Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΣΑΒΒΑΤΟ..
με καφεδάκι

Ο «μπαμπούλας» του taper*...
Του Ηλία Σιακαντάρη

H αμερικανική ομοσπονδιακή τράπεζα δημοσίευσε τα πρακτικά της τελευταίας της συνεδρίασης και οι επενδυτές έσπευσαν να αποκρυπτογραφήσουν τις προθέσεις της (η Fed έχει το ρόλο της «μάνας» στην παγκόσμια χρηματοπιστωτική παρτίδα): Από τα πρακτικά προέκυψε ότι οι Αμερικανοί κεντρικοί τραπεζίτες συζήτησαν τρόπους μείωσης της ποσότητας νέου χρήματος που ρίχνουν κάθε μήνα στις διεθνείς αγορές. Συγκεκριμένα, συζήτησαν με ποιον τρόπο θα ελαχιστοποιήσουν το στερητικό σύνδρομο, πώς δηλαδή θα αποφύγουν μια νέα κρίση ανασφάλειας σαν αυτή που εκδηλώθηκε το καλοκαίρι, όταν είχαν υπαινιχθεί κάτι ανάλογο. Σκέφτηκαν πως αν ορκιστούν σε ό,τι πιο ιερό έχουν ότι θα κρατήσουν τα επιτόκια χαμηλά για αρκετό καιρό, ίσως να μπορέσουν να αρχίσουν να μειώνουν την «επιδότηση» των 85 δισ. δολαρίων τον μήνα χωρίς να δημιουργήσουν φόβους για έλλειψη ρευστότητας.

Η δημοσίευση των πρακτικών της Fed κινητοποίησε αναμενόμενα αντανακλαστικά – έστω κι αν δεν υπήρχε αναφορά σε χρονοδιάγραμμα: Το δολάριο ενισχύθηκε σε υψηλά πενταμήνου έναντι του γιεν. Ο χρυσός γκρεμίστηκε, σε χαμηλά τετραετίας (και ας έχουν από τότε κυκλοφορήσει τρισεκατομμύρια «φρέσκων δολαρίων»). Τα αμερικανικά ομόλογα υποχώρησαν (αφού, αν κάποια στιγμή η Fed αρχίσει να απορροφά λιγότερα, θα χάσουν τον σίγουρο αγοραστή). Οι αναδυόμενες αγορές είδαν τους χρηματιστηριακούς τους δείκτες να πέφτουν και τα νομίσματά τους να αδυνατίζουν.

Μικρή ιστορική αναδρομή: Δεν είναι πρώτη φορά που η φημολογία για κλείσιμο της στρόφιγγας των φρέσκων δολαρίων ταρακουνά τις αγορές. Στις αρχές του καλοκαιριού, ο Μπεν Μπερνάνκι είχε αφήσει να εννοηθεί ότι η στρόφιγγα θα αρχίσει να κλείνει άμεσα, ακόμη και τον Σεπτέμβριο, για να σταματήσει εντελώς μέσα στο 2014. Τα ασθενικά στοιχεία της αμερικανικής οικονομίας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όμως, τον ανάγκασαν να υπαναχωρήσει τον Σεπτέμβριο. Η ανακούφιση στις αγορές ήταν εμφανής. Το κύμα εξόδου από τις αναδυόμενες οικονομίες –βασικό προορισμό των φρεσκοτυπωμένων δολαρίων– σταμάτησε απότομα.

Το ρολόι όμως δεν σταμάτησε να μετράει αντίστροφα. Η αμερικανική ομοσπονδιακή τράπεζα πρέπει να περιγράψει την έξοδό της από την παραγωγή νέου χρήματος: δεν μπορεί να δημιουργεί στην ουσία χρέος ενός τρισεκατομμυρίου τον χρόνο. Αναζητεί λοιπόν μια συγκυρία που η αμερικανική οικονομία θα μοιάζει αρκετά ισχυρή να τσουλήσει χωρίς βοηθητικές. Η αφαίρεσή τους όμως θα είναι αφορμή για πτώση σε πολλές αγορές. Σε μια περίοδο που η συρρίκνωση και ο αποπληθωρισμός είναι ορατοί κίνδυνοι, το ρίσκο είναι μεγάλο, δεν είναι καιρός για «παλικαριές».

