Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013


X.A.A. LIVE 


        
                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...
ΚΥΠΡ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...
 και 
Μπορεί το Χρηματιστήριο να «κλείσει» το 2013 17% υψηλότερα από το σημερινό του επίπεδο;...

Βλεπουμε στο γραφημα την πλαγιοκαθοδικη κινηση του τιτλου εντος του λευκου καναλιου TD.Ταυτοχρονα  βλεπουμε την προσεγγιση της μετοχης και στην γραμμη S στα επιπεδα των 0,2250 ευρω( ελλειπτικες γραμμες).
Τους 2 τελευταιους μηνες 3 φορες η μετοχη ΑΡΝΗΘΗΚΕ να υποχωρησει απο αυτα τα επιπεδα με αποτελεσμα ο συνθετος μεγαλος ωκω να μην λυθει καθοδικα και λογω των χαμηλων τιμων.
Την τελευταια φορα προσεγγισης της S και της κατω πλευρας του καναλιου TD η μετοχη αντεδρασε ανοδικα και χθες διεσπασε τον απλο κμο 200 ημ,κλεινοντας ακριβως στον απλο κμο 100 ημ με ταυτοχρονη εξοδο απο το λευκο καναλι.
Επομενος στοχος ,εφ οσον επικυρωθει η εξοδος θα ειναι ο εκμο 200 ημ στα 0,292 και η γραμμη F στο επιπεδο των 0,3080 ευρω,που οριοθετει μια σημαντικη οριζοντια  ζωνη συναλλαγων FS ( 0,2250-0,3080).
Διασπαση αυτου του επιπεδου θα αποτελεσει εκπληξη με τα σημερινα δεδομενα και θα προσδωσει περαιτερω ορμη στον τιτλο με στοχο τα τοπικα υψηλα στα 0,40. Μικρο gap 0,349-0,3550 θα κλεισει ανετα σε μια τετοια περιπτωση.
Πιθανη διορθωση της μετοχης ΔΕΝ πρεπει να την επαναφερει εντος του καναλιου ,διαφορετικα η ταλαιπωρια των επενδυτων θα συνεχισθει.
..................................................................................................................................

Το Χρηματιστήριο έχει καταγράψει, από τα τέλη του 2012, συνολικά κέρδη (σε τιμές δολαρίου) 15,3%.  Σύμφωνα με τα στοιχεία του Economist, η απόδοση αυτή υπολείπεται μόνο του 16,9% του Χρηματιστηρίου της Κίνας (SSEB) αλλά παραμένει σημαντικά υψηλότερη από εκείνη του Αμερικανικού Χρηματιστηρίου (S&P 500) το οποίο κατέγραψε συνολικά κέρδη 6,6%.  Μπορεί το Ελληνικό «ράλλυ» να συνεχισθεί;

Οι μετοχές επηρεάζονται, σε μακροχρόνια βάση, από τρεις βασικούς παράγοντες.  Ο πρώτος παράγοντας έχει να κάνει με τις προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας τις οποίες προσεγγίζουμε από τον δείκτη οικονομικού κλίματος.  Ο δείκτης αυτός άρχισε να ανακάμπτει εξαιρετικά αργά από το Νοέμβριο του 2011, όταν επήλθε συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Τρόικα για πακέτο σωτηρίας (ύψους 109 δις Ευρώ).  Ο δεύτερος παράγοντας έχει να κάνει με την διαφορά (spread) απόδοσης (yield) μεταξύ των 10ετών Ελληνικών ομολόγων και των αντίστοιχων Γερμανικών. Το spread κατέγραψε μέγιστο 2740 τιμών βάσης το Φεβρουάριο του 2012.  Υποβοήθουμενο από την συμφωνία νέου πακέτου σωτηρίας με κούρεμα στα υπό ιδιωτικής κατοχής ομόλογα, το spread βρίσκεται σε αποκλιμάκωση, φτάνοντας τις 920 μονάδες βάσης στα μέσα Φεβρουαρίου 2013.  Η εξέλιξη αυτή δρομολογεί με εξαιρετικά αργό ρυθμό, συνθήκες μείωσης στο εξωφρενικό κόστος δανεισμού των ελληνικών τραπεζών και των επιχειρήσεων.  Βέβαια, το spread εξακολουθεί να απέχει αισθητά από τον ιστορικό μέσο όρο των 380 τιμών βάσης κάτι που υποδηλώνει ότι σημαντικές «ενέσεις ρευστότητας» για την πολύπαθη οικονομία θα αργήσουν να εμφανιστούν. 

Ο τρίτος παράγοντας έχει να κάνει με τις εξελίξεις στα διεθνή Χρηματιστήρια (και δη το Αμερικανικό) οι οποίες επηρεάζουν την ψυχολογία των Ελλήνων επενδυτών. Δεν θα πρέπει να προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη η (διεθνής) επιρροή του Αμερικανικού Χρηματιστηρίου καθώς η Αμερικανική οικονομία παράγει περίπου το 23% του παγκόσμιου ΑΕΠ. 

