Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013


X.A.A. LIVE 


        
                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...

«Χρυσή» μίζα των 5 δισεκ. ευρώ πάνω από την Ελλάδα..

Τι παίζεται με το χρυσό της Βόρειας Ελλάδας – Οι γεωοικονομικές επιπτώσεις  και 


ο τζίρος του 1,5 τρισεκ. δολαρίων – Σε δεύτερη φάση, ακολουθεί η εξόρυξη του ουρανίου....


Έγκυρος διεθνής αναλυτής της αγοράς του χρυσού,  θεωρεί εύλογα τα σοβαρά επεισόδια  που διαδραματίζονται στη Βόρεια Ελλάδα με επίκεντρο την εκμετάλλευση των πλουσίων, όπως αποδεικνύεται, κοιτασμάτων χρυσού, αφού η εξόρυξή τους θα επηρεάσει τις ισορροπίες στην διεθνή αγορά, γεγονός που θίγει ιδιαίτερα τους Ρώσους που σήμερα παίζουν τον πρώτο ρόλο στη διαμόρφωση των τιμών, με ότι συνέπειες αυτό μπορεί να έχει στον πόλεμο των ισοτιμιών των νομισμάτων.  Η σύγκρουση των συμφερόντων αναμένεται εξαιρετικά σφοδρή,  καθώς ο εν λόγω αναλυτής υπολογίζει ότι ο συνολικός τζίρος των αγορών επί της ελληνικής παραγωγής χρυσού σε βάθος 15ετίας μπορεί να φτάσει το 1,5 τρισεκ. δολάρια. Ως εκ τούτου, εκτιμά πως πάνω από το ελληνικό πολιτικό σύστημα υπερίπτανται  προμήθειες της τάξεως των 2-5 δισεκ. ευρώ για την περίοδο 2013-2015.
Σε πρώτη φάση και για τα τρία πεδία (Χαλκιδική, Δράμα, Αλεξανδρούπολη) ο εν λόγω αναλυτής υπολογίζει την επένδυση μεταξύ 500 εκατ. δολαρίων και 1 δισεκ. και τα κέρδη για τις εταιρείες μεταξύ 12-15 δισεκ. ευρώ και άλλα τόσα για τους άμεσους επενδυτές. Τα διεθνή funds που δραστηριοποιούνται στις αγορές των μετάλλων υπολογίζεται ότι θα κάνουν κέρδη μεταξύ 100-200 δισεκ. δολάρια στην 5ετία. Αλλά τα μεγάλα κέρδη θα γίνουν στις αγορές futures και options. Για τους διεθνείς συλλογικούς επενδυτές τα κέρδη θα φθάσουν περί τα 100 δισεκ. σε βάθος 15ετίας, ενώ όλα τα διεθνή γυρίσματα μετάλλων, μετοχών, δεικτών υπολογίζονται μεταξύ 200 και 500 δισεκ. δολαρίων.  Αυτοί οι υπολογισμοί δεν περιλαμβάνουν τα κέρδη από το σπάσιμο του μονοπωλίου τιμών παραγωγής των Ρώσων. Σε περίπτωση που οι Ρώσοι συμμετάσχουν στο σχέδιο, τότε υπολογίζεται ότι τα διεθνή γυρίσματα μπορούν να διπλασιαστούν ή και να τριπλασιαστούν σε βάθος 10-15 ετών!
Η ίδια πηγή εκτιμά πως αν πετύχει η πρώτη φάση, ακολουθεί η δεύτερη φάση που αφορά την εξόρυξη ουρανίου στις ίδιες περιοχές.

Ερωτηματικά και ποσότητες
Η ανάλυση αυτή παρατίθεται προκειμένου να διερευνηθούν οι πραγματικές ποσότητες χρυσού που μπορούν να παραχθούν, διότι η προσέγγιση του αναλυτή μάλλον παραπέμπει σε μεγαλύτερες ποσότητες από αυτές που έχουν γίνει γνωστές.  Το ΙΓΜΕ έχει κάνει λόγο για αξία 25 δισεκ. ευρώ, χωρίς να μιλήσει για ποσότητες και οι εταιρείες για 425.000 ουγκιές το χρόνο (πάνω από 13 τόνους). Η θολούρα γύρω από τις ποσότητες και τις αξίες προφανώς πρέπει να διερευνηθούν.
Αλλά ας δούμε τις εξελίξεις των έξι τελευταίων μηνών. Οι αναλύσεις εντόπισαν τεράστια κοιτάσματα για τα οποία υπήρχαν ενδείξεις, αλλά τώρα υπάρχει βεβαιότητα για την ύπαρξη μεγάλων ποσοτήτων χρυσού. Το πρακτορείο χρηματιστηριακών πληροφοριών Bloomberg χαρακτήρισε την Ελλάδα «χρυσωρυχείο της Ευρώπης, το οποίο στα επόμενα τέσσερα χρόνια θα ξεπεράσει την Φινλανδία σε παραγωγή χρυσού …και μπορεί να μετεξελιχθεί στη μεγαλύτερη χώρα παραγωγό χρυσού στην Ευρώπη. Οι προοπτικές αυτές έγιναν ορατές μόλις οι ελληνικές αρχές «ξεμπλόκαραν» τις συμφωνίες που είχαν «παγώσει» περισσότερο από μία δεκαετία, λόγω της γραφειοκρατίας και των περιβαλλοντικών κανονισμών, με διαδικασίες «fast track».
Εκτιμάται λοιπόν ότι μέχρι το 2016 μπορεί να παραχθούν περίπου 425.000 ουγκιές χρυσού, αξίας 757 εκατ. δολαρίων (τιμή Οκτωβρίου 2012), ενώ μέχρι σήμερα παράγονται 16.000 ουγκιές, έναντι της Φινλανδία  που παρήγαγε το 2011περί τις  220.000 ουγκιές χρυσού. Από το 2017, η εξόρυξη αναμένεται να σταθεροποιηθεί στις 270-350.000 ουγγιές το χρόνο με εισπράξεις της τάξεως των 5 δισεκ. ευρώ μέσα σε μία δεκαετία. (ΣΣ: Η ουγκιά  -oz-  είναι μονάδα μέτρησης μάζας και ισοδυναμεί: 1 κοινή ουγκιά = 28,35 γραμμάρια, ενώ 1 ευγενής ουγκιά = 31,10 γραμμάρια).
Πρόσφατα με ανακοίνωσή του, το Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ) τάχθηκε υπέρ της υλοποίησης των επενδύσεων στις Σκουριές και το Πέραμα της Θράκης για την εξόρυξη χρυσού, δεδομένου ότι οι έρευνες που διεξήγαγε «με χρήματα του ελληνικού λαού», απέδειξαν ότι με βάση τις σημερινές τιμές για τα εμπορεύσιμα μέταλλα και προϊόντα εμπλουτισμού που θα προκύψουν, ξεπερνούν σε αξία τα 25 δισ. ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται πιθανά νέα κοιτάσματα.
Τα τέσσερα ορυχεία που λειτουργούν οι δύο εταιρείες αντιμετωπίζουν τις αντιδράσεις που συναντούν όσες εταιρίες επιχειρούν να εισέλθουν στον κλάδο της εξόρυξης χρυσού, αναφέρει το αμερικανικό Bloomberg, σχετικά και με τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις που θα έχει η εξόρυξη καθώς και με τις συνέπειες για τον τουρισμό της εκάστοτε περιοχής. Οι κάτοικοι της Ιερισσού διαδηλώνουν κατά της λειτουργίας του ορυχείου στις Σκουριές καθώς εκατοντάδες στρέμματα δασικής έκτασης ενδέχεται να αποψιλωθούν λόγω των εργασιών εξόρυξης. Η καναδέζικη επιχείρηση European Goldfields  που ανήκει στην Eldorado Gold προσπαθούσε για περισσότερο από πέντε χρόνια να πάρει άδεια εξόρυξης για τα ορυχεία στις Σκουριές και την Ολυμπιάδα Χαλκιδικής. Αντίστοιχα προβλήματα είχε και η Glory Resources, ιδιοκτήτρια του ορυχείου στις Σάπες Ροδόπης.

