Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 



                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

21 σχόλια:

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πάλι βγήκε αυτό το χαμένο κορμί ο βρωμιάρης παπαγάλος;;; Κρίμα που δεν ήμουνα μέσα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κατά τα άλλα το φόβητρο του ΣΥΡΙΖΑ (χεσμένο τον έχω) και της ακυβερνησίας δεν θα λειτουργήσει για πολύ ακόμη, όταν με την "κυβερνησιμότητα" η ζωή του Έλληνα πάει από το κακό στο χειρότερο.
Η τρέλα του Έλληνα κάποια στιγμή θα βγει στην επιφάνεια, αφού έτσι το θέλουν.
Και θα το πω για μια ακόμη φορά:
Γίνεται προσπάθεια να καταδικαστούν άμεσα κάποιες θέσεις με το "επιχείρημα" ότι είναι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ή του Καμμένου ή δεν ξέρω εγώ ποιου ή ότι το γράφει το τάδε σάιτ που ανήκει ας πούμε στον Χαρδαβέλλα (τυχαίο το όνομα).
Η ουσία είναι μία. Είναι βάσιμο, ανεξάρτητα από το ποιος το είπε ή το έγραψε;
Αυτά που δεν μας "συμφέρουν" ξέρουμε να τα καταδικάζουμε άμεσα.
Για την πιο γελοία έκθεση όμως που έχει βγει...κουβέντα. Για την έκθεση της ΑΛΦΑ μιλάω. Αυτή βέβαια μας συμφέρει γιατί τα βλέπει όλα θετικά κι ας γράφει δεκάδες μαλακίες μαζεμένες, όπως ότι "Νέα αναδιάρθρωση με κούρεμα του ελληνικού χρέους δεν είναι αναγκαία και δεν πρόκειται να υπάρξει" γιατί το "πράγμα" θα βγεί μέχρι το 2022, όταν θα έχουμε πεθάνει δηλαδή χαχα. Ο Στούρνος την έγραψε ήθελα να ξέρω;;;
Για τα υπόλοιπα περί φούσκας εισοδημάτων κλπ...γιατί δεν μιλάτε καλύτερα για την τη δική σας φούσκα τραπεζίτες;;;

Για τα προηγούμενα σχόλια που διάβασα ένα έχω να πω ακόμη:
Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά...βλέπε οικονομικό ή πολιτικό συμφέρον (που κι αυτό χωρίζεται σε δύο σκέλη, συμπάθειας ή αντιπάθειας προς κάποιο χώρο), άσε που το ένα "δένει" μια χαρά με το άλλο.
Κάποια άλλα περί τριπλασιασμού κλπ δεν θα τα σχολιάσω τώρα, κατάλαβα...αλλά μη θυσιάζεσαι φίλε μου για το καλό το δικό μας...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πάρε δρόμο ρε βρωμιάρη...
Αλλά φταίει και ο Ηλίας και ο καθένας που σου απευθύνουν το λόγο.
Φίδι κολοβό δεν πιάνεται φίλος.

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά σορταρισμενα και ασορταριστα

giannhs kon είπε...


Άντε σιγά σιγά να μαζευόμαστε

GP Βελγίου:
Ο κόσμος της Formula 1, ύστερα από μερικές εβδομάδες διακοπών, επιστρέφει στη δουλειά.

Έφτασε η ώρα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα να συνεχιστεί με το θρυλικό Grand Prix Βελγίου στην ιστορική πίστα του Spa-Francorchamps. Εκεί, το 3ήμερο 23-25 Αυγούστου, οδηγοί, μηχανικοί, ομάδες και όλο το υπόλοιπο πολύχρωμο πλήθος θα ξανασυναντηθούν για τον 11ο γύρο της φετινής σεζόν.

giannhs kon είπε...

