Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

FTSE

X.A.A. LIVE 

                                                                                                  
                                                                        σχόλια για τη συνεδρίαση online. 
ZOOM  ΣΤΟΝ FTSE-25 ...

Άμεσα τα οφέλη των εταιρειών από τη μείωση του κόστους δανεισμού..
Ο δεικτης μετα την αποτυχημενη προσπαθεια επαναπροσεγγισης των 445 μον και της μεγαλης μπλε περιοριστικης γραμμης,βρισκεται σε διορθωση ,διεσπασε με μεγαλο μαυρο κερι την ανοδικη γραμμη τασης Ζ5,δεν κρατησε τα 428 και εκλεισε μια ανασα απο τις 420 μον που αποτελουν στηριξη.
ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ανοδικη αντιδραση  και εκ νεου υπερβαση των 428 μον,θα επιχειρηθει εκ νεου η προσεγγιση της δευτερης κορυφης και με προυποθεσεις τα προηγουμενα υψηλα .
Αντιθετα με καθοδικη διασπαση των 420 μον και της Z4,θα αναπτυξει περαιτερω καθοδικη ορμη προς την ζωνη του gap Ζ-Ζ1 ( 408,58-410,81),επιπεδο που επισης αποτελει ισχυρη στηριξη για τον δεικτη.
........................................................................................................................
.Διπλό όφελος από τη μείωση του κόστους δανεισμού στις αγορές ομολόγων καρπώνονται οι μεγάλες εισηγμένες επιχειρήσεις σε μια χρονιά που θεωρείται κομβική για τη διαχείριση των υπέρογκων υποχρεώσεων που έχουν προς το τραπεζικό σύστημα.  

Η αισθητή αποκλιμάκωση των επιτοκίων στα δεκαετή ομόλογα που οδεύουν στην περιοχή του 6% εν αναμονή του εγχειρήματος απευθείας δανεισμού του Δημοσίου από τις αγορές, ανοίγει το δρόμο ώστε σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται από ξένους επενδυτές προς την Ελλάδα, να υλοποιηθούν εκδόσεις εταιρικών ομολόγων με κόστος 25-30% χαμηλότερο σε σχέση με τις αμέσως προηγούμενες προσπάθειες που έγιναν πέρυσι και το 2011.  Παράλληλα η μείωση του κόστους δανεισμού οδηγεί και σε αποκλιμάκωση του ρίσκου χώρας (risk premium) για τις ελληνικές επιχειρήσεις οδηγώντας σε ανοδικές αναθεωρήσεις των χρηματιστηριακών τιμών - στόχων για τις εισηγμένες επιχειρήσεις που μετά από το μεγάλο ράλι της τελευταίας διετίας, μπορούν να δικαιολογήσουν τις τρέχουσες ή και ακόμη υψηλότερες αποτιμήσεις. Η επίσκεψη Μέρκελ στην Ελλάδα στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται ότι θα ενισχύσει την εκτίμηση που έχει αρχίσει να επικρατεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο ότι η Ελλάδα έχει διασφαλίσει όχι μόνο το αξιόχρεο από τους εταίρους της αλλά βρίσκεται πλέον σε φάση προετοιμασίας για νέα αναδιάρθρωση του χρέους της. 

Είναι προφανές πως για μια «αγορά» 240 εισηγμένων  που «οφείλει» περί τα 33 δισ. ευρώ στις τράπεζες (-10 δισ. ευρώ από το 2008),  η δυνατότητα εναλλακτικών μορφών αναχρηματοδότησης ή και δανεισμού νέων κεφαλαίων, δεν θα αλλάξει μόνο το προφίλ των επιχειρήσεων που καλούνται σήμερα να «δουλεύουν για τις τράπεζες», αλλά θα απελευθερώσει κεφάλαια και για νέες επενδύσεις.    

