Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΕΛΛ

ΕΛΛ:ΗΜΕΡΗΣΙO ΓΡΑΦΗΜΑ...

Τιτλος με "ιδιαιτερα" χαρακτηριστικα και συχνα με αυτονομη κινηση.Η μετοχη στην διορθωση της βρηκε στηριξη στα 12 ευρω( κανοντας και ενα bear trap)και αντεδρασε ανοδικα διασπωντας τον εκμο20ημ και σημερα με ανοδικο gap τον πιο σημαντικο απλο κινητο 200 ημ,κλεινοντας και οριακα κατω απο τον αντιστοιχο εκθετικο των 200 ημ.
Ανοδικη διασπαση και της Ζ θα δωσει κινηση προς τα 16.05 ευρω.Οποιαδηποτε οπισθοχωρηση αναλογως και του επιπεδου απο το οποιο θα συντελεστει θα βρισκει στηριξη στους 2 κινητους 200 αρηδες και στην πολυ σημαντικη V την οποια θα προσπαθησει να διασπασει στις αμεσως επομενες συνδριασεις.

10 σχόλια:

michele είπε...

Το ελλειμμα ειναι 6% Πανο ,χωρις τα χρηματα των τραπεζων που τωρα υπολογιζονται στο δημοσιο χρεος.Αυτα ομως θα περασουν στον ESM( μην μας δωσουν και θαρρος απο τωρα).

μπαρμπαλιας είπε...

Γιαννακι...
τι να το κανω το μερισμα;;
αφου θα το κοψει απο την μετοχη...και θα μου το προσθεσει στο εισοδημα;;;

michele είπε...

Το μερισμα ειναι ενσωματωμενο στην μετοχη και φετος θα το παρει το κρατος.

Πανο μου τι καινουργιο λεει το olympia τι ελεγε ο Παπανδρεου και ο Παπακωνσταντινου?? Τωρα αν γινεται συγκριση με τους τωρινους ε,εκει ειναι το λαθος..Αλλα τα ματια του λαγου και αλλα της κουκουβαγιας.Που δεν σημαινει οτι οι τωρινοι θα πεσουν μεσα.Εγω θα πεσω παντως χεχε.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλά δεν στέκομαι εκεί στα ονόματα αν και είναι και του Προβόπουλου (που είναι ακόμα επάνω) και του Παπαδήμου μέσα (τον θυμάται κανείς;).
Με τους τωρινούς δεν ασχολούμαι πλέον αλλά το 2013 είναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ έτος για να φανεί κάτι καλό, διαφορετικά θα μας πάρει και θα μας σηκώσει όλους μαζί.
Μακάρι αλλά δεν το βλέπω. Κερδίζουν απλά χρόνο και το έχω ξαναπεί πιο παλιά. Από εδώ και πέρα θα μου υπογράφεις 108 και υπεύθυνη δήλωση για στόχους, ημερομηνίες κλπ και θα υπογράψεις ότι θα πας φυλακή αν αποτύχεις γιατί δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια, όχι λέμε και ξελέμε και μετά την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια και τα πάμε όλα στο μέλλον ξανά.

ThitaDelta είπε...

... κοίτα Μιχάλη

σαν μέτοχος του ΟΠΑΠ (χρυσοτόκος όρνιθα) δεν φοβάμαι καθόλου, ίσα ίσα που η μετοχή θα κερδίσει σε αξία από:

1. την πιθανολογούμενη ανάπτυξη από το ιδιωτικό management

2. από τις μετοχές που θα αναζητηθούν από το ΧΑΑ για την απόκτηση πλειοψηφίας (αν δεν την έχουν ήδη)

3. την στήριξη από τους αγοραστές

4. την στήριξη από τα funds που έχουν μπει και θέλουν την επένδυσή τους κερδοφόρα

... κρίμα για την Ελλάδα, μα με έναν πλειοδότη, απορώ με το μέγεθος της λαμογιάς

ΖΗΤΩ Ο ΓΚΡΟΥΕΖΑΣ!

michele είπε...

Α και επειδη εγω ειμαι γνωστης τετοιων θεματων,το οlympia ειναι site προσκειμενο στον Πανο Καμενο αλλα και στους αποχωρησαντες ,οχι βουλευτες,αλλα ιδεολογικους μπροσταρηδες του κινηματος ΑΝΕΛ .
Δινω και περισσοτερες πληροφοριες αν ενδιαφερει καποιους.

michele είπε...

Δημητρη μην βιαζεσαι για συμπερασματα.Στο διαγωνισμο τετοιας εμβελειας παει ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ.
Γιατι απεσυρθη το σχημα ΙΝΛΟΤ??
Ειναι δυνατον η Lottomatica να δυμμετεχει σε οποιοδηποτε σχημα που αφορα τον ΟΠΑΠ και να μην ειναι φαβορι?? η νομιζει καποιος οτι βαζει τα περισσοτερα λεφτα στο σχημα ο "τιγρης"?
Κατα τα αλλα τα μετοχικα που ειπες ,συμφωνω!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χέστην την Ολυμπία, το είπαμε αυτό, εγώ στέκομαι στην ουσία του πράγματος και ότι δεν μπορείς πλέον να μιλάς για στόχους και να τους αναθεωρείς εσαεί με αστείες δικαιολογίες...περιθώρια τέλος.

ThitaDelta είπε...

... η FOSUN γιατί αποσύρθηκε διαμαρτυρόμενη, για απάντησέ μου αυτό;

michele είπε...

Δεν το ξερω ΘΔ.Αν δεν εχεις δει τις προσφορες και τι ορους βαζει ο καθενας δεν μπορεις να εχει αποψη.
Ο διαγωνισμος για τις Κυκλαδες με τα καλωδια ,κηρυχθηκε αγονος,η Siemens προσωρινος μειοδοτης ειχε ρητρα δραχμης μεσα.
Καλυτερα για τα ελκα βεβαια,τα λεγαμε εγω και ο Αγιαννης