Εκεί βρίσκεται το μεγάλο εμπόδιο. Οσο και να πρέπει να κοπούν οι κακές συνήθειες, οι αγορές έχουν πέσει σε μια παγίδα από την οποία δεν μπορούν να βγουν. Οσο οι μεγάλες οικονομίες απειλούνται με αποπληθωρισμό, το νέο χρήμα μοιάζει μονόδρομος. Οι «σκέψεις» για λιγότερο τύπωμα θα προσκρούουν στον πανικό και στις καραμπόλες που θα προκαλούν σε ένα σωρό αγορές και χώρες. Θα κινητοποιούν επενδυτές ή κομπιούτερ που κάνουν αγοραπωλησίες. Αλλά στο παρά πέντε, η αφήγηση θα αλλάζει, η στρατηγική θα προσαρμόζεται «στα νέα δεδομένα», το νέο χρήμα θα συνεχίσει να εμπλουτίζει τις αγορές, με όλο και ισχυρότερη θεωρητική θεμελίωση: «ένεκα ο αποπληθωρισμός».

Αυτοί οι κύκλοι, σε κάθε τους επανάληψη, κρατούν όλο και πιο λίγο. Η πρώτη φάση πιθανολόγησης προθέσεων της Fed διήρκεσε ένα ολόκληρο καλοκαίρι. Ο δεύτερος, που ξεκίνησε χθες, θα κρατήσει μάλλον λιγότερο.

* [Taper, (το): Η σταδιακή μείωση της «παραγωγής» νέου χρήματος. Δηλαδή η μείωση της ποσότητας των ομολόγων που αγοράζει η Fed – διοχετεύοντας έτσι 85 δισ. φρέσκα δολάρια κάθε μήνα στις διεθνείς αγορές.]

www.kathimerini.gr

26 σχόλια:

μπαρμπαλιας είπε...

ολοι μας λιγο πολυ θεωρουμε οτι εχουμε το αλαθητο του πάπα τσι Ρωμης.
ομως σε μερικες ομαδες και δει σε αυτες που επηρεαζουν την ενημερωση,
το φαινομενο δεν εχει ορια.
αυτη τη φορα αφηνω απεξω τον φιλο του Μικε ,Θ.Σταυρόπλο που εριξε παλι
το φαρμακι του στο σχολιο της Παρασκευης...
κλεβω απο την αναρτηση του Καλογερου
το σχολιο-πολιτικη αναλυση του εγκριτου Γ.Δελαστικ
http://naked-monk.blogspot.gr/2013/11/o_23.html
που μας αναλυει το "επερχομενο"
τελος της συγκυβερνησης ...που την
προσδιοριζει αμεσως μετα τις
ευρωεκλογες-οποία παπαρα κιαυτη οπως καταντησε..-
και μετα βεβαιοτητος προδικαζει
την απορροφηση της ΔΗΜΑΡ απο την Κουμουντούρου -αλλο εφευρημα κιαυτο-και τη νικη του συριζά.
αφου λοιπον οποιος διαβασει τον κυρ Γιωργη -τον ειχα και σε υποληψη- βλεπει αμεσες αλλαγες στο πολιτικο σκηνικο κλπ κλπ
του "ξεφυγε" του παιχταρά μας και εγραψε...
"Σύνηθες είναι το εκάστοτε κυβερνών κόμμα να παίρνει και… δέκα (!) μονάδες λιγότερες από τις βουλευτικές εκλογές και κανείς να μην ασχολείται με το θέμα αυτό μετά από δυο τρεις μέρες. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη ελάχιστες πολιτικές επιπτώσεις έχουν τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών............."
κι ελογου μου που πινω καφε απολαμβανοντας τη βροχα στα κεραμιδια μου...του την ειπα.
εγραψες τοσα πολλα ...για να μας πεις μονος σου το αυτονοητο.
επισης εγραψες για αναμενομενη συμμετοχη 50%.

