Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

X.A.A. LIVE 

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ...ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΟΥ??
        
                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...


Interview With George Soros: «Greece Can Never Pay Back Its Debt» / ©Der Spiegel...
Ο μυθικός Αμερικανός επενδυτής Τζορτζ Σόρος (George Soros) ζητά μια μείζονα ελάφρυνση του χρέους της Ελλάδας. «Οι πάντες γνωρίζουν πως η Ελλάδα ουδέποτε θα κατορθώσει να αποπληρώσει τα χρέη της», δήλωσε σε μια συνέντευξή του στο διαδικτυακό «Σπίγκελ». «Μετά από πολλά βάσανα και ταλαιπωρίες η Ελλάδα βρίσκεται κοντά σε πρωτογενές πλεόνασμα», επισημαίνει ο Σόρος, που η κερδοσκοπική του επίθεση κατά της λίρας-στερλίνας το 1992 εξανάγκασε το Ηνωμένο Βασίλειο να αποχωρήσει από το ευρωπαϊκό νομισματικό σύστημα. 
«Αν οι επίσημοι κάτοχοι ελληνικών ομολόγων ανέβαλαν την αποπληρωμή τους ως ότου η Ελλάδα συμμορφωθεί πλήρως με τους όρους της τρόικα του "διεθνούς νομισματικού ταμείου" (ΔΝΤ), της "ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας" (ΕΚΤ) και της "ευρωπαϊκής επιτροπής" (Κομισιόν)» πρόσθεσε ο Σόρος, «τα ιδιωτικά κεφάλαια θα επέστρεφαν στη χώρα και η Ελλάδα θα ανέκαμπτε. Μπορώ να διαβεβαιώσω προσωπικά πως αν η Ελλάδα απαλλασσόταν από το άχθος του υπερδανεισμού της, οι επενδυτές θα συνέρρεαν στη χώρα».
Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ζήτησε κι εκείνος πρόσφατα μια νέα ελάφρυνση των δανειακών υποχρεώσεων της χώρας του. «Το σημαντικό είναι να μην αργοπορήσει άλλο η όποια λύση», δήλωσε. Αλλά ιδίως η γερμανική κυβέρνηση απορρίπτει μετά βδελυγμίας κάθε σκέψη για διαγραφή του ελληνικού χρέους. Το μόνο που συζητά είναι η μείωση των επιτοκίων η παράταση των χρόνων αποπληρωμής του, μέτρα όμως που πολλοί οικονομολόγοι θεωρούν πως δεν αρκούν για να λύσουν το πρόβλημα. 
Επιπροσθέτως, όπως σημείωσε ο Γερμανός Κλάους Ρέγκλινγκ (Klaus Regling) επικεφαλής του «ευρωπαϊκής μηχανισμού σταθερότητας» (ESM) (του μονίμου ταμείου σωτηρίας των υπερχρεωμένων κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης), η διαγραφή χρεών απαγορεύεται από τους κανονισμούς του ESM. Το ελληνικό χρέος βρίσκεται πλέον κατά κύριο λόγο στα χαρτοφυλάκια δημοσίων φορέων, όπως το ΔΝΤ, την ΕΚΤ και άλλα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ). Αν η αξία τους μηδενιζόταν, το λογαριασμό θα καλούνταν να τον πληρώσουν οι φορολογούμενοι.
Η γερμανική πρωτοκαθεδρία μπορεί να υπερνικήσει πολλές δυσκολίες  
