Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

X.A.A. LIVE 

        
                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ
Θα βάλει η «Αυτοκράτειρα της Λιτότητας» τους σοσιαλιστές επί του σκάφους;
Jonathan Steinberg


Την Δευτέρα το πρωί, όταν η Γερμανία ξύπνησε για να διαπιστώσει ότι η Άνγκελα Μέρκελ είχε επανεκλεγεί καγκελάριος της Γερμανίας, η εφημερίδα Der Tagesspiegel δημοσίευσε το ακόλουθο σχόλιο στο πρωτοσέλιδό της: «Τι χρειαζόμαστε τα κόμματα αφού έχουμε την Μέρκελ; Αυτή είναι το δέλεαρ. Η μανούλα είναι η καλύτερη. Εμείς γνωρίζουμε τους εαυτούς μας. Εκείνη δεν θα αλλάξει πολύ και δεν χρειάζεται να το κάνει. Ακριβώς επειδή η Μέρκελ είναι τόσο λίγο θεαματική, τόσο διστακτική, πρόδηλα αναποφάσιστη, είναι τόσο πολύ κοντά στον τρόπο που πραγματικά είναι και οι ίδιοι οι Γερμανοί. Οι Γερμανοί εκλέγουν την δική τους εικόνα».

Η παράγραφος εξηγεί το ουσιαστικό μυστήριο τής Μέρκελ ως πολιτικού. Το 2007 η βιογραφία της από τον Gerd Langguth, έγραφε ότι «υπάρχει κάτι σε αυτήν που θυμίζει την σφίγγα... Κανείς δεν έπρεπε να δει πίσω από το προστατευτικό κέλυφος που η ίδια έχει κατασκευάσει γύρω από τον εαυτό της.» Αποκρούει τις προσωπικές ερωτήσεις με ένα αυτοσαρκαστικό ανέκδοτο: Όταν ένας δημοσιογράφος πρόσφατα την ρώτησε πώς κατάφερε να φαίνεται τόσο φρέσκα παρά την εξαντλητική προεκλογική εκστρατεία, του απάντησε, «Ξοδεύοντας μια περιουσία στη γερμανική βιομηχανία καλλυντικών». Αποφεύγει επίσης την παραμικρή νύξη χαρισματικής ρητορείας. Η νικητήρια ομιλία της ήταν χαρακτηριστικά χαμηλών τόνων. Αρνήθηκε να πει το οτιδήποτε για πιθανές συμμαχίες ή μελλοντικά σχέδια. Η πιο συγκεκριμένη οδηγία της προς τους υποστηρικτές της ήταν, απλά, να γιορτάσουν. Δεν ήταν σαφές το βράδυ των εκλογών αν θα προτιμούσε να κρατήσει για τον εαυτό της τα πολιτικά σχέδιά της για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ή αν απλά δεν είχε πολιτικά σχέδια να μοιραστεί. Πάντα έτσι ήταν με τη Μέρκελ - όχι ότι οι Γερμανοί φαίνεται να νοιάζονται.

Η Μέρκελ είναι ευρέως αναγνωρισμένη ως μια από τις επιτυχίες τής γερμανικής επανένωσης. Ορμώμενη από την Ανατολικογερμανική πόλη Templin, στο Βραδεμβούργο, επέλεξε να πάει στο πανεπιστήμιο της Λειψίας, γιατί, όπως σημειώνει, «Ήθελα να ξεφύγω από τη μικρή πόλη». Αλλά οι φιλοδοξίες της δεν διοχετεύθηκαν αρχικά προς την πολιτική. Ειδικεύτηκε στην φυσική και, μετά την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος στην φυσικοχημεία, πέρασε 12 χρόνια στο Κεντρικό Ινστιτούτο Φυσικοχημείας στο Βερολίνο. Ο συνεργάτης της στο εργαστήριό της την περιέγραψε ως «μια νεαρή επιστήμονα χωρίς αυταπάτες ... ο μόνος ενθουσιασμός που την άγγιξε είχε να κάνει με μοναχικές βόλτες με ποδήλατο στην ύπαιθρο του Βραδεμβούργου».

