Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΣΑΒΒΑΤΟ..
με καφεδάκι

          Emmy Storms performs Vassilis Tsitsanis

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ
 ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ;

Η Κομισιόν αποφάσισε να βάλει στο μικροσκόπιο το εμπορικό πλεόνασμα της Γερμανίας καθώς είναι σαφές ότι παραβιάζεται το Σύμφωνο Σταθερότητας όσον αφορά το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών.
Μια από τις προτάσεις που ακούγονται συχνά είναι να προχωρήσει η Γερμανία σε μια γενναία αύξηση των μισθών. Έτσι οι Γερμανοί θα είχαν περισσότερα στην τσέπη τους και κατά συνέπεια θα μπορούσαν να ξοδέψουν περισσότερα για εισαγόμενα προϊόντα. Γεγονός είναι ότι τα τελευταία χρόνια οι εργαζόμενοι στη Γερμανία είδαν τους μισθούς τους να αυξάνονται με το σταγονόμετρο ενώ στη χειρότερη περίπτωση υπέστησαν μείωση του πραγματικού τους εισοδήματος λόγω του πληθωρισμού. Γεγονός όμως είναι επίσης, όπως σημειώνει το γερμανικό περιοδικό, ότι το κράτος δεν έχει δυνατότητες παρέμβασης λόγω της αυτονομίας των συλλογικών συμβάσεων εργασίας.
Επίσης, πολλοί επιχειρηματίες θα υποστήριζαν ότι μεγάλες μισθολογικές αυξήσεις θα έθεταν σε κίνδυνο την ανταγωνιστικότητά τους στο διεθνές περιβάλλον. Το επιχείρημα αυτό, όμως, δεν ισχύει και για τον κατώτατο μισθό που μετ’ επιτάσεως ζητούν οι Σοσιαλδημοκράτες καθώς αφορά ως επί το πλείστον μικρές επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, που δεν είναι εκτεθειμένες στον παγκόσμιο ανταγωνισμό. Για τον ίδιο λόγο θα ήταν όμως εξαιρετικά μικρός και ο αντίκτυπος στις εξαγωγές.
Μείωση φόρων
Μια άλλη πρόταση που ακούγεται επίσης συχνά είναι να συμβάλει η γερμανική κυβέρνηση στην αύξηση του καθαρού εισοδήματος, μειώνοντας, για παράδειγμα, τους φόρους και συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην αύξηση της ζήτησης. Πρόκειται για μια πρόταση την οποία στηρίζει και ο επίτροπος Νομισματικών Υποθέσεων Όλι Ρεν, όπως σημειώνει το Spiegel.
Πέραν του ότι η φορολογική πολιτική είναι από τα πλέον διαφιλονικούμενα ζητήματα στις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις για το σχηματισμό κυβέρνησης, η ενίσχυση της εγχώριας ζήτησης θα ωφελούσε ελάχιστα τις χώρες της νοτίου Ευρώπης. Όπως έδειξε έρευνα της Κομισιόν από το 2012, η αύξηση της ζήτησης κατά 1 % στη Γερμανία θα επέφερε βελτίωση του εμπορικού ισοζυγίου μόνον σε πολύ κοντινές γειτονικές χώρες, όπως την Τσεχία. Ακόμη και εκεί, όμως, η βελτίωση δεν θα ξεπερνούσε το 0,1%. Σε Ισπανία, Ιταλία και Πορτογαλία το αντίστοιχο ποσοστό θα ήταν μόλις 0,02 %, ενώ στην Ελλάδα ακόμη χαμηλότερο.
Περισσότερες επενδύσεις
Η τρίτη πρόταση αφορά στην αύξηση των επενδύσεων. Όπως σχολιάζει και ο Πέτερ Μπόφινγκερ, ένας εκ των πέντε σοφών της γερμανικής οικονομίας: «Έχουμε μια τεράστια αδυναμία επενδύσεων. Τον τελευταίο χρόνο οι ιδιωτικές επενδύσεις βρίσκονταν σε πολύ χαμηλό επίπεδο. Γεγονός είναι ότι τα τελευταία χρόνια τόσο το κράτος όσο και οι επιχειρήσεις έχουν επενδύσει ελάχιστα. Το γερμανικό Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών υποστηρίζει ότι απαιτούνται ετησίως περί τα 75 δισ. ευρώ για επενδύσεις σε έργα υποδομής. Μόνον για τη διατήρηση και συντήρηση του σιδηροδρομικού δικτύου χρειάζεται περί το ένα δισ. ευρώ το χρόνο, σύμφωνα με τον επικεφαλής των Γερμανικών Σιδηροδρόμων, Ρούντιγκερ Γρίμπε.
Το επιχείρημα εδώ είναι απλό: από τις επενδύσεις θα ωφελούνταν και ξένες επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα θα δημιουργούνταν θέσεις εργασίας και θα αυξανόταν η ζήτηση. Το κράτος δεν μπορεί φυσικά να αναγκάσει τις επιχειρήσεις να επενδύσουν. Διαφορετικά είναι βέβαια τα πράγματα όσον αφορά τις κρατικές επενδύσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να αποφασιστούν και να υλοποιηθούν σχετικά γρήγορα. Και εδώ, όμως, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Με το «χρεόφρενο» η Γερμανία έχει επιβάλει στον εαυτό της αυστηρή λιτότητα, κάτι που έχει επικρίνει συχνά ο επικεφαλής οικονομολόγος του ΔΝΤ, Ολιβιέ Μπλανσάρ. Οι Γερμανοί θα πρέπει να αναρωτηθούν μήπως κάνουν μεγάλες περικοπές και επενδύουν πολύ λίγα, είπε πρόσφατα προς την εφημερίδα Handelsblatt. Ένα από τα διδάγματα της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους, ωστόσο, είναι ότι συχνά στο παρελθόν τα οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίστηκαν με την ανάληψη νέων χρεών, καταλήγει η ανάλυση του Spiegel.
Deutsche Welle

