Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΑΒΒΑΤΟ..
με καφεδάκι

Τη νέα γερμανική κυβέρνηση 
περιμένει η Ευρώπη...


Τη νέα γερμανική κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές της 22ας Σεπτεμβρίου περιμένει με ανυπομονησία η Ευρώπη για να ξαναβάλει μπρος τις μηχανές.



Οχτώ μήνες πριν από τις ευρωεκλογές και με τους ευρωσκεπτικιστές να κερδίζουν διαρκώς έδαφος, η Ευρώπη περιμένει από τη νέα γερμανική κυβέρνηση να...  αποσαφηνίσει τις θέσεις της απέναντι σε καίρια ζητήματα όπως: η επιτάχυνση της τραπεζικής ενοποίησης, η διεύρυνση της οικονομικής πολιτικής, ο μετριασμός της πολιτικής λιτότητας, η τόνωση των επενδύσεων και η καταπολέμηση της ανεργίας. Εν ολίγοις, οι Βρυξέλλες προσδοκούν από τη νέα κυβέρνηση της οικονομικά ισχυρότερης χώρας στην Ευρώπη, να δώσει ένα νέο όραμα για το μέλλον της Ευρώπης.

Όπως δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, η Αγγελα Μέρκελ θα συνεχίσει να είναι η καγκελάριος της Γερμανίας, πιθανόν επικεφαλής μίας κυβέρνησης συνασπισμού με τους Σοσιαλδημοκράτες (SPD). Για τις Βρυξέλλες ένας τέτοιος συνασπισμός θα ήταν ενδεχομένως το ευκταίο αποτέλεσμα, καθώς οι Σοσιαλδημοκράτες θεωρούνται πιο «φιλοευρωπαίοι» από ό,τι το Κόμμα των Ελεύθερων Δημοκρατών (FDP), οι φιλελεύθεροι σημερινοί σύμμαχοι της Μέρκελ.

Ωστόσο, τα πράγματα για τις Βρυξέλλες περιπλέκονται περισσότερο αν επαληθευτούν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις που φέρουν το ευρωσκεπτικιστικό κόμμα, Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD), να μπαίνει στη γερμανική ομοσπονδιακή κάτω βουλή και μάλιστα με ένα ποσοστό έως και 8%.

Ανεξάρτητα πάντως από το εκλογικό αποτέλεσμα που θα προκύψει μετά την 22α Σεπτεμβρίου, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι δηλώσεις του ηγέτη των Σοσιαλδημοκρατών Πέερ Στάινμπρουκ περί «ένωσης κοινής ευθύνης» και η πρότασή του για βοήθεια χωρών της ευρωζώνης στο πνεύμα ενός σχεδίου Μάρσαλ, θεωρήθηκαν ιδιαίτερα ενθαρρυντικές από πολλές χώρες. Ιδιαίτερα οι χώρες του Νότου, τρέφουν μια κρυφή ελπίδα ότι αν η καγκελάριος Μέρκελ συγκυβερνήσει με τους Σοσιαλδημοκράτες, θα μετριάσει τα μέτρα λιτότητας.

Αξιόπιστες πηγές στις Βρυξέλλες αναφέρουν ότι πράγματι, ένας συνασπισμός Χριστιανοδημοκρατών (CDU) και Σοσιαλδημοκρατών (SPD) θα μπορούσε να σημάνει πως η Γερμανία θα υιοθετήσει μια πιο μετριοπαθή στάση όσον αφορά την πολιτική δημοσιονομικής εξυγίανσης, χωρίς ωστόσο να αναμένονται θεαματικές αλλαγές.

'Αλλωστε, προσθέτουν ότι πίσω από τη στάση της σκληρής δημοσιονομικής λιτότητας δεν κρύβεται μόνο η Γερμανία, αλλά μια ομάδα χωρών όπως η Ολλανδία, η Αυστρία, η Φινλανδία, η Σλοβακία και η Εσθονία.

Όσον αφορά τα ζητήματα της οικονομικής και νομισματικής ένωσης, όπως π.χ. η τραπεζική ενοποίηση, οι Βρυξέλλες θεωρούν θετική τη στάση του Π. Στάινμπρουκ. Ο ηγέτης των Σοσιαλδημοκρατών έχει θέσει ως προτεραιότητα την ολοκλήρωση της τραπεζικής ένωσης, σε αντίθεση με την 'Α. Μέρκελ η οποία έχει κατηγορηθεί ότι την εμποδίζει και την καθυστερεί. Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, οι Βρυξέλλες αναμένουν από τη νέα Γερμανική κυβέρνηση τι στάση θα τηρήσει ζήτημα της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους , αλλά και στο θέμα του χρηματοδοτικού κενού, το οποίο ο κ. Σόιμπλε βοήθησε να ανοίξει κατά τη διάρκεια της γερμανικής προεκλογικής περιόδου.

