Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 


O ΝΕΟΣ ΣΤΗΒ ΤΖΟΜΠΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ
ΥΠΟΚΛΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΗΠΑ..


.Elon Musk.
Αυτό είναι το όνομα του ανθρώπου που πολλά αμερικανικά ΜΜΕ αποκαλούν διάδοχο του Στιβ Τζομπς.

Με επιχειρηματική δραστηριότητα στον τεχνολογικό τομέα και περιουσία που έφθασε το 2013 στα 6,7 δισ. δολάρια, όλο και περισσότερα περιοδικά και εφημερίδες τον επιλέγουν για να κοσμήσει το εξώφυλλό τους ενώ του αφιερώνουν σελίδες για τα επιτεύγματά του.
Σύμφωνα με το «Έθνος», το περιοδικό Fortune τον ανακήρυξε επιχειρηματία της χρονιάς που πέρασε, το TIME τον συμπεριέλαβε στους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως για το 2013, το περιοδικό Atlantic του αφιέρωσε το εξώφυλλο στην ειδική έκδοση που έκανε για την τεχνολογία χαρακτηρίζοντάς τον ως εφευρέτη της χρονιάς, το Business Insider έγραψε για τον Μασκ ότι αποτελεί ενσάρκωση του αμερικανικού ονείρου, ενώ το περιοδικό MotorTrend ανακήρυξε «αυτοκίνητο της χρονιάς» το ηλεκτρονικό μοντέλο S της Tesla, το οποίο είναι δημιούργημά του.


Μάλιστα, το ηλεκτροκίνητο μοντέλο S της Tesla ήταν το αυτοκίνητο για το οποίο έψαξαν οι χρήστες του Google περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο εντός του 2013.


Ο 42χρονος Μασκ έδειξε πρώιμα την ευφυΐα του όταν σε ηλικία μόλις 12 ετών έγραψε τον κώδικα ενός ηλεκτρονικού παιχνιδιού του Blastar, ενώ η πρώτη του επιχειρηματική επιτυχία ήρθε τη δεκαετία του ‘90 όταν με την εταιρεία Zip2 που έφτιαξε με τον αδελφό του, παρείχε έναν προχωρημένο για την εποχή διαδικτυακό οδηγό πόλης, για τον οποίο ενδιαφέρθηκαν μεγάλες εφημερίδες (ανάμεσά τους οι New York Times).


Το 1999 πούλησε την εν λόγω εταιρεία στην Compaq ενώ κατά τη διάρκεια του ίδιου έτους έγινε συνιδρυτής του συστήματος ασφαλών πληρωμών μέσω Διαδικτύου που αργότερα μετεξελίχθηκε στο γνωστό σε όλους Paypal.

Το 2002 ίδρυσε την εταιρεία SpaceX, η οποία τον Ιούνιο του 2012 έγινε η πρώτη ιδιωτική εταιρεία που παρέδωσε προμήθειες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.
Tο 2003 δημιούργησε την Tesla Motors μια εταιρεία κατασκευής ηλεκτρονικών αυτοκινήτων.
Επίσης, ο Ιλον Μασκ ήταν ο βασικός χρηματοδότης σε ένα ακόμα επιτυχημένο εγχείρημα καινοτομίας, αυτό της Solar City, η οποία μετατρέπεται στη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής ενέργειας από φωτοβολταϊκά πάνελ στις ΗΠΑ.


Το νέο όραμα του επιχειρηματία είναι η σύνδεση Λος Αντζελες-Σαν Φρανσίσκο με το Hyperloop, δηλαδή βαγόνια-κάψουλες που θα κινούνται σε κενό αέρος με 1,050 χιλιόμετρα την ώρα και θα καλύψουν την απόσταση των 612 χιλ. σε 35 λεπτά.

Ο Μασκ κοστολογεί το Hyperloop στα 6 δισ. δολάρια και δηλώνει πως θα το χρηματοδοτήσει ο ίδιος, αν δεν το τολμήσει κάποιος άλλος.


http://www.eyedoll.gr/ngine/article/2810/o-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B2-%CF%84%CE%B6%CE%BF%CE%BC%CF%80%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B7%CF%80%CE%B1

15 σχόλια:

TheHawk είπε...

καλημερα σας...

Χρονια πολλα στους Φωτηδες μας...Φωτεινουλες μας..Ουρανιες μας..

Μια χαρα ο Ελον..ελπιζω ομως οι χρονοκαψουλες..εε βαγονο καψουλες..να μην ανατιναζονται οπως τα S...χεχεχε...

Unknown είπε...

Καλημέρα χρόνια πολλά πολύ καλη επιλογή το τραγούδι

THE JUNIOR είπε...