Greek Finance Forum

43 σχόλια:

michele είπε...

Μετα το 2.57΄ δειτε την εκπληκτικη Ολλανδεζα να ερμηνευει τα "Ωραια" του Βασιλη Τσιτσανη.

μπαρμπαλιας είπε...

κλμ

οι...bet-άδες...κατακυριευσαν και τα οικονομικα μπλοκέ ...
με τα τρελα αναβοσβήματα ...δεν μπορεις να διαβασεις πλεον.
σανιδα σωτηριας το δικο μας ,των αγαπητων φιλων Μαρκακη, Παντελη (γατος),Ιερακα (ευρηματικοτατος) και ο μοναχικος καλογηρος (monk..)που εχει απόλα.

Τα σχολια για την εθνικη μας ...μετα τη ληξη του β ημιχρονου,
γιατι μπορει να θελουν να αυτοκτονησουν ...αλλα θα τους ελεγα να μην χασουν το ταξιδι στο Μπραζίλι...

DINOSAUR είπε...

Η Emmy Storms είναι Ολλανδέζα βιολίστρια γεννημένη στις 22 Δεκεμβρίου του 1988. Άρχισε μαθήματα βιολιού σε ηλικία πέντε ετών. Συνέχισε τις μουσικές σπουδές της στο Royal School of Music στη Χάγη από την ηλικία των 8 ετών με κύριο καθηγητή της τον Koosje van Haerlingen. Το 2005, σε ηλικία 16 ετών, πήρε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό Davina van Wely και το 2009, το τρίτο βραβείο στον Εθνικό Διαγωνισμό Oskar Back Violin, ερμηνεύοντας το κοντσέρτο για βιολί του Τσαϊκόφσκι με την Ορχήστρα του Ωδείου της Χάγης. Πολλοί από τους παρόντες στην αίθουσα του διαγωνισμού είχαν την άποψη ότι άξιζε να πάρει το πρώτο βραβείο. Από το 2006 διδάσκει στο Ωδείο της Χάγης. Είναι πλέον θέμα χρόνου να χαρακτηριστεί ταλέντο παγκόσμιας κλάσης, εντασσόμενη δικαιολογημένα στις κορυφαίες τάξεις των βιολιστών - μαζί με τους: Hilary Hahn, Λεωνίδα Καβάκο, Leila Josefowicz, Gil Shaham, Maxim Vengerov και Pinchas Zukerman.

μπαρμπαλιας είπε...