Τη νύχτα που έπεσε το Τείχος τού Βερολίνου, στις 9 Νοεμβρίου 1989, η Μέρκελ πήγε στο Δυτικό Βερολίνο για να ρίξει μια ματιά, αλλά στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι της επειδή έπρεπε να ξυπνήσει νωρίς την επόμενη μέρα. Αλλά, σύντομα άρχισε να σκέφτεται την πολιτική και άρχισε να παρακολουθεί τις συνεδριάσεις των διαφόρων νέων κομμάτων που είχαν ξεφυτρώσει σαν μανιτάρια στη νέα Ανατολική Γερμανία. Οι Σοσιαλιστές παραήταν φλύαροι και χρησιμοποιούσαν συχνά το Du (στμ: το «εσύ» αντί του ευγενέστερου «εσείς»), κάτι που την προσέβαλε. Τελικά επέλεξε την Demokratischer Aufbruch (Λαϊκή Αφύπνιση), μια αντιπολιτευτική ομάδα, η οποία υπήρξε μόλις από τον Οκτώβριο του 1989 ως τον Αύγουστο του 1990. Η Μέρκελ προσχώρησε στην DA στα τέλη τού 1989 και έγινε εκπρόσωπός της για τον Τύπο. Ένας φίλος εκείνης της εποχής την περιγράφει ως «αφανή και ταυτόχρονα απαλλαγμένη από οποιονδήποτε πειρασμό να είναι της μόδας». Για κάποιον που νιώθει τόσο άβολα να μιλά για τον εαυτό του, αποδείχθηκε ότι ήταν μια εξαιρετική υπεύθυνη Τύπου - ακριβής και καλά ενημερωμένη για να υπερασπίζεται τους πολιτικούς της συμμάχους.

Τον Δεκέμβριο του 1990, αρκετούς μήνες μετά την επανένωση της Γερμανίας, η Μέρκελ εξελέγη ως Χριστιανοδημοκρατική υποψήφια για να γίνει μέλος τής Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής ως εκπρόσωπος τής περιοχής Stralsund -Rügen-Vorpommern, την οποία εκπροσωπεί ακόμα. Αναδύθηκε γρήγορα - μέχρι το 1991, είχε καταφέρει να γίνει υπουργός για τις Γυναίκες και τη Νεολαία, ο νεότερος υπουργός στη γερμανική ιστορία, στα 36 της, και η μόνη Ανατολικογερμανίδα στο υπουργικό συμβούλιο. Όπως πάντα στην άνοδό της στην εξουσία, την είχαν υποτιμήσει.

Η θητεία τής Μέρκελ ως Καγκελαρίου ξεκίνησε το 2005, στην κορυφή ενός «μεγάλου συνασπισμού» με τους Σοσιαλδημοκράτες, ο οποίος μπορούσε να λειτουργήσει επειδή ο οικονομικός συντηρητισμός της είναι ρεαλιστικός και όχι δογματικός. Βασίζεται στην λεγόμενη κοινωνική οικονομία τής αγοράς, η οποία περιορίζει τον φιλελεύθερο, τον υπέρ τής επιχειρηματικής ελευθερίας καπιταλισμό και εξασφαλίζει ότι οι εργαζόμενοι έχουν εκπροσώπηση στις μεγάλες εταιρείες. Μπορεί να ταιριάξει με αρκετά στοιχεία από το Σοσιαλδημοκρατικό πρόγραμμα.


Η δημοτικότητα τής Μέρκελ επισκιάζει γενικά εκείνην της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (Christian Democratic Union, CDU). Αυτό συμβαίνει ίσως επειδή έχει ένα ταλέντο να παρακάμπτει την ιεραρχία τού CDU και να μιλάει απευθείας στους ψηφοφόρους. Έχει εισαγάγει αμερικανικού τύπου συναντήσεις στα Δημαρχεία σε όλη την Γερμανία, που είναι γνωστές ως περιφερειακές συνδιασκέψεις, στις οποίες απαντά σε ερωτήσεις από απλούς πολίτες. Ένας δημοσιογράφος περιέγραψε τις διασκέψεις ως «μια ώρα γραφείου με την “μανούλα” τού έθνους». Με την επίμονη δημοτικότητά της στο εσωτερικό, η Μέρκελ μπορεί να παραμένει ανεπηρέαστη από την αντιδημοτικότητά της στο εξωτερικό.

Ο JONATHAN STEINBERG είναι καθηγητής Σύγχρονης Ευρωπαϊκής Ιστορίας στην έδρα Walter H. Annenberg στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια.

Πηγή:http://foreignaffairs.gr/

94 σχόλια:

kostasΠειραιας είπε...

