Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

X.A.A. LIVE 

        
                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...
ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ,ΕΚΤΙΜΑ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ...


Η Ελλάδα έχει αρχίσει τη διαδικασία μετασχηματισμού της, από οικονομία που βασιζόταν στην κατανάλωση σε οικονομία με μεγαλύτερη έμφαση ...
στις επενδύσεις και στις εξαγωγές, επισημαίνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε έκθεσή της για την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής βιομηχανίας και των επιχειρήσεων.
Σύμφωνα με την Κομισιόν, το πρόγραμμα οικονομικής προσαρμογής επεδίωξε τη διόρθωση των ανισορροπιών στην ελληνική οικονομία και οι εξαγωγές έχουν ήδη αυξηθεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών. Ωστόσο, λόγω της ύφεσης και της μείωσης της προσφοράς πιστώσεων, οι επενδύσεις είναι ακόμα πολύ χαμηλότερες των προσδοκιών.
Η Επιτροπή υποστηρίζει πως το ρυθμιστικό περιβάλλον αποτέλεσε τροχοπέδη για τις επιχειρήσεις και την επιχειρηματικότητα και το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την έλλειψη ανταγωνισμού, έχει οδηγήσει σε χαμηλή παραγωγικότητα και ανταγωνιστικότητα. Ωστόσο, όπως επισημαίνεται, λαμβάνονται μέτρα για να αντιμετωπιστούν τα διαρθρωτικά εμπόδια και οι κανονιστικές δυσλειτουργίες.
Θετικό είναι πάντως, κατά την Κομισιόν, ότι πολλές προσπάθειες έχουν αρχίσει να έχουν αποτελέσματα και η θέση της Ελλάδας στην κατάταξη της Παγκόσμιας Τράπεζας με βάση τους δείκτες «Doing Business» έχει βελτιωθεί. Έχουν ληφθεί περαιτέρω σημαντικά μέτρα για να διευκολυνθεί η δημιουργία επιχειρήσεων και να απλοποιηθούν οι διαδικασίες χορήγησης άδειας και έγκρισης των επενδύσεων. Με την τεχνική βοήθεια της ομάδας δράσης για την Ελλάδα, οι επαχθείς διαδικασίες εξαγωγών έχουν απλουστευθεί, σημειώνεται στην έκθεση.
Η Επιτροπή σημειώνει, ωστόσο, ότι οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες, η συνεχιζόμενη αβεβαιότητα, και κυρίως η μείωση της προσφοράς πιστώσεων εξακολουθούν να δυσχεραίνουν την επιχειρηματική δραστηριότητα, ιδίως για τις ΜμΕ.
Κρίσιμη η μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης

Η οικονομική ανάπτυξη είναι μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες της κυβέρνησης, και, στο πλαίσιο αυτό, η μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης θα έχει καθοριστική σημασία για τη διασφάλιση τόσο της αριθμητικής επάρκειας της δημόσιας διοίκησης όσο και της ικανότητας του προσωπικού να εφαρμόσει την πρόσφατη νομοθεσία και να βελτιώσει το επιχειρηματικό περιβάλλον, εκτιμά η Επιτροπή, η οποία υπογραμμίζει ότι η μεταρρύθμιση της οικονομίας πρέπει να συνεχίσει να αποτελεί προτεραιότητα ώστε να πραγματοποιηθούν οι απαιτούμενες αλλαγές. Ένας δυναμικός εταιρικός τομέας είναι ζωτικής σημασίας για την αναθέρμανση της οικονομίας και την επίτευξη της ανάπτυξης, υποστηρίζει η Επιτροπή, εξηγώντας πως με την αξιοποίηση του επιχειρηματικού δυναμικού των πολιτών και με τη δημιουργία του κατάλληλου περιβάλλοντος για τις επιχειρήσεις, η Ελλάδα μπορεί να ξεπεράσει τις δυσκολίες της και να επιτύχει βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη και αύξηση της απασχόλησης.
Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στη δημόσια διοίκηση, η Επιτροπή υπογραμμίζει ότι οι συνολικές επιδόσεις της ελληνικής δημόσιας διοίκησης, όπως αξιολογούνται από τον δείκτη της Παγκόσμιας Τράπεζας για την αποτελεσματικότητα του κράτους, είναι αρκετά κάτω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. Η παρατηρούμενη ποιότητα των δημόσιων υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της ποιότητας της δημόσιας διοίκησης και της εφαρμογής της πολιτικής, είναι πολύ χαμηλή (0,52 σε σύγκριση με 1,18 στην Ε.Ε.).
Οι δημόσιες υπηρεσίες είναι, επίσης, λιγότερο πιθανό να είναι διαθέσιμες στο Διαδίκτυο. Παράλληλα, η χρήση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης από τις μικρές επιχειρήσεις το 2012 ήταν ελαφρώς πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. (86 % και 85 % αντίστοιχα), ενώ η χρήση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης από πολίτες το 2013 ήταν κάτω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. (43,8 % και 52,5 % αντίστοιχα). Η διάρκεια πραγματοποίησης πληρωμών από τις δημόσιες αρχές είναι πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. (174 ημέρες σε σύγκριση με τον μέσο όρο της Ε.Ε. που είναι 66 ημέρες).
Ανεπαρκές το δικαστικό σύστημα