Αυτή τη στιγμή, οι μεταβολές των τριών παραγόντων προοιωνίζουν περαιτέρω θετικές εξελίξεις στο Ελληνικό Χρηματιστήριο.  Η εξέλιξη αυτή μπορεί να βοηθήσει τις ελληνικές επιχειρήσεις στην άντληση κεφαλαίων τα οποία θα τους δώσουν τη δυνατότητα να επενδύσουν, δημιουργώντας κατά συνέπεια νέες θέσεις εργασίας και λειτουργώντας ως ανάχωμα στον εφιάλτη της ανεργίας που κινείται στο 27%.  Επισημαίνουμε όμως τα ακόλουθα:

1.      Παρά την άνοδο του Χρηματιστηρίου, ένα απλό οικονομετρικό μοντέλο των μετοχών οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το Χρηματιστήριο εξακολουθεί να υπολείπεται μέχρι και 76% της πραγματικής του αξίας όπως αυτή καθορίζεται από τη σχέση μεταξύ μετοχών, οικονομικού κλίματος, spread και διεθνούς Χρηματιστηρίου.  Αυτό θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη στα όποια σχέδια αποτίμησης των εν εξελίξει ιδιωτικοποιήσεων/αποκρατικοποήσεων.

2.      Επιπλέον, εκτιμάμε ότι στο βαθμό που το ελληνικό spread αποκλιμακωθεί μέχρι το τέλος του έτους στις 600 τιμές βάσης, το Χρηματιστήριο έχει τις δυνατότητες να «κλείσει» 17% υψηλότερα από το σημερινό επίπεδο τιμών (μέσα Φεβρουαρίου).  Βέβαια, η επιστροφή του spread στις 600 τιμές βάσης δεν κρίνεται καθόλου απλή υπόθεση.  Μεταξύ άλλων, πρέπει (επιτέλους) να επικρατήσει πολιτική σταθερότητα και βέβαια, κυβέρνηση και Τρόικα πρέπει να συνεργασθούν συνετά στην προώθηση του δημοσιονομικού προγράμματος με ιδιαίτερη έμφαση στην αποτελεσματικότητα του κρατικού τομέα για την οποία έχουμε γράψει στο παρελθόν. Σημειώνουμε επίσης ότι η Πορτογαλία κατάφερε να αποκλιμακώσει το 10ετές της spread από τις 900 στις 600 τιμές βάσης μεταξύ του Απριλίου και του Δεκεμβρίου 2012 αν και, βέβαια, τα οικονομικά/πολιτικά της προβλήματα ήταν, και παραμένουν, σαφώς μικρότερα σε οξύτητα, από τα ελληνικά.  Τέλος, δεν θα πρέπει να λησμονούμε το ρίσκο του διεθνούς παράγοντα.  Η θετική συσχέτιση μεταξύ των διεθνών Χρηματιστηρίων είναι σήμερα πολύ μεγαλύτερη από την αντίστοιχη στο παρελθόν καθώς όλες οι μεγάλες Κεντρικές Τράπεζες προωθούν πολιτικές ποσοτικής χαλάρωσης. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η δυνατότητα hedging στο χρηματιστηριακό ρίσκο κρίνεται σήμερα μικρότερη από προηγουμένως.  Με άλλα λόγια, ένα μεγάλο ή μικρό οικονομικό/πολιτικό «ατύχημα» (βλέπε, για παράδειγμα, το αποτέλεσμα των Ιταλικών εκλογών το οποίο ενδέχεται να οδηγήσει την τρίτη σε μέγεθος οικονομία της Ευρωζώνης σε ακυβερνησία) μπορεί να επιφέρει μεγάλη πτώση χρηματιστηριακών τιμών.

Κώστας Μήλας www.tovima.gr.

219 σχόλια:

1 – 200 από 219   Νεότερο›   Νεότερο»
ThitaDelta είπε...

Καλημέρα, καλημέρα σε όλους

... καλημέρα Γιάννη

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

Καλημέρα ΔΗΜΗΤΡΗ

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημέρα Δημήτρη,
καλημέρα Γιάννη...

Ένα να ξυπνάμε και οι υπόλοιποι!!!
Πρωινό, καφεδάκι και γρήγορα στις δουλειές μας ή φραπεδάκι και συμμετοχή στις απεργίες.

Καλημέρα σε όλους.

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΓΙΑΝΝΗ καλή δουλειά

μπαρμπαλιας είπε...

Πού και πώς θα «χτυπήσουν» οι Γάλλοι.
http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/758771/Article.aspx

καλημερα
πολυ ενδιαφερουσα αναλυση ...
και εφοσον γινουν ετσι "η περιπου ετσι...
οι ελληνικες -μηδενισμενες-τραπεζες
δεν παιζουν...
γιατι οι μεγαλοι παιχτες δεν τις εχουν αναγκη.
ενεργεια,κατασκευες,λιμανια,μεταφορες,νερα....το κλου της συνεχειας..

profit είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

μπαρμπαλιας είπε...

....και σχετικα με τα χθεσινοβραδυνα...
Καρα φιλτατε...δεν θα συμφωνησω .
αμπαλος δεν ειναι ..
και η ομαδα ειναι στην αγγλια τοπ..
τωρα ειναι στα κατω της...
δλδ η ΡΕΑΛ ειναι μηδενια;;;
απλα εχουν Μεσι οι αλλοι και μια ομαδα που δουλευει ρολοι...μοτιβο
ετσι ειναι
και στην σημερινη εποχη του χρηματος
ποιος πληρωνει χοντρα ειναι.
τωρα σε προπονιτικο επιπεδο ...
κορυφη στον κοσμο ειναι ο διαχρονικος σερ Αλεξ...
πασα αντιρηση δεκτη

THE JUNIOR είπε...

