Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

X.A.A. LIVE 

        
                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ..ΚΟΠΗ ΚΛΗΣΕΩΝ...



Της Μελίνας Καραπαναγιωτίδου

 Είχα την εντύπωση ότι τα αποδεικτικά σπουδών είναι τίτλοι γνώσεων, ικανοτήτων και κατάρτισης. Οι απόφοιτοι πανεπιστημίων είναι επιστήμονες, ο καθένας στον τομέα του και μετά από χρόνια εκπαίδευσης και γνώσεων αποκτούν επαγγελματικές δεξιότητες. Όμως άκουσα με έκπληξη έναν νεαρό πρώην δημοτικό αστυνομικό να διαμαρτύρεται αγανακτισμένος και να φωνάζει ότι έχει… μεταπτυχιακό και πώς δεν είναι δυνατόν να απολύονται άνθρωποι με περγαμηνές και πτυχία! 

Πέραν του γεγονότος ότι δεν απολύονται αλλά μετατάσσονται στην ΕΛΑΣ, είμαι σίγουρη ότι στις ανώτατες σχολές δεν υπάρχει …ειδικότητα του  δημοτικού αστυνομικού πχ στο σπουδαίο έργο της… κοπής κλήσεων για παράνομη στάθμευση! Συνεπώς  ο διαμαρτυρόμενος δημοτικός αστυνομικός και μάλιστα μεταπτυχιακός, μάλλον σπούδασε μία άλλη ειδικότητα. Μπορεί να ήταν αρχιτέκτονας, ή μηχανικός, ή γεωλόγος, πιθανότατα οικονομολόγος.

Όμως γιατί  -νεαρέ μου- δεν ακολούθησες ένα ελεύθερο επάγγελμα για να αναδείξεις τις γνώσεις που απέκτησες στο πανεπιστήμιο ενώ πλήρωσε ο λαός και οι φορολογούμενοι τα δίδακτρα και τα έξοδα της δωρεάν παιδείας   (κτήρια, εργαστήρια, καθηγητές) και με αυτό τον τρόπο να ξεπληρώσεις στην κοινωνία που σε σπούδασε;

Πόσες ικανότητες χρειάζεται και γιατί επικαλείσαι τα πτυχία σου, για να «σουλατσάρεις» στο δρόμο και να σημειώνεις σε ένα ροζ χαρτάκι τον αριθμό ενός αυτοκινήτου; Από πότε τα αποδεικτικά ανώτατων σπουδών και ικανοτήτων είναι προϋποθέσεις για να εργάζονται οι άνθρωποι σε χαμηλών γνωστικών επιπέδου πόστα;

Γιατί μην μου πείτε ότι αυτή τη δουλειά δεν θα μπορούσε με επιτυχία να κάνει ένας τελειόφοιτος γυμνασίου ή λυκείου; Την ίδια έκπληξη δοκίμασα όταν άκουσα έναν άλλο νεαρό απόφοιτο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης,που επίσης επικαλέστηκε το πτυχίο του ως επιχείρημα μη απόλυσής του από τον κλάδο των φυλάκων σχολικών κτιρίων.

Σκέφτομαι ποια είναι ακριβώς η δουλειά ενός φύλακα σε σχολείο. Θα πηγαίνει το απόγευμα στο κτίριο που προσέχει. Μετά θα φτιάχνει έναν καλό φραπέ και θα ανοίγει το ραδιόφωνο για παρέα. Αν είναι αρκετά ευσυνείδητος μπορεί να ρίχνει και καμιά βόλτα στον προαύλιο χώρο, έτσι για να ξεμουδιάζει από το αραλίκι στις καρέκλες.Όμως εξηγείστε μου γιατί χρειάζεται πτυχιούχος γι αυτή τη δουλειά; Και μάλιστα να παίρνει και περισσότερα μόρια,ενώ ίσα ίσα θα έπρεπε να …αποκλείεται από τέτοια καθήκοντα.  Εξηγείστε μου γιατί χρειάζονται οι σχολικοί φύλακες.Αυτή τη δουλειά δεν μπορεί να την κάνει ένας ηλεκτρονικός συναγερμός, μερικές κάμερες και δύο φωτοκύτταρα που κοστίζουν ελάχιστα;

Μάλλον για τον ίδιο λόγο που προτιμάμε πτυχιούχους στις ΔΟΥ και τις δημόσιες υπηρεσίες ως πρωτοκολλητές,ή διδάκτορες στην κοπή εισιτηρίων στα διόδια, ή μεταπτυχιακούς ως κηπουρούς ή κατόχους πανεπιστημιακών τίτλων ως φύλακες στα μουσεία κ.α.

