Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΡΝ


X.A.A. LIVE 


        
                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online..
ΠΑΡΝ:ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...
και 
γιατί οι οικονομολόγοι δεν κατάφεραν
να προβλέψουν την κρίση?..

Ο τιτλος που παρουσιαζουμε σημερα,εχει μια ανοδικη πορεια καλα οριοθετημενη πανω στην πλαγιοανοδικη γραμμη S. Mετα τα υψηλα της 8.1.2013 στα 0,6980 ακολουθησε διορθωτικη πορεια ,ελυσε καθοδικα τον σχηματισμο ωκω ,αλλα δεν απομακρυνθηκε προς τον στοχο του ,βρηκε στηριξη στην S και αντεδρασε.
Η διορθωτικη του κινηση δημιουργησε ενα σχηματισμο σημαιας  ,απο τον οποιον εξηλθε στην αρχη της εβδομαδας.Ηδη η μετοχη διεσπασε ανοδικα τους 2 βραχυπροθεσμους εκθετικους κμο 12 και 20 ημ και απειλει τον απλο κμο30 ημ στα 0,539. Ανοδικη διασπαση του 30 αρη θα στειλει τον τιτλο να αναμετρηθει με τη λευκη γραμμη  D ,σημαντικη γιατι η διασπαση και αυτης θα σημανει την ακυρωση του σχηματισμου και την πορεια προς νεα υψηλα.
Στηριξη παντα στην ανερχομενη S  σε περιπτωση οπισθοχωρησης ,αλλα πρωτα στους 2 βραχυπροθεσμους εκμο 12 και 20 ημ.
..................................................................................................................................

Στη κορύφωση της οικονομικής κρίσης, η βασίλισσα της Αγγλίας ρώτησε κάποιους γνωστούς μου στο London School of Economics κάτι πολύ απλό, για το οποίο όμως δεν υπάρχει μια εξίσου απλή απάντηση: Γιατί οι οικονομολόγοι (πανεπιστημιακοί) δεν κατάφεραν να προβλέψουν τη κρίση;
Υπάρχουν αρκετές απαντήσεις. Η μία είναι ότι οι οικονομολόγοι στερούνται εκείνων των μοντέλων που θα μπορούσαν να εξηγήσουν την οικονομική συμπεριφορά που οδήγησε στη κρίση…
Μια άλλη είναι ότι εμφορούνται από μια ιδεολογία σύμφωνα με την οποία μια ελεύθερη αγορά ποτέ δεν κάνει λάθη.

Μια άλλη όμως απάντηση, που τελευταία κερδίζει έδαφος όλο και περισσότερο, είναι ότι το σύστημα δωροδόκησε τους οικονομολόγους για να μη μιλήσουν.
Κατά τη γνώμη μου, η αλήθεια είναι διαφορετική.
Δεν ισχύει το ότι εμείς οι ακαδημαϊκοί δεν έχουμε τα κατάλληλα μοντέλα.
Αν πιστέψει κανείς ότι η κρίση επήλθε εξαιτίας της έλλειψης ρευστότητας, τότε διαθέτουμε αρκετά μοντέλα για να την αναλύσουμε, όπως και να προβλέψουμε τις συνέπειες της.
Αν πιστεύουμε ότι η κρίση οφείλεται στους πλεονέκτες τραπεζίτες, και στους απρόσεκτους επενδυτές, που βασίζονταν στις κρατικές διασώσεις, σε συνδυασμό με την τρελαμένη από ενθουσιασμό αγορά, τότε και πάλι σας λέω ότι όλα αυτά είχαν μελετηθεί ενδελεχώς.
Οι οικονομολόγοι είχαν αναλύσει ακόμη και την πολιτική οικονομία της απορρύθμισης, οπότε μπορούσαμε πολύ εύκολα να κατανοήσουμε το γιατί κάποιοι Αμερικανοί πολιτικοί έσπρωξαν τον ιδιωτικό τομέα στη χρηματοδότηση φτηνών ακινήτων, ενώ άλλοι απορύθμισαν την ιδιωτική πίστωση.
Παρ’ όλα αυτά δεν λάβαμε υπ όψη τις προειδοποιήσεις, ούτε καλέσαμε σε εγρήγορση.
Ίσως ο λόγος να ήταν η ιδεολογία. Είχαμε πιστέψει πως η αγορά είναι αποτελεσματική, οι παίκτες της λογικοί, και οι υψηλές τιμές δικαιολογούνται από τα θεμελιώδη οικονομικά δεδομένα.
Αυτή όμως η κριτική του φονταμενταλισμού της αγοράς, αντανακλά μια παρεξήγηση.
Η κυρίαρχη θεωρία της αποτελεσματικής αγοράς μας λέει πως οι αγορές απλά αντανακλούν ότι  είναι δημοσίως γνωστό, και πως είναι αδύνατο κάποιοι να κερδίζουν συνεχώς χρήματα από τις αγορές, κάτι που αποδεικνύεται από τα πλήγματα που δέχτηκαν αρκετοί επενδυτές.
Η θεωρία δεν μας λέει ότι οι αγορές δεν μπορούν να βυθιστούν αν τα νέα είναι άσχημα, ή αν οι επενδυτές πάψουν να παίρνουν ρίσκα.
Οι κριτικοί μας λένε ότι όλα συνέβαιναν στο φως, αλλά πως οι ειδικοί (και οι αγορές) τα αγνόησαν.
Αυτή όμως είναι μια εκ των υστέρων ανάλυση.
Σίγουρα υπήρχαν κάποιες μοναχικές Κασσάνδρες που προειδοποιούσαν για τη μη βιωσιμότητα της αγοράς ακινήτων, αλλά τις αγνοούσαμε.
Πάντα θα υπάρχουν προφήτες, και πολύ συχνά κάνουν λάθη. Οι περισσότεροι οικονομολόγοι πίστευαν ότι η αγορά ακινήτων θα κρατήσει για πάντα.