Πως λειτουργεί η παγκόσμια αγορά
Η ετήσια παραγωγή χρυσού παγκοσμίως από 90 χώρες παραγωγούς ανέρχεται σε 1.800 τόνους. Όμως είναι δέκα οι χώρες με τη μεγαλύτερη παραγωγή. Η Κίνα, παράγει 355 τόνους και τα αποθέματά της υπολογίζονται σε 1.900 τόνους. Διαθέτει στα συναλλαγματικά της αποθέματα πάνω από 1.054 τόνους. Η Αυστραλία παράγει 270 τόνους, διαθέτει 7.400 τόνους αποθέματα και περίπου 80 τόνους ως συναλλαγματικό απόθεμα. Οι ΗΠΑ παράγουν 237 τόνους, έχουν 3.000 τόνους αποθέματα, ενώ διατηρούν πάνω από το 75% των συναλλαγματικών τους αποθεμάτων σε χρυσό ( 8.150 τόνους). Η Ρωσία παράγει ετησίως 200 τόνους χρυσού, από τους 5.000 τόνους των αποθεμάτων της και διαθέτει 937 τόνους επισήμως ως συναλλαγματικό απόθεμα. Η Νότια Αφρική παράγει 190 τόνους, υπολογίζεται ότι διαθέτει αποθέματα 6.000 τόνων και 125 τόνους ως συνάλλαγμα. Το Περού παράγει 150 τόνους, έχει 2000 αποθέματα και 35 τόνους σε συνάλλαγμα. Ο Καναδάς παράγει 110 τόνους το χρόνο, με 920 απόθεμα και 3,4 τόνους ως συνάλλαγμα. Η Γκάνα παράγει 100 τόνους ετησίως, έχει 1400 απόθεμα και 8,7 τόνους σε συναλλαγματικά διαθέσιμα. Η Ινδονησία παράγει επίσης 100 τόνους το έτος, έχει 3000 τόνους αποθέματα και 73 τόνους σε συναλλαγματικά αποθέματα. Το Ουζμπεκιστάν παράγει 90 τόνους το χρόνο και διαθέτει 1.700 σε απόθεμα.
Η τιμή του χρυσού διαμορφώνεται σήμερα περί τα $1.578/Ουγκιά, ενώ τον Αύγουστο του 2011 ξεπέρασε και τα $1.900/Ουγκιά λόγω της κρίσης του ευρώ. Το 1970 η τιμή του χρυσού ήταν μόλις $36/Ουγκιά, με την πετρελαϊκή κρ/ίση εκτινάχθηκε στα 613 το 1980 για να υποχωρήσει στη συνέχεια.. Η μακροπρόθεσμη ανοδική κίνηση έχει αφετηρία το 2001 όταν και η τιμή του βρισκόταν σε τιμές κάτω των $300/Ουγκιά και εκτινάχθηκε στα  $ 800/Ουγκιά το 2008 με τη χρηματοπιστωτική κρίση.  Μέσα σε μια μόλις δεκαετία η τιμή του χρυσού 5πλασιάστηκε.
Η τιμή διαμορφώνεται από την προσφορά και τη ζήτηση, από τους ιδιώτες επενδυτές, τα Gold Exchange Traded Funds, αλλά κυρίως από τις Κεντρικές Τράπεζες που αγοράζουν ή πωλούν χρυσό ανάλογα με τις συνθήκες και τις πολιτικές που θέλουν να εφαρμόσουν στην ισοτιμία του νομίσματος που εκπροσωπούν. Οι κεντρικές τράπεζες της Ευρώπης εμφανίζονταν ως πωλητές από το 1999 στη λογική μιας συμφωνία  να πωλούν πάνω από ένα ορισμένο ποσό μέχρι το Σεπτέμβριο του 2014. Αλλά οι περισσότερες κεντρικές τράπεζες έχουν σταματήσει τις πωλήσεις χρυσού.
Η Ρωσία και η Κίνα είναι δύο κρίσιμοι παράγοντες στη διαμόρφωση των τιμών του χρυσού. Η Κίνα αγοράζει εδώ και έξι χρόνια συστηματικά χρυσό, προφανώς για να ξεφορτωθεί τα αποθέματα σε δολάρια που διαθέτει, ενώ η Ρωσία  διατηρεί το 10% των συναλλαγματικών της αποθεμάτων σε χρυσό. Φαίνεται ότι και οι δύο χώρες αγοράζουν όχι μόνο τον τοπικά παραγόμενο χρυσό, αλλά επιπλέον χρυσό διεθνείς αγορές. Οι αναλυτές θεωρούν πως δίνουν μεγαλύτερη σημασία στον όγκο του χρυσού που αγοράζουν και λιγότερο στην τιμή, με αποτέλεσμα και να την διαμορφώνουν.

Πηγη:http://makisandronopoulos.blogspot.gr

173 σχόλια:

ThitaDelta είπε...

Καλημέρα σε όλους,

καλημέρα Γιάννη, άντε μεσημέριασε

Μιχάλη πολύχρονος και ότι επιθυμείς

... τι ύπνος είναι αυτός που κάνετε βρε σεις;

Γιάννης Παν. είπε...