Σε σημερινές δηλώσεις του στην εφημερίδα Die Zeit, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών απέκλεισε για μια ακόμη φορά ένα δεύτερο κούρεμα του χρέους, αλλά μίλησε για μείωση του βάρους του χρέους συνολικά, υπό προϋποθέσεις. Όσο για τον υποψήφιο για την Καγκελαρία, ηγέτη των Σοσιαλδημοκρατών, έχει αποφύγει επιμελώς να αποκαλύψει τα σχέδιά του για την Ελλάδα.

Σε γενικές γραμμές, πάντως, τόσο η 'Α. Μέρκελ, όσο και ο αντίπαλός της Π. Στάινμπρουκ απέφευγαν να μιλήσουν για την Ευρώπη κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου — κι όποτε το έκαναν, οι τοποθετήσεις τους ήταν πολύ προσεκτικές. «Οι υποψήφιοι της Καγκελαρίας δε συνηθίζουν να μοιράζουν υποσχέσεις, πόσω μάλλον δε εν καιρώ κρίσης», σημείωναν γερμανικές διπλωματικές πηγές.

 http://greece-salonika.blogspot.com




45 σχόλια:

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

giannhs kon είπε...

Ωραία συνεδρίαση η χθεσινή και αν δεν ήταν οι εκλογές της φραουλιτσας θα ήταν ωραιότερh

Έδωσε και στα αρκουδάκια μας μια ευκαιρία ………. και δεν μπορώ την γρίνια τους χαχα

ThitaDelta είπε...

Αχαχχαχαχαχα!!!!!!

Κρυφτήκατε από το φόβο σας;

Καθίστε να ανοίξω το κιτάπι ...

Ωχ τι βλέπουν τα μάτια μου

1. Το μαύρο marubozu όπως εμφανίστηκε δεν ανήκει σε κάποιο σχέδιο αντιστροφής τάσης.

2. Εμφανίζεται συνήθως μετά από μια διάσπαση και το πιθανότερο συνεχίζει την προηγούμενη τάση.


Διαβάζω γιατί προετοιμάζομαι για το γυμνάσιο, πωπω δύσκολα που θα ναι ...

michele είπε...

Καλο μεσημερι ,μελετηρο σε βρισκω Δημητρό..αυτο που πρεπει να κανει ο καθενας που επενδυει τα λεφτα του.

Ομως το επομενο βημα ειναι,απ οοοολα αυτα που στην πορεια του χρονου διαβαζει και μαθαινει κανεις,ΤΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ..

ThitaDelta είπε...

Μιχάλη δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, τα λες διφορούμενα

εγώ αυτά που βλέπω λέω

και επιπλέον είδα επιβεβαίωση της γραμμής λαιμού του σχηματισμού κούπας χερούλι

...βέβαια δεν θέλω να δω ακόμη δύο συνεχόμενα μαύρα κεριά (σχηματισμό 3 "καρακάξες" στη σειρά

εξάλλου ταυρίσια αγορά μεγάλες διακυμάνσεις

άρα μέχρι νεωτέρας ακολουθώ το αρχικό σχέδιο

michele είπε...

Ποιο ειναι το διφορουμενο,εγω δεν μιλησα τεχνικα στο πιο πανω σχολιο.Μιλησα εμπειρικα.

ArTaXiA είπε...

Marubozu διαβαζω..

Με κατι τετοιες καρακαξες χαθηκαν περιουσιες στις ΑΜΚ των τραπεζων πριν μηνες.

Δυσκολο το γυμνασιο πραγματι..

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Να και ο κοσταλάνης με αφιέρωση στο υστερόγραφο...

http://naked-monk.blogspot.gr/2013/09/0_21.html

νικος φαληρο είπε...

καλησπερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους.Προσοχη (ως αποφοιτος νηπιαγωγιου), οσο περισσοτερες παραμετρους βαζουμε, τοσο περισσοτερο μπερδευομαστε ψυχολογικα.Οι δοκιμες ΤΑ νομιζω να γινονται εικονικα πρωτα.Μαζι με τα εργαλεια ΤΑ, το ματι και το φιλινγκ ειναι που πρεπει να εξασκηθει κι αυτο ειναι για τα τελευταια εξαμηνα τριτοβαθμιας εκπαιδευσης.

ArTaXiA είπε...

Κυριε Νικο μας, οντως η θεωρια λεγει πως τα κερια χωρις ακιδες (σ.σ. Marubozu) ειναι συνεχιστες τασης, ωστοσο αυτο δεν εχει επαληθευτει σε backtesting (53% συνεχιζε η ταση, 47% ανατρεποταν).

Καποιοι βεβαια που προετοιμαζονται για το γυμνασιο δεν χρειαζεται να επαληθευουν τη θεωρια, οποτε -καταλαβαινεις-.

Κατα τα λοιπα, την προγουμενη πανσεληνο ακριβως -σε σχολιο μου στο γερακι ειχα γραψει πως ετουτη η πανσεληνος θα μας εβρισκε λιγο πολυ στα ιδια και μονο με trading θα βγαζαμε κατιτις.. Τοτε ο 25αρης ηταν στο 335.

Ο Michele ας βρει το σχολιο για του λογου το αληθες.

Θα εχει ειλικρινα ενδιαφερον.

νικος φαληρο είπε...

κε Αρταξια ολα ειναι θεμα νομιζω χρονικου οριζοντα και εταιριων.Εχω την παιδικη αισθηση οτι το ποταμι δεν γυριζει πισω μακροπροθεσμα.Οσο ομως στενευει κανεις τον χρονικο οριζοντα(μεσα κι εγω) ,αυξανοντας τον θορυβο , ρισκαρει περισσοτερο κι εκει θελει εμπειρια μεγαλη (εξω εγω).

michele είπε...

Το θυμαμαι το σχολιο artaxia , ετσι οντως ειναι.Αλλα μην "υποτιμαμε" το μεσοδιαστημα. Η αληθεια ειναι η εξης: Στην κινηση 297-350 καηκαν οι short κινησεις 318-323-334-344 κλπ
Η πληθωρα τεχνικων αντιστασεων ,εκαψε και τα moyen των short με αποτελεσμα εμεις που ειδαμε κατι διαφορετικο να βγαλουμε κατι παραπανω απο το κατι τις.Παραδειγμα οι 70 ποντοι του Φουρλη.

Αλλωστε η κινηση επιταχυνθηκε πανω απο 318 ΑΚΡΙΒΩΣ και λογω του καψιματος.

Απο κει και περα κατα την διαρκεια της εβδομαδας και με συνεδριαση online ανεβασα ενα μηνιαιο του ΓΔ και μια ΑΛΦΑ για να καταδειξω την δυσκολια υπερβασης μερικων σημαντικων αντιστασεων.

Απο κει και περα συμφωνουμε,παρα το γεγονοςοτι η επαναληψη περι "γυμνασιου" δεν χρειαζοταν.Το καταλαβαινεις και συ αλλωστε..
Παω για τον απογευματινο μου καφεδακο
στη διαρκεια του ΣΚ ,ελπιζωκι ευχομαι να συνεχιστει η κουβεντα ,ολο και καναδιαγραμματακι θα ανεβασουμε

Αλλωστε το ελεγε κι ο ΚΟΣΤΟΛΑΝΙ ,συχνα πηγαινω για ψαρεμα,για να μην βλεπω το tape..

ArTaXiA είπε...

Δεκτον. Πασο. Αποχωρω κι εγω.

Υ.Γ. Φουρλη ειπατε; Εχω-εχω! :;

ThitaDelta είπε...

... εγώ το σχόλιο, που έχω κρατήσει είναι η δήλωση πως βγαίνεις σορτ

... σου είπα με δικά μου λόγια ότι είσαι κόντρα τέμπο(... καλόμαθε η γριά στα σύκα)

εξήγησα τους λόγους γιατί βλέπω ότι είμαστε για πάνω και μάκρο και τεχνικά και τελικά για 2 εβδομάδες μετά επαληθεύτηκα

και αντί να ακούσω, το εύλογον ότι ναι βρε αδελφέ έκανα λάθος πρόβλεψη, ακούω ναι μεν αλλά ήμουν και λονγκ (ΑΡΑΙΓ κλπ) και ξέχασα να το πω και να ήταν μόνο αυτό, τεσπα

τι να πει κανείς, εγώ αποσύρομαι πεδίο ελεύθερο

καλά τα είπες μπάρμπα για τους λύκους

Σας χαιρετώ φίλοι.