Η Επιτροπή υποστηρίζει επίσης ότι το ελληνικό δικαστικό σύστημα είναι ανεπαρκές και επισημαίνει συγκεκριμένα τη μεγάλη διάρκεια των δικαστικών διαδικασιών σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένου του αστικού και του εμπορικού δικαίου. Παρατηρεί, εξάλλου, πως το ποσοστό επίλυσης υποθέσεων είναι χαμηλό, με αποτέλεσμα την αύξηση των καθυστερήσεων και σημαντικό φόρτο εκκρεμών δικαστικών υποθέσεων. Τα συστήματα για τη διαχείριση των υποθέσεων και για την επικοινωνία μεταξύ των δικαστηρίων και των μερών, τα οποία θα μπορούσαν να συμβάλουν στη βελτίωση της διαχείρισης των υποθέσεων, είναι ελάχιστα ανεπτυγμένα, υποστηρίζει η Επιτροπή. Επιπλέον, η αντίληψη περί της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης στην Ελλάδα έχει την τέταρτη χειρότερη βαθμολόγηση στην Ε.Ε., υπογραμμίζεται στην έκθεση. Στο πλαίσιο του προγράμματος οικονομικής προσαρμογής, η Ελλάδα έχει δεσμευτεί να προβεί στη μεταρρύθμιση του δικαστικού συστήματος. Αυτή η μεταρρύθμιση περιλαμβάνει την αναθεώρηση του αστικού κώδικα, την καθιέρωση διοικητικής εξέτασης των υποθέσεων, τη βελτίωση της οργάνωσης των ειρηνοδικείων, την ανάπτυξη εφαρμογών ηλεκτρονικής δικαιοσύνης, ώστε η νομοθεσία και η πρακτική σχετικά με την αφερεγγυότητα να συμφωνούν με την ορθή πρακτική και να προωθηθούν οι εναλλακτικοί μηχανισμοί επίλυσης των διαφορών.
Συρρικνώνονται οι πιστώσεις προς τον εταιρικό τομέα
Εξάλλου, σε ό,τι αφορά τη χρηματοδότηση και τις επενδύσεις, η Επιτροπή αναφέρει ότι οι τραπεζικές πιστώσεις προς τον εταιρικό τομέα συρρικνώνονται, και γίνεται όλο και πιο δύσκολη η χρηματοδότηση της παραγωγής και των επενδύσεων. Οι κυριότεροι παράγοντες που συμβάλλουν σε αυτό είναι οι δυσκολίες του τραπεζικού τομέα, οι κρατικές καθυστερούμενες οφειλές σε προμηθευτές (που ανέρχονταν σε περίπου 4,4% του ΑΕΠ στο τέλος του 2012), η πτώση στην αγοραία αξία των στοιχείων του ενεργητικού που δίνονται ως εγγύηση, και ο δείκτης κινδύνου της χώρας, γεγονός που καθιστά τη χρηματοδότηση μεγάλων επιχειρήσεων από ξένες τράπεζες σχεδόν αδύνατη. Στην έρευνα της ΕΚΤ για την πρόσβαση των ΜΜΕ σε χρηματοδότηση (Μάρτιος-Σεπτέμβριος 2012), μόνο το 36% των ελληνικών ΜΜΕ δήλωσαν ότι έλαβαν το δάνειο που ζήτησαν (ευρωζώνη 61%).
Για τη διευκόλυνση της χρηματοδότησης της ελληνικής οικονομίας, η κυβέρνηση, με την υποστήριξη της ομάδας δράσης για την Ελλάδα, ανέλυσε το μέγεθος των ελλείψεων σε πιστώσεις για χρηματοδότηση, με σκοπό τη σύσταση ενός «Οργανισμού για την ανάπτυξη».

Τα κύρια ευρήματα δείχνουν ότι υπάρχει α) έλλειψη χρηματοδότησης με μετοχικά κεφάλαια καθώς και διαρθρωτικό έλλειμμα χρηματοδότησης του χρέους της τάξης των 5-10 δισ. ευρώ το καθένα, β) η σημερινή κατάσταση στην τραπεζική αγορά έχει ως αποτέλεσμα ανεπαρκή παροχή χρηματοδότησης έργων, κεφαλαίου κίνησης και χρηματοδότησης εισαγωγής/εξαγωγής, γ) Ελλάδα πάσχει από έλλειψη εξειδικευμένων χρηματοδοτικών οργανισμών και δ) ένας χρηματοδοτικός φορέας, όπως ένας ειδικευμένος χρηματοδοτικός οργανισμός για την ανάπτυξη, θα μπορούσε να συμβάλει στη βελτίωση της κατάστασης, τουλάχιστον εν μέρει.

www.amna.gr (Aθηναικό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων)

137 σχόλια:

μπαρμπαλιας είπε...

κλμ σε ολους
θα με ανεχθητε για μια απαντηση σχετικα με το μειλ που λαβαμε οι περισσοτεροι με θεμα
Re: Πρθ: ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ...ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ Κ ΕΛΛΗΝΕΣ...

