Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

X.A.A. LIVE 

        
                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...

TO ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ 
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΡΙΑ..
Gayle Tzemach Lemmon


Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε ότι η χρήση των χημικών όπλων στη Συρία θα αποτελέσει την κόκκινη γραμμή, η οποία θα «άλλαζε τους υπολογισμούς μου, η οποία θα άλλαζε τον τρόπο που σκέφτομαι». Η αποφασιστικότητά του δοκιμάστηκε για πρώτη φορά φέτος την άνοιξη, όταν, αφού ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ είχε πιθανόν χρησιμοποιήσει χημικά όπλα κατά των αντιπάλων του, ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι θα παράσχει μικρά όπλα στους αντάρτες. Το απρόθυμο Κογκρέσο ανέχτηκε την παράδοση των όπλων, κάτι που φαινόταν να θέτει τέλος στο θέμα. Αλλά τώρα, η κυβέρνηση Ομπάμα, δοκιμάζεται για ακόμη μια φορά. Καθώς οι ενδείξεις πληθαίνουν ότι το καθεστώς Άσαντ ξεκίνησε μια μαζική επίθεση με χημικά όπλα την περασμένη εβδομάδα, ο Ομπάμα μπορεί είτε να δεσμευτεί πλήρως να εμπλακεί στην αιματηρή σύγκρουση ή να αποφασίσει να μείνει έξω από αυτήν οριστικά. Από ό,τι φαίνεται, η δεύτερη επιλογή δεν υπάρχει στο τραπέζι. Αλλά ακριβώς το πόσο μακριά θα μπορούσαν να φθάσουν οι Ηνωμένες Πολιτείες, είναι ακόμα ασαφές.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, οι προεδρικοί σύμβουλοι Εθνικής Ασφαλείας συσκέπτονται μετά μανίας για να εξετάσουν πιθανές στρατιωτικές απαντήσεις στη χημική επίθεση. Την Παρασκευή, το αμερικανικό Πεντάγωνο επιβεβαίωσε ότι οι αμερικανικές δυνάμεις Ναυτικού ήδη κινούνται πιο κοντά στις ακτές της Συρίας στην περίπτωση που ο Λευκός Οίκος αποφασίσει να χτυπήσει το καθεστώς Άσαντ με πυραύλους Tomahawk. Και τη Δευτέρα, ο υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι αποκάλεσε την «αδιάκριτη σφαγή των αμάχων» ως μια «ανήθικη αισχρότητα», και προειδοποίησε ότι «ο Ομπάμα πιστεύει ότι πρέπει να υπάρξει λογοδοσία για όσους θα χρησιμοποιούν τα πιο ειδεχθή όπλα τού κόσμου ενάντια στους πιο ευάλωτους ανθρώπους τού κόσμου». Λίγες στιγμές αργότερα, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζέι Κάρνεϊ σημείωσε ότι η κυβέρνηση «αναζητά τρόπους αντίδρασης» στις επιθέσεις με χημικά, οι οποίες είναι ένα «ξεχωριστό πρόβλημα που απαιτεί μια λύση».

Σε αυτό το σημείο, βέβαια, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της στρατιωτικής επέμβασης είναι ήδη πολύ γνωστά. Από τη μια πλευρά, όπως έχουν υποστηρίξει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και άλλοι, η συμμετοχή των ΗΠΑ θα μπορούσε να αποτρέψει την ήττα των ανταρτών, να παράσχει υποστήριξη σε μετριοπαθείς συμμάχους, να αποτρέψει την κατάρρευση του κράτους και να βοηθήσει να αποτραπεί μια προσφυγική κρίση. Από την άλλη, όπως και οι Αμερικανοί επικεφαλής του στρατού έχουν υπαινιχθεί σε επιστολές προς το Κογκρέσο, η παρέμβαση θα είναι δαπανηρή, ενδεχομένως αιματηρή και πιθανόν μάταιη - μια επανάληψη, θα μπορούσαμε να πούμε, του Ιράκ και του Αφγανιστάν, που μέχρι σήμερα δεν έχουν επιφέρει ούτε τη νίκη στις Ηνωμένες Ηνωμένες Πολιτείες, ούτε την σταθερότητα στην περιοχή.

