Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013


X.A.A. LIVE 

        
                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...
ΙΑΤΡ :ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...
και 
ΤΡΑΠΕΖΕΣ .ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ...

Η μετοχη εχοντας κανει εξαιρετικη πορεια απο τα χαμηλα των 0,17! ευρω της 25ης Μαιου του 2012 ,φθανει μεχρι τα 0,9940 ! της 24.1.2013.
Στην διορθωση της συμπεριφερεται απολυτα τεχνικα,βρισκει στηριξη στον απλο κμο 200 ημ και βρισκεται σε ετοιμοτητα ανοδικης διασπασης του σημαντικου επιπεδου R ( 0.754-0,80).
Ταυτοχρονα κλεινει πανω στην πτωτικη γραμμη περιορισμου W ,καθως και στο 61,8% της διορθωσης fibo της τελευταιας πτωτικης κινησης.Η διασπαση αναμενεται εκρηκτικη με στοχο τα προηγουμενα υψηλα .
Σε περιπτωση αδυναμιας διασπασης,τα 0,75-0,7550 αποτελουν στηριξη για τον τιτλο  και αμεσως μετα τα 0,70 οπου και το 50% της fibo.
Περισσοτερες πιθανοτητες φαινεται να εχει το ανοδικο σεναριο,σε περιπτωση νεων υψηλων η αντισταση εντοπιζεται στα 1,15 ευρω.
.................................................................................................................................

του Ανδρέα Κούτρα

Σε λίγες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η πολυπόθητη ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών. Αν και μείζονος σημασίας για το οικονομικό μέλλον της Ελλάδος δεν φαίνεται να
απασχολεί ιδιαίτερα τα ΜΜΕ.
Όμως θα κοστίσει 50δις και αυτά είναι χρήματα φορολογουμένων. Είναι χρήματα που 
προέρχονται από το κόψιμο των συντάξεων και τις μειώσεις των μισθών και των υπηρεσιών που παρέχει το κράτος στους πολίτες. Τα 50 αυτά δισεκατομμύρια δεν μας τα χαρίζει κανένας. Θα τα πληρώσουμε όλοι μας μέσω των φόρων και των δασμών και των περικοπών που θα επιβληθούν.
Με αυτά τα 50δισ. ευρώ, το κράτος, δηλαδή οι Έλληνες φορολογούμενοι θα αποκτήσουν την πλειοψηφία των μετοχών σχεδόν του συνόλου του ελληνικού τραπεζικού συστήματος.
Θα ήταν σωστό λοιπόν να γνώριζε ο Έλληνας φορολογούμενος που θα γίνει ο κύριος μέτοχος τα εξής.

Τις πταίει για τα χάλια και τις ζημίες των τραπεζών

Οι ζημίες των Ελληνικών τραπεζών προέρχονται από δύο πηγές. Από το κούρεμα των Ελληνικών ομολόγων μέσα από την διαδικασία του PSI και από τις ζημίες στο δανειακό χαρτοφυλάκιο των τραπεζών. Είναι φυσιολογικό μια τράπεζα με έδρα την Ελλάδα να επενδύει σε Ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου (ΟΕΔ). Αυτό όμως πρέπει να γίνετε με κανόνες χρηστής διαχείρισης ρίσκου και όχι επειδή ασκήθηκαν πολιτικές πιέσεις. 

Ας πάρουμε για παράδειγμα το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (ΤΤ). Το ΤΤ είχε αγοράσει ΟΕΔ και για να αντισταθμίσει (σωστά) το κίνδυνο αποφάσισε την αγορά ασφαλιστικών συμβολαίων CDS (Credit Default Swaps). Αυτό δεν ήταν αρεστό στην τότε πολιτική ηγεσία και έτσι στο τέλος του 2009 το ΤΤ πούλησε τα CDS και έμεινε ακάλυπτο. Τα δε ΜΜΕ ούρλιαζαν για την δήθεν ανθελληνική πρακτική του ΤΤ να αγοράσει ασφάλεια. Τώρα καλούμαστε να πληρώσουμε τις ζημίες μέσα από την φορολογία. Ο κρίκος που συνδέει ακόρεστους πολιτικούς και κόμματα πρέπει να σπάσει.
Όμως το PSI δεν είναι η μόνη πηγή ζημίας που καλείται να καλύψει ο Έλληνας φορολογούμενος.

Η Blackrock

Το 2011 και ενόψει του PSI η Τρόικα απαίτησε να γίνει ενδελεχής ανάλυση των δανειακών χαρτοφυλακίων των Ελληνικών τραπεζών για να εκτιμηθούν οι ζημιές και το ύψος των κεφαλαίων που θα χρειαστούν για να τις απορροφήσουν. Έτσι ανατέθηκε στην παγκοσμίου φήμης Blackrock (μελανόβραχος) να αναλύσει το δανειακό χαρτοφυλάκιο των μεγαλυτέρων Ελληνικών τραπεζών και να εκτιμήσει το ύψος των ζημιών.
Εδώ λοιπόν τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται θολά. 

Από τον Ιούλιο του 2011 έως τον Δεκέμβριο οι έμπειροι αναλυτές της Blackrock μελέτησαν τα δανειακά χαρτοφυλάκια των τραπεζών και αξιολόγησαν όχι μόνο την ποιότητα τους αλλά και τους τρόπους με τους οποίου δόθηκαν, τις καλύψεις που πήραν και την πρακτική των τραπεζών. Η έκθεση της Blackrock παραδόθηκε στις αρχές του 2012 και θα ήταν αποκαλυπτική. 
Λέω θα ήταν αποκαλυπτική γιατί η έκθεση αυτή δεν δόθηκε ποτέ μα ποτέ στην δημοσιότητα. 

Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως οι συνολικές ζημίες ανέρχονται περίπου στο…11% του συνόλου του δανειακού χαρτοφυλακίου. Η δε Τράπεζα Πειραιώς στην ετήσια έκθεση κομπάζει πως ήταν λίγο κάτω του μέσου όρου (10%).  
Όμως το ζουμί δε βρίσκεται μόνο στο ύψος των ζημιών αλλά στο στο πώς δημιουργήθηκαν αυτές οι ζημίες. Ποιες ήταν οι πρακτικές δανεισμού στις τράπεζες. Μήπως δηλαδή δεν είναι η ύφεση που ανέβασε τις ζημίες αλλά η κάκιστη διαχείριση και πολιτική δανεισμού; Αν είναι έτσι οι διοικήσεις φέρουν μεγάλο μέρος των ευθυνών.

Παρόμοιες εκθέσεις έγιναν στην Ιρλανδία από την Blackrock και στην Κύπρο από την PIMCO. Στην Ιρλανδία χρησιμοποιήθηκε η γνωστή εταιρεία Clayton για την αξιολόγηση των δανειακών πρακτικών. Η ίδια εταιρεία έκανε και την ανάλυση στην Ελλάδα. Θα ήταν σκόπιμο να γνωρίζουμε το ποσοστό των δανείων που η Clayton βαθμολόγησε με τον χειρότερο βαθμό, διότι αυτό θα σηματοδοτήσει και τις ευθύνες των τραπεζικών διοικήσεων.  
Μήπως το ποσοστό αυτό ξεπερνά σε ορισμένες κατηγορίες κατά πολύ το 50%, δηλαδή πάνω από τα μισά δάνεια ήταν σχεδον εξ αρχής επισφαλή.

Δυστυχώς όμως, ενώ στην Ιρλανδία και στην Κύπρο οι εκθέσεις  δόθηκαν στην δημοσιότητα στην Ελλάδα όχι. Το ερώτημα λοιπόν είναι, γιατί όχι; 
Τι προσπαθούν να αποτρέψουν με τη μη δημοσιοποίηση της έκθεσης. Ένας κακόπιστος θα μπορούσε να υποθέσει πως η ΤτΕ, που επόπτευε τις τράπεζες αλλά και οι διοικήσεις των τραπεζών προσπαθούν να ωραιοποιήσουν την κατάσταση ή ακόμα και να κρύψουν τις μεγάλες ευθύνες τους.

θα χρειαστούν και άλλα χρήματα  αργότερα;

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως οι ανάγκες των τραπεζών είναι 50δισ. ευρώ. Όμως οι υπολογισμοί αυτοί είναι κάπως ξεπερασμένοι. 

Η Blackrock είχε κάνει την εκτίμηση των ζημιών με βάση τις μακροοικονομικές προβλέψεις της ΤτΕ σε δυο σενάρια. Το βασικό σενάριο της ΤτΕ για παράδειγμα, εκτιμούσε ότι η ανεργία στην Ελλάδα δεν θα ξεπεράσει το 17% ενώ στο αντίξοο, ήταν στο 18%. 
Η ανεργία βρίσκετε στο 27% και οι εκτιμήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν βλέπουν αποκλιμάκωση για 2 ακόμα χρόνια. Όσο για τις τιμές των ακινήτων η εκτίμηση ήταν το 2012 οι τιμές θα ανέκαμπταν. Για το ΑΕΠ το 2013 η εκτίμηση ήταν στο -3% περίπου ενώ φέτος πάμε για -4.4%.

Είναι περιττό λοιπόν να πούμε, πως τα 50 δισ. ευρώ θα φτάσουν. Αποτελούν μάλλον το κατώτατο όριο χρημάτων που θα χρειαστούν. Αυτά βλέπουν οι επενδυτές και αποφεύγουν να δουν τις ελληνικές τράπεζες ως επενδυτικό προορισμό.
Υπάρχει όμως και μια πιο πρόσφατη ανάλυση αυτή της PIMCO για την Κύπρο. Εκεί λοιπόν διαβάζουμε πως οι ζημίες στην Λαϊκή Κύπρου (βλέπε Μαρφίν) υπολογίζονται γύρω στο 20%. Η ανάλυση έγινε πριν την καταστροφή και η Λαϊκή Κύπρου είχε την μεγαλύτερη έκθεση της στην Ελλάδα.
Ένα ανάλογο ποσοστό στην Ελλάδα θα σήμαινε ότι χρειάζονται άνω των 75δις για ανακεφαλαιοποίηση.  

Τα 50δισ. πως θα ξοδευτούν;

Ακόμα και αν δεχτούμε ότι το ύψος των κεφαλαίων που θα χρειαστούν είναι 50 δισ. ευρώ, το ερώτημα που τίθεται είναι πως θα ξοδευτούν τα χρήματα των φορολογουμένων. Ποιο ακριβώς είναι το επιχειρηματικό σχέδιο των τραπεζών;
Διαβάζοντας το ενημερωτικό δελτίο της Εθνικής τράπεζας με τίτλο «Η Εθνική μας προσπάθεια», μαθαίνει κάποιος για την προαιώνια ιστορία της ΕΤΕ και για το προοπτικές της Ελληνικής οικονομίας. Εκείνο που δεν μαθαίνει όμως είναι πώς θα ξοδευτούν τα χρήματα που ζητούν ούτε και αν διδάχθηκαν οι διοικήσεις κάτι από την κρίση.

