Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΣΑΒΒΑΤΟ..
με καφεδάκι

Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΡΚΑΚΗ
απο
το "ημερολόγιο ενός trader"..


ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΝΑΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ , ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΜΑΣ.

Στο ετήσιο γράφημα του Γεν. δείκτη παρατηρούμε ότι κλείνει με θετικό πρόσημο, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Για το νέο έτος θεωρώ εξαιρετικά πιθανό να κατακτήσει τα επίπεδα των  1400 μον., αρκεί να μην υπάρξουν δραματικές ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, που θα θέσουν σε κίνδυνο την παραμονή μας στην Ευρωζώνη.
Προσωπικά, δεν πίστεψα ποτέ στα σενάρια περί άτακτης εξόδου της Ελλάδας από την ζώνη του Ευρώ, παρά τις φιλότιμες και επίμονες προσπάθειες μεγάλων διεθνών χρηματοπιστωτικών οίκων. Η είσοδος της έγινε με πολιτικά κριτήρια και θα παραμείνει εντός αυτής , επίσης για πολιτικούς λόγους. 
Όμως από την άλλη πάλι δεν σας κρύβω τους φόβους μου για τα μαύρα σύννεφα που διαφαίνονται στην άκρη του πολιτικού ορίζοντα. Εμφανής η μεταρρυθμιστική κόπωση στην κοινωνία. Εμφανέστατη πλέον η φοροδοτική της αδυναμία, μετά από την καταιγίδα των πρόσφατων αλλά και των παλαιοτέρων -αμφιβόλου αποτελέσματος- φοροεισπρακτικών μέτρων. Ακόμα πιο εμφανής η εύθραυστη συνοχή της κυβέρνησης. Ο ένας μετά τον άλλον οι βουλευτές της φυλλορροούν …Η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει πείσει ότι αποτελεί σοβαρή εναλλακτική πρόταση. Το καρκινικό πολιτικό μόρφωμα θεριεύει …παρά την χειρουργική παρέμβαση της δικαιοσύνης…
Πολύ φοβάμαι ότι θα ζήσουμε έναν βαρύ προεκλογικό χειμώνα. Φοβάμαι τα αποτελέσματα των επικείμενων Ευρωεκλογών… Φοβάμαι ότι θα επικρατήσει η οργή και η αγανάκτηση του εκλογικού σώματος , γεγονός που αν επαληθευτεί,  ίσως  δρομολογήσει δραματικές και ανεξέλεγκτες καταστάσεις.
Φοβάμαι αλλά ελπίζω ότι οι δανειστές και εταίροι μας -έστω και την ύστατη στιγμή - θα συνειδητοποιήσουν αφ’ ενός μεν την κατάσταση που επικρατεί στην Ελληνική κοινωνία και αφ’ ετέρου ότι αν δεν δώσουν μία ριζική λύση στο πρόβλημα της  βιωσιμότητας του χρέους μας , θα χάσουν πολύ περισσότερα απ’ όσο θα τους στοίχιζε η ίδια , αυτή καθεαυτή η λύση. Οι ελπίδες μου δεν εναπόκεινται στην αλληλεγγύη τους , αλλά στο ένστικτο της αυτοσυντήρησής τους και πιστέψτε με , αυτό το τελευταίο – σε αντίθεση με το πρώτο- είναι πολύ ισχυρό.
Ας μην έχουμε όμως αυταπάτες. Είναι μεγάλη ανοησία να προσδοκούμε λύση από εκείνους που θησαυρίζουν από την διατήρηση του προβλήματος μας. Μόνοι μας, εσύ κι’ εγώ, πρέπει να την αναζητήσουμε…..Δεν πρόκειται ποτέ να μας βοηθήσουν να ανακάμψουμε δυναμικά. Η βοήθειά τους θα είναι με το σταγονόμετρο. Δόση …δόση…. Τόση όση χρειάζεται αφ’ ενός μεν για να μην δυναμιτίσουμε την επίπλαστη ευφορία των αγορών και αφ’ ετέρου δε, για να μας έχουν στο διηνεκές καθυποταγμένους, προκειμένου να εξυπηρετούνται τα προσωπικά τους συμφέροντα.  Και διακυβεύονται τεράστια συμφέροντα….Πολιτικά και οικονομικά …. ένθεν κακείθεν του Ατλαντικού….
Ήταν σύμπτωση το γεγονός ότι η Ελληνική κρίση άρχισε ταυτόχρονα σχεδόν με την αμφισβήτηση του δολαρίου ως αποθεματικού  νομίσματος ; Φανταστείτε  που θα είχε εκτοξευθεί η ισοτιμία του μάρκου στις μέρες μας και τι θα συνεπάγετο για τις Γερμανικές εξαγωγές….Εξ’ άλλου ποιος μπορεί να αμφισβητήσει ότι, ένα μεγάλο μέρος των πλεονασμάτων του Βορά , οφείλεται στα ελλείμματα του Νότου.
Αναμφίβολα τα αίτια της Ελληνικής κρίσης είναι ενδογενή και είναι στρουθοκαμηλισμός να τα επιρρίπτουμε στον ξένο παράγοντα. Όμως δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτός ο τελευταίος όχι μόνο δεν στάθηκε αλληλέγγυος αλλά την εκμεταλλεύτηκε κερδοσκοπώντας πάνω στο κουφάρι της. 
Αναφορικά με την «θεραπεία» που μας επέβαλαν , δεν ξέρω αν ήταν η ενδεδειγμένη , πάντως η δόση ήταν σίγουρα θανατηφόρος !!! Το γεγονός ότι επιμένουν σε αυτήν , παρά τις εμφανείς επιπλοκές και τις παρενέργειες της,  πρέπει να μας υποψιάσει …Είναι τουλάχιστον ύποπτες οι προθέσεις του «θεράποντος ιατρού»…
Εν κατακλείδι θα έλεγα ότι, η περαιτέρω όξυνση της Ελληνικής κρίσης ( ευτυχώς ) δεν συμφέρει κανέναν στον πλανήτη , επομένως κατά πάσα πιθανότητα θα αποφευχθεί. Όμως για τα τεράστια συμφέροντα που κρύβονται πίσω από την διατήρησή της, επιτρέψτε μου να έχω τις αμφιβολίες μου….
...........................................................................................................................
http://vasilismarkakis.blogspot.gr/