οσο για την Emmy...
φανταστητε την στην Ελλαδα σε μαγαζι μπουζουκέ...με σολο Τσιτσανη...
αφου ξετιναξε τους κρυοκωλους...
θα καει η πατρις
τετοια βλεπουν ωξω και σκανε οι οχτροι...
αλλα και εδω μεσα εχουμε αρκετους πουστιδι που τους αβαντσαρουν...

Michalis είπε...

kalimera
ke kalo savatokiriako se olous

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα και καλό Σ/Κ στους πρωινούς και σε όλους
Μπάρμπα μου καλά τα πήγαμε αυτή τη φορά...είχε ουσία το παιχνίδι μετά από καιρό και γκολ βέβαια.
Για Βραζιλία... κάτσε μην το πάρουν κιόλας αν ξαναγίνει το θαύμα μετά από 10 χρόνια χαχαχα

Μιχάλη να μας έρχεσαι να μαθαίνουμε νέα από το νησί

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πολύ καλή η δεσποινίς και βέβαια...

Αν ήταν το βιολί πουλί
θε να το παίζανε πολλοί...

Michalis είπε...

ton teleuteo 1.5 xrono exo poli doulia..

den meno sto nisi pano..

i dimosionomiki prosarmogi den ine provlima..

ta mi exipiretoumena dania ine..

ke to pexnidi stis iditikopiisis

eki tha ine oi proklisis

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημέρα,

Μιας και αναφέρθηκε ο Λεωνίδας...

Το '96 που παρουσιάστηκα στον στρατό, είμασταν μαζί στον ίδιο λόχο με τον Καβάκο.

Ωραίος τύπος, ελαφρώς περίεργος, μίλαγε σε όλους αν και το 99% δεν ήξερε ποιός ήταν. Κι εγώ συμπτωματικά τον ήξερα τότε γιατί είχε μια οικογενειακή φίλη (όχι σαν αυτές του Michele) που μάθαινε βιολί και 2-3 φορές είχαμε πάει σε κάτι παραστάσεις και μου γνώρισε την γυναίκα του.

Μην τα πολυλογώ, εκεί στο ΚΕΔΒ Χαϊδαρίου, υπήρχε ένας χώρος εκδηλώσεων. Ένα Σάββατο αποφασίστηκε να βγει κανείς από το στρατόπεδο για να απολαύσουμε τον Λεωνίδα Καβάκο. Πολλά αϊσιχτήρια από ακαλλιέργητους κ απαίδευτους νεαρούς (περίμεναν οι γκόμενες απ'εξω), αλλά κάποια στιγμή 400+ έκαναν απόλυτη ησυχία γιατί ο τύπος "ζωγράφιζε" 1+ ώρα.

Εννοείται ότι απο την επόμενη μέρα δεν τον ξανασυναντήσαμε μέσα στο στρατόπεδο...

Και μιας και πιάσαμε τις βιολίστριες, απολαύστε και το παρακάτω, απο τα αγαπημένα μου...

http://www.youtube.com/watch?v=cdl9lAZt1PI

Καλημέρα σε όλους, ψυχρούλα σήμερα, να περάσετε καλά ότι κι αν κάνετε!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Να είσαι καλά Μιχάλη, ευχαριστώ

Εδώ το πρόβλημα είναι πιο πολύπλοκο όπως ξέρεις

Δεν βγαίνει το πράγμα με τίποτα και το ξέρουν ΟΛΟΙ, αλλά κάνουν τους ...Κινέζους, ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ και το πάνε πιο πίσω με την ελπίδα να μείνουν αυτοί στις καρέκλες τους και το πρόβλημα να λυθεί με την ...επέμβαση του Θεού!

Βασικά όμως υπάρχει ΣΧΕΔΙΟ πίσω από όλα αυτά.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Γιάννη...
...μαζί πήγαμε στο στρατό με μια μικρή διαφορά 20 ετών χαχα
( Νοέμβριος του 76)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βάλτε και την ωραία Vanessa μέσα βρεεε

http://www.youtube.com/watch?v=oOSIAKbXzE8

μπαρμπαλιας είπε...

16 Νοεμβρη σημερα,
εορτη του αποστολου Ματθαιου,ο οποιος ολως τυχαιως ηταν και Τελωνης
και νομιζω οτι η αναφορα στο φορούμε
γινεται με την εννοια οτι η γιορτη εχει απολυτη σχεση με τα Τελωνεια -
κυριο μοχλο εισπραξης εσοδων για το κρατος ...
τωρα πως τα καταντησαν ...μονον αυτοι γνωριζουν .