Αυτή είναι η κατάντια της Ελληνικής κοινωνίας ως αποτέλεσμα του πελατειακού κράτους.Οι σπουδές των ανθρώπων δεν είναι εφαλτήριο για εργασιακή καταξίωση, ούτε προσόν απόκτησης δεξιοτήτων, προόδου και επιτυχίας,αλλά το μέσον να αποκτήσουμε μόρια για να εργαστούμε στο δημόσιο σε πόστα και υπηρεσίες που είτε δεν υπάρχει λόγος λειτουργίας τους (αφού επινοήθηκαν μόνο και μόνο για να απασχολούν), είτε είναι κατώτερα των ικανοτήτων όσων εργάζονται σε αυτά.

Θα μου πείτε είναι κρίμα οι άνθρωποι να χάσουν τις δουλειές τους.
-Κρίμα και για μένα που πληρώνω τη βενζίνη με τον υπέρογκο ειδικό φόρο στα καύσιμα ακριβότερα σχεδόν από όλη την Ευρώπη,για να εξοικονομεί το κράτος τους μισθούς στα ΕΛΠΕ.
-Κρίμα είναι και ο εργάτης που ξυπνά τα χαράματα για να πάει στο εργοστάσιο και να δουλέψει σκληρά και να αμειφθεί με 580 ευρώ,αλλά πληρώνει ακριβά τα δημοτικά τέλη που αυξήθηκαν 100% τα τελευταία χρόνια,για να εξοικονομούν οι Δήμοι τους μισθούς των υπεράριθμων υπαλλήλων τους.
-Κρίμα είναι και οι επιχειρήσεις που χαροπαλεύουν αλλά πληρώνουν το φυσικό αέριο 80 και 90 % περισσότερο από τους Ευρωπαίους ανταγωνιστές τους για να εξοικονομούν οι κρατικές ΔΕΚΟ τους μισθούς των προνομιούχων υπαλλήλων τους.
-Κρίμα είναι και ο μαγαζάτορας που ξεροσταλιάζει στην μικρή του επιχείρηση και καταβάλει στο ασφαλιστικό του ταμείο 420 ευρώ το μήνα για να παίρνουν κάποιοι πενηντάρηδες συνταξιούχοι 2000 και 2500 ευρώ σύνταξη,ενώ ο ίδιος μετά από 35 χρόνια δεν θα πάρει ούτε 600 ευρώ.
-Κρίμα για όλους εμάς που δεν είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι και κάθε μέρα ζούμε τον εφιάλτη της ανεργίας και μειώθηκε το αφορολόγητο,αυξήθηκαν οι συντελεστές, αιμορραγούμε από τα τιμολόγια της ΔΕΗ,της ΕΥΑΘ  (που χρεώνει και το ακάθαρτο νερό που φεύγει από την αποχέτευση), και τα χαράτσια διαδέχονται τους φόρους και τις έκτακτες εισφορές.


Και αν υπάρχει ένας λόγος για να λυπάμαι τους πτυχιούχους δημοσίους υπαλλήλους,αυτός δεν είναι ότι θα απολυθούν.Τους λυπάμαι γιατί σπούδασαν όχι για να αποκτήσουν επαγγελματικές γνώσεις και εφόδια ζωής, αλλά γιατί ο σκοπός τους ήταν να γίνουν …δημόσιοι υπάλληλοι οπουδήποτε, σε…οποιαδήποτε θέση αρκεί να έχουν εργασιακή ασφάλεια, ακόμη και σε υπηρεσίες που άνετα θα έφερναν σε πέρας και αναλφάβητοι…

www.karfitsa.gr

69 σχόλια:

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

giannhs kon είπε...