Οι συνθήκες αυτές, ωστόσο, δημιουργούνται για έναν περιορισμένο αριθμό 30-50 επιχειρήσεων οι οποίες στην πραγματικότητα αποτελούν τον «ανθό» του ελληνικού επιχειρείν.  Η συντριπτική πλειονότητα των επιχειρήσεων παραμένουν αποκλεισμένες από το τραπεζικό σύστημα και τους διεθνείς επενδυτές, και προσδοκούν σε μια γενικότερη μείωση του κόστους δανεισμού για την Ελλάδα ώστε να δουν θετικές επιπτώσεις ως προς την εξυπηρέτηση των δανείων τους ή να αποκτήσουν πρόσβαση σε φτηνότερο δανεισμό. Τα επιτόκια νέων δανείων μέχρι και τον Φεβρουάριο (επίσημα στοιχεία της ΤτΕ) αυξάνονται αντί να μειώνονται με αποτέλεσμα όπου παρέχονται νέα δάνεια άνω του 1 εκατ. ευρώ αυτά να έχουν επιτόκιο 5,88% έναντι 4,73% στο τέλος του 2013. 

Το εγχείρημα «εξόδου» της Ελλάδας στις αγορές τέσσερα χρόνια μετά το πρώτο μνημόνιο, αναδεικνύεται σε καταλύτη για τις μεγάλες εισηγμένες επιχειρήσεις. Το αμέσως επόμενο διάστημα οι εκδόσεις εταιρικών ομολόγων θα πληθύνουν, καθώς μεγάλες επιχειρήσεις ειδικά από τον ενεργειακό τομέα, προετοιμάζονται να εκμεταλλευτούν το καλό κλίμα που άρχισε να διαφαίνεται μετά την επιτυχή έκδοση της Πειραιώς. Τις επόμενες ημέρες η ΔΕΗ θα βγει στην αγορά για να αντλήσει 300-500 εκατ. ευρώ με εκτιμώμενο επιτόκιο μεταξύ 6-6,5% για το πενταετές εταιρικό ομόλογο που θα εκδώσει. Στον ίδιο δρόμο αναμένεται πως θα βαδίσουν στη συνέχεια μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι όπως η Μυτιληναίος, ή ενδεχομένως η Motor Oil η Jumbο κ.α Οι εκδόσεις ομολογιακών δανείων επιστρέφουν ως επιλογή  και για τις μικρότερες επιχειρήσεις. Η Revoil λ.χ έχει συγκαλέσει γενική συνέλευση για τις 28 Απριλίου επιδιώκοντας την έγκριση των μετόχων της για έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου μέχρι 14 εκατ. ευρώ. 

Στο μέτωπο των χρηματιστηριακών αποτιμήσεων, η μείωση του risk premium για την Ελλάδα παίζει επίσης σημαντικό ρόλο. Η πτώση των αποδόσεων στα 10ετή ομόλογα και η μείωση του spread έχουν συμβάλει στην αναθεώρηση των μοντέλων που χρησιμοποιούν οι αναλυτές για τις ελληνικές επιχειρήσεις, με αποτέλεσμα οι τιμές - στόχοι αρκετών μετοχών να έχουν τοποθετηθεί 15-20% υψηλότερα από τα τρέχοντα επίπεδα, σε συνδυασμό και με την προβλεπόμενη πορεία της κερδοφορίας των εταιρειών.  

Ειδικά στο μέτωπο των επιχειρηματικών επιδόσεων, αυτό που μετρά δεν είναι τα απόλυτα νούμερα σήμερα. Το «focus» των αναλυτών γίνεται στο πώς συμπεριφέρονται μέσα στην κρίση οι επιχειρήσεις. Όποιος καταφέρει να κρατηθεί σήμερα, να κερδίσει μερίδια, να διευρύνει την προϊοντική του βάση και τις πωλήσεις του ή να αποδείξει ότι έχει turnaround story, αυτός θα είναι «ηγέτης» στη μετά κρίση εποχή. Υπό το πρίσμα αυτό, η αγορά δεν κοιτά μόνο τα αποτελέσματα του σήμερα, αλλά εστιάζει και στις δυνατότητες του αύριο και αυτό εν μέρει μπορεί να δικαιολογεί το γεγονός ότι σε κάποιες περιπτώσεις εταιρειών οι αποτιμήσεις εμφανίζονται ακριβές.


Πηγή:www.capital.gr

114 σχόλια:

Ilias D είπε...

Καλημερα Γιαννη.
Καλημερα σε ολους.
Καλη συνεδριαση.

profit είπε...

Καλημεριζω τους καλύτερους παίχτες

Ilias D είπε...

http://www.capital.gr/NewsTheme.asp?id=1989237

TheHawk είπε...

πολυ καλημέρα σας....παντου κόκκινο...αναλογα την αντιδραση των αγοραστων , θα βγαλουμε και καλυτερα συμπεράσματα..

για παμε!!