μπαρμπαλιας είπε...

ολως τυχαιως και εγω για καφε παω...

μπαρμπαλιας είπε...

που τον θυμηθηκες ωρε ,το λυκο μου;;;

ThitaDelta είπε...

... και αφού επικαλούμαστε τον Μιχάλη, σε (σωστή) ερώτησή του σε ποιό time frame αναφέρομαι

η απάντηση ήταν μέχρι 20 Σεπτεμβρίου

ArTaXiA είπε...

Ολα αυτα σου συμβαινουν φιλε μου επειδη απ οσα διαβαζεις κρατας εκεινα που θες. Η διαφορα μας ειναι πως καποιος long only παικτης δεν αντιλαμβανεται πως χρησιμοποιουνται τα short. Αλλα ειναι για αντισταθμιση, αλλα για κερδοσκοπια κι αλλα για να παιζουμε.

Ομως, για την ιστορια, σου αναφερω πως οι short θεσεις μου, μου κοστισαν το 30% της ανοδου. Δηλαδη αντι να βγαλω 100, εβγαλα 70. Εσυ τωρα που πηρες και τα 100 (αν βεβαια πουλησες την Πεμπτη) εισαι ο καλυτερος.

Αισθανεσαι ομορφα; Καλα κανεις γιατι θα τις ξαναμετρησουμε στην επομενη ληξη. (Τις αποδοσεις βρε κουτο).

νικος φαληρο είπε...

Κε ΘΔ και κε Αρταξια συζητηση κανουμε σε εναν ιστοτοπο ελευθερο.Σεβαστες ολες οι γνωμες και οι αποψεις, φιλτραρονται .Παλαιοτερες απαντησεις επι προσωπικου υπερεβησαν την κανονικοτητα και ειχαν ανεπιστρεπτη καταληξη.Δεν γινεται εδω καποιος διαγωνισμος χρηματιστηριακων συστηματων και εμπνευσεων.

νικος φαληρο είπε...

Σας αφηνω κι εγω φιλοι με ενα κομματι αφιερωμενο στον κο Αντωνη (γερακι).Καλο απογευμα σε ολες τις φιλες και τους φιλους.
http://www.youtube.com/watch?v=eOKkkIn5sdk


ThitaDelta είπε...

... μη με τσιγκλάς κύριε Νίκο, άσε με να σιωπήσω

Να σου εξηγήσω τι εννοώ, εγώ σ' αυτόν τον χώρο είμαι ερασιτέχνης (εραστής της τέχνης) και όχι επαγγελματίας. Ως ερασιτέχνης λοιπόν δικαιούμαι και έχω την ελευθερία, να ανταλλάσσω απόψεις και γνώμες με άλλους ερασιτέχνες του χώρου.

Στη δικιά μου δουλειά, δεν λέω γνώμες κάνω ΔΙΑΓΝΩΣΗ ως επαγγελματίας και επειδή κάνω διάγνωση μετράω τα λόγια μου, διότι τα ακούει κόσμος και ανάλογα πράττει.

Κατ' επέκταση λοιπόν όταν ένας επαγγελματίας αυτού του χώρου, λέει κάτι επηρεάζει αντίστοιχο κόσμο, διότι σου λέει κάτι είδε ο παλιός που δεν το είδα εγώ ο στραβούλιακας. Γι' αυτό και είναι ανεπίτρεπτο, από ηθικής τουλάχιστον απόψεως.

νικος φαληρο είπε...

επανερχομαι κι ας εχω αργησει με οικογενεια.Κε ΘΔ οπωσδηποτε δεν πρεπει να σιωπησεις με τιποτα και για κανεναν.Σχολια σου χρησιμα πολυ.Αξιολογουνται οπως ολων.Καθενας πραττει δεοντως οπως νομιζει φιλτραροντας αποψεις.

νικος φαληρο είπε...

θελω να συνεχισω διαλογο αλλα πρεπει φυγω.ποτε δεν πρεπει να λειτουργουμε εν θερμω.καλο βραδυ

Θανασης Κ είπε...

καλησπερ ΠΑΙΔΕς...τελικα με τις εταιριες στοιχηματος τι θα γινει?? θα εχει μεγαλο προβλημα η σεντρ>??