Μετά την ολοκλήρωση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών της εταιρείας «ATTICA BANK», αλλάζει ο συντελεστής στάθμισης των μετοχών της εταιρείας, σε όλους τους δείκτες στους οποίους συμμετέχει, από 19% σε 47%.
Αναλυτικά, η αλλαγή θα επηρεάσει τη σύνθεση των παρακάτω δεικτών:

FTSE/Χ.Α. - Χ.Α.Κ. Τραπεζικός Δείκτης

FTSE/X.A. Δείκτης Αγοράς

FTSE/X.A. Mid Cap

FTSE/X.A. Τραπεζών

Οι αλλαγές θα πραγματοποιηθούν πριν την έναρξη των συναλλαγών της συνεδρίασης της Τετάρτης 24 Ιουλίου 2013.

Λευτερης είπε...

Καλή σας ημέρα. Καλημέρα Γιαννη. Ευχαριστώ Μιχάλη και καλή σου ημέρα.

Unknown είπε...

17/07/13 - 10:02 γράφτηκε από Π.Θ (IP: XXX.132.114.145)

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ............

ThitaDelta είπε...

... για πάμε

καλημέρα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

Andreas D. είπε...

Καλημέρα σε όλους.

Η άνοδος ξεκινάει με Α(λφα)

profit είπε...

Καλημέρα σας φίλοι μου
Μιχάλη ιντρακομμμμμμμμμμμμ

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα! Πολυ κομματι η ΑΛΦΑ.. ,διασπα τον εκμο50 ημ

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Η El Dorado Gold αποφάσισε να μην προχωρήσει την εξόρυξη χρυσού και στις Σκουριές μέχρι το 2016.


Πηγή:www.reporter.gr

ThitaDelta είπε...

... 7 μύρια στο 1ο μισάωρο

πάνε τα μπάνια του λαού

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Δεν έχει τέλος ο Γολγοθάς του Λάκη Γαβαλά που συνελήφθη ξανά για χρέη στο Δημόσιο
ΠΡΟΣΟΧΗ: στο Γ Ο Λ Γ Ο Θ Α Σ !!!

michele είπε...

Δεν του παιρνουν εκεινο το ακινητο,αντε μας πρηξανε με το Λακη

124,5 για το ΔΤΡ εχουμε πει,εκει περναει ο εκμο 12 ημ
122,91 τωρα

profit είπε...

να και το βιοσκ

michele είπε...

εκει στο 821 ..να κατσει λιγο να μας τα πρηξει

michele είπε...

Απο 1ης Αυγουστου η μειωση του ΦΠΑ στην εστιαση.
Μας τα επρηξαν βεβαια -σιγα το θεμα-να δουμε και αν αποδωσει και αν ειναι μονιμο η προσωρινο

michele είπε...

Για μενα εχει ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΗ και οχι ιδιαιτερα ουσιαστικη σημασια..
για πρωτη φορα ενας φορος μειωνεται

Αν η Ελλαδα δεν φτασει στο flat rate 15% προκοπη δεν θα δει

Andreas D. είπε...

821 μονάδες...
821 μονάδες...
821 μονάδες...
...Μιχάλη, μου τα έχει πρήξει...

michele είπε...

Ελα εσπασαν χαχα

michele είπε...

Επιταχυνση της ΜΙΓ πανω απο 0,2780

Andreas D. είπε...

θέλω επιτάχυνση του ΑΛΦΑΤΠ... χαχαχα

michele είπε...

Καλα δεν σου φτανει το +2,35%?? κατι τετοιοι πλεονεκτες υπαρχουν στην αγορα

Andreas D. είπε...

Μιχάλη, θέλω διπλά ή τίποτα ...
επίσης θέλω να ανέβει & η ΠΕΙΡ γιατί μου έδωσαν ΠΕΙΡΤΠ στο 0,4030...
άκου εκεί...πλεονέκτης...

michele είπε...

