Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

X.A.A. LIVE 

Copper High Grade
        
                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...

TO BAΘΥΤΕΡΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ..
Β ΜΕΡΟΣ...
Άρθρο του Αναστάσιου Λαυρέντζου

Στο πρώτο μέρος αυτής της ανάλυσης διακηρύξαμε ότι ούτε λίγο ούτε πολύ η διατύπωση μιας πειστικής αντιμνημονιακής αντιπρότασης απαιτεί και προϋποθέτει την επανεφεύρεση της έννοιας της πατρίδας. Μιας πατρίδας που θα έχει πραγματικά στοιχεία ισονομίας και ισοπολιτείας, που δεν θα σπαταλά πόρους μέσα από μηχανισμούς ευνοιοκρατίας, αλλά θα παρέχει ευκαιρίες στους πολίτες της να ανελιχθούν βάσει του ταλέντου τους και της προσφοράς τους. Η πατρίδα αυτή θα υπερασπίζεται αληθινά το «δημόσιο αγαθό», όταν δεν θα μπορούν να το διαχειριστούν επωφελώς για το σύνολο οι ιδιώτες, χωρίς όμως να το μετατρέπει σε λάφυρο της κομματικής της πελατείας. Από την άλλη μεριά αυτή η πατρίδα θα αξιοποιεί την παραγωγικότητα των ιδιωτών, χωρίς να ναρκοθετεί την πορεία τους μέσω ενός διεφθαρμένου και παρασιτικού κράτους και θα έχει νόμους που θα τηρούνται από όλους και προς όλες τις κατευθύνσεις. Αυτή είναι η μόνη πατρίδα που αξίζει να υπερασπιστεί κανείς και η οποία μπορεί να συνεγείρει τον λαό σε έναν συλλογικό αγώνα εγκαθίδρυσής της. 

Το παραπάνω αίτημα μπορεί να φαίνεται ουτοπικό, αλλά είναι απολύτως θεμελιακό. Τόσο θεμελιακό μάλιστα, ώστε πραγματικά να απορεί κανείς πώς αυτά τα ζητήματα δεν τέθηκαν εξ αρχής στο κέντρο της δημόσιας συζήτησης, τουλάχιστον αφ’ ότου η χώρα χρεοκόπησε το 2010. Αντ’ αυτού τα πολιτικά κόμματα προτίμησαν να υπεκφύγουν, προκείμενου να διατηρήσουν τη σχέση τους με τις εκλογικές τους βάσεις και κυρίως, προκειμένου να μην αναλάβουν τις ευθύνες τους. Βολεύτηκαν λοιπόν όλοι γύρω από το ετοιμοπαράδοτο μνημόνιο των ξένων, το οποίο φυσικά εξυπηρετούσε πρωτίστως τα συμφέροντα των συντακτών του, αποφεύγοντας να διατυπώσουν μια εθνική πρόταση που θα αποτελούσε ένα σκληρό, πλην όμως έντιμο συμβόλαιο με τον λαό. Έτσι, όλοι βρήκαν έναν ανέξοδο τρόπο να δικαιολογήσουν την πολιτική τους ύπαρξη ακόμη και στην «μεταχρεοκοπημένη» Ελλάδα. Οι μεν «μνημονιακοί» προβάλλοντας το μνημόνιο ως μόνη λύση (χωρίς να εφαρμόζουν αρκετά από τα αναγκαία που περιλαμβάνει!). Οι δε «αντιμνημονιακοί» βάλλοντας γενικώς κατά του μνημονίου, αλλά χωρίς να διατυπώνουν μια πρόταση εθνικής βιωσιμότητας υπό τις παρούσες συνθήκες.