Κ ΙΩΑΝΝΟΥ

ξερεις αλλοι διαφημιζουν μια προσφορα μαζι με 7 αλλους με δελτια τυπου

και αλλοι κρυβουν αναθεσεις

Ανατέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες την περασμένη εβδομάδα από το ΔΕΣΦΑ το έργο της κατασκευής της τρίτης δεξαμενής της Ρεβυθούσας. Ανάδοχος στο έργο ορίστηκε η κατασκευαστική εταιρεία JP Άβαξ ενώ το τίμημα ορίστηκε στα 98 εκατ. ευρώ έναντι αρχικού προϋπολογισμού 115 εκατ. ευρώ. Το έργο αναμένεται να παραδοθεί με βάση το χρονοδιάγραμμα στο τέλος του 2015.

καλα ξεκινησε το 2013

Unknown είπε...

ΜΙΚΡΕ καλημέρα....


Μα και για αυτό τον λόγο χθες βραδυ έβαλα ένα αρθρο του Capital σχετικά με τις συμμαχιες που αναζητά η Sintez (Negusneft)....

Είπαμε....Τεχνογνωσία και Κύπριος εκ γενετής....

profit είπε...

Σήμερα έχει φριγο!!!

Unknown είπε...

Καλημερα,καλημερα σε ολους....Μια ειναι η ομαδα μπαρμπα,του ποδοσφαιρου του καφε και της σαμπας,brazil,αντε εχει και καρναβαλιτωρα,μην με πιασουν τα στερητικα μου,,,και για την παρτη σου και αντε και λιγο Αρζεντινα

THE JUNIOR είπε...

Έγκριση δαπάνης 3.000,00 € πλέον ΦΠΑ για την αποψίλωση και καθαρισμό των αλσυλλίων του Κόμβου Μεταμόρφωσης από ζιζάνια (χόρτα, κάμπιες κλπ)

18/2/2013 ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΩΝ (ΤΕΟ) ΑΕ 3000,00 ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ


πραγματικα θελω τους νταβατζιδες
γιατι οι αλλοι και γ&δ&φωναζουν

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα σας.
Παραιτήθηκε, μετά τις πανεθνικές διαδηλώσεις κατά της λιτότητας και της υψηλής τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος, η βουλγαρική κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της χώρας, Μπόικο Μπορίσοφ.
Οποία σύμπτωσις...
Δημοκρατικές ευαισθησίες, απαράδεκτες κατά την γνώμη μου.
Ρε βλάκες δεν βλέπετε εμάς, πλακώστε τους στα χημικά να κάνουν μήνες να ξαναβγούν στους δρόμους...άκου διαδηλώσεις...άκου παραίτηση...χάλασε ο κόσμος βρε παιδιά.

kostasΠειραιας είπε...

Καλημερα σε ολους. Τι φαγητο λετε να φαμε σημερα?
Πως βλεπετε το συσσιτιο στις κλινικες, λετε να σερβιρουν κανα Φουα Γκρα προς Ιασω restaurant ?

TheHawk είπε...

Καλημέρα σας...καλη συνεδριαση...

THE JUNIOR είπε...

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΑΙΖΕΙ
Η EUROXX

Unknown είπε...

ΜΙΚΡΕ:

http://www.capital.gr/News.asp?id=1734388

Κούτσου κούτσου αλλά 200 εκατομμυριάκια στο σύνολο για ανεκτέλεστο...

Ippos είπε...

Καλημέρα στην καλή παρέα.
Σχετικά με τον Βενγκέρ που λέγατε χτες: http://www.sport24.gr/football/omades/Arsenal/miso_emiraits_apo_tis_pwlhseis_exei_vgalei_h_arsenal.1897104.html
Άμπαλο πάντως δεν τον λες. Απλά είναι περισσότερο manager από coach.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Κώστα και Γεράκι.

"Δε θα συμμετάσχω σε μια κυβέρνηση επί της θητείας της οποίας οι πολίτες υφίστανται ξυλοδαρμό από την αστυνομία", τόνισε απευθυνόμενος στο Κοινοβούλιο ο βούλγαρος πρωθυπουργός.

"Κάθε ρανίδα αίματος είναι ντροπή για εμάς"

"Η εξουσία μας δόθηκε από τον λαό. Σήμερα, τού την επιστρέφουμε" δήλωσε ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ, ανακοινώνοντας, σήμερα, ενώπιον του βουλγαρικού κοινοβουλίου την παραίτηση της κυβέρνησής του.


Καλή συνεδρίαση.

Ippos είπε...

Βέβαια εχτές με έστειλε στον κουβά, ελπίζω να μην ακολουθήσατε.

TheHawk είπε...

ησουν πολυ αισιοδοξος...χεχε...

THE JUNIOR είπε...

theo

μεχρι που λες να κανει κινηση

ειναι τεχνικο το θεμα η πολιτικο

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα σε όλη την παρέα.Βγήκε ήλιος εδώ σήμερα,για πάμε...

karaefthimiou23 είπε...

Έλα να βλέπω πακετάδες πωλητών στην ΕΥΠΙΚ...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και εδώ πολύ ωραία μέρα Κάρα, καλημέρα.

