Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 


ME THN KAΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΒΡΕ...

                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

Καθημερινό σχόλιο Μichele...
Στις 1110,45 μον εκλεισε ο ΓΔ...

με ανοδο 1,46% στα 147,16 εκ ευρω,τα 7,7 εκ αφορουσαν πακετα.Μεχρι τις 13.30 η αποκομιση κερδων ηταν το σημειο αναφορας,αλλα οταν αυτη απορρογηθηκε ξεκινησε ανοδικη κινηση,με εντονα χαρακτηριστικα κυριως στις τραπεζες ,με αποτελεσμα τα ημερησια κερδη του ΔΤΡ ,στον οποιον αφιερωσαμε τη σημερινη αναρτηση να φτασουν στο 8%.
Η ΕΤΕ στο +10,64% στα 3,95 ευρω,οδηγησε την κουρσα μαζι με την ΕΥΡΩΒ στ0 +13,71% αλλα πολυ καλα πηγαν και η ΠΕΙΡ (+5,84%) και ΑΛΦΑ (+6,58%).Σ αυτες πραγματοποιηθηκε το 54,75% του συνολικου τζιρου,χωρις να υπολογισουμε αυτον τον warrants τα οποια πηγαν επισης πολυ καλα ,κερδη +9,15% για το ετετπ ,5,93% για το ΑΛΦΑΤΠ σε καινουργιο υψηλο και 3,98% στα 0,81 για το ΠΕΙΡΤΠ.
Αναλογη κινηση και για τον FTSE-25,στο +1,47% παρα το γεγονος οτι ειχε 10 μετοχες με αρνητικο προσημο,μεταξυ των ΟΠΑΠ-ΟΛΠ-ΤΙΤΚ-ΦΦΓΚΡΠ-ΜΟΗ και ΕΛΠΕ δεν περασαν καθολου σε θετικο εδαφος.4 αμεταβλητες ( ΕΥΠΡΟ-ΕΥΔΑΠ-ΕΛΠΕ-ΕΧΑΕ) και 11 θετικες με την ΜΙΓ να ερχεται τριτη σε αποδοση μετα τις ετε και αλφα με κερδη στο+6,21%.
Οι 380 μον ο επομενος στοχος για τον μεγαλο δεικτη ,απαιτουνται ιδιατερα ανατανακλαστικα σε αυτη τη φαση,καθως εχουμε τις τελευταιες ανοδικες συνεδριασεις με σωρευτικη αποδοση 9,76% σε επιπεδο γενικου δεικτη.
Η τελικη εικονα ,υπερ των ανοδικων 78 εναντι 65 .
Στις διεθνεις αγορες πριν λιγη ωρα εκλεισε ο DAX με απωλειες 0,38% στις 8558,6 μον ,ενω και ο DOW βρισκεται αυτη τη στιγμη στις 14837,11 με απωλειςε 0,67% καθως οι ανησυχιες για το shutdown εξακολουθουν να υφιστανται.

29 σχόλια:

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ε, αφού συνουσιάστηκαν και τα πάντα ας προσέχουμε από αύριο...

νικος φαληρο είπε...

καλο απογευμα σε ολες τις φιλες και τους φιλους.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για τα προηγούμενα τώρα...
Κάποια βουβάλια έξυναν τα κέρατά τους πάλι αλλά το ένα καλώς (ή κακώς;) διακρίνεται για την σεμνότητά του αφ' ενός και δεν δίνει συνέχεια αφ' ετέρου...και όσο να είναι μερικοί ξερενόμαστε εδώ μέσα από παλιά.
Και επειδή ρωτώντας πας στην Πόλη...αν ξενίζει κάποιους το 130% υπάρχει και ο Μαργίνος κατά μπάρμπα που εγώ δεν τον έχω γνωρίσει ακόμα και δεν ξέρω αν κάνω καλά ή κακά...
Φυσικά αυτά τα ποσοστά αλλάζουν από μέρα σε μέρα.
Τα βατράχια την κάνουν σ' αυτές τις περιπτώσεις αλλά τουλάχιστον δεν χάνουν και την μιλιά τους...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό απόγευμα Νίκο και σε όλους.

michele είπε...

Βαζει ορους η μητροπολη βλεπω..για τους εργαζομενους κλπ,αρα καποιον εχουν ετοιμο καλα λες

μπαρμπαλιας είπε...

ο..."μυρωδιας" απέκει,
παλι δεν επιασε το τραπεζικο ραλλί.
οχι μονο δεν το επιασε ,αλλα προειδοποιει για σορτέ...