Είναι προφανές ότι για όσο καιρό δεν θα δίνονται απαντήσεις στα παραπάνω ζητήματα, κάθε προσπάθεια «σωτηρίας» θα συνιστά ματαιοπονία. Το μνημόνιο θα εφαρμόζεται στο κέλυφός του και όχι στην ουσία του, και οι θυσίες που θα ζητά μέσα από αυτή την αέναη διαδικασία αυτοτροφοδοτούμενης συρρίκνωσης θα γίνονται όλο και μεγαλύτερες. Οι πιο ανταγωνιστικές δυνάμεις που διαθέτει η Ελλάδα θα φυλλορροήσουν και στο τέλος η χώρα θα απομείνει ένα άδειο κέλυφος με τους γηγενείς να αποτελούν παλιούς πλην όμως ενδεείς «μουσαφιρέους» στον τόπο τους.

Αν κάποιος θέλει αληθινά να αναστρέψει αυτή την πορεία, είναι υποχρεωμένος να κάνει μια πολιτική υπέρβαση. Πρέπει να απεμπλακεί από τις πολιτικές και ιδεολογικές του αγκυλώσεις και να φτάσει σε μια ολότελα νέα σύνθεση. Για παράδειγμα ο κορμός των αντιμνημονιακών δυνάμεων που σήμερα εκφράζεται από την αντιμνημονιακή αριστερά δεν μπορεί να δίνει νυσταλέες μάχες αριστερίστικης ορθοφροσύνης, ούτε να αρκείται στο να προβάλλει εαυτόν ως η «αριστερά που δεν κυβέρνησε». Αυτό που θα πρέπει να γίνει σήμερα κατανοητό είναι ότι η «αντιμνημονιακή» επιλογή συνιστά πάνω από όλα μια επιλογή εξέγερσης. Μιας εξέγερσης κατά της υποταγής που επιβάλλουν οι αφομοιωτικοί και εθνοδιαλυτικοί μηχανισμοί της παγκοσμιοποίησης και η οποία προϋποθέτει την αμετάκλητη απόφαση ενός λαού να πάρει στα χέρια του τις τύχες του, χωρίς να φεισθεί θυσιών για να επιτύχει την οικονομική και εν τέλει την πολιτική του αυτοδιάθεση. 

Είναι ξεκάθαρο όμως ότι μια τέτοια απόφαση, αν στα αλήθεια κανείς την εννοεί και δεν κάνει απλώς πολιτικό συνδικαλισμό, απαιτεί κάτι πολύ πιο ριζοσπαστικό από τη γενική επίκληση πολιτικών θεωριών περασμένων αιώνων. Απαιτεί πάνω από όλα τη ενεργοποίηση των εθνικών ανακλαστικών του λαϊκού συλλογικού υποκειμένου και κυρίως την αναγνώριση της πολιτικής σημασίας που έχει στην παρούσα συγκυρία η διαφύλαξη του εθνικού κράτους. Ίσως αυτό είναι ένα από τα παράδοξα της ιστορίας: την ίδια στιγμή που ο καπιταλισμός μέσω της παγκοσμιοποίησης γίνεται αμείλικτα «διεθνιστικός» (όσον αφορά το κεφάλαιο), η αριστερά ίσως πρέπει να ανακαλύψει την έννοια της πατρίδας και την αξία του εθνισμού ως ιδεολογίας αντίστασης. Ίσως μόνο μέσω αυτών ένας συγκεκριμένος γεωγραφικός χώρος μπορεί πια να διατηρήσει κάποια στοιχεία συνοχής και αυτοοργάνωσης. Και αυτό δεν αφορά μόνο την οικονομία, αλλά και το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης που είναι ο έτερος ισχυρός μηχανισμός που κονιορτοποιεί το μόνο συλλογικό υποκείμενο που θα μπορούσε να αντισταθεί: τον ελληνικό λαό.