Unknown είπε...

καλημερα σε ολους!καλη συνεδριαση να εχουμε!

ευαγγελος είπε...

Καλημερα στη καλη παρεα! Κι εγω αγορασα Αλφα, αλλα δεν με ανεφερες!

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε ολους!

Unknown είπε...

ααα καλα!!εγω μπηκα κ στο θεμα της ΙΝΤΚΑ κ ξανακαλημερησα!!! ΚΑΦΕΕΕ!!

michele είπε...

Η ΕΛΒΑΛ απορροφά την ΕΤΕΜ

Tην απορρόφηση της ΕΤΕΜ από την ΕΛΒΑΛ αποφάσισαν τα διοικητικά συμβούλια των δύο εταιρειών στις 7 Απριλίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Ο ισολογισμός μετασχηματισμού θα έχει ημερομηνία 30 Απριλίου 2014.

Andreas D. είπε...

Καλημέρα σε όλους.

πολύ ξύλο το ΙΝΚΑΤ...

Andreas D. είπε...

πακέτο ΕΛΛΑΚΤΩΡ:

154,000 Χ 3,9350

john deer είπε...

πολυ καλημερα σας!!!

Andreas D. είπε...

Στρατιά νέων hedge funds ανοίγει κωδικούς στο Χρηματιστήριο

Πηγή: Στρατιά νέων hedge funds ανοίγει κωδικούς στο Χρηματιστήριο | newmoney.gr http://www.newmoney.gr/article/46687/stratia-neon-hedge-funds-anoigei-kodikoys-sto-hrimatistirio#ixzz2yHRhnDgZ

michele είπε...

Καλημερα John και Andrew

Andreas D. είπε...

Κερδίζει έδαφος η αυριανή ημερομηνία για την έκδοση του ελληνικού ομολόγου

Πηγή: Κερδίζει έδαφος η αυριανή ημερομηνία για την έκδοση του ελληνικού ομολόγου | newmoney.gr http://www.newmoney.gr/article/46679/kerdizei-edafos-i-ayriani-imerominia-gia-tin-ekdosi-toy-ellinikoy-omologoy#ixzz2yHT8MYDM

Andreas D. είπε...

Blogger Ο/Η Andreas D. είπε...
τούτου μελοθέντος...

προλαβαίνουμε να βγούμε στις αγορές πριν τις ευρωεκλογές?

30 Ιανουαρίου 2014 - 12:50 μ.μ. Διαγραφή



Blogger Ο/Η Andreas D. είπε...
Μιχάλη, ούτε εγώ βιάζομαι...
προλαβαίνουμε να βγούμε στις αγορές τον Απρίλιο?

11 Φεβρουαρίου 2014 - 4:46 μ.μ. Διαγραφή

Andreas D. είπε...

Audiovisual: Προς ΑΜΚ έως €25 εκατ.

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΧΟΥ & ΕΙΚΟΝΟΣ Α.Ε. σε εύρος από 20 εκατ. ευρώ έως 25 εκατ. ευρώ, η οποία θα ολοκληρωθεί εντός της χρήσης 2014, αποφάσισε να θέσει ως θέμα σε επόμενη Γενική Συνέλευση των μετόχων της το Δ.Σ. της εταιρείας.


Πηγή:www.capital.gr


XAXAXAXA

michele είπε...

Φαγωθηκες Ανδρεα οριστε ,σου κανουν το χατηρι

οσο για την ΑΜΚ της ΑΒΕ,ενα εχω να πω. Χαχαχαχχα

Andreas D. είπε...

μια ΑΜΚ τον χρόνο Μιχάλη, για το καλό...

χαχαχα

michele είπε...

Γινεται μια προσπαθεια ..απομακρυνσης απο τις στηριξεις
θελει ο ΓΔ πανω απο 1318
προκειμενου να αρχισει σοβαρη αντιδραση

michele είπε...

Σαν σημερα ,περυσι ενα απο τα 2 χαμηλα ετους 2013
ενδοσυνεδριακο χαμηλο στις 821,73 μον

Ilias D είπε...

http://www.gazzetta.gr/stili/editorial/article/603036/sofo-argises-poly

Ο Σοφοκλης κ ο Λαζαρος.
Ο Σοφοκλης σε αγωνα του Μακεδονικου με τον Αρη,μετα τον αγωνα μπαινει σε ενα σουβλατζιδικο(πλατεια κοζανης),κλεινει την πορτα κ λεει τον σουβλατζη ΨΗΝΕ.
Ο Λαζαρος φοβερο παιδι,συμαθητης της κορης μου,πηγαιναν μαζι κολυμβητηριο(χωρις τον μπαμπα στις κερδικες η μκρη δεν εκανε προπονηση,ολο την πορτα κοιταγε),
παιδι με πολυ θελησηκ πολυ καλο.
Τον απολαμβανα μετα σε αγωνες μπασκετ(επαιζε στον Εθνικο Κοζανης).

Andreas D. είπε...

Μεγάλη μάχη μεταξύ ΓΕΚ & ΤΕΝΕΡΓ για το ποιος θα κάνει λιγότερα τεμάχια...

ευαγγελος είπε...

Αντρεα σε μεγαλα κεφια σημερα! Νασε καλα!

ο dwk είπε...

…πολύ καλό Ηλία!
…καλημερούδια σε όλους τους φίλους

profit είπε...

Ηλία από Κοζαν είσαι???

Andreas D. είπε...

Ευάγγελε, είναι επειδή κοιμήθηκα 5 ώρες σερί...

χαχαχα

Ilias D είπε...

Μενω Κοζανη Γιωργο.

Ilias D είπε...

χαχαχαχα
Αρχιε να κοιμαται η μικρη τα βραδυα;

michele είπε...

Κατά 33,1% αυξήθηκε η κυκλοφορία νέων αυτοκινήτων το Μάρτιο του 2014 σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2013 όπως ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ.
Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, το Μάρτιο του 2014 κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά 7.989 αυτοκίνητα (καινούρια ή µεταχειρισµένα εξωτερικού) έναντι 6.004 που κυκλοφόρησαν τον αντίστοιχο µήνα του έτους 2013


Τι εγινε,..ξεψαρωσαμε;;

michele είπε...

ΟΔΔΗΧ: Στο 3,01% από 3,6% το επιτόκιο δανεισμού στη δημοπρασία 6μηνων εντόκων - Άντλησε 1,3 δις ευρώ

Andreas D. είπε...

Ηλία, που τέτοια τύχη...
(σύμφωνα με την σύζυγο) 3 φορές ξύπνησε... απλά ήμουν κομμάτια και δεν την άκουσα...

χαχαχα

profit είπε...

Πελεκάνος σου λέει κάτι Ηλία ???

Θανασης Κ είπε...

καλημερα στηυν παρεα....εχουμε καποιο κακο νεο στην ΙΝΚΑΤ...ξυλοοοο ατελειωτο

Andreas D. είπε...

Μιχάλη, μου είπαν απο την Εθνική οτι οι ξένοι τους παρακαλάνε να κάνουν αύξηση κεφαλαίου... όσα λεφτά θέλουν...

θα τους πω να την συνδυάσουν ,με την αύξηση της ΑΒΕ...

χαχαχα

Ilias D είπε...

Φυσικα Γιωργο.....εχεις σχεση με το χωριο;

profit είπε...

Γυναικοχώρη Ηλία

μπαρμπαλιας είπε...

τα μαυρα μας τα χαλια εχουμε....
μερες τωρα...
οι εξοδο στις αγορες μας μαρανε...
αλλα ηταν ηδη προεξωφλημενη,λησμονισα

Ilias D είπε...

Ωραια Γιωργο,οταν ανεβεις κερναω καφε.

profit είπε...

και τσίπουρα.............

Andreas D. είπε...

Ξύλο και στο ΕΛΠΕ...

michele είπε...

Πιθανη αποχωρηση απο τον MSCI emerging για τα ΕΛΠΕ εξ ου και η συνεχης αδυναμια
θα ανεβει η σταθμιση των αλλων βεβαια αν γινει αυτο

Για ΙΝΚΑΤ μου φανηκε σαν αποτομη ..αποτομη αποχωρηση καποιου ,δεν ξερω κατι ,ουτε δικαιολογειται

Ilias D είπε...

χαχαχα...
Κλαμπιγκ θα κανουμε......

michele είπε...

Πιο γρηγορη απαντηση Ανδρεα,το γιατι στα ΕΛΠΕ δεν γινοταν

τα μεγαλα πνευματα χαχα

Andreas D. είπε...

http://www.euro2day.gr/news/market/article/1202411/ypopshfia-gia-apohorhsh-apo-ftse-h-metohh-ton-elpe.html

Andreas D. είπε...