Andreas D. είπε...

Καλημέρα σε όλους!

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Πάνο και Ανδρέα.Ήλιο με δοντάρες έχει,ο Φλεβάρης είναι μέχρι τώρα κουτσοΦλέβαρος χεχε

TheHawk είπε...

ακομα δεν κλεισαμε το γκαπακιον στον ftase...καλημερα κ παλι..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Ανδρέα.
Κάρα με 11 βαθμούς τώρα εδώ μια χαρά είναι.
Άντε και τον φάγαμε τον Φλεβάρη να μπει η Άνοιξη...

TheHawk είπε...

κ εδω εχει καταπληκτικη ηλιολουστη ημερα...τι κανουμε μπροστα απο τις οθονες?

ThitaDelta είπε...

... Goldman Sachs νέα τιμή για ΟΠΑΠ 7,50, σύσταση Ουδέτερη

Andreas D. είπε...

Καλημέρα ΠΑΝΟ,
καλημέρα ΚΑΡΑ,
καλημέρα ΑΝΤΩΝΗ.

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Αντώνη,ηλιόλουστο και το ΧΑΑ...

μπαρμπαλιας είπε...

α ρε να κοιμωμουναααααα

σαν μερικους,μερικους.........

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και ο σωλήνας δεν το έκλεισε ακόμα και προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν τρέχει τίποτα με το three outside down που έλεγε ο Δημήτρης χεχε

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλημέρα στην παρέα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ή μήπως το έλεγε ο Ανδρέας? ωχ ένα μυαλό είναι αυτό...

Μπάρμπα πολύ καρφί αυτό χαχαχα

μπαρμπαλιας είπε...

Καρα κλμ
μας εβαλες κορκολι με το Αμπαλος...
λιγο αυστηρα τον εκρινες

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Βάλια μας

TheHawk είπε...

λέτε να φταιει αυτο?

Καλημέρα Miss V...κ Ηλία..

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Βασιλική και Ηλία.Ηλία όταν μιλάμε για top επίπεδο,το όνομα του Βενγκέρ δεν υπάρχει στο χάρτη.Αν μιλάμε για μπάλα φυσικά...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ρε αφήστε τον Αρσέν Λουπέν στην ησυχία του, θα πάθει τίποτα τόσο που τον μελετάτε χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Νικόλα

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Νικόλα.

Όπως ξεπεράστηκε ο Μπάγιεβτς ως προπονητής,έτσι και ο Αλσατός ας πάει να προπονήσει την εφηβική ομάδα της Άρσεναλ...

μπαρμπαλιας είπε...

χονευουμε...τα χθεσινα υπερκερδη...

TheHawk είπε...

υπερκερδη...? χεχεχε..

Unknown είπε...

Αντωνη καλημερα,γιατι με βλεπω να θελω να αγορασω,χαρτια σημερα ???

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε ολους

Καλιμερα ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Μιας και πιάσατε τα ποδοσφαιρικά στην ΕΥΠΙΚ σίγουρα ξέρουν μπάλα ?? χαχα
Θέλουν ψυχή τα ντέρμπι βρεεε

TheHawk είπε...

για καλο το ακουω αυτο...παντως Βαγγελη..

νικος φαληρο είπε...

με προσωπικο ρισκο και σφικτο στοπ σε 60λεπτο κλεισιμο ΕΤΕ long > 1,05
ΑΛΦΑ long > 1,22
ΠΕΙΡ long > 0,29
ΕΥΡΩΒ > 0,493

TheHawk είπε...

Νικολα θα ελεγα 1,23 για αλφα..

νικος φαληρο είπε...

οκ κε Αντωνη.Αναμονη

michele είπε...

Δεν ειναι να κανεις καμμια προσωπικ δουλεια,αμεσως ο Μπαρμπας ..
Καλημερα,καλημερα.
Ο Μπορισοφ ειναι ο φιλος των Αμερικανων που "παγωσε" τον αγωγο Μπουργκας-Αλεξανδρουπολη.
Ο Καρα τα πεταει λιγο "φανατισμενα" γι αυτο τον παω.Και γι αυτο δηλ.Για το αμπαλος λεω.ΧΑΧΑ

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Γιάνναρε.Ευρωπαικά τα κέρδη στην ασφαλιστική,θα πάρουμε μερισματάρα χαχα

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Μιχάλη.

ThitaDelta είπε...

... μαζέψτε τα πόνυ από την πίστα

... τώρα τρέχουν τα αραβικά άλογα, χεχε

μπαρμπαλιας είπε...

Μικε μας κλμ
εγω δεν αναφερθηκα στο προσωπο σου...
γιατι με διωκεις;;;;

giannhs kon είπε...

xaxα Καλημερα ΚΑΡΑ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Μικέ, μπάρμπα, Γιάνναρε

michele είπε...

Μπαρμπα μου,εχω τις εμμονες μου κι εγω.Να σε διωκω θελω..

karaefthimiou23 είπε...

Να και ο ΕΠΙΛΚ σήμερα,για τον profit...

TheHawk είπε...

σημερα δινει το σημα...αν κ για μενα..ειναι επιφοβο χαρτι...εσεις ξερετε καλυτερα..

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Kαλημέρα στη παρεα

michele είπε...

