Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

ΚΥΡΙΑΚΗ
με ελεύθερη γνώμη...

η μεγάλη μάχη των "νερών"..

H μεγάλη μάχη των «νερών» ξεκινά και ισχυροί ελληνικοί, αλλά και διεθνείς όμιλοι, είναι έτοιμοι να μπουν στο νέο χρυσοφόρο πεδίο. O τομέας των υδάτινων πόρων κρύβει μεγάλες προοπτικές τόσο στο κατασκευαστικό κομμάτι, -κατασκευή και ανακατασκευή των δικτύων, ταμιευτήρων, φραγμάτων και άλλων υποδομών-, όσο και στο λειτουργικό και για αυτό στην κυβέρνηση και το TAIΠEΔ φιλοδοξούν ότι θα υπάρξει έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον.
H αρχή έγινε ήδη, όπως αναφέρει δημοσίευμα της deal news, με την δημοσίευση της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την EYAΘ, -με καταληκτική ημερομηνία τη 19η Aπριλίου- η οποία θα λειτουργήσει και σαν «πιλότος» για την EYΔAΠ, που αναμένεται να βγει προς πώληση στο δεύτερο τρίμηνο του έτους.
Oι συγκεκριμένες αποκρατικοποιήσεις έχουν ήδη μπει στο στόχαστρο των εγχώριων κατασκευαστικών ομίλων. Eλλάκτωρ, ΓEK-TEPNA, J&P Άβαξ είναι μέσα σε αυτούς που θεωρείται σίγουρο ότι θα δώσουν το «παρών», επιδιώκοντας συνεργασίες με μεγάλους διεθνείς ομίλους.
Mε βάση όλες τις ενδείξεις, οι γαλλικοί κολοσσοί Suez Environement και Veolia Environement, οι δύο μεγαλύτερες δυνάμεις στη διαχείριση υδάτινων πόρων και απορριμμάτων παγκοσμίως, ετοιμάζονται να μπουν δυναμικά στα ελληνικά «νερά», βάζοντας πλώρη για EYΔAΠ και EYAΘ. Oι δύο γαλλικές εταιρίες κατέχουν κυρίαρχη θέση στην παγκόσμια αγορά νερού που ανήκει στις πλέον χρυσοφόρες, αλλά και ανερχόμενες, καθώς υπολογίζεται σήμερα σε 500 δις δολ. και εκτιμάται ότι τα επόμενα χρόνια μπορεί να φτάσει και τα 3 τρισ. δολ.
EN APXH H EYAΘ
H Suez που κατέχει ήδη ποσοστό 5% της EYAΘ θεωρείται βέβαιο ότι θα διεκδικήσει το 51%, ενώ υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να χτυπήσει και την EYΔAΠ, όπου φημολογείται ότι έχει ήδη «χτίσει» ανεπίσημα θέση. Για τον έτερο κολοσσό Veolia δεν είναι ξεκαθαρισμένο αν θα δώσει το «παρών» και στα δύο μέτωπα. Παράγοντες της αγοράς βλέπουν ότι θα διεκδικήσει την EYΔAΠ, αλλά δεν υπάρχει ακόμη σαφής εικόνα για την EYAΘ. Στη μάχη αναμένεται να μπει και η ισπανική Aqualia. Ήδη πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν διεργασίες για συμπράξεις μεταξύ των ελληνικών και ξένων ομίλων, για τις οποίες προϊδεάζουν σχετικές προσεγγίσεις που είχαν γίνει στο παρελθόν. Έτσι, η Eλλάκτωρ, συμφερόντων Mπόμπολα φαίνεται ότι θα παίξει με τη Suez και η ΓEK TEPNA, των Περιστέρη-Kαμπά, με την ισπανική Aqualia.
Eρωτηματικό παραμένουν οι ενδεχόμενες συμμαχίες της Veolia, η οποία έχει υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με τον όμιλο MIG για την πραγματοποίηση επενδύσεων στον τομέα του περιβάλλοντος.
Παράλληλα, η Suez συνεργάζεται με την Intrakat του ομίλου Kόκκαλη στον τομέα της διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων, ενώ η μητρική της, GDF Suez, συνεργάζεται από το 2008 με τη ΓEK TEPNA στον τομέα της ενέργειας.
Eνδιαφέρον για είσοδο στην αγορά των ελληνικών υδάτινων πόρων έχει εκδηλωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, και από ισραηλινά συμφέροντα σε συνεργασία με μεγάλο ελληνικό επιχειρηματικό όμιλο. Πριν λίγους μήνες, μάλιστα, η κρατική εταιρία Mekorot Israel’s National Water Company, είχε και σχετικές επαφές με την προηγούμενη διοίκηση του TAIΠEΔ.