χαχαχαχα

Andreas D. είπε...

Από της 17 Απριλίου αυξάνεται η βαρύτητα των μετοχών της Τρ. Πειραιώς στους δείκτες MSCI

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Morgan Stanley, με την εισαγωγή των νέων μετοχών της Τρ. Πειραιώς που αναμένεται στο ΧΑ στις 16 Απριλίου, ως αποτέλεσμα της δημόσιας τοποθέτησης στο 1,70 ευρώ, ο FIF (Foreign Inclusion Factor), που μετράει τον υπολογισμό βαρύτητας της μετοχής στους δείκτες της, αλλάζει από 0,20% προηγουμένως σε 0,35%. Ο αριθμός των μετοχών που θα υπολογίζονται στους δείκτες του MSCI θα είναι 6,101,979,715 από 5,072,567,951 προηγουμένως.

Η αλλαγή θα γίνει μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης τη Τετάρτη 16 του μήνα και θα έχει ισχύ από το πρωί της επομένης.



Πηγή:www.capital.gr

ArTaXiA είπε...

Χαίρετε κι αγαλλιάστε!

Ήμουν εκτός τις τελευταίες ημέρες...

Τις 1850 όμως δεν βλέπω κι ανησυχώ λίγο...

michele είπε...

Ολα στην ωρα τους artaxia. Πρωτα το royce growth ...χαχα

michele είπε...

1294-1280 η επομενη ζωνη

μπαρμπαλιας είπε...

τωρα βιωνουμε τα μαυρα μας τα χαλια...
κυρΑρταξι..
αργοτερα θα αλλαλαζομεν επι τη εξοδω στας αγορας

μπαρμπαλιας είπε...

ξεχασα ...
εχουμε και αυξηση της κυκλοφοριας των ιχ...
ουστε ρε λωπο-γδυτες

Ctsam είπε...

kalispera !
Diladi Michele poso blepeis na upoxwroun ta ELPE ? kai tha allaksei genika i eikona tis metoxis twra?

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Και εγω θελω Royce.....

ArTaXiA είπε...

Ένας-ένας για το Royce! Μη σπρώχνεστε...

Για την ώρα "ματώνουν" οι short... Ε ρε βούρδουλας που χρειάζεται στους παπαγάλους!

Andreas D. είπε...

Θυμάμαι πόση απαισιοδοξία υπήρχε στις 1000 μονάδες...

ArTaXiA είπε...

Ε όχι δα.... Andreas! Φορτωμένοι ως τον λαιμό ήμασταν.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Τελειώσεις με τις κατασκευές για να αρχίσεις τις βόλτες τώρα που ανοίγει ο καιρός?

Πότε βλέπεις την χιονοστιβάδα στην Αμερική?

ArTaXiA είπε...

Σήμερα μαζεύτηκα Alexandratos. Ήμουν στις αποκίες....

michele είπε...

Ctsam ,οτιδηποτε κατω απο τα 6,60 αποτελει επενδυτικη ευκαιρια για τα ΕΛΠΕ ,αναμενουμε την επιβεβαιωση της εξοδου απ τον δεικτη

το τελικο χωσιμο και μπουκα

μπαρμπαλιας είπε...

ηδη ειναι ετοιμοι οι χιλαδες κωδικοι να μπουκαρουν...
αλλα το πιεζουν να τους κανουν δωρα...
κυριε 14

οπως βλεπετε για ολα υπαρχει εξηγηση

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

ΧαΧα δεν υπάρχεις !!!! Άμα θες αχθοφόρο φεύγω απο τους τρελούς και Έρχομαι!...

Καλη συνεχεια.

michele είπε...

Κατα την καθολου ταπεινη αποψη μου
δεν υπηρχε περιπτωση
ανοδικης διασπασης της ανω μπλε γραμμης του διαγραμματος του FTSE
που την βρηκε στις 444-445 μον

εδω στις 4 Μαρτιου

http://freeforumstocks.blogspot.gr/2014/03/ftse.html#more

michele είπε...

Καμμια 35 χιλ κωδικοι ενεργοι τον Μαρτιο

μεχρι να γινουν 100+ χιλαδες οι ενεργοι εχουμε καιρο

ArTaXiA είπε...

Σορτάρεις εδώ Michele;

Andreas D. είπε...

