Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013


X.A.A. LIVE 


        
ΔΤΡ  πριν λίγο

                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...
ΦΡΛΚ :ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ...
και
FT: ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑ FUNDS ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΜΑΣΕΙ..

Φρλκ,κλασσικη μετοχη ,σηματωρος για την ελληνικη αγορα leader στο εμποριο .Αν δεν ανεβει ο ΦΡΛΚ τα πραγματα δεν θα ειναι καλα για τους ελληνες επενδυτες εξ ου και το λατινικον..
Παρατηρηση 1) Πυθμενας  18 μηνων τυπου κουπα με χερουλι που δινει στοχο πανω και απο την D
2) Επικυρωμενη διασπαση και της Χ που οριοθετει την οριζοντια ζωνη συναλλαγων ΧR δινει μεγαλη δυναμικη στον τιτλο
3) Πιθανη πρωτη αντισταση στα 3,20 και retest στα 2,80 ειναι ενα επιθυμητο σεναριο για τον τιτλο.
4) Αν πραγματοποιηθει το 3 "μην τον ειδατε,μην τον απαντησατε".
5) Κατεβαινει ο απλος 1000 αρης  προς την D  η οποια αποτελει μια μεγαλη γραμμη λαιμου στο εβδομαδιαιο 4,50 περιπου
 6)Πανω απο 4,50 και διασπαση του 1000 ( ΟΠΟΤΕ γινει) αντιστοιχει στο "αντε γεια".
7) Προσφερεται για αποκομιση κερδων,γυριζει τεχνικα ,ειναι ομως γρηγορος,θελει γρηγορα αντανακλαστικα  και εχει καλη εμπορευσιμοτητα.Τις στηριξεις τις βρισκετε ευκολα .Στην μεγαλη διορθωση που προηγηθηκε ο ακμο 200 ημ λειτουργησε αψογα οπως φαινεται και στο διαγραμμα.
.................................................................................................................................

By Robin Wigglesworth, Sam Jones, Michael Stothard 



Τα hedge funds σημείωσαν μεγάλα κέρδη όταν στοιχημάτισαν ότι η Ελλάδα θα επιβιώσει εντός της ευρωζώνης. Ορισμένα νιώθουν ότι ήρθε η ώρα να αρχίσουν να στοιχηματίζουν ότι η χώρα όχι μόνο θα επιβιώσει, αλλά και θα ακμάσει. 

Ίσως το «ακμάσει» ακούγεται κάπως υπερβολικό, αλλά υπάρχουν ενδείξεις επαναφοράς στην ελληνική οικονομία, που πλήττεται από την κρίση. Οι βαθιές περικοπές των δαπανών θα προκαλέσουν πρωτογενές πλεόνασμα στον προϋπολογισμό φέτος, οι καταθέσεις επιστρέφουν στις τράπεζες, η επιχειρηματική εμπιστοσύνη ανακάμπτει και μετά από πέντε χρόνια ύφεση η οικονομία προβλέπεται να αρχίσει να αναπτύσσεται του χρόνου. 

Η Ελλάδα έλαβε άλλη μία ώθηση την Τρίτη όταν η Fitch ακολούθησε τη Standard & Poor’s και αναβάθμισε την πιστοληπτική αξιολόγησή της σε B minus. Αν και παραμένει στην επικράτεια του junk, ο οίκος υπογράμμισε το μεγάλο μέγεθος της επαναφοράς του προϋπολογισμού, αποκαλώντας την «την πιο φιλόδοξη στιγμή της δημοσιονομικής προσαρμογής μεταξύ των προηγμένων οικονομιών στη σύγχρονη εποχή». 

Η αναβάθμιση τροφοδότησε περαιτέρω το ήδη εντυπωσιακό ράλι των αναδιαρθρωμένων ομολόγων της Ελλάδας, στέλνοντας το yield στο 10ετές ομόλογο κατά 74 μονάδες βάσης χαμηλότερα, αρκετά κάτω από το 9%, στο χαμηλότερο επίπεδο τριών ετών. Το Χρηματιστήριο Αθηνών αναρριχήθηκε στα υψηλότερα επίπεδα από τον Αύγουστο του 2011.
Ο οργανισμός διαχείρισης του ελληνικού χρέους μιλάει ακόμη και για εκδόσεις ομολόγων τον επόμενο χρόνο, προοπτική που μέχρι πρόσφατα θα ακουγόταν τρελά αισιόδοξη. Σήμερα οι τραπεζίτες και οι επενδυτές δηλώνουν ότι είναι εφικτή η πώληση βραχυπρόθεσμων ομολόγων. 

Η βελτίωση στις προοπτικές της χώρας μάλιστα έχει αρχίσει να φιλτράρεται στον επιχειρηματικό κλάδο, που μπορεί και πάλι να εκδώσει ομόλογα, καθώς οι επιχειρηματίες σπεύδουν να αξιοποιήσουν την προβλεπόμενη ανάκαμψη. 

Τα Ελληνικά Πετρέλαια άντλησαν μέσα στον μήνα 500 εκατ. ευρώ και η Frigoglass πούλησε για ομόλογο 250 εκατ. ευρώ στις αρχές της εβδομάδας. 

«Οι αγορές έχουν ανοίξει και είναι πλέον δεκτικές ακόμη και σε εταιρίες με έδρα στην Ελλάδα,» δήλωσε ο Torsten Tuerling, διευθύνων σύμβουλος της Frigoglass. «Είχαμε δυναμικό ενδιαφέρον από Έλληνες επενδυτές, αλλά είχαμε και τεράστιο ενδιαφέρον από διεθνείς επενδυτές επίσης». 

Hedge funds όπως τα Farallon Capital Management, York Capital Management, QVT Financial και Dromeus Capital έχουν προεγγραφεί για να συμπληρώσουν τη μετοχική έκδοση της Alpha Bank, δεύτερης μεγαλύτερης ελληνικής τράπεζας, και άλλα hedge funds εκτιμάται ότι σκέφτονται να συμμετάσχουν σε άλλες ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών. 

«Προφανώς είναι θέμα κρίσης: Πρέπει να αποφασίσεις αν πιστεύεις ότι η Ελλάδα έπιασε πάτο», δήλωσε ο Αχιλλέας Ρισβάς, managing partner του Dromeus, ενός hedge fund που συστάθηκε ειδικώς για να στοχεύει επενδυτικά στην Ελλάδα. Πάντως «η Ελλάδα έχει ένα από τα περιβάλλοντα με τις μεγαλύτερες δυνητικές αποδόσεις διεθνώς». 

Ίσως η πιο σημαντική ένδειξη για τη μεταστροφή στις απόψεις για τη χώρα είναι το ράλι στα ειδικευμένα χρεόγραφα των οποίων οι αποδόσεις εξαρτώνται από την οικονομική ανάπτυξη της χώρας. 

Τα κέρδη αυτών των τίτλων οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στην επαναγορά που χρηματοδότησε η ευρωζώνη και στην αποκλιμάκωση των πιθανοτήτων να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ και άρα να κηρύξει στάση πληρωμών στα χρέη της. Αν και δεν αποκλείεται μία ακόμη, βαθύτερη, αναδιοργάνωση χρέους, το «κούρεμα» αναμένεται να πέσει κυρίως, αν όχι εντελώς, στα δάνεια του επίσημου τομέα της ευρωζώνης, δεδομένου ότι τα ιδιωτικά ομόλογα αποτελούν ένα μικρό, νομικά περίπλοκο κομμάτι της συνολικής πίτας του χρέους. 

Ωστόσο τα αποκαλούμενα warrants επί του ΑΕΠ -που εκδόθηκαν σαν γλυκαντικό στους ομολογιούχους οι οποίοι «κουρεύτηκαν» στην περσινή αναδιοργάνωση- έχουν επίσης αρχίσει να εμφανίζουν κατακόρυφη άνοδο, δείχνοντας ότι ορισμένοι επενδυτές αισιοδοξούν ότι η Ελλάδα βρίσκεται στα πρόθυρα βιώσιμης ανάπτυξης. 

«Η Ελλάδα δημιουργεί την αίσθηση πως έχει πραγματικά στρίψει στη γωνία», σχολίασε στέλεχος μεγάλου αμερικανικού hedge fund. «Η έξοδος από το ευρώ προφανώς έχει κλείσει ως ενδεχόμενο, εδώ και καιρό μάλιστα. Το ζήτημα τώρα είναι η ανάπτυξη». 

Θεωρητικώς, τα warrants υπόσχονται να πληρώνουν κουπόνι κάθε χρόνο από το 2015 ως το 2042, αλλά μόνο αν η ετήσια πραγματική ανάπτυξη της Ελλάδας και το επίπεδο του ονομαστικού ΑΕΠ φτάσουν σε προκαθορισμένα επίπεδα. 

Αυτό είναι μεγάλο εμπόδιο, δεδομένου ότι η οικονομική ύφεση υπήρξε πολύ πιο βαθιά και μακροχρόνια απ’ όσο αναμενόταν. Στην οικονομική αργκό, τα warrants είναι ουσιαστικά «εκτός χρήματος». 

Ωστόσο τα warrants εκτινάχθηκαν πάνω από το ορόσημο του 1 σεντς στο ευρώ χθες, σε σχέση με τιμή μόλις 0,22 σεντς τον περασμένο Μάιο, όταν πολλοί φοβούνταν ότι η Ελλάδα οδεύει προς την έξοδο από το ευρώ και σε συνακόλουθη οικονομική καταστροφή. 

Οι αναλυτές της Deutsche Bank δεν περιμένουν να αρχίσουν να πληρώνουν τα warrants πριν από το 2023, αλλά πιστεύουν ότι σήμερα είναι καλύτερη επενδυτική πρόταση από τα κρατικά ομόλογα - με την προϋπόθεση ότι θα πληρώσουν. 

Σε κάθε περίπτωση, πολλοί επενδυτές και αναλυτές προειδοποιούν ότι οι ενδείξεις ελληνικής ανάκαμψης μπορεί να είναι οφθαλμαπάτη. Ο Gabriel Sterne, οικονομολόγος της Exotix, τονίζει ότι παρά τις ενθαρρυντικές ενδείξεις συνεχίζουν να υπάρχουν πολλά προβλήματα στην Ελλάδα. 

Η οικονομία συρρικνώθηκε 5,3% στο 12μηνο κατά το α΄ τρίμηνο. Αν και είναι η μικρότερη ετήσια συρρίκνωση μετά το γ΄ τρίμηνο του 2011, καταδεικνύει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Αθήνα.

Ακόμη κι αν επανεμφανιστεί οικονομική ανάπτυξη του χρόνου, εξακολουθεί να εκφράζεται έντονος σκεπτικισμός για τις μακροπρόθεσμες μελλοντικές προοπτικές της Ελλάδας, με δεδομένα την απουσία εξαγωγών και το δανειακό βάρος που θα πιέζει τη χώρα επί δεκαετίες. 

«Βασανίζομαι να αντιληφθώ τη μακροπρόθεσμη εικόνα για την Ελλάδα,» σχολίασε μεγάλος Ευρωπαίος επενδυτής. «Είναι ξεκάθαρο ότι οι μεγάλοι κίνδυνοι έχουν κοπάσει, αλλά τι οικονομικό μοντέλο έχουν εκτός από τον τουρισμό;». 


* To Εuro2day.gr ενθαρρύνει τον διάλογο και την έκφραση απόψεων από τους αναγνώστες. Σχολιάστε το άρθρο και πείτε την άποψή σας δημόσια για όσα συμβαίνουν και μας αφορούν όλους. Αν θεωρείτε το άρθρο σημαντικό, διαδώστε το με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης.



ΠΗΓΗ: FT.com       www.euro2day.gr

123 σχόλια:

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα στους φιλους

απο το κυριο αρθρο του euro2day...
http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/777754/Article.aspx

...Ο Κωστής Χατζηδάκης, υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με την κινεζική εταιρεία Huawei. Η τελευταία τα επόμενα τρία χρόνια θα εγκαταστήσει στην Ελλάδα ένα σημαντικό διαμετακομιστικό κόμβο για προϊόντα της και ένα κέντρο έρευνας και καινοτομίας. Ο υπουργός Ανάπτυξης υπέγραψε επίσης Μνημόνιο Συνεργασίας με την ZTE, προκειμένου να καταστήσει το λιμάνι του Πειραιά διαμετακομιστικό κέντρο (transit and logistics hub) για τα προϊόντα της ZTE στην Ευρώπη και την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Η εταιρεία είναι εκ των πέντε κορυφαίων κατασκευαστών τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού παγκοσμίως.
..........
ο εστι μεθερμηνευομενον..
ΟΛΠέ και η μικρη ΕΛΓΕΚΑ ..που τις δυο τελευταιες συνεδριασεις κανει κομματια...
παντως και τα δυο χαρτια δεν εχουν δωσει ακομη τα...αναμενομενα στους πιστους,σε σχεση με τα επερχομενα...