Καλημέρα σε ολους τους φίλους,
Μιχάλη πολυχρονος με υγεία και απολαυσεις σε ολα τα ταμπλο.

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΜΙΧΑΛΗ πολύχρονος φίλε να τα εκατοστίσεις


Καλημέρα σε όλους τους φίλους

Καλημέρα ΔΗΜΗΤΡΗ

Unknown είπε...

Καλημέρες.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ MICHELE ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΚΟΣΙΑΣΕΙΣ!

μπαρμπαλιας είπε...

να ζησεις Μικε μας...
και χρονια πολλα...
να γινεις γερακος...
με ασπρα μαλια...

δεν φταιω...ηρθε κεδεσε...
καλημερα σε ολους και ιδιαιτερα
στο Μικε μας με υγεια

μπαρμπαλιας είπε...

τωα για το σχολιο διπλα...
για τις ποσοτητες χρυσου στη Χαλκιδικη.
εχω ξαναγραψει...
η επιλογη αυτης της πατριδας
απο τους σοφους ελληνες ,
δεν ηταν τυχαια
τι χρυσος,τι πετρελαια,τι φυσ.αερια,
ουρανια ,κοβαλτια και ολα τα καλουδια...
τον ατελειωτο ηλιο και τις θαλασσες και μαλακες νεοελληνες που γεννησαν
εφιαλτες...και τα πουλανε...
χωρις να ξερουν τι πουλανε πιρπαρα...ΟΛΑ...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Με τις ευχές μου να φτάσει γρήγορα η ΜΙΓ την ηλικία του Michele....

Michele δικό σου φίλε... με λίγο Αλέξανδρο μέσα !!!

http://www.youtube.com/watch?v=a3MgQqT3uHY

Με τις ευχές μου για ότι καλύτερο για εσένα και την Άσπα.

TheHawk είπε...

καλημερα..Χρονια καλα με πανω απο ολα υγεια...να χαιρεσαι την οιγεννεια σου..μεγαλη εμπνευση..αντε κ αρκετη τυχη....τα λεμε..

George είπε...

Να έχεις υγεία , τύχη, καλούς φίλους και υπέροχες αναμνήσεις. Εύχομαι αυτές οι ευχές να κρατήσουν μία ζωή

ΠΑΝΟΣ είπε...


Μικέ μου σου εύχομαι ολόψυχα να τα εκατοστήσεις και ακόμα παραπάνω με υγεία ευτυχία και τύχη και να σε χαίρεται η Άσπα και όλοι οι δικοί σου.

profit είπε...

Καλημερα σας,
Μιχαλη τις θερμοτερες ευχες μου
Χρονια πολλα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όσο για τους υπόλοιπους...
Βρε παιδιά, βρε σύντροφοι,
είδατε ότι πάει επάνω και χωρίς τον Πάνο;
Η καλημέρα μου σε όλους είναι δεδομένη και χωρίς να μπαίνω κάθε μέρα.
Γιαννάκη μου να μου τα ψάλλεις όποτε και όπως θέλεις, εξάλλου είμαι ο πρώτος που δηλώνω παρών σε κάθε συνάντηση. Αλλά έχεις και το τηλέφωνο και το mail.
Μπάρμπα μου και υπόλοιποι το ίδιο ισχύει και για σας.
Και εδώ που τα λέμε να με κάνετε τι;
Να σας τα πρήζω; Καλά δεν είστε στην ησυχία σας;

Ότι είχα να πω τα είπα αρκετές φορές και δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός.
Να προσφέρω κάτι τεχνικά δεν μπορώ άρα άδικος ο κόπος.
Εξάλλου είμαστε μάλλον σε άλλο μήκος κύματος, εγώ έχω και άλλες ανησυχίες... και η συνεχής αντιπαράθεση πάνω στο ίδιο μοτίβο δεν οδηγεί πουθενά. Αν εγώ βλέπω "μέρα" και οι υπόλοιποι το βλέπουν "νύχτα" (ή το αντίθετο), προφανώς είμαι εγώ λάθος.
Και να γράψω τι;
Αν έγραφα, θα έγραφα ας πούμε κάτι τέτοιο:

Δεν είδα καμιά αναφορά ή σχολιασμό πχ για το γεγονός ότι πήγε (ξέρετε ποιος, ο αγαπημένος μου ΥΠΟΙΚ) να περάσει στην ζούλα μέσα στο Ν/Σ για την κεφαλαιαγορά διάταξη που χαρίζει το 80% των προστίμων στους καταθέτες της λίστας Lagarde, η οποία απεσύρθη άρον άρον μόλις το έμαθε η «κακή» τρόικα.
Ή ότι πήγαν πρόσφατα να περάσουν κρυφά κατάσχεση για μισθούς και συντάξεις 600 ευρώ.
Και τι να γράψω; Ότι το έκαναν κακοί «υπηρεσιακοί» παράγοντες, δηλ. υπάλληλοι του καταραμένου Δημοσίου που πρέπει να τους εξαφανίσουμε από τον χάρτη;
Όχι δεν το έκανε ο υπουργός, οι υπηρεσιακοί παράγοντες το έκαναν εν αγνοία του.
Τι να γράψω λοιπόν, ότι έχουμε ένα κακό, ψεύτη και κότα Πρωθυπουργό και έναν χείριστο (μέχρι προδοσίας) υπουργό Οικονομικών που εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα και όχι τα συμφέροντα των απλών Ελλήνων πολιτών; Γιατί μόνο εγώ θεωρώ αυτό που πήγε να γίνει στα κρυφά άλλο ένα έγκλημα κατά του ελληνικού λαού μια κλίκας που δεν θέλει να θίξει με τίποτα τους κολλητούς της (και τον εαυτό της βέβαια), αλλά να εξαφανίσει την όποια περιουσία που με τόσο κόπο έχτισε ο ΑΠΛΟΣ πολίτης;
Ότι ετοιμάζονται για μια ακόμα φορά να παραβιάσουν το Σύνταγμα και τις αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων με το περίφημο χαράτσι;
Μα γι’ αυτό είσαι και θα παραμείνεις μόνος η εύλογη απάντηση! Χεχε.
Δεν πειράζει, αρχίζει και μου αρέσει…
Τώρα θα βγει κάποιος ή κάποιοι να μου πούνε πάλι ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και ότι έχουμε τον καλύτερο ΥΠΟΙΚ εδώ και πολλά χρόνια!
ΟΚ
Προ ημερών μιλώντας με έναν γνωστό μου είπα επάνω στην κουβέντα την λέξη «Δεξιός» για κάποιον που στηρίζει αυτό το έκτρωμα που κυβερνά και αμέσως (παρότι αρκετά μικρότερός μου) με διόρθωσε. Η σωστή λέξη είναι «κυβερνητικός» μου είπε. Πολύ σωστά. Και οι πιο πολλοί που διαδήλωναν στις Σκουριές δεξιοί ήταν νομίζω. Ε, λοιπόν εγώ είμαι ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ. Όλους τους άλλους δεξιούς - αριστερούς ή όπως λέγονται τέλος πάντων ΥΓΙΩΣ σκεπτόμενους πολίτες εγώ τους αγαπάω.
Αυτοί έχουν έστω μια ιδεολογία.
Αυτοί που είναι επάνω δεν έχουν ιερό και όσιο και πατρίδα, εκτελούν απλά μια αποστολή.
Για να δούμε τι «νέο» τέρας θα μας βγάλουν σήμερα – αύριο, σαν πολύ δεν κράτησε η κυοφορία; Ξέχασα...διαπραγματεύονται σκληρά.
Ποιος θα την πληρώσει πάλι άραγε; Δεν το ξέρετε;
Εσείς και εγώ πάλι βρεεεε
Αν έγραφα λοιπόν αυτά θα έγραφα, αλλά ...δεν γράφω.