ΠΑΝΟΣ είπε...

Άλλο ένα και χαιρετώ

http://www.youtube.com/watch?v=Hg8Fa_EUQqY

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αν δεν στηρίξεις το σπίτι σου μπάρμπα (σωστός) θα πέσει να σε πλακώσει χεχε

Βρε να μην σε ξέρω από τότε που ήμουνα στην ΠΑΕΓΑΕ που ήταν ακριβώς η συνέχεια του τελωνείου...κρίμα!

ΠΑΝΟΣ είπε...

"Τελωνειακώς υποκείμενα" και "ελεύθερα" τι μου θύμισες τώρα...

Άντε έφυγα...

μπαρμπαλιας είπε...

τετρακις ...κλμ
υπαρχει συνεχεια,πιστευω να μπορεσω να κανω αναρτηση μετα...

μπαρμπαλιας είπε...

ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ

Γιορτη του ευαγγελιστη Ματθαιου σημερα,οπως αναφερθηκε στο διπλανο σχολιο.
Μια μικρη αναφορα ,απο το γραφοντα, με την κατανοηση σας και επειδη το φορουμ
ειναι κυριως οικονομικο ,προς τιμην του αποστολου Ματθαιου και της Τελωνειακης
υπηρεσιας...που υπηρετησαμε μαζι αλλα σε διαφορετικες εποχες.
Παραθετω αποσπασμα απο το λογιδριον της εποχης...

Αγαπητοι συναδελφοι,
αυτην την ημερα μαζευτηκαμε σε τουτο το φτωχο γραφειο,στο παλιο Τελωνειακο καταστημα,
για να τιμησουμε μια εξεχουσα θρησκευτικη αγιοσυνη,ενα ταπεινο θνητο που εγινε εκλεκτος,
του θεανθρωπου. Ο Ματθαιος πριν γινει μαθητης του Χριστου ηταν τελωνης.Εποχες που η
ρωμαικη κυριαρχια και καταπιεση,επεσκιαζαν τα παντα. Στα διοδια των μεγαλων δρομων του
εμποριου ,απο τα βαθη της ανατολης στην Αιγυπτο και χωρες της Μεσογειου συγκρουονταν
τα δικαιωματα με τις υποχρεωσεις των υποταγμενων . Ο Ματθαιος πιστος στο καθηκον του,
μαζευε φορους για να τους αποδωσει στο Ρωμαιο δυναστη.Ηλθε το πληρωμα του χρονου και
ο μεγαλος αναμορφωτης της εποχης Ιησους, καλεσε κοντα του τον Ματθαιο,για μαθητη του και
αργοτερα ευαγγελιστη του λογου και του εργου του.
Οι ανθρωποι σε ολες τις εποχες ηταν και ειναι ιδιοι.Οι τελωνες που ξεκινησαν απο αρχαιοτα-
των χρονων στην Αθηναικη δημοκρατια ,συνεχισαν στα σταυροδρομια των πετρινων δρομων
της απανταχου ρωμαικης κυριαρχιας,εξελιχθησαν στους φορατζηδες των βασιλεων του μεσαι-
ωνα,για να κατοικησουν στη μικρη παραγκα του Τελωνειου Πειραια το 1833 ,μεσα στους καλα-
μιωνες της ακτης Μιαουλη και
Κονδυλη και να εξελιχθουν οπως ειναι σημερα ,κανοντας ομως
παντα το ιδιο και απαραλακτο εργο.Και εγινε βιωμα σε ολους τους ανθρωπους ολων των
εποχων,ποσο βαρυ ,δυσκολο και επιπονο ειναι το εργο της τελωνειακης υπηρεσιας και των
ανθρωπων της.Η πολιτεια αναγνωρισε και επισημα την προσφορα της τελωνειακης υπηρεσιας
και ωρισε συμβολο φωτεινο σαν προστατη στο δυσκολο εργο μας ,τον ευαγγελιστη Ματθαιο,
για να μας φωτιζει και να ριχνει απλετο φως στο περασμα της τελωνειακης διαδρομης καθενος
απο τους συναδελφους.
Ας συναισθανθουμε τη βαρυτητα του εργου μας αλλα και την αγιοσυνη του ευαγγελιστη
και ας οραματιζομαστε σε καθε στιγμη της επιπονης δουλειας μας τη λαμπρη προσωπικοτητα
του.Το οφελος το δικο μας και της κοινωνιας που ζουμε και της πατριδας γενικοτερα θα ειναι
μεγαλο και θα δωσει πνοη που μελλοντικα θα αποδωσει καρπους.
Ειθε ο ευαγγελιστης απο τη μικρη κωμοπολη της ανατολης ,να μας ερχεται καθε στιγμη
αρωγος στα μεγαλα προβληματα της εφημερης ζωης μας.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πολύ ωραίο Ηλία
Καθόλου ανεπίκαιρο μάλιστα και μου έδωσε μια ιδέα...βρε λες να έχουμε για νέο Ματθαίο τον ...Στουρνάρα;;;
Αφού πρώτα μετανοήσει βέβαια...