μπαρμπαλιας είπε...

τωρα για τις τραπεζες...
στηθηκε ολοκληρο παραμυθι τρομοκρατιας-πρωτοστατουντος του χαζο(;)Λεονδα...
ο οποιος λειτουργησε ως αλλος ΓΑΠ...
καταπιεζοντας "η συνεργων στην μηδενοποιηση των τραπεζικων μετοχων..
οπως επραξε και με την πορεια του ΓΔ...
Τωρα-ολως τυχαιως-οι τραπεζικες μετοχες απεκτησαν αξια...
αλλα οι ποπολαραιοι δεν εχουν...
ασε που εχουν ως κατοχοι ΑΤΕ,ΤΤ κλπ αστεριων..-κυριολεκτικα χασει κοπους ζωης...
βεβαια ο καθενας μπορουσε να ακολουθησει την δικη του τακτικη...
και μιλαω για τους αμεσα εμπλεκομενους...
γιατι ο κοσμος εξω ακομη,ζεματισμενος οντας...
δεν θελει να ακουσει για χρηματιστηριο...

Λευτερης είπε...

Καλή σας ημέρα. Δικαιώματα σήμερα. Για να δούμε.

Λευτερης είπε...

Ηλία και στα δυο σου σχόλια, έτσι είναι όπως τα λες. Από το δεύτερο σχόλιο ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του. Το ευχάριστο είναι ότι η κατάσταση με τις τράπεζες είναι αναστρέψιμη (να βγαλουμε την χασουρα), δεδομένου ότι οι καλές μέρες είναι μπροστά μας πλέων.

Unknown είπε...

καλημερα στην ομορφη παρεα ,καλημερα Μπαρμπα,εχεις δικιο ,ο κοσμος ειναι μακρια απο Χαα ,και ουτε να ακουσει ,,αλλα δεν πειραζει αυτα αλλαζουν γρυγορα καμια φορα......Ειναι αυτο που λενε το φυσσας και δεν κρυωνη !!...Γι αυτο και εμεις ΦΟΥ ΦΟΥ Φουρλης,το φυσας και απογειωνη

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα 2,83ευρω πιστωθηκαν τα δικαιωματα
Ω ρε τι εχει να γινει..εφυγα τα λεμε

Bondexj είπε...

gm gents

μπαρμπαλιας είπε...

οι πακεταδοροι αγοραζαν και οι περισσοτεροι εξ υμων απορουσαμε...
και ψιλοακολουθουσαμε...
2,83 το δικαιωμα...
ο χαμος και στις αλλες δυο που δεν εχουν κοψει ακομη...

makis είπε...

Καλημέρα σε όλη την παρέα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

Γεράκι είπε...

Καλημέρα σε ολους κ ολες...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους.

ThitaDelta είπε...

...ξεαλφαδιάστηκε το ΑΛΦΑΔ

καλημέρα σε όλους

ThitaDelta είπε...

... ένα αλφάδι σε πόσες μετοχές αντιστοιχεί;

john deer είπε...

καλημερα ...τι παιζει με το δικαιωμα?

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

1.64 το αλφαδ

michele είπε...

Δεν ακουμπανε οι μη εχοντες ακομα ,καλημερα και παλι

ThitaDelta είπε...

... ένα αλφάδι σε πόσες μετοχές αντιστοιχεί;

john deer είπε...

χρηματιστηριακα πορταλ καπιταλ και γιουρο2ντει και δεν εχουν τιμες για δικαιωμα ενω εχει γινει τοσος λογος!!!!!!

Θανασης Κ είπε...

michele δωσε εαν θες ενα σημαδι για το δικαιωμα....

Γεράκι είπε...

αυτο που κανει η πειρ...δεν υπαρχει...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Ονοιρο ζω μη με ξυπνατε χαχα

Bαγγελης gelato είπε...