δεν θα εκανα τον κοπο..αλλα επειδη απτεται της τελευταιας 40ετιας...

κλμ Γιωργη...οχι Γ.Θ.Καργα...

που πας και τα ξετρυπωνεις ;;και μου τα στελνεις αφιλτραριστα...

δεν ξερω τι παπαριες λεει ο συγγραφεας

αλλα εχει πεσει στη λογικη του Παγκαλου...οτι μαζι και ολοι μαζι τα φαγαμε

φιλε μου το μεγαλυτερο μερος των συνελληνων δεν εγκαιψε(δεν βουτηξε που

λεμε στο μελι βουτυρο)..

αν θεωρηθει οτι μετα απο σαραντα χρονια δουλειας,καποιος μη πουτανιαρης,

εκανε ενα κεραμιδι και ενα αυτ/το...τοτε ναι ολα αυτα που λεει εχουν υποσταση.

να αναζητησεις τα λαμογια απο εκει και πανω με ολα αυτα που περιγραφονται.

και με το σμπαθιο-χωρις να ειμαι φαν-ο Μητσοτακις που κολαει ;;;

ενα χρονο κυβερνησε και τον εφαγε το σκοταδι...

και στη συνεχεια δικαιωθηκε για πληστα οσα...

επρεπε να τον φαμε κανονικα στο τελος,για να ξεκαθαρισει και το μυαλο

του μαλακαελληνα απο την πληση εγκεφαλου του πατσοκ...οτι για ολα φταιει ο

Μητσό

για τον συγγραφεα μονο λεω..

συμπεθερε να μας ξαναρθεις με τη φορολογικη σου δηλωση και τα περιουσιακα σου ...

γιατι απο εδω και περα ολοι μας ,μα ολοι μας ,ετσι πρεπει να ξεκιναμε την παρτιδα στο

ταβλι...

μπαρμπας.-

σσ.αντιγραφη απο το μειλ που εστειλα..αλλα αδυνατω να το περασω σε ολους

φιλε Αλεξανδρατο πιστευω να με εννοεις..

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

Καλημέρα ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ

ThitaDelta είπε...

κλμ κλμ

κλμ Γιάνναρε

κλμ μπάρμπα αυπνίες;

ThitaDelta είπε...

GGGB10YR 9.65 -0.17 -1.71%

μπαρμπαλιας είπε...

http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/4099986/

ρε τι τραβαει ο νεοελληνας...
απο νεοπλουτος ...εγινε νεοπτωχος...
.................
κλμ στους πρωινους μεταστοκηδες...
Δημητρο δεν εχω αυπνιες γιατι δεν με κυνηγαει κανεις για χρεη...αχαχαχααα

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΔΗΜΗΤΡΗ


ΜΠΑΡΜΠΑ στην αγορά τώρα τελευταία συνηθίζονται και οι ανταλλαγές

Δίνεις δυο καμήλες παίρνεις μια Porsche χαχα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημέρα μπάρμπα μας, καλημέρα και στους 2 πρωινούς φίλους.

Ζόρικη μέρα αναμένω σήμερα, αναφέρθηκε βρυκόλακας (γερός να'ναι) στο πρώτο σχόλιο.

Κουνιόμαστε απο τη θέση μας και κάνουμε 3 φτου-φτου πριν την έναρξη της συνεδρίασης.

Καλημέρα σε όλους

μπαρμπαλιας είπε...

ξορκισμενος στον απηγανο..Γιαννη μου

ThitaDelta είπε...

... για καλό και για κακό έχουμε και μαζί μας

ThitaDelta είπε...

... σόρυ λάθος τόνος

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΓΙΑΝΝΗ

Μην φοβάστε βρε έχουμε γνωριμίες χαχα
Ένα τηλ και καθαρίσαμε χαχα

http://4.bp.blogspot.com/_4WQHJCNFUIw/TSiaJyOcInI/AAAAAAAAJ14/0Zn2OGSQejU/s1600/Witches-Moon.jpg

cornelsen είπε...

"με μεγαλύτερη έμφαση ...
στις επενδύσεις και στις εξαγωγές"
Επενδύσεις; Εξαγωγές;

cornelsen είπε...

"με μεγαλύτερη έμφαση ...
στις επενδύσεις και στις εξαγωγές"
Επενδύσεις; Εξαγωγές;

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα σας
Κλασσική περίπτωση ψεκασμού πριν από 5 λεπτά πάνω από την Αθήνα
4 αεροπλάνα μαζί από Β προς Ν
Τα 3 έκαναν την δουλειά και το 4ο απλά περνούσε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όχι δεν είμαι ο Λιακόπουλος για όσους αναρωτιούνται
Έτυχε να δω πεντακάθαρα το γεγονός από την κουζίνα μου

Ilias D είπε...

Καλημερα στην παρεα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ρε συ φίλε Γιάννη cornelsen τι κάνει πάλι ο φίλος μου ο Σκορδάς με τα κονόχρηστα;
Κάνει τον εκδότη των κοινοχρήστων υπεύθυνο (και τρώει πρόστιμο) αν οι αποδείξεις του διαχειριστή για δαπάνες δεν είναι νόμιμες; Αυτές δλδ που του δίνει τηλεφωνικά;
Πάλι βάζουν τον απλό άνθρωπο να κάνει την δουλειά του κράτους...
Μαζί με τα υπόλοιπα χτες το βράδυ (απατεωνίσκοι, ψευταράκοι κλπ) ξέχασα να γράψω και ανίκανοι

Andreas D. είπε...

Καλημέρα σε όλους.


ΔΗΜΗΤΡΗΗΗΗΗ

ThitaDelta είπε...

χεχε, ξεκίνησε η τρεν-εργα

ThitaDelta είπε...

... πάνω από 3.26 επιτάχυνση

kostasΠειραιας είπε...

Καλημερα σε ολους, τους χθεσινοβραδυνους και τους πρωινους.

Andreas D. είπε...

βοηθάει η ΕΕΕ...

Andreas D. είπε...

29.500 τμχ ΚΡΙ πουλάνε στο 2,02...

giorgos είπε...

Καλημερα σε ολη την παρεα απο τα αυγουστιατικα Χανια.

Andreas D. είπε...

+6,71 % η ΟΛΥΜΠ χωρίς γκαπ...

Καλημέρα Γιώργο... απο τα Τοπόλια η σύζυγος ...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα και στους επόμενους
Ο ΟΛΥΜΠ πάει για το δεύτερο +10%
Ευκαιρία να φεύγουν σιγά-σιγά οι παλιοί εγκλωβισμένοι ή το αντίθετο?

μπαρμπαλιας είπε...

ο Μόχλος ...δεν ακολουθει...
χασαμε και τον Μικρο

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα σε ολους..Καλωωωωωδιιιοοοο??

michele είπε...

Οκ..αλλα τετοιοι ογκοι?

giannhs kon είπε...


http://youtu.be/UPU9az11si0

http://youtu.be/6Y9gsR60X7U

http://youtu.be/eMmKrSKPN9c

http://youtu.be/24UBwv0_MX4

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα καλημέρα, όχι καλώδιο, σύρμα.
Αν δεν κάνω λάθος με τα πιπάκια κλπ παπαριές η γραμμή περνάει από το 1008+ σήμερα;

giorgos είπε...

Φυλε Ανδρεα εγω ειμαι απο Βουβες και μενω Ακρωτηρη Καμπανη.

kostasΠειραιας είπε...

Λοιπον επειδη εδω στον Πειραια εμεις ειμαστε και του λιμανιου αλλα και του σαλονιου, σημερα στις 18:00 στην πυλη Ε9 θα εχει ανοιχτη παρασταση της λυρικης σκηνης. Καθε φιλομουσος μπορει να προσελθει.

Αντε να δουμε θα αποφασισει να μας τραγουδησει κι ΤΕΡΝΑ μεχρι τις 17:19 ή αγχωθηκε ?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αν και κάποιος παλιός μου έλεγε:
Έχω πληρώσει γραμμές και κανάλια εγώ....

Andreas D. είπε...

ΓΙΩΡΓΟ, δεν έχω ιδέα απο Κρήτη... απο Ιωάννινα είμαι... χαχαχα
λογικά το καλοκαίρι θα κατέβουμε στα Χανιά...

το παλεύει η ΤΕΝΕΡΓ...

Andreas D. είπε...

Τρέχουν τα νερά ?

ThitaDelta είπε...

... από που Αντρέα

giorgos είπε...

Ανδρεα θα χαρω να βρεθουμε οποτε συμβει η καθοδος.

Andreas D. είπε...

ΔΗΜΗΤΡΗ:

http://www.youtube.com/watch?v=73y1CqxVCeA

TheHawk είπε...

καλημέρα σας...

"Ευκαιρία να φεύγουν σιγά-σιγά οι παλιοί εγκλωβισμένοι ή το αντίθετο? "

χαχαχα...

με το συμπάθειο κύριε Αθλιε...

Αλλα μάλλον τα παθηματα..δν γίνονται μαθηματα..

γιατι πολυ απλα...φοβόμαστε...τα παντα..

είτε το κάτω...λογικο θα πει καποιος..

ειτε το πάνω...παραλογο θα απαντουσε κάποιος άλλος...

φυσικα ολα τα παραπανω..δν ειναι προτοπη για κάτι...

μια ιδεα..βαλε απο το τωρα καποιο στοπ...κ φυγε στην πρωτη ευκαιρια εστω με μικρη χασουρα ή κερδος..

αυτα...

ThitaDelta είπε...

όχι αυτό το άλλο @12:22 μ.μ.

ThitaDelta είπε...

... σε κάθε πτωτικό γύρισμα παγώνει ο τζίρος

κύριοι ανοίξτε τα πορτοφόλια σας, το τσάμπα πέθανε

Andreas D. είπε...

Ναι βρε, το κατάλαβα... χαχαχα
πλάκα σου έκανα... χαχαχα

http://archive.in.gr/Reviews/imagegallery.asp?lngReviewID=1668&lngChapterID=30118&lngItemID=30119

giannhs kon είπε...