ο κοσμος δεν εχει χειροπιαστες λυσεις απο κανενα κομμα,πολυ δε περισσοτερο
απο τη συνδικαλιστικη δημοκρατια του Φωτόπλου...
οσοι φιλοι με παρακολουθουν γραφοντα,θα εχουν καταλαβει οτι μετα 67 χρονια στη ζωη και μετα τις φολες που εχω φαει...οι απανταχου Δελαστικ κατα καιρους ...γραφουν σοβαροφανεις παπαρες ,γιατι ετσι τους βολευει και αναλογα το αφεντίκο (αλβανικο) που υπηρετουν.
πιθανο να βγει ο στρατούλις,πιθανον να επανελθει ο παυλόπλος(παιδια και τα δυο...),
πιθανον να ξαναβγει ο Σαμι,γιατι δεν τον κοβω και κουτο τελικα...
εγω σαν πολιτης θελω λυση για τη ζωη μου και τα παιδια μου...
και οι αριβιστες Φωτοπλαίοι δεν με εκφραζουν και στο μπατο της γραφης τους γνωρισα στο πετσι μου και απο πρωτο χερι

μπαρμπαλιας είπε...

και επειδη σε καθε περιπτωση το νομισμα εχει δυο οψεις ...
διαβαζουμε τον Μ.Γελανταλι να λεει
"Αυτό που διαπιστώνεται όλα αυτά τα χρόνια της ιστορικής και πρωτοφανούς κρίσης με... εθνικές συνέπειες είναι η στάση της λεγόμενης ελίτ, του συστήματος και των ανθρώπων του. Από τους ανώτατους άρχοντες, το πολιτικό προσωπικό (έκφρασή του ο μικρόκοσμος της Βουλής), τους ανθρώπους των τραπεζών, μέχρι τους διαπλεκόμενους επιχειρηματίες και βεβαίως το σινάφι μας, διάχυτη είναι η αίσθηση πως μια ολιγαρχία ζει σε κόσμο παράλληλο, που ελάχιστη επαφή έχει με την πραγματική οικονομία και την κοινωνία.."
σχολιο Εκη
http://www.euro2day.gr/ekivolos/233/list.html#blogpost-1157715
προσωπικα θεωρω το Γελανταλι μια
"οαση"στην πολιτικοοικονομικη δημοσιογραφια

μπαρμπαλιας είπε...

δεν ηθελα να κανω αλλο σχολιο..
αλλα δεν αφηνει ο διαολος...
διαβαζουμε λπν στο φιλτατο θεοτσακο..
Τι θα συμβεί μετά την 26η Νοεμβρίου στο ΧΑ; - To 2014 θα είναι καλό χρηματιστηριακά
http://www.bankingnews.gr/bank-insider/item/118221-%CF%84%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B5%CE%AF-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CE%BD-26%CE%B7-%CE%BD%CE%BF%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%87%CE%B1-to-2014-%CE%B8%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8C-%CF%87%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC...
και απο τα παλια 170 μον ΓΔ και
πουληστε γιατι χανομαστε...
το γυρισαμε .
ξερω φιλο που πουλησε και τον βλαστημαει ακομη και το παιζει και γνωστης..
ρε του λεω διαβαζεις θεοτσακο;; που ποτε δεν επιασε τραπεζικο ραλλύ..; ελα μνί στον τοπο σου

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλημέρα σε όλους

Θελω να πω κατί επειδη κατι τρέχει με το μειλ μου.. αν ερθει κατι μην το ανοιξετε δεν θα είναι απο μένα

g....131@hotmail

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Ηλιόλουστη καλημέρα κι απο μένα,

Στο εξαιρετικό σχόλιο του μπάρμπα μας, μια μικρή "διόρθωση"... δεν είναι Δελαστίκ, είναι "γελαστικ" καθότι πλέον είναι για γέλια και τούτος. Δημοσιογραφία ala carte συμφερόντων.

