Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΠΕΙΡ

ΠΕΙΡ:ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Μετα τα υψηλα των 2,11 η μετοχη εκανε διορθωτικη κινηση διεσπασε την W στα 1,89  αλλα βρηκε στηριξη στο ακμο 50 ημ οπου μετα απο 2 συνεδριασεις "αμφιβολιας" και χωρις να τον διασπασει πτωτικα,αντεδρασε σημερα εντονα ανοδικα,διασπωντας και τον ακμο 30 ημ ,επανερχομενη πανω απο την W και κλεινοντας στα 1,94 ευρω.
Η ορμη της κινησης εχει μπροστα της ενα επιπεδο πολυ ισχυρων αντιστασεων καθως συνωστιζονται εκει ( 2,15-2,20 ) και η V1 και η F3 και ο ακμο 480 ημ.
Σημαντικη ωστοσο η W στα 1,89 οπου οριοθετει και πιθανο γυρισμα της μετοχης και ενδεχομενη πτωτικη διασπαση της ,θα την στειλει στην επισης ισχυρη V2 στα 1,76 ευρω.
Οποτεδηποτε η μετοχη φυγει πανω απο τα 2,20 ,θα αποτελεσει σοβαρη διαγραμματικη εξελιξη καθως αυτο θα γινει με μεγαλη ορμη,λογω της σοβαροτητας του επιπεδου.

7 σχόλια:

Ilias D είπε...

Αρα με ενα -2.36 περιπου στην ΕΤΕ αυριο πατσιζουμε,κ δεν ειναι κ σιγουρο,θα μπορουσε να κλεισει -1,8.
Μικρο το κακο.Θα εξαρτηθει απο το γενικοτερο κλιμα.

michele είπε...

3,70 τελικα ,5,13 εκλεισε η ΝΒG

Unknown είπε...

GOLDMAN SACHS καλυπτει την ΑΜΚ της ΠΕΙΡ...1.8

MORGAN STANLEY την ΑΜΚ της ΑΛΦΑ...0.6...........

Ilias D είπε...

Αρα θελουμε ενα -1,6%.Ισως καθαρισουμε κ με ενα -1,1%.
Λιγοτερο απο το σημερινο.
Για την ΠΕΙΡ,Μιχαλη σε βρισκω αρχηγο,την απορια μου,αν το γυρισμα μεχρι το 1.78 ειταν retest της ανοδου,η,το ανοδικο μεχρι το 1.94(ισως κ λιγο παραπανω)ειναι retest της καθοδου προς χαμηλωτερα επιπεδα λογω της ΑΜΚ,θα πρεπει να περιμενω να μου την λυσει το ταμπλο αυριο-Δευτερα.
Εκτος κ αν καποιος εχει εμπεριστατωμενη αποψι,οποτε περιμενω να τον ακουσω.

michele είπε...

Οχι,τεχνικα retest θα ηταν αν κτυπαγε το 1,89 την W και γυρνουσε πισω ,τωρα την διεσπασε.
Μεγαλης σημασιας και η πλαγιοανοδικη γραμμη τασης F1 ,πολυ καλα ορισμενη

michele είπε...

Bενιζέλος - Το πλεόνασμα είναι δεδομένο και θα πάει σε κοινωνικούς και αναπτυξιακούς σκοπούς

Αυτο το "αναπτυξιακους" ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ

Ilias D είπε...

Μου εμεινε η εντυπωση οτι αν δεν περασει τον εκθετικο 10 h,συμφωνα με το συστημα του γιατρου,ειμαστε μεσα στα πλαισια του retest.
Ευχαριστω Μιχαλη.