Μέχρι τώρα, βέβαια, η άποψη του Πενταγώνου – ότι η υπερβολική εμπλοκή στη σύγκρουση θα δημιουργήσει πρόβλημα στις Ηνωμένες Πολιτείες - έχει επικρατήσει. Όμως, η ισορροπία άρχισε να μετατοπίζεται στα μάτια του Ομπάμα, όταν μπήκαν στο παιχνίδι τα χημικά όπλα. Τον περασμένο Μάρτιο, είχαν έρθει στην επιφάνεια πληροφορίες ότι η συριακή κυβέρνηση είχε χρησιμοποιήσει τέτοια όπλα σε μια επίθεση κοντά στη συριακή πόλη Χαλέπι. Τον Απρίλιο, ο Λευκός Οίκος απηύθυνε μια επιστολή προς το Κογκρέσο δηλώνοντας ότι «οι υπηρεσίες πληροφοριών αξιολογούν πληροφορίες διαφορετικής αξιοπιστίας που δείχνουν ότι το συριακό καθεστώς έχει χρησιμοποιήσει χημικά όπλα σε μικρή κλίμακα στη Συρία». Ο Λευκός Οίκος περίμενε λίγο περισσότερο, επικαλούμενος την ανάγκη για περισσότερες αποδείξεις, αλλά τελικά ενέκρινε την αποστολή όπλων στους αντάρτες. Αυτή η πολιτική αντίληψη για τα πράγματα δεν ικανοποιεί καμία πλευρά. Για όσους υποστηρίζουν μεγαλύτερη παρέμβαση, ή τουλάχιστον μια πιο δυναμική αντίδραση των ΗΠΑ, ήταν άλλο ένα σημάδι ότι η Αμερική αντιμετώπιζε τα πράγματα με πολιτική χαλαρότητα έναντι του καθεστώτος Άσαντ και των Ιρανών συμμάχων του, που δεν υφίστανται κανένα κόστος.

Αυτή τη φορά, το μέγεθος της πιθανολογούμενης επίθεσης και οι καταγεγραμμένες επιθέσεις στην ομάδα των επιθεωρητών του ΟΗΕ στη Συρία φαίνεται να οδήγησαν τον Ομπάμα να ενεργήσει πιο γρήγορα και πιο αποφασιστικά. Λέγεται ότι λίγες μέρες μετά τις εκκλήσεις του Λευκού Οίκου για μια έρευνα σχετικά με τις επιθέσεις ακολούθησε μια συζήτηση περί των στρατιωτικών επιλογών και των κινήσεων των πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού που έγινε γνωστή στο κοινό.


Ο άλλος παράγοντας που εισέρχεται στο παιχνίδι είναι το Ιράν, το οποίο αναμφίβολα γέρνει την ζυγαριά προς την πιθανότητα δράσης. Όπως πολλοί πρώην διπλωμάτες των ΗΠΑ έχουν υποστηρίξει σε μένα επί μήνες, το Ιράν παρακολουθεί πολύ στενά τις συζητήσεις στην Ουάσινγκτον. Εφόσον ο Άσαντ φαίνεται να διασχίζει την κόκκινη γραμμή ατιμώρητος, το ιρανικό καθεστώς θα αποφασίσει ότι αυτές οι γραμμές δεν έχουν σημασία - ακόμη και όταν πρόκειται για πυρηνικά όπλα. Αν οι πιθανολογούμενες επιθέσεις οδηγήσουν ανεξέλεγκτα σε μια όλο και μεγαλύτερη κλίμακα επιθέσεων, η αξιοπιστία των ΗΠΑ θα πληγεί. Και δεδομένου ότι ο νέος Ιρανός πρόεδρος, Χασάν Ρουχανί, μόλις τώρα ανέλαβε καθήκοντα στην Τεχεράνη, και οι δύο πλευρές παρακολουθούν ακόμα πιο στενά ποια είναι τα όρια του άλλης.

*Η GAYLE TZEMACH LEMMON [1] είναι βασική συνεργάτις για τις Γυναίκες και την Εξωτερική Πολιτική στο Council on Foreign Relations.

http://foreignaffairs.gr/

61 σχόλια:

Bαγγελης gelato είπε...