Ανανεωμένοι και με γεμάτες τις μπαταρίες, όλοι θα είναι έτοιμοι να συνεχίσουν τη μεγάλη μάχη - και ποιο θα μπορούσε να είναι καλύτερο πεδίο από την καταπληκτική αυτήν πίστα. Οι διακοπές, σύμφωνα με τους κανονισμούς, ήταν υποχρεωτικές για όλους καθώς τα εργοστάσια των ομάδων έμειναν κλειστά για δύο εβδομάδες και μόνο τη Δευτέρα 19/8 ξαναλειτούργησαν. Έτσι, κανείς δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί όλο το διάστημα που μεσολάβησε από τον προηγούμενο αγώνα, που ήταν το GP Ουγγαρίας, για να βελτιώσει το μονοθέσιό του. Και για πολλούς ο παραπάνω χρόνος για δουλειά θα ήταν πολύτιμος...

giannhs kon είπε...

Spa Francorchamps: ένα όνομα γεμάτο ιστορία η οποία ξεκινά από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Η πίστα σχεδιάστηκε το 1920 από τους Jules de Their και Henry Langlois Van Ophem χρησιμοποιώντας τους δημόσιους δρόμους μεταξύ τριών πόλεων του Βελγίου, το Francorchamps, το Malmedy και το Stavelot. Ο πρώτος αγώνας Formula 1 σε αυτή την πίστα των 14,120 χιλιομέτρων μέσα στο δάσος των Αρδεννών έγινε το 1950.

giannhs kon είπε...


Το ανασχεδιασμένο Spa έκανε την εμφάνισή του για πρώτη φορά το 1983 και από το 1985 είναι ο μοναδικός προορισμός της Formula 1 στο Βέλγιο.
Η νέα διαδρομή των 7 χιλιομέτρων κράτησε τo χαρακτήρα της αρχικής με μοναδική σημαντική έλλειψη το πολύ γρήγορο και πολύ δύσκολο chicane Masta Kink - ένα chicane τόσο θρυλικό όσο και η περίφημη Eau Rouge
. Οι οδηγοί έπρεπε να σφίξουν τα δόντια και να περάσουν όσο ταχύτερα μπορούσαν. Το chicane αυτό βρισκόταν στη μέση των δύο πολύ μεγάλων ευθειών Malmedy και Stavelot

giannhs kon είπε...

Τα βασικά στοιχεία της διαδρομής παρέμειναν ζωντανά χρίζοντάς την ακόμα και σήμερα την πιο απαιτητική πίστα του πρωταθλήματος αλλά και τον αγαπημένο προορισμό των οδηγών
. Οι 19 στροφές της πίστας χρειάζονται μοναδική προσέγγιση σε κάθε μία από αυτές, με τις 9 από αυτές να είναι δεξιές και οι υπόλοιπες 10 αριστερές.

giannhs kon είπε...

Από το σύνολο της διαδρομής δύο στροφές είναι αυτές που ξεχωρίζουν, η ανηφορική Eau Rouge στην αρχή του γύρου και η Blanchimont με τη διπλή κορυφή. Οι δυνάμεις g που δέχονται οι οδηγοί της F1 είναι γενικά πολύ μεγάλες, στη συγκεκριμένη πίστα όμως αυτό είναι ακόμα πιο έντονο. Καθώς ανηφορίζουν με 300 χλμ/ώρα το λόφο της Eau Rouge δέχονται 3.5 αρνητικά g. Είναι το μοναδικό σημείο σε όλο το πρωτάθλημα που συμβαίνει αυτό.

giannhs kon είπε...

Το στήσιμο των μονοθεσίων χαρακτηρίζεται από μέτριες κλίσεις στις πτέρυγες ώστε να υπάρχει μια ισορροπία ανάμεσα στις στροφές αλλά και στις μεγάλες ευθείες, κάτι που πονοκεφαλιάζει αρκετά τους μηχανικούς. Η κυριότερη ανησυχία είναι για τους κινητήρες καθώς η μέση ωριαία ταχύτητα είναι αρκετά υψηλή, αγγίζοντας τα 237 χλμ/ώρα.

Οι οδηγοί βρίσκονται στο 70% του γύρου με το γκάζι κολλημένο στο πάτωμα ξεπερνώντας τα 320 χλμ/ώρα στη μεγάλη ευθεία Kemmel προτού πέσουν στα φρένα για τη Les Combes. Για 24 δευτερόλεπτα και 1,865 χιλιόμετρα από τη La Source μέχρι τη Les Combes οι κινητήρες δουλεύουν στο όριο, με δυσκολότερο σημείο για τη λειτουργία τους το πέρασμα από την Eau Rouge.