οχι ρε γαμωτο μου

και οι πολιτες τις κινας ,ολοκληρης τις αφρικης θελουν και αυτοι τον δικο τους ουρανο και τις χιλης οχι αν ειναι δυνατον καλα ρουφουσαμε τοσα χρονια

η αποικιοκρατια τελειωσε,τα δανεια τελειωσαν ,δεν ειναι δυνατον και αυτα τελειωσαν και το ευρωπαικο κρατος πατερουλης τελειωσε μαζι με αυτα ,οχι οχι οχι δεν ειναι δυνατον,καλα σε εμας εσκασε η πατατα

http://www.slideshare.net/dromeas/1450-1970

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλημέρα σε όλους.. χρόνια πολλά στο Φώτη και τη Φωτεινή.. να μας δίνουν φώτιση

μπαρμπαλιας είπε...

http://youtu.be/bwOt5svPuCA

χρονια πολλα...
μεγαλη γιορτη και η σημερινη
να βασταμε τα εθιμα γερα...γιατι τουρκεψαμε

Unknown είπε...





in

Share
.






5 Ιανουάριος 2014 14:23



Ελλάδα






spitia.jpg

Το κράτος θα νοικιάζει σπίτια στους άστεγους


Ανθρωπιστική κρίση εν όψη

Το κράτος θα νοικιάζει σπίτια στους άστεγους




Αφρική και με τη σφραγίδα της Ε.Ε. γίνεται η Ελλάδα, η οποία βιώνει μια πρωτοφανή για τα ευρωπαϊκά δεδομένα και τα κεκτημένα ετών ανθρωπιστική κρίση. Ειδικότερα, οι προτάσεις και οι παρασκηνιακές συζητήσεις των Ευρωπαίων εταίρων εντάσσουν τη χώρα μας, μαζί με άλλες της Νότιας και Ανατολικής Ευρώπης, σε ένα ιδιότυπο καθεστώς χώρας «υπό ανθρωπιστική κρίση».



Πηγή: Το κράτος θα νοικιάζει σπίτια στους άστεγους | newmoney.gr http://www.newmoney.gr/article/34901/kratos-tha-noikiazei-spitia-stoys-astegoys#ixzz2pcF3eHaG

Ilias D είπε...

Καλημερα σε ολους,χρονια πολλα σε Φωτη,Φωτεινη,Ιορδανη.

michele είπε...

Καλο απογευμα σε ολους,χρονια πολλα στους εορταζοντες και στον παλιο φιλο Φωτη

michele είπε...

Υπέρβαση στόχου για τα έσοδα το πρώτο ενδεκάμηνο του 2013
Ο Νοέμβριος ο πλέον προσοδοφόρος μήνας

http://www.naftemporiki.gr/finance/story/749654

Περιεργα πραγματα.Και αυξηθηκαν οι καταθεσεις τον Νοεμβριο και αυξηθηκαν τα εσοδα του κρατους

ο dwk είπε...

…έχεις βγει με το …κερί και ψάχνεις !
…καλό είναι, δεν λέω…
…καλησπερούδια και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες !

ο dwk είπε...

…οι καλικάτζαροι
(…κατά Αραχωβίτικη περιγραφή αυτοί είναι: «κακομούτσουνοι» και «σιχαμένοι», «καθένας τους έχει κι απόνα κουσούρι, άλλοι στραβοί, άλλοι κουτσοί, άλλοι μονόματοι, μονοπόδαροι, στραβοπόδαροι, στραβόστομοι, στραβοπρόσωποι, στραβομούρηδες, στραβοχέρηδες, ξεπλατισμένοι, ξετσακισμένοι και κοντολογής όλα τα κουσούρια και τα σακατιλίκια του κόσμου τα βρίσκεις όλα πάνω τους» - Wikipedia)
…σήμερα φεύγουν ;
…ή το Μάιο ;;;

michele είπε...

Βιαστικος εισαι Δωρε..χαχα

THE JUNIOR είπε...

αντε και εφυγαν

τι θα ερθει χαχαχαχαχαχαχα

THE JUNIOR είπε...

και οσο εχουμε προφυλακισμους
θα ακουμε μαλακιες
και οσο ειμαστε στην προεδρια
θα εχουμε πιεσεις



εχουμε και γερμανικα φερεφωνα
χαχαχαχαχα
ηρθε ο λογαριασμος πατριωτες

michele είπε...

Αγαπητοι φιλοι

ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ
ΤΙΣ 5 ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΑΣ

Ειναι με τυχαια σειρα
και εχουν υποστει μινι-επεξεργασια
στις ευχες κλπ.Η ουσια μετραει

Παμε επανω!!