Kαλημερα καλη βδομαδα.

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

Καλημέρα ΚΩΣΤΑ Καλή εβδομάδα

μπαρμπαλιας είπε...

Δικαίωμα εξαγοράς σε καταπατημένες εκτάσεις δίνει το Δημόσιο
Νομοσχέδιο που βρίσκεται στα σκαριά, ανοίγει το δρόμο για την άνευ όρων πώληση καταπατημένων εκτάσεων. Στόχος να συγκεντρωθούν έσοδα 1,2 δισ. ευρώ.

http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1139965/dikaioma-exagoras-se-katapathmenes-ektaseis-dinei.html

κλμ
και στην υγειά των κοροιδων,που δεν καταπατησαν ,δεν εχτισαν αυθαιρετα,,δεν εκλεψαν...
και πληρωνουν τους φορους κανονικοτατα...

giannhs kon είπε...

καλημερα ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ

Κάνοντας μια πρωινή βόλτα στις χρηματιστηριακές γειτονίες , μιας και το σ/κ δεν τα κατάφερα, μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι στα πλατύσκαλα εκτός από γάλα ,εφημερίδα και ψωμί όπως κάθε πρωί……. υπήρχε και από ένα πακέτο Pampers.!!!!.

Άλλο και τούτο πάλι …… χαχα

giannhs kon είπε...

Στην υγειά μας ΜΠΑΡΜΠΑ

Unknown είπε...

Το νέο «πακέτο» εκτιμάται ότι θα κλονίσει την πολιτική συνοχή της κυβέρνησης και είναι ικανό να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, δεδομένου ότι ο πρωθυπουργός δεσμευόταν όλο το προηγούμενο διάστημα ότι δεν θα πάρει νέα μέτρα.Μέτρα ύψους 5 δισ. ευρώ, για τα οποία η κυβέρνηση θα πρέπει να δεσμευτεί από φέτος, ζητάει η τρόικα για τη διετία 2015-2016.Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Εφημερίδας...

ThitaDelta είπε...

κλμ παίχτες

τικ τακ, τικ τακ

για να δούμε θα έρθει το τζίνι;

Bαγγελης gelato είπε...

Καλημέρα!!!!!!

TheHawk είπε...

καλη σας ημέρα...

profit...σου εστειλα ενα ιμειλ...οποτε μπορεις...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε ολους!

kostasΠειραιας είπε...

Για διαβαστε κι αυτο:
http://www.capital.gr/News.asp?id=1879940

Unknown είπε...

Η σκούπα Φίλιπς ρουφάει την σκόνη από μακριααααααααααααααααααααα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα
Επιτέλους μετά από πολύ καιρό ένας τίτλος ουσίας από τον κάπιταλ που τα λέει όλα κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Το τελευταίο 48ωρο άλλαξε προσωρινά η πολιτική, αλλά όχι η οικονομική ατζέντα

Κρατήστε επίσης σε μια άκρη του μυαλού σας (και του υπολογιστή σας) τα χθεσινά σχόλια από τις 1.13 ως τις 2.56 (σημαντικά κι αυτά νομίζω) και...καλά να είμαστε (και εδώ) για για να τα λέμε στην συνέχεια.

ThitaDelta είπε...

... πολύ δύναμη ο ελλακτωρ

έχει τεχνική

michele είπε...

Πολυ σημαντικο ,αν αλλαξε η πολιτικη ατζεντα,γενικα οι κατασκευες εχουν μια καλυτερη συμπεριφορα

michele είπε...

Η οικονομικη δυσκολα να αλλαξει,εχει παρει το δρομο της.Αλλα η μια επηρεαζει την αλλη.Τα τελευται χρονια η συνδεση ειναι ακομα μεγαλυτερη

Unknown είπε...

Artaxia άρχοντα τα πούλησες η δεν τα είχες στήσει???

michele είπε...

Ειχαμε πει ,οτι αν στησει πουλαει,ελπιζω να εφυγε ανετα Ioannou

giorgos είπε...

Καλημερα σε ολους τους φιλους

Unknown είπε...

Ετσι Μιχάλη. Ανέτα παλικάρι μου. Οποιος θέλει πουλάει ΑΝΕΤΑ.

michele είπε...

Σημερα ,γιατι 8 στις 10 συνεδριασεις αμα εχεις λιγα κομματια παραπανω καθεσαι και κοιτας Ιoannou

Unknown είπε...