καλημερα σε ολους

michele είπε...

Το δικο μου σημαδι ειναι, οι εχοντες πουλανε, οι μη εχοντες περιμενουν .
Προσωπικη αποψη.Για δικαιωματα μιλαω

michele είπε...

-7,79 η ΕΕΕ ΧΑΧΑΧΑ

john deer είπε...

το αναψυκτικο γιατι γκρεμιζεται?

ThitaDelta είπε...

... η ΕΤΕ μάλλον θα πάει για διορθωτικό 4 (RSI δεν υπάρχει)

μήπως είναι μόνο ημερήσιο;

Προσωπική άποψη (απλώς σκέφτομαι φωναχτά)

michele είπε...

Για να κοροιδευει το συστημα ρε John

michele είπε...

αμα καταλαβαινα και τις λες Δημητρό χαχα

michele είπε...

και τι *

michele είπε...

16 εκ ευρω εχει ΗΔΗ κανει το ΑΛΦΑ δικαιωμα ,που θα παει αυτη η ρευστοτητα???

Προκειται για αερα λεφτα οπως καταλαβαινετε

μπαρμπαλιας είπε...

Δημητρακηηηη κλμ
κανε μια βουτια στα δικαιωματα....
στο 1.51
και οταν μπουνατσαρει φευγουμε

Θανασης Κ είπε...

ειτε στις τσεπες σαν κερδος ειτε μηπως περιμενουν να ξαναμπουν χαμηλωτερα??

john deer είπε...

πανε μαλλον στην πειραιως οπου θα επαναληφθει το εργο

Θανασης Κ είπε...

μικελε τι κανει το δικαιωμα??

michele είπε...

ειναι στο -46% στο 1,53

Θανασης Κ είπε...

ακομα το κοιταμε??? 60 μυρια ηδη ο τζιρος...μικρε που εισαι???

michele είπε...

Τι εννοεις ακομα το κοιταμε?

Θανασης Κ είπε...

οι μη κατοχοι ακομα δεν γινονται κατοχοι[δικαιωματων εννοω]

john deer είπε...

για να προσπαθησουμε να το κατανοησουμε καλυτερα....εγω που δεν ειχα ποτε μετοχες αλφα...μπαινω και αγοραζω δικαιωματα.
ποσα δικαιωματα πρεπει ν αγορασω ωστε να κανω μια μετοχη?

makis είπε...

Μήπως να περιμέναμε για τα δικαιώματα τις επόμενες ημέρες?Θα πάνε κάτω από ευρώ?Μιχάλη μια δίκαιη τιμή ποιά θα ήτανε?

michele είπε...

Αγοραζεις 1000 δικαιωματα που αντιστοιχουν σε 1944 μετοχες +warrants

michele είπε...

Mακη δεν μπορεις να υπολογισεις "δικαιη τιμη" σε τραπεζες σ αυτη τη φαση
απλα κανω μια σκεψη: Οι μεγαλοι που θελουν να μπουν στην αυξηση αγοραζοντας δικαιωματα ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ να πανε οσο πιο χαμηλα γινεται και μετα να τα σαρωσουν

makis είπε...

Με τιμή δικαιώματος 1.50 δεν άντιστοιχεί σαν να αγοράζουμε αλφα σε διπλάσια τιμή περίπου απ΄ ότι έχει στο ταμπλό?Βέβαια θα έχουμε τα warrants.Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

john deer είπε...

κανοντας χοντρικα τον υπολογισμο με 1,50 τιμη δικαιωματος προκυπτει τιμη μετοχης 0,772 αντι 0,645 που ειναι στο ταμπλο...αρα σ αυτη τη φαση δ συμφερει....αλλλα οιος ξερει τι θα γινει τις αλλες μερες...πχ αν κανει ραλυ η τιμη τοτε θα συμφερει η τιμη του δικαιωματος....μεχρι και αρμπιτραζ σηκωνει

john deer είπε...

δε*
ποιος**

Γεράκι είπε...

Προς το παρον το χαρτοφυλακιο μου ματωνει αρκετα....

michele είπε...

Επειδη το δικαιωμα εμπεριεχει το warrant που στην ουσια ειναι ενα option δεν μπορουμε ευκολα να υποογισουμε τιμη

john deer είπε...