Καλημέρα σε ολους

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

Καλημέρα ΒΑΓΓΕΛΗ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για τα χτεσινοβραδινά… οικονομολογούντες εκ του προχείρου έχοντες την μορφήν… άστο καλύτερα… εκεί από τα ποδάρια που στο τρίτο δεν πάει το 51% του πληθυσμού… δύο γνώρισα κι οι δυο αδέλφια με τα βιολιά τους και με τα ντέφια (ο ένας εξαφανίστηκε)… λοιπόν αν έτσι είναι γιατί έτσι σας βολεύει εγώ ΔΕΝ πάω πάσο… είπαμε τα πάντα είναι θέμα κονόμας και βόλεψης… ασχοληθείτε λοιπόν με τον τουρισμό σας και περάστε καλά και αφήστε τους άλλους στο χάλι τους αφού ζείτε κάπου αλλού και όχι σ’ αυτήν την χώρα… για τους πολλούς που πάνε κάθε μέρα από το κακό στο χειρότερο ένας πρέπει να είναι ο στόχος… ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΣΑΣ) ΠΕΡΑΣΕΙ…τελεία και παύλα.-
Για τους υπόλοιπους της κουβέντας respect… τουλάχιστον δείχνουν να αντιλαμβάνονται την κατάσταση...

ΠΑΝΟΣ είπε...

...και για τον Ξύριζα εγώ δεν γέλασα...μάλλον το αντίθετο...θα γελάσω όταν θα τον φέρει ΑΥΤΗ ακριβώς η πολιτική... αναμείνατε λοιπόν στο ακουστικό σας να συγκυβερνήσει με τον Μπέπε της χώρας...γιατί όχι τον Χάρυ Κλύν ας πούμε... κάνε κόμμα ρε Χάρυ κι εγώ εδώ είμαι... μπουρδέλο για μπουρδέλο έτσι κι αλλιώς...

profit είπε...

Τώρα ποιός βρίζει???

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αααα, για την ελίτ μόνο είναι εδώ μέσα...τώρα το κατάλαβα
Και δεν θα μου πεις ΕΣΥ που θα διαβάζω, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;;;

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γιατί εγώ ήρθα από τους πρώτους και θα φύγω τελευταίος...

Andreas D. είπε...

Καλημέρα σε όλους.

ΜΙΚΡΕ, τώρα που μπήκα εγώ φεύγεις ?

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα.Ποτε δεν καταλαβα γιατι οι αντιπαραθεσεις πρεπει να καταληγουν
εγω φευγω,μεινε εσυ ,οχι εγω θα φυγω κλπ
δεν μπορουμε να συμφωνουμε ολοι σε ολα
καλημερα Ανδρεα..

michele είπε...

Γιαννη ΝΑΙ 60 ΕΚ πουλαει στη χρονια μεσα στην κριση ο καβουρας
και μου καθεται στα 6,5 εκ κεφαλαιοποιηση
γελανε και οι ρεγγες

μπαρμπαλιας είπε...

κλμ
να παρεμβω -αν και σιωπων-
και να υπερθεματισω με το Μικε...
εχω αντιθετη αποψη και την υποστηριζω...
αν θελουμε διαλογο,δλδ...

giannhs kon είπε...

Λέγανε καλό παιδί να γίνω
δικαίωμα κανένα να μην δίνω
κι αν μ’ ενοχλούνε διάφορα
να τα περνώ αδιάφορα
σε όλα τα παράλογα
τα μάτια μου να κλείνω

Μα εγώ ζητάω απ’ την ζωή
το κάτι παραπάνω
και δεν υποχωρώ
ας με περνάνε για τρελό
συμβιβασμούς δε κάνω

και δεν υποχωρώ
σ’ ότι πιστεύω κι αγαπώ
στοιχηματίζω πάνω

Μου λέγανε ν’ αλλάξω το κομμάτι
αν θέλω στη ζωή να κάνω κάτι
κι αν βλέπω γύρω κρίμματα
να κάνω πίσω βήματα
τους θύτες και τα θύματα να δω με ίδιο μάτι

http://youtu.be/JHx1kqUzndw

giannhs kon είπε...

να ρωτήσω ??? χρηματιστηριακά γιατι χαιρόμαστε τόσο ??
για τον νου μας γιατί τα καρπούζια είναι στη μόδα χαχα

παράγινα αρκούδα χαχαχα πλακα εχει

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Διακόπτω τη σιωπή μου (??) για να αναρωτηθώ φωναχτά....

Πάτε μωρε καλα?

Μην μπει κανείς στον κόπο να απαντήσει, κανει μπαμ οτι δεν πάμε. Γι αυτο φροντίζουμε να είμαστε σε χώρους με air condition κ να πίνουμε παγωμένα νερά. Κατανάλωση φρούτων κ ελαφρών φαγητών συνίσταται για να ρυθμιζουμε καλά το ζάχαρο και την πίεση μας.