Με τεχνική ανάλυση δεν θα ασχοληθώ καθόλου αυτό το Σ/Κ. Το μόνο που θέλω και περιμένω να δω τη Δευτέρα είναι το ανανεωμένο site του παπατσάκου!!!! Βέβαια όσες(ακόμα) διαφημίσεις κι αν βάλει, όσα παράθυρα, χρώματα, κι αλλαγές στο φορματ κάνει, τις ίδιες παπαρολογίες θα λέει.

Όξω για κεφεδάκι στην πλατεία τώρα, πρέπει να ενισχύσουμε την τοπική κατανάλωση!!!

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Και για όσους φίλους είχαν ΒΙΟΧΚ

https://europeanequities.nyx.com/en/products/equities/BE0974271034-XBRU/quotes

THE JUNIOR είπε...

http://www.antinews.gr/2013/11/23/235490/#comments

michele είπε...

Kαλο μεσημερι σε ολους.
Για να την πεφτουν στον Αδωνι και ο Δ.Γιαννακοπουλος μεσω της Πρασινης και ο Συριζα
σημαινει οτι κατι καλο παει να γινει στα φαρμακα

michele είπε...

Και βεβαια τον Δημητρη Γιαννακοπουλο δεν τον παω ,δεν εχει καμμια σχεση με θειο και μπαμπα
αλλα αν εμπλακει με την ΠΑΕ ,θα αρχισουν καποιοι να τρεμουν..αλλιως δεν γινεται και ο νοων νοειτω

spooky είπε...

Καλό μεσημέρι σε Μικέλε και φίλους.
Κάνοντας κατάχρηση της φιλοξενίας σου θέλω πάλι να σε ρωτήσω για ΔΕΗ.
Θέλω να πουλήσω Δευτέρα η Τρίτη 2.000τμχ. ΔΕΗ που είναι το κεφάλαιο που είχα επενδύσει σ' αυτήν και να αφήσω τα υπόλοιπα 4.000 τμχ. (τα κέρδη) να τρέχουν.
Πριν μερικές μέρες δεν τα έδιωξα στα € 11,γιατί περίμενα την υπερβολή του € 11,20 που δεν ήρθε και το άφησα.
Που νομίζεις οτι θα μποούσα να τα βάλω; Το € 11,9 θα μου άρεσε,το βλέπεις εφικτό;
Θα περιμένω την απάντησή σου, μόλις ευκαιρήσεις.
Ευχαριστώ απο πριν
Καλό Σ/Κ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα και καλό βροχερό Σ/Κ
Πάλι είχες αυπνίες μπάρμπα μου ; χεχε
Το δεύτερο σχόλιο πάντως (του Γελάνταλι) λέει την απόλυτη αλήθεια... και τα άλλα δεν μας προσφέρουν κάτι νέο

Διάβασα το antinews αλλά δυστυχώς ΚΑΙ τα σχόλια (ο δημοσιεύσας ατυχώς τα περιέλαβε κι αυτά!)

