Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΓΔ-ΤΕΝΕΡΓ

ΓΔ
ΤΕΝΕΡΓ

ΓΔ-ΤΕΝΕΡΓ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ..

Ο δεικτης προσεγγισε την ανω πλευρα του S1-S2 στις 1306 μον,κανει ενα μικρο τοπικο σχηματισμο διπλης κορυφης και σημερα διεσπασε πτωτικα την γραμμη περιορισμου Α του καναλιου τυπου σημαιας ΑΒ που ομως εχει ακυρωθει δεδομενης της υπερβασης και παω και κατω .
Ο δεικτης σημερα εκλεισε το gap στις 1238,79 μον .Πλησιασε την στηριξη D στις 1232 μον σημειο που ταυτιζεται και ο εκμο 20 ημ και επομενως ειναι πιθανο να δοθει αντιδραση απο το σημειο αυτο.
Εαν σε περιπτωση αντιδρασης δεν υπερβει τις 1260 μον,αυξανονται οι πιθανοτητες για περαιτερω υποχωρηση προς την W στις 1202 μον.Σημειωνεται οτι εδω περνα και ο ακμο 30 ημ στις 1205 μον.
Πολυ μεγαλυτερη στηριξη παρεχει η Ζ1 στις 1160 μον ( -1152 μον) ,απ οπου σε περιπτωση προσεγγισης θα εμφανιστουν ισχυροι αγοραστες.
Με κλεισιμο πανω απο τις 1260-1265 μον ,ακυρωνεται ο μινι σχηματισμος της διπλης κορυφης και επομενως οι πιθανοτητες για καινουργια υψηλα αυξανονται σημαντικα.
......................................................................................................................
Η ΤΕΝΕΡΓ ,προηγηθηκε της υποχωρησης δεικτων και μετοχων αφου εφθασε στο επιπεδο των 4,90 ευρω οπως ειχαμε επισημανει εδω:
http://www.freeforumstocks.blogspot.gr/2014/01/blog-post_2709.html#more

Η μετοχη προσεγγισε τον εκμο 20 ημ και σημερα τον διεσπασε ενδοσυνεδριακα ,για να κλεισει πανω απ αυτον. 
Σημαντικες στηριξεις στην W στα 4,10 και φυσικα στην Τ στα 3,90 επιπεδο οπυ ειναι πολυ πιθανη η εμφανιση ισχυρων αγοραστων.
Με κλεισιμο πανω απο 4,50 ,απο οπουδηποτε δοθει αντιδραση,αυξανονται σημαντικα οι πιθανοτητες για επαναπροσεγγιση των 4,90 και ενδεχομενη διασπαση τους.

10 σχόλια:

michele είπε...

Σολωνα,εχω παει αρκετες φορες,ειναι πολυ ομορφο μερος και εχει και εξαιρετικο φαγητο.Αρκετα τουριστικο βεβαια,αλλα φυσιολογικο ειναι!

michele είπε...

Κωστα η ΕΛΛ σιγουρα πηγε καλα σημερα λογω του μερισματος και των εξαιρετικων κερδων.Το μερισμα ειναι αυξημενο,φορολογειται φετος με 10% ( περυσι με 25%) και τα κερδη εντυπωσιακα.Περιπου 800 εκ στα ταμεια του κρατους!
Παιζει και κοντρα αυτη να ξερετε..

giannhs kon είπε...

Αυτές είναι γραμμές!!!!!!!!!! Άπλα πραγματα και καθαρά

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Πολύ πράγμα ε..!! χαχα

michele είπε...

Αμα ειναι Γιανναρε να τις βαλω ολες,fibo κλπ θα χασουμε τον μπουσουλα χαχα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Τι στο καλό θέλουν να σχεδιάσουν πάλι εκεί πάνω ένας θεός ξερεί

michele είπε...

Θα τους ακολουθουμε ΓιαννΗ.Σημερα οι ογκοι ηταν χαμηλοι,γενικα ειναι πιο χαμηλοι στην πτωση.Θα δουμε

kostasΠειραιας είπε...

Καληνυχτα σε ολους.
Ελπιζω αυριο στο κλεισιμο να μην περιμενουμε μια ωραια foto απο το michele για παρηγορια.... αλλα για σχεδια επιβραβευσης.

michele είπε...

Αρα μια ωραια φωτο δεν την γλυτωνετε

giannhs kon είπε...

χαχα


http://www.euro2day.gr/news/highlights/article-news/1175712/verolino-ta-nea-trena-den-horane-stis-shragges.html