Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΕΕΕ

ΕΕΕ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Σημαντικος μεγαλος τριγωνικος σχηματισμος εχει δημιουργηθει απο τον τιτλο,ο οποιος διασπαστηκε για καποιες συνεδριασεις χωρις ομως να απομακρυνθει ,γεγονος που προιδεασε ,για πιθανο γυρισμα πανω απο την Μ.
Ο τιτλος δημιουργησε διπλο πυθμενα,αντεδρασε και προσπαθει να εισελθει εκ νεου εντος του V1-V2.
Ανοδικη διασπαση του εκμο12 ημ (19,64) θα επιταχυνει την κινηση και θα επικυρωσει την υπερβαση της Μ ,σε προσπαθεια προσεγγισης της αξιολογης ζωνης C μεταξυ των 20,24 και 20,50 ευρω.
Λιγο πιο πανω κινειται ο απλος κμο 30 ημ,πολυ σημαντικος για την ενδεχομενη συνεχεια της κινησης. Η υπερβαση του θα στειλει την μετοχη στην ανω πλευρα του V1-V2  στα επιπεδα των 21 ευρω.
Αδυναμη υπερβασης της C και του απλου 30 αρη,θα σημανει υποχωρηση της μετοχης εκ νεου προς την V2.

12 σχόλια:

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Παρόμοιο διάγραμμα με τον Mid έχει?

Πάντως με ΕΕΕ στα 20,30 ο ΓΔ σπάει το 1300 ε ΜΙΚ ?

δημοσθενης είπε...

Τον αληταμπουρα αυτόν, εγω τον έσβησα και θα συνεχισω να τον σβυνω οσο τουλαχιστον παραμενω διαχειριστής… όσο για σενα Μπαρμπαλια, οψιμε υπερασπιστή του αληταρα που σταματησε τωρα να βρίζει, αφου πρωτα συκοφαντούσε επι καιρό την οικογενεια μου και εβριζε τους παντες, καλα θα κανεις να κοιτας τη δουλεια σου… ενταξει, καταλαβαινω ότι προσπαθεις να ρεφαρεις τα λεφτα που χανεις στο ΧΑΑ με κάθε τροπο, ακομα και με τις πληροφοριες της τσεχας του μαγου αλλα είναι η δευτερη φορα που κανεις εδώ μεσα το υπερασπιστή του μάγου...

δημοσθενης είπε...

την πρωτη φορα με "μάλωσες" που εβριζα τον μαγο, τωρα με μαλωνεις που τον σβύνω.. δεν μας χεζεις λεω εγω...αντε μπραβο

δημοσθενης είπε...

..γιατι πολύ ψηλα τον εχεις παρει τον αμανε

δημοσθενης είπε...

για οσους δεν ξερουν και για οσους βολεύονται να ξεχνουν, αυτό το σαιτ φτιαχθηκε από πρωην μελη του ΒΝ μονο και μονο για να γλυτώσουμε από τον αληταμπουρα τον μαγο που με τα συνεχως επαναλαμβανομενα μυνηματα του, μας παρενοχλουσε "παπαγαλίζοντας" και βριζοντας

michele είπε...

Δημο ηρεμα.Ο καθενας εχει το δικο του σκεπτικο
Το μονο που μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι ο Μπαρμπας οχι μονο χανει
αλλα εχει εξαιρετικη συμπεριφορα εξ οσων γνωριζω στο χρηματιστηριο,μακαρι να ειχαν και αλλοι παρομοια.

Τωρα επι του συγκεκριμενου, ο καθεις κρινει οπως αυτος νομιζει.Ξερεις οτι ειμαστε 5 διαχειριστες ,μπορει σ αυτο το θεμα να υπαρχουν διαφορες.

Το μονο που μ ενδιαφερει προσωπικα,κατι που ειπε οπως ειδα πριν και ο μπαρμπας
ειναι οι βρισιες και οι προσβολες
Αυτα
και μην αρπαζεσαι δεν μπορω κι αλλα τετοια

michele είπε...

