Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΙΝΤΚΑ

ΙΝΤΚΑ:ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Μετα την δευτερη κορυφη στην Β στα 0,6470 η μετοχη ξεκινησε διορθωτικη κινηση ,διασπωντας καθοδικα τον κμο100 ημ και τους εκθετικους 20 και 50 ημ.
Η διασπαση και της F εδωσε σημα πωλησης για τη μετοχη,που συνεχισε να διολισθαινει ΧΩΡΙΣ να καταφερει ουτε ενα κλεισιμο πανω απο τον εκθετικο 20 αρη.
Σημερα ,ο τιτλος βρηκε την στηριξη της γραμμης C κλεινοντας ακριβως πανω της στα 0,39 ευρω ( ενσωματωνοντας και τις οχι καλες ειδησεις που αφορουν τον τιτλο).
Απαιτειται ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ,διαφορετικα η μετοχη θα παει να κλεισει το gap 0,3540-0,3630,κατευθυνομενη  στα ορια της πλαγιοκαθοδικης D ( που γι αυτο τον λογο την διατηρησα στο γραφημα),και τελος στην ισχυρη  Ε στα 0,32 ευρω.
Μονο ανοδικη διασπαση του εκμο 20 ημ θα δωσει σημα για μια πρωτη τοποθετηση στον τιτλο ,γι αυτους οι οποιοι αποφευγουν τις contrarian κινησεις 

6 σχόλια:

μπαρμπαλιας είπε...

απαντησα προηγουμενως...
για να το κλεισουμε σαν θεμα.
η πιατσα ειναι γεματη με μεσιες και μαγους...
αστο να παει στο λυκο..

michele είπε...

Εγω ενας απλος επενδυτης ειμαι.Και δεν σου αρεσουν και οι..προβλεψεις μου χαχα

μπαρμπαλιας είπε...

αστο..κλειστο

michele είπε...

χαχα

THE JUNIOR είπε...

Οι αυτόματες περικοπές στον προϋπολογισμό της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών, τέθηκαν επίσημα σε ισχύ, με την υπογραφή από τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα του εκτελεστικού διατάγματος.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση Ομπάμα, οι περικοπές θα οδηγήσουν στη διακοπή λειτουργίας πολλών δημοσίων υπηρεσιών, καθώς τα μέτρα επιβάλουν, άδεια άνευ αποδοχών για εκατοντάδες χιλιάδες υπαλλήλους. Οι περικοπές αυτές θα αρχίσουν α εφαρμόζονται ουσιαστικά από τη Δευτέρα

Ο Ομπάμα ήταν υποχρεωμένος από το νόμο να θέσει σε ισχύ το αυστηρό πλαίσιο στις περικοπές των δημοσίων δαπανών, ελλείψει συμφωνίας μεταξύ Ρεπουμπλικάνων και Δημοκρατών για μια εναλλακτική λύση.

ΟΤΑΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ
ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΜΜΕ

michele είπε...

Καλως -τον βραδυνο- ΜΙΚΡΟ ..Ενδιαφερουσα ειδηση.Να τα λεμε αυτα..