Ειδαμε και την ..επιταχυνση ΜΙΓ

κατι θα κανουμε και με το ΠΕΙΡΤΠ
ΣΗΜΑΣΙΑ στο 124 του δεικτη τραπεζων

και βεβαια σε επιπεδο ΓΔ το 830

michele είπε...

1,99 ο ακμο 200 ημ της ΓΕΚ
4,25 και 4,37 το συστημα των 2 κινητων 200 ημ εκθετικου και απλου του ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ

επιμενω στους 200 αδηρες γιατι ειναι ο βασιλιας των κινητων

michele είπε...

Νατο και το 830..

Andreas D. είπε...

1,99...
1,99...
1,99...
...Μιχάλη, μου τα έχει πρήξει... χαχαχα

μπαρμπαλιας είπε...

κλσ.μαζευτηκα.

michele είπε...

Γιατι Ανδρεα μου δεν εχω..προειδοποιησει?? χαχαχα

καλως τον Λιακο..

νικος φαληρο είπε...

καλησπερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους

michele είπε...

Καλησπερα Νικολα..οριστε εφυγε και το 1,99 της ΓΕΚ να μην το βλεπει ο φιλος μου ο Ανδρεας

Andreas D. είπε...

Μαι Μιχάλη, είναι αντιαισθητικό...

makis είπε...

Καλησπέρα σε όλη την παρέα.

michele είπε...

Καλησπερα Μακη.. αρκετη ωρα πανω απο το 830 ,θα πρεπει να το κατοχυρωσει

νικος φαληρο είπε...

μεχρι τωρα πιστευα οτι αν ανεβαινει ο υποκειμενος τιτλος θα ανεβαινει και το γουαραντ και μαλιστα κατ αναλογια μοχλευσης δηλαδη αριθμου μετοχων που περιεχει. Δεν το βλεπω εκτος κι αν γινεται με χρονικη καθυστερηση.Και δεν καταλαβαινω μαθηματικα γιατι.Η μεταβλητοτητα του υποκειμενου τιτλου ενδοσυνεδριακα μπορει να ειναι αρνητικος παραγοντας στην τιμη του γουαραντ;Αν καποιος φιλος γνωριζει τον μαθηματικο τυπο που τα διεπει και μπορει να δωσει τα φωτα του ας γραψει.Ευχαριστω.

ThitaDelta είπε...

... το 859 πρέπει να το δούμε σήμερα

giannhs kon είπε...


Καλό μεσημέρι σε όλους

ΝΙΚΟΛΑ έτσι το έχω διαβάστε έτσι σου το μεταφέρω



Η δίκαια τιμή ενός warrant καθορίζεται από έναν μαθηματικό τύπο που λαμβάνει υπ όψιν στοιχεία όπως η τιμή της μετοχής, η τιμή εξάσκησης και η μεταβλητότητά της. Ο τύπος αυτός είναι το μοντέλο Black & Scholes .

michele είπε...

Νικολα, η ΑΛΦΑ ας πουμε βρισκεται στη τιμη διαθεσης
το warrant σε θεωρητικη τιμη πρεπει να ειναι μηδεν

λογω της μεταβλητοτητας και του time value εχει αξια 0,70

Πιστευω οτι καποιοι αγοραζουν ( μετοχες προς εξασκηση στο μελλον) ,γι αυτο αλλωστε και καθυστερουν οι τιμες των κοινων μετοχων να κουνηθουν.

Επομενως -υπομονη

michele είπε...

Διοτι αν θελεις να αγορασεις πολλες ( ετσι κι αλλοιως η εξασκηση θα γινει στην τιμη διαθεσης)
αγοραζεις warrants που εμπεριεχει πολλες
δεν πας στις κοινες
γιατι ετσι θα ανεβει πολυ η τιμη

νικος φαληρο είπε...

αρχιζω και το καταλαβαινω.Κανονικα βασει τιμης εξασκησης θα επρεπε ολα να ειναι 0 ή αρνητικα.Η το αναποδο βασει τιμων γουαραντς που θα επρεπε να ειναι η τιμη του υποκειμενου.Θα ρωτησω ειδικους και αν εχω νεα θα γραψω.

michele είπε...

