Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΚΥΡΙΑΚΗ
με ελεύθερη γνώμη


ΑΝΥΠΟΚΡΙΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ...


Αυτό που με γοητεύει περισσότερο στις παραστάσεις των χρυσαυγιτών είναι όταν υποδύονται τον ρόλο του ευυπόληπτου πολίτη. Παρακολούθησα ένα μεγάλο μέρος της εκπομπής του κ. Τράγκα προχθές, όπου ήταν προσκεκλημένη η αφρόκρεμα της Χρυσής Αυγής. Τι ωραία που τα έλεγαν οι άνθρωποι και πώς αισθανόσουν, ανά πάσα στιγμή, πως είναι έτοιμοι να επικαλεσθούν την πρώτη ή την πέμπτη τροποποίηση του Συντάγματος, αντ’ αυτού όμως έδιναν μαθήματα κοινοβουλευτικού ήθους. Βέβαια, όταν ρωτήθηκε ο κ. Αρβανίτης, ο σοφολογιώτατος της παρέας, αν είναι υπέρ του κοινοβουλευτισμού, απάντησε κάτι το οποίο δεν κατάλαβα, ότι είναι υπέρ κάποιου πράγματος που μοιάζει με κοινοβουλευτισμό αλλά δεν είναι ακριβώς, όμως μπορεί να οφείλεται και στο περασμένο της ώρας και στο βάρος των βλεφάρων που με οδηγούσαν αργά αλλά σταθερά εις τας αγκάλας του Μορφέα. Κάθε τόσο, όμως, μία αποστροφή με έκανε να επανέρχομαι στην κατάσταση της εγρήγορσης. «Δηλαδή μας καταγγέλλετε ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης παρενέβη στην υπόθεση της δίωξής σας;» Πω πω πω, παιδάκι μου, τι πράγματα είναι αυτά, σε τι κόσμο ζούμε, αλήθεια. «Ναι, και όχι μόνον ο υπουργός, αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, συνομιλεί με εισαγγελείς και αντεισαγγελείς, έχω στοιχεία, θα δείτε». Και να θέλεις να αγιάσεις, δεν σε αφήνουν.


Είναι τα παιδιά, τα αθώα αυτά ελληνόπουλα που σέβονται τους νόμους και είναι έτοιμοι να τους τηρήσουν μέχρι την τελευταία κεραία και τους εχθρεύονται, και τους κυνηγούν, και τους κατηγορούν πως διαπράττουν αίσχη. Και με αυτό το ύφος της ανυπόκριτης υποκρισίας, ούτε λίγο ούτε πολύ ενορχηστρώνουν τα ζητήματα της πολιτικής ζωής. Πώς είναι δυνατόν; Ε, είναι δυνατόν διότι αυτοί, καθότι αδίστακτοι, κάνουν ό,τι και όλοι οι υπόλοιποι στο πιο γνήσιο. Οι υπόλοιποι, από τη Ραχήλ Μακρή και τους συν αυτή έως τον ΣΥΡΙΖΑ και τους συνοδοιπόρους του, υποκρίνονται τους διωκόμενους, καταγγέλλουν χούντες και δικτατορίες ενώ κανείς δεν τους καταδιώκει, και οι ευυπόληπτοι κύριοι της Χρυσής Αυγής, ενώ διώκονται, υποδύονται τους αθώους κλείνοντας το μάτι στο κοινό που έχει συνηθίσει στο θέατρο της καταδίωξης, όπου φτάνει να καταγγείλεις πως σε διώκουν για να θεωρηθείς διωκόμενος. Πώς το είπε η κ. Βούλτεψη για τον κ. Μπαλτάκο; Μπορείς να πιστέψεις έναν άνθρωπο που δεν ξέρει πού βρίσκεται ο γιος του; Μίλησε η Ελληνίδα μάνα και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Τακης Θεοδωροπουλος   www.kathimerini.gr

20 σχόλια:

profit είπε...