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους

Μμμμ μάλιστα , πάω να βάλω μια ΚΟΥΠΑ τσάι και να τα ξαναδιαβάσω !!

Ilias D είπε...

Καλησπερα Γιαννη,ολα καλα;

giannhs kon είπε...

Λοιπόν ΚΥΡΙΟΙ

ΟΛΕ Ο ΤΑΥΡΟΣ (γεια σου ΚΑΡΑ ) ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΟΝ ΕΛΕΦΑΝΤΑ

είναι και σαββατόβραδο ας μην μπούμ σε λεπτομέρειες χαχα

τα θέλω και τα λέω χοχο

τι λεπτομέρειες να πω εγώ με ένα παλιό παραλληλόγραμμο που χρησιμοποιώ μόνο .

giannhs kon είπε...

καλησπερα ΗΛΙΑ ολα καλα ευχαριστω

giannhs kon είπε...

F1 Μαρίνα Μπέι Σιγκαπούρη

giannhs kon είπε...

Ο αγώνας στην Σιγκαπούρη, ο οποίος έκανε ντεμπούτο το 2008, ήταν ο πρώτος στην ιστορία που διεξήχθη νύχτα, υπό το φως των προβολέων, και έγινε αμέσως ένα από τα χάι-λάιτ της κάθε σεζόν για οδηγούς και θεατές.
Η αγωνιστική διαδρομή βρίσκεται γύρω από τον λιμένα Μαρίνα Μπέι, δηλαδή σε παρόμοια τοποθεσία με τις άλλες δύο πίστες του πρωταθλήματος που διεξάγονται αποκλειστικά σε δημόσιους δρόμους, το Μόντε Κάρλο και τη Βαλένθια.
Πρόκειται για μια ιδιαίτερα αργή πίστα, η οποία καταπονεί το σύστημα φρεναρίσματος των μονοθεσίων με τα διαρκή σταμάτα-ξεκίνα στις 23 στροφές της, ενώ στο set-up το ζητούμενο είναι η παραγωγή της υψηλότερης δυνατής κάθετης δύναμης.
Ο αγώνας της Σιγκαπούρης είναι ο μεγαλύτερος σε χρονική διάρκεια της σεζόν και απαιτεί άψογη φυσική κατάσταση λόγω της έντονης ζέστης και της υγρασίας που επικρατεί στην περιοχή, αλλά και της χάραξης της πίστας με τις ασυνήθιστα πολλές στροφές.
Ενα άλλο μοναδικό στοιχείο του GP, είναι το γεγονός ότι τα μέλη των ομάδων λειτουργούν με βάση την ευρωπαϊκή ώρα για λόγους ευκολότερης προσαρμογής. Αυτό σημαίνει ότι άπαντες ξυπνούν στις 3 το μεσημέρι και δουλεύουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες

giannhs kon είπε...

Καιρός
Ζεστές και υγρές αναμένεται να είναι οι συνθήκες σε όλη τη διάρκεια του τριημέρου. Η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας στην ατμόσφαιρα θα φτάσει ή και θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ υπάρχει μια μικρή πιθανότητα σποραδικών βροχών και καταιγίδων

giannhs kon είπε...

Λάστιχα

Η Pirelli θα δώσει στους οδηγούς τη μαλακή και την πολύ μαλακή γόμα ελαστικών. Πρόκειται για τους ίδιους ακριβώς τύπους που ήταν διαθέσιμη στην περσινή κούρσα, όπου η φθορά των ελαστικών είχε παίξει σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια της κούρσας.


giannhs kon είπε...

DRS

Επειτα από τις δύο ζώνες που υπήρχαν στον αγώνα της Μόντσα, επιστρέφουμε στη μία και μοναδική ζώνη ενεργοποίησης του DRS, τοποθετημένη μετά τη στροφή 5 και ως το τέλος της ευθείας μετά τη στροφή 7. Το σημείο ανίχνευσης θα βρίσκεται στη στροφή 4

giannhs kon είπε...

Κυριακή 23/9
Αγώνας 15:00GR (Alpha, OTE Sport Sport 3 - Απευθείας μετάδοση)

sport.gr

μπαρμπαλιας είπε...