"Ηλθε το πληρωμα του χρονου και
ο μεγαλος αναμορφωτης της εποχης Ιησους, καλεσε κοντα του τον Ματθαιο,για μαθητη του και αργοτερα ευαγγελιστη του λογου και του εργου του."

Τον νέο Ματθαίο τον βρήκαμε
Τώρα μένει να βρούμε τον νέο Ιησού που θα τον καλέσει κοντά του...

(θα ξυπνήσω, που θα πάει...)

ΠΑΝΟΣ είπε...

...και για να μην μας παραμυθιάζουν οι δούλοι των τροϊκανών...

http://www.inewsgr.com/88/50-ligoteroi-apo-ton-meso-oro-tou-oosa-oi-dimosioi-ypalliloi-stin-ellada.htm

Ο ΟΟΣΑ το λέει...μπα είναι για τα μπάζα κι αυτός όπως τα τρωκτικά, τα πορτοκάλια και λοιπά μη "ευγενή" σάιτ

ο dwk είπε...

…καλημερούδια
…ναι, ναι!
…δίνε εσύ επιχειρήματα στον άλλο!
…άκου …πρέζαTV !!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Από άλλο το πήρα που παραπέμπει εκεί βρε ντόκι μου χαχα


Καλημερούδια

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κάτσε...έχει και συνέχεια.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τώρα που κοιμάται ο καλός αλωνίζει ο κακός χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και για να μην μας παραμυθιάζουν Νο 2...

Οι Κυβερνήσεις είναι ΟΛΕΣ ίδιες.
Τα θυμάμαι από εποχής Γιάννου, Αλογοσκούφη, Παπαθανασίου, Παπακωνσταντίνου αλλά και ακόμη πιο παλιά.
Όταν θέλουν να επιβάλουν έναν νέο φόρο προσπαθούν να μας "ψήσουν" με το επιχείρημα ότι σε όλο τον "πολιτισμένο" δυτικό κόσμο εφαρμόζεται αυτός ο φόρος, είναι απαραίτητος κλπ κλπ
Έτσι γίνεται και τώρα με τον νέο φόρο ακινήτων.
Αλλά βέβαια δεν λαμβάνουν ΠΟΤΕ υπόψη τους, ή καλύτερα "ξεχνάνε" ΠΑΝΤΟΤΕ την οικονομική κατάσταση των άλλων λαών σε σύγκριση με την δική μας, ειδικά την τελευταία τριετία.
Αποτέλεσμα; Πάλι δεν θα τους πιστέψει κανένας...

Το νέο σλόγκαν:
Ο έχων δύο κεραμίδια...του παίρνουμε το ένα!
Ενίοτε και ο έχων μόνο ένα...

Και για να τελειώνουμε με τα παραμύθια περί "εισοδηματικών" κριτηρίων κλπ που χρησιμοποιούν κατά κόρον για να δώσουν τυχόν επιδόματα όπως θέρμανσης κ.ά.
Την στιγμή που επιτρέπετε τόσα χρόνια να δηλώνει ο καθένας (πλην μιας κατηγορίας) ότι προαιρείται, είναι ανούσιο ακόμα και να το συζητάμε, αφού τα συνήθη υποζύγια θα βρίσκονται πάντοτε ένα τουλάχιστον κλικ πιο κάτω από τους υπόλοιπους...


michele είπε...