ArTaXiA, ξέρεις οτι συνήθως δεν το συνεχίζω...

ArTaXiA είπε...

Andreas, μπορείς να γράψεις ό,τι θέλεις. Αφ' ενός δεν παρεξηγώ κι αφ' ετέρου, οι εχθροί μου είναι 100πλάσιοι από τους φίλους μου.

Τι θες να είσαι;

michele είπε...

Κοιταξε δυσκολα βλεπω κατω απο 405 ,
θα μπορουσε να σορταρει κανεις

στο πονηρο 428 θα μπορουσε

αλλωστε με τετοιο επιτοκιο στα 6μηνα του ΟΔΔΗΧ και με επικειμενη εξοδουλα
θεωρω μεγαλο το ρισκο

ArTaXiA είπε...

Σας χαιρετώ. Πάω για μελάνια


http://www.nea-trapezogrammatia-euro.eu/Τραπεζογραμμάτια-ευρώ/Σύγκριση/Σύγκριση-των-τραπεζογραμματίων-των-10-ευρώ-πρώτη-σειρά-και-σειρά-«Ευρώπη»/Υπέρθεση-των-σχεδίων/(cur_bn)/172

michele είπε...

Γιατι εχεις εχθρους art; τους τρως τις γκομενες; χεχε

Cleo είπε...

Καλησπερα στην παρεα! Μιχαλη για ινκατ κυκλοφορει μια φημη οτι την Πέμπτη θα μπει στην κατηγορια επιτηρησης, εξαιτιας των ζημιων του 2013 (μεγαλυτερες από το 30%των ιδιων κεφαλαιων). Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει..

μπαρμπαλιας είπε...

λετε να μπει και η ΜΠΕΛΑ επιτηρηση;;
και τα δυο πετρελαια;;;
ωρε γλεντια

μπαρμπαλιας είπε...

εκεινος ο μικρος ...
που τρωει φαϊ

Andreas D. είπε...

το ΦΦΓΚΡΠ την γλυτώνει... γι'αυτο και το +3,03%

μπαρμπαλιας είπε...

γεια Ανδρε με την ομαδαρα σου

Andreas D. είπε...

Ηλία, απ΄οτι φαίνεται, του Μαρινάκη είναι...

χαχαχα

Andreas D. είπε...

Dionic: Στις 20/6 η γ.σ. για ΑΜΚ και ΜΟΔ έως 5 εκατ. ευρώ

http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1989496

michele είπε...

Cleo μου ναι ,αλλα εχει ταμειο 39 εκ ,περιεργο θα μου φαινοταν με τετοιο ταμειο

Cleo είπε...

Κι εμενα περιεργο μου φαινεται γενικως...γι αυτο εγραψα "κυκλοφορει η φημη" (απλα επειδη το ακουσα απο 2 πηγες το εγραψα..με καθε επιφυλαξη)

νικος φαληρο είπε...

καλησπερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους

michele είπε...

Καλησπερα Νικολα

Cleo δεν αποκλειω τιποτα ,η ΕΤΕΜ παντως που ηταν στα σιγουρα
συγχωνευεται με ΕΛΒΑ και τελειωνει το παραμυθι

STYLSTYL είπε...

Καλησπέρα σε όλη την παρέα.
Τουλάχιστον κοκκινίζουμε με μικρό τζίρο. Περίπου 30 εκ. καθαρά, εξαιρουμένων πακέτων-συστημικών τραπεζών).

john deer είπε...

λετε τελικα να κλεισουμε θετικοι και καποιες αρκουδες που ξυπνησαν απ τη χειμερια ναρκη τους να ξαναπανε για υπνο?
χαχαχα ε Ανδρεα....

michele είπε...

Ψιλοπροβλεψιμο εχει καταντησει κι αυτο το βαρεθηκα χαχαχα

Andreas D. είπε...

john deer, τα γραπτά μένουν...

michele είπε...

https://pbs.twimg.com/media/Bks0DtjCAAEtl4x.jpg:large

Η εκθεση της HSBC ναι μεν μιλαει για πιθανη εξοδο των ΕΛΠΕ
αλλα μιλαει και για netflow καθαρες εισροες 196 εκ
απο
τον φιλο μου Chartist Trader

Andreas D. είπε...

Μιχάλη, στο 0,84 την πήρα πίσω...

STYLSTYL είπε...