90 σχόλια:

TheHawk είπε...

πολυ καλημέρα σας...ωραιο το αρθρο του Βασίλη...ΚΑΛΟ ΣΚ σε όλους κ ολες!!!

Ilias D είπε...

Ωραιος ο Μαρκακης.
Ανθρωπος της αγορας που ξερει κ βλεπει.
Ωραιο κ το ετησιο,αλλα ποιο ωραιες εκεινες οι διπλες γραμμουλες(λιγο πριν το 1800).
Ωραιο κ το αρθρο του.
Ποτε θα γινουμε ωραιοι εμεις κ οι κυβερνωντες δεν ξερω,θα γινουμε ομως,ειμαι σιγουρος.
Καλημερα σας.

Ilias D είπε...

http://www.newmoney.gr/article/35642/den-tha-plironetai-o-g-papandreoy-gia-na-grafei-sto-world-post-tis-arianas-hafigkton

Ειχα ενα ζορι,μα ενα ζορι.

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

Εκεί είναι ο στόχος του 2014 ΗΛΙΑ …….το βλέπουν αλλά δεν μπορούν να το πιστεύουν χαχα καλημέρα

Κάηκα ……..αν διαβάζει ο ΘΔ χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους
Καλό Σ/Κ


Το είχα ήδη διαβάσει το άρθρο του Βασίλη στο blog του, αλλά μια επανάληψη πάντοτε είναι χρήσιμη.
Μακάρι να γίνουν έτσι τα πράγματα, μακάρι...αν και δεν βλέπει, για την στυφή καθημερινότητά μας, κάποια ουσιαστική βελτίωση, αλλά διατήρηση των πραγμάτων σε μια ισορροπία για μα μην επέλθει η έκρηξη.