Οι διοικήσεις όλων των τραπεζών έχουν αρχίσει έναν αγώνα για να σώσουν τον δήθεν ιδιωτικό χαρακτήρα των τραπεζών. Ας πούνε την αλήθεια. Τις δουλειές τους θέλουν να κρατήσουν και όχι τον ιδιωτικό χαρακτήρα των τραπεζών. Γι” αυτό ψάχνουν εναγωνίως να βρούνε το 10% των κεφαλαίων. Που ακούστηκε το 90% των μετόχων να αφήνουν το 10% να κάνει κουμάντο;

Στην δε περίπτωση της Εθνικής είναι πιο αστεία τα πράγματα. Εκτός από το φιάσκο της διοίκησης στη συγχώνευση με την Eurobank υπήρξε και εκστρατεία στον τύπο για να κρατηθεί ο ελληνικός χαρακτήρας της ΕΤΕ. 
Μέχρι και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κ. Παπούλιας επιστρατεύτηκε και δήλωσε πως η εθνική πρέπει να μείνει Ελληνική. Τι ακριβώς ήθελε να πει ο ποιητής; Το διοικητικό συμβούλιο όπως και ο πρόεδρος της ΕΤΕ ορίζεται από την Ελληνική κυβέρνηση (χρυσή μετοχή). Και πάλι κάποιες κακές γλώσσες μίλησαν για μεγάλες προσφορές από επενδυτές με μόνο όρο την κατάργηση του προνομίου της κυβέρνησης να κάνει ρουσφέτια (ορίζει την διοίκηση).   

Συμπέρασμα

Οι Έλληνες φορολογούμενοι, που  θα γίνουν οι κυρίως μέτοχοι των Ελληνικών τραπεζών πρέπει να λάβουν γνώση για το πως θα ξοδευτούν τα χρήματά τους. 
Είναι επιτακτική ανάγκη να μάθουν τις πταίει για τα χάλια των τραπεζών. Πρέπει επίσης να λάβουν γνώση της έκθεσης που συντάχτηκε από την Blackrock. Εφόσον τα 50δισ. ευρώ, υπολογίστηκαν με βάση αυτή την έκθεση δεν αποτελεί μόνο αίτημα διαφάνειας αλλά απαίτηση των μετόχων. 

Μόνο ένα υγιές και απεγκλωβισμένο από τους πολιτικούς και τα κόμματα τραπεζικό σύστημα μπορεί να φέρει την οικονομική ανάπτυξη. Μόνο μια κεντρική τράπεζα που παίρνει σοβαρά την αρχή της διαφάνεια αλλά και το ρόλο της ως εποπτεύουσα αρχή μπορεί να εγγυηθεί το τραπεζικό σύστημα. 
Η περίοδος όπου οι τράπεζες έδιναν δάνεια σε πελάτες αλλά ακόμα και σε μέλη του διοικητικού συμβουλίου για αγορές μετοχών δεν πρέπει να επαναληφθούν. 

Η εξυγίανση του τραπεζικού συστήματος είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με αυτά του πολιτικού και πρέπει να γίνει.

η αριστερή στρουθοκάμηλος

www.realpolitics.gr



188 σχόλια:

profit είπε...

Καλημέρα
John που είσαι δεν είσαι πρωινός σήμερα?

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα
το αρθρο για τις τραπεζες...
και τις πταιει...διπλα,καλο ειναι να διαβαστει-προσεχθει απο ολους ...
παραδες ξαναζητουσιν ...

Bondexj είπε...

gm gents...

Γεράκι είπε...

Καλημέρα σε όλους....Καλη συνεδριαση...Καλό εβδομαδιαίο κλείσιμο!!!!

μπαρμπαλιας είπε...

John Bondex κλμ σε χασαμε χθες...
Ιεραξ κλμ ...γερα

Bondexj είπε...

Km μπαρμπα..εχεις δικιο...δεν ειχα πολλα να πω..και γενικοτερα (αν και αγορασμενος για να μην παρεξηγηθω) δεν συμμετεχω τοσο πολυ στο κλιμα ευφοριας...

Bαγγελης gelato είπε...

Καλημέρα σε όλους και απο το κινητό,μικελε τέλεια ηεφαρμογη

μπαρμπαλιας είπε...

Apha: Στα 2,8 δισ. ευρώ τα κέρδη α΄ τριμήνου...

τι γινεται ρε παιδι μου;;;;
μας δουλευουσιν;;;
απο που τα κερδη;;;

Γεράκι είπε...

http://www.capital.gr/News.asp?id=1792887

Η δευτερη ναυμαχια της Σαλαμινας...

Αρε δοξες...

Bondexj είπε...

μπαρμπα λογιστικο τρικ... αστο...

Bondexj είπε...

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/122/articles/776174/Article.aspx αυτο λεει πολλα...

Γεράκι είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
μπαρμπαλιας είπε...

μου φαινεται πως δινουν ρεστα...
για να ξαναπαρουν τα λεφτα του κοσμου..

michele είπε...

Kαλημερα,καλημερα σε ολους!! Βαγγο τι μου κανεις? αντε καλοκαιριαζει να φαμε κανα παγωτακι

Γεράκι είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
vaios είπε...

Καλημέρα σε όλους!!

michele είπε...

Καποιοι σημερα θα πουλανε ΑΛΦΑ ,ειτε γιατι δεν θελουν να μπουν στην αυξηση,ειτε γιατι βρισκουν λεφτα κανοντας μερικη συμμετοχη

michele είπε...

Σου στελνω mail Γερακι

michele είπε...

Πανω κατω η ιδια τιμη θα βγει Γιαννη ,την Δευτερα στην αποκοπη γυρω στα 0,50 λιγο πιο κατω αν εχω υπολογισει σωστα

Andreas D. είπε...

Καλημέρα σε όλους!

Παραλίγο να δώσω τα ΙΚΤΙΝ χθες στο 1,45... ευτυχώς (μάλλον) κρατήθηκα...

Θανασης Κ είπε...

μικρε μπορεις να την πας στο -10 να αγορασω...μετα να την πας στο +10 ωστε να πουλησω...και μετα 2 επιλογες υπαρχουν...ειτε να κανεις το χρυσο αυγο ειτε μετα εγω να ξυπνησω...χεχε

Γεράκι είπε...

3 φίλοι ηξεραν τι τρελα εκανα....κ προς το παρον...η τυχη εκατσε με το μερος μου...τυχη?? οπως εξηγησα δεν το εκανα απο τυχη...

οτι βλεπω...παιζω...

michele είπε...