και το δικο μου γερακι....ως μη περιεχον τραπεζικες

michele είπε...

ΑΝΕΒΗΚΕ ενα διαγραμμα απλο του ΔΤΡ ( πριν λιγο σε live)

KANTE REFRESH να δειτε που ειναι

Γεράκι είπε...

Είναι αυτα που εγραφα χτες...υπαρχουν ευκαιριες για αγορες..οποιος πιστευει οτι κραταμε θετικο momentum..αρκετα χαρτια σε ωραιο σημειο..

michele είπε...

Γερακι οι ΔΕΙΚΤΕΣ στρεβλωνονται σημερα κυριως απο την ΕΕΕ

οποτε παρουσιαζονται σε συγκεκριμενα χαρτια ευκαιριες που δεν "φαινονται" γιατι ολοι λοιτανε τις τραπεζες χαχα

michele είπε...

*κοιτανε

Γεράκι είπε...

ημουν ξεκαθαρος..κ εδωσα το ιδιο μήνυμα... ;)

μπαρμπαλιας είπε...

ειπα στο φιλο ΔΘ...

Δημητρακηηηη κλμ
κανε μια βουτια στα δικαιωματα....
στο 1.51
και οταν μπουνατσαρει φευγουμε

17 Μαΐου 2013 - 11:12 π.μ.

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ...ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ!!!

ΕΛΒΕ...ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΜΟΝΗ..

ΑΑΑΑ ΜΙΧΑΛΗ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΙΓ ΧΘΕΣ..

Στα χαμηλα...εεε χασαμε το 0,36.. πηραμε 0,39.

ΦΕΥΓΩ ΠΑΛΙ....

Θανασης Κ είπε...

εφυγε το δικαιωμα ???

ThitaDelta είπε...

... σωστός ο Ηλίας!

είπαμε χθες Ηλία δεν ξέρουμε το τυρί να μην ξέρουμε και τη φάκα πάει πολύ, χεχε

... η σκέψη μου πλησιάζει του Μιχάλη

μπαρμπαλιας είπε...

εκεινη η μαριολα η ΙΝΚΑΤ...
περιμενα πολλα περισσοτερα σημερις

michele είπε...

Xαθηκα ,γιατι κανω υπολογισμους

Θανασης Κ είπε...

και τι συμπερανες??

Bondexj είπε...

mic poly complex ta calcs..:)

Γεράκι είπε...

ΕΛΛ - δεν ξεχναμε πως ειμαστε της μεγαλης φυλής ΕΛΛ!!!!! οπως λεει κ ο Λιακο...

μπαρμπαλιας είπε...

ξεκουνησε και η ΕΛΛαδιτσα

Γεράκι είπε...

ελα βρε κυριε Μπαρμπα..στο ιδιο λεπτο?....για το ιδιο χαρτι?...λες κ μιλαμε στο τηλεφωνο...!!!!

μπαρμπαλιας είπε...

κερι και φροκολο....

michele είπε...

Για την ΕΛΛ δεν λεω ,καθοτι εχω μιλησει 2-3 ευρω νωριτερα χτες εγινε η διασπαση οποτε...


Παμε τωρα.
Ειχε καποιος 1000 μετοχες ΑΛΦΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΠΗ.

αρα ειχε βαλει 1360 ευρω.( Δεν λεω αν την αγορασε πιο πριν, ακομα καλυτερα)

Μεχρι τωρα λοιπον 6 μερες μετα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Αρα εχει 1000 αλφα+1000 warrants.

Tα πουλαει και τα δυο ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ

Παιρνει: Απο την μετοχη 1000*0,64=640 ευρω
απ το δικαιωμα 1000*1,70= 1700 ευρω

Συνολο 1700+640=2340 ευρω
Κερδος 1360 εως 2340 = 72%

Ασχημα???

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

Τι έγινε παιδία rodeo το κάνατε πρωί πρωί χαχαχα

giannhs kon είπε...

Το τελευταίο ΜΙΧΑΛΗ που έγραψες για ΑΛΦΑ είναι το καλύτερο παράδειγμα
Μεχρι και εγω το κατάλαβα χαχαχα

μεχρι χθες το βράδυ μου φαινόντουσαν κινέζικα αυτά που γράφατε

michele είπε...

Οσο μπορουμε απλοποιουμε Γιαννη,βλεπεις οτι υπαρψουν δυσκολοι μαθηματικοι τυποι με ενα προιον που δεν ειχε ποτε χρησιμοποιηθει στην Ελλαδα

Lefters είπε...

κουνιέται και ο Βαγγέλης;;

Γεράκι είπε...

ΜΥΤΙΛ Λέτε να δικαιωθω κ εγω...οπως ο φίλος με τον ΦΡΛΚ...?

michele είπε...

Ωραιος ο Βαγγελης ...μια σχεση την εχουμε ( μετοχικη) εδω και χρονια,μια χωριζουμε μια τα "φτιαχνουμε" χαχα

makis είπε...

Να ρωτήσω κάτι?Γιατί αν κάποιος πιστέυει στο story των τραπεζων να μην αγοράσει αλφα λίγο πιο χαμηλά από εδώ αλλά να πάρει δικαιώματα?

michele είπε...

Κι εν μεσω του χαμου,γλυστραει ο Φουρλακος προς τα πανω...

Θανασης Κ είπε...

για να δωσεις σημαδι για το δικαιωμα της αλφα τι θελουμε να συμβει..? πχ να ηρεμησει ο ογκος?

michele είπε...

Ελα μωρη ΕΛΛ αδαρα...

michele είπε...

Θαναση ειναι η πρωτη μερα εχει καθησει τωρα στο-40% εχει κι αλλες μερες να δουμε.Λογικα θα υποχωρησει κι αλλο μεχρι που δεν ξερω φυσικα

Γεράκι είπε...

ολοι των ΕΛΛ...να ζητωκραυγασουν..!!

giannhs kon είπε...

Γιατι βιάζεσαι αγαπητέ ΜΙΧΑΛΗ μετά το 20.00 θα δείξει τις χάρες της χαχα

kostasΠειραιας είπε...

Kalhspera σε ολους ΟΛΕΕΕΕΕΕ.....για την ΕΛΛ κι απο μενα

Καλη αναρρωση στο γιο σου Νικο, δεν προλαβα χτες.

Θανασης Κ είπε...

την τρελα και την κορδελα με τις τραπεζες την ειχε φανταστει κανεις???

Lefters είπε...

Αυτοί που τις έξ-αγοράζουν;;

ευαγγελος είπε...

Ελα βρε ΕΛΛαδαρα, να γ...ελασει κι ο φτωχος!!!

Unknown είπε...

Καλημερα παιδια΄
Μιχαλη σε ακουσα και τα εδωσα τα δικαιωματα.Οντως ειχες δίκαιο.Ηταν πολλα τα κερδη.Μεχρικαι εγω τοκαταλαβα.

Γεράκι είπε...

ΟΛΠ
ΕΛΛ UPDATE

http://thehawktrader.blogspot.gr/

michele είπε...

Η δουλεια γινεται ως εξης: ο βραχυπροθεσμος πουλαει ,δηλ εμεις οι μικροι και βαζουμε τα κερδη παντελονι

ο μακροπροθεσμος δηλ οι πολυ λιγοι με τα πολλα λεφτα αγοραζουν ειτε για στρατηγικη συμμετοχη ειτε για κερδοσκοπικη

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΔΩ αναδημοσιευση των Financial Times το διαβασε κανεις??

ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.

Γεράκι είπε...

ολο δεν ξανα ασχοληθω...κ παλι αγοραζω...τι να πω για τον εαυτο μου..?

Γεράκι είπε...

ΕΛΛ Κουζουλάθηκε...

Θανασης Κ είπε...

δεν ξερω τι καν κανω...πρωτη φορα στην ζωη μου ειμαι τοσο θολωμενος τοσες πολλες μερες..εχασα τις τραπεζες και δεν ξερω τι να κανω τωρα...καθε μερα +20 ..και γω θεατης

Γεράκι είπε...

join the club...

its a HUGE club...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Καλησπερα σε ολους.θαναση ειμαι τελειως ασχετος αλλα μην τρελενεσαι.Το Χρηματηστηριο ειναι ο ορισμος της ευκαιρειες.Εχει συνεχεια κ θα συνεχισει να εχει.Michele,Γερακια κ λοιποι πιο σχετικοι διορθωστε με.Ινλοτ συσσωρευει σε μικρα timeframe η μου φαινεται?

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Κ για να μην ξεχωιωμαστε ο Αντουαν aka Hawk aka Γερακι δινει ρεστα.Ευγε παντα τετοια κ συνεχεια ψηλοτερα ΑΝτωνηηηηηηηηη

Γεράκι είπε...

Εγω θα ελεγα φλαγγιζει...?

ειπαμε double john..."εγω" θα περιμενω...χαχαχαχα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Αρε Αντωνη σωστος.Για αυτο λεμε αλλα τα ματια του λαγου(εγω δλδ) κ αλλα του Γερακιου χαχαχαχχα.
"Εγω ελπιζω ..." χαχαχαχαχα

μπαρμπαλιας είπε...

Ο/Η ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΠΛΑΝΗΣ...

αγορασε οτι κουνιεται...
τα βουβαλια τρεχουν...

Θανασης Κ είπε...

τραπεζες?? που θα πανε..θα τρελαθωωωω

ευαγγελος είπε...

Εκτος απο τις τραπεζες, υπαρχει και η ΜΙΓ !

michele είπε...

Με την ΕΕΕ στο-4,17% καναμε ψηλα ημερας

Γεράκι είπε...

ο ftase νεο υψηλο...

michele είπε...

Στο 406-420 του fTSE-25 υπαρχουν αντιστασεις

Γεράκι είπε...

τρεμει η γη απο τα βουβαλια του Μπαρμπα....

michele είπε...

Φυσικα εκλεισε το gap thw 3/8/2011
τωρα μπορουμε και να πεσουμε

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ThitaDelta είπε...

... χωσέ στην Α

μπαρμπαλιας είπε...

να κλεισει πρωτα η Α. ......

makis είπε...

Μιχάλη αν θέλεις να μου απαντήσεις στο 2.30?Αναφέρομαι σε μικροεπενδυτή.Τις μετοχές θα μπορεί να τις πουλήσει όποτε θέλει ενώ με τα warrant...

Θανασης Κ είπε...

ωραια τα παιζουν τα δικαιωματα...

michele είπε...

Kαι τα warrants Μακη αν τα κρατησει κανεις θα τα πιστωθει στο λογαριασμο του μαζι με τις νεες μετοχες στις 10 Ιουνιου.
Αν δεν ενδιαφερεται πουλαει τωρα ρα δικαιωματα και ...μια χαρα

makis είπε...

Θα είναι μετατρέψιμα σε μετοχές με τιμή περίπου 0.45 ανά εξάμηνο?

kostasΠειραιας είπε...

Εχει κανεις προχειρα τις αντιστασεις της ΒΙΟΧΚ ? Ευχαριστω εκ των προτερων.

michele είπε...

Σωστα Μακη με τη μετοχη 0,44 επι οσες εχει καθε warrant

ThitaDelta είπε...

... χωσε και στη πειρ

michele είπε...

5,64-5,68 Κωστα τα υψηλα τα προηγουμενα

Γεράκι είπε...

η ζωνη 5,70-90...κ μετα βουρ...

χοντρα χοντρα στα λεω..

kostasΠειραιας είπε...

Ευχαριστω ξανα.

Γεράκι είπε...

η πειρ ραγισε...κ ειναι λιγο πριν το σπασιμο...

makis είπε...

Άρα γιατί να πάρω μετοχές μέσω warrant sto 0.44 και να μπορώ να πουλάω ανά εξάμηνο και όχι από το ταμπλό λίγο παραπάνω αλλά να μπορώ να πουλάω όποτε θέλω?Εγώ πούλησα σήμερα μετοχές και δικαιώματα.

michele είπε...

Ωραια, εχεις κερδισει Μακη λοιπον.Ρευστοτητα λοιπον,cash is the King

michele είπε...

Eτσι πως βλεπω και την ΕΕΕ στα ψηλα ημερας θα κλεισουμε

Γεράκι είπε...

πεσανε κατι χωσιματα απο δω κ απο κει...

Καλο σας απογευμα!!!!!!

michele είπε...

και φυσικα...κλεισαμε ψηλα ημερας

Θανασης Κ είπε...

290.000.000 ???? θα μας παρασουν και για πλουσιους με τετοιο τζιρο σημερα...χεχε