoody's για την ελληνική οικονομία

Andreas D. είπε...

Βασιλική, χαχαχαχα

μόλις πάτησα το enter μου το είπανε...

χαχαχα

μπαρμπαλιας είπε...


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 13:40
Την 1η Αυγούστου η αξιολόγηση Μoody's για την ελληνική οικονομία.....

καποιοι το ξερανε απο χθες και πουλαγανε...
και οι ιδιοι ξανατραβηξαν το πρωι
το δεικτη και ξαναπουλαγανε...
ακομη δεν τελειωσαμε...

απλα εχει ξεκαθαρισει τελειως
το θεμα ,ως προς το χρονο που πλασσαριστηκε...
δεν εχουν ιερο και οσιο
αμ ο ΓΑΠούλις το φιδι το κολοβο;;
αφου δεν τον πλακωσε ο χονδρος,χαλαλι του

να δουμε κατα ποσο θα μασησει ο καλαματιανος και αν τον στηριζουν
ακομη οι φιλοι του

Ilias D είπε...

χαχαχα
Τελικα το ταμπλο μιλαει παντα,το θεμα ειναι ποιος μπορει να το διαβασει.

Andreas D. είπε...

μπαρμπαλια,

απο τους μεγαλύτερους παίχτες ο ΓΑΠ & ο αδερφός του ...

michele είπε...

Eυχαριστω για την καλη σας προθεση να μου παρατεινετε τις διακοπες

αλλα και στις διακοπες ..τετρακοσια τα εχω

γιατι αυτη η ειδηση περι Moody's δεν κυκλοφορει και σε αλλα μεσα ;

michele είπε...

Η εξηγηση Μπαρμπα οτι ηξεραν και πουλαγαν και τετοια δεν ισχυει ηταν χαμηλου κοστους κινησεις
και η χτεσινη και η σημερινη πρωινη χτες ο μισος ογκος ηταν της ΑΛΦΑ
και ηταν ΑΝΟΔΙΚΟΣ

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Δεν νομίζω Τάκη, αν δεν το δείτε σε bloomberg η reuters, αφήστε τη ράδιο αρβύλα στην άκρη...

Ilias D είπε...

Σωστη παρατηρηση Μιχαλη.
Σιγα μην ειναι παιχτης το παιδι,ο Νικος σιγουρα ειναι.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Αλλα απο την άλλη με τρώει να ρωτήσω,

Το αν κρατάτε ενα χαρτί ή οχι έχει να κανει με την Moody's ? ή μπήκαν οι αεριτζήδες για το Τ+3 της μοοντής ?

john deer είπε...

ραδιο αρβυλα η καθημερινη?

Andreas D. είπε...

bloomberg :πρέπει να παραταθούν οι διακοπές του Michele για Τρίτη κ Τετάρτη του Πάσχα

reuters : πρέπει να παραταθούν οι διακοπές του Michele για Τρίτη κ Τετάρτη του Πάσχα

μπαρμπαλιας είπε...

περιεργα πραγματα...
ο λεκαμπέτους γραφει οτι το βιδέο κασιδιαρη ...διακινηθηκε απο την
γκαζπρομέ

μπαρμπαλιας είπε...

δλδ Μικ το πρωινο ψηλο και ιδιαιτερα
σε οπαπ,δεη,οτε...δεν ηταν τραβηγμα;;
και η πιθούλα γιατι παει;;

Ilias D είπε...

Tι τρεχει με την INTKA;

michele είπε...

Εγω κανω παρατηρησεις απλως ,δεν ξερω αν η ειδηση ειναι μουφα η οχι.
Ξερω οτι δεν υπαρχει σε αλλα μεσα

και οτι στις 13.40 που αναρτηθηκε η ειδηση στην Αμερικη ηταν 6.40 το πρωι
απο που αντληθηκαν οι πληροφοριες;;

παρ ολα αυτα μπορει και να ισχυει δεν γνωριζω

η κινηση η πρωινη Μπαρμπα ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΕ σε επιπεδο μοναδων το χτεσινο χωσιμο που εγινε στις δημοπρασιες ( χωσιμο 12 μοναδων με λιγα λεφτα).Απλως αυτο.

michele είπε...

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1201074/intracom-synehizei-syzhthseis-me-vodafone-gia-hol.html

Αυτο τρεχει με ΙΝΤΚΑ Ηλια ,αυτο που ετρεχε εδω και μηνες

Ilias D είπε...

Οκ. Μιχαλη,ευχαριστω.

Andreas D. είπε...

ίσως έπρεπε να του τα πάρω εγώ στο 0,57...

michele είπε...

δεν τολμησες χαχαχα

Andreas D. είπε...

γιατί ήμουν στο 0,56 ...

χαχαχα

Andreas D. είπε...

http://www.reporter.gr/Eidhseis/Oikonomia/item/239668-Paei-gia-1h-Aygoystoy-h-ekthesh-toy-Moody-s

michele είπε...

Τσιμπανε λιγο τα spreads 456 τωρα

Andreas D. είπε...

θα το κάνουμε ανάποδα σήμερα?

χαχαχα

Ctsam είπε...

Krima fobithika kai ekleisa ti MOH...

michele είπε...

Ανδρεα,αυτο λεγαμε πριν λιγο εδω χαχα

Andreas D. είπε...

Το ξέρω Μιχάλη, σας έβλεπα απο την κρυφή κάμερα...

αχαχαχαχα

michele είπε...

χαχαχαχ Δηλ αν επιβεβαιωθει οτι αναβαλλει την αξιολογηση η Moody's θα παμε επανω;;;;;;

michele είπε...

Αναβάθμιση της ΔΕΗ από την Moody's μετά το κλείσιμο του Χρηματιστηρίου

Πηγή: Αναβάθμιση της ΔΕΗ από την Moody's μετά το κλείσιμο του Χρηματιστηρίου | newmoney.gr http://www.newmoney.gr/article/46393/anavathmisi-tis-dei-apo-tin-moodys-meta-kleisimo-toy-hrimatistirioy#ixzz2xvXMyQyS

michele είπε...

Λοιπον καλο το κλεισιματακι δεδομενων των συνθηκων
στο επομενο σχολιο
υπενθυμιζω \το χθεσινο σχολιο μου
για την κινηση

michele είπε...

Blogger Ο/Η michele είπε...
Χαλια το κλεισιμο σε επιπεδο δεικτων κατω απο 428 ο FTSE
παει προς 1310-1305 Ο γδ

τωρα αυτοι που ΕΠΡΕΠΕ εκλεισαν καλα
ΦΡΛΚ-ΕΛΛ-ΑΛΦΑ-ΕΛΚΑ κλπ

το επρεπε αναφερεται στην τεχνικη αποψη

3 Απριλίου 2014 - 5:16 μ.μ.

michele είπε...

Ε πηγε 1304,3
Πληρης επιβεβαιωση της ελευθερης γνωμης

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Μην βάλεις κανενα τοπίο παλι...
Βάλε μια αναβάθμιση....