Ανδρεα,εξαρταται τι θα επαιρνες.. γι αυτο ανεβαζουμε κανα διαγραμμα,να ριχνουμε ιδεες ...

ThitaDelta είπε...

... για πες Αντώνη

ThitaDelta είπε...

... χεχε δεν κρατιέμαι

υπομονή όμως

Andreas D. είπε...

Μιχάλη,
για να τα ξαναπάρω πιο χαμηλά...
τελικά θα τα κρατήσω... που ξέρεις, μπορεί να γίνει καμμία συμφωνία με τους κινέζους...
π.χ: προμήθεια μαρμάρου για 20 χρόνια...

ThitaDelta είπε...

... υπομονή

Γεράκι είπε...

sorry εμπλεξα με τα τηλεφωνα...

Δ...

Θανασης Κ είπε...

μικελε βαλε καποια στηριξη στο μαγαζι.........

michele είπε...

Δεν χρειαζεται Θαναση,ειναι καταλληλη μερα για αποθερμανση σημερα ..το μαγαζι για να ανεβαινει θελει και χωσιματα .Να ξεκουραστουμε και λιγο

Θανασης Κ είπε...

δηλαδη να πουμε καλο πσκ....εμεις θα τα πουμε το σκ παντως....

ThitaDelta είπε...

... το τελευταίο 6μηνο όταν ο RSI έφτασε (4 φορές) σε τέτοιες τιμές χρειάστηκε 5 μέρες πτώση για την αποθέρμανση

Θανασης Κ είπε...

μικρε ΓΕΚ-ΕΛΛΑΚΤΩΡ θα δωσουν σημερα...νομιζω

michele είπε...

ΟΚ θαναση! Δημητρη ο rsi ειναι σχετικος δεικτης,δεν ειναι παντα στατιστικα αξιοπιστος ειδικα σε αγορα με bull χαρακτηριστικα.Αν επικυρωσεις την ανοδικη διασπαση μπορει να καθεται για μερες σε πολυ ψηλες τιμες

Γεράκι είπε...

το Δ....

δεν πηγαινε στο Δημητρης...
αλλα ηταν η απαντηση μου...

;)

ThitaDelta είπε...

... Μιχάλη οι φορές που ανέφερα όλες ήταν σε up trend

Γεράκι είπε...

μαλλον εαν σπασουμε 1040-35...φευγουμε για χαμηλοτερα...

Γεράκι είπε...

τωρα βρισκομαστε στο χθες κατα τις 13.00 οπου λιγο αργοτερα γυρισε η αγορα...

σημερα???????

Γεράκι είπε...

τι λενε Νικο...?

Λευτερης είπε...

Καλη σας ημερα

ΑΡΤ είπε...

nikos paxatouridis 10 Μαΐου 2013 - 11:52 π.μ.

...εσυ στην Αφρικη δεν ησουν εκεινο το διαστημα που τα ελεγε αυτα ο ΠΘ ?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους (προς το παρόν).
Πολλές υποχρεώσεις από το πρωί
Βλέπω και νέα πρόσωπα που τα είδα σε σχόλια στις αναρτήσεις του ΔΝ
Βλέπω και την ερώτηση του πάντα άγρυπνου ΑΡΤ...
και αρχίζω να αναρωτιέμαι...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αυτό το λάθος με το τελικό ς στα κεφαλαία πάντως δεν το κάνουν πολλοί...μάλλον μόνο ΕΝΑΣ.
Την ΙΡ μένει να δούμε αν και μπορεί να είναι διαφορετική, δεν είναι αυτό το πρόβλημα.

michele είπε...

Καλημερα leftos .Σε καλωσοριζουμε στην "ελευθερη γνωμη"

michele είπε...

Δεν μενει τιποτα ρε συ Πανο.. ακου παχατουριδης

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα leftos κι από μένα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πόντιος θα είναι...

Γεράκι είπε...

Πάνο έχεις γίνει κ πολυ κατάσκοπος...

Πάνος...Πάνος Bourne...

Λευτερης είπε...

Πράγματι είμαι καινούργιος. Θα ήθελα την φιλοξενία σας αν το εκκρίνετε? Ευχαριστώ.

Manolis Mendrinos είπε...

kalhmera se ola ta paidia

Γεράκι είπε...

η ΔΕΗ στο οριο...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Μανώλη
Αντώνη όχι και κατάσκοπος, απλά το παρατήρησα.

Andreas D. είπε...

Σε λίγο θα εμφανιστεί και ο Τσιαντάκης ...!!

michele είπε...

Xαχα καλο του Ανδρεα, ε ο ΠΘ γαβρος ειναι διαλεξε ονομα γαβρικο
Καημερα Μανωλη
Τι λες ρε Λευτερη εισαι ηδη εγκεκριμμενος χαχα

Unknown είπε...

Καλημέρα παίδες.

Πως παν τα κέφια σήμερα?

μπαρμπαλιας είπε...

καλωσοριζω το φιλο Λευτερη...
θα τα λεμε εδω απο πρωιας...

michele είπε...

Ιοannou μια χαρα μερα ξεκουρασης ειναι..και μπορει να εχει και τιποτα..ωραια αργοτερα

Unknown είπε...

Αυτο βλέπω και εγώ μπάρμπα....

Προς το κλείσιμο.....15:45 και πέρα...

Γεράκι είπε...

tip....
ΣΕΝΤΡ
εαν δεν χασει (κ καλυτερα κατοχυρωσει αλλη μια φορα) το επιπεδο των 0,29...τοτε εχει τα φοντα για...

νικος φαληρο είπε...

καλημερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους.Χρονια σας πολλα και Χριστος Ανεστη.Επιστροφη στο κλεινον αστυ.

μπαρμπαλιας είπε...

οχι .Ηπειρωτης

νικος φαληρο είπε...

κε Αντωνη το ΣΕΝΤΡ εχει βρει τριτη φορα ολους τους ΕΜΑ απο 50 εως 100 και γυρισε.

Unknown είπε...