Είδατε λοιπόν, εγώ σας το είπα ότι δεν θα σας αρέσουν αυτά που θέλω να γράψω και για τον λόγο αυτό σταμάτησα.

Το ΧΑΑ θα πάει επάνω, σ' αυτό συμφωνούν όλοι, κι εγώ μαζί σας, αλλά ξέρετε πέρα από τους 40.000 κωδικούς υπάρχουν και άλλα 9.960.000 Έλληνες πολίτες.
Μέσα σ' αυτούς είναι τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας, το μέλλον της Χώρας.
Καλή συνέχεια

NIKOS είπε...

καλεμερα σε ολους τους φιλους

profit είπε...

Σοφά λόγια Πάνο μας

Νίκη είπε...

Καλημέρα Μικέλε. Χρόνια καλά και πολλά. Να είσαι πάντα γερός, τυχερός κι ευτυχισμένος.
Καλημέρα σε όλους.

Νίκη είπε...

Πάνο καλημέρα. Εμένα τα περισσότερα από αυτά που λες, μου λείπουν. Γι’ αυτό θέλω να σε διαβάζω.

giannhs kon είπε...

είδατε ότι πάει επάνω και χωρίς τον Πάνο;

Να σας τα πρήζω; Καλά δεν είστε στην ησυχία σας;

δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός

Και εδώ που τα λέμε να με κάνετε τι

είμαστε μάλλον σε άλλο μήκος κύματος

Είδατε λοιπόν, εγώ σας το είπα ότι δεν θα σας αρέσουν αυτά που θέλω να γράψω


ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ

ΓΙΑ ΠΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣ

ΑΡΕ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΡΕΝΑ ΧΑΧΑΧΑ

ΚΑΙ επειδή είμαι και εγώ μυστήριο τρένο ,πως άλλωστε να μην ήμουν δείξε μου τον φίλο σου κλπ κλπ χαχαχαχαχα

Δεεε ξέρω εγώ από τηλέφωνα και περιστέρια από κοντά αυτά
με ΜΕΖΕ και ΜΕΓΑΑΑΛΗ ΠΑΡΕΑ στην πρώτη ευκαιρία χοχο

σιγά μη γλιτώσεις με μίση ώρα στο τηλέφωνο

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ

giannhs kon είπε...

Καλημερα ΝΙΚΗ

ArTaXiA είπε...

Χρόνια Πολλά και από μένα. Ζούμε ενδιαφέρουσες στιγμές!

George είπε...

Καλημέρα Πάνο.... και εγώ έχω της ίδιες ανησυχίες και ακόμη περισσότερες άλλα οι απόψεις τον ανθρώπων διίσταται... και πάντα θα υπάρχουν αντιπαραθέσεις.(χωρίς βέβαια παρεξηγήσεις και στο στιλ αυτό είναι και αν σου αρεσει..Οσο για αυτό που έγραψες (Να προσφέρω κάτι τεχνικά δεν μπορώ άρα άδικος ο κόπος. ) δεν είσαι ο μόνος εδώ αλλά πρέπει σε όλα να υπάρχει και ανοχή και οι γνώστες του αντικειμένου να βοηθούν τους άλλους διορθώνοντας τα λάθη τους ( όπως έχεις κάνει σε μένα αρκετές φορές και σε ευχαρίστησα) χωρίς να παρεξηγηθώ μαζί σου και όχι να τους παραγκωνίζουν και να σε αναγκάζουν να μην γράφεις... οι άποψης όλων είναι σεβαστές και όχι παρεξηγήσιμες......ευχαριστώ για την φιλοξενία στην στηλη

alexandra είπε...

Καλημέρα σε όλη την παρέα.
Μικ Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα.

Πάνο 1000 like από μένα.

GIANNHS006 είπε...

xronia polla MISEL.

Unknown είπε...

Στήθηκε η εντολή αγοράς των υπόλοιπων τεμαχίων ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ στο 0.70€.

Andreas D. είπε...

Καλημέρα σε όλους!

Μιχάλη,
όλοι οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες του ομίλου ΓΕΚΤΕΡΝΑ κι εγώ προσωπικά σου εύχόμαστε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Να τα εκατοστήσεις!

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα!Ευχαριστω πολυ-πολυ ολους σας!
Ζουμε πραγματι ενδιαφερουσες στιγμες απ ολες τις αποψεις.Ευχομαι να βαλουμε πιο πολυ χρωμα στη ζωη μας.Και χαμογελο.Οσο γινεται.

karaefthimiou23 είπε...

Kαλημέρα σε όλη την παρέα.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον πρωτεργάτη αυτής εδώ της ζεστής γωνιάς.Ότι επιθυμείς φίλε μου,να'σαι πάντα όρθιος!

dimivax είπε...

Χρόνια Πολλά και καλά!!!

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Όσες ευχές αυθόρμητα
οι άλλοι θα σου πούνε
εγώ απλά σου εύχομαι
αληθινές να βγούνε.

Xρόνια καλά Μικ.

Καλημέρα σε όλη την παρέα.

profit είπε...

Ιωάννου μακάρι να σου βγει γιατί εμένα με ξέκανε η ετε

Andreas D. είπε...

Πύ-Πύ-Πύραυλος !!

http://www.youtube.com/watch?v=6YN72ZsADhg

michele είπε...

980-982-987 Ζωνη δυσκολη 970-965 απο κατω

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Kαλημέρα σε όλη την παρέα
Χρόνια πολλά και καλά Michele!!!
Γεία σου Πάνο...

MARINA είπε...

Αααχχχ Μικελε...