Ο Σόρος παραδέχεται αυτό το πρόβλημα: «ο επίσημος τομέας δεν μπορεί απλά να διαγράψει την αξία των χρεογράφων του, διότι κάτι τέτοιο θα παραβίαζε μια σειρά από ταμπού, ιδίως όσον αφορά τη λειτουργία της ΕΚΤ». Αλλά η γερμανική αποφασιστικότητα θα μπορούσε να κάμψει αυτές τις δυσκολίες.
Κι αν υπάρχει μια χώρα που όφειλε να υποστηρίζει μια τέτοια προσέγγιση, επισημαίνει ο Σόρος, αυτή δεν είναι άλλη από τη Γερμανία, που «θα πρέπει να θυμάται πως επωφελήθηκε από τη διαγραφή του χρέους της τρεις φορές: με το "σχέδιο Ντάους", το "σχέδιο Γιανγκ" και τις ρυθμίσεις που συνόδευαν το "σχέδιο Μάρσαλ"». Από την άλλη, η επιμονή των Γάλλων στην καταβολή των πολεμικών αποζημιώσεων εκ μέρους της Γερμανίας μετά τον Α' παγκόσμιο πόλεμο οδήγησε στην κυριαρχία του Αδόλφου Χίτλερ (Adolf Hitler) και των ναζί: «η "χρυσή αυγή" (ΧΑ) είναι κάτι ανάλογο». 
Αν η Γερμανίδα καγκελάριος 'Ανγκελα Μέρκελ (Angela Merkel) δεν τροποποιήσει την ευρωπαϊκή της πολιτική, λέει ο Σόρος, τότε η εκλογική της επικράτηση του προηγούμενου μήνα θα αποδειχθεί «Πύρρειος νίκη».
«Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από αυτή την κρίση δεν είναι ούτε ανεκτή, ούτε σταθερή... Δεν λέω πως οφείλεται σε κάποια σκοτεινή γερμανική συνωμοσία. Αλλά η Γερμανία δεν μπορεί να ξεφύγει από τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που συνεπάγεται ο ηγετικός της ρόλος. Οφείλει να μάθει να συμπεριφέρεται ως ένας αγαθός ηγεμών. Κάνοντάς το, θα επωφεληθεί από τη μόνιμη ευγνωμοσύνη των υποδεεστέρων της κρατών, ακριβώς όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες κέρδισαν την πιστή συμμαχία της Ευρώπης σε αντάλλαγμα με το "σχέδιο Μάρσαλ"... Αν όμως αποτύχει να συμπεριφερθεί κατ' αυτό τον τρόπο», προειδοποιεί ο Σόρος, «θα οδηγηθούμε στην αποσύνθεση και την ενδεχόμενη διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ)... Πολλά έθνη επιβίωσαν παρόμοιων εφιαλτικών κρίσεων. Αλλά η ΕΕ δεν είναι έθνος· είναι ένας ατελής συνεταιρισμός κυρίαρχων κρατών και δεν θα επιβιώσει μιας δεκαετούς στασιμότητας. Τυχόν διάλυση της ΕΕ δεν υπηρετεί τα γερμανικά συμφέροντα. Η Ευρώπη θα επέστρεφε σε ένα σημείο πολύ χειρότερο από αυτό που βρισκόταν όταν ξεκινούσε η ΕΕ».
Ο Σόρος, του οποίου η περιουσία εκτιμάται σε 14.7 δις ευρώ και είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, αντιμετωπίζει με περισσότερη αισιοδοξία την τρέχουσα πολιτική κρίση στην Ουάσινγκτον. «Το κλείσιμο των δημοσίων υπηρεσιών και η απειλή της χρεοκοπίας των ΗΠΑ μοιάζει με περίτεχνο πολιτικό θεατρικό σκηνικό, αλλά οι αγορές προεξοφλούν την κατάληξη του δράματος: η χρεοκοπία θα αποφευχθεί και οι εξτρεμιστές του Ρεπουμπλικανικού κόμματος θα ηττηθούν. Τούτου λεχθέντος, είναι αδιαμφισβήτητο πως κάθε αλλαγή στη νομισματική πολιτική των ΗΠΑ έχει σημαντικές επιπτώσεις στον αναπτυσσόμενο κόσμο».