Ας τα σκεφτεί όλα αυτά η αριστερά, και ας αξιολογήσει σε όρους καθαρά μαρξιστικούς-λενινιστικούς (!) τη σημασία που έχει ένα ισχυρό και αυτοσυνειδητοποιημένο ιστορικό υποκείμενο. Και ας διατυπώσει, αν μπορεί, μια συνολική πρόταση που να περνάει το τεστ ανταγωνιστικότητας που θέτει σε πλανητική κλίμακα η παγκοσμιοποίηση. Επανάσταση σημαίνει πάνω από όλα επαναστατική σκέψη. Σημαίνει όμως και πραγματισμό. Οτιδήποτε άλλο είναι καταδικασμένο να σαρωθεί από τις υλικά υπέρτερες δυνάμεις του νεοφιλελευθερισμού...

ΥΓ.  ( Μichele) : Ο Αναστάσης Λαυρέντζος ειναι διαδικτυακος μου φιλος και παρα τις επιμερους διαφωνιες μας,θεωρω οτι ειναι ενας απο τους πιο καλους αρθρογραφους στα χρονια της κρισης.

77 σχόλια:

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους Καλή εβδομάδα

Unknown είπε...

09/07/13 - 10:34 γράφτηκε από Π.Θ (IP: XXX.132.114.145)

ΤΟ ΤΤ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΟΒ.....

ΓΕΚ ΕΡΧΕΤΑΙ DELL

ΜΥΤΙΛ ΕΧΕΙ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ..........

ΜΙΓ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ..........

ΤΡΑΠΕΖΕς ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΕς ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ..............

ΕΙΠΑΜΕ Η GOLDMAN ΘΕΛΕΙ ΧΑΑ 1300....................

Unknown είπε...

ΜΙΧΑΛΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ..............


ΣΟΥ ΕΧΩ ΝΕΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ....ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ..............

Λευτερης είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Καλημέρα Γιάννη, καλημέρα ΤΗΕΟ. ΤΕΗΟ εύχομαι οι προβλέψεις σου να γίνουν. Μην επαναλαμβάνεσαι όμως γιατί της καίς. Όλα διαβάζονται και καταγράφονται από όλους.

μπαρμπαλιας είπε...

Μπέλα Βράκα, Σύβοτα

Διαβάστε περισσότερα στο: http://www.in2life.gr/escape/infoguide/articles/287831/article.aspx
Πηγή: www.in2life.gr

απο τα ωραιοτερα κοματια της ελληνικης γης...
και εκατσε στο Ρακια

καλημερα σε ολους

Unknown είπε...

ΗΛΙΑ........

Sivota Diamond Spa Resort

Unknown είπε...

ΟΜΟΡΦΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ......

http://youtu.be/dYkUl7bz_WY

μπαρμπαλιας είπε...

με τετοιους "τσιρους" και τετοιο ξεκινημα...
ΔΕΝ ξεκουναμε...

michele είπε...

Kαλημερα,καλημερα σε ολους
Σε κουβεντα με τον Ανδρεα που ειχε-πολυ καιρο βαλει την σημαια του Καταρ
Ο/Η michele είπε...
Ειπα να βαλω να συμπληρωσω λιγα κομματια ιντκα στο 0,3830 τα πηρα και φαινεται να κλεινει 0,3970 pas mal

Andrea την Κυριακη απογευμα πεφτουν οι υπογραφες

19 Ιουλίου 2013 - 5:05 μ.μ

Unknown είπε...

ΜΙΧΑΛΙ

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΟς ΠΟΥ ΕΙΡΩΝΕΥΟΤΑΝ ΓΙΑ ΓΕΚ????

ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΠΩς ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ???

Π Ε Ρ Α Σ Τ Ι Κ Α

ThitaDelta είπε...

καλημέρα σε όλους

η ΓΕΚ πέρασε πάνω από το 6μηνιαίο pivot, έσπασε τη γραμμή περιοριρισμού στο 2.19 με όγκους, προσπαθεί να σπάσει την αντίσταση των 2.29, αν ναι επόμενος άμεσος στόχος το 2.49

τενικά έχει γυρίσει

α ρε μπάρμπα, μπέλα βράκα και πιο δίπλα βουτιά στη πισίνα ε;

Unknown είπε...