Γύρω-γύρω πάντως, σε χώρους που κινούνται στα όρια της συνομωσιολογίας, οι απαισιόδοξες φωνές πυκνώνουν...έρχεται μεγαλύτερη κρίση από αυτήν του 2008, αγοράστε ένα όπλο και "εξασφαλίστε" τις καταθέσεις σας (εκτός τραπεζών εννοείται), αποθηκεύσετε τρόφιμα μακράς διαρκείας, η Ρωσία κάτι μεγάλο ετοιμάζει μέσα στο κρίσιμο 2014, μυστικές επαφές αμερικανών με ισραηλινούς για πλήγμα στο Ιράν κλπ κλπ
Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Για την ώρα ας απολαύσουμε τον ωραίο ήλιο της Ελλάδας μας. Όχι όμως πριν κάνω το "καθήκον" μου.

Διαβάστε πρώτα το ένα και μετά το δεύτερο. Προσωπικά δεν έχω και πολλές απορίες για το τι πραγματικά συνέβη, όταν μιλάμε για έλληνες πολιτικούς βέβαια. Κάνετε την πάπια και αφήστε τους ήσυχους...είναι ώρες τώρα για να έχουμε και άλλες κρίσεις και να χάσουμε πιο γρήγορα την καρέκλα μας που ήδη τρίζει; Και με τι θα αντικρούσουμε τους εχθρούς αν ό μη γένοιτο; με μεγάλα λόγια, κορώνες και μπαρούφες που είναι το μόνο που τους έχει απομείνει;

http://www.gatzoli.gr/2014/01/blog-post_3121.html

http://www.gatzoli.gr/2014/01/blog-post_6523.html


...και κάτι άλλο για το λουλούδι μας τον Όλι

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22770&subid=2&pubid=63946299

αναμείνατε μήπως στο ακουστικό σας και για τις δικές μας;;;



ο dwk είπε...

…χρόνια πολλά Βασιλική μας!
…να είσαι πάντα χαρούμενη, δυναμική, και υγιής και να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα !

ο dwk είπε...

…καλησπερούδια σε όλους τους φίλους
…να έχουμε ένα καλό Σαββατοκύριακο

Ilias D είπε...

Χρονια πολλα Βασιλικη κ με υγεια.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βασιλική μου χρόνια πολλά, να τα εκατοστήσεις και βλέπουμε...
Φυσικά υγεία πάνω απ' όλα (κάτι που εμείς και κάποιοι άλλοι φίλοι ξέρουμε καλύτερα γιατί το λέμε πρώτο) και με ευτυχία και πολλά κέρδη!

Ilias D είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=BHrmCAFIM5U

Tοδαμε κιαυτο.
Για να δουμε ποιος θα μας τρελανει.ο ΓΚΟΥΛΘΑΡΤ η ο ΓιΔης.

ο dwk είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.oikonomia&id=30813
«…στις 16 Νοεμβρίου 2012, σε άρθρο στο protagon με τον προκλητικό τίτλο ΕΛΛΑΣ-ΔΝΤ-Συμμαχία, είχα μεταφέρει το ενδιαφέρον του ΔΝΤ για μια στρατηγική συμμαχία με την ελληνική κυβέρνηση με στόχο το γενναίο κούρεμα του ελληνικού δημόσιου χρέους. Επρόκειτο για πληροφορίες που μου μετέφεραν άνθρωποι του ΔΝΤ σε συνάντηση στην Ουάσινγκτον. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με διέψευσε ζωντανά στον «τηλεοπτικό αέρα» και προσέθεσε ότι «αυτά είναι ζητήματα μεταξύ των δανειστών μας»
……..
«... για ένα «κούρεμα» του χρέους ο κ. Στουρνάρας είπε ότι αντιστάθηκε σε πιέσεις που δέχθηκε από την Κριστίν Λαγκάρντ και τον Πολ Τόμσεν…»
«Ο Πολ Τόμσεν και η Κριστίν Λαγκάρντ είπαν ότι έπρεπε να σταθώ στο πλευρό τους… Είπα: εντάξει, αν έρθω με την πλευρά σας, είναι κάτι που θα βοηθήσει πραγματικά την Ελλάδα, αλλά είναι και κάτι που δεν γίνεται. Ο Σόιμπλε μου είπε, «Γιάννη ξέχνα το». Οπότε δεν μπορεί να γίνει, εγώ λοιπόν τι μπορώ να κάνω;»
……..
«…με ποιο δικαίωμα απέρριψε την πρόσκληση αυτή ο κ. Στουρνάρας; Το έκανε εν γνώσει του κ. Σαμαρά;»

ο dwk είπε...

