Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

AΡΑΙΓ

ΑΡΑΙΓ:ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Συστημα σχηματισμου μικρου και μεγαλου πυθμενα στη μετοχη.Ο μικρος πυθμενας ολοκληρωθηκε εχοντας ως γραμμη λαιμου την Ζ .
Ο τιτλος διεσπασε ανοδικα την Ζ στα 2.30 ,εκανε retest και ..εφυγε για την γραμμη λαιμου του μεγαλου πυθμενα που περιοριζεται απο την S σημειο στο οποιο ηδη εφτασε ο τιτλος στη ζωνη 3.15-3.20.
Ειναι πολυ πιθανη σ αυτο το σημειο μια οπισθοχωρηση του τιτλου με πρωτη στηριξη την ζωνη 2.71-2.78 ,ζωνη οπου διερχεται και ο εκθ 20 εβδομαδων.
Οι δυο αλλοι κινητοι 50 και 200 εβδ,βρισκονται σε απολυτη επαφη και αποτελουν επισης ΣΟΒΑΡΗ στηριξη,σε περαιτερω υποχωρηση της μετοχης.
Η ανοδικη διασπαση της S θα δωσει την απαραιτητη ορμη για την μετοχη για το επιπεδο των 4,50 ευρω,αφηνοντας πισω τους πυθμενες που απεικονιζουν την κριση των 3 τελευταιων ετων.
Διαφαινεται επισης η κουπα που εχει διαγραφει ,εξ ου και θεωρουμε πολυ πιθανο τον σχηματισμο και του αντιστοιχου "χερουλιου" κατι που θα εξετασουμε οταν θα επιβεβαιωθει ο πιθανολογουμενος σχηματισμος.

6 σχόλια:

νικος φαληρο είπε...

ευχαριστω για το διαγραμμα κε μικελε.
Θα μελετηθει εκτενεστερα αυριο.Παω ν απλωσω.Καλο βραδυ σε ολες τις φιλες και τους φιλους.

michele είπε...

Να σαι καλα Νικολα ,καλη ξεκουραση.

Προσοχη στα δημοσιευματα περι πιθανης "εμπλοκης" της δοσης απο τους Γερμανους

ThitaDelta είπε...

... άκου Μιχάλη το προβληματισμό μου

Δεν υπάρχει τζίρος και πωλητές, άρα με λίγα κεφάλαια το πάνε όπου θέλουν.

Αν επιπλέον περνούσε και συγκεκριμένα επίπεδα, θα υπήρχε αυτοτροφοδοτούμενη άνοδος από margin και κεφάλαια εν αναμονή, αυτό θα ήταν προς το συμφέρον των περισσοτέρων, με το ανέβασμα της κεφαλαιοποίησης και των τζίρων.

Δεν το κάνουν όμως, αντίθετα κρατάν το μαγαζί στη κόψη του ξυραφιού. Άρα δεν το θέλουν πάνω, για κάποιο λόγο το κρατάνε εδώ. Και αφού είναι τόσο κάτω και κεφάλαια (αναδυόμενα και άλλα) δεν μπαίνουν, μήπως το οδηγήσουν για ένα τελικό τρομοκρατικό κάτω;

michele είπε...

Δεν το αποκλειω..ο συλλογισμος σου ειναι λογικος
γι αυτο και πριν ειπα προσοχη στην ειδηση
περι "εμπλοκης"
αλλα προς το παρον ,δειχνει κατι να περιμενει

ArTaXiA είπε...


24/07/23 - 10:34 γράφτηκε από Πίθηκα. (IP: XXX.132.114.145)

ΜΙΧΑΛΙ.....

ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΣ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΥΡΑ

ΑΡΑΙΓ ΕΧΕΙ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ..........

ΤΙ ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΜΕ ΧΕΡΟΥΛΙΑ ΓΡΑΦΕΙΣ...

ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΡΑΦΗΜΑ ΣΦΗΝΟΠΟΤΗΡΟ.

ΕΙΠΑΜΕ Η GOLDMAN ΘΕΛΕΙ ΧΑΑ 1300....................
¨
Όλα εγώ θα στα λέω Μιχάλι;

Αχαχαχαχαχα, γελάω μόνος μου....

michele είπε...

Χαχασε καλο να μας βγει..εχεις και ικανοτητες ..ηθοποιου !!