Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΤΕΝΕΡΓ

ΤΕΝΕΡΓ:ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Μια απο τις μετοχες με εξαιρετικη πορεια απο τα χαμηλα  του Ιουνιου (0,88 ευρω).
Ο τιτλος δημιουργει σχηματισμο τριπλης κορυφης στα επιπεδα των 3.70 ευρω και εκτοτε αρχιζει η διορθωτικη του πορεια εντος του μπλε πτωτικου καναλιου που φαινεται στο διαγραμμα μας.
Η μετοχη παρουσιαζει ιδιαιτερο ενδιαφερον γιατι επιασε το στοχο της τριπλης κορυφης φθανοντας και στην μεγαλη στηριξη της Χ στα επιπεδα των 2,65 ευρω.
Ειναι αρκετα πιθανο ,οχι βεβαια σιγουρο ,οτι απο αυτα τα επιπεδα αναμενεται ανοδικη αντιδραση απο τη μετοχη ,η οποια για να εχει συνεχεια θα πρεπει να πραγματοποιηθει η εξοδος απο το πτωτικο καναλι και η ανοδικη διασπαση του κμο100 ημ.
Απο κει και περα η εισοδος εντος της οριζοντιας ζωνη συναλλαγων (3,10-3,70) θα προετοιμασει τη μετοχη για ανοδικη διαφυγη και καινουργια υψηλα.
Ωστοσο μια πιθανη υποχωρηση ΚΑΤΩ απο την Χ, η διολισθηση εντος του μπλε καναλιου θα επιφερει περαιτερω ταλαιπωρια για τους επενδυτες.

13 σχόλια:

THE JUNIOR είπε...

in my opinion

μπελα,τυχαιο οτι ολα τα καρτελακια γραφουν κυπρο

ThitaDelta είπε...

... στηρίχθηκε στο 61.8 fibo

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλησπέρα σε όλους

TheHawk είπε...

αλλο ενα "κατεστραμμενο" διαγραμμα...
πολυ καλο για σορτ..οχι για λονγκ..
καλα εαν χασει κ το 61.8...καλα 40..

την καλησπερα μου...

THE JUNIOR είπε...

in my opinion


αυτην ειδα και πηρα σημερα 300 αβαξ

profit είπε...

Μικρέ πήρα λίγα φουρλή

karaefthimiou23 είπε...

Kαλησπέρα Αντώνη,Γιάννη,Δημήτρη,Γιώργο.

Πέρα από το ωραίο κανάλι που ζωγράφισε ο Μιχάλης,δείχνει ως το τέλειο καθοδικό 3άρι από το 3.70.

Κατάρχάς έχει το καθοδικό χάσμα στο 2.85 να υπερκεράσει.Χάλασαν τα διαγράμματα όπως έγραψε ο Αντώνης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Και έχει κι ένα στο 2,2 για τώρα γι αργότερα γι αργότερα θα δείξει

ThitaDelta είπε...

... ο μακντής έχει τιμές μαίου 12, υπερπιεσμένο ελατήριο,

γι' αυτό και την τίμησα από χθες

THE JUNIOR είπε...

λιγο παιχνιδι κανει καλο
και για το μυαλο

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΗΞΕΡΕ....ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

http://www.star.gr/Pages/Politiki_Oikonomia.aspx?art=172983&artTitle=engrafo_vomva_tou_soimple_o_christofias_eiche_symfonisei_me_to_kourema


Ένα έγγραφο - «βόμβα» του ΥΠΟΙΚ της Γερμανίας Σόιμπλε βλέπει το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με το οποίο η προηγούμενη κυβέρνηση της Κύπρου και ο προκάτοχος του Ν. Αναστασιάδη στην προεδρία της χώρας, ο Δ. Χριστόφιας του ΑΚΕΛ, είχε συμφωνήσει με μέτρα «κουρέματος» των καταθέσεων στην Κύπρο, από τον περασμένο Νοέμβριο ήδη, έστω και εάν δεν είχαν προσδιορισθεί όλες οι λεπτομέρειες της εφαρμογής τους!

Η είδηση αυτή έρχεται σε αντιδιαστολή με την στάση που κρατά σήμερα το ΑΚΕΛ, του οποίου ο σημερινός επικεφαλής κ. Κυπριανού, άσκησε δριμεία κριτική στον πρόεδρο της Κύπρου για την αρχική του συμφωνία στο «κούρεμα» των καταθέσεων.

Σύμφωνα με το έγγραφο του Σόιμπλε προς τη γερμανική Βουλή, το οποίο δημοσιοποίησε ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι, η κυβέρνηση Χριστόφια είχε συμφωνήσει από τις 23/11/2012 σε μέτρα όπως:

-μείωση του τραπεζικού τομέα της Κύπρου στον μέσο όρο της ΕΕ μέχρι το 2018

- περιορισμός των τραπεζών της στη χρηματοδότηση της κυπριακής οικονομίας και απόσυρσή τους από δραστηριότητες στο εξωτερικό (όπως η δραστηριοποίησή τους στην Ελλάδα)

-Συνεισφορά των μετόχων στην κεφαλαιακή ενίσχυση των τραπεζών, όπως και των καταθετών εσωτερικού και εξωτερικού, με την καταβολή εφάπαξ ποσού.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Kαμιά εμπιστοσύνη στον σακάτη και σε όλους τους πολιτικούς.
-------------------------------------------------------------
Λοιπόν μια εντελώς άσχετη φωνή θα πει 5 πράγματα, οπότε λόγω ασχετοσύνης και "κοντής" όρασης ΜΗΝ δώσετε καμιά σημασία.
Καλώς ή κακώς είπαν ΟΧΙ οι Κύπριοι? Καλώς για μένα. Άσχετα αν βγήκε μετά από πολύ περίσκεψη και 17 κωλοτούμπες. Ήταν σχέδιο «διάσωσης» αυτό? Ή ήθελαν οι Γερμανοί να σπάσουν τον τσαμπουκά σε άλλο ένα κομμάτι του Ελληνισμού? Πως οδηγείς μια χώρα από το 85% του χρέους /ΑΕΠ στο 140% για να διασώσεις τις τράπεζες? Και τι ωραία προοπτική της δίνεις! Εντάξει τώρα, 3 χρονάκια μνημόνιο θα έχετε, το 2020 θα είσαστε στο 100% και μετά …θα έχετε σωθεί. ΒΡΕ ΟΥΣΤ. Αλλάξτε πλευρό μετά.
Ποιος δημιούργησε την μαύρη τρύπα των τραπεζών? ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΟΣΑ ΔΙΣ. και γιατί τώρα δεν υπάρχει σεντ στις τράπεζες? Ποιος έφαγε τα λεφτά των τραπεζών? Οι πολιτικοί και οι τραπεζίτες ΜΑΖΙ. Πλήρωσαν? Είπε κανείς κάτι γι’ αυτό? Πήγε κανένας φυλακή? ΟΧΙ.
Και ποιος καλείται να την πληρώσει τώρα με την εκτόξευση του χρέους? Ο ανθρωπάκος ξανά. Γιατί δεν διασώζουν τις τράπεζες ΕΚΤΟΣ χρέους της χώρας και μετά ας βάλουν επιτρόπους, στρατό, αεροπορία πυροβολικό ή ότι άλλο θέλουν για να μην ξαναγίνει μπάχαλο?
Γιατί θέλουν να τους την σπάσουν, να τους τιμωρήσουν όπως προείπα και να τους βάλουν κι αυτούς σε ΜΝΗΜΟΝΙΟ από το οποίο δεν θα βγουν ποτέ, αφού η οικονομία τους όπως την ξέραμε πάει για καταστροφή και δεν θα εκπληρώσουν ποτέ τους στόχους (καλή ώρα σαν κάποιους άλλους γνωστούς μας, ονόματα δεν λέμε). Οπότε νέο μνημόνιο σκληρότερο και μετά κι άλλο κ.ο.κ. Και στο βάθος …τα αέρια και τα πετρέλαια!
Το ίδιο είχαν πει για Ισπανία (100 δις ΘΑ έδιναν για τις τράπεζες από το πέρσι το καλοκαίρι αλλά μετά τα …ξέχασαν). Το ίδιο θέλαμε να γίνει και για μας αλλά μας φόρτωσαν τα 25 δις των τραπεζών στο χρέος κατόπιν των …αόκνων προσπαθειών της ημετέρας κυβέρνησης. ΒΡΕ ΟΥΣΤ ξανά.
Και τώρα ο απλός ανθρωπάκος, ο πατριώτης, (ο βλάκας) θέλει να βάλει τα λεφτά των Ταμείων του για την σωτηρία της πατρίδας. Και η εκκλησία να υποθηκευτεί ολόκληρη για την πατρίδα. (αυτή ας το κάνει).
Είδατε τι ωραία που του την έφεραν? Το ζητάει ΜΟΝΟΣ του τώρα! Πολιτικοί και τραπεζίτες αθώοι. Αρκεί να σωθούν οι τράπεζες. Μέγα λάθος. Δεν θα τα δει ποτέ πίσω και πάει η σύνταξη. Εδώ βέβαια σε μας δεν χρειάστηκε να γίνει το ίδιο γιατί φρόντισαν πολύ πριν να τα φάνε για μας χωρίς εμάς τα λαμόγια που κυβερνούσαν τόσα χρόνια και τώρα γελάνε σε βάρος μας.
Λοιπόν, όπως είπα και στην αρχή, άσχετος είμαι οπότε πάμε παρακάτω. Συνεχίστε, καλά το πάτε.

Unknown είπε...







Για σας αγωνιστες..Δουλιτσες,αρχισα σιγα σιγα ,ερχεται το καλοκαιρι


το σχεδιο Β μου θυμησε μια φιλη το τραγουδακι του ζαμπετα
Σελίδα 6, Άρθρο Βου,
Παράγραφος Ξου, Κεφάλαιο Θου.
Έγραφε οτι πήγε και τον
εσυνάντησε και του είπε οτι
θα έπρεπε να γίνει ο γάμος