…Γ. ΒΑρουφάκης 10/01/2014

ΠΑΝΟΣ είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=pjjcmklhDLM

Της μοδός θα ξαναγίνει το τραγουδάκι του Τζιμάκου...οι λόγοι προφανείς.
Κάτι τσέχικα(!) πυροβόλα λένε οι κακές γλώσσες που δεν δούλευαν αλλά μας στοίχισαν κάπου 58 εκ. ευρά
Μικρό το κακό βέβαια μπροστά στο συνολικό ποσό που έφαγαν οι λεβέντες μας όλα αυτά τα χρόνια και το φόρτωσαν στις πλάτες και των εγγονιών μας ακόμα.

Το εικόνες αποδίδουν τέλεια το ποιόν του πολιτικού και επιχειρηματικού μας διαπλεκόμενου συστήματος.

Πήγαν πολλοί φάκελλοι από τον Εισαγγελέα στην Βουλή αλλά ουδείς τόλμησε να το προχωρήσει... ούτε 30 υπογραφές δεν μάζεψαν. Η ισχύς εν τη ενώσει.

Οψόμεθα εις ... τη συνέχεια ας την βάλει ο καθένας μόνος του

Εμείς οι "καλοί" βέβαια, η μεγάλη πλειοψηφία του λαού,( θέλω να το διευκρινίσω για μια ακόμη φορά) θα επαναλάβω ότι ήμασταν καλοί εξ ανάγκης και ουδείς γνωρίζει τι θα κάναμε στην ανάλογη "θέση".
Είχαμε όλοι φτάσει σε σημεία υπερβολής, για μεγαλύτερο σπίτι και αυτοκίνητο, για 5 "εξοχικά", για ταξίδια στο εξωτερικό, για αντιγραφή ξένων συνηθειών και τρόπου ζωής, στα δικά του βέβαια πλαίσια ο καθένας, γιατί τι μπορούσες να κάνεις με 3,60 που λέγαμε παλιά; Η ουσία είναι ότι μας είχαν διαποτίσει μέχρι το κόκαλο , άσχετα με τις δυνατότητες του καθενός μας, που μπορεί να ήταν από περιορισμένες μέχρι ανύπαρκτες. Και ακόμα κρατάει η κολόνια.
-Ρε παιδί πιάσε μια πέρδικα, εγώ μόνο αυτό πίνω (με υφάκι που δεν σήκωνε αντίρρηση). Γεγονός που έγινε μπροστά μου, από τέως συνάδελφό μου.
-Αμέσως κύριε
Βέβαια ο άλλος του έβαζε "μπόμπα" που δεν την καταλάβαινε, αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα.

Πάντως δεν τα φάγαμε μαζί τους, τελεία και παύλα.
Μετράει το αποτέλεσμα; Ούτε αυτό το ξέρω πια.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Θοδωρή μου
...και κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος και μάλιστα στη θέση του "τσάρου" της οικονομίας, όπως και οι αρχιπροδότες Σημίτης, ΓΑΠ και τόσοι άλλοι.

Θοδωρή ξέχνα το, ότι και αν έχεις στο μυαλό σου χαχαχα

Ilias D είπε...

Καλησπερα Θοδωρη,καλησπερα Πανο.

http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1172552/trapezes-maxilari-ano-ton-5-dis-apo-anavallomeno.html

Ilias D είπε...

Μαλλον καλα καναμε οσοι κρατησαμε τις τραπεζες,κ οσοι ενισχυσαν τα χαρτοφυλακια τους με αυτες,

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Ηλία λεβέντη!