Παλικάρι μου για σήμερα μιλάμε. Για σήμερα.Και ίσως και αύριο και για μεθάυριο (αν έχει μείνει κάποιος μέσα πέραν εμού για να πουλήσει)....

Φιλούρες ΓΕΚακια μου.

ArTaXiA είπε...

Bonjour mes amis.

Κάτι έδωκα, κι αυτά μη φανταστείτε... Επειδή κάποιος έριξε τη μαρκετιά του.

michele είπε...

Ε ναι ειδες artaxia,σε ειχαμε στο νου μας :)

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Τυφλός ήταν Artaxia αυτός που έριξε την μαρκετιά. Τυφλός και παλαβός.....

michele είπε...

Τα νουμερακια δεικτη,που παταμε,που ειναι καλο για κλεισιμο κλπ θα τα πουμε αργοτερα
εχει δρομο η συνεδριαση

Unknown είπε...

Μα τι τρελάρας.Εριξε μια αγορά σχεδόν 100.000€ όταν ο δείκτης ήταν -1.90%...

Πάει το έχασε ο Ελληνας....

ArTaXiA είπε...

Αυτός ο άλλος, αυτός ο άλλος...
Ειν'ευεργέτης μου μεγάαααλος!

http://youtu.be/2pVSVTpuHGE

ThitaDelta είπε...

... επ κι άλλος τρελός έριξε μαρκετιά στο ευπίκι

michele είπε...

Πιο παλιος απο τον Γουναρη,δεν γινεται χαχα

Καλα η μαρκετια του ευπικιου ειναι χαμηλου κοστους δεν μετραει

Unknown είπε...

Artaxia ΧΑΡΙΖΟΥΝ χρήμα τα παιδιά.

Σας κάνουν πλούσιους και εσείς την λέτε μουλαρά....

michele είπε...

Σε τετοιες συνεδριασεις,αυτο που μετραει ειναι η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ σηματωρων μετοχων, ΟΤΕ-ΔΕΗ-ΟΠΑΠ -ΤΡΑΠΕΖΕΣ -ΜΥΤΙΛ -ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ κλπ

ThitaDelta είπε...

... και ο τζίρος Μιχάλη

ArTaXiA είπε...

Φίλε Χρήστο, το θέμα είναι τώρα αφού μας πήραν κάποια, να μας τα ξαναδώσουν εκεί που τα θέλουμε.

Ειδάλλως, τι να το κάμω;

Unknown είπε...

Artaxia τώρα πρέπει να δουμε αν θα υπάρξει άλλος τρελός, σαν αυτών που τα έσπρωξε market στο 1.40€ (50.000) μπας και την πάνε χαμηλότερα...

Χεχεχεχχεχεχεχε....Χαρτί για ψυχιατρείο. Οι λογικοί μακρυά.

νικος φαληρο είπε...

καλημερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους και καλη εβδομαδα να εχουμε με υγεια.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημέρα κι απο μένα,
καλή εβδομάδα σε όλους.

michele είπε...

Αrtaxia σωστο.Μια ιδεα εχουμε παρει απο τεχνικη αποψη.Με κλεισιμο κατω απο 1,75 θα αυξηθουν οι πιθανοτητες
επανατοποθετησης σου

Δημητρη,παιζει ρολο ο ογκος,αλλα μπορει να κατεβαινει με τον ογκο που ανεβαινε στις τελευταιες συνεδριασεις γυρω στα 50-60 εκατομμυρια

Η ζωνη 995-1005 ειναι επιπεδο αρκετων στηριξεων,χωρις απωλεια του ανοδικου momentum.Oμως ειναι λιγο προωρο ακομα

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

Καλησπερα,

Ξενα μεγαλα πορτοφολια,ξεφορτωνονται θεσεις,λογω αβεβαιοτητας.

ΠΗΓΗ: ΟΤΙ_ΘΕΛΩ_ΛΕΩ.GR

XA XA

AXXXX ΡE ABAKA ΠΑΛΙ ΜΑΡΚΕΤΙΕΣ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ,ΜΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΜΙΑ ΣΗΜΕΡΑ,ΑΧ ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΧΧΧ

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

Παιχτες φευγουν ,..χρημα μπαινει.

Φυσικα παντα προσεχουμε.Καπου εδω πρεπει να γυρισει.