Δεν με ενδιαφέρει καθολου πλέον η πολιτική χροιά των πραγμάτων αλλά ο Π.....ς (παππούς) ακούω και την altera pars...το είχα αυτό το κουσούρι από παλιά ως έχων μια μυρωδιά από νομικά κι εγώ, από τα νιάτα μου.
Και τι λεει αυτή; Ότι από τα 28 παν. ιδρύματα της χώρας τα πιο πολλά λειτουργούν κανονικά παρ' όλη την απεργία του προσωπικού, απλά μένει πίσω το διοικητικό κομάτι. Ότι από τα 1400 άτομα γιά "πόδι" η συντριπτική πλειοψηφία (τα 3/4) είναι από την Αθήνα και ΕΙΔΙΚΑ από ΕΜΠ. Ότι το Τμήμα Χημικών πχ το αφήνουν με 0 (μηδέν) στελέχωση από προσωπικό. Θα τα κάνει όλα ο Καθηγητής. Γραμματεία, υπολογιστές, βοθμολογίες, ανακοινώσεις, εξυπηρέτηση, τηλέφωνα...και φυσικά διδασκαλία. Που είναι το περίεργο;
Ότι αυτή τη στιγμή σε ισοδύναμα πανεπιστήμια του εξωτερικού...αν εκεί υπάρχουν 1000 διοικητικοί εδώ υπάρχουν 350 ή και λιγότεροι (το 1/3 δηλαδή) και δεν αφήνουν ΚΑΘΟΛΟΥ φύλακες και βιβλιοθηκονόμους
Πάρτε σεκιουριτάδες δηλαδή και βιβλιοθηκονόμους από έξω...και πως θα τους πληρώνουμε; Κόψτε το λαιμό σας..βάλτε δίδακτρα ας πούμε! Σιγά- σιγά είπαμε γίνονται αυτά...
Ότι έγινε αξιολόγηση προσωπικού από κάθε ίδρυμα (και την έστειλαν) αλλά ο υπουργός την πέταξε στα σκουπίδια λέγοντας (περίπου) ότι είναι προαποφασισμένο ότι θα φύγουν 1400 άτομα (αυτόν τον αριθμό του δώσενε...)και έβγαλε δική του λίστα με προσόντα (λανθασμένη), που έπρεπε να περάσει από 3μελή επιτροπή, η οποία ατυχώς διεφώνησε και ...απελύθη!
Ότι οι πρυτάνεις εκλήθησαν σε διάλογο αλλά μόνο για το πως θα τους παράσχουν...τεχνική υποστήριξη ώστε να τα βγάλουν πέρα με όσο προσωπικό τους μείνει.
Αυτά και άλλα πολλά από την "κακή" πλευρά και τα συμπεράσματα ας βγουν αβίαστα από τον καθένα μας.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αν ερχόμουν και σας έλεγα...

Η υπομονή μου μαζί σας εξαντλείται...

...και μου απαντούσατε...μα εδώ ανεβάζουμε διαγράμματα, απαντάμε σε ερωτήσεις, κάνουμε έναν διάλογο, λύνουμε διάφορες απορίες...(εντάξει διαφωνούμε μερικές φορές αλλά αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι)...
...αλλά εγώ επέμενα...

Η υπομονή μου μαζί σας εξαντλείται...

τι θα μου λέγατε; (τουλάχιστον εγώ αυτό θα έκανα)

Άντε και ....... αριθμέ αρκετά μας τα σκότισες!!!

(και θα είχατε 100% δίκιο)

Γιατί δεν το ακούμε ρε γμτ σε ανάλογες περιπτώσεις και από αυτόν που θα ΕΠΡΕΠΕ ;;;

Ξέρω, ξέρω...ΕΜΕΙΣ χρωστάμε και αυτά από "υψηλά" ιστάμενους και αγωνιζόμενους για την ΣΩΤΗΡΙΑ της πατρίδος δεν λέγονται...

ΠΑΝΟΣ είπε...

...εξάλλου μας παίνεψε με ωραία λόγια η φράου...άσχετο αν έβαλε παράλληλα τον αρχιπαπάρα (μικρή Ολαντέζα) Ντουζ & Μπλουμ να λέει τα αντίθετα και κατά κάποιο τρόπο να τα αναιρεί.

Εχουμε ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ δρόμο ακόμη να διανύσουμε, εδώ μάλλον συμφωνούμε όλοι.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εδώ συμφωνήσαμε για την Σύλβια...αλλού θα κωλώσουμε;;;

giannhs kon είπε...

Σιγά μην εξαντληθεί η υπομονή σου μαζί μας !!!!! χαχα
Καλησπέρα ΑΡΙΘΜΕ μας πολλούς χαιρετισμούς

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους

michele είπε...

3 αθλιε ειμαι εκτος σε γιορτη ρακης αλλα μην ανησυχεις. Θα γυρισω χαχα

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα
Πιες και ένα για μας

Και μιας και το έφερε η κουβέντα για να κανονιστούμε πιο Σάββατο θα μπορούμε όλοι να πάμε στους Κρητικούς

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλησπέρα,

Μπράβο ρε MIK εσύ σε γιορτή και εμάς δεν είπες τίποτα. Φέρε κανένα καραφάκι ρακι τότε....