Άνοδος +1,46% στο ΧΑ πάνω από τις 1100 μον., ράλι έως +13,7% στις τράπεζες - Κινήσεις από UBS, JP Morgan, BofA, Morgan Stanley - Επενδυτές προσοχή ενδιαφέρον το ράλι στις τράπεζες αλλά είναι υπερβολικό – Τα P/BV φθάνουν το 1,9, έρχεται το short

παιχταρα μου
μυρωδια μου...
ναι σωστος.καποια στιγμη θα ελθουν και τα σορτέ...
αλλα μεχρι τοτε ,χανεις και την ανοδο -για πολλοστη φορα-και το μπονφιλε στο τελος

μπαρμπαλιας είπε...

το κλεισιμο ...
με τον ογκο των πωλητων ,ετσι δειχνει.
αλλα ποιος ξερει τι εχουν στο τσερβελο τους...
μεχρι σημερα,οποιος πουλουσε ,μετανιωνε...
αυριο θα δουμε

μπαρμπαλιας είπε...

ρε ποιος με εσβησε ...
και εσβησε και το Ρακια.
παγια αποψη μου ειναι
δεν τον σβηνω ,αφου δεν βριζει...

michele είπε...

Μπ. Νετανιάχου: "Ο έξυπνος μάνατζερ πηγαίνει τώρα στην Ελλάδα, αύριο θα πηγαίνουν όλοι"


Πηγή:www.capital.gr

michele είπε...

Στις 380 του FTSE-25 ,προκληση να μην αποκομισθουν κερδη..Ιδωμεν

mixalis mixalios είπε...

Καλησπέρα σύντροφοι και Μιchele. Nομίζω μέσα σε λίγες ώρες το διαγραμματάκι του ΔΤΡ κατέστη ανεπίκαιρο. Έγκαιρα διέγνωσες τη δυναμική του ΔΤΡ αλλά δεν πρόκαμες να σημειώσεις τις αντιστάσεις μετά το 181 που το έγραψε ήδη από σήμερα...

michele είπε...

Χαχα σωστο συνονοματε ενα +8% δεν κανει καθε μερα ο ΔΤΡ ,προκειται για σημαντικη αντισταση παντως.
Η επομενη καλη στις 195-200 μον.

mixalis mixalios είπε...

Η λογική λέει ότι θα πρέπει να κλείσουν και κάποια gaps π.χ. σε ΑΛΦΑ και ΕΤΕ αφού σήμερα εκτοξεύτηκαν από το πρωί οπότε ένα πισωγύρισμα θα το έχει αλλά σε αυτή τη φάση μάλλον δεν θα είναι κάτι το συγκλονιστικό. Το short του Λεώ μπορεί να περιμένει για λίγο...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλησπέρα κι απο μένα,

Από την μία βιαστικά-βιαστικά φτάσαμε στις 380 από την άλλη βλέπουμε και τις συμβουλές προς τον έξυπνο μανατζερ από τους φίλους μας! (πλάκα πλάκα λαχείο μας έκατσε η αραβική άνοιξη σε τόσες χώρες)

spooky είπε...

Καλησπέρα σε Μικέλε και φίλους.
Αγαπητέ Μικέλε πριν λίγο καιρό σε είχα ρωτήσει για ΕΥΡΩΒ μια και είχες ασχοληθεί.Μου είχες τότε εξηγήσει αναλυτικά γιατί την άφησες.
Είχα πάρει 20.000 στο € 0,585 καθώς αρχικά πίστευα οτι μπορεί να πάει και μέχρι το € 1.
Στη συνέχεια η συμπεριφορά της δεν μου άρεσε καιυποχώρησε μέχρι και το € 0,50.Είπα λοιπόν να περιμένω κάποιο ανοδικό για να απεγκλωβιστώ.
Βλέπεις να έχει αλλάξει κάτι και να περιμένω περαιτέρω άνοδο η να βγώ αύριο χωρίς απώλειες ;
Αυτά που διαβάζω δεν μπορώ να τα αποκρυπτογραφήσω.
http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1142503/trapezes-parathyro-gia-allages-sta-warrants.html

Θα ήθελα και πάλι τη συμβουλή σου.

mixalis mixalios είπε...

spooky δεν μπορω να πιστέψω ότι θα γίνει ΑΜΚ στα επίπεδα που μπήκε το ΤΧΣ. Δεν θα είναι το κίνητρο ισχυρό για τους επενδυτές. Από την άλλη δεν είναι ξεκάθαρο και πως θα γίνει τελικά αυτή η ΑΜΚ και βέβαια και σε ποιες τιμές. Αυτός είναι και ο λόγος που η μετοχή δεν έκανε κίνηση επι μακρόν. Απλά ήταν θέμα χρόνου να γίνουν οι συγκρίσεις με τις άλλες τράπεζες οπότε και προέκυπτε ότι ήταν η πιο φτηνή από τις υπόλοιπες. Αν πιστεύουμε ότι η χώρα θα εξέλθει του τούνελ τότε η Eurobank είναι ένα καλό όχημα να είσαι μέσα. Αυτό για τους επόμενους πιθανά 6 μήνες και στη σημερινή τιμή...Τώρα πιο βραχυχρόνια θα στα πει ο οικοδεσπότης!