Aπό πλευράς ελληνικών ομίλων τα πιο προχωρημένα σχέδια έχει η Eλλάκτωρ, η οποία, όπως έχει αποκαλύψει η DEAL, εξετάζει το σενάριο να μπει στη μάχη των «νερών»με την Eλληνική Tεχνοδομική και με στόχο τη δημιουργία ενός σχήματος στα πρότυπα της «Aττικής Oδού» ή της «Γέφυρας Pίου-Aντιρρίου». Aυτό μπορεί να αναλάβει όλο το πακέτο, δηλαδή τόσο το κατασκευαστικό, -έργα υποδομής-, όσο και το λειτουργικό σκέλος, με τη συμμετοχή πέραν της EΛTEX και άλλων ελληνικών ή ξένων ομίλων.
TI ΠΩΛEITAI
O διαγωνισμός για την παραχώρηση του 51% μαζί με το μάνατζμεντ της EYAΘ, θα ξεκινήσει ουσιαστικά τον ερχόμενο μήνα με ορίζοντα ολοκλήρωσης το Nοέμβριο, ενώ το υπόλοιπο ποσοστό 23% του Δημοσίου θα βγει σε δεύτερο χρόνο, προκειμένου να επιτευχθεί καλύτερο τίμημα. Σε αυτή τη φάση η πώληση αφορά μόνο την εμπορική εκμετάλλευση των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης και όχι τα πάγια (φράγματα, δεξαμενές, αντλιοστάσια κ.λπ.) τα οποία παραμένουν στο Δημόσιο και έχουν μεταφερθεί ήδη από το 2001 στην EYAΘ Παγίων, που δεν εμπλέκεται στη διαδικασία ιδιωτικοποίησης.
Tο μοντέλο πώλησης της EYAΘ προβλέπει την επέκταση της σύμβασης παραχώρησης των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης της Θεσσαλονίκης για χρονικό διάστημα ανάλογο με τις προτάσεις που θα καταθέσουν οι συμμετέχοντες στη β’ φάση του διαγωνισμού. Tο επικρατέστερο σενάριο που βρισκόταν μέχρι πρόσφατα στο τραπέζι της κυβέρνησης ήταν η νέα σύμβαση, που λήγει το 2031, να έχει διάρκεια 50 χρόνια, μέσα στα οποία ο επενδυτής θα υποχρεωθεί να ανανεώσει ολόκληρο το υφιστάμενο δίκτυο.
«Στοίχημα» το τίμημα για το φιλέτο EYAΘ
Tο αν και κατά πόσο θα είναι πετυχημένη η ιδιωτικοποίηση της EYAΘ θα κριθεί από το τίμημα. Στο TAIΠEΔ υπάρχει αγωνία για το θέμα και αυτό που δηλώνεται είναι ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει η πώληση αν το τίμημα δεν ανταποκρίνεται στην «εύλογη αξία» της επιχείρησης. Kαι για αυτήν πρέπει να ληφθούν υπόψη τόσο η χρηματιστηριακή αποτίμηση, όσο και το γεγονός ότι πρόκειται για μια κερδοφόρα εταιρία που διαθέτει την «προίκα» του μονοπωλίου της υδροδότησης της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης (510.000 συνδέσεις, 1,5 εκ. καταναλωτές). Tο 2011 τα ίδια κεφάλαια της EYAΘ ήταν 124,6 εκ. ευρώ, ο κύκλος εργασιών 75,4 εκ. ευρώ, τα κέρδη προ φόρων 26 εκ. και τα κέρδη μετά από φόρους 20,5 εκ. Στο εννεάμηνο του 2012 ο τζίρος έφτασε τα 53,9 εκ ευρώ έναντι 55,2 εκ (-2,27%) σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2011 ενώ οι εκτιμήσεις για το σύνολο της περσινής χρονιάς κάνουν λόγο για μείωση του τζίρου κατά 5% και για καθαρή κερδοφορία που θα κινηθεί γύρω στα 18-19 εκ.
Όσον αφορά τη χρηματιστηριακή αξία της, η μετοχή της την τελευταία περίοδο καταγράφει έντονες ανοδικές τάσεις, κάτι που προφανώς αποδίδεται και στις προσδοκίες για τα οφέλη που θα προκύψουν από την ιδιωτικοποίηση. Έτσι με βάση τα τελευταία στοιχεία η κεφαλαιοποίησή της έφτανε τα 218 εκ. ευρώ, -όταν λίγους μήνες πριν ήταν λίγο πάνω από 100 εκ. ευρώ- με το 51% να αποτιμάται στα 111, 18 εκ. Προς την επιχείρηση υπάρχουν βεβαιωμένες οφειλές της τάξης των 50 εκ., ενώ η ίδια οφείλει στην EYAΘ Παγίων περί τα 11 εκ. ευρώ.

http://www.politis-gr.com

66 σχόλια:

michele είπε...

Αθηνα Σεπτεμβριος 1981 N.Φιλαδελφεια Rory...Rωμη 1984 Εric Burdon
Tι να λεμε..Καλημερα!

profit είπε...

Καλημερα και η βροχα επεφτε στρειτ θρου

Unknown είπε...

http://www.axiaplus.gr/article/31772/ypobathmish-ekplhksh-gia-thn-ellada-apo-thn-russell/

Bad news....Να δούμε πως θα κλείσει η εβδομαδα που μας έρχεται...

THE JUNIOR είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ

τα ιδια κεφαλαια θα φτασουν τα 20 εκ οπως παει

σαν την βροχη πεφτουν


THE JUNIOR είπε...

γιατι ρε ιωαννου


ξερεις ποσα καφαλαια θα φυγουν
και ποσα θα μπουν


σαν ανεπτυγμενοι νεο κεφαλαιο δεν εμπαινε,τα "κορακια " που μπηκαν ειναι τα επιθετικα που μπαινουν σε αναδυομενες

profit είπε...

Μικρε κραταω επιλκ η δρομο

Unknown είπε...

Αν αρχίσουν να φεύγουν, θελω να δω τα νέα σε ποια επίπεδα θα μπουν....

THE JUNIOR είπε...

προφιτ σε αυτες τις τιμες τι να
πω ,αυριο μπορει να εχουν νευρα
και να την πανε παλι στο 0,50


THE JUNIOR είπε...

ιωανου εκει στο θριασιο

τι κανεις με τον μελισσανιδη

ειχαν πεσει και εγγυητικες αν δεν κανω λαθος

εχεις κανενα νεο

THE JUNIOR είπε...

Μόλις δύο ενδιαφερόμενοι κατέθεσαν δεσμευτική προσφορά στη διαδικασία απευθείας διαπραγμάτευσης για το έργο κατασκευής του εμπορευματικού κέντρου στο Θριάσιο Πεδίο.

Πρόκειται για την Aegean Οil (εταιρεία του ομίλου Μελισσανίδη, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο της εμπορίας πετρελαιοειδών) και την J&P ΑΒΑΞ (εταιρεία κατασκευών και αναπτυξιακών έργων των Δ. και Σ. Ιωάννου).


Η μεγάλη συμφωνία ΤΡΑΙΝΟΣΕ-COSCO-HP ξεκινά, το Θριάσιο Πεδίο αναδεικνύεται σε Hub

Για την ανάπτυξη εμπορευματικών κέντρων, η ΓΑΙΑΟΣΕ ΑΕ έχει στην κατοχή της έκταση 588 στρεμμάτων (κατά πλήρη κυριότητα) στην περιοχή του Θριασίου Πεδίου Αττικής. Το εμπορευματικό κέντρο του Θριασίου Πεδίου πρόκειται να κατασκευαστεί σε ακίνητο έκτασης περίπου 588 στρεμμάτων, ιδιοκτησίας της ΓΑΙΑΟΣΕ ΑΕ.

Το συγκεκριμένο έργο είναι πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα. Το μεγάλο μέγεθός του (δυνατότητα δόμησης περίπου 240.000 τ.μ. στεγασμένων χώρων), η στρατηγική του χωροθέτηση κοντά στο μεγαλύτερο αστικό κέντρο της χώρας, οι άψογες οδικές συνδέσεις στους κυρίως οδικούς άξονες, και κυρίως η διασύνδεσή του με τον λιμένα του νοτίου Ικονίου και το σιδηροδρομικό δίκτυο, αναμένεται να συμβάλει δυναμικά στον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη των εμπορευματικών μεταφορών

Unknown είπε...

Ο Μελ. είναι το αντιπαλο δέος. Και κολλητός του Αντωνάκη...

Δεν βλέπω να το παίρνω το έργο...

Εκτος και αν υπάρξει συμμαχία ώστε να το κατασκεύασω...

Unknown είπε...

Στο έργο της Μεγαλόπολης πάντως είχα ήδη βρει κεφάλαια από Κινεζική Τράπεζα (άσχετα εάν δεν προχωρησε τελικά).

Ισως κάτι να βρούμε και για Θριασιο...

TheHawk είπε...

Πολυ καλημερα σας...

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

http://youtu.be/EWYz-CYv2Zg

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημέρα σε όλους,

Πλακωθήκαμε χθες σε κατι Chivas και πρέπει να τις έφαγα για τα καλά γιατί ακόμα πονάει το κεφάλι μου....

Αρχίσατε τα χουχουλιάρικα τραγουδάκια ?

Ανεβάστε λίγο την ένταση του ήχου και δώστε ένα εκπαιδευτικό με τσιπούρες....

http://www.youtube.com/watch?v=i0vFid2tKbI

Bαγγελης gelato είπε...

καλημερα και απο μενα ανοιξη ειναι ολα καλα θα πανε

ThitaDelta είπε...

Καλημέρα σας ...

αυτό Γιάννη κράτα το να το βάλουμε, στο πρώτο δυνατό πάνω ...

... προς το παρόν βροχερός καιρός και διάθεση ... καφεδάκι να ανοίξει το μάτι και

Waldeck - Get up Carmen
http://www.youtube.com/watch?v=1LL3Gylh5LM

Moby - Porcelain
http://www.youtube.com/watch?v=13EifDb4GYs

Frenic - Alright
http://www.youtube.com/watch?v=TuLyrkkhH20

Macy Gray - I Try
http://www.youtube.com/watch?v=WEQ0l_m3Xm0

Bebe - Malo
http://www.youtube.com/watch?v=G9q_ao91Now

Caro Emerald - Back It Up
http://www.youtube.com/watch?v=jo1cyl0QbWo

giannhs kon είπε...

Καλημεραααα σε όλους

ΓΙΑΝΝΗ και από Chivas και ένταση !!!!!! Αχ μεγάλωσα χαχαχα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Αχ Caro Emerald....

http://www.youtube.com/watch?v=74LXx0wSqMI

Και μία Amy παρέα με το μαύρο καφέ για να ανοίξει το μάτι...

http://www.youtube.com/watch?v=b-I2s5zRbHg

Και για τον φίλο μου τον Πάνο...
Adele φυσικά !!!!

http://www.youtube.com/watch?v=hLQl3WQQoQ0

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημέρα Γιάννη Kon+,

Νέα μορφή αποθεραπείας...

Ξεκινάμε με δυνατούς ήχους και ένταση μουσικής και σιγά σιγά χαμηλώνουμε για να κοροϊδέψουμε τον πονοκέφαλο και να φύγει χωρίς depon...

Εννοείται με καφεϊνη....

giannhs kon είπε...

μου το γλύκανες λιγο χαχα

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...


ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.

ΕΠΙΛΚ

ΕΧΩ ΘΕΣΗ ,ΜΙΚΡΗ. ΣΤΑ 0,35.

ΕΧΩ ΜΙΑ ΤΙΜΗ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΜ/ΝΙΑ ΠΧ 6 ΜΗΝΕΣ.
ΟΤΙ ΕΡΘΕΙ ΠΡΩΤΟ.!!

profit είπε...

Στόχος Θου Βου??

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

δεν ειναι μυστικο αλλα αμα φυγει πανω απο τα μισαευρα,και κατι,αρκετα πιο πανω.

Ασε να φυγει και βλεπουμε.

profit είπε...

Στο επόμενο εξάμηνο ????

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ στοχος και η υπομονη δεν μπορει να ειναι ιδια με ολους,ισως με καποιους.

με 0,35 εχω οσο χρονο θελω,παιζω λεφτα που δεν χρειαζομαι.

profit είπε...

στο εξάμηνο το βλέπεις κι εγω έχω ακούσει για ψηλά πανω από τον άσσο
ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ

μπαρμπαλιας είπε...

καλησπερα
υποβαθμιση εσεις...
αναβαθμιση εγω.....
http://www.axiaplus.gr/article/31761/kapoios-na-ths-balei-ena-tragoydi-video-photos/

michele είπε...

Τι να πουμε κι εμεις που ηπιαμε τη μιση Μαρινα του Φλοισβου..
αυτη την καρεκλα θα βαλουμε Γιαννη οταν θα φυγει πανω?? χαχαχα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλησπέρα Καλησπέρα
Kαλή Κυριακή να έχουμε με πόλλες βόλτες να χαρείτε τον ηλιάκο οπώς και την τραγουδάρα

michele είπε...

Καλησπερα Γιαννακη..ωραιος ηλιακος αλλα μπαζει κιολας..

μπαρμπαλιας είπε...

στανιαρισες μωρο;;;;

michele είπε...

Αν εγω ειμαι το μωρο,μια χαρα ειμαι..φτιαχνει και η Ασπα ενα ωραιο φαγητο να πανε κατω τα ξυδακια χαχα

Unknown είπε...

http://youtu.be/vjXFDzX31WM Καλησπερα ολοι φευγατοι στην λιακαδα....Ενδιαφρον θεμα το βιντεακι συμπυκνωμενη γνωση....Η θεωρια των παντων

μπαρμπαλιας είπε...

...απορια ψαλτου,βηξ...
γιατι τσιμπας;;;αχαχαχαααααα

παω για το "ντερμπι"...

michele είπε...

Εχει ωραιο στιβο μεχρι τοτε..και 2 ωραια γκολ στο ΠΑΟΚ-Πανιωνιος

Bαγγελης gelato είπε...

και αεκαρα μετα μικελε .....

michele είπε...

Χεχε αντικρουομενα συμφεροντα εχουμε εκει Βαγγελη

Bαγγελης gelato είπε...

τοξερω για αυτο το λεω χεχεχεχε ...οτι και να γινει θα μεινουμε φιλοι οκ; χεχεχε

michele είπε...

Λες να τα ..χαλασουμε γι αυτο το λογο? χαχα

michele είπε...

Γκολαρα ο Κατσου 3-2 Παοκ

michele είπε...

6.01 στο επι κοντω ο καταπληκτικος Γαλλος αθλητης Λαβιλενί ..5 αλματα ,ολα με την πρωτη.4ος ο Φιλιππιδης με 5.76

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τελικά μόνο ο Ιωάννου και ο μπάρμπας είδαν την είδηση για υποβάθμιση;
-----------------------------------------

http://gr.news.yahoo.com/%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CF%8E%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B8%CE%BF%CF%8D-%CF%83%CF%84%CE%B1-250-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-170100997.html

ΠΑΝΟΣ είπε...

Οχι ρε, το είδα κι εγώ...

michele είπε...

Την ειδα κι εγω,αλλα οι υποβαθμισεις του οικου FTSE μετρανε οσον αφορα τις αναπτυγμενες-αναπτυσσομενες αγορες.
Οσο για τον κατωτατο μισθο,τσαμπα γινεται τοσος λογος οταν υπαρχουν 1,2 εκ ανεργοι.
Σκοπος ειναι η προσελκυση επενδυσεων,σταθερο φορολογικο και εισροη κεφαλαιων για να βρουν δουλεια,οι νεοι κυριως ανθρωποι.Στην φαιδρη χωρα που ζουμε τι περιμενουμε, να μιλησουμε σοβαρα?? με ποιους και για ποια θεματα?

michele είπε...

Σαν αυγο το καθαρισαμε το Αεκακι..

michele είπε...

..εδω ( γυριζω στο προηγουμενο θεμα) ..αποθεωσαν τον Γιωργο στο συνεδριο του ΠΑΣΟΚ.Ποσο φαιδροι θα γινουμε ακομα?

μπαρμπαλιας είπε...

Mike ...
το αεκακι-ανεξατητα απο το αποτελεσμα
ηταν καλυτερο...
βεβαια το 0-2 μετραει

μπαρμπαλιας είπε...

τωρα για το συνεδρριο...
τοσα χονια...
τοσοι ευεργετιμενοι...
τοσοι βολεμενοι...
τοσα παρασητα της ζωης που επεπλευσαν σε βαρος αλλων...
και δεν θα εκαναν παρουσια;;;
οι αλλοι που ηταν μεσα-οι καθαροι-;;;
κοπροσκυλα ολα τους

michele είπε...

Στο α 25 λπετο ναι..στο δευτερο ημιχρονο δεν υπηρχε.Δεν εχει και καποιους να κανουν τη διαφορα..

μπαρμπαλιας είπε...

θα μας τα πει και ο Καρα...

profit είπε...

Μιχάλη τι έγινε πήρες το πρωτάθλημα??
Απλά έπιασες τον Πας Γιάννενα ΧΑ ΧΑ

michele είπε...

Ποιος μιλησε για πρωταθλημα..χωρις διοικηση πρωταθλημα δεν παιρνεις.Εδω μιλησαμε για το συγκεκριμενο ματσακι

michele είπε...

Κοιταξε συ τωρα μην πεσεις,εχεις γερους αντιπαλους,σου δωσαμε και τον Πετρο που σου εχει δωσει τοσους βαθμους,εμεις σεβομαστε την ιστορισ της ΑΕΚ

Unknown είπε...

Τι να πουμε εμεις τωρα ο τυφλος εκλεψε την παρασταση..,Αμα μας πει και τι βλεπει για αυριο ??...ο μαντης τειρεσιας,λεμε...Ο Γιωργος φταιει ??Οταν γενιες γαλουχηθηκαν,και εξαπατηθηκαν,απο τους Μινεικο....Δεν σας δινω αυξησεις κουφιες και την αλλη μερα να σας την περνω πισω μεσο πλυθωρισμου και με το παραπανω,,Δεν θελω να σας εξαπατω...Αποτελεσμα,αυτου εξορια..... .Πως να πιστεψει ο καθενας ποσω εξαπατιμενος ειναι,κλονιζεται...Και το εννωο,σε εθνικο επιπεδο,σε επιπεδο πατριδας

profit είπε...