Τα παραπάνω ισχύουν φιλικά και για τους αρχαίους και για τους νέους. Ολοι χρειάζονται, ολοι μπορουν να συμβάλλουν.

Μικρέ κάτσε κόντρα, έχουμε κι έναν ΑΣΤΗΡ να πουλήσουμε, ο Σεπτέμβριος ήρθε τα έργα αργούν?.

Αγωνιστική καλημέρα σε Ανδρέα, ΚΟΝ+, Thitadelta, Μπάρμπα, Dwk, στην μια και μοναδική διπλανή μου, στη Μαρίνα (που εδω κ 2 χρόνια αναφέρει επέμβαση στη Συρία, αλλα δεν μας λέει τι κανουμε μετα απο εκει), στον Μάγους μας, στους λοιπούς τσαρλατάνους που ξεφεύγουν με τη συμπεριφορά τους, και στον ΗΡΩΑ Michele που ΜΑΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΌΛΟΥΣ και δεν το κλείνει το ριμάδι να προλαβαίνει να απολαμβάνει κ κανένα καφέ.

Ειρήνη υμίν και βοήθεια μας.

Πίσω στα κάτεργα του γραφείου και στη σιωπή μου....

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Κόντρα = κοντά

Andreas D. είπε...

Καλημέρα ΗΛΙΑ & ΑΛΕΞ,

Μιχάλη κι εγώ έχω αντιπαράθεση μ΄αυτόν που στήνει τα 5000ρα στη ΓΕΚ (στα +2 cent απο τον αγοραστή)αλλά δεν θα φύγω...

άσχετο: μπήκα για λίγο στο βουνό γιατί φαίνεται πολύ ανάλαφρο... ελπίζω να μην το βγάλουν εκτός... χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εγώ μίλησα μόνο για τον εαυτό μου... έτσι κι αλλιώς υπάρχει το ενδεχόμενο να φύγουμε σύντομα ΟΛΟΙ... γιατί ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, αν οι μεγάλοι κρίνουν ότι δεν άλλαξε τίποτα από τον Νοέμβρη του 12 που ειπώθηκαν αυτά

michele είπε...

Γεια σου Αλεξανδρατε με τα ωραια σου..
αν κατι εκανα σε προσωπικο επιπεδο ,ειναι λογω μερικων στοιχειων του χαρακτηρα μου

οπως και να εχει ( να μην ξεχασω να πω εδω,οτι να συνεχισει να πηγαινει καλα ο τουρισμος γιατι ολοι θα την ακουσουμε αν συμβει το αντιθετο)


εχουμε απο πανω μας εκμο 200 ημ 896,3 εκμο 30 ημ 903,1 εκμο 50 ημ 903,5

μικρο γκαπακι απο πανω 916,57-914,65

Καλημερα μπαρμπα !!

giannhs kon είπε...

ΕΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΔΕΛΦΕ ΙΩΑΝΝΗ ΠΟΛΛΑ LIKE
ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Unknown είπε...

Καλημέρες.

ΑΘΛΙΕ σχετικά με Αρβελέρ:

ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ.

Μια ζωή κουμάντο στην Ελλάδα κάνουν οι ξένοι. 100ετίες τώρα.

Οπότε χαλαρά....

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

ΣΥΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ!!!ΧΑ ΧΑ
Ειρήνη υμίν.

Μιχαλη κραταω ακομη τα 1000 ελβε,ταμειο βλεπω,πωλησεις βλεπω,καθαρα βλεπω.
Δωσε ενα συνθημα να την σαρωσουν.

Παω στην σπηλια μου.

Unknown είπε...

Andrea ελπίζω να σπρώξεις γρήγορα το βουνό αν έχεις κέρδος γιατί βλέπω κηδείες....

michele είπε...

Καλως τον και τον Ιωαννου ..Απο τοτε που μιλαγε η γλυκυτατη Αρβελερ εχει κυλησει νερο στ αυλακι
και κυριως εδοθησαν ΚΙ ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
και ως γνωστον
οταν χρωστας στην τραπεζα 100χιλ εχεις προβλημα
αλλα αν χρωστας 100 εκατομ, εχει προβλημα η τραπεζα

michele είπε...

