Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΕΛΛ

ΕΛΛ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Η μετοχη εχει κανει τη διαδρομη της  εδω απο τις 6/8
 http://www.freeforumstocks.blogspot.gr/2013/08/blog-post_8598.html#more
αλλα η ζωνη Χ στα 17 ευρω,αποδειχτηκε οντως μια καλη αντισταση.
Η μετοχη ξεκινησε μια διορθωτικη πορεια, δημιουργωντας ενα σχηματισμο ωκω ,ο οποιος λυθηκε καθοδικα ,χωρις να εχει εκπληρωσει το στοχο του ακομα.
Ο τιτλος αντεδρασε σημερα απο την κατερχομενη Κ . Η  Ζ πανω στην οποια κινειται και ο ακμο 200 ημ στα 14,31 αποτελει ισχυρη στηριξη για τον τιτλο .
Προυποθεση της μη προσεγγισης της θα ειναι η ανοδικη διασπαση  της D στα 14,87 ,καθως και της ζωνης με τις κοκκινες γραμμες ( 15,30-15,95)
Εκει θα φανει κατα ποσον η μετοχη θα κινηθει προς την ακυρωση του ωκω ( με διασπαση πανω απο 16,15) η θα αρνηθει να διασπασει τα επιπεδα αυτα,γυρνωντας προς την Ζ και την κατω πλευρα του καναλιου V1-V.
Σε μακροπροθεσμο επιπεδο, η διασπαση της ζωνης Χ ,θα απελευθερωσει τον τιτλο προς τα 22 ευρω.

5 σχόλια:

michele είπε...

Εκλεισε και ο DOW πανω απο τις 16000 μον .Με γεια μας .

profit είπε...

National Bank of Greece SA (NBG) -NYSE
5.81 Up 0.30(5.44%)

profit είπε...

για να δούμε τι θα δούμε αύριο

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Γιώργο

Τι κάνει μια ψυχή που είχε φορτώσει ΕΛΛ;;;

Ες αύριον τα σπουδαία...αλλά μην περιμένετε πολλά από μένα πλέον. Απλά δεν υπάρχει άλλο πεδίο συζήτησης , το έχουμε εξαντήσει αμφότεροι και μένει μόνο το πλήρωμα του χρόνου.
Κάθε προσπάθεια να πω κάτι καταλήγει σε...τοίχο "μνημονιακό".
Δεν πειράζει, ο καιρός γαρ εγγύς, ποτέ δεν είπα αυτό που λένε οι πολύ σίγουροι για τον εαυτό τους " ΑΚΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ" αλλά:

*Αν είναι να φέρουν τον Τσιπράκο... το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον, εκτός και αν πιστεύετε ότι οι έξω δεν έχουν κάνει ποτέ καμιά επέμβαση στα εσωτερικά μας
* Δεν πιστεύω (επιμένω) ότι εν' ονόματι των στραβών που υπήρχαν στη χώρα (ΟΝΤΩΣ) έπρεπε να καταλήξουμε σ' αυτό το χάλι...να είμαστε κάτω από "ομηρία" με απώλεια της εθν. κυριαρχίας ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΈΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΏΝΕΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.

Καλό ξημέρωμα


ΠΑΝΟΣ είπε...

* εξαντλήσει