Ένα άλλο στοιχείο που κάνει μοναδικό τον αγώνα στο Spa είναι ο άστατος και απρόβλεπτος καιρός πάνω από το δάσος των Αρδεννών. Σε συνδυασμό με το μεγάλο μήκος της διαδρομής δημιουργεί προβλήματα στους οδηγούς καθώς μπορούν να αντιμετωπίσουν διαφορετικές συνθήκες κατά τη διάρκεια του γύρου.

Η πίστα μπορεί να είναι βρεγμένη σε ένα κομμάτι της ενώ σε κάποιο άλλο να είναι τελείως στεγνή, έτσι η προσεκτική επιλογή του set-up για τον αγώνα είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο.

Η καταπονήσεις που δέχονται τα ελαστικά κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι πολύ μεγάλες και η Pirelli είναι περίπου αναγκασμένη να φέρει τις δύο σκληρότερες γόμες για να ανταπεξέλθει. Τα ελαστικά -για στεγνή πίστα- που θα έχουν στη διάθεσή τους οι οδηγοί αυτό το 3ήμερο στο Spa θα είναι εκείνα με τη σκληρή (πορτοκαλί) και τη μεσαία (λευκή) γόμα. Σύμφωνα με την Pirelli, αυτό θα δώσει στους οδηγούς τη δυνατότητα να πιέσουν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, χωρίς να φοβούνται υπερβολικά για την καταπόνηση των ελαστικών τους.

Όσο για την πρόγνωση του καιρού του 3ημέρου, όσοι παρακολουθούν από κοντά την F1 γνωρίζουν καλά ότι είναι σχεδόν αδύνατη. Η βροχή μπορεί να εμφανιστεί ανά πάσα στιγμή, ανατρέποντας τα δεδομένα. Αρκετά πιθανό πάντως φαίνεται να βρέξει την Κυριακή στον αγώνα.

giannhs kon είπε...

Καλό βράδυ σε όλους
Πάω να πιω καμιά μπύρα γιατι τρελάθηκα με την πολυλογία σας χαχαχα

μπαρμπαλιας είπε...

ωραιοτατη παρουσιαση..
οσο για την πολυλογια..
λιγο πολυ ολοι ριχνουμε μια ματια,αλλα εχουμε και τα καλοκαιρινα μας

ThitaDelta είπε...

αχαχα ναι Γιάνναρε άργησες, είναι η ώρα σου

οι λόνγκηδες δεν προχωράν γιατί φοβούνται bull trap

οι σόρτηδες (λέγε με αρταξία) δεν προχωράν γιατί φοβούνται bear trap

άμα είναι έτσι βρε παλουκάρια να τ' ανοίγουμε το ρημάδι μια ωρίτσα 3 με 4, μην χάνουμε και την ώρα μας

κι άλλα ραντεβού οι εισηγμένοι και αναπτυσόμενοι, στο Λονδίνο αυτή τη φορά ...

πολύ ραντεβού βρε αδερφάκι μου, να μας πηδήξουν θέλουν ή να επενδύσουν, απορώ

ThitaDelta είπε...

... έιι εσύ

ναι ρε εσύ, που κοιτάς;

το νου σου εδώ

ThitaDelta είπε...

... especially you

ΠΑΝΟΣ είπε...

Are you talking to me Mitsos?
Fuck bonds and Americans, here is the GIDI and Greek PARAGA.
Tomorrow we must turn or else...

ThitaDelta είπε...

For tomorrow, all hands to the pumps!

ΠΑΝΟΣ είπε...

One hand to the pump...
The other tight to our balls!

ThitaDelta είπε...

... δεν χρειάζεται αύριο έχουμε δυνατό επάνω

αυτό είπε η γυάλινη σφαίρα

για την άλλη βδομάδα δεν ξέρω

ΠΑΝΟΣ είπε...

I wish...
Wise men say don't keep "papers" during the weekend, but we wouldn't listen...
Anyway for now GN!