Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

ΜΥΤΙΛ

ΜΥΤΙΛ:ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Ενεργοποιηθηκε ο σχηματισμος διπλης κορυφης στη ζωνη του 6,35 που ειχε φθασει η μετοχη,με την διασπαση της R στα 5,60.Ο Ο στοχος του σχηματισμου ειναι στα 4,85-4,90 .Σε αυτα τα επιπεδα ,παραμενει η εκκρεμοτητα του gap 4,95-5.00,αν και η στηριξη της Σ στα 5,10 ενδεχομενως αντεξει για μια πρωτη αντιδραση της μετοχης.
Στην ιδια ζωνη-στοχο κινειται και ο απλος κμο200 ημ στα 4,90,καθως και η Χ στα 4,87.Το σεναριο εχει πολλες πιθανοτητες να υλοποιηθει και μονο ΑΜΕΣΗ αντιδραση και κλεισιμο πανω απο 5,60 θα αναιρεσει πιθανα την υλοποιηση του,τουλαχιστον προς το παρον.

9 σχόλια:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Καλησπερα σε ολους κ ολες σε μια απο τις πιο ωραιες διαδικτιακες παρεες.Ευχομαι χρονια πολλα σε ολο τον κοσμο κ παντα υγεια κ τυχη.Μικελε ευχαριστουμε για ολα κ ευχομαι τα καλυτερα.Χτες με ξεχασες εεεεεεεεεεεεε!!!!!

michele είπε...

Γιαννη μου χρονια πολλα ,ο,τι επιθυμεις και ολες οι ευχες που δεχεσαι να ειναι σε double μορφη!!
ειμαι λιγο χαμενος αυτες τις μερες !

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Το ξερω Μιχαλη μου για πλακα το ειπα ετσι κ αλλιως.Ευχομαι να περνας ομορφα κ να ξεκουραστhκες κ λιγο γιατι το 14 το βλεπω HOT(μονο μην μας καψει χαχαχαχαχα).Να εισαι παντα καλα ευχομαι οχι σε double αλλα σε infinity μορφη καθως κ για ολα τα σμαραγδενια μελη του blog σου!!!!

michele είπε...

Ευχαριστω Γιαννη μου, HOT θα ειναι ,αυτο ειναι βεβαιο οσον αφορα το 2014..τωρα το ποσο και το που θα το δουμε χαχα

michele είπε...

Ιαπωνες και Αμερικανοι σπανε το ενα ρεκορ μετα το αλλο ..
η nbg γυρω στο 4,12 σε αναλογια

michele είπε...

Ευχαριστουμε πολυ τα 6 ατομα που ηδη εχουν συμμετασχει στον..καλο σκοπο μας

ΠΑΝΟΣ είπε...

...που σύντομα θα γίνουν 7 !!!

Καλησπέρα και χρόνια πολλά Διπλέ Γιάννη!

michele είπε...

Aντε μπραβο Πανο!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το κείμενο το έγραψα Μικέ
αύριο το πρωί θα καταλήξω και σε 5 μετοχές και θα το στείλω.
Καλό βράδυ για την ώρα για να είμαστε φρέσκοι αύριο και με νέες παρουσίες χαχα (παλιές δηλαδή αλλά δεν μπορούσαν να μπουν τόσο καιρό λόγω τεχνικού προβλήματος!)