Και οντως ετσι ξεκινησε και το αλλο και αυτο το blog για να μην μας ενοχλει ο μαγος
Τελικα κυλησε πολυ νερο στ αυλακι
και εχουν γινει πολλα
και κατα τη γνωμη μου χειροτερα απο αγαπητους ( που δεν παυουν να ειναι) φιλους ( που δεν παυουν να ειναι).
Οποτε η ζωη συνεχιζεται

δημοσθενης είπε...

Μικελε, το ξερεις ότι μ αυτόν τον αλητη, δεν σηκωνω μυγα στο σπαθι μου...Αν δεν σας κανω Μικελε μου σαν διαχειριστής, ας με σβησεις οποιος θελει..δηλαδή αμα καποιος βριζει τους παντες εδώ μεσα επι 2 χρονια και μετα σταματησει και αρχισει τις ευγενειες, θα τον δεχτούμε και θα τον αφήσουμε να γραφει εδώ μεσα για να πουλησει τα χαρτακια του και να μας επηρεαζει ???

δημοσθενης είπε...

το ξερεις ότι εχω δικιο...οσο για "τα χειρότερα από αγαπητους" αυτά δεν τα ξερω.. ... εν πασει περιπτωσει καληνύχτα σε ολους...

michele είπε...

Δημο, οι περισσοτεροι ανθρωποι που μας διαβαζουν καταλαβαινουν ,δεν ειναι παιδακια να παρασυρονται

Απο την αλλη,εννοω οτι ανθρωποι ,φιλοι εδω που εκτιμουμε ολοι και εχουν αποψη και παλιοτερα και τωρα τελευταια ,καταφεραν σε δυαδες να τσακωθουν .Αυτο εννοω "χειροτερα"

Και τα λεω επειδη εσυ εδω και πολυ καιρο δεν εισαι τοσο ενεργος εδω οποτε πιθανον να εχεις χασει επεισοδια
Τελος παντων καλη καρδια,ειχα δυσκολη μερα σημερα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Έτσι όπως το πάμε θα φαγωθούμε μεταξύ μας, θα'ναι για σωστούς- θα είναι για λάθος λόγους, δεν ξέρω, σίγουρα όμως θα φαγωθούμε.

Ήδη αρχίζω κ ξεχνάω πόσοι έχουμε τσακωθεί εδώ μέσα με κάποιον άλλο. Εύκολες παρεξηγήσεις, φθηνές να τις πω? Ο καθένας έχει τους λόγους του, δίκαιοι ή άδικοι, αφορμές υπάρχουν πολλές. Αλλά θα φαγωθούμε.

Κάποιος μπορεί να μην ξέρει ή να μην θυμάται τι έχει παιχτεί, κάποιος μπορεί απλά να έχει διαφορετική σχέση με κάποιο τρίτο πρόσωπο για τους δικούς του λόγους. Δεν υπάρχει "κομματική πειθαρχία" σε ένα φόρουμ, εγώ μιλάω με αρκετό κόσμο (ποτέ δεν το έκρυψα) και φροντίζω να τηρώ τα στεγανά και να αξιολογώ αντίστοιχα τα στοιχεία.



Ξεκίνησα και έγραφα αρκετές βλακείες, ευτυχώς στη δεύτερη ανάγνωση τα έσβησα πολλά, μου φτάνει που ήμουν σταγόνα για κάποιον, μάλλον έχω χαζέψει και εγώ με προβλήματα που με απασχολούν και χρειάζομαι ένα κρύο ντουζ ή περπάτημα και διώξιμο στενάχωρων σκέψεων.

Καλό ξημέρωμα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Να το δούμε τεχνικά το θέμα
Μήπως είμαστε απλά σε διορθωτικό κύμα c,2,1 σαν site η μας έχουν ματιάσει, περιμένω αντίδραση το 1,3,1 της Ελ γνώμης.. Για να βγαίνουν τα ταυρακια σιγά σιγά..

Καληνύχτα σε όλους