Πανούλη όταν εξαντληθεί η υπομονή, θα βάλουμε την συμπάθεια, μην ανησυχείς.

ΚΟΝ+ εγώ είμαι μέσα, για όποιο από τα επόμενα 3 Σάββατα πείτε.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γειά σου Γιάνναρε (χαιρετισμούς επίσης!), γεια σου Αλεξ/τε (η συμπάθεια δεν χάνεται βρε) γειά σου Μικέ...σε περιμένω πως και πως χαχαχα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά μικρά και μεγαλά

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Τσίπουρα ρακές διαβάζω μια χαρά

THE JUNIOR είπε...

τι ειναι ρε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ οπου φυσαει ο ανεμος ΠΑΟ

Ανακοίνωση που περιέχει σκληρές αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα του γηπέδου εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τονίζοντας ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να σταθεί εμπόδιο στην υλοποίηση της διπλής ανάπλασης.
Ολόκληρο το κείμενο της ανακοίνωσης:
«Τις τελευταίες ημέρες έχουν καταγραφεί πολλές ανακρίβειες αναφορικά με την κατασκευή του Νέου Γηπέδου του Παναθηναϊκού με στόχο να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη και τους φιλάθλους της ομάδας μας.
Στο πλαίσιο αυτό η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επισημαίνει τα ακόλουθα:
O νόμος της Διπλής Ανάπλασης (3481/2006) είναι το αποτέλεσμα ολοκληρωμένων μελετών και διαδικασιών και ψηφίστηκε από την συντριπτική πλειοψηφία της Βουλής. Κατ εφαρμογή αυτού του νόμου εδώ και δυόμισι χρόνια έχει ξεκινήσει η διαδικασία για τη κατασκευή του νέου σπιτιού του Παναθηναϊκού που βρίσκεται στην τελική ευθεία. Υπό αυτή την έννοια το γήπεδο έχει ήδη ξεκινήσει.
Οι 130 πολίτες της Αθήνας και των άλλων δήμων που υπογράφουν την προσφυγή, όψιμοι προστάτες του περιβάλλοντος και δήθεν υποστηρικτές του γηπέδου είναι οι μόνιμοι πολέμιοι τόσο της Διπλής Ανάπλασης όσο και της προσπάθειας του Παναθηναϊκού να φτιάξει το δικό του σπίτι.
Οι 130 πολίτες είναι οι ίδιοι που πριν έξι μήνες κατέθεσαν προσφυγή κατά του γηπέδου και τρεις εξ αυτών με την ιδιότητα του βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή ενάντια στο γήπεδο. Οι προσπάθειές τους να παραπλανήσουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού θα πέσουν στο κενό.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν θα επιτρέψει σε κανέναν είτε προέρχεται από τον πολιτικό, είτε από τον επιχειρηματικό είτε από άλλο χώρο να σφετεριστεί το όνειρο της ομάδας και των εκατομμυρίων φίλων της.
Είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για την υλοποίηση του έργου. Ξεκαθαρίζουμε ότι όσοι κρύβονται πίσω από αυτές τις κινήσεις θα μας βρουν μπροστά τους».

THE JUNIOR είπε...

Καλα που ο κοσμος του παναθηναικου
δεν ειναι προβατο

οπως λετε σημερα στο πρωτοσελιδο

THE JUNIOR είπε...

http://prasinanea.gr/categories/stadium/article2491411.ece


ουτε ομαδα ,ουτε τσιπρα

THE JUNIOR είπε...

στα φαρμακα,στα φαρμακα
εμπρος στον αγωνα
για την χιλιακριβη την μοιρασια

THE JUNIOR είπε...

Προς συνεργασία Βαξεβάνη – Γιαννακόπουλου στο newsbomb

Κανείς δεν χάνεται… Και ο Κώστας Βαξεβάνης στον ραδιοσταθμό του ΣΥΡΙΖΑ Από factorx στις 19/07/2013


ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ ολα για το πλεξιμο χαχαχαχαα