ΜΙΚΡΕ:ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ. Το 2.20€ τελικά είναι πιο κοντά από το 1.15€.

Andreas D. είπε...

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Ταληκριάδης, Μητσιμπόνας, Παχατουρίδης, Τσιαντάκης, Χαντζίδης (36’ Νεντίδης), Σαββίδης, Τσαλουχίδης, Καραπιάλης, Μαυρομάτης, Προτάσοφ, Σοφιανόπουλος (54’ Βαϊτσης).

Μικρέ,
μπήκα στο 2,25 της ΓΕΚΤΕΡΝΑ...

michele είπε...

Α και γω που νομιζα οτι θα κανεις πληρως κο-κο-κο σημερα ΜΙΚΡΕ χαχα

Καλη επιστροφη Νικολα Αληθως Ανεστη

Λευτερης είπε...

Σας ευχαριστώ . Εκείνο που μου αρέσει στην Ελεύθερη Γνώμη, πέραν της πολύπλευρης οικονομικής – χρηματιστηριακής- κοινωνικής ενημέρωσης, υπάρχει εκατέρωθεν σεβασμός. Γνωρίζουν όλοι τι ενοχλεί και δεν το γράφουν. Όλοι γνωρίζουν που να σταματήσουν, σεβόμενοι την αξιοπρέπεια του άλλου. Κρατιέται εν ολίγης, μια θαυμάσια ισορροπία διαλόγου, που σε κάνει να νοιώθεις ευχαρίστα.

john deer είπε...

την καλημερα μου σ ολους τους συναγωνιστες!!!

michele είπε...

Ευχαριστουμε Λευτερη,εχουμε και τα παρατραγουδα μας αλλα κι εδω μια μικρη κοινωνια ειμαστε .Ουδεις τελειος, ασφαλτος που ελεγε και η Αντζελα

μπαρμπαλιας είπε...

Λευτερη και απο εκει δικος μας ...
και απο εδω δικος μας...
και ελευθερα την σκεψη σου

Andreas D. είπε...

Έχω την εντύπωση οτι πολύ εύκολα μπορούν να το πάνε στο συν (εαν το θελήσουν)...

Γεράκι είπε...

Εχω την εντυπωση πως λεγοταν Θοδωρης κ οχι Νικος..αλλιως θα σε ειχα προλαβει περι Ολυμπιακου ;)
(μην ξεχναμε παιζουμε στο αθλημα με την πορτοκαλι μπαλα με τα σπυρια)

Καλως ηλθες Νίκολα..Χρονια πολλα...

Leftos..nice said...

Γεια σου Jonh..

Μικρε παιξε μπαλα..εισαι pro...

Γεράκι είπε...

βλεπω ωραιο σχηματισμο κ οι κινητοι πρεπει να κρατησουν για να παιξει...ηδη το κανουν...

Unknown είπε...

ΜΙΚΡΕ αυτό το 4χίλιαρο ακόμα ανοιχτό είναι απο οτι είδα...

Andreas D. είπε...

Μικρέ ,
νωρίτερα πήρα και στο 2,30....
και μερικά ΕΥΑΠΣ στο 5,84...

ThitaDelta είπε...

... εγώ Αντώνη,

βλέπω τον Γίδη να κάνει ανοδική σημαία

η οποία μάλλον θα σπάσει με πάταγο (αλλά εγώ ακόμα μαθαίνω)

ThitaDelta είπε...

... νάτο

Γεράκι είπε...

το σχολιο μου ηταν για Σεντρ σε απαντηση στον Νικολα...Δημητρη
ο ΓΔ ειναι αλλη ιστορια...

Bondexj είπε...

απλα ενημερωτικα ..συνεχιζει το profi taking στα ggb's

michele είπε...

Εκαναν την κινηση τους JOHN oμως εε??

Γεράκι είπε...

ο ΓΔ ειναι στο οριο..εαν θα τον γυρισουν ή τον σπασουν...αλλα βεβαια τωρα μιλαμε για πολυ βραχυπροθεσμα...

Bondexj είπε...

ε,,,ναι...σχεδον 10 φιγουρες πριν το πασχα..καλα λεφτα..οποτε αναμενομενο και θεμιτο ...

Unknown είπε...

ΜΙΚΡΕ χθες βράδυ ονειρευτηκα το παιχνίδι που είχε πέσει με την μετοχή του ΣΙΓΑΛΑ....

Ακομα θυμάμαι την πώληση που είχα κάνει, καλοκαίρι στην Σπέτσες παραλία...

Μιλάμε για 400% κέρδος....

michele είπε...

Mεγαλη αμαρτια ο Σιγαλας ..

Unknown είπε...

Michele καμία αμαρτία....

Πταίσμα σε σχέση με άλλους.

Unknown είπε...

Ο Σβωρόνος ας πούμε έγραψε ιστορία...


Καλα μην μιλήσω για Ανδρουλιδάκη και Σερ...

Unknown είπε...

Μην μιλήσω για ΕΡΜΗ (που τον έβλεπα στα 3.000 δρχ. απο πληροφορία και δεν πήρα ούτε κομμάτι)....

Unknown είπε...

Απόδοση ΕΡΜΗ από τα χαμηλά του:
7.868%

Απόδοση ΣΙΓΑΛΑ από τα χαμηλά του:

5.437%

Απόδοση ΤΑΣΟΓΛΟΥ από τα χαμηλά του:

4.532%

Απόδοση Ευρωπαική Τεχνική από τα χαμηλά της:

4.454%

Απόδοση ΔΑΡΙΓΚ απο τα χαμηλά του:

3.410%

Για να θυμούνται οι παλαιοί και να γνωρίζουν τα νεούδια...

michele είπε...

Τεραστια αμαρτια αγαπητε..αλλα αυτα ειναι παλια τωρα ηταν πολλες οι αμαρτιες εκεινη την εποχη

Unknown είπε...

Michele η ΕΛΛΑΔΟΣ δηλαδή τι ήταν???