Γιαννακι κλσ
δεν εχω παυσει να ασχολουμαι...
αλλα για φετος τελειωσε..
ο μικρος υπεροπτης ειναι σε φορμα...
η ομαδα και το αυτ/το δεν πιανοντε
με τιποτε...
απλα το ενδιαφερον στον δευτερο-τριτο.
χωρις να τον πηγαινω καθολου...
στοιχηματιζω οτι και τελευταιος να ξεκινησει ..θα βγει πρωτος
και στην τελικη δεχομαι οτι η ομαδα και αυτος ειναι οι καλυτεροι τα τελευταια χρονια.

Ilias D είπε...

Η μακ λαρεν τι εκανε στα δοκιμαστικα;

μπαρμπαλιας είπε...

τωρα για τα λογκέ και σορτέ ..
η αγορα εδωσε καλη κινηση .
τμηματκες πωλησεις Πεμπτη και Παρασκευη...και αγορα ΟΤΕ στο 7.20
λογω της βιαιοτητας των πωλητων..
υποπτη ολη η κινηση και
θα φανει την Δευτερα .
τωρα αν εχει παλι κατω ξαναπουλαμε
αλλα αν εχει απ,δυο τρια απ;;;
καλο θα ηταν να μην υπαρχουν "μπιχτες"γιατι στον μπατο εμεις ειμαστε και τα κοτόπλα...που τροφοδοτουμε τα κοκόρια

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΑΣ
Ο μικρός Sebastian σεληνιάστηκε είχε πανσέληνο χαχα

2 και 5 θεση ΗΛΙΑ

μπαρμπαλιας είπε...

Γιαννακι λες τη Δευτερα να εχουμε
επαναληψη της 10 Μαη;;;;
τι λενε τα βουντουδια;;

μπαρμπαλιας είπε...

http://www.bestsportgo.tv/20130920/vv-645432-football-523caa806c6363.74351520.html

για τους φιλους που δεν εχουν NOVA,OTE κλπ χαμπερια

Ilias D είπε...

Καλησπερα συνονοματε

giannhs kon είπε...

Για 8/5 ΜΠΑΡΜΠΑ συμφωνώ χαχα

Πάντως με την λήξη των ΣΜΕ την παρασκευή αποκλείεται να έδειχναν ΚΑΙ τις προθέσεις τους

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο ΜΠΑΡΜΑΛΙΑ

giannhs kon είπε...

Αλλαγές στο FP1 από το 2014

Η Formula 1 το 2014 μπαίνει σε μια νέα εποχή από άποψη κινητήρων καθώς το τούρμπο επιστρέφει. Μαζί με τις πολλές αλλαγές στους κινητήρες αλλά και στους κανονισμούς άλλη μια αλλαγή που αναμένεται να γίνει είναι στις ελεύθερες δοκιμές και συγκεκριμένα στο FP1. Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του BBC, Jennie Gow, η πρώτη περίοδος θα έχει διάρκεια 2 ωρών δηλαδή θα αυξηθεί κατά μισή ώρα. Στα πρώτα 30 λεπτά της περιόδου οι ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν ένα επιπλέον σετ ελαστικών. Επίσης θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν οδηγούς κατά τη διάρκεια της περιόδου. Αυτό θα δώσει περισσότερες ευκαιρίες στους νέους οδηγούς οι οποίοι θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα πρώτα λεπτά της περιόδου όταν ακόμα η πίστα δεν προσφέρεται για τους οδηγούς αγώνων.
Αυτή η αλλαγή δεν έχει επισημοποιηθεί από τη FIA αλλά φαίνεται πως έχει συμφωνηθεί στο πλαίσιο του GP Σιγκαπούρης. Αν τελικά ισχύσει αυτή η αλλαγή είναι κάτι θετικό καθώς οι ομάδες θα έχουν περισσότερο χρόνο για δοκιμές χωρίς να φοβούνται ότι θα χαλάσουν τα ελαστικά τους. Επίσης η δράση θα είναι περισσότερη καθώς οι νέοι οδηγοί θα έχουν το ρόλο της «σκούπας» στα πρώτα λεπτά της περιόδου όταν η πίστα δεν έχει πρόσφυση και είναι σκονισμένη. Το ΠΣΜΑ συνεδριάζει μέσα στον Σεπτέμβριο κι εκεί αναμένεται να ανακοινωθεί αυτή η αλλαγή

giannhs kon είπε...

Πάμε καμιά βόλτα τα νούμερα εδώ θα είναι δεν φεύγουν χαχα

Καλό βράδυ σε όλους .

THE JUNIOR είπε...

http://microsxoliastis.blogspot.gr/

3 ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