Αν μπορούσα θα το πήγαινα μέχρι το 1000
να δω τι θα γινόταν χαχαχα

michele είπε...

Υπενθυμιζω,οτι ειμαστε στις τελευταιες μερες του μηνα οπου παραδοσιακα υπαρχει μια στασιμοτητα η και μικροπτωση.Αυτο δεν εμποδιζει καποια χαρτια να εχουν καλη συνεδριαση

ΠΑΝΟΣ είπε...

Φίλε Ιέραξ τα είπες όλα χαχα
Φυσικά φοβάμαι
Προσπαθώ να φύγω με μικρή χασούρα απλά...αφού την είχα κάνει την μλκ και την είχα αφήσει να γίνει μεγάλη πρώτα

TheHawk είπε...

προσπαθεια για αντιδραση...για να δουμε μεσα στα επομενα 10' τι θα πει κ αυτη...

ThitaDelta είπε...

... χελωνονιντζάκι άσε τις φιλίες με τα γεράκια

ThitaDelta είπε...

... Ιέρακα δεν ξεφορτώνουν

αν θέλουν να φορτώσουν μόνο στο πάνω

Andreas D. είπε...

άσχετο-σχετικό με την ΕΥΔΑΠ...

είχε βγει φήμη οτι το παιχνίδι το ξεκίνησε ο Αλευρομάγειρας...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αυτό είναι καλό Γεράκι ΘΔ

TheHawk είπε...

του μοιαζω λιγο... :D

michele είπε...

Η γραμμη λαιμουη ενδοσυνεδριακη στο 1014,3 διεσπασθη ανοδικα,με λιγο ογκο οπως επεφτε..

μπαρμπαλιας είπε...

Ανδρεααααααααα
να μας ενημερωνεις ...
γιατι εδω ειμαστε χωριατοχωριατοι...
με αφιερωση...

http://youtu.be/k8Rp1x7m4pA

με την σημειωση οτι δεν ειναι για ολους...

ο dwk είπε...

…καλησπερούδια!
…άψογοι χτες!!! …επίπεδο, ευγένεια!
…κατατοπιστικοί, με άποψη! (και …χούμορ)
…και μου βγαίνει σήμερα ο αριθμός (θα σε πω και …καναλάρχη αν συνεχίσεις!)και λέει: «μας ψεκάζουν»!!!
…βγαίνω και γω στο μπαλκόνι και τι να δω: …ένα μηχάνημα του δήμου (προσοχή: όχι του Δήμου, του δήμου) και από μπροστά μάζευε φύλλα και από πίσω έριχνε κάποιο υγρό!
…όπως ο καθένας ενδεχομένως αντιλαμβάνεται, πρόκειται περί (εκ των κάτωθεν) ψεκασμού!!!
…μας κυκλώσανε αδέλφια! …έτσι εξηγούνται τα πάντα όλα!
…-και οι απορίες του Ηλία για την αγαπημένη - πλην καταφρονεμένη - ομαδάρα μας!
…-και οι …περί διαγραμμάτων αμφιβολίες (5 πιπάκια, 7 jupiter, 1 θεριακλής με 2 τσιμπούκια και 4 προσαρμοσμένοι) του Δημήτρη
…-η αγωνία του πωλητή του …αούντι 3000sp#rc%d
…ο Γιάνναρος να κρυφοκοιτάζει το 1.000 (και ΔΕΝ μιλάμε για Yamaha!)
…-η τεχνική ή άτεχνη αντίδραση της …Τεχνικής συνονόματης του ακατανόμαστου
…-η πορεία της χελώνας του φίλου ilia
…και ίσως, λέγω ΙΣΩΣ, η ομολογία του πειραιώτη Κώστα, ότι βάρυναν τα βλέφαρά του την ώρα που βρισκόταν πάνω στο πληκτρολόγιο…
…άλλωστε και τα μόλις γραφέντα, αδιάψευστη απόδειξη αποτελούν:
-μας (…έστω, με) ψεκάζουν !!!

giannhs kon είπε...

Ψείρισμα χαρτιών είχα στον νου μου .Όντως χαχα
δεν ξεφεύγει κανείς μας χοχο

Γεια σου ΘΟΔΩΡΗ ΜΑΣ

michele είπε...

Δικαιωματικα-αλλωστε ειναι συχνο φαινομενο- το βραβειο του σχολιου της ημερας στον dwk
προφανως εμπνευσθηκε και απο την περιφανη νικη της ομαδος μας χτες επι του χαλκεντερου Εργοτελη

kostasΠειραιας είπε...

αιρετικός dwk...φανταζομαι η δικη σου κολαση θα ηταν να περιστοιχιζεσαι απο ανθρωπους χωρις χιουμορ. Ας πουμε πολιτικους.
........
οχι , η μονη τους αισθηση χιουμορ ειναι μαυρο χιουμορ κι αφορα μονο εμας.
dwk ωραιοςςςςςςςςς

....παλι νυσταξα ομως....

Andreas D. είπε...

Γιώργο, πολύ ευχαρίστως...