Μαξιλάρι και αναβαλλόμενος...δεν πιστεύω να μας ψάλουν τον αναβαλλόμενο από Δευτέρα.
Η ΕΤΕ κάτι πήγε να κάνει αλλά στο τέλος δεν ήθελε, δεν την άφησαν, τους την έφερε (όσους τόλμησαν)...δεν ξέρω.
Ίσως αξίζει μια προσπάθεια την επόμενη φορά αλλά είμαστε και σε κομβικό σημείο βλέπεις

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κατά τα άλλα...μια μέρα που τελικά δεν πήρε τον βαθμό εξαιρετική
Ένα γεμάτο τεσσάρι που μετέφερε ψυχρούλα από τα γύρω χιονισμένα βουνά, αρκετά προβατάκια και κυρίως μια αραιή "συννεφιά" που δεν άφηνε την ζέστη του ήλιου να φτάσει για τα καλά κάτω.
Τα εισαγωγικά γιατί από το μεσημεράκι κάποιοι "άγνωστοι" λεβέντες κατέβαλαν πάλι φιλότιμες προσπάθειες, με αρκετές ουρές στον καθαρό ουρανό, από ανατολή προς δύση χονδρικά.
Ιδέα μου θα ήταν πάλι...

Ilias D είπε...

Ελπιζω να μην μας τον ψαλουν,ειναι βεβαια κ η εκθεση των Μοργκανηδων(που λεει κ ο Ηλιας)σχετικα με τα χαλια της Ιαπωνικης οικονομιας.
Τωρα τους χτυπησε ασχημα,τοσο καιρο που ειταν επενδεδυμενοι δεν τα βλεπανε.

Ilias D είπε...

Αν εννοεις αυτο που φανταζομαι,ΔΕΝ.

ο dwk είπε...

…γεια σας Ηλία κα Πανούλη

ο dwk είπε...

«…είναι κάτι που θα βοηθήσει πραγματικά την Ελλάδα…»
«…ο Σόιμπλε μου είπε, «Γιάννη ξέχνα το»…»
«…εγώ λοιπόν τι μπορώ να κάνω;…»

ο dwk είπε...

…φράου καλύπτει Σαμ
…Σαμ καλύπτει Στουρν
…Στουρν καλύπτει Σακελλ
……………………………………….

Ilias D είπε...

Εσυ Θοδωρε αν εισουν διοικητης δεν θα καλυπτες τον υποδιοικητη σου;αυτος δεν θα καλυπτε τον λοχαγοτου;
Εκτος κ αν κανανε οτι θελανεχωρις να σε ρωτανε,οποτε θα εισουν αποτυχημενος διοικητης.

Ilias D είπε...

Αν καταλαβα καλα δεν εχεις τραπεζες.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όχι Ηλία δεν έχω τίποτα από τράπεζες, αλλά το σκεφτόμουνα χθες με ΕΤΕ και καλύτερα που δεν τόλμησα

Ilias D είπε...

Εβγαζε ματια παντως το 12αρι της ΕΥΡΩΒ.

Unknown είπε...

30/05/13 - 09:48 γράφτηκε από Π.Θ (IP: XXX.219.230.129)

ΠΛ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΜΟΝΑΧΟ............
ΤΟ ΗΟΤ ΣΤORY ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.. ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ
ATTICA SYMΜETOΧΩΝ................0.3............ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ.............

Ilias D είπε...

Ο ογκος της ΑΛΦΑ.....

Unknown είπε...

ΠΡΟΣΕΧΩς ΤΟ ΝΕΟ ΗΟΤ ΣΤΟΡΥ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ.........

Ilias D είπε...

.....700χιλ κομματια εκανε στο πρωτο λεπτο.

ο dwk είπε...

…μέχρι 25-30 ετών !
…για μεγαλύτερα ΔΕΝ ενδιαφέρομαι !!!

Ilias D είπε...

χαχαχα...απαιχτος οπως παντα....

michele είπε...

Kαλησπερα,καλησπερα
δεν με παρακολουθεις Ηλια χεχε

Blogger Ο/Η michele είπε...
Αντιθετα να ενα που δεν ειναι αστειο

http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1172552/trapezes-maxilari-ano-ton-5-dis-apo-anavallomeno.html

10 Ιανουαρίου 2014 - 6:22 μ.μ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

τι λες βρε Θοδωρή...18 και πολύ είναι πλέον χαχαχα

Τεό θα το πεις το μικρό και σε μένα;
Το μέιλ μου το ξέρεις νομίζω...τόσες επιθέσεις είχε δεχτεί πριν από κάτι μήνες

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Μικέ. Πάντως και το αστείο του John ήταν ωραίο χαχα

Ilias D είπε...