Μιχαλη αστα αυτα κ πες την χαρταρα της εβδομαδας να απαλυνεις τον πονο μου

Unknown είπε...

Τι γινεται βρε παιδια πολλυ Αεκ η σελιδα ,,και εσυ Προφιτ ??

michele είπε...

Δικιο εχεις Βαγγελη,αυτη ηταν η ιστορια.Τωρα απ οτι βλεπω παρ οτι κατηγορουμαστε για βαζελοφωλια ( αστηρικτη κατηγορια) εχουμε απ ολα..πλουραλισμος χεχε.
Χαρταρα της εβδομαδας?? δεν εχω ιδεα.Ουτε που ασχοληθηκα Γιωργο καθολου

profit είπε...

Ξεκινησα το γηπεδο την περιοδο που ειχε βαλει ο Μαυρος τα πεντε γκολ .πρωτη φορα που πηγα στην σκεπαστη και ειχε κατι μυρωδιες δυνατες φυτα καιγαν τα παιδια,εφυγα σαν κοτοπουλο.
Με Μπαλη Παραπραστανιτη Θωδη μετα Νιλσεν Χοκαν Παπαιωαννου κτλ

michele είπε...

Και τωρα τις ιδιες μυρωδιες εχει.Η ομαδα ειναι στα κατω της δυστυχως και δεν εχει καμμια σχεση μ εκεινη

profit είπε...

Ουτε και την περιοδο Ζαφειροπουλου τετοια χαλια

Unknown είπε...

Ε οχι και κατηγορια,σαν επιστημονας,Επι Σαλιαρελη,επιστιμονικη αποψη....χα χα..Προφιτ δε πεζεσαι με τιποτα,...Νομιζω παντως οτι θα εχουμε κανα δυο μερες ταλαιπωρια στο ταμπλο,και μετα βλεπουμε,αν και εχω εκφρασθη,για μερικα χαρτια

michele είπε...

Καλλιτεχνη μου με κατι που ειπες πριν μου θυμησες τον Chaves.Tον φιλο του Αλεξη ντεεε..που πριν τις εκλογες εδωσε αυξησεις στον κοσμο και πριν κανα μηνα υποτιμησε το μπολιβαρ 36%.Αλλα κολπα ο δημοκρατης.

profit είπε...

Ετε σιγουρα θα γραψει νεα χαμηλα σε προκαλει η ατιμη.απ οτι ξερεις πηρα επιλκ.

Εσυ ποια χαρτια βλεπεις

michele είπε...

Αυριο ενα βιντεακι και ενα αρθρο πολυ ενδιαφεροντα και τα δυο.

Unknown είπε...

Δεν ηταν δικα μου λογια,ηταν τα ιστορικα λογια,που ειπωθικαν,απο τον πολιτικο που νικησε τοτε της εκλογες,αλλα τον κατηγορισαν για νοθεια,γιατι τοτε οσο και βασανισμενος να ηταν ο λαος ,καταλαβαινε.... Προφιτ,,εχω εκφραστη για το ιατρικο,,οτοελ, Ινλοτ, εχω θεση...Παρακολουθω ελβαλ,φουρλη,δε ξεχναω ποτε το αθορυβο χακορ...Βασικα πιστευω οτι τα μικρα θα ξαντρεξουν πρωτα,ενω τα μεγαλα θα κατσουν εδω γυρω,προς το παρων....Και η ΔΕΗ θα δωσει πολλα,μα πολλα,και εκη καταγινομαι προς το παρον μεσα εξω...Κατι αλλα περιεργα,οπως τηλετ,κλπ δεν στα λεω.....Γιατι αλλαζουνε απο μερα σε μερα....Τωρα θελει πιστευω υπομονη,γιατι αλλα κοινουνται,πλαγιοανοδικα και αλλα ηδη καθοδικα...Ε αυτα αλλαζου απο μερα σε μερα,,,Δεν χονω αλλα λεφτα τωρα θα περιμενω