Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

                                                              Κιόνι Ιθάκης 2012

16 σχόλια:

ο dwk είπε...

«… Στα μέσα του 1800 στο πανέμορφο νησί στη ξακουστή Ιθάκη, εκεί ανάμεσα στη γαλάζια θάλασσα και τον καταγάλανο ουρανό, μέσα σ’ ένα αρχοντικό σ’ ένα Πύργο-Κάστρο, έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής της η μονάκριβη κόρη μιας όμορφης πλούσιας γυναίκας.
Η μόνη έννοια της μάνας ήταν πότε θα μεγαλώσει λίγο, να μπορέσει να την παντρέψει και να την δώσει σ’ έναν άντρα μορφωμένο, που θα μπορούσε να την πάρει μακριά. Και τον βρήκε, στο πρόσωπο ενός νέου όχι τόσο πλούσιου, όσο μορφωμένου, πολύ για εκείνη την εποχή, δάσκαλο 30 χρονών, καλό, τίμιο που δεν είχε περιουσία πολλή ή χωράφια και δεν τον ένοιαζε να πάει σ’ άλλη πόλη, γιατί έπρεπε να διορισθεί σε ανώτερο σχολείο που δεν υπήρχε τότε στην Ιθάκη.
Η μικρή παιδούλα που στην αρχή τον ντρεπόταν, γιατί ήταν μόλις 15 ετών όταν της τον γνώρισε για πρώτη φορά η μητέρα της, ανέβαινε πάνω στα δένδρα όταν τον έβλεπε να έρχεται από μακριά.
Ώσπου να γνωριστεί και να τους παντρέψει η μητέρα, η μεγάλη του ευγένεια, η καλοσύνη και η αγάπη του για το παιδί που ακόμα έπαιζε με τις κούκλες, ήταν τόσο μεγάλη που η μικρή, το άγγιχτο αυτό μπουμπούκι άρχισε να ανοίγει, πήρε θάρρος, δύναμη και όρθωσε το λιγνό κορμάκι και από μικρό και ολόκλειστο λουλούδι ήρθε και άνοιξε στην αγκαλιά αυτή, την τόσο γλυκιά και στοργική, που η καρδιά της δόθηκε μ’ όλη της την ψυχή στον καλό, στον ήρεμο αυτό άνδρα που της χάρισε την ευτυχία να γίνει πολλές φορές μητέρα, να κάνει πολλά παιδιά που τόσο λαχταρούσε την συντροφιά τους, όταν ήταν μικρή, και τ’ αγκάλιασε μ’ αγάπη, τρυφερότητα και έζησε με τον σύντροφό της έναν αιώνα και εκείνος περισσότερο.
Όταν παντρεύτηκαν έφυγαν και θα έμειναν στον Πειραιά…»

michele είπε...

Τι γλυκα που τα λεγαν τοτε..

michele είπε...

Καλο κλεισιμο γαι Βαγγελη,ευδαπ-ευαπς
τα 3 Φ ΦΦΓΚΡΠ-ΦΡΙΓΟ- ΦΡΛΚ

Υψηλα εξαετιας για ΕΥΠΡΟ
κινητικη μετα απο πολυ καιρο η ΕΥΠΙΚ
καλες και ολες -εκτος ΕΛΚΑ- οι θυγατρικες ΒΙΟ
Καλος και ο ΤΙΤΚ μια ανασα απο τα 23
ΕΛΛΑΚΤΩΡ κραταει
κατα τα αλλα,κατω το μαγαζι

triantafilos είπε...

μηχαλη την ετε πως την ειδες , ενδιαφερομαι για το ετετπ οσο για ευπρο την ειχα παρει και εγω μ.ο 7,19 και με τα βιας την πουλησα στο 7,27 πριν λιγες μερες ...

michele είπε...

Και οι ειδησεις της ημερας:
Ο MSCI ανακοίνωσε ότι δεν θα κάνει προσθήκες ή διαγραφές στον δείκτη MSCI Greece Standard Index, ενώ ανακοίνωσε αλλαγές σε σταθμίσεις στην τριμηνιαία αναθεώρηση των δεικτών. Συγκεκριμένα, αυξήθηκε η στάθμιση του OTE στο 20,50% (από 17,95%), μειώθηκε του ΟΠΑΠ στο 15,85% (από 18,01%) και μειώθηκε και της Εθνικής Τράπεζας στο 8,52% (από 11,01%), ενώ επίσης άλλαξε η στάθμιση της Τράπεζας Πειραιώς στο 13,53%, της ΔΕΗ στο 8,82%, της Jumbo στο 8,78%, του Τιτάνα στο 7,70%, της Alpha Bank στο 7,36%, της Folli Follie στο 5,14% και των Ελληνικών Πετρελαίων στο 3,76%. Οι αλλαγές θα ισχύουν από το κλείσιμο της 28ης Φεβρουαρίου 2014.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, στο πλαίσιο του εξορθολογισμού της λειτουργίας του δημόσιου τομέα, η κυβέρνηση θα καταθέσει στη Βουλή νομοσχέδιο που προβλέπει το κλείσιμο 23 κρατικών οργανισμών.

Σύμφωνα με το Bloomberg, που επικαλείται πηγές από την Gazprom, η ελληνική εταιρεία φυσικού αερίου ΔΕΠΑ και η Gazprom έχουν καταλήξει σε συμφωνία για τη μείωση των τιμών του φυσικού αερίου κατά 13% περίπου σε $398 - 399,50 ανά 1000 κυβικά μέτρα. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών μέσων ενημέρωσης, η διοίκηση της ΔΕΠΑ δήλωσε ότι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται.


michele είπε...

Κοιταξε Τριανταφυλλε ,η σοβαρη αντισταση ηταν το 1,22 φαινεται πως την κατοχυρωνει και κινειται καπως πλαγια.
Αλλα για να ..ξεφυγει ανοδικα πρεπει να περασει το 1,28 κατ αρχην.Μετα παμε 1,33

νικος φαληρο είπε...

καλο βραδυ σε ολες τις φιλες και τους φιλους

michele είπε...

Καλο βραδυ Νικολα

Ilias D είπε...

Ωραιος ο Θοδωρος.
Τα σπρεντακια ανεβηκαν.

michele είπε...

Εχασαν απνευστι 123 μον ,ανεβηκαν 19 σημερα
φυσιολογικα πραγματα

μπαρμπαλιας είπε...

οι κοκκινοκωλοι γυρισαν θετικοι.
ντηλέ καλωδιακης tv

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά μεγάλα και μικρά

Ωραία συνεδρίαση η σημερινή ………χωνευτική χαχα τύφλα να έχει το Chartreuse

michele είπε...

Καλησπερα Γιαννη χαχα ναι τετοιου στυλ ηταν
λιγο καλυτερη τεχνικα θα μπορουσε ειχε και κατω απο 60 εκ καθαρο τζιρο

michele είπε...

ΦΡΙΓΟ θα βαλω αργοτερα
εχει ενα τεχνικο ενδιαφερον

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλησπέρα σε όλους.

Πολύ ωραίο τοπίο

michele είπε...

Ανεβηκε η ΦΡΙΓΟ ,ενδιαφερον διαγραμμα πραγματικα. Ενδιαφερουσα περιπτωση