χρόνια πολλά καλέ...
να δω πότε θα με πας για κοτσιδάκια...

michele είπε...

Ευχαριτστω και ολα τα παιδια που μπηκαν μετα..
Αχ Μαρινακι μου,ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ!(κι αν οχι ,παμε και για κοψιδακια χεχε)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

κουραγιο Ασπα!

michele είπε...

Αμα εχει τετοιους φιλους τι τους θελεις τους εχθρους.Σαν τον Μπαρμπα τον προβοκατορα που μου ευχηθηκε ασπρα μαλλια χαχα

νικος φαληρο είπε...

καλημερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους.Κε michele σας ευχομαι χρονια πολλα, παντα με υγεια κι ευτυχια.Να σας χαιρονται τα αγαπημενα σας προσωπα

michele είπε...

Ευχαριστω Νικολα και συν εισαι καλα,με ευτυχια.

Η κωλο-ΜΙΓ η καλυτερη του 25 αρη προς το παρον..

michele είπε...

Η διαφορα με το ..προσφατο παρελθον.Εφευγε η τροικα χωρις συμφωνια και περιμεναμε το Σαββατοκυριακο αναγγελια νεων μετρων.
Εφυγε και τωρα και εκδιδει ανακοινωση
"Σημαντικη προοδος μπλα μπλα,παρεμειναν καποιες εκκρεμοτητες μπλα μπλα.."

fasokinigos είπε...

Την καλημερα μου σε ολες τις φιλες και φιλους. Μικελε!!.....Χρονια σου πολλα και καλα φιλε. Ευχομαι υγεια και πολυ πολυ πολυ τυχη!!. Καλη συνεχεια σε ολους.

dimsimeo είπε...

Καλημερα σε ολους σας και πολλες ευχες στον εορταζοντα οικοδεσποτη.Χρονια πολλα και καλα με υγεια ,

michele είπε...

Ευχαριστω dimsimeo ,νασαι καλα ΦΑΣΟ μου!! Καλες ..καραμπινιες!

fasokinigos είπε...

Μικελε μου ...απο εδω και περα λεμε καλες ψαριες....Αντε κανονισε κανα τραπεζι.....τα ψαρια δικα μου...εσυ και τα υπολοιπα παιδια το τσιπουρο....

michele είπε...

Απάτη - μαμούθ με αγρότη της Βοιωτίας ο οποίος ενώ δεν διαθέτει ούτε ένα στρέμμα γης εμφανίζεται να έχει εκδώσει συνολικά τιμολόγια περίπου 200 εκατ. ευρώ από πωλήσεις πατάτας και κρεμμυδιών.

Εκδίδοντας τα πλαστά τιμολόγια ο εν λόγω «αγρότης» κατάφερε να οικειοποιηθεί παρανόμως επιστροφή ΦΠΑ εκατομμυρίων ευρώ. Από ένα πρώτο έλεγχο των ελεγκτών του ΣΔΟΕ μάλιστα εμφανίζεται να διαθέτει πολυτελείς κατοικίες και αυτοκίνητα και να διάγει γενικότερα πολυτελή βίο.


Πηγή:www.capital.gr


Το μνημονιο φταιει..

michele είπε...

Και μια ωραια διαφημιση για τους μικροομολογιουχους:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cjllkUXpXF4

emp είπε...

Καλημέρα σε όλη την παρέα, Michele Χρόνια Πολλά και καλά, πάντα με υγεία, ευτυχία και επιτυχίες

michele είπε...

Ευχαριστω emp,να εισαι παντα καλα..ειδαμε και το 967 καλα παιζει το συστημα 200χιλ σε πακετα η ΕΕΕΚ..
Μια χαρα ο ΦΟΥΡΛ ακος
Καινουργιο χαμηλο για τον ΔΤΡ

Andreas D. είπε...

Η ΕΕΕΚ έχει κάνει το 38,22 % του τζίρου...

νικος φαληρο είπε...

η τραπεζικη πτωση εχει καταντησει βαρετη και κουραστικη

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

μια ιδιαιτερη καλημερα στον Πανο....

Unknown είπε...

Καλημερα σας ..Χαρουμενος δημιουργικος και ευτιχισμενος,παντα ,Μικ....Λογο αδιαθεσιας μου ,γλυτωνης σημερα το ζωδιακο μου σχολιο..χα χα...

νικος φαληρο είπε...

επισης κι εγω να απευθυνω ιδιαιτερη καλημερα προς τους κους κους Αλεξανδρο και Πανο με την ευχη να ειναι συχνοτερη η παρουσια τους στον ιστοτοπο

karaefthimiou23 είπε...

Καλά εκεί στο Πλαίσιο πρέπει να'χουν μεγάλα μοσχάρια στο τεχνικό τμήμα...

Unknown είπε...

Ελα μωρή μουλάρα στο 0.70€ να πάρω και τα υπόλοιπα...

karaefthimiou23 είπε...

Θα τα πάρεις μέχρι αύριο,μην ανησυχείς...

Unknown είπε...

Για να δούμε ρε Καρά....

Για να δούμε...

Andreas D. είπε...

ΚΑΡΑ,
το πλαίσιο σήμερα είχε παρουσίαση στους αναλυτές...

karaefthimiou23 είπε...

Ανδρέα να παρουσιάσουν και τους τεχνικάριους,ψωνίζουν από σβέρκο...

ThitaDelta είπε...

... τι έγινε Γιάννη;

μη δεχτείς επισκευή, να απαιτήσεις αντικατάσταση

δεν θα κάνουν δικό σου το πρόβλημα, το ότι δεν έχουν γραμμή ελέγχου και πιστοποίησης

... ασάλιωτους λέμε

ThitaDelta είπε...

... το άλλο βέβαια με τον κεραυνό μη το πεις, χεχε

karaefthimiou23 είπε...

Δημήτρη ξέρεις τι μου είπε ο μπαγλαμάς πριν από λίγο?Ότι δεν έχει καεί η κάρτα δικτύου και ότι προς το παρόν δεν του'χει βγάλει κάποιο πρόβλημα...

4 μέρες το'χουν εκεί και το χαιδεύουν...

karaefthimiou23 είπε...

Όχι,δεν τους το'πα φυσικά χεχε

ThitaDelta είπε...

... δεν έχεις πρόβλημα με την κάρτα δικτύου σώνει και καλά, μπορεί να είναι από την μητρική μέχρι και το ανεμιστηράκι, σίγουρα πάντως κάτι είναι "καμένο"

ανέφερέ τους το thermal alert και ότι δεν θα δεχτείς πίσω τον Η/Υ αν δεν ελέγξεις τα system logs (θυμάσαι που τα είδαμε), τα οποία πρέπει να είναι πεντακάθαρα...

karaefthimiou23 είπε...