ΜΙΧΑΛΙ


ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙς ΤΙς ΔΟΥΛΕΙΕς ΕΜΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ..............



Unknown είπε...

ΟΣΕς ΓΡΑΜΜΕς ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΤΕ..........

Η ΓΕΚ ΘΑ ΠΑΕΙ 5.........

ΕΙΠΑΜΕ ΕΣΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...........

Θανασης Κ είπε...

Καλημερα κ καλη βδομαδα στην παρεα....ξερουμε το τιμημα της εξαγορας του ποσοστου??

michele είπε...

Καλημερα Θαναση ..τωρα μαγε απο ποτε μιλαμε με τον Ανδρεα για τη ΓΕΚ ασε καλυτερα χαχα

Unknown είπε...

MIXALI STEILE ΜΑΙΛ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ...........

ΑΠΟ ΤΩΡΑ.........

michele είπε...

Εγω δεχομαι mail μαγε,δεν στελνω..αυτα σ αυτους που περιμενουν καμμια ειδησουλα να βγαλουν κανα φραγκο

THE JUNIOR είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΠΛΕΟΝ ΜΕ 175 mw απο ηρων 1,2

ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ η γεκ απο ΘΕΡΜΙΚΑ

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

@BloombergAthens: Gek Terna Says Qatar Petroleum Pays $58m for Power Plant Stake

Καλημερα Κύριοι!!!!

Unknown είπε...

ΜΙΧΑΛΙ

ΕΙΠΑΜΕ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙς.......


ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΔΩΣΕΙ.......

ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΝΕΙς ΜΕ ΤΙς ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙς........

Unknown είπε...

ετσι μπραβο ΑΛΕΧΑΝΤΡΑΤΟ

ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ BLOOMBERG

XAXAX..

THE JUNIOR είπε...

175 απο θερμικα
250 απο τερνα


375 mw συνολο

Unknown είπε...

MIXALI

ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΑ....DAX SP...

XAXA,,,TVRA POY SPANE ΤΙς ΓΡΑΜΜΕς...ΧΑΧΑΧ

Unknown είπε...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ..ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΤΩΡΑ MPELA BARKA,,,,,,,,XAXA

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΠΡΟΣΕΧΩς...........

Ο ΚΕΡΟς ΓΑΡ ΕΓΚΥς

michele είπε...

Εγω μαγε δεν βγαινω στο διαδικτυο να "σπρωχνω" χαρτια ..δινω απλα κατευθυντηριες γραμμες

Καλημερα Γιαννηδες ΜΙΚΡΟΣ και Αλεξανδρατος

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Γεια σου ρε ΤΗΕΟ που έχεις τις σωστές πηγές.
Μεινε στην παρέα μας χωρίς να τσιγκλάς πολυ.

Μακάρι τα έξω να συνεχίσουν να βλέπουν νέα υψηλά, δίαβασες και οτι η DB θέλει να μειώσει τον ισολογισμό της 20%.

Πάντως με λόγο Ιδιων κεφαλαίων προς δάνεια στο 2,1% ειναι too big to fall... Ας ελπίσουμε μην σκάσει κάτι στο μέλλον....

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημέρα Michele.

Ελα να κλείσει θετικο το ΧΑΑ γιατι έχω και κάτι μικρό έξοδα που τρέχουν απο σημερα....

michele είπε...

Οι μετοχες σου τοτε να κλεισουν θετικα Αλεξανδρατε...οι δεικτες ειναι αλλο..πραγμα

Καλως παει η DB για απομοχλευση ,οντως too big to fail

Unknown είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ..ΜΙΧΑΛΗ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΑΛΦΑ ΘΕΛΩ.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα και από μένα.

ThitaDelta είπε...

... καλώστηνα

άντε να αλλάξει λίγο το γούρι

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Δημήτρη άντε να πάρει κατεύθυνση γιατί κατάντησε Βαρετό.
Κρίμα που σου χάλασε ο καιρός τις βουτιές σου σήμερα.

ThitaDelta είπε...

... μπα πάντα απόγευμα πηγαίνω και είμαι παντός καιρού

michele είπε...

0,46 ο εκθετικος 200 αρης-0,4670 κλεινει το gap η Αλφα GAS ,απο κει και πανω δυναμωνει..

Καλημερα Βαλια.. δεν χαλιεται ο Δημητρός ..γιατι δηλ χωρις ηλιο δεν μπορει να κανει βουτια?? καλυτερα ακομα

ThitaDelta είπε...

... όντως καταντάει βαρετό, θα πειράξω λίγο το Μιχάλη να περάσει και η ώρα

Μυχαλάκι η γαιρμανωτσαίχα τα αίλαιγαι

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Κάτι σαν super puma; χαχαχα

Μικ θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά ο περισσότερος κόσμος δεν βουτάει χωρίς ήλιο. Δες και το μειλ σου.

THE JUNIOR είπε...

βασιλικη

τραβα μια ευθεια γραμμη στο 0,40 για την ΑΛΦΑ και μετα παιξε +-10%
2 φορες τον μηνα καλα ειναι

11/6 0,41
13/6 0,44

26/6 0,38
28/6 0,43

15/7 0,40
17/7 0.44

michele είπε...

Αντιλαμβανεσαι ΜΙΚΡΕ οτι η εκτονωση θα ειναι πολυ ενδιαφερουσα ..

οκ Βαλια !

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Σωστός ΜΙΚΡΕ. Μην είμαστε και άπληστοι. Ευχαριστώ

THE JUNIOR είπε...

μιχαλη

πηραν και την τελευταια ρανιδα απο την αγορα και θα κατσουν στα αυγα τους για καιρο

μια ερωτηση στο 6μηνο η μετατροπη δικαιωματων ειναι υποχρεωτικη

μιλαμε οι ανθρωποι ειναι μονα ζυγα δικα μας

ThitaDelta είπε...

... θα σύρει το χορό η πειρ;

michele είπε...

Oχι βεβαια ΜΙΚΡΕ,δεν ειναι υποχρεωτικη..κι εγω δεν πιστευω οτι θα κατσουν για καιρο εδω,το εχω πει αλλωστε.
Δεν λεω αν αξιζουν να πανε,λεω οτι θα πανε για πολλους λογους..

michele είπε...

Η πειρ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ WARRANT ειναι στο 1,3370
η ΕΤΕ στο 3,30

η ΑΛΦΑ ειναι μονη της στην τιμη διαθεσης
για την ΠΕΙΡ λεω οτι η διαδρομη μεχρι το 1,07 ειναι σχετικα ευκολη

ThitaDelta είπε...

... σήμερα θέλω πάνω από 833,5

μπορείτε να το κανονίσετε για να φύγω;

michele είπε...

Ηδη το περασαμε ,αρα παμε για παραπανω..

ThitaDelta είπε...

... άλλα ντάλα

847,5 εννοώ

THE JUNIOR είπε...

καλα με 650 τεμ η σιδενορ
και με 1800 ο φουρλης


στον ΟΑΕΔ ολοι οι χρηματιστες

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ

michele είπε...

Kαλα να παθουν,που εδιναν στα 25 ( παλια τιμη ) την ΕΤΕ σαν καλο χαρτι χαχα

THE JUNIOR είπε...

με 5000 ΕΥΡΩ

πλεον εισαι στις 40 πρωτες

βρε στον ΟΑΕΔ

ThitaDelta είπε...

... Μιχάλη θα το κανονίσεις;

THE JUNIOR είπε...

εδω σε εβαλαν στο λουκι με λουκουμι τα δικαιωματα χωρις να εχεις λεφτα σε 4 χρονια να τα παρεις

χαχαχαχαχαχα

νικος φαληρο είπε...

καλησπερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους.

michele είπε...

Δημητρό κανε το μπανακι σου στην προκαθορισμενη ωρα σου και μην ανησυχεις..
ΜΙΚΡΕ για τα warrants μιλας προφανως..
δεν εχεις δει τιποτα ακομα ..προφανως γιατι δεν πρεπει να δεις κι εσυ και ολοι μας ..αλλα μεσω αυτων οι τραπεζες ειναι σε αλλα χερια .Που δεν θα χασουν.

Καλημερα ΝΙΚΟΛΑ...

michele είπε...

Καλη τραπεζα εχουμε παρει,κι ας λεει ο ΜΙΚΡΟΣ χεχε

THE JUNIOR είπε...

το ξερω μιχαλη ,αλλα σε 3/4 χρονια
θα δουμε το εργο

ΑΝ ,ΠΟΙΟΕΣ ,ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ


ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ παλι το γυρισαμε

αντε φευγω τωρα

michele είπε...

Kαλες βουτιες ΜΙΚΡΕ..!

michele είπε...

Υψηλο ημερας ,στα μουλωχτα βεβαια.. παμε 844 και βλεπουμε

michele είπε...

Μερικες φορες ειναι "ευκολο" το χρηματιστηριο ..

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα

michele είπε...

Καλησπερα Γιαννη..τρακαρισμα στο 845,22 και επιστροφη να αυξηθει και λιγο ο τζιρος..

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Mικ ο 20άρης δεν είναι εκεί που τράκαρε; Βάλτε όλοι ένα χεράκι να τον περάσουμε για να δούμε καλύτερες μέρες.

michele είπε...

θελουμε ενα καλυτερο κλεισιματακι στον 25 αρη Βαλια να ειναι πανω απο τον εκμο 20 ημ στις 287 για να πουμε οτι κατι κανουμε χεχε

michele είπε...

1. INTRASOFT INTERNATIONAL - ΙΝΤRΑΚΑΤ
2. ΑΤΕΣΕ – ΜΕΤΚΑ
3. ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ - LG CNS

Σημαντική επενδυτική συμμετοχή με την κατάθεση τριών (3) τελικών δεσμευτικών προσφορών για το έργο ΣΔΙΤ του Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου των αστικών συγκοινωνιών Αθηνών

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

αααα πολλά ζητάς μου φαίνεται.

michele είπε...

Οχι ρε συ 2 ποντους πανω δεν ζηταμε πολλα

Θανασης Κ είπε...

μηπως στο ΓΕΚ υπαρχει ογκος χωσιματος..εστω και βραχυπροθεσμα??

michele είπε...

ογκος βιαστικων υπαρχει..

μπαρμπαλιας είπε...

Ραντεβού στα γουναράδικα; Πιθανόν!

http://antilogos-gr.blogspot.com/2013/07/blog-post_89.html#more

ενα αρθρο της κυραΣοφιας...επικαιρο

michele είπε...

ελα μωρη ΕΥΡΩΒ..

νικος φαληρο είπε...

ΕΥΡΩΒ λιγο προσοχη

michele είπε...

Εχασα οριακα το 6,41 στη ΔΕΗ, φτου...

νικος φαληρο είπε...

αντε με το 0,649

μπαρμπαλιας είπε...

ΓΕΚ..κλασσικη περιπτωση ...
του δεν υπαρχει φραγκο στην αγορα..

michele είπε...

Aνακαταταξεις γινονται λεμε...

michele είπε...

Πονηρι κλεισιμο, με ΒΙΟΧΚ-ΜΕΤΚΑ στο υψηλο ημερας οπως ΤΙΤΚ και ΦΦΓΚΡΠ

michele είπε...

..και ΜΟΗ..

michele είπε...

Παμε επανω απογευματινη αναρτηση..
καλο απογευμα Νικολα