Ηλία:
http://www.youtube.com/watch?v=cWYn64UNSFM

ThitaDelta είπε...

... άντε να βάλω και γω ένα

TheHawk είπε...

παπα...τι ασματα ειναι αυτα που βαζετε εδω...?

χαχαχα...

κατσε να δυναμωσω λιγο τα ηχεια μου με τις ροκιες μου...γιατι θα μπλοκαρει το μυαλο μου..

TheHawk είπε...

αυτο το 3,25-26 το κυνηγάω τοσο καιρο...

Andreas D. είπε...

Καθυστερούν το αναπόφευκτο...

μπαρμπαλιας είπε...

Ανδρεα ..
Δημητρο...
εληφθησαν tks
και απο κοντα με τσίπρα (τσιπουρα..
για να μην πατε αλλου...)

ThitaDelta είπε...

... που να πάει Αντρέα, κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας;

Έρχεται η αναβάθμιση απ' τη Moody's

Ilias D είπε...

Θοδωρη ταπες ολα....μαλλον εισαι ολα τα λεφτα

Andreas D. είπε...

ΔΗΜΗΤΡΗ, μέχρι 3,27 την βλέπω...
ή 3,72 ... δεν είμαι σίγουρος... χαχαχα

Ilias D είπε...

.......απο χαρτια δεν ξερω... χεχε

ThitaDelta είπε...

... όντως όλα τα λεφτά είναι, αλλά δεν του το λέμε συνέχεια για να μην το πάρει πάνω του

ThitaDelta είπε...

Αντρέα το 2ο μέχρι την άλλη εβδομάδα, μετά θα μετράω με οργιές, χεχε

ο dwk είπε...

…ΕΚΕΙ, ilia, στα …χαρτιά, είμαι ασυναγώνιστος!!!
(…ναι, ναι, το παίρνω επάνω μου!)
…τι πρέφα, τι πιρίμπα, τι ξερή, τι κολτσίνα!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Επανήλθα μετά από κάποιες δουλειές
Βρε αιρετικέ μου (όχι και καναλάρχης, πάλι θα αλλάζω όνομα;) βγήκες που βγήκες έξω δεν κοίταγες και ψηλά τουλάχιστον;
Μεταξύ σοβαρού και αστείου πάντως (που λέγονται τα πιο σοβαρά πράγματα) σήμερα είχαν βάρδια τα αεροπλάνα και δεν ήταν μόνο στις 10 το πρωί, σε έναν πεντακάθαρο κατά τα άλλα ουρανό
Για την ομάδα μας τώρα... άστα (τα είχα πει στον Μικέ εδώ και καιρό) όσο είναι επάνω ο Αλ- Αφούζος δεν θα δούμε άσπρη μέρα, τέλος
Για τα σίδερα μπάρμπα ξύπνησα αργά και δεν με ...δώκανε, αλλά είναι και οι άλλοι τεχνικοί φίλοι που θα πούνε που πας, περίμενε την διάσπαση πρώτα βρεεεεεε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για τα κλαρίνα τώρα...ουδέν σχόλιον χαχα

michele είπε...

Οσο δεν απομακρυνεται απο τα ψηλα ,καλα ειναι.Παντα υπαρχει ο φοβος της διπλης κορυφης,αλλα ετσ ανεβαινουν και τα χρηματιστηρια.Πανω στο φοβο και με τα λεφτα των short.
Eιπαμε ανεβαινει με λεφτα και πεφτει με χαρτια

ο dwk είπε...

…εγώ να δεις τι έπαθα, Πάνο! (πως του’ρθε αυτό…)
…φωνάζει ο άλλος: «…Καλωωωωωδιιιοοοο??...» …σε μένα το λέει, σκέφτηκα!
…«έφαγα» όλο το σπίτι … -δεν βρήκα! …έχεις εσύ τίποτα;;;
(…τσουκου - τσουκου η ΕΛΛ …σύστημα Μαρκαριάν!)

michele είπε...

Που τον θυμηθηκα τον γιγαντα Μαρκαριαν?? για την ΕΛΛ εχουμε διαγραμματακι,φρεσκαρετε τη μνημη σας

TheHawk είπε...

επιβεβαιωστε οτι εχει γκαπ στο 16 η ελλ...
τουλαχιστον να ξερω να βαλω ενα στοχο...

ο dwk είπε...

…πόσο πια! …4GB DDR3 Memory, 500GB HDD και 6-cell Li-ion battery!!!
(…για το Li-ion ΔΕΝ θέλω σχόλια!)

michele είπε...

16-16.10 Γερακι!

Andreas D. είπε...

25/2 : 16,10 - 16,70
26/2 : 15,35 - 16,01

michele είπε...

Ψηλο ημερας ,αλλα ..τρεμει χαχα
ο ομιλος κουναει το συστημα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κι εγώ έψαξα και δεν βρήκα τίποτα Θοδωρή, μόνο σύρματα!
Από ΕΛΛ πάλι τίποτα, κάποιοι κυνηγοί νομίζω ότι την είχαν στήσει στα περάσματα

Andreas D. είπε...