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

ΓΡΑΜΜΗ ΜΑΖΙΝΟ.


http://www.reporter.gr/Eidhseis/Politikh/item/229820-Samaras-Ebraiko-lompi-Me-diabathrio-tis-syllhpseis-ths-Ch-A-zhtei-sthrixh-gia-Kypriako-kai-epistrofh-stis-agores

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ!

giannhs kon είπε...

Δεν γινετ ΑΓΙΑΝΝΗ μας
δεν βγαίνουμε καταλαβαίνεις χαχα

michele είπε...

Hδη βρισκομαστε στην προαναφερθεισα ζωνη

ΜΙΚΡΕ αν πουλας σωστα και δεν βιαζεσαι δεν παρακαλας να πεσει πιο κατω
αλλα τα 8 θα τα δει

michele είπε...

Μπα τι ξενος στην ΕΛΒΕ κανενας σαν κι εμενα θα ειναι που κανονισε να φυγει

michele είπε...

Εκτος κι αν του ελειπαν τοσα του καβουρα,για να περασει τον αλλο μηνα απο το συν-πλην 10% στο αντιστοιχο 30%

michele είπε...

100% ευκολη αποδοση θα κανει οπου και θα αποχωρησω κυριος με 50% αποδοση /ετος.Εκτος αν περασει ενας χρονος ακομη οποτε η ετησια αποδοση θα πεσει στο 33%.
Δεν υπολογιζω τα μερισματα και τις επιστροφες

michele είπε...

ο ΔΤΡ οριακα στην στηριξη του ,εχει σπασει τους βραχυπροθεσμους εκθετικους κινητους προς τα κατω

michele είπε...

Και συνεχιζει ο ΕΛΒΕ στο 0,5190

michele είπε...

η Εθνικη ποσο ειναι με την παλια τιμη ΜΙΚΡΕ ,για κανε λογαριασμο να μου πεις

μπαρμπαλιας είπε...

0.293.............

THE JUNIOR είπε...

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ


ΕΔΩ ΣΕ ΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΜΥΝΗΜΑ

THE JUNIOR είπε...

ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΟΑ

μπαρμπαλιας είπε...

Ανδρεα δευρω εξω

ΠΑΝΟΣ είπε...

Είδα κάτι σκουπίδια πριν από λίγο έξω από την πόρτα αλλά πρόλαβε άλλος και τα πέταξε...

Μπήκαμε στα γρήγορα σήμερα στο εύρος του καναλιού 1000-980 και λίγο πιο κάτω είναι το γκαπ της 10/9...βιάζονται τα παιδιά μάλλον

TheHawk είπε...

χωρίς εκπλήξεις τελικά η σημερινή ημέρα...ας μας οδηγησουν οι τιμές για τις επομενες κινήσεις μας...

μην βιαζεστε...γενικη συμβουλη μου..

michele είπε...

Συμφωνω Hawk ,συνηθως βιαζεται ο μεσος επενδυτης,ενω πεπει κατα τη γνωμη μου να περιμενει να βιαστουν οι αλλοι
απουσια αγοραστων σημερα ( οπως υπηρχε και απουσια πωλητων στην τελευταια ανοδο).
Γενικως οι αγοραστες εχουν το πανω χερι εδω και καιρο

Θανασης Κ είπε...

χαιρετω την παρεα...καλη βδομαδα να εχετε

michele είπε...

Καλη εβδομαδα και σε σενα Θαναση

Θανασης Κ είπε...

προχθες εβλεπα οτι θα γινει μια εκθεση εικαστικης τεχνης στον ναο του ΧΑΑ...αληθευει???

THE JUNIOR είπε...

ΝΑΙ ΘΑΝΑΣΗ

Θανασης Κ είπε...

τελεια..επειδη δεν εχω παει ποτε..λετε να οργανωσουμε μονοημερη εκδρομη να παμε ολη μαζι???χεχε

THE JUNIOR είπε...

εγω εχω αλλη αποψη
αλλα τι να λεμε


ιταλια σε κριση
αμερικη σε κριση
ελλαδα σε κριση
ολοι στα ψηλα

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΣΕ
ΑΓΟΡΑ

THE JUNIOR είπε...

ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ

PRIVECLUB

michele είπε...

Μ αρεσει που οι φιλοι μου εχουν εικαστικες ανησυχιες

Θανασης Κ είπε...

πως θα το ανομασεις....??

