Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

FTSEM


FTSEM: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

O δεικτης διεσπασε ανοδικα το καναλι S1-S2 ,αλλα εισηλθε γρηγορα εντος αυτου ,βρισκοντας στηριξη στην λευκη γραμμη των 1160 μον.Σημερα εκλεισε λιγο κατω απο αυτη και απο τον εκθετικο 30 ημ,ακριβως ομως πανω στην D που σχηματιζει με την S1 ενα ανοδικο σφηνοειδη σχηματισμο.
Απαιτειται ΑΜΕΣΗ αντιδραση απο τα επιπεδα αυτα και διασπαση της πορτοκαλι στις 1180 μον για να "επιστρεψει" ο δεικτης και να προσεγγισει την γραμμη περιορισμου Ε .Διαφορετικα καθοδικη διασπαση απο τα σημερινα επιπεδα θα στειλει τον δεικτη προς την C των 1108-1110 μον.

6 σχόλια:

THE JUNIOR είπε...

https://europeanequities.nyx.com/fr/products/equities/FR0004060234-ALXP/quotes

giannhs kon είπε...

καλησπέρα και πάλι σε όλους

ΝΕΑΡΕ πάλι γυρνάς χαχα καλησπέρα

ωραίο διάγραμμα !!!!!!!η ομορφιά της απλότητας

Απαιτειται ΑΜΕΣΗ αντιδραση χαχα

το ίδιο γράψατε αλλά για διαφορετικό λόγο με ένα καλό μας ΦΙΛΟ που μόλις διάβασα (η πιο μεγαλη ωρα ειναι τωωωωραααααααααααα! )_ ειπε ………

ΓΙΑ ΟΛΑ θα τολμήσω να συμπληρώσω εγώ

καλησπέρα ΑΛΕΧ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Άστον να γυρνάει βρε Γιάννη... νέο παιδί!
Καλησπέρα και χαιρετισμούς

Το διάβασα κι εγώ και συμφωνώ απόλυτα.
Αν δεν αντιδράσει και αύριο θα σχολάσω 3 ίσως και 4 βρωμόχαρτα...οι άνθρωποι δεν παίζονται λέμε, σε φτάνουν στα όρια της υπομονής σου αλλά πρέπει να τηρήσεις και κάποιους κανόνες.

Τελικά να δεις όμως που όταν θα πεις να τηρήσεις τους κανόνες θα σε δουλέψουν διπλά και θα λες...δεν περίμενα λιγάκι ακόμη;

Αστα, σηκώνω ψηλά τα χέρια!

giannhs kon είπε...

καλησπέρα ΑΡΙΘΜΕ μας επίσης πολλούς χαιρετισμούς

Δεν υπάρχουν κανόνες κερο τωρα χαχα ........ η τάση είναι φίλη μας

giannhs kon είπε...

**καιρο

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν λέω για την τάση... αλλά όσες φορές είπα άστο θα δούμε αύριο και ξανά πάλι άστο θα αποφασίσω αύριο μήπως και αντιδράσει, έφτασα να χάνω κάπου 50% χωρίς να το καταλάβω!
Αλλά και άλλες φορές που πήγα με τους κανόνες το μετάνιωσα...μπορεί και μέσα στην ίδια μέρα!

Είναι πολλά μαζί, να σου έρθει έμπνευση, να έχεις τύχη, να σου τύχει ένα εμπόδιο την στιγμή που πας να πατήσεις το κουμπί και να δεις μετά ότι θα ήταν λάθος αν το έκανες κλπ κλπ (μπορεί και το αντίθετο βέβαια)