Μιχάλη, για να τελειώνουμε με το θέμα ΓΔ, όταν γίνει η μάζωξη θα σας πω για το που θα κινηθεί τους επόμενους 18 μήνες...
σύμφωνα με την πηγή μου βέβαια...

TheHawk είπε...

ναι ρωταω..γιατι οπως λεει κ ΘΔ..το ztrade κανει καποια νερα με τα "κενα"..

ευχαριστώ Ανδρέα..

THE JUNIOR είπε...

ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 1300 ΤΟ 2014
ΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ο,5%

ο dwk είπε...

…καλά ντε! …μη φωνάζεις! …αυτό εννοούσε, μάλλον!

ThitaDelta είπε...

... μεγάλε γκουρού, για βάλε τα μολύβια σου πάλι κάτω

υπολόγισε την αποκατάσταση κεφαλαιοποίησης χαα/ ΑΕΠ στο 75% τουλάχιστον

και μετά πρόσθεσε και την ανάπτυξη

τι νούμερο σου βγαίνει, ε, ε;

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Αγαπητέ Ανδρέα, απαραίτητη προυπόθεση για να μας πεις (όχι ότι δεν γίνεται και με email) είναι να έρθεις! χαχα, Ελπίζω να πετύχουμε μια μέρα που να βολεύει τους περισσότερους.

Michele τώρα που βλέπω τα ΠΛΑΘ κολλήσανε στο 1,34. Δεν βάζεις κανένα διάγραμμά τους το βράδυ μιας και τσεκάρωντας τις εταιρίες στην επικεφαλίδα είδα ότι μόνο τα ξαδελφάκια τους έχουμε?

ThitaDelta είπε...

... όχι Αυγουστιάτικα όμως

THE JUNIOR είπε...

ΟΧΙ ΘΔ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ

michele είπε...

Ναι θα βαλουμε και τα ΠΛΑΘ.Επισης σημασια εχει ( για οσους δεν παιζουν γενικως παραγωγα) τι κανουν οι ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥΣ και οχι ο δεικτης

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Τι εννοείς όχι Αυγουστιάτικα?
Εδώ και Νοέμβριο να πούμε εσύ θα μας λες ότι έχουμε 115 Αυγούστου...

michele είπε...

Προσωπικα πανω απο τις 360 οπως εχω ξαναπει θα ενδυναμωσω την ασχολια μου με τα options

ThitaDelta είπε...

Γιάννη, ως γνωστόν ο Αύγουστος δυστυχώς φτάνει μέχρι 61

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Βρε Δημήτρη πως στην είπε έτσι ο Γιάννης; χαχαχα

Καλησπέρα σε όλους

Θανασης Κ είπε...

γεια σας φιλοι μου....ελπιζω να ειστε ολοι καλα

ο dwk είπε...

...από τσουκου-τσουκου, πάμε για φουλ του Άσσου …εεε! …φουλ επίθεση, θέλω να πω!

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Οκ Δημήτρη γιατί εγώ πήγαινα με το ημερολόγιο του
Σωσιγένη...

ThitaDelta είπε...

... Βασιλική ένοχος, ζητώ την επιείκεια του δικαστηρίου

michele είπε...

Καλως την Βασιλικη.Θα αποφασισουν οι ενορκοι για το Δημητρη

THE JUNIOR είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΕΣΤΗ ΠΑΝΤΩΣ

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Σ Α Ν

makis είπε...

Καλησπερίζω όλη την παρέα.

Θανασης Κ είπε...

Ο ΠΛ αναφερει ως τιμη ΑΜΚ της Ευρωβ τα 0.30...
λετε να υπαρξει συγκλιση της στο ταμπλο με της ΑΜΚ?? παρακαλω για τις γνωμες σας

michele είπε...

Καλησπερα Μακη,Θαναση μου ειναι παντελως αγνωστη η πιθανη πορεια της Ευρωβ

THE JUNIOR είπε...

ΘΑΝΑΣΗ ΤΕΚΝΟ ΜΟΥ

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ 0,30

Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ

ΣΤΑ Ο,30

Θανασης Κ είπε...

ΤΧΣ?

THE JUNIOR είπε...

ANΤΕ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟ Β.Ν ΓΙΑ ΣΕΝΑ

ΕΙΧΑ ΚΟΝΤΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΜΠΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Andreas D. είπε...

Με 0,50 ήξερα οτι θα μπει ο επενδυτής...

Θανασης Κ είπε...

ΠΡΟΣΠΑΘΩ να προεξοφλησω το μελλον τησ ΕΥΡΩΒ αλλα δυσκολευομαι βλεπετε...

THE JUNIOR είπε...

Καλα γιατι να μπει ιδιωτης στην αμκ για το ΤΤ


Θα μπει το ΤΧΣ ΜΕ 0,30 να κατεβασει και τον "μεσο ορο"

θα εχει ενα θεμα με την κεφαλαιοποιηση γιατι θα παρε επι 2 το ποσο τις αμκ

αλλα μαζι με το ττ θα εχει κεφ 5,5 δις λεω εγω

σε σχεση με την αλφα ειναι ακριβη η φτηνη


αλλα ξερεις απο τραπεζες δεν το εχω

michele είπε...