THE JUNIOR είπε...

ΘΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΩ

"ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΕ ΚΕΡΔΟΣ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ
ΧΑΧΑΧΑ"



ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΩ

THE JUNIOR είπε...

ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΘΑΝΑΣΗ

LANACLUB στιγμες δοξας

Θανασης Κ είπε...

ανοιξε μου τα ματια..ειμαι μικρος μαλλον κ δεν το ξερω το lana{ra}club..

THE JUNIOR είπε...

αστα αυτα αρρωστε


λοιπων θαναση αμκ λενε στην ευροβανκ
ναι αλλα δεν εχει δικαιωματα

το επιασες το υπονοουμενο για το χαρτι σου

Θανασης Κ είπε...

το επιασα..αλλα ευτυχως το χαρτι το αφησα την ΠΑρασκευη το πρωι στα 0,59,9...οι τιμες στοχοι που ειχες θεσει δεν αλλαζουν ε?

THE JUNIOR είπε...

στα τυφλα ειναι θαναση
αλλα αν ειχα τραπεζες θα εκανα μεταφορα σιγα σιγα στην ευρω

michele είπε...

Το μαζεμα αυτο,προδηλωνει και περαιτερω περιθωρια πτωσης ενδεχομενως

Θανασης Κ είπε...

σοβαρα πιστευεις οτι η ευρωβ εχει ειναι γαι αγορα πριν ή μετα την ΑΜΚ??

TheHawk είπε...

ισως θελουν να φτιαξουν το μηνιαιο κερι...

Θανασης Κ είπε...

σοβαρα πιστευεις οτι η ευρωβ ειναι για αγορα πριν ή μετα την ΑΜΚ??

michele είπε...

Επαιξε και το ρολο της η ΕΕΕ ,κλασσικα

ΠΑΝΟΣ είπε...

1000 & 1 νύχτες ξανά;;; θυμάμαι κάποτε που το ξαναλέγαμε

THE JUNIOR είπε...

τεκνα μου



TheHawk είπε...

σας ειπα...θελουν καλο μηνιαιο κλεισιμο....

michele είπε...

Ωραιο το κλεισιματακι .Αμα εχεις κανει τις πωλησεις ψηλα εχει καλως ,αμα εχεις πουλησει οπως artaxia
παλι εχει καλως

αλλα αντεδρασε απο την ζωνη 995-1005
μου φαγανε βεβαια
1 χιλιαρικο ΦΟΥΡΛΗ

νικος φαληρο είπε...

ΕΥΡΩΒ 0,059 παλια τιμη τωρα.Εχουμε και στα υπ οψιν την αναβαθμιση.

michele είπε...

Σωστος και ο Ιεραξ ,το κοιταγα πριν που μιλαγα με ενα επενδυτη

michele είπε...

και τα γκουαραντε μια χαρα δουλεψανε

αλλα οταν γινονται 8 ποντοι πηδημα στις δημοπρασιες
αυριο θα πανε να καλυφθουνε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Επενδυτή;;;;Χμμμ
Κάτι ήξερε ο Ιέραξ χαχα
Ψηλό Μαρτίου, κλείσιμο Μαίου και άνοιγμα Ιουνίου
Συμπέρασμα δεν ξέρω να βγάλω εγώ πάντως

THE JUNIOR είπε...

βρε μπας και καλυψαν το

γκαπ τις ημερησιας πτωσης

χαχαχα

μπαρμπαλιας είπε...

και μενα μου φαγανε 500 ΦΡΛάκο...
με τιμωρησε γιατι τον προδωσα...

michele είπε...

Καλη ηταν η ΕΤΕ που τραβηξε τον ΔΤΡ επανω που ακουμπησε στα ορια της στηριξης

μπαρμπαλιας είπε...

λετε να κανει το μαγικο του ο Αντωνις ...
με τους κοκκινοκωλους;;;

michele είπε...

Μπαρμπα, ο Φουρλακος δινει δεν εχουμε παραπονο.Τον ακολουθουμε με ευλαβεια.Απο κει και περα και λιγο πιο πανω να τον παρουμε-αν χρειαστει- θα τιμηθει δεοντως

Ctsam είπε...

se poia dieuthinsi mporw na sou steilw ena email Michele ?

michele είπε...

Freeforumstocks@yahoo.gr Ctsam

Παμε επανω απογευματινη αναρτηση

Ctsam είπε...

ok