χαχαχα...δεν θυμομουν που το διαβασα χτες......δεν το εβρισκα σημερα κ το εκανε αναρυηση ο γιατρος.
Αρα σε παρακολουθω....απλα δινεις πολλα.
χεχεχε

michele είπε...

Χρονια πολλα στη Βαλια μας ,παντα με υγεια ,χαμογελο και πολλα κερδη να φορολογηθουν να παρει τιποτα το κρατος !

dwk τι,ο Μπαρουφακης τι ακριβως λεει;

να πας κοντρα σ αυτους που δινουν τα πολλα; διπλωματης γεννημενος ο ατιμος.
Λες και δεν ξερουμε οτι συμφερει το κουρεμα.Αντε να το πεις -προεκλογικα μαλιστα- στους Βορειους φορολογουμενους


Α και να ψαξει να βρει με ποιο δικαιωμα ο ΓΑΠ απερριψε το 2010 προταση Σοιμπλε για κουρεμα και θα ειχαμε γλυτωσει πολλα δεινα.Ηταν και συμβουλος του ΓΑΠ το βοδι.

ο dwk είπε...

…σε ακούει η κυρία σου, Πανούλη;;;
(…η δικιά μου λείπει, πάντως !!!)
…πως μιλάς έτσι, μικέλε, για τον μέλλοντα ΥΠ.ΟΙΚ. ;;;

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ναι να πας κόντρα, γιατί όχι;
Η ουσία δεν είναι τι συμφέρει τους άλλους, αδιάφορο για μένα αν έχουν εκλογές, να κόψουν το λαιμό του ο Σόιμπλε και η γουρούνα μαζί

Το δικό μας συμφέρον ΠΟΤΕ δεν κοίταξαν οι πουλημένοι.
Και τα "πολλά" που έδωσαν(;) ήταν μέσα στο κόλπο. Ας γίνει μια Επιτροπή για το χρέος και τότε θα δούμε πόσα απίδια παίρνει ο σάκος...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν με ακούει γιατί ...λείπω εγώ και είμαι μόνος μου χαχαχα
αλλά μπορεί να με διαβάσει αργότερα ωχχχχ

Ilias D είπε...

Θοδωρος-Μιχαλης
0-1

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αυτόν το ΥΠΟΙΚ τώρα μόλις κατάλαβα τι σημαίνει ο βλάκας
ΥΠ.ΟΙ.Κ
Υπουργείο Οικονομικής Καταβαράθρωσης

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πάνος-Μιχάλης Ηλία; χαχαχα

Ilias D είπε...

Ετσι θα το λεμε αν το αναλαβει ο Βαρουφακης;

Ilias D είπε...

Θ.-Μ.

Ilias D είπε...

Που ειναι ο Θ.;
Πηρε τηλ τον Βαρουφακη;
χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χειρότερα από τώρα δεν γίνεται νομίζω Ηλία

Πάω να τσιμπήσω κάτι και η συνέχεια μετά, κάτι θα σκεφτώ χαχαχα

ο dwk είπε...

…τι λες ρε Πάνο ! …διαφωνώ πλάγια, κάθετα ΚΑΙ οριζόντια!
…οι (καλοί) άνθρωποι ήρθαν, είδαν και είπαν:
…χρωστάς 300 που ΔΕΝ πρόκειται να μας δώσεις (ελληνικό δίκαιο γαρ…)
…θα σου δώσουμε 360 να μας πληρώσεις τα παλιά
…και θα σου κάνουμε και μια …χάρη, να είναι σε αγγλικό δίκαιο !
…τι να πω εγώ (εκείθεν του Στουρνου…) είπαν ΓΑΠ και ΣΑΜ !!!

Ilias D είπε...

Καλη ορεξη αλλα να τσιμησεις,χεχε

michele είπε...

Πανο μου ,οταν ΦΕΡΝΕΙΣ στην Ελλαδα το ΔΝΤ και την τροικα και εισαι και "εκτεθειμενος" δινεις λαβη δηλ

δεν μπορει μετα να θες και διαπραγματευση τυπου Μπαρουφακη.ΑΥΤΑ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ (εστω και πρωην)
δεν τα ειπε του ΓΑΠ ο Γιαννακης;

ο dwk είπε...