Το σεντράκι με μέσο όρο 35-40 χιλ. κομμάτια, έχει κάνει ένα (1) σήμερα !!! Σκόπιμη αδιαφορία Μιχάλη? Πως το βλέπεις?

μπαρμπαλιας είπε...

Ανδρε ομοιως αυξησα θεση...

Andreas D. είπε...

Ηλία, ξέρω οτι θα το εκτιμήσεις...

Reuters: Η ελληνική ανάκαμψη είναι εκπληκτική

http://www.capital.gr/NewsTheme.asp?id=1989520

michele είπε...

Καλα εκανες Ανδρεα ,φιλιες αγορες εφεραν το χαρτι στο 0,86 να δουμε αν κρατησει

ΣΕΝΤΡ βεβαια σκοπιμα Στελιο

Andreas D. είπε...

ευχαριστώ Μιχάλη,

0,8670 έφυγα...

χαχαχα

Andreas D. είπε...

η είδηση της ημέρας:

Μαΐλλης: Δεν θα διανείμει μέρισμα για τη χρήση 2013


michele είπε...

Ωραια μερα για ψαρεμα.Μετοχων.

michele είπε...

Εξαιρετικος ο market maker της ΒΙΟΚΑ


να τα βλεπουνε αυτα μεγαλομετοχοι αλλων μικρων εταιριων

Andreas D. είπε...

Βρε τον ΑΛΑΦΟΥΖΟ....


χαχαχα

Andreas D. είπε...

Blogger Ο/Η michele είπε...
Εξαιρετικος ο market maker της ΒΙΟΚΑ


Μιχάλη, τον γνωρίζω...

Andreas D. είπε...

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1202464/sthn-fairfax-h-praktiker-hellas.html

Θανασης Κ είπε...

εχει ξαναγινει κατι αναλογο με αυτο που ανεφερε η Cleo?

michele είπε...

Τι εννοεις αναλογο Θαναση ; υπαρχουν καποιοι κανονες που τηρουνται
αλλα υπαρχουν και ..παραθυρακια

Ilias D είπε...

Αντρεα να κοιμασαι συχνοτερα.....

michele είπε...

Οι λοχαγοι κρατανε το μαγαζι
και το ΦΟΛΙ

Andreas D. είπε...

και η ΚΑΘΗ Μιχάλη...

όχι η ΚΑΘΥ...


χαχαχα

Θανασης Κ είπε...

ζημιες μεγαλυτερες από το 30%των ιδιων κεφαλαιων...αυτοματα υπαγωγει στην επιτηρηση....τι πιθανοτητς δινεις ΜΙχαλη, πανω απο 50% να μπει τέλικα? μπηκα στα 1.2 ευρω και ουτε εδω προκοπη....την χρηματιστηριακη μου κριση εγω τωρα την βιωνω...

michele είπε...

Μπορει να ζητησει να κανει αυξηση η κατι τετοιο θαναση για να την αποφυγει
η εταιρεια ετρωγε τις ζημιες της ΗΟΛ
γι αυτο σου εγραψα και το ταμειο που ειναι υπερογκο
θα δουμε αυριο

michele είπε...

Υπ αυτη την εννοια οι τραπεζες επρεπαν να ειναι στην επιτηρηση βεβαια
θα μου πεις μηδενισαν η βγηκαν απο το ταμπλο

Andreas D. είπε...

0,73 η ΑΛΦΑ?

με 6.204,000 τμχ

michele είπε...

χαχα οτι θελουν κανουν,να δουμε θα προλαβουμε αυριο να αποτελειωσουμε
το ψαρεμα;

Andreas D. είπε...

κάποιος πουλάει, σε πολλά μεγάλα χαρτιά, λίγα σχετικά κομμάτια στο Limit down...

michele είπε...

Νορμαλ κλεισιμο λοχαγοι, ΕΕΕ ,ΦΦΓΚΡΠ κλεισιμο κατω απο 1305

michele είπε...

πανω στον εκθετικο 50 αρη εκλεισε ο FTSE ..

Andreas D. είπε...

Μιχάλη, τα έδωσα τα ΚΑΘΗ...
δεν μου άρεσε αυτό στο τέλος...

michele είπε...

Δεν εχω ασχοληθει Αντριου ,οποτε ουτε ειδα τι εκανε ...

michele είπε...

Παμε επανω απογευματινη αναρτηση..

το κρατος προνοιας στην Ελλαδα