THE JUNIOR είπε...

τι μου ηρθε στο μυαλο οταν ακουγα για την δομη τις χα

ΑΡΘΡΟ 6

Μέλη του ΚΚΕ γίνονται κατά κύριο λόγο εργάτες και εργάτριες. Επίσης, πρωτοπόροι εργαζόμενοι από τα καταπιεζόμενα λαϊκά στρώματα των αυτοαπασχολούμενων ΕΒΕ, των αγροτών, καθώς και άλλοι εργαζόμενοι ή μη που συμμετέχουν ενεργά στην ταξική πάλη.

α) Η ένταξη μελών στο Κόμμα γίνεται μόνον ατομικά. Για να γίνει κάποιος μέλος του Κόμματος, πρέπει πρώτα να γίνει δόκιμο μέλος. Η δοκιμασία διαρκεί 1 χρόνο.

β) Η ένταξη στο Κόμμα ως δόκιμο μέλος απαιτεί τη σύσταση δύο τακτικών μελών του Κόμματος, οι οποίοι πρέπει να τον γνωρίζουν το λιγότερο ένα χρόνο. Τα κομματικά μέλη που κάνουν τις συστάσεις είναι υπεύθυνα απέναντι στο Κόμμα για την πρότασή τους. Η ένταξη στο Κόμμα αποφασίζεται από τη συνέλευση της ΚΟΒ και επικυρώνεται από το αμέσως ανώτερο όργανο το αργότερο μέσα σε 2 μήνες.

Τα μέλη της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας (ΚΝΕ) που έχουν την απαιτούμενη ηλικία και ένα (1) τουλάχιστον χρόνο ζωής στην ΚΝΕ, μπορούν να ενταχθούν στο Κόμμα απευθείας ως τακτικά μέλη με τη σύσταση 2 τακτικών μελών του Κόμματος και τη γνώμη των κομματικών μελών του καθοδηγητικού οργάνου της αντίστοιχης Οργάνωσης της ΚΝΕ.

Η κομματική ηλικία του μέλους του Κόμματος υπολογίζεται από την ημέρα που η συνέλευση της ΚΟΒ αποφάσισε την ένταξή του στο Κόμμα ως δόκιμου μέλους. Για το μέλος του Κόμματος που προέρχεται από την ΚΝΕ, σημειώνεται ο χρόνος που ήταν στην ΚΝΕ, πριν γίνει μέλος του Κόμματος, ως χρόνος θητείας στην ΚΝΕ.

THE JUNIOR είπε...

ΑΡΘΡΟ 8

Το μέλος του Κόμματος έχει τις παρακάτω υποχρεώσεις:

Να συμμετέχει στις συνελεύσεις της ΚΟΒ που ανήκει και να πληρώνει τη συνδρομή του. Να παίρνει μέρος προσωπικά στη συζήτηση, στη λήψη αποφάσεων και στην πρακτική δουλειά της Οργάνωσής του. Να συμβάλλει στην επεξεργασία της πολιτικής του Κόμματος με τον προβληματισμό και την πείρα από την πρακτική του δράση. Να εφαρμόζει τις αποφάσεις της ΚΟΒ και των ανώτερων καθοδηγητικών οργάνων, ανεξάρτητα από τις προσωπικές του απόψεις.
Να προβάλλει στους εργαζόμενους την πολιτική και ιδεολογία του Κόμματος. Να συμβάλλει στη στερέωση και διεύρυνση των δεσμών του με τους εργάτες και τους άλλους εργαζόμενους, στη διαφώτιση και την οργάνωσή τους στον τόπο δουλειάς, στη γειτονιά.
Να είναι μέλος στο σωματείο του ή σε άλλης μορφής λαϊκή μαζική οργάνωση και να δρα πρωτοπόρα, με βάση την πολιτική του Κόμματος.
Να μελετά και να διαδίδει το «Ριζοσπάστη», την ΚΟΜΕΠ και τα άλλα έντυπα του Κόμματος, για να μπορεί να προβάλλει την ιδεολογία και πολιτική του, να την υπερασπίζεται από τις διαστρεβλώσεις, τη συκοφαντία, τον αντικομμουνισμό, την άδικη κριτική. Να φροντίζει διαρκώς για τη γνώση της κοσμοθεωρίας του μαρξισμού - λενινισμού, για τη βελτίωση του ιδεολογικού - μορφωτικού και πολιτικού του επιπέδου, ώστε να είναι σε θέση να εκπληρώνει με συνέπεια τον πρωτοπόρο ρόλο του, να αγωνίζεται με σταθερότητα, να παλεύει αποφασιστικά και με αδιαλλαξία ενάντια στην αστική ιδεολογία και πολιτική, στις κάθε είδους παρεκκλίσεις από τη θεωρία του μαρξισμού - λενινισμού, στον οπορτουνισμό.

michele είπε...

