Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΣΩΛΚ

ΣΩΛΚ : ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Μετοχη -σηματωρος κι αυτη ,ως καινουργιο μελος τoυ FTSE-25 και με υψηλο δεικτη beta. O τιτλος κινειται εντος ενος μεγαλου διευρυνομενου σχηματισμου διπλης κορυφης.Κινειται επισης εντος σχηματισμου τριγωνικου σχηματισμου CR και αυτη τη στιγμη φαινεται να κατοχυρωνει και την σημαντικη ζωνη Χ μεταξυ  2.06-2.12 ,επιπεδο που βρισκεται και το 38,2% της διορθωσης της τελευταιας ανοδικης κινησης.Ταυτοχρονα στο σημειο αυτο,κινουνται οι 2 εκμο 20 και 50 ημ ( 2.12 ).
Επομενως : Επικυρωμενη ανοδικη διασπαση των 2,12 καθως και εξοδος απο τον τριγωνικο σχηματισμο CR , θα δωσει την απαραιτητη ορμη για την διασπαση και της D στα 2,24 ευρω,σημειο που θα δωσει και την ωθηση για νεα τοπικα υψηλα.
ΜΟΝΟ καθοδικη διασπαση της μακροπροθεσμης πλαγιοανοδικης γραμμης  Ε και η ΚΑΘΟΔΙΚΗ διασπαση του σχηματισμου CR  θα ΑΚΥΡΩΣΕΙ το ανοδικο σεναριο που περιγραψαμε.

1 σχόλιο:

michele είπε...

ΑΠΟΛΥΤΑ τεχνικος ο DOW καιει τους βιαστικους,αλλα προσοχη στην διπλη κορυφη που ερχεται. Θα δουμε.