Το warrant κινειται σαν call Νικολα σαν option αγορας
ειναι μαλιστα καλλυμμενο ( covered).
Aρνητικο δεν μπορει να ειναι

επομενως οταν η υποκειμενη αξια ( η μετοχη) ειναι ακριβως στην τιμη διαθεσης ,η τιμη του warrant εμπεριεχει την χρονικη αξια μεχρι την εξασκηση και το ποσοστο της τεκμαρτης μεταβλητοτητας

νικος φαληρο είπε...

δεν ειναι ετσι; μεταξεταστεος για το σεπτεμβριο χαχα

νικος φαληρο είπε...

ενταξει αυτο το ξερω.Θεωρητικα μιλουσα για αρνητικη τιμη.

νικος φαληρο είπε...

Θα ξεχασουν οι φιλοι αυτα που ξερουν.χιχι
Στην περιπτωση που η αξια του υποκειμενου τιτλου ειναι χαμηλοτερη της τιμης εξασκησης τι αξια μπορει να εχει το γουαραντ.Μονο τη χρονικη ελπιδα να φθασει η τιμη στην τιμη εξασκησης και την μεταβλητοτητα που υπαρχει παλι εμπεριεχοντας την χρονικη πεποιθηση προς την τιμη εξασκησης.

michele είπε...

Καλα το εφερες..η δυναμικη του warrant θα φανει οταν οι μετοχες αρχιζουν να κινουνται πανω απο την τιμη διαθεσης

ThitaDelta είπε...

... μέχρι να βγάλετε εσείς άκρη με τα warrant εμείς βλέπουμε το μαγαζί που μαμεί και δέρνει

Andreas D. είπε...

Blogger Ο/Η Andreas D. είπε...
Μιχάλη, θέλω διπλά ή τίποτα ...
επίσης θέλω να ανέβει & η ΠΕΙΡ γιατί μου έδωσαν ΠΕΙΡΤΠ στο 0,4030...
άκου εκεί...πλεονέκτης...

17 Ιουλίου 2013 - 1:40 μ.μ. Διαγραφή

michele είπε...

Που να δεις τα warrants πως θα μαμησουνε

844 ο επομενος σοβαρος στοχος

ThitaDelta είπε...

... και καλά βάλανε τούβλο στη πειρ

δηλαδή τάχαμου τάχαμου

νικος φαληρο είπε...

αντε θα το περασω το εξαμηνο κουτσα στραβα στο 5.Μας ελεγε ενας καθηγητης: 10 παιρνει ο Θεος, 8 παιρνουν τα μεγαλα κεφαλια , 7 παιρνω εγω κι εσεις ρεμαλια παιρνετε μεχρι 3,5 και σας περναω με 5 για να μη σας ξαναβλεπω.

μπαρμπαλιας είπε...

ταχαμ τουχαμ...

Unknown είπε...

ΓΔ 1300.......................

Unknown είπε...

ΣΥΒΟΤΑ ΠΑΡΓΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ..............................


ΓΔ 1300

ΕΤΕ 3,2

ΜΥΤΙΛ 6

ΓΕΚ 5

ΑΛΦΑ 0.8

ΜΙΓ 1.2

ΠΕΙΡ 1.6

michele είπε...

Λεγαν κατι τετοιες παπαριες και οι Ιταλοι καθηγητες μου Νικολα..

μπαρμπαλιας είπε...

θεοδωρακια κερναω μπυρα στο Καραβοστασι

michele είπε...

Μεσα εισαι μαγε.Στη διαδρομη θα μελετας τις γραμμες μας,για να μην παθαινεις νιλες

νικος φαληρο είπε...

χαχαχα.Απιστευτοι δικτατορες ετσι;Ειχαμε εναν και μας εβγαζε καρτες.Στις δυο κιτρινες περναμε κοκκινη, μας σημειωνε και δεν περναγαμε το μαθημα για δυο εξεταστικες.Οτι και να γραφαμε.Το ξεραμε και δεν πηγαιναμε αν μας ειχε κοκκινησει.χαχαχα

michele είπε...