www.ppol.gr.

122 σχόλια:

νικος φαληρο είπε...

καλημερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους.Μια φορα κι εγω ανοιγω πρωινα σχολια.Ετοιμασια πρωινη για δουλεια και δρομο.Επιστροφη μεσημερι.Γεια σας φιλοι.

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

Καλημέρα ΝΙΚΟΛΑ καλή δουλειά

giannhs kon είπε...

http://www.axiaplus.gr/article/48412/klhrwnei-gia-astera-boyliagmenhs/

profit είπε...

Καλημερα καλημερα

kostasΠειραιας είπε...

Καλημερα σας, υπεροχη επιλογη η χθεσινοβραδυνη.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλημέρα και από μένα.

Andreas D. είπε...

Καλημέρα σε όλους.

Ψυχούλα ο Βαγγελάκης...

Andreas D. είπε...

"Σκάει" σύντομα άλλη μια μικρή εισηγμένη..


http://www.greekfinanceforum.com/hunter.html

Andreas D. είπε...

Από την 10/10/2013 οι μετοχές της Ικτίνος Ελλάς Α.Ε. θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με τη τελική ονομαστική αξία 0,40 ευρώ ανά μετοχή και χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην επιστροφή κεφαλαίου με καταβολή μετρητών στους μετόχους ποσού € 0,025 ανά μετοχή.


Πηγή:www.capital.gr

michele είπε...

ΔΙΟΝ εννοει..κινηση ΕΧΑΕ πανω απο την γραμμη λαιμου

Andreas D. είπε...

Ναι Μιχάλη...

Andreas D. είπε...

Γι΄αυτό το έγραψα ...
νομίζω οτι έχει κάποιος φίλος...

Andreas D. είπε...

Το άλλο στο είπα?

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω...

Λευτερης είπε...

Το ποτάμι, η πέτρα και ο λόγος δεν γυρίζουν πίσω. ΤΑ ΑΛΛΑ όμως????????? Καλή σας ημέρα.

michele είπε...

Λευτερη καλημερα,το χρηματιστηριο γυριζει αλλα διαχρονικα,πανω πανε..long term

Andreas D. είπε...

Να σας πω ποιος αγοράζει warrants?

Λευτερης είπε...

Καλημέρα Μιχάλη, καλημέρα Ανδρέα.

Andreas D. είπε...

Καλημέρα Λευτέρη

μπαρμπαλιας είπε...

κλμ σε ολους

τι τον κανατε το Μικρο μας σημερα;;

giorgos είπε...

Καλημερα σε ολους τους φιλους.

TheHawk είπε...

πολυ καλημερα σας...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Kαλημέρα κι' από μένα
Το ποτάμι δεν...ωχ με πρόλαβε ο Ανδρέας πάλι
Είπαμε δεν γυρίζει, εκτροπή όμως μπορείς να κάνεις και να το πας αντίθετα με την φυσιολογική του ροή

1. "Εξοργισμένοι!
Κύριο Αρθρο

Η προχειρότητα και η κουτοπονηριά πληρώνονται ακριβά στην πολιτική. Οι Eλληνες φορολογούμενοι έχουν βρεθεί σε ένα τρομακτικό αδιέξοδο. Ο φορολογικός μηχανισμός δεν ήταν έτοιμος να εκδώσει εγκαίρως τα ειδοποιητήρια για τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας, ενώ οι πολιτικοί μας φρόντισαν να καθυστερήσουν ακόμη παραπάνω την όλη διαδικασία για να μην επηρεάσει τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Ετσι βρέθηκαν οι πολίτες να πρέπει να πληρώσουν φόρους τριών ετών μέσα σε λίγους μήνες. Και όχι μόνον αυτό. Οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων είναι υπολογισμένες με βάση τιμές που σήμερα είναι εξωπραγματικές και οι δόσεις μειώθηκαν για να επιτευχθούν οι δημοσιονομικοί στόχοι. Οι Eλληνες πολίτες, που δεν έχουν κλέψει ποτέ την εφορία και ήταν πάντοτε νοικοκύρηδες και νομοταγείς, έχουν κάθε λόγο και κάθε δικαίωμα να είναι εξοργισμένοι!"

Από το κύριο άρθρο της Καθημερινής είναι (όχι από το Ποντίκι ας πούμε).

2. http://www.capital.gr/NewsTheme.asp?id=1886546

Είπαμε να είμαστε αντικειμενικοί και να τα λέμε όλα...όχι μόνο το ραντεβού με τον Γουγλάρχη

Ξέρω...φωνή βοώντος εν τη ερήμω είναι και κάποια στιγμή θα σωπάσει...η άλλη σώπασε δια του αποκεφαλισμού!

Έτσι για να ταράξω λίγο τα νερά χεχε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το χρηματιστήριο φυσικά άλλο καπέλο

Ανδρέα δεν μας είπες όμως ποιος αγοράζει warrants

Andreas D. είπε...

Καλημέρα Πάνο,
ρώτησα για να πω αλλά δεν έλαβα απάντηση...