…κάτσε βρε Ηλία ! …εδώ είμαι !
…γράφω αργά,
…δεν βλέπω και καλά…
…-τι είπες μικέλε ;;;;
…μα ο ίδιος είχε πει: …-δεν με άκουσε και αποχώρησα
…(του είχε δώσει και του ΓΑΠ οδηγίες ο Σόιμπλ, οπότε…)

ο dwk είπε...

…και κοίτα τι έπαθε (ο ΓΑΠ)
…τα ίδια προβλέπω και για τον συγκάτοικο και συμφοιτητή του …

Ilias D είπε...

χαχαχαχα...8 λεπτα εκανες,κ τηλ πηρες κ εγραψες......

ο dwk είπε...

…τώρα Ηλία:
…και μόνο ότι με έβαλες πλάι στο μικέλε (έστω με 0-1, τιμητικό σκορ, όχι 51-71…)
…με ανεβάζει !!!

ο dwk είπε...

…με ψηλώνει !

Ilias D είπε...

Ανημερωτο σε βρισκω...
81-51 ειταν.

Ilias D είπε...

Γιατι ομως δεν αναφερεσαι στον Ζελικο;
χεχεχε

ο dwk είπε...

…σε άφησα να το πεις……
…ενώ εγώ, βράχος !
…«ακατανόμαστος» !!!

michele είπε...

Σπεσιαλ η τριανταρα ηταν αχαχα

Ilias D είπε...

....ασε που εγω μονο με ανεβασμανους κανω παρεα,γιαυτο μαρεσε κ το βιντεο στο ελικοδρομιο.

Ilias D είπε...

κ συ Αρμανι φορας;

ο dwk είπε...

…τι ;;;
…κυκλοφόρησε σε βίντεο η (δια)φυγή ΓΑΠ+ΣΑΜ+ΣΤΟΥΡΝ ;;;
…πόσταρε το ! …πόσταρε το !!!
(…χ-αρμάνι τα έκανα… όπως λέει και ο Σεισάχθεια…)

Ilias D είπε...

Αφηστε τα αυτα...ψωνιστε απο καμια ελληνικη φιρμα να βοηθησετσε και την οικονομια.......

ο dwk είπε...

...εμείς οι του …για όλα φταίει...
…και εφάπαξ παίρνουμε
…και επενδύσεις έξω έχουμε
…και αρμάνια φοράμε !!!

ο dwk είπε...

…που λέει ο λόγος…

michele είπε...

2-3 πουκαμισακια αρμανι τα εχω να λεμε την αληθεια

ο dwk είπε...

…δικός μας και συ ;;;;;
…-μπααα !!!

Ilias D είπε...

Το ενα ειναι κοκκινο μεταξωτο αν δεν απατωμε....Μιχαλη.
Σιγα το εφαπαξ που πηρες για να βγαλεις κ εξω λεφτα,μειωμενο θα ειταν σιγουρακ μαλλον κ καθυστερημενο........Θοδωρε.

Ilias D είπε...

......μη λες ποτε μπα.......χαχαχα

Ilias D είπε...

Σας χαιρετω.

ο dwk είπε...

…καλό βράδυ σε όλους !

Andreas D. είπε...

Καλησπέρα.
Χρόνια πολλά στην Βασιλική.
Πάντα χαρούμενη και πάντα κερδισμένη!

michele είπε...

http://www.parapolitiki.com/2013/11/tin-apagoreysi-ton-apolyseon-ston-idiotiko-tomea-yposxethike-bouleytis-tou-syriza.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter&m=1&utm_medium=email&utm_source=html&utm_campaign=weekly_top_posts_subject_4&utm_term=post_66769940358


Παλι καλα που υπαρχουν και κατι τετοιοι για να γελαμε

profit είπε...

ωπ αυτό για μένα είναι
δαγκωτό Σύριζα χα χα

μπαρμπαλιας είπε...

μα τοσο μαλακες ...χωρις λογο παλι.