χαχα ακου Νικολα,παω μια φορα -συνταγματικο δικαιο- σε μια κακομαμημενη 45 αρα

με ρωταω ,αρχιζω εγω και λεω ,ανοιγει την αλληλογραφια της,ουτε που με κοιταζει ( ολα προφορικα εκει) λεω εγω ..σταματαω καποια στιγμη ,της λεω -με παρακολουθειτε ???

ενταξει μου λεει συνεχισε ..με γραφει κανονικα ,συνεχιζω εγω
και μετα κανα 10 λεπτο μου λεει θελεις ενα 20 αρι?? ( 30 το αριστα 18 η βαση)

λεω ,αν δεν το θελω τι θα κανουμε??

θα σε ρωτησω κι αλλα μου λεει

Σκεφτομαι εγω ωχ θα με ξεσκισει ( επειδη το επαιζα λιγο τσαμπουκας) ,λεω καλα δωσε το 20 αρι
και αφου το γραφει ,υπογραφει κλπ την αρχιζω ενα μπινελικακι που δεν με προσεχετε και δεν εχετε σεβασμο και μαλακιες να βγαλω το αχτι μου,πεσαν κατι χειροκροτηματα απο την αιθουσα ,οποτε καποιους αλλους θα μαμησε την ειχα γλυτωσει εγω ...

Unknown είπε...

μιχαλακι

για σενα για να μην αγχωνεσαι

και να μην ζοριζεσαι

οτι θελουν τα παιδια απο GOLDMAN

οχι κολοτουμπες μιχαλι

ολα σχεδιασμενα απο το 2010

michele είπε...

Δεν πρεπει να εχει παραπονο ο Ανδρεας απο το ΑΛΦΑΤΠ να δουμε και που θα κλεισει βεβαια

αποδεικνυεται και το "μαιμου " περι Ρωσων στη ΡΕΒΟΙΛ αλλη ειναι η δουλεια ειπαμε

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Για πες τίποτα για το που πάμε γ κλείσιμο κ ασε τις ιστορίες απο την ασπρόμαυρη τηλεόραση... (!!!)

Unknown είπε...

να ακους και να διαβαζεις

ΠΘ και ΠΛ

μιχαλι

μπαρμπαλιας είπε...

ακιβως οπως τα λεει ο Μικες...
ολα προφορικα...
η κοπελα μου τρομαξε να περασει ενα μαθημα...γιατι η κυρια καθηγητους ειχε μεινει εγκυος με ελληνα φοιτητη που την παρατησε...
και οπου ακουγε ελλαδα ...το αλλο τερμινο...το αλλο και το αλλο...
μεχρι που πηγαν οι ελληνες φοιτητες στον πρυτανι

νικος φαληρο είπε...

χαχα τετοια να λεμε και θα φθασουμε τα διακοσια σχολια κε μικελε.Απιστευτες σκηνες.

michele είπε...

Mπαρμπα τα ζησαμε αυτα,ενας αλλος με το καθομαι λεει-Ελληνας ?? -ναι του λεω γιατι?? -δεν διαβαζουνε μου λεει οι Ελληνες χαχα

εγω ηρθα διαβασμενος του λεω ,τι μαλακας

Γιαννη ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ 830 μια χαρα κλεινει
ιδιος ογκος με χτες

michele είπε...

Μαγε ο ΠΛ λεει δεν παει ετσι 1250 .εσυ λες η γκολδαμ το θελει 1300
συνεννοηθειτε τουλαχιστον

michele είπε...

832,73 καλο κλεισιμο ΟΠΑΠ-ΟΤΕ πολυ καλοι ΣΙΔΕ στην πορεια προς 200 αρη

ΓΕΚ ολιγωρησε ,θα περασει με την δευτερη

μπαρμπαλιας είπε...

η φουρνέ τι επαθε;;;

michele είπε...

εκανε ενα πακεταουα 3,3 εκ ευρω

παμε επανω απογευματινη αναρτηση..