Andreas D. είπε...

ΧΡΗΣΤΟ,
τον ΕΡΜΗ τον είχα κι εγώ πληροφορία,την ημέρα όμως που μοίρασαν τα κομμάτια, έλειπα....
ευτυχώς είχα Κωσταντινίδη...

michele είπε...

Και η ΕΛΛ ( η οποια διαπραγματευεται μονο στην ελλαδα) και η ΓΕΝΑΚ και φυσικα π μακαριτης ο Θωμας που με ανεβασε οικονομικα εκεινη την εποχη χαχα

θυμαμαι και την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ στην ψηλοτερη τιμη στα ΝΑΟΥΚ 21050 ΔΡΧ 4000 κομμ.Πουλησα στο γυρισμα στα 16000 δρχ ( Καλα ολα τα χαρτια του τα ειχα )

Unknown είπε...

Ανδρέα στο ΤΡΑΣΤΟΡΑΚΙ υπάρχει σκούπισμα με επιμέλεια....

michele είπε...

Παλιοπαιδο Ιοannou μου θυμησες τα παλια και συγκινηθηκα..

Κορασιδη θυμασαι εισοδο??? χαχαχα

Unknown είπε...

Χαχαχαχαχαχα. θυμάμαι την μαλακία του αντικριστή....Και ήταν και φίλος....

michele είπε...

Μεγαλο καραβι η ΒΙΟΧΚ Γιαννη ..

michele είπε...

Ετοιμαζουν και το ΕΛΒΕδακι σιγα -σιγα

Andreas D. είπε...

ΧΡΗΣΤΟ,

ο Πετροπουλάκης ήταν?

Unknown είπε...

Ναι Ανδρέα. Και αντικριστής ο Αλέξης...Εξαιρετικό παιδί.

Γεράκι είπε...

χμμμ..τα πραγματα δυσκολευουν....

Andreas D. είπε...

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ζημιά... νομίζω τον είχαν βοηθήσει οικονομικά και πελάτες του ...

Unknown είπε...

Ανδρέα αν θυμάμαι καλά είχε καλυφθεί μεγάλο μέρος απο το Συνεγγυητικό...

Γεράκι είπε...

Σε λίγο κίνηση...διαλεχτε πλευρα!!!!!!

Θανασης Κ είπε...

επειδη ειμαι νεουδι...πως δημιουργηθηκε η ζημια με του αντικριστη??? τι ειχε γινει?

michele είπε...

Μικρε σου ειπα ετοιμαζεται ..το πουλαρι ,φαινεται αλλωστε

Γερακι μπορει να μας πανε κι αλλη ωρα ετσι,οντως ειναι οριακο

Γεράκι είπε...

η "εκρηξη" ειναι προ των πυλων..

(καλα δεν θα γινει κ πανικος...χαχα)

michele είπε...

Δεν εφταιγαν μονο η αντικριστες Θαναση ειχε γινει γενικοτερο λαθος..

Andreas D. είπε...

Μιχάλη,
για ΟΤΟΕΛ τι είχες αναφέρει?

Unknown είπε...

ΘΑΝΑΣΗ αντί να πατήσει πώληση market πάτησε αγορά.....

Και επειδή εκείνη την εποχή τρελές αποδόσεις σε νέες εισαγωγές ήταν ξαθημερινό φαινόμενο, βρήκε αγοραστές στις 130.000 δραχμές...

Με τιμή εισαγωγής 6.500 δρχ...

giannhs kon είπε...

Να διαλέξω και εγω πλευρά ΑΝΤΩΝΗ χαχα

Γεια σας τι κάνετε ? καλο μεσημέρι

Unknown είπε...

Εμένα τουλάχιστον αυτό μου είχε πει καθώς τον έβλεπα καθημερινά...

Unknown είπε...

ΑΝΔΡΕΑ λέω να πάρω ένα ταληράκι ΤΡΑΣΤΟΡ μαρκέ...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Καλησπερα σε ολη την παρεα νεα κ παλια.Ολοι ΕΝΑΣ κ ΕΝΑΣ MIKΡΟΥΣ κ μεγαλους.Michele σε βλεπω να μαζευεις την dream team του διαδικτιου χαχαχα

Andreas D. είπε...

για κορασίδη:

http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=118376

michele είπε...

Ανδρεα τεχνικα λες για ΟΤΟΕΛ ?

Θανασης Κ είπε...

δεν ξερω τιποτα γιαυτο ποθ μιλαμε..δεν ασχολιομουν με το μαγαζι τοτε

john deer είπε...

τον μεγαλο δημητριαδη ξεχασατε να αναφερετε τον προδρομο της ανοδου του 99 μαι με την γενακ...εκει φτιαχτηκαν τα νεα τζακια...

Andreas D. είπε...

Μιχάλη,
ό,τι σε βολεύει...

john deer είπε...

μαζι*

Γεράκι είπε...

Μικρε βλεπω...Ευγενη ψυχη...
Σε εχω λοκαρει απο ψηλα...μπορει να εισαι Μικρος..αλλα φαινεσαι...γιατι κινεις τα νηματα...χεχεχεχε

michele είπε...

Πανω απο 1053 θελουν οι long..

Unknown είπε...

Αθηναικές Συμμετοχές με ΟΛΕΣΣΣΣΣΣ τις εξέχουσες σήμερα προσωπικότητες από πίσω.....

Andreas D. είπε...

ΧΡΗΣΤΟ,
έχει πολλά κομάτια μέχρι το 0,70...
τον παρακολουθώ στενά...

Unknown είπε...

Ακόμα θυμάμαι το deal του Λαναρά με την Benetton.....Χαχαχαχαχαχαχαχα.

Unknown είπε...

Ανδρέα Μπαμπούλας είναι. Οποίος ξέρει το χαρτί δεν στήνεται για πώληση έτσι....Τα σπρώχνει λάου λάου...

Andreas D. είπε...