ο Paulson... και τα 3 warrant...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Ανδρέα ρώτησα εγώ πάντως και ευχαριστώ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αν και είναι μεγάλη κουφ....α ο άνθρωπος από τότε με τα ομόλογα και τα Τ+10 κλπ κλπ

Andreas D. είπε...

Πάνο, το θέμα είναι να είναι σωστή η πληροφορία, γιατί στο ένα απο αυτά έχει αγοράσει πολύ λίγα κομμάτια... ακόμα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΟΚ Ανδρέα, ένα έχω όλο κι όλο κι εγώ...
...αλλά λόγω ...τύχης θα είναι σίγουρα αυτό με τις λιγότερες αγορές χαχα

Andreas D. είπε...

Απο τι γράμμα αρχίζει??

χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δυσκολεύεται εκεί γύρω στα 1130 βλέπω...είδατε τι κάνετε εσείς οι τεχνικοί που τα δίνετε όλα στο πιάτο;
Φυσικά άμα θέλουν δεν θα το υπολογίσουν και πολύ...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Π... χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

...και είναι κοντά στα προηγούμενα υψηλά του χαχα

Andreas D. είπε...

ΠΑΝΟ,

απάντηση απο το χθες:


Blogger Ο/Η Andreas D. είπε...
Μικρέ, επειδή το πήρα πάνω μου, μπήκα και στο ΠΕΙΡΤΠ...

που θα πάει, δεν θα χάσω? χαχαχα

9 Οκτωβρίου 2013 - 1:40 μ.μ. Διαγραφή


χαχαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χαχαχα κατάλαβα
Ευτυχώς το έχω από την αρχή με χαμηλή τιμή αν και την έφαγα από την μαμά πρώτα βέβαια!

Andreas D. είπε...

* Τα παραπάνω δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση προτροπή για αγορά...

χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εννοείται!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μάλλον πρέπει να την κάνω όμως γιατί βλέπω άλλους 12 που ...διστάζουν

Andreas D. είπε...

Δεν ξέρω τι λες εσύ αλλά εγώ είμαι 19 cent πίσω απο τον ΕΛΛΑΚΤΩΡ...

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

μπαρμπαλιας είπε...

σημερα παιζουν και τα τελευταια του 25ρη..
ΜΥΤΙΛ,ΜΟΗ,ΕΧΑΕ...

Ανδρεα μετα τσιπουρακια..

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

ANTREA ήθελα να στο πω κάνε γιατί βαρέθηκα να βλέπω την πλάτη του.

Andreas D. είπε...

Οι 3 εντολές πώλησης στον ΑΒΑΞ, παραμένουν...

Andreas D. είπε...

Οι 3 εντολές στον ΑΒΑξ έχουν γίνει 5:

25,000 Χ 1,90
25,000 Χ 1,91
50,000 Χ 1,92
50,000 Χ 1,98
690,000 Χ 2,00

Andreas D. είπε...

Ακόμη μεγαλύτερη είναι η συγκέντρωση στα warrants.

Σύμφωνα με το μετοχολόγιο, μόλις 418 επενδυτές κατέχουν το 72,96% των παραστατικών τίτλων της Alpha, ενώ αν συνυπολογισθούν και 1.793 επενδυτές που κατέχουν από 30 ως 150 χιλ. warrants έκαστος, τότε το ποσοστό τους που ελέγχεται από ισχυρά χέρια φθάνει στο 81,2%!

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλησπέρα κι απο μένα,

Ρε Αντρέα ο Paulson είναι μεγάλος χασούρης τα τελευταία 2 χρόνια, μιλάμε για μεγάλο κατσίκι.

Πάλι καλά που ήρθε σε μας μπας και ρεφάρει τις απώλειές του.

michele είπε...

Eπεστρεψα,ενδιαφεροντα πραγματα ακουω ..Μικρε,ασε το trading στη ΔΕΗ ,αλλου πηγαινε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γύρισα κι εγώ...

Μικέλε το κομβικό σημείο για την ώρα είναι το 1124;

Οι όξω από δω κάνουν παρτάκι σήμερα, αντίδραση είναι ή ξέρουν κάτι παραπάνω;

Unknown είπε...

καλησπερα ελευθερογνωμητες,,,

michele είπε...