Καλο μεσημερι ,τι εγινε γκρινιαζουμε παλι; χαχαχαχ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καθόλου χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό μεσημέρι βέβαια...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τώρα που ήρθες να φεύγω εγώ...
Αλλά πρώτα... για να μην το ξεχάσω

1. 45 κι απόψε για να φύγει η χειρότερη χρονιά που θα περάσουμε στην μίζερη ζωή μας... κατά τις δηλώσεις τους βέβαια.

2. Βρήκα σπίτι εκεί στο Χαϊδάρι...ακριβώς απέναντι από ένα χώρο που έχει πράσινο μπροστά και στο βάθος κάτι οικήματα. Φάτσα στην Λ. Αθηνών.
Δεν ξέρω τι ακριβώς κάνουν εκεί μέσα αλλά ελπίζω να μην μπω πρώτος εγώ για να το διαπιστώσω...

Οπότε τώρα δεν με ενδιαφέρει αν πάει κάποιος άλλος "μεγάλος" να αγοράσει σπίτι στην ίδια περιοχή και ανέβουν οι τιμές...


Καλή όρεξη

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πριν φύγω να διορθώσω κάτι στο 2.56

...ένα τουλάχιστον κλικ πιο ΠΑΝΩ από τους υπόλοιπους...

michele είπε...

http://www.antinews.gr/2013/11/16/234582/?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+AntiWeblog+%28ANTI+WEBLOG%29

THE JUNIOR είπε...

ΜΙΧΑΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙΟ ΔΥΝΑΤΟΝ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

ΕΣΥ 16 Νοεμβρίου 2013 - 6:23 μ.μ.

ΕΓΩ Αναρτήθηκε από ο μικρος στις 6:23 μ.μ.

http://microsxoliastis.blogspot.gr/

THE JUNIOR είπε...

ΑΚΑΚΙΕ να μην ξεχασεις την επανασταση του ΑΛΕΞΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

michele είπε...

Ρε συ φιλε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ κανουμε αλλα πραγματα,εχω χαλαρωνω και χαζευω
και ανεβαζουμε την ΙΔΙΑ ΕΙΔΗΣΗ το ΙΔΙΟ ΛΕΠΤΟ;

χαχαχαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν με λένε Ακάκιο και δεν προμοτάρω τον Αλέξη πάντως.
Κοινό νου θέλει...και μνήμη.

STYLSTYL είπε...

Καλησπέρα στην παρέα, ψυχρό το Σαβατόβραδο.
http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%88%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AD%CF%81%CE%B9%CE%BE%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B5%CE%BC%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B9%CF%87-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B5%CF%82
Αν είναι αληθινή η είδηση (δεν την είδα πουθενά αλλού), πόσο σθένος χρειάζεται, σε τι απόγνωση έφτασε ο άνθρωπος, για να αντιδράσει έτσι?
Κάθε φορά, μετά από μία τέτοια είδηση, θεωρούμε ότι είναι η πιό ακραία. Σε τι άλλο θα γίνουμε θιασώτες άραγε?

michele είπε...

Προφανως πατατα του συγκεκριμενου .Ειπαμε γεματο σκουπιδια ειναι το διαδικτυο
Καλησπερα Στελιο!

michele είπε...

Aλλα,σκεφτομαι και ετσι να ειναι,υπαρχουν ανθρωποι μεσα στην κριση που αντιδρουν υπερβολικα.Φταιει η κριση,αλλα κατι θα εχουν και οι..ιδιοι.Ολα αυτα ,ανθρωπινα ειναι.

STYLSTYL είπε...

Έτσι είναι, κάποια λάθη (εν αγνοία μας ή όχι) κάνουμε όλοι. Σημασία έχει να τα διορθώνουμε γρήγορα (κάτι σαν το stop loss !!!) και να μην τα επαναλαμβάνουμε.

michele είπε...

Mεγαλη σημασια το stop loss και στην πραγματικη ζωη μας Στελιο,μεγαλο δικιο εχεις

STYLSTYL είπε...

Καλή συνέχεια, προετοιμασία εξόδου (όπως λένε και στο ναυτικό). Καλό βράδυ και δημιουργικό εύχομαι.

ΠΑΝΟΣ είπε...


Έχει ξαναγίνει πάντως.
Ο καθένας καίει ότι έχει βέβαια

http://www.youtube.com/watch?v=mEeeGNDTUnQ

ΠΑΝΟΣ είπε...

http://www.sofokleousin.gr/archives/147688.html