Καλημερα καλημερα

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΓΙΩΡΓΟ

Καλημέρα σε όλους τους φίλους


καλημέρα ΜΙΧΑΛΗ

όταν τελειώσει το Σ/K σου και έρθει η άχαρη ώρα που θα πρέπει να ασχοληθείς με τα της νέας εβδομάδας θα ήθελα ένα σχόλιο αποκλειστικά για την πεντάμορφη Ζ4 και αν τελικά πάει καρφί για τον τίτλο της miss Α’ τετράμηνο 2014 χαχαχαχαχα
http://4.bp.blogspot.com/-ph6YSYts5VE/UzjMCyvr6NI/AAAAAAAAPIQ/kykFriczibc/s1600/_31_xps.png

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημέρα σε όλους,

Προβληματισμός φεύγοντας για καφεδάκι στην πλατεία:

Νέα ΑΜΚ Πειραιώς τιμή 1,70.
Εξάσκηση warrant 1,768.
Το ΠΕΙΡΤΠ τι αξία έχει πλέον?

Για τους ξένους, γιατί στους εγχώριους η υπερκάλυψη θα είναι μεγάλη και δεν ξέρουμε πόσες μετοχές θα πάρει ο καθένας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Το συννεφο εφερε βροχη.Καλησπερα σε ολους με βροχινο mood.Ολα ειναι θεμα οπτικης

michele είπε...

Εριξε καρεκλες.Καλησπερα ,καλησπερα .Ειπαμε οι Γιαννηδες ειναι το θεμελιο της ΕΓ
εχουμε και τον double για σιγουρια χαχα

michele είπε...

Εύσημα στην ΤτΕ από την επικεφαλής του SSM

http://www.capital.gr/NewsTheme.asp?id=1988398

michele είπε...

Εύσημα στην ΤτΕ από την επικεφαλής του SSM

http://www.capital.gr/NewsTheme.asp?id=1988398

Ilias D είπε...

Καλησπερα σας.
Περασανε 20 χρονια απο τον θανατο ενος Μεγαλου οδηγου F1.
Του Αιρτον Σενα ντα Σιλβα.
Απο αστοχια υλικου στον αξονα τιμονιου του μονοθεσιου του,σε μια ακαταληλη στροφη για πιστα αγωνων.

Ilias D είπε...

Αξιζει να το διαβασετε
http://www.gazzetta.gr/football/article/602650/i-agkalia-toy-olympiakoy-ston-paok



νικος φαληρο είπε...

καλησπερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους.Δρατω της ευκαιριας απουσιας μικρου σε παρτυ για να διαμαρτυρηθω για τον ηχο των μονοθεσιων της φ1 .Απαραδεκτος , χαλια μαυρα, μια ησυχια τετραχρονη , τουλαχιστον οπως τον ακουω απο την τηλεοραση.

giannhs kon είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΑΡΧΕΙΟ χαχα


BEST Formula 1 Sounds - V6, V8, V10 and V12


http://youtu.be/qvWxhhi0_yk

νικος φαληρο είπε...

Καλο βραδυ σε ολες τις φιλες και τους φιλους

michele είπε...

Ρέγκλινγκ: Βιώσιμο για την επόμενη δεκαετία το χρέος
Μέσο για επιστροφή στην ανάκαμψη η λιτότητα, τονίζει ο Ρέγκλινγκ. Έπρεπε να βοηθηθεί η ελληνική οικονομία δημιουργώντας χώρο στον ιδιωτικό τομέα να αναπτυχθεί. Η Ελλάδα πιθανόν να μην χρειαστεί νέα βοήθεια, σημειώνει. Ακριβή η έξοδος στις αγορές.

http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1201621/regklingk-viosimo-gia-thn-epomenh-dekaetia-to.html

michele είπε...

Eξαιρετικος ο Λιουις σημερα
Νικολα αλλος ηχος απο ..μεσα ,αλλος απ την τηλεοραση

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=4306249&nid=1988523

τι εγραψαν;

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...



21:07 Σούπερ Λίγκα (33η αγωνιστική): Αστέρας Τρίπολης-Αρης 2-2

Ελεύθερη η δημοσιογράφος του ΕΤ που συνελήφθη μετά από μήνυση της βουλευτού Ραχήλ Μακρή
[Κυριακή, 06 Απριλίου 2014]
A Μικρότερη Γραμματοσειρά Μεγαλύτερη Γραμματοσειρά
| Share on facebook Share on twitter Share on email Share on print Share on favorites More Sharing Services 0
Ανανέωση 21.30

Ελεύθερη αφέθηκε η δημοσιογράφος του Ελεύθερου Τύπου και Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής, Δέσποινα Κονταράκη, η οποία νωρίς το απόγευμα, συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτόφωρου, μετά από μήνυση της βουλευτού των ΑΝ.ΕΛ. Ραχήλ Μακρή, η οποία θεώρησε ότι θίγεται από σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας.