Οριακα η ΑΛΦΑ ,ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΗ ..χαχα

Andreas D. είπε...

Θανάση, ο Λεωτσάκος δεν θα σε βοηθήσει σε αυτό...

νικος φαληρο είπε...

ογκος στην ΑΛΦΑ.

michele είπε...

Πιασε κοκκινο ΝΙΚΟΛΑ ..4,26 ΧΑΧΑ

Θανασης Κ είπε...

εχεις δικιο ΜΙχαλη..οριακα ειναι....χεχε δεν μιλαω με το ΠΛ απλα διαβασα το αρθρο του πριν λιγο και γιαυτο ζητησα το λυσσαρι απο εσας...

νικος φαληρο είπε...

χαχαχα.

νικος φαληρο είπε...

αντε τσιπουρακι

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Βασιλική και Μάκη

Είχαν πυρώσει τα δισκόφρενα και τράβηξε λίγο το πόδι από το φρένο η 3Ε

http://www.youtube.com/watch?v=7jljV7sZdGo

Andreas D. είπε...

Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Fourlis προχωρά η IBG Securities, στα 4 ευρώ, από 2,90 ευρώ προηγουμένως, διατηρώντας παράλληλα σύσταση "buy”.

Σε έκθεση με ημερομηνία 26 Σεπτεμβρίου 2013 η χρηματιστηριακή επισημαίνει πως η αύξηση της τιμής-στόχου αντανακλά το βελτιωμένο οικονομικό outlook στην Ελλάδα που αναμένεται να μεταφραστεί σε υψηλότερες πωλήσεις και λειτουργικά κέρδη για τον όμιλο μεσοπρόθεσμα, καθώς και σε χαμηλότερο κόστος χρέους. Παράλληλα, επιβεβαιώνει τη σύσταση αγοράς για τη μετοχή λόγω του εκτιμώμενου περιθωρίου ανόδου της τιμής της μετοχής κατά 22% από τα τρέχοντα επίπεδα.

Η IBG λέει πως η Fourlis μοιάζει να έχει ξεπεράσει επιτυχώς την άνευ προηγουμένου ύφεση της ελληνικής οικονομίας με τη στήριξη των ισχυρών του εμπορικών σημάτων (ΙΚΕΑ, Intersport), της συνετής διοίκησης (πειθαρχία στις κεφαλαιακές δαπάνες, βελτιστοποίηση βάσης κόστους, περιορισμός της κοστοβόρας δραστηριότητας χονδρικής) και της αυξημένης γεωγραφικής διαφοροποίησης.

Στην έκθεσή της η χρηματιστηριακή αναβαθμίζει κατά 3% τις εκτιμήσεις της για τα EBITDA της Fourlis στο σύνολο της χρήσης 2013.


Πηγή:www.capital.gr

michele είπε...

Καλα αργησε λιγο η ΜΑΡΦΙΝ να μας δωσει τον στοχο.Αμα περιμεναμε απ αυτους

Andreas D. είπε...

Όπως το λέει κάποιος:
Πάντα θα ακολουθούν Μιχάλη... χαχαχα

νικος φαληρο είπε...

4:29 Τι αμαξι...κατεβασματα , πυρακτωμενα κεραμικα , ανεβασματα, να ακουγονται οι αλλαγες μεσα απο το κιβωτιο ταχυτητων. Μας εφτιαξες απογευματιατικο.Ωραιο ηταν.Αχαχ

michele είπε...

Τυχαια ειναι ολα αυτα Ανδρεα χεχε

michele είπε...

Και -1,62% η ΕΕΕ στα ψηλα ο δεικτης

michele είπε...

Τραβαει η μουλαρα τον ΔΤΡ

νικος φαληρο είπε...

ολο ανεβαινει κι ολο εκει ειναι η μουλαρα.

michele είπε...

η ΕΕΕ θα ορισει το κλεισιμο

Unknown είπε...

Μπουχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχα


Καλησπέρα.

michele είπε...

Καλησπερα Ioannou τι επαθες καλε

Unknown είπε...

Εγώ τίποτα....

Τα αχλάδια που έπεσαν κάτω έπαθαν...

Unknown είπε...

Ολη μέρα στο - και ξάφνου πέρασε ο οδοστρωτήρας τα τελευταία δευτερόλπετα....

michele είπε...

χαχα Υψηλο κλεισιμο -και χωρις ΕΕΕ

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

Καλησπερα,μπαινω μετα τις 4,κοιτω ΑΒΑΚΑ,βλεπω στημενα 5000

Σκεφτομαι ,θα τα κλαιει,χα χα

ΡΕ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ.

Andreas D. είπε...

Κοτουλ... εεε... λάθος

ΔΗΜΗΤΡΗ,

ικανοποιημένος?

Unknown είπε...

ΘΔ δεν τα έκλαψε μονο αυτός.

Οτι είχε βγει προσφορά μέχρι το 1.74€ το μαζέψαν από τις 16:58 μέχρι το κλείσιμο.

Unknown είπε...

ΘΒ ήθελα να πώ.

michele είπε...

Παμε επανω ,απογευματινη αναρτηση .Κλεινουμε εδω.