Νέα μείωση στις συντάξεις
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014, 08:36

Αυξήσεις-σοκ, από 27 έως και 200 ευρώ, στις μηνιαίες φορολογικές επιβαρύνσεις των συντάξεων αναμένεται να προκαλέσει ένα νέο σύστημα υπολογισμού της παρακράτησης Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών (ΦΜΥ), το οποίο θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά με την πληρωμή των συντάξεων του Φεβρουαρίου και αναδρομικά από την 1η Ιανουαρίου 2014.
...μπλα μλπα μπλα
http://www.zougla.gr/greece/article/emeso-maxeri-stis-sintaksis-anadromika-apo-1114............

τουλαχιστον δεν βγαινουν να εξηγησουν
την παπαρα τους...
δλδ εκει που τα πληρωναμε μαζεμενα στο τελος,θα στα βασταει μπροστατζα..

Ilias D είπε...

Ηλια μου δεν προκειται περι μειωσης συνταξεων ,αλλα περι σεγκαιρης κρατησης του φορολογητεου ποσου.
Θα αλληλοενημερωνονται τα ταμεια για το ποσο της συνταξεις που παιρνεις,θα προστιθενται,κ θα σου γινεται η παρακρατιση που σου αναλογει.
Δεν θα χρειαζεται να πληρωνεις προσθετο φορο νοταν κανεις την φορολογικη σου δηλωση.
Εν ολιγοις,θα πληρωνουμε τα ιδια ποσα καθε χρονο,αλλα μοιρασμενα καθε μηνα.
Το τελικο στο τελος του χρονου θα ειναι το ιδιο.

Ilias D είπε...

*εγκαιρης
Εμενα μου αρεσε,γιατι το επικουρικο μου μου κραταγε πολυ λιγωτερα κ ετρεχα το καλοκαιρι του επομενου χρονου να πληρωσω την διαφορα.

Ilias D είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ο dwk είπε...

…κάτι ακούγεται, μπάρμπα, ότι θα το αναβάλουν για το δεύτερο εξάμηνο
…παρ’ όλο που στην ουσία είναι μια η άλλη, στα πρωινάδικα θα ανεμίζουν τα …συνταξόχαρτα
…δεν είναι καιρός για τέτοια …έρχονται διπλές ή τριπλές !
…το πραγματικά κακό, είναι ότι κόβονται οι περισσότερες φοροαπαλλαγές
…καλησπερούδια !
…-μπααα (να το πάλι το …μπαα) …Ηλία στην κατηγορία …Πάνου και συ ;;;;;

Ilias D είπε...

Οχι......
Αν θες να μαθεις κατι ρωταμε.....
χεχεχε

Ilias D είπε...

Αν το παν στο δευτερο εξαμηνο.....τοτε θα με κρατησουν αναδρομικα για 6 μηνες,ενω τωρα μονο για 1.

Ilias D είπε...

Δεν νομιζω ομως οτι τα ταμεια ειναι ετοιμα να το εφαρμοσουν σε 10 μερες.

ο dwk είπε...

…άκουμε που σου λέω …στα προεκλογικά είμαι κάτι σαν τον μικέλε στις γραμμές !!!
…για το άλλο τώρα:
…ας πούμε, βάζω μια κλίμακα από το δέκα ως το …ενενήντα, ανά δεκάδα
…10 – 20 – 30 – 40 – 50 – 60 - 70 – 80 – 90
…σου κάνω μια άσχετη ερώτηση:
…που έπεσε το βλέμμα σου ;;;

Ilias D είπε...

Επειδη το μυαλο μου πηγε στο χρηματιστηριο μου επεσε.......
μου επεσε......
στο .0.266

ο dwk είπε...

…το 0,266 (+0,38%) από δευτέρα
…άλλο

Ilias D είπε...

...ας πουμε.....
αυτο επρεπε να προσεξει καποιος.....

ο dwk είπε...

…Γερμενής και Ηλιόπουλος (Χ.Α.) προφυλακίστηκαν (σκαι)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Χρόνια πολλά Βασιλική πάντα επιτυχίες και ότι επιθυμείς να έχείς

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Μόλις επέστρεψα στον πολιτισμό και έχω πρόσβαση στο ιντερνετ.

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.
Εύχομαι υγεία τύχη και ευτυχία σε όλους σας.

Καλό ξημέρωμα.