Η δημοσιογράφος, οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών στο ΑΤ του Νέου Ηρακλείου, όπου μετά την απολογία της με απόφαση εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερη



Νωρίτερα

Συνελήφθη μετά από μήνυση της βουλευτού των ΑΝ.ΕΛ. Ραχήλ Μακρή, η αρχισυντάκτης του ελεύθερου ρεπορτάζ, στον Ελεύθερο Τύπο και Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, Δέσποινα Κονταράκη, η οποία αυτή την ώρα βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα του Νέου Ηρακλείου, ενώ αναζητείται και ο δημοσιογράφος Γιώργος Κουβαράς, καθώς και ο εκδότης της εφημερίδας, Αλέξης Σκαναβής.

Από αστυνομική πηγή έγινε γνωστό ότι η μήνυση που έχει υποβάλει η κ. Μακρή στρέφεται, εκτός από τους δύο δημοσιογράφους και τον εκδότη της εφημερίδας, και κατά του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη και του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη, για ανάλογο δημοσίευμα.








Τα επίμαχα δημοσιεύματα στον σημερινό Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής τα οποία η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. θεώρησε ότι την θίγουν είναι τα εξής:


Το πρώτο:

Η ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗ στάση του προέ­δρου του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και η αλήστου μνήμης κραυγή της ανεκδιήγητης Ραχήλ Μακρή των ΑΝ.ΕΛ., «ότι βάζετε αθώους στη φυλακή», είναι το λιγότερο τραγική. Ανερυθρίαστα, ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε την παραίτηση των υπουργών Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης, συντασσόμενος εγκληματικά με την επιχειρη­ματολογία της Χρυσής Αυγής ότι η δίωξη των μελών της εί­ναι πολιτική!

Ανερυθρίαστα, η Ραχήλ Μακρή βάφτισε αθώ­ους εκείνους που έδιναν εντο­λές ή συμμετείχαν στα τάγμα­τα εφόδου, που ξεχύνονταν τις νύχτες στους δρόμους προς αναζήτηση θυμάτων. Εκείνους που έθρεψαν το μί­σος και οδήγησαν στις δολο­φονίες του Παύλου Φύσσα και του Σάχζαντ Λουγκμάν.

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...


21:07 Σούπερ Λίγκα (33η αγωνιστική): Αστέρας Τρίπολης-Αρης 2-2

Ελεύθερη η δημοσιογράφος του ΕΤ που συνελήφθη μετά από μήνυση της βουλευτού Ραχήλ Μακρή
[Κυριακή, 06 Απριλίου 2014]
A Μικρότερη Γραμματοσειρά Μεγαλύτερη Γραμματοσειρά
| Share on facebook Share on twitter Share on email Share on print Share on favorites More Sharing Services 0
Ανανέωση 21.30


χα χα το κοπυ πείστ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλησπέρα σε όλους όντως Νικο αυτη η μοναδα ισχύος να είναι η καλητερη πιθανη λυση στο προβλημα που τεθηκε στη φορμουλα 1 ροπη παντου και στροφαρισμα αλλά και καταναλωση χαμηλή.. αλλά ο θόρυβος όντως αθλιος σε σχέση με τους παλιους απκλιστικά θερμικους κινητήρες.. αλλά ισως να μπεί στη τεχνολογια των συμβατικων αυτοκινητων τα επόμενα χρόνια οπως ηταν παλιοτερα τα τουρμπο στη φορμουλα 1 τη δεκαετια του 80 και τωρα τα πιο πολλα βγαινουν τουρμπο
ιδωμεν χαχα

michele είπε...

Πρακτορα αμα ηταν κανας Βλαξεβανης θα ειχαν ξεσηκωθει καποιοι
θελετε να μας φιμωσετε και τετοια ,ξερεις..

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

ΞΕΡΩ ΜΙΧΑΛΗ ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΒΑΛΑ...ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ.