Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

FTSE


ΣΑΒΒΑΤΟ..
με καφεδάκι
FTSE-25 :ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...
Στο εβδομαδιαιο γραφημα του μεγαλου δεικτη,εχει δημιουργηθει μια ζωνη συναλλαγων ιδιαιτερα μεγαλης σημασιας μεταξυ των 265-360 μον.(ES).Και τα δυο ακρα εχουν αποδειχτει ιδιαιτερα ισχυρα.Μετα τις 6 τελευταιες πτωτικες εβδομαδες,ο δεικτης εκλεισε ακριβως πανω απο τον κμο 50 εβδ και πανω απο την λευκη γραμμη λαιμου C.
O κμο 20 εβδ εχει διασπασει ανοδικα τον αντιστοιχο των 50 εβδ και κινειται εντος της στενης ζωνης 313-318 ενισχυοντας το γεγονος πως και  αυτη η ζωνη, στο μεσον της μεγαλης 265-360 ειναι ιδιαιτερα σημαντικη.
Γινεται σαφες οτι η διασπαση των 2 ακραιων σημειων 265 η 360 θα φερει η μεγαλη ταλαιπωρια στην πρωτη περιπτωση,ειτε εκρηκτικη ανοδικη κινηση στην δευτερη περιπτωση.
Πολυ πιθανη η κινηση για αρκετο διαστημα εντος της ζωνης ΕS,δεδομενου οτι ηδη:

 Η Alpha bank στις 6 Απριλίου συγκαλεί την έκτακτη γενική συνέλευση για reverse split και ΑΜΚ
και η ΠΕΙΡ  φαινεται να ετοιμαζεται,ακολουθουμενη απο την Εθνικη.
Στις ειδησεις της ημερας: Δεκατρείς προσφορές για τον Αστέρα Βουλιαγμένης.Μεταξύ αυτών είναι η Lamda Development, η Dolphin Capital Investments του κ. Μ. Καμπουρίδη, ο εφοπλιστής κ. Γ. Προκοπίου, ο κινεζικός κολοσσός Fosun, ο τουρκικός όμιλος Koc και η London & Regional Properties.




10 σχόλια:

Unknown είπε...

Με αίτημά τους στον Γενικό Εισαγγελέα, Πέτρο Κληρίδη, οι δικηγόροι των Βγενόπουλου και Μπουλούτα, ζήτησαν να ανασταλεί η ποινική δίωξη εναντίον τους, αλλά το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό. Έτσι, η δικάσιμος έχει οριστεί για τις 6 Μαΐου, ενώπιον του δικαστηρίου Πάφου.

ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ FORUM (δυστυχώς δεν θυμαμαι ποιος) είχα απαντήσει ότι ο Βγενόπουλος την έχει βαμμενη....Πολύ άσχημα μάλιστα εξού και η επίθεση κατά του Σαρρή (ναι όντως είναι Gay ο Σαρρής και εχει συλληφθεί αλλά αυτό δεν επιτρέπει σε δημόσιο προσωπο του βελλινεκούς του Βγενόπουλου να κάνει επίθεση.Σημαίνει ότι είναι στριμωγμένος).

George είπε...

Καλημερα ...............http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=200507&catid=6

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

Καλημερα,αυτο που βλεπω να γινετε ειναι να σπασουμε προς 230-250.Ισως ενα 2μηνο ταλαιπωρια(αμκ,κτλ),να φυγουν οι τελαυταιοι.Πρεπει να κρατησει το 280,παση θυσια(αγορασμενος..).
ΤΟ ΕΒΛΕΠΕΣ ΑΠΟ ΤΑ 1000 ,ΤΟ ΕΠΑΙΞΕΣ;

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα σε ολους τους φιλους...
ouzo time by

michele είπε...

Αυτα ειναι Μπαρμπα ..ωραια μερα και μενα με..τρεχειη κυρια χαχα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημέρα σε όλους,

κι εμείς ετοιμαζόμαστε για έξοδο να δούμε αν τα νερά στη Χαλκίδα πηγαινοέρχονται ακόμα.

Γειά σου Μπάρμπα Άρχοντα!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Καλησπερα σε ολους με μια υπεροχη μερα εξω.Πολυ σωστη η παρατηρηση -νομιζω του μπαρμπαλια- οτι μια καλησπερα πρεπει να την λεμε κ τις μη χρηματηστηριακες μερες ετσι για γουρι χαχαχαχα.Καλησπερα λοιπον και παω να φωτοσυνθεσω και εγω.

ΥΓ Χρονια πολλα αν και πολυ καθυστερημενα στους εορταζοντες των προηγουμενων ημερων Βαγγεληδες αγωνιστες κ μη καθως και στον καταπληκτικο και μοναδικο DWK.
ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

profit είπε...

Καλησπερα
Δεν λεει να πεσει ο πυρετος

THE JUNIOR είπε...

προφιτ κρατα γερα
ερχονται αμκ


ιωαννου
οι καταθέσεις άνω των €100.000 συμψηφίζονται με δανειακές υποχρεώσεις

THE JUNIOR είπε...

α) Το σύνολο των δανείων και πιστωτικών διευκολύνσεων κατά τις 26 Μαρτίου 2013 του καταθέτη προς την Τράπεζα Κύπρου αφαιρείται από το ποσό της κατάθεσης πέραν των €100.000. Αν το άθροισμα των υπολοίπων των δανείων και πιστωτικών διευκολύνσεων είναι μεγαλύτερο ή ίσο με το ποσό κατάθεσης πέραν των €100.000, δηλαδή εμφανίζεται χρεωστικό υπόλοιπο, τότε τα μέτρα εξυγίανσης δεν αφορούν αυτόν τον πελάτη