ΜΙΚΡΕ,
θέλω να κλείσω τουλάχιστον αμετάβλητος... μπορώ??

Unknown είπε...

Ετσι και κάνουν πως τσιμπάνε από εκεί θα δεις πως θα εξαφανιστεί...

Εκτός και τα χάψουν οι ίδιοι...Αλλαξοκωλιές δηλαδή...

michele είπε...

Mια χαρα ηταν το "deal" Ioannou ,ειχαμε και Δουδο και Γιαννουση και προνομιο και κοινο χαχα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Christo συγνωμη που χαλαω τον ειρμο.Θυμαμαι ειχες αναφερει κατι για tablets παλια με τον Πανο.Αν κ οποτε μπορεσεις θελω να σε ρωτησω γιατι με ενδιαφερει το θεμα.Ευχαριστω

Unknown είπε...

ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΗ για εμένα ΕΝΑ είναι το tablet: IPAD με 4G ομως....Και εάν θες πιο οικονομικό αγοράζεις το Ipad mini....

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Καταρχας ευχαριστω για την απαντηση σου.Ξερεις ποιο ειναι το θεμα με το ipad οπως μου τα εχουνε πει.Δεν τρεχει Java.Οποτε ztrade κ λοιπες εφαρμογες τι κανεις.Μηπως λεω βλακειες?

Unknown είπε...

ΓΙΑΝΝΗ νομίζω υπάρχουν εφαρμογές που το υποστηρίζουν στο apple store. Για καλό και για κακό ρώτα τον πάροχο σου.

Δεν έχει java άρα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΙΟΥΣ.

Unknown είπε...

Μην μπεις στο τριπάκι του java. Θα το μετανιώσεις....

Για να φτάσουν τα android την Apple θα πάρει χρόνια.

Και σου μιλάει κάποιος που ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ήθελα για Apple....Μέχρι που πήρα...

Unknown είπε...

Σε κάθε περίπτωση ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΣ καθώς βγαίνει καινούργιο τον Σεπτέμβριο...

Αυτό είναι το μοναδικό κακό με την Apple.

Φυσικά εγώ που είμαι και tech geek είμαι ακόμα με το ipad2 και είμαι SUPER ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.

μπαρμπαλιας είπε...

καλα ρε
εισαστε πουρογεροι...
και ελεγα οτι μονο εγω ειχα μνημες
ανδοξου παρελθοντος
ο...σεισμος εγινε
μετα το σεισμο της Αθηνας ...στο γυρισμα...

νικος φαληρο είπε...

http://www.ase.gr/Files/For%20AseSite%202013_XA_A_7934_1.pdf

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Καττανοητοτατος Chris χαχαχα.Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου κ καλη μας συνεχεια.Δεν φευγω εδω γυρω θα ειμαι χαχχαχα

Andreas D. είπε...

ΗΛΙΑ,
ωραία λεφτά βγήκαν εκείνη τη μέρα....

Andreas D. είπε...

Ωραίος ο ΦΡΛΚ...

μπαρμπαλιας είπε...

αληθως παιχταρα μου

μπαρμπαλιας είπε...

ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟ ΔΝ
---------------------

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ Χ.Α.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗΣ ΦΡΙΓΟ, ΑΛΛΑ ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ...

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΟΥΣ... ΤΙΜΗΣΑΜΕ ΣΤΑ 5,0000 - 4,7000 - 4,4000 και 4,1000 ευρω . Γιατί είναι απόλαυση να τους τα παιρνεις...

-------

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ BANKINGNEWS ( AN KAI EIMAI BEBAIOS OTI TO ΠΡΑΤΤΕΤΕ )

ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ - ΠΑΡΕΑ - ΠΑΡΕ'Ι'ΤΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΕΣ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΝΩΜΗ στο
http://freeforumstocks.blogspot.gr/
--------

ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ...
http://freeforumstocks.blogspot.gr

Andreas D. είπε...

Μικρέ,
οτι πεις... θα περιμένω...

Andreas D. είπε...

ΧΡΗΣΤΟ,

εσύ πήρες τα 5000?

michele είπε...

Μονο ωραιος ο ΦΡΛΚ Αndrew ??

Unknown είπε...

Andrea οχι.

michele είπε...

Eνδιαφερουσα η ενημερωση του ΝΙΚΟΛΑ με τις πωλησεις Κωστοπουλαιων κλπ για να μπουν στην αυξηση

Andreas D. είπε...

Μιχάλη,
χθες είχα βάλει να πάρω 2500 στο άνοιγμα και το μετάνοιωσα...
πάντως δεν περίμενα τέτοια κίνηση...

Andreas D. είπε...

Alpha Bank: Στην ΑΜΚ προτίθενται να συμμετάσχουν εκτελεστικά μέλη του Δ.Σ.

Στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Alpha Bank προτίθενται, υπό την ιδιότητά των ως μετόχων, να συμμετάσχουν εκτελεστικά μέλη, περιλαμβανομένου του προέδρου, του διοικητικού της συμβουλίου, με την πώληση έως 15 εκατ. μετοχών κυριότητος ή συμφερόντων των ιδίων.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, εκτελεστικά μέλη, περιλαμβανομένου του Προέδρου, του Διοικητικού της Συμβουλίου προτίθενται, υπό την ιδιότητά των ως μετόχων της Τραπέζης, να συμμετάσχουν στην εγκριθείσα, δια της από 16/4/2013 αποφάσεως της Εκτάκτου Γενικής Συνελεύσεως, αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αυτής και, προς το σκοπό χρηματοδοτήσεως της υπόψη συμμετοχής των, να πωλήσουν έως 15 εκατ. μετοχές εκδόσεως της Τραπέζης και κυριότητος ή συμφερόντων των ιδίων.


Πηγή:www.capital.gr

Bondexj είπε...

αν καταλαβαινω καλα απο την ανακοινωση...no fresh money..

Andreas D. είπε...

ΓΙΑΝΝΗ,
έτσι είναι...

michele είπε...