Πρακτορα μου σε καταλαβαινω ,αλλα ετσι ειναι το χρημαστιστηριο
αλλα μην σε νοιαζει ακομα και οταν ενα ρολοι ειναι σταματημενο
2 φορες την ημερα δειχνει τη ΣΩΣΤΗ ωρα

αρα καποια χαρτια θα πανε εκει που αξιζουν,αλλα πανω -αλλα κατω

giannhs kon είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ
http://youtu.be/-TjYPyNIUFQ

michele είπε...

Ανδρεα 2-3 φορες μπηκα εν γνωσει μου σε χαρτια που ΕΒΛΕΠΑ οτι ειναι για εξω...
και τις τρεις βγηκα κυριος ( θελει και την τυχη του)

ΣΕΦΟΡ-ΚΟΡΑ -ΙΝFO
ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΞΩ

οι φιλιες δυναμεις το ανεβαζουν ,για να βγουν οι φιλοι
και μενουν με τον μουτζουρη οι υπολοιποι

michele είπε...

Γιανναρε διαχρονικα αυτα!!

Andreas D. είπε...

ΧΡΗΣΤΟ, 2000 τμχ πήρα, έτσι, για το φερ' ειπείν... το πολύ πολύ να τα χάσω

ΜΙΧΑΛΗ, μη μου θυμίζεις το ΣΕΦΟΡ, ανάθεμα τους δίδυμους πύργους...

michele είπε...

0,30-0,33 το επαιξα και κορα 0,14-0,20
πολυς ογκος στην ΜΟΗ ενδιαφερον διαγραμμα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο υπερσύνδεσμος για τον dwk...

OK Ιωάννου, θα to δούμε, ο καιρός γαρ εγγύς...

Εγώ δεν είπα σε κανένα να φύγει

Δεν έχω πρόβλημα επιβίωσης (ακόμα τουλάχιστον) αλλά κοντά είναι όπως και για πολλούς άλλους...

"για μετοχες μιλαει το blog" Δεν μιλάει μόνο για μετοχές...ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΕΙ και κάνει και ψηστήρι (και δεν εννοώ το blog)

Hasta la vista baby

giannhs kon είπε...

Ντροπή μου

Έχω ξεχάσει να συγχαρώ τον ΑΝΤΩΝΗ για την ΒΕΚΤΩΡ

michele είπε...

Εμενα παντως ΑΘΛΙΕ,μου αρεσει η πολιτικη ( ετσι κι αλλιως συνδεεται αμεσα με την οικονομια)

και ναι ειναι γνωστο κραζω διαφορους ,κυριως αυτους που ενω ειμαστε σε βαθια αξιακη -οικονομικη κριση κοροιδευουν τον κοσμο και δεν αντι-προτεινουν.
Ο μονος που προσπαθει να κανει μια προταση ( εστω κι αν δεν συμφωνω) ειναι ο Αλαβανος με το plan b ,δραχμουλα δηλ.

giannhs kon είπε...

Αχ ΜΑΡΙΝΑ

michele είπε...

Μια γεωπολιτικη-χρηματιστηριακη αναλυση απο την Μαρινα,τη χρειαζομαστε εδω που τα λεμε
ηρθε και η ΣΥΡΙΑ στο προσκηνιο

giannhs kon είπε...

Έλα κορίτσια εμφανιστείτε

γιατί από την ημέρα που σταματήσατε να γράφετ μες στην γρίνια είναι ΟΛΟΙ χαχα

μπαρμπαλιας είπε...

μολις γυρισα απο τη βουτια μου...
καλημερα Μικε.-
και καλα που περνουμε μερικες αναποδες και ανεβαινουν οι κομπρεσον...
βλεπεις και παρακολουθουν σταθερα πανω απο 25...
και εμφανιζοντε μονο στην πυροσβεση..

χασαμε και τον Αρταξια που σωστα ειπε,δεν τον διαβασε κανεις

giannhs kon είπε...

άστα ΜΠΑΡΜΠΑ

enas enas pauenh afvnia xaxa de mporei kati mas cekazoyn

ΚΑΛΗΜΕΡΑ βαλε και ένα ουζακι τώρα και είσαι άρχοντας

michele είπε...

Α ρε προνομιουχε με τις βουτιες σου !

michele είπε...

