Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΤΡ
ΓΔ

ΔΤΡ  και  ΓΔ : ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ...
Λεγαμε στις 2 Σεπτεμβριου στο γραφημα  του ΔΤΡ εδω: http://www.freeforumstocks.blogspot.gr/2013/09/blog-post_2.html#moreΣημερα  ο δεικτης σταματησε στην γραμμη G .Το συστημα των κινητων αποτελει καλη στηριξη ,σε περιπτωση δε ,ανοδικης διασπασης της G ,ευκολα θα φθασει  στην Β στις  149,8 μον.
Η πιθανη ανοδικη διασπαση και αυτου του επιπεδου θα δωσει την απαραιτητη ορμη στο δεικτη προς την μεγαλη αντισταση της πορτοκαλι G  στις 165 μον,με ενδιαμεσο εμποδιο, τον ακμο 100 ημ στις 158,4 ....
Πραγματι σημερα,μολις μια εβδομαδα μετα,ο ΔΤΡ εκλεισε στις 158,34 μον,μια ανασα απο τον απλο κμο 100 ημ.Ταυτοχρονα σχηματιστηκε και το πλαγιοανδικο καναλι V1-V2.Η δυναμικη που εχει αναπτυχθει ,πιστευουμε θα οδηγησει τελικα τον δεικτη στη G στις 165 μον.Πιθανη οπισθοχωρηση ,κατοχυρωση κερδων κλπ θα εχει ως πρωτη στηριξη τις 149,5 μον της Β και την πρασινη G στις145 μον. Ακολουθουμε παντα και το συστημα των 3 βραχυπροθεσμων κινητων 12,20 και 50 ημ ως στηριξη.
...............................................................................................................................
Στο γραφημα της 3ης Σεπτεμβριου εδω: http://www.freeforumstocks.blogspot.gr/2013/09/blog-post_3.html#more

ειχαμε επισημανει:  Να προσεχθει ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ η  κατερχομενη γραμμη περιορισμου Κ .Ανοδικη διασπαση της Κ θα αποτελεσει σοβαρη διαγραμματικη εξελιξη και σε συνδυασμο με την λυση του αντεστραμμενου ωκω ,θα προσεγγιστει το επιπεδο των  980 μον.

Ο ΓΔ,πραγματι εφτασε το στοχο του αντεστραμμενου ωκω και πλησιασε μια ανασα τις 980-981 μον, που αποτελουν και τα υψηλα της 13/8. Επομενη αντισταση η S στις 990 μον  και με υπερβολη της κινησης στις 1020 μον της  Μ.

Ο απλος κμο των 200 ημ  εχει ανεβει στις 928,6 μον αποτελει σοβαρη στηριξη πλεον για τον δεικτη και ισως σε περιπτωση retest να προσεγγιστει ,πριν ο δεικτης συνεχισει την ανοδικη του πορεια.

22 σχόλια:

Θανασης Κ είπε...

καλησπερα ξανα απο δανεικο Η/Υ
φιλια σε ολη την παρεα...δεν ξερω ποιο απο τα δυο διαγραμματα με αγχωνει περισσοτερο....τοσο καλη η σημερινη μερα στο χαα ποιος την περιμενε τελικα..

michele είπε...

Διαβασε τα κειμενα μεσα Θαναση..

Θανασης Κ είπε...

παντα τα διαβαζω...τα κειμενα εχουν παιδευτικο ρολο κ σκοπο για μενα ....τρεχει η αγορα και η ευρωβ σφηριζει αδιαφορα...παλο υπομονη ζηταει

michele είπε...

Τα 0,68 τα πλησιαζει παντως Θαναση

Θανασης Κ είπε...

θα αργησει να τα σπασει ,,,η πειρ καπλαζει....και 1 ευρω να παει η ευρωβ παλι πιο φθηνη θα ειναι απο τιε υπολοιπες...αλλα δεν θα παει..

michele είπε...

Θα δουμε Θαναση,δεν το ξερουμε..

michele είπε...

Ειναι και η δυνατη του FTSEM ,τον τραβαγε πισω ,σημερα τον βοηθησε πολυ!

Unknown είπε...

τα πακετα των τελευταιων ημερων σε αρκετες μετοχες (τραπαζες-φουρλη-σαραντη κλπ) προμηνυουν μια καλη γενικοτερα συνεχεια για οκτωμβρη, νοεμβρη?

michele είπε...

Καθε πακετο η σειρα πακετων ειναι σχετικη Θανο.Εξαρταται,αν ειναι ενδοομιλικα ,συνηθως για φορολογικους λογους,αλλα ειναι "παρκαρισματα" μετοχων,αλλα ειναι κερδισα εγω ,παρε το τωρα εσυ να πας πιο πανω κλπ

Δεν λεει κατι κατ αναγκη ..θελει να δει κανεις πολλες παραμετρους

Unknown είπε...

οκ ευχαριστω

michele είπε...

Σε υψηλο 13 μηνων ο Nasdaq

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Σε υψηλό έτους βρίσκεται επίσης και το γραμματοκιβώτιό σου!!!!

Μα καλά, κάθε πότε το αδειάζεις? Αν μας τύχει δηλαδή καμία απαγωγή από το διαμάντι του μικρού και μπορώ μόνο να στείλω email για βοήθεια, θα το δεις μετά απο κανα μήνα?

Άντε βρε, ρίξε μια ματιά και απάντησέ μας...

michele είπε...

Aλεξανδρατε αγορι μου,εχεις δικιο,ημουν απασχολημενος .Εν τω μεταξυ ειχα τα hands-free στο κινητο και δεν ακουγα τον ηχο των mails

profit είπε...

Χμμμμ

michele είπε...

χαχα οντως profit αυτο το κανω συχνα,δεν βγαζω τα hands-free και δεν ακουω τον ηχο.Γιατι ολο και κατι κανω..

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

ΕΓώ πάντως λέω να χαιρετίσω για σήμερα. Λίγο διάβασμα και ύπνο.

Καλό ξημέρωμα σε όλους.

profit είπε...

Κριμα ειμαι κ καλο παιδι

michele είπε...

Τον αφησα λιγο Profit να δουνε τι παιδι ειναι χαχαχα

Λευτερης είπε...

Φίλοι μου για σας. Μιχάλη πιστεύεις ο ΦΡΛΚ έχει και άλλο επάνω από το 2,80??

profit είπε...

Ειναι το καλυτερο παιδι
Αλλα δν του κανει το χατηρι η μιγ

michele είπε...

Λευτερη καλησπερα! Δεν ξερω αν υπο τις παρουσες συνθηκες μπορει να παει πανω απο το 2,80 ειναι και θεμα κλιματος.

Προς το παρον εκει ειναι το συνηθες ταβανι.Αν σπασει αυτο το επιπεδο,εχουμε ταξιδι

Λευτερης είπε...

Ευχαριστώ Μιχάλη. Σου στέλνω ένα περιστέρι, καλό ξημέρωμα.