Εννοειται john O Κωστοπουλος και παλια πουλουσε πριν τις αυηξησεις..

Ανδρεα το χαρτι ειναι επιθετικο και με πολυ δρομο μπροστα μεσοπροθεσμα

michele είπε...

Οπως ειδαμε το 1053 δεν περναει,μαλλον περιμενουν την εισοδο της Kathy

Unknown είπε...

Μπάρμπα πλησιάζει 15:45 αλλά το έχουν πάρει αλλιώς....

Για να δούμε....

Bondexj είπε...

tx vm gents

Andreas D. είπε...

Μιχάλη,
θα τα πάρω απο την ΒΙΟΣΚ... χαχαχα

Γεράκι είπε...

ΔΕΗ...Εαν δεν πανω απο 7,74 τοτε ετοιμαζεται για κατω...

michele είπε...

Eλεος χαχα καλα εκει που ειναι κι αυτη Ανδρεα εχει περιθωριακια

Κυριε ΑΓΙΑΝΝΗ παρακολουθα οχι το οτι ανεβαινει αλλα τον ΤΡΟΠΟ που ανεβαινει το πουλαρι

εσπασε φυσικα 20-50-100-200 ημ με τη μια χαχα

Γεράκι είπε...

ΔΕΗ κανει την καθοδικη κινηση...εαν δεν την σταματησει καποιος...θα κλεισει χαλαρα το γκαπ...

Andreas D. είπε...

ΑΝΤΩΝΗ,

που είναι το γκαπ?

Γεράκι είπε...

7,59 - 7,38

Unknown είπε...

ΜΙΚΡΕ τα ΜΑΓΙΚΑ τα αφήνω για το τέλος. Μετά τις 16:45...

Andreas D. είπε...

ΓΙΑΝΝΗ,
όταν έχει πωλητή πάντα του τα παίρνει όσο πιο χαμηλά γίνεται...

michele είπε...

Χεχε Ανδρεα δεν κρατας μυστικα και ντοκουμεντα

νικος φαληρο είπε...

Αφιερωμενο στο ΣΕΝΤΡικακι με το 0,30 - 0,305: Δεν περνάς κυρά Μαρία,
δεν περνάς, δεν περνάς,
Δεν περνάς κυρά Μαρία,
δεν περνάς, περνάς;

Θα υπάγω είς τους κήπους,
Δεν περνώ, δεν περνώ,
Θα υπάγω είς τους κήπους,
Δεν περνώ, περνώ.

Τι θα κάνεις είς τους κήπους,
Δεν περνάς, δεν περνάς,
Τι θα κάνεις είς τους κήπους,
Δεν περνάς, περνάς;

Θε να κόψω δυο βιολέτες,
Δεν περνώ, δεν περνώ,
Θε να κόψω δυο βιολέτες,
Δεν περνώ, περνώ.

Andreas D. είπε...

ΑΝΤΩΝΗ, ευχαριστώ

ΓΙΑΝΝΗ, 2,24... τελικά θα πάρεις πιο χαμηλά απο μένα

michele είπε...

Νικολα αυτος περναει,οποτε θελει.Αλλα επειδη ειναι απροβλεπτος δεν προλαβαινεις να μπεις

Θανασης Κ είπε...

προλαβαινουμε για το 1053???

Manolis Mendrinos είπε...

aytos o moxlos paidia ti ginete anebokatebasmata kanei synexeis.paizei me adistashs

michele είπε...

Μανωλη με 8000τμχ εχει κανει διακυμανση 24% .Δεν ειναι ως γνωστον απο τις πιο νορμαλ περιπτωσεις

Manolis Mendrinos είπε...

SE EYXARISTO MIXALH

michele είπε...

Χεχε χωσιμο ωραιο..

john deer είπε...

καθε παρασκευη......στα ποδια

Γεράκι είπε...

η εκρηξη εγινε...

michele είπε...

Ναι πηγαν και την ΕΕΕ στο -6 % να φοβηθουν και οι δεικτομανεις

νικος φαληρο είπε...

κι εχουν κλεισει και τα παραγωγα της ΑΛΦΑ.

ΠΑΝΟΣ είπε...


Καλησπέρα...
Το παρακάνανε όμως στο τέλος με την συνδρομή της 3Ε...
Πρέπει να κάνουμε ότι η γιαγιά στην Κύπρο...
Την Παρασκευή έξω και την Δευτέρα πάλι μέσα!

Γεράκι είπε...

Την Παρασκευή έξω και την Δευτέρα πάλι μέσα!

;)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Έτσι έκανε με τις καταθέσεις βέβαια αυτή Αντώνη χαχαχα

Andreas D. είπε...

UNIBIOS λέμε.... χαχαχα

Γεράκι είπε...

η τενεργ με απογοητευσε..καθως κ το χωσιμο μεγατονων σε ελπε...

ΠΑΝΟΣ είπε...

ταπηραστοκρανίο για τους υπόλοιπους χεχε

Γεράκι είπε...

πηγες για ελιες????

εβαλες ελαιοπανα κ περιμενεις το λιοτριβι απο Δευτερα...!!!

χαχαχα

(περασε η εποχη τους...!!!)

michele είπε...

Κι απο Δευτερα το τζερτζελο ,ωραια θα περασουμε !!

Andreas D. είπε...

Μιχάλη,
να δούμε απο ποια τιμή θα ξεκινήσει η ΑΛΦΑ...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Θα έχει και ΑΜΚ και παράγωγα, πολύ ωραία χαχα

μπαρμπαλιας είπε...

Ανδρεα ,πηρες ΒΙΟΣΚ;;;;

michele είπε...

Ανδρεα με το παλιο,παραδοσιακο συστημα γυρω στο 0,75-0,77
Αλλα αν προσθεσουν και τις αλλες κατω απο 0,50

michele είπε...

Παμε επανω απογευματινη αναρτηση..

Harry είπε...

τεστ