Ναι ειναι συσταση συμμοριας χαχα

3αθλιε,παρακολουθω τον FTSE-25 εκει στο 376,5 ..απο δω και πανω στην ουσια για τον γενικο δεν υπαρχουν αντιστασεις παρα μονο τα υψηλα του

νικος φαληρο είπε...

καλησπερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους

ArTaXiA είπε...

Bonjour mes amis.

Λιγοστέψαμε, ή είναι η ιδέα μου;

μπαρμπαλιας είπε...

απαντες παροντες...
αλλα τετοιες ωρες πεφτει και χαλαρό...
αν εχεις τραβηξει και ενα...

μπαρμπαλιας είπε...

εννοεισες...πιστευω

Andreas D. είπε...

Μικρέ, για ποια φώτο λες?

ευαγγελος είπε...

Παρων!!!!!!!!

μπαρμπαλιας είπε...

Ευαγγελε ...μην τσιμπας...αχαχαχααααα

ArTaXiA είπε...

Έφερα και το ατμόπλοιο.

Μιλήστε μου για το ποτάμι!

;)

ArTaXiA είπε...

E ναι, τι θα το πάρεις σε αυτά τα επίπεδα; Έτοιμος είμαι να πάρω πίσω και το στοίχημα.

Αλλά, επειδή η πρώτη άποψη είναι πάντοτε η σωστότερη θα επιμείνω.

ArTaXiA είπε...

Μα πως; Θα ήταν σύγκρουση συμφερόντων...

michele είπε...

Κατι ακουσα για το στοιχημα..και ανησυχησα ,καλησπερα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Artaxia ας φύγει ετούτο πάνω και μοιραζόμαστε την καρμπονάρα!!!

michele είπε...

Η Alpha Bank, επαναλαμβάνει ότι «θα πρέπει να σταματήσει πλέον η απίστευτη μιζέρια της ιδεολογίας του συνεχούς «κουρέματος» του ήδη δραστικά «κουρεμένου» και αναδιαρθρωμένου χρέους της χώρας μας, ή της αναστολής της πληρωμής των ήδη δραστικά μειωμένων τόκων επί αυτού του χρέους, διότι αυτό αποτελεί σήμερα τον πιο επικίνδυνο μηχανισμό υπονόμευσης της προσπάθειας αποκατάστασης της εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία».

Επαναλαμβάνει τη θέση ότι η γενική αναφορά σε χρέος ύψους 178% του ΑΕΠ δεν απεικονίζει την πραγματική δανειακή επιβάρυνση της χώρας στην οποία η μέση διάρκεια του εξαιρετικά χαμηλότοκου χρέους της υπερβαίνει τα 17,2 έτη και στην οποία από τα €305 δισ. του συνολικού χρέους τα €202,9 δισ. έχουν λήξεις μετά το 2025 και τα €165,4 δισ. έχουν λήξεις μετά το 2030.

michele είπε...

Ενα κομματι απο την αναλυση της ΑΛΦΑ.

ΜΙΚΡΕ ,η επομενη εκθεση θα τελειωνει με το "ολα αλλαζουν" χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλά, κάποια χάρη θα θέλει ο καπετάν-Γιάννης για να λέει τόσα γλυκόλογα χαχαχαχα

Andreas D. είπε...

ΠΑΝΟ, όχι ακριβώς...

michele είπε...

Kαλα οι αναλυσεις των χρηματοπιστωτικων οργανισμων εχουν την σχετικοτητα τους.Θελουν πολυ φιλτραρισμα και σε πολλες περιπτωσεις δεν ειμαστε ειδικοι.
Αλλα παντι κατι ξερουν παραπανω που ενδεχομενως περναει πισω απο τις γραμμες

Andreas D. είπε...

Μιχάλη, συμπτωματικά (για την ΑΛΦΑ) ξέρω τι ξέρουν...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εντάξει, ούτε ειδικός είμαι ούτε insider, προσπαθώ να έχω και λίγο χιούμορ μαζί με όλα τα άλλα, δεν ξέρω αν μου έχει απομείνει κάτι βέβαια...

michele είπε...

ΕΝΔΟΟΜΙΛΙΚΗ στην ΒΙΟΚΑ

michele είπε...