Καλησπερα Spooky και σε ολους τους φιλους.Αληθεια ειναι οτι δεν αισθανομαι ιδιαιτεραεπαρκης για να αποκρυπτογραφω τις τραπεζες αυτη τη στιγμη ειδικα,παρα το γεγονος οτι γνωριζοντας τα warrants επεμεινα ιδιαιτερα σ αυτα.
Γι αυτο το λογο εμπλεκομαι σε αυτες με εργαλειο την τεχνικη αναλυση ,καθως και τις ροες που βλεπω κατα τη διαρκεια της συνεδριασης.
Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι η συγκεκριμενη ειναι φθηνοτερη απο τις αλλες με γνωμονα το P/BV,οτι πρεπει να ιδιωτικοποιηθει οπωσδηποτε και οτι για να γινει πιο ελκυστικη ενδεχομενως να χρησιμοποιηθουν και warrants
Aπο κει και περα απο τεχνικη αποψη,σημερα η ευρωβ ΕΚΛΕΙΣΕ για πρωτη φορα πανω απο τον εκμο 20ημ απο τις 25/6 ( αν και στις 9/9 για μια μον ημερα ειχε επισης εκλεισει μια ανασα απο πανω).
Το θεωρω αυτο το γεγονος ιδιαιτερα ενδιαφερον αν συνδυασθει με τον αυξημενο ογκο που ειχε να δει απο τα μεσα Ιουλου.
Ενδεχομενως μια κινηση να ηταν λιγο πιο πανω να αποκομισεις κατα το ημισυ τα οποια κερδη και να παραμεινεις κατα το υπολοιπο δεδομενου οτι ειναι πιθανον να προσφερει καλες αποδοσεις .Θα εξαρτηθει και απο την τιμη και τη σχεση με την τιμη διαθεσης που το ΤΧΣ απεκτησε την τραπεζα.

michele είπε...

Να σεβεται το συνταγμα της αστικης δημοκρατιας δεν το γραφει πουθενα ε ΜΙΚΡΕ?

THE JUNIOR είπε...

κατσε γιατι ειναι και μεγαλο
αλλα ο μαρξισμος δεν ειναι
αστικη δημοκρατια

spooky είπε...

Πολλές ευχαριστίες σε mixalis mixalios και οικοδεσπότη Μικέλε για τα οσα πολύ χρήσιμα μπήκαν στον κόπο να μου γράψουν για ΕΥΡΩΒ.
Καλή συνέχεια.

THE JUNIOR είπε...

Μετά τις πρωτοφανείς στα κοινοβουλευτικά χρονικά συλλήψεις έξι βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ο κ. Μεϊμαράκης θέλει να ρυθμίσει τις ατέλειες του Κανονισμού της Βουλής, έτσι ώστε να μην υφίσταται το παράδοξο οι προφυλακισμένοι βουλευτές να λαμβάνουν παράλληλα χρήματα από το ταμείο της Βουλής.

κ μαιμαρακη κατι οχι προφυλακιστενοι αλλα φυλακισμενοι επαιρναν μισθο απο το δημοσιο

THE JUNIOR είπε...

βρε γραφω και κανενα χαζο

γιατι με 4 φορητα 1 σταθερο 3 κινητα
2 φωτογραφικες 27 βιβλια ιστοριας 5 κοινωνιολογιας κατι μαχαιρια στην κουζινα 2 εκτυπωτες και με την σελιδα
τις http://www.oakke.gr/ στα αγαπημενα

δεν ξερεις τι μπορουν να πουν

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους

michele είπε...

Kαλησπερα Γιανναρε,σε λιγο ο FTSE 25 ,εχει ενδιαφερον

Θανασης Κ είπε...

καλησπερα στην παρεα..χθες για warrants μιλουσαμε...βλεπω οτι εχουν βαλει αυτια ακομα και στα πληκτρολογια ..χεχε

μπαρμπαλιας είπε...

κρυβε λογιαααα...οπορτουνιστη αχαχαααααα

michele είπε...

Ανεβηκε μια απλη εκδοση του FTSE 25
παμε επανω,καλησπερα και στο Θαναση και στον Ηλια