Καλημερα Γιαννακο, ο ΕΠΙΛΚ με το που εκανε 900χιλ,αν εχεις φευγεις,κι αν δεν εχεις ουτε που το κοιτας

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Γιάννη.

john deer είπε...

σας καλημεριζω απο την ηλιολουστη επιτελους πολη μας.μια μικρη βολτιτσα ανατολικα κεντρο βεβαιως σημερα δν ειναι να κατεβαινεις με πορειες κλπ.να εχουμε λοιπον μια πολυ καλη συνεδριαση

Unknown είπε...

Ε ναι Αντωνη,προσκοπος παντα προθυμος για το καλλο,η πρωτη αναπηδηση,καλλα μας ηρθε...θελουμε ομως και συνεχεια,και ωραιο σχημα,,,ε πανο της λες ??

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα john deer.Αντί να ζητάμε ευκαιρίες εργασίας,κάνουμε απεργίες.Παλαβά πράγματα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Βαγγέλη πολεμιστή μου, κάτι σαν γράφημα βυθόμετρου μου θυμίζει, αν είναι για ψάρεμα καλό είναι να ρίξεις εκεί στις αποχές δηλαδή εκεί που σταματάει η κατηφόρα και αρχίζει ο ομαλός βυθός χαχα
Καλημέρα Γιαννάκη γείτονα και John

TheHawk είπε...

FTASE Και παμε για το μεγάλο κλεισιμο..ολοι στην πιστα..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το ρεύμα "χτυπάει" σήμερα και το αναψυκτικό πατάει φρένο (καλώς για μένα)

karaefthimiou23 είπε...

Λάου-λάου προς τα νέα υψηλά,αυτά είναι...

michele είπε...

Εχω μπερδευτει.Αυτη η ΔΕΗ φτηνη ειναι,ακριβη ειναι,δεν ξερω να σας πω..

μπαρμπαλιας είπε...

...καποιος διορατικος...
φωναζε για ΔΕΗ...
ποιος τον ακουγε...
εχουμε και τις τραπεζες τρομαρα μας...

kostasΠειραιας είπε...

Nα'το το ΙΑΣΩουλι, να'το, να'το, να'το πετιεται. Λετε να το συνεχισει....?

kostasΠειραιας είπε...

ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

THE JUNIOR είπε...

παιζω και λιγο διπλα τι να κανω


λοιπων νεα προσφορα 8% ετησιο δινω και το κεφαλαιο εγγυημενο

Unknown είπε...

Πολυ κασετα στον φουρλη,και εχτες και σημερα,αμαν μπαπα νταμ,,,,,

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και μια ακόμα άποψη για το περίφημο λάθος...

http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1733914

ΠΑΝΟΣ είπε...

Είμαστε στην κορυφή της ξέρας τώρα...

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Απόδραση στον Παρνασσό έκανε ο Άρης Σπιηλιωτόπουλος με την σύντροφό του Νάνσυ Λεονάρδου.

michele είπε...

Καλη ειναι?? χαχα
Για οποιον ενδιαφερεται για το χρυσο ενα ενδιαφερον αρθρο

http://www.businessinsider.com/why-gold-is-falling-2013-2

ΠΑΝΟΣ είπε...

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ενδιαφέρονται αυτοί που τον βγάζουν με τους τόνους έξω παίζοντας με την δυστυχία του κόσμου και την αδιαφορία του κράτους...

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Στην ΥΓΕΙΑ σου Πάνο....

ΠΑΝΟΣ είπε...

A rise in real interest rates and the collapse of fear are behind the drop in gold.
Eγώ πάντως είμαι λίγο φοβισμένος ακόμα...ομολογώ.


ΠΑΝΟΣ είπε...

Ευχαριστώ Κώστα! αλλά όπως πάντα στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό χεχε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Παρομοίως και για σένα βέβαια όπου έχεις μπει...

Unknown είπε...

Πανο το μεταλευμα ειναι ειδη,εξωριγμενο απο TVX,και περιμενει εξω απο την γη...φωναζουν,γιατι το ξερουν οτι υπαρχει πολλυ πραγμα...

michele είπε...

Ποιον βγαζουν εξω Πανο? τον χρυσο?
Στην ΥΓΕΙΑ σας κατα τα αλλα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τον χρυσό του κόσμου Μικέλε που τον μαζεύουν από τα μαγαζάκια που έχουν στηθεί ακόμα και σε χωριά και δεν ελέγχονται από την πολιτεία.
Έτσι τουλάχιστον διαβάζω.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κατά τα άλλα ευχαριστώ! Στο γκαπάκι πήραμε κάτι ξανά...

Unknown είπε...

Κωτσους τους πιασανε οι βλαχοι,θα το ξανγωρασουν χαμηλοτερα,χα χα

michele είπε...

Ναι ειναι σημειο των καιρων αυτο Πανο.Ελεγχοι γινονται απο οτι εχω διαβασει και πολλα τετοια μαγαζια ειναι χωρις νομιμη αδεια..

michele είπε...

Χαχα καλο του Βαγγου

michele είπε...

Και αυτα :
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_20/02/2013_483759

για την Βουλγαρια

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βαγγέλη ωραίος χαχα αλλά πότε θα ξαναβρούν λεφτά?

karaefthimiou23 είπε...

Ο ΚΛΜ που έσπασε τη δικιά του σημαία ανεβάζει ρυθμούς.

ΠΑΝΟΣ είπε...

"Το μοναδικό σταθερό στοιχείο στην πολιτική συμπεριφορά της κυβέρνησης είναι η ... αστάθεια»
Ενώ σε μας η σταθερότητα!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σειρά του ΟΛΥΜΠ τώρα...

Bαγγελης gelato είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ....

michele είπε...

Καλημερα Βαγγελη! ΜΙΚΡΕ τι εννοεις θα διπλωσει μεχρι το 2016??

karaefthimiou23 είπε...

Δεν σου φθάνει,θες παραπάνω χεχε

michele είπε...

Μα τι λεει δεν καταλαβαινω μονο διπλωσει μετα απο 3 χρονια..

TheHawk είπε...

Καλησπερα κ εδω παλι..μετα απο 1 διαλειμματακι...

karaefthimiou23 είπε...

Άντε να σχεδοντριπλώσει χαχα

michele είπε...

Kλεισαν και τα μικρο χασματακια οι δυο συστημικες.

TheHawk είπε...

Βραχος το 1,23 σε ΑΛΦΑ...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

βρε αιχαμαλωτοι της αγορας πηγαινετε καμια βολτα ωραια μερα σημερα.Το μαγαζι δεν παει πουθενα
κοντα 1, 1/5 μηνα τωρα .Βαλτε τα σημεια διασπασης και δρομοοοο.Μεχρι τοτε ξεκουραση και αποτοξινωση απο την παρακολουθηση/οχι απο τη μελετη/

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Αντε το πολυ να παρακολουθησετε τις ισοτιμιες και ειδικα την eur/gbp.........

michele είπε...

Καλως ο παλληκαρι.Αυτες οι συνεδριασεις δινουν λεφτα.Οι κοιμισμενες.Οι αλλες σου τα δινουν στην τσεπη.
Ανεβαινεις με τα λεφτα των αλλων δηλ.

TheHawk είπε...

ή την GBPUSD...χαχαχα..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

η σου τα παιρνουν ....με τα λεφτα των αλλων.
Σωστα hawk αλλα κατι μου λεει οτι η πρωτη θα τα παει καλυτερα
Εχει αναρτηθει ενα απλοικο γραφημα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ο τιτανας πονηρα πονηρα...

TheHawk είπε...

η δευτερη ηδη τα δινει...απλοχερα..χαχα..GO SHORT..!!

michele είπε...

Σου τα παιρνουν μονο με χαρτια.Το ερωτημα ειναι,ποιος εχει χαρτια?

michele είπε...

Ειναι σαφες τι θα κανει ο ΤΙΤΚ μολις φτασει τα 15,40 εε??

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

υπομονη, υπομονηηηη

TheHawk είπε...

ΤΙΤΚ..ΤΑΤΚ..ΤΙΤΚ..ΤΑΤΚ...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Προβλέπω το σπάσιμο που όλοι περιμένουμε να συμπέσει φέτος μαζι με την εορτή της Αγίας Υπομονής στις 13 Μαρτίου. Βοήθεια μας !

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ο τιτανας σπανια με απαγοητευει αλλα ακομη και τοτε ειναι ζητημα χρονου οπως την τελευταια φορα ,το θυμασαι νομιζω mike

TheHawk είπε...

κ παλι εβαλα εντολη αγορας..δεν παω καλα..τα θελει ο κ@@@ μου..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

xaxaxaxaxax Αντε λεω το σκ να μαζευτουμε για λιγη κουβεντα,εχω μαλιστα και το μερος σκεφτει αλλα δεν ειναι ακριβως ταβερνα ,πρεπει να παρω αδεια χεχεχε

TheHawk είπε...

κ απο την αλλην θελω να κοψω λιγο το σεντονι..

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Συγνώμη η ανάρτηση του Αλέξανδρου που είναι???

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Σ/Κ Available και με τα σωστα πυρομαχικά...

michele είπε...

Αλεξανδρατε η επομενη ημερα ειναι καλη.Εχω τα γενεθλια μου..

TheHawk είπε...

εγω εξαρταται..ποτε..τι ωρα..κτλ κτλ..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

κωστα ειναι σε κλειστο site με περιορισμενη προσβαση αργοτερα θα δουμε

TheHawk είπε...

eurgbp ισως δωσει σε λιγες ωρες ευκαιρια για τοποθετηση...

michele είπε...

Αντωνη πηρες τιποτα στενα Bollinger xaxa

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Ωραια θα φαμε παλι χεχε!

TheHawk είπε...

για να κανω την χαρη του Αλεξανδρου..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

τωρα που το σκεφτομαι δεν θα μπορουμε να πουμε το/να ζησεις Μιχαλη και χρονια πολλα κτλ
quiz ΓΙΑΤΙ?

TheHawk είπε...

mic...sorry αλλα δεν το επιασα..οι ισοτιμιες με ισοτιμησαν...χεχε

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

hawk φχαριστω βρε εισαι μεγαλη καρδια χεχεχε

TheHawk είπε...

αααααα
τωρα καταλαβα που πηγαινε...στην αγορα μου..σωστα?

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Αλεξανδρατε απο εκεινο που αργει να γινει παιζει τιποτα?

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

μυστικη την εχεις hawk?

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Ο.Κ Αλεξ..

michele είπε...

Ναι παιδι μου ,ποιες ισοτιμιες.Γιατι δεν θα μου πειτε χρονια πολλα?? αστο καλυτερα ειναι και πολλα τα χρονια ,δικιο εχεις.

TheHawk είπε...

μου εχεις πει ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ αφου την ανεβασα...χεχε...δεν πρεπει να τα υπενθυμιζουμε..κρεμασμενα ειναι..τι κουραζομαστε τραβωντας γραμμες...??

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

xaxaxasa ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ΜΙΚΕ μου μετα το τραγουδακι λει μεγαλος να γινεις με ασπρα.... οποτε καταλαβαινεις η ευχη δεν εχει ελπιδα επιβεβαιωσης

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Θα κανουμε την καρδιά μας πέτρα και θα σε αφήσουμε να κεράσεις τότε έστω κι αν δεν θα σου πούμε το τραγουδάκι.... ;)

michele είπε...

Καλα ρε..προβοκατορες μην το πειτε το τραγουδακι,εγω θα σας κερασω παντως..

ΑΡΤ είπε...

ζηλευετε ρεεε...
επειδη αν και μεγαλωνει δεν εχει ασπρη τριχα πανω του...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Την καρδια μου θα κανω πετρα και θα φαω

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ΑΡΤ σαν τα μωρα παιδια ειναι τωρα βγαζει χνουδι μετα θα γινει θαμνος

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Σωστός ο ΑΡΤ!

Michele μην ανησυχείς... Τα ίδια έλεγαν και στον Σπανό για τα γένεια του.... καποια στιγμή θα κοπάσει...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Αλεξ αν εννοείς το ίδιο με το προηγούμενο, θα ρωτήσω, αν όχι θα τα πούμε πιο βράδυ με την αποθήκη!!!!

emp είπε...

Καλημέρα σε όλη την παρέα,

Michele όταν πατάω στην MOH για να μου δείξει τα σχεδιαγράμματα που έχεις αναρτήσει, άλλες φορές μου δείχνει αυτό της 19-9 και άλλες το 4-2 που αν θυμάμαι καλά είναι πράγματι το τελευταίο, χωρίς να δείχνει του Σεπτέμβρη. Υπάρχει κάποιο θέμα?

THE JUNIOR είπε...

Ενστάσεις στην εμπλοκή του οίκου Alvarez&Marsal στην αναδιάρθρωση των κυπριακών τραπεζών δεν φέρει μόνο η Ελληνική, αλλά και η Τράπεζα Κύπρου, η οποία εδώ και ένα μήνα έχει ενημερώσει γραπτώς την Κεντρική Τράπεζα για τη θέση αυτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του INBusinessNews, η Τράπεζα Κύπρου θεωρεί ότι η αναδιάρθρωση αποτελεί αποκλειστικά εσωτερικό της θέμα. Ως εκ τούτου δεν φέρεται διατεθειμένη να μοιραστεί, με εξωτερικούς συμβούλους που δεν έχει επιλέξει η ίδια, ευαίσθητες πληροφορίες και σχεδιασμούς

THE JUNIOR είπε...

Αέριο: Τotal το 2014, τερματικό το 2015
ΚΥΠΕ | 20 Φεβρουάριος 2013, 13:18 inbusiness/facebook_share_btn Share on print Share on email Share on twitter Share on facebook_like Share on facebook
inbusiness/btn-zoom

Εντός του 2014 αναμένεται να ξεκινήσουν οι εξορύξεις της TOTAL στην κυπριακή ΑΟΖ, όπως δήλωσε ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Νεοκλής Συλικιώτης, ύστερα από συνάντηση που είχε με τον Αντιπρόεδρο της TOTAL στη Μέση Ανατολή Pierre Olinger. Ο κ. Συλικιώτης έκανε ακόμη λόγο για έναρξη της δημιουργίας του τερματικού στις αρχές του 2015

michele είπε...

emp πραγματι εχει δυο ταμπελιτσες ΜΟΗ ,ισως για η μια ηταν μαζι με ΦΦΓΚΡΠ

michele είπε...

Στρατηγε ευχαριστω για την υπερασπιση,βλεπεις εδω εχω μπλεξει με προβοκατορες!

μπαρμπαλιας είπε...

ρε παιδια ποιος εχει μαλλια;;;;;;;;;;
και γενεθλια;;;;
εχασα επι

michele είπε...

Μπραβο καλη μου ζαχαριτσα..

emp είπε...

Αντε, να γλυκαθούμε λίγο...

karaefthimiou23 είπε...

Μικρέ αντιδράνε οι κουμπάρες γιατί είχαν καλύτερα πλυντήρια και από την ΕΣΚΙΜΟ...

Αυτές και αν είναι ΟΙ ΑΕΡΟΦΟΥΣΚΕΣ...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

μη το γρουσουζευεις
εχω λιωσει στο περιμενε

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

σε 50 μετρα στριψτε αριστερα χεχεχε

michele είπε...

Δεν υπαρχει γρουσουζια.Υπομονη υπαρχει.Εγω παντως δεν..λοιωνω.ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ συχνα ,αυτοι οριζουν τις τυχες της αγορας.
Αντε και λιγο προφφφφ

michele είπε...

Λες να σπασουν σημερα το 1052?? λες?

THE JUNIOR είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΕΥΡΟ Η ΠΤΩΣΗ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΩ

ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΟΔΙΚΕΣ


αυτα τα ελεγαν στην πτωση και γελουσα

μην σας πω τωρα γιατι γελαω

μπαρμπαλιας είπε...

πεστο

Unknown είπε...

Ωραια και την βολτα μας πηγαμε ,οπως ηθελε ο Αλεξανδρος ,και τα χαρτακια μας τα ανεβασανε ,οπως δεν ηθελε ο αλεξανδρος,,και εν παση περιπτωσει σημασια εχουν τα μυαλα και οχι τα μαλλια ,,,,Και οσω για το ακαλυπτον του θεματος λεγεται,Γυμνισμος υψηλου επιπεδου.....(((3 κοματια τουρτα παρακαλω,μην ξεχασθουμε))

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Δεν περνάς κυρά Μαρία, δεν περνάς, δεν περνάς....

Βγάλτε τις σκούπες....

michele είπε...

Θα τα εχεις Βαγγελη.Τα δικαιουσαι!

Μικρε ,ακομα δεν μου εχεις απαντησει γι αυτο το "διπλωμα" το 2016.Τι εννοεις ? διπλωμα Αγγλικων?

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

xmmm πρεπει να πω και γω τιποτα καλο γιατι θα μεινω νηστικος

THE JUNIOR είπε...

ΛΟΙΠΩΝ
αν πεις τι ειναι η euroGAIA

michele είπε...

Μια παρατηρηση ανευ σημασιας για τους πολλους.
Με τα 500 τμχ το ΕΛΒΕ ,διεσπασε κατα σειρα ολους μαζι τους εξης εκμο:
12-20-30-50

michele είπε...

Προφανως η συμπτυξη ευπρο-πανγαια

THE JUNIOR είπε...

ΑΣΤΗΝ ρε ,μην μιλας,φαλακροδαιμονα χαχαχα 72 χειμωνων

θελω πιο πανω την δεη πρωτα

michele είπε...

51 Μαιων ειμαι μακρυμαλλη χαχα

THE JUNIOR είπε...

ειπα 1000 δεη θα γινουν ελβε
κατσε να πιασουμε καλυτερες ποσοτητες

Unknown είπε...

μικρε μηπως ενωας,το εθνικη +ευρωβ,στα ακινητα,,,,

μπαρμπαλιας είπε...

ξεκουνησεννννννννννννν

η μλάρραααααα

νικος φαληρο είπε...

μεσα στον υπνο ξυπνησε η μουλαρα.

michele είπε...

Πουθενα δεν πας με αυτον τον τζιρο.Εκτος αν λεγεσαι Καντωνιας χεχε

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Μπαμπά, μπαμπά κάποιος χτυπάει την πόρτα....

Βρε καλώς την Μαρία !!!!!


@ @ @ @ @ @

Λίγο ΟΤΕ δώστε και φύγαμε .....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα γύρισα κι εγώ απ' έξω.
πλησιάζει στο κρίσιμο σημείο ο ΔΤΡ
Δεν βοηθάει η ΑΛΦΑ και η ΚΥΠΡ όμως

karaefthimiou23 είπε...

Mπράβο σε μλάρα και Καντώνια μπαλαδόρο του θεσσαλικού κάμπου χεχε

Άντε ντε,δώστε μερικές ανάσες...

νικος φαληρο είπε...

μπαα απλα γυρισε πλευρο η μουλαρα

karaefthimiou23 είπε...

Κάτσε βρε Νίκο να τονώσουμε λίγο το ηθικό των αεροφουσκόντων,αμέσως εσύ να τις κατηγορήσεις χαχαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βιάζεσαι Νίκο χαχα
Αλεξανδράτε ο ΟΤΕ επικίνδυνος μου φαίνεται σήμερα...

THE JUNIOR είπε...

βαγγελη θα κανουν κατι λογιστικες αλχημειες που στο τελος θα βγαλουν του καναδους με υπεραξια

karaefthimiou23 είπε...

Ζιώγας παικτρόνι ο Καντώνιας...

michele είπε...

Εδωσα 1000 Καντωνιες.Ιδρωσα.2 αμεμ χρειαστηκε.ΧΑΧΑΧΑ

Unknown είπε...

Αστα πανο τα μαθαμε στην πορεια ησουνα,,και εβριζες της τραπεζες,και θελεις τωρα να ανεβουν,αμ δεν το βλεπω,ακομα

michele είπε...

Δεν εχει τζιρο για πιο πανω,αναβαλλεται για αυριο ο γδ

THE JUNIOR είπε...

ιντρακατ εχει γελιο


μιχαλη το 10% των πωλησεων εκανεσ παλι

Unknown είπε...

Τηλετ + αβε +

TheHawk είπε...

ΑΛΦΑ Εχει μαλωσει με το 1,23...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βαγγέλη αν πήγαινα θα το έλεγα!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μου το μάτιασες το νοσοκομείο βρε Κώστα!

michele είπε...

ΠΡΟΦ εχετε λεμε??

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

θα το ξεματιάσουν αυτοί προς το τέλος..

TheHawk είπε...

τον profit εννοεις?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Που να τον βρούμε?

Ο σωλήνας πάει για doji σήμερα

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 219   Νεότερο› Νεότερο»