Αρα συμφωνεις μαζι μου Ανδρεα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Φυσικά συμφωνεί...τουλάχιστον στο ποτάμι χαχαχα

Andreas D. είπε...

χαχαχα

πρέπει να ζητήσω πνευματικά δικαιώματα...

michele είπε...

Για το ποταμι??? για ρωτα Ανδρεα γιατι εισαι πιο καινουργιος στο blog μου θελεις και πνευματικα δικαιωματα χαχαχααχχαχ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πίνω και κάτι τσιπουράκια αλλά ξέχασα να τα μετρήσω...

Η αφαλατωμένη σκαλωσιά κάτι πάει να κάνει...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τώρα που το θυμήθηκα...όταν ρώτησα για το 1124 ήταν για το ενδοσυνεδριακό...

michele είπε...

Προσπαθεια ανοδικης λυσης του πυθμενα απο τον φεβρουαριο 3αθλιε ,κλεισιμο πανω απο 0,30 ειναι μια χαρα εκει

Andreas D. είπε...

Ω! Δεν το γνώριζα Μιχάλη...

δεν θα το ξαναγράψω...

michele είπε...

Χαχα Ανδρεα,αφου δεν το γνωριζες ειναι σαν να εχεις παρει εσυ το βραβειο !! εγω δεν θελω χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Θα γίνει και μάχη στο ΤαΠί;;;
Ελευθέρα πάλη είναι αυτή...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα

michele είπε...

Κομισιόν: Συγνώμη... παρεξήγηση - Δεν υπήρχε πρόθεση να υπαγορεύσουμε νέους φόρους στην Ελλάδα - Στόχος ήταν να βελτιωθούν τα φορολογικά συστήματα όλων των χωρών της ευρωζώνης
απο banking news

NΑΙ ΑΛΛΑ ΧΤΕΣ ΤΟ ΚΡΑΔΑΙΝΑΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Θανασης Κ είπε...

Καλησπερα στην παρεα...η ευρωβ τεχνικα εφτιαξε καθολου ´η ακομα στο περιμενε...???

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Γιάννη γείτονα

Αυτή η πράξη 225.455 είναι εκεί ακόμη...αλήθεια έχει γίνει μεγαλύτερη;;;

Andreas D. είπε...

Μιχάλη, ναι, θα το βάλω στο σύνθετο, δίπλα απο το oscar... χαχαχα

Θανασης Κ είπε...

....πειραζει που εχω βαρεθει τελειως με τους δημοσιογραφους και τους πολιτικους??
Τοσα χρονια περασαν...και δενεχουν αλλαξει στο παραμικρο...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και σήμερα το ΚΡΑΔΑΙΝΑΝΕ κάτι αντιδραστικοί χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο δρόμος για την κόλαση είναι στρωμένος από καλές προθέσεις...fu κομισιόν

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλησπέρα αριθμέ

μπαρμπαλιας είπε...

ρε ο Αβακας εχει κολησει;;

michele είπε...

Eχουμε πει,εκτος απο πολεμο εδω,εχουμε και ..τρομοκρατια
πριν 1 μηνα ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΣ ελεγε οτι μειωση επιτοκιων και μεγαλη επιμηκυνση αντιστοιχει περιπου σε κουρεμα 37%

χτες ελεγε οτι θα κανει την Ελλαδα μονιμη δουλοπαροικια ,το ξεχασε το αλλο.
Και δεν εξηγει στον κοσμο οτι αυτο που προεχει ειναι η μειωση σε ετησια βαση του κοστους δανεισμου

Andreas D. είπε...

Βοηθάει η 3Ε... +1,22%

Θανασης Κ είπε...

...τι λες τωρα?? οταν εισαι καλος στην δουλεια σου τα 0.000.000 ειναι κοντα λεμε....ποσα εχεις βγαλει εσυ απο την δεη????

νικος φαληρο είπε...

εχει γραψει για ποταμια τ αφεντικο απο περυσιι , μαλιασε η γλωσσα του.Φευγω για λιγο.Μην μου ριξετε τις τραπεζες και τα γουαραντακια μου.

michele είπε...

Καλα πανε Νικολα αυτα και σημερα,κανε δουλεια σου τα προσεχουμε χαχα

michele είπε...

