Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΦΡΛΚ

ΦΡΛΚ: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ...

Η μετοχη κινειται με εξαιρετικο ..ρυθμο ,διεσπασε πρωτα  την γραμμη λαιμου του πυθμενα  U ,κατοπιν την μπλε  γραμμη περιορισμου  και σημερα την θετικης αποκλισης F με αυξημενο ογκο ,φτανοντας ενδοσυνεδριακα στην V2 στα 5,64.
 Σε ενδεχομενη συνεχιση της κινησης ο ακμο 1000 εβδομαδων στα 6,35 θα αποτελεσει σοβαρο εμποδιο για τον τιτλο ,καθως τα βραχυπροθεσμα κερδη θα ειναι τεραστια.
 Σε περιπτωση υποχωρησης ,η γραμμη F αποτελει στηριξη για ενδεχομενο retest και εαν διασπασθει καθοδικα η F η  V1 στα 4.70  θα ειναι μια στηριξη οπου θα εμφανιστουν ισχυροι αγοραστες ,καθως πολλοι επενδυτες λογω της κινησης της ,δεν προλαβαν να συμμετασχουν.
Ο ακμο 30 εβδ  ,εχει ηδη διασπασει τον ακμο 200 εβδ.Ο αντιστοιχος απλος των 50 εβδ δεν εχει ακομα προσεγγισει τον 200 αρη.

7 σχόλια:

Unknown είπε...

Τς Τς Τς.
Εγω παντως μια φορα τα πουλησα,εκει γυρω στα 2,90,εφυγαν στα 3,3ο,αν θυμαμαι καλα,και αμαν να τα ξανααγορασω,.Εκτοτε,δεν ξανατολμησα,να τα πουλησω.
Αυτα που λες Γιαννη μου.

Unknown είπε...

Αυτο το διαβασες Μιχαλη??
Μπορει και να μην λεει κατι,αλλα το βρηκα και το ποσταρω.
http://www.sportandbusiness.gr/index.php/business/item/25895-ygeia-o-asos-koypa-st...

michele είπε...

Ε τωρα Καθυ μου,καπου πρεπει να δωσεις ,με την εννοια οτι και πιστευω οτι θα γυρισει
και υπαρχουν και αλλα χαρτια εν τω μεταξυ

Αυτη ειναι μια απο αυτες που εχω ψηφισει για το 2014 ,αλλα προσωπικα 1000 το εδωσα σημερα.
φυσικα το που θα σταματησει ,δεν το ξερουμε ,απο κοντα την εχουμε

michele είπε...

Οχι δεν το ειχα διαβασει,αλλα τα ξερω αυτα ..εχει πιθανοτητες

Unknown είπε...

Μερσι,ευγενικε μου ανθρωπε.


Παω για υπνο,γιατι πολυ ενταση σημερα,και αυριο μερα ειναι.
Και οπως καθε πρωι ετσι και αυριο το πρωι, ,καθως θα βγαινω απο το σπιτι,θα γαυγισει ο σκυλος του γειτονα,θα βγει η χοντρη με το κολαν,η το κολαν με τη χοντρη,δεν εχει σημασία,να παει το μικρο στο σχολειο, θα πω την καλημερα στον Αντωνη τον καφετζη,που θα μου εχει ετοιμο τον καφε,και θα ξεκινησω την μερα μου.
Ω!! Τι ομορφη που ειναι η πρωινη ρουτινα!!

michele είπε...

Ωραιο να χαιρετας ανθρωπους!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Ευχαριστώ Μιχάλη να σαι καλά

Καληνύχτα Καθυ