Τους το έγραψα και τους το είπα και τηλεφωνικώς,τώρα τρέχουν το σύστημα που τρέξαμε μαζί για τα σφάλματα.

νικος φαληρο είπε...

εγω που εια προβλημα με ενα ασυρματο τηλεφωνο λιγες μερες αφου το αγορασα, και τους το επεστρεψα με ταλαιπωρησαν παρα πολυ για να μου το αλλαξουν.Στην αρχη μου ειπαν κι εμενα οτι δεν εχει προβλημα αλλα επεμενα και τελικα μου εδωσαν αλλο αφου εκανα εντονοτατα παραπονα.

νικος φαληρο είπε...

Να ζητησετε καινουργιο μιλωντας με πιο υψηλα ισταμενους.

μπαρμπαλιας είπε...

κυρ Χρηστοοοο
δεν βγαζεις την μουλαρα απο 0.70...
αμαρτια ειναι

karaefthimiou23 είπε...

Νίκο αν ως αύριο δεν έχω δει αποτέλεσμα αυτό θα κάνω.

Unknown είπε...

Μπαρμπαλιά δεν την βγάζω....

ο dwk είπε...

…αχααααα !
… «κεραυνοί» και αστραπές !
…καλάάάάάά !!!

ο dwk είπε...

…καλημερούδια !

karaefthimiou23 είπε...

Στείλε μου αμέσως νέο μηχάνημα,γιατί θα σε κρατικοποιήσω χαχαχα

μπαρμπαλιας είπε...

τωρα εδω που τα λεμε...
η ενταση της πτωσης των τραπεζων...
μπορει να σηματοδοτει και γυρισμα...
ιδωμεν...
παντως Τ/α δεν σκαμπαζω..
αλλα δεν υπαρχει τις που να εβλεπε τετοια νουμερα...
εκτος ΛΕΟ

Unknown είπε...

Μπαρμπαλιά στο χρηματιστήριο αυτός που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γνωρίζει, αναλαμβάνει και τα ρίσκα του. Γιαυτό και η αγορά μου έχει σπάσει σε δύο κομμάτια.

Εαν παρθούν στο 0.70€ τότε θα είμαι στο 0.74€ Μ.Ο. και ΠΡΙΝ αγοράσω ήμουν απόλυτα σίγουρος για το ΡΙΣΚΟ να τα χάσω όλα.

μπαρμπαλιας είπε...

δεν σε κατηγορησα ...
και αν το θελεις και αλλεως...
μαζι σου ειμαι...
αλλα βλεπω οτι συνεχιζουν το πουστικο παιχνιδι
να ανοιγουν ψηλα...και να πεφτουν στην πυρα...
βεβαια στο χα εχουμε ανοδο/πτωση..
καλη επιτυχια

Unknown είπε...

Μπαρμπαλία μου το ξέρω....

Θα δείξει. Πάντως εξάπτομαι με την σκέψη που ακριβώς θέλουν να το πάνε.

Και συνήθως αυτό που αναμένει ο κόσμος όλος στα χρηματιστήρια, δεν γίνεται...

μπαρμπαλιας είπε...

θυμιεμαι παλια...
ενα γυρισμα της εθνικης
με τον μπαρμπα Καρατζα...
εσπασε τα κοκκαλα...

μπαρμπαλιας είπε...

μαγαριστικα στην ΑΛΦΑ...

michele είπε...

Aσε ρε Μπαρμπα τον Καρατζα,αλλαξανε οι εποχες..χαχα

Andreas D. είπε...

Πολλοί περιμένουν να αγοράσουν ΕΤΕ στο αυριανό κλείσιμο.
Τελευταία ημέρα αναγκαστικών πωλήσεων.

Unknown είπε...

Ανδρέα είπα κάτι στο προηγούμενο σχόλιο.

Και αυτό έχει αποδειχθεί ουκ ολιγες φορές...

μπαρμπαλιας είπε...

Μικ ...
ετσι για την ιστορια ...
δν εχουν καμια σχεση οι τωρινοι...
πολυ μικροι

Andreas D. είπε...

Χρήστο,
γι' αυτό το ανέφερα...

και για να μην ξεχνιόμαστε:

http://freemeteo.gr/default.asp?pid=23&gid=734426&la=2

ThitaDelta είπε...

... μμμμμμμμμμμμμμ

κρατιέμαι, θέλω να πω κάτι για τη μύγα και δεν μπορώ, χεχε

μπαρμπαλιας είπε...

να το παρει το ποταμι...

ο dwk είπε...

...έλα !

ThitaDelta είπε...

... εορταζόμενος γράφει και στο κάφρικαλ με το όνομα virtus

ιδού

karaefthimiou23 είπε...

Πες απλά ότι είναι καρασάπακος...

νικος φαληρο είπε...

http://www.euro2day.gr/news/market/123/articles/763600/Article.aspx

νικος φαληρο είπε...

τα παιδια στην ΕΤΕ δεν παιζουν και δεν παιζονται.Αγριοτητες

karaefthimiou23 είπε...

Σήμερα,πλην των γενεθλίων του Μισέλ,είναι και η παγκόσμια ημέρα της μπριζόλας και της πεολειχίας...

ThitaDelta είπε...

... τώρα βέβαια το φολι φολάκι, που μόνο μπαίνει στους δείκτες, θα έχει μόνο εισόδους;

... ρωτάω εγω τώρα

manos είπε...

KALHSPERA SE OLOUS .XRONIA POLLA MIXALH KAI PADA TYXEROS

μπαρμπαλιας είπε...

Νικο...
και τι τους πειραζει να κανουν
ρεμπαλανκέ σημερα..."η χθες "η προχθες;

michele είπε...

Παλι καλα μου ανοιξες τα ματια Δημητρη, ποιος ειναι αυτος ο virtus που κοπιαρει αυτα που γραφω και δεν γραφει και την πηγη???

Καλησοερα Μανο ο,τι επιθυμεις

michele είπε...

Και αρα Δημητρη δεν ειναι ..εορταζομενος.Εγω θα εβαζα και το link.

ThitaDelta είπε...

... η γελειότητα σ' όλο το μεγαλείο

michele είπε...

Kαρα το ηξερα,αλλα δεν το..εγραψα..

ThitaDelta είπε...

... παιδάκια Μιχάλη που νομίζουν με το copy-paste θα γίνουν γκουρού

michele είπε...

Πηρε και τα...ευσημα βλεπω απο κατω χαχα.Να φτιαξω ενα λογαριασμο να παω να τον..καταχεριασω?

ο dwk είπε...