Ολοκληρωνεται και ο πυθμενας ο μεγαλος του ΟΤΕ

Ctsam είπε...

diladi Michele o OTE einai gia agora ?? sorry alla den kserw oles tis orologies

ΠΑΝΟΣ είπε...

Προσπαθώ να μετρήσω τα σκυλιά της Δαλματίας... 101, 102, 103....1101, 1102, 1103,1124... ωχ πρέπει να φύγω τώρα αλλά θα γυρίσω λίγο πριν τις 5 για το κλείσιμο

Andreas D. είπε...

http://www.ypodomes.com/index.php/autokinitodromoi/uperastikoi/kedriki-odos-e65/item/21896-

michele είπε...

Γιατι ΜΙΚΡΕ εχει λεφτα για δημοσια προταση ??

Ctsam η ολκληρωση ενος πυθμενα,αλλα κυριως η ανοδικη του λυση ειναι ενα σημαντικο διαγραμματικο γεγονος.Η ανοδικη του λυση ,συνηθως γινεται με εκρηκτικο τροπο

Αν τρακαρει εκει και γυρισει,ξανα ταλαιπωρια μεχρι να τον σπασει.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Ώπα της !!!! Μαγκιές απο την ΕΚ? βγάλτε κομπιουτεράκια αν και δεν νομίζω η ΒΙΟΧΚ να έχει τόσο ρευστό.

Θα απαντήσει με συγχώνευση των πάντων ?

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Michele βάλε εναν ΟΤΕ μετα το κλείσιμο με το σχετικο εκπαιδευτικό μάθημα. Να μαθαίνουμε και κάτι, πέρα απο αυτά που μπαίνουν στην τσέπη....

michele είπε...

Αλεξανδρατε το βραδυ ,αμα προλαβαινα ολα αυτα ..

Ctsam είπε...

mou kanei entupwsi oti oi perissoteres times paragwgwn akolouthoun tin times twn metoxwn enw sunithws ginetai to antitheto.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Πρέπει να τρέχεις παράλληλα με την αγορα...
Μην μένεις πίσω..... ΧαΧα.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Άρα μήπως είναι πιο εύκολο να βρούνε τις μετοχες απο τη σποτ αγορα, παρά μέσω συμβολαίων ?

Καλο απόγευμα απο μένα.

Andreas D. είπε...

Η ΔΕΗ πάει για 9,79...

michele είπε...

ΜΙΚΡΕ αν πουλας χωρις να κοιταζεις η να ρωτας τις γραμμες ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ χαχα

michele είπε...

Δεν μ ενδιαφερει για τους επομενους,με ενδιαφερουν οι φιλοι μου ντεεεεεεεεε

Andreas D. είπε...

the river doesn't return back...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Aman pia me afto to river xaxaxa

ΠΑΝΟΣ είπε...

To 124 όμως μου είχε κολλήσει...

michele είπε...

ναι,ναι το ειπες το 1124!! Μπραβο!

νικος φαληρο είπε...

Η ΠΕΙΡ μου καλα τα παει στο δρομο για το 1,70(Θα φθασει;).Μαζι με το ΠΕΙΡΤπακι.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μαζί με το 1000 βέβαια...στην ουσία μια τρύπα στο νερό...αύριο θα δούμε.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Επειδή έπρεπε να το κάνει πολύ νωρίτερα και όχι στο τέλος...

νικος φαληρο είπε...

ανεκδοτο (λιγο κρυο)που μου ειπε η συζυγος στο κινητο(ξανθια ειναι μην την παρεξηγητε):
Πως λενε αυτην που ειναι αγροτισα το πρωι και πορνη το βραδυ

michele είπε...

χαχα γελαω με το river ,πως Νικολα ??

ΠΑΝΟΣ είπε...

Little John は後戻りしない επίσης!

(Δεν ξέρω κινέζικα)

νικος φαληρο είπε...

τσαπα-τσουλα χιχιχιχι

michele είπε...

xaxaxaaxax ΚΑΛΟ!!!!!

νικος φαληρο είπε...

ο πρωτος συνηρθε κι εγραψε.Οι αλλοι .... καγκελο;χαχαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό ήταν, καλό ήταν χαχαχα

michele είπε...

Παμε επανω απογευματινη αναρτηση ,γελασαμε χαχα