Ηταν ατυχος λιγο ο artaxia απο πανω 322-321
γι αυτο του ειχα πει
να παιξει απο κατω, 10 ποντακια τα ειχε

Andreas D. είπε...

ΦΡΛΚ εγγύηση απο το 2,35...

giannhs kon είπε...

ΜΙΧΑΛΗ λες να έχει βάλει τον εαυτό του τιμωρία .??
.Ε εντάξει
θα έρθει το ξεφόρτωμα σήμερα αύριο…….. και όλα καλά

ωχ έχουν τελειώσει οι ωτοασπίδες χαχα

michele είπε...

Oντως ο ΦΡΛΚ ΤΟ 2,35 το εχει σαν βαση
ψιλοσκεπτομαι να ειμαι και ..ετοιμος μην τυχον και το σπασει κατω

Μια αδυναμια την βλεω εδω στο 894 ( που ειναι και ολες οι αντιστασεις μαζεμενες)
αμηχανια οι αγοραστες-αμηχανια οι πωλητες μικρος ο τζιρος

profit είπε...

όντος δυσκολία σε αυτά τα επίπεδα 894

michele είπε...

Kαναμε ψηλο ημερας ,θελουν να δειξουν οτι πιο ευκολα σπανε επανω ,παρα πανε κατω
βοηθαει η ΠΕΙΡ

profit είπε...

πολύ καλή η πειραιώς Μιχάλη

michele είπε...

Τον ακουμπησε και τον εκθετικο 200 αρη

michele είπε...

Το παλευουν οι αγοραστες..

michele είπε...

Και τελικα η ΠΕΙΡ εσπασε πανω ,καλη και η ΑΛΦΑ
Στις 140,2 αντισταση για τον Τραπεζικο
ο οποιος κινει τα νηματα στην αντιδραση αυτη..

giannhs kon είπε...

Να την βγάλω την αρκουδοπροβια η να μην τη βγάλω

να την βγάλω να μην τη βγάλω

να την βγάλω να μην τη βγάλω

να την βγάλω να μην τη βγάλω

ΑΣΤΟ αποφασίζω το πρωί χαχαχα

michele είπε...

Με την επιβεβαιωση της διασπασης των 897 ,βγαλτην και κυριως με τη διασπαση των 140 μον του τραπεζικου

Παντως μια παγιδα στηνεται ειναι short ,ειναι long??
ακολουθουμε τις γραμμες και τις ροες

giannhs kon είπε...

Αν και κάνει ζεστή χαχα

ας περιμένουμε τότε επιβεβαίωση των εκμο 30 ημ 903,1 εκμο 50 ημ 903,5 που είπες το πρωι

τι λες ??

Unknown είπε...

Ειδαν και απόειδαν οι σόρτηδες σήμερα και βρήκαν δροσερή γωνία να λουφάξουν στο βουνό του Παρνασσού...

michele είπε...

Xαχα γλαφυροτατος Ιoannou..

Andreas D. είπε...

5 ΙΚΤΙΝ στο 1,45
5 ΙΚΤΙΝ στο 1,48

5 ΙΚΤΙΝ στο 1,45
5 ΙΚΤΙΝ στο 1,48

5 ΙΚΤΙΝ στο 1,45
5 ΙΚΤΙΝ στο 1,48

5 ΙΚΤΙΝ στο 1,45
5 ΙΚΤΙΝ στο 1,48

michele είπε...

Πολλα τετοια Andrea ,εχω παλια φωτο απο ΚΤΗΛΑ με 5 επιπεδα κατω,5 επιπεδα πανω απο 666 κομματια

Andreas D. είπε...

και βεβαίως 2 ΑΒΕ στο 0,19 (-23.29%)

michele είπε...

Προφανως θα διατηρησουν την επαφη με τον εκθετικο 200 αρη..
γυρισε κατω ομως ο Τραπεζικος απο τα υψηλα του

Ctsam είπε...

kai ti simainei pou gurise katw o trapezikos? tha ksanaprospthisei gia epanw h' mpa?

michele είπε...

Δεν ηταν καλο το κερι CTSAM του τραπεζικου ,με την εννοια οτι στο τελος το χωσανε ,η ΑΛΦΑ ηταν καλυτερη
μαλλον θα ξαναπροσπαθησει
ο ογκος ειναι μετριος

Ctsam είπε...

Euxaristw !!!

michele είπε...

η ΕΤΕ τον γυρισε κατω ,οι αλλες σταθηκαν στο υψος τους