…ε! έκανε το …κομμάτι του κι αυτός!
…και εισέπραξε «…Θεέ, πάρε μας τα μυαλά ωρέ!» από τον επόμενο!
…καλησπερούδια πολύχρονε !

karaefthimiou23 είπε...

Σκύψε ευλογημένη...

michele είπε...

Αρα σημερα μια και γιορταζω Καρα να φαω μια μπριζολα και να δωσω ...απ το αλλο?? χαχαχα

νικος φαληρο είπε...

αν εχουν ηδη κανει rebalancing οι μεγαλοι και ολοι περιμενουν οτι θα γινει αυριο η μεγαλη πωληση και δε γινει, θα κλαψουν οι σορτ απο το short squeeze

karaefthimiou23 είπε...

Μπριζόλα πάντως σήμερα έφαγα χαχα

Μιχάλη σου'στέλνω mail.

μπαρμπαλιας είπε...

και μονον οτι μας αντιγραφουν...
μας παρακολουθουν...
ενδιαφερον και οχι μονον για το διαγραμμα ...
θα αρχισω να ριχνω μπινε...προς πασαν κατευθυνσιν

μπαρμπαλιας είπε...

virtus..."η βιρτουοζω στο παστε

Andreas D. είπε...

του έγραψαν κάτι αλλά δεν απάντησε...κάποιος απο εδώ ίσως?

TheHawk είπε...

καλησπερα κ παλι...

drak είπε...

polyxronos michele, oti kalytero.me ygeia kai dhmiourgikothta.

michele είπε...

Ευχαριστω πολυ DRAK ..να εισαι καλα ο,τι επιθυμεις

μπαρμπαλιας είπε...

ψιλοαντιδραση της μλάρας απο το μπατο της

michele είπε...

Εγω δεν ημουνα παντως Ανδρεα και να ηθελα,δεν προλαβαινω

michele είπε...

Αλλαζουν κομματακια,καποιοι φευγουν καποιοι ερχονται..συνεχεια και αυριο θα εχει Μπαρμπα

michele είπε...

Ελα ρε ΠΡΟΦ κανε καινουργιο υψηλο να..χαθουμε

Unknown είπε...

Εξαιρετικά ύποπτη η συμπεριφορα της ΤΡΑΣΤΟΡ της τελευταίες δύο ημέρες...

Βλέπω έκρηξη..

karaefthimiou23 είπε...

ΣΙΔΕ:άρχισε και κολπάκια...

νικος φαληρο είπε...

ο χαλβας και τα υπολοιπα σαρακοστιανα κερασμενα απο την αγαπητη μουλαρα κι ευχαριστω πολυ.

Bondexj είπε...

Χρονια Πολλα Michele.. Οτι καλυτερο για σενα και την οικογενεια σου. JB

karaefthimiou23 είπε...

Ωραίος Νίκο.

Unknown είπε...

Δεν βγαίνουν κομμάτια για πώληση ούτε για δείγμα....

Andreas D. είπε...

Μπράβο Νικόλα,

Χρήστο, οτι θέλουν μπορούν να κάνουν...

karaefthimiou23 είπε...

Σκούπα στη ΣΙΔΕ οι μάφιες...

michele είπε...

Bondex ευχαριστω πολυ να εισαι καλα να χαιρεσαι την οικογενεια σου..
η αγορα στα ομολογα ησυχη??

Unknown είπε...

Ανδρέα βλέπω ότι δύσκολα τους δίνουν και έχουν ρίξει αρκετό χρήμα να την φέρουν ως εδώ ωστε να πει κάποιος ότι μπορούν να την πάνε χαμηλότερα μπας και μαζέψουν...

Bondexj είπε...

η αγορα με τα ups kai downs..

νικος φαληρο είπε...

ο ευαγγελος ησυχος σημερα

μπαρμπαλιας είπε...

John Bondex ....
παιχτη μου χαθηκες...
ευχομαι να εισαι καλα.

Bondexj είπε...

γεια σου καλε μου φιλε μπαρμπαλια... ναι εχεις δικιο χαθηκα... ειπα να μην γραφω... ειδικα οταν εισαι αναμεσα σε φιλους..πολλεσ φορες ειναι καλυτερη η σιπωπη.. ευχομαι να εισαι καλα...

karaefthimiou23 είπε...

Η Ευρωπαική Τράπεζα Επενδύσεων ενέκρινε σήμερα δάνειο 400 μυρίων για την επέκταση στο Μετρό της Θεσσαλονίκης.

νικος φαληρο είπε...

κε john χαιρετε.Πιστευω ολοι φιλοι ειμαστε εδω.Η παρουσια του καθενος ειναι ξεχωριστη και χαρακτηριστικη.

ΑΡΤ είπε...

Μιχαλη...χρονια πολλα

...να κανω μια ερωτηση που εκανα και σε αλλο φορουμ και δεν πηρα απαντηση ?
Σε λογαριθμικη κλιμακα το καλοκαιρι του 2012,ΓΔ και ΕΤΕ αντιδρασανε στο 262% της ανοδου του 2009...
Σε γραμμικη κλιμακα η ανοδος του ΓΔ συμπιπτει με το 162% της ανοδου του 2009 ενω για την ΕΤΕ το αντιστοιχο επιπεδο βρισκεται σε αρνητικες τιμες...

Υπαρχει καποιος κανονας για το ποια κλιμακα ειναι πιο αξιοπιστη σε μακροχρονιο οριζοντα ή τα παντα εξαρτωνται απο το προφιλ του καθε επενδυτη και το ποια κλιμακα τον βολευει να χρησιμοποιει ?

Bondexj είπε...

καλησπερα νικο... επετρεψε μου να μην κανω κανενα σχολιο ... δεν εxv κανενα email σας και γι' αυτο δεν ειχα ρωτησει αν και το σκεφτομουν πολλες φορες... Το παιδι πωσ ειναι νικο???

νικος φαληρο είπε...

ειμαστε σε αναμονη κε John.Ο χρονος για την επεμβαση, εχει καθοριστει γυρω στο Πασχα.Πρεπει να βελτιωθουν καποιοι δεικτες και κανει θεραπεια πανω σ αυτο.Ουυφφφφ θα σκασω μ αυτο το ζητημα.

michele είπε...

Εγω προσωπικα ΑΡΤ ( ευχαριστω πολυ για τις ευχες!) χρησιμοποιω περισσοτερο την γραμμικη κλιμακα.Την θεωρω "πραγματικη".Ομως σε μεγαλα διαστηματα περισσοτερα των 2 ετων θεωρω οτι ειναι πολυ χρησιμη και η λογαριθμικη.
Για κανονα να ρωτησουμε και τον Αλεξ αν ξερει και μας διαβαζει αυτη τη στιγμη

michele είπε...

Εκεινο που ξερω σιγουρα ειναι οτι το ΠΡΟΦΙΛΑΚΙ κανει καιμουργιο τοπικο υψηλο...ΔΩΡΑΚΙ για τα γενεθλια Thanks!

Unknown είπε...

Michele, Χρόνια Πολλά και ΚΑΛΑ!!!

ΑΡΤ είπε...

Μηπως πανω απο καποια χρονικη περιοδο πρεπει να χρησιμοποιουμε μονο λογαριθμικη ? γιατι αυτοματως αλλαζουν τα σχεδ/τα, οι γραμμες ,ολα...

michele είπε...

def ender ευχαριστω πολυ !! ο,τι επιθυμεις να χαιρεσαι..

ΑΡΤ είπε...

μηπως γι'αυτο στο ztrade πανω απο εβδομαδιαιο σχεδ/μα το βγαζει αυτοματως σε λογαριθμικη ?

michele είπε...

Γι αυτο ΑΡΤ

Bondexj είπε...

νικο το Πασχα ειναι κοντα ποια.... Ευχομαι το καλυτερο.. και ειναι αληθεια μονο οταν γινει καποιος πατερας καταλαβαινει ποσο σημαντικο γεγονος ειναι... Καλη συνεχεια σε όλους και ευχομαι οτι καλυτερο για τον καθενα ξεχωριστα...

νικος φαληρο είπε...

επισης John.Υγεια πανω απ ολα.

Andreas D. είπε...

Μιχάλη,
έκανε δουλειά ο spontaneous...
σε ανέφερε ο virtus...
χαχαχα

michele είπε...

Χαχα παω να δω Ανδρεα ...

michele είπε...

Ναι ειδα,ενταξει αθωος ο κατηγορουμενος!! Ανδρεα χαχα

ΑΡΤ εχεις mail

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

στα μακροχρονια γραφηματα ειναι πιο χρησιμη η λογαριθμικη κλιμακα γιατι δινοντας μεγαλυτερη βαρυτητα στα πιο προσφατα δεδομενα βοηθα στον εγκαιρο εντοπισμο των αλλαγων στην ταση.Η λεγομενη γραμμικη αποκλιση ειναι αυτη που στη συνεχεια στην συνεχεια επιβεβαιωνει τα σηματα.Στο z trade εαν βγαλεις τις γραμμες που εχεις βαλει στο γραμμικο ημερησιο δεν εχεις προβλημα.Το κανει για να μην μπουν linear gγραμμες σε log διαγραμμα οποτε αλλα των αλλων θα βγουν.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Γεια σου πατριδα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

mickele παντα μας διαβαζω απλα δεν θελω πλεον να εμπλακω σε διαγωνισμο γνωσεων.Ειπαμε το αθλημα ειναι μοναχικο και ως λαος ειμαστε του ανταγωνισμου,ολοι τα ξερουν ολα ετσι και εγω θα διαβαζω να μαθαινω

karaefthimiou23 είπε...

Τους άδειασαν στο τέλος τους αγοραστές,δεν τους βγήκε το σημερινό και φεύγουν.

michele είπε...

To ηξερα εγω οτι θα πεις επιστημονικα αυτα που ξερω κι εγω.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ειναι εκ του περισσου .Δεν υπαρχει διαγωνισμος.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

αυτοπου εγραωα στον Αρτ δεν μου φαινεται πολυ κατανοητο.λοιπον z trade σβημνεις ολες τις γραμμες σου απο το ημερησιο και στο εβδομαδιαιο μπαινεις και στο γραμμικο.log/πανω απο 6 μηνες/ στα μεσο/μακροπροθεσμα και οπου σπανε οι γραμμες τασης σημα για να γυρισεις σε γραμμικο και να τσεκαρεις εκει

νικος φαληρο είπε...

το κλεισιμο να δουμε κε karaefthimiou23.

TheHawk είπε...

η μισή Ελλάδα έχει πλακώσει για να φάει τον χαλβά μας...

ΣΙΔΕ...ο iron man σε νεες περιπετειες..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

φιλε μου michele το τι ειναι εκ του περισσου και τι οχι το κρινει ο καθενας για λογαριασμο του

michele είπε...

Οντως ειναι μοναχικο το αθλημα.Ειχε κανεις ΠΡΟΦ κατα τη διαρκεια της διορθωσης?? χεχεχεχε

karaefthimiou23 είπε...

Αντώνη χαλβά έφαγες τελικά...?Σου είπα να σου στείλω καμιά μπριζόλα,είναι και της παγκόσμιας σήμερα χεχε

michele είπε...

Εγω την αποψη μου ειπα,δεν κανει?? κι αλλη φορα να φτιαξεις το γαμοτηλεφωνο σου χαχα

TheHawk είπε...

δεν εχω φαει ακόμα...

παλι αυριο εκει θα ειμαι...βαλτην σε κανενα ταπερακι κ στειλε την...

karaefthimiou23 είπε...

Άλα της η μαντάμ...

Unknown είπε...

O.7740€.....Μάλιστα......

Αυριο πάλι τα υπόλοιπα μισά πάλι στο 0.70€ μπας και τα πάρουμε...

michele είπε...

25 ΕΚ μονη της η ΕΕΕΚ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ 965

karaefthimiou23 είπε...

Να'χει να χάνει αύριο...Μάφιες...

michele είπε...

Οντως χεχε 967,99..Πικασσο και ΝΤΑΛΙ MAZI

Andreas D. είπε...

Πύ-πύ-πύ.... έεεεε... λάθος!
Μέ-μέ-μετροπόντικας!!!!

michele είπε...

968,29 ναχει να ..χανει.Το εβδομαδιαιο κερακι μαλλον καλουλι το βλεπω

karaefthimiou23 είπε...

Την ψόφησαν τη ΣΙΔΕ,ψιλοχωσέ σε ΙΝΤΚΑ-ΣΩΛΚ-ΓΕΚ-ΜΥΤΙΛ.

karaefthimiou23 είπε...

Για ΓΔ μπορεί και να μην ήταν για να χάνει αύριο.

karaefthimiou23 είπε...

Για να δούμε,πάνε τα χαρτιά πατριώτες...?

ΑΡΤ είπε...

Μιχαλη...πολυ καλο ρεεεε...

Αλεξανδρε...αρα και στα εβδομαδιαια και μηνιαια σχεδ/τα τα fibo πρεπει να μπαινουν σε λογαριθμικη και οχι αριθμητικη κλιμακα ?

Andreas D. είπε...

Καλό απόγευμα σε όλους!

karaefthimiou23 είπε...

Καλό απόγευμα Ανδρέα.

michele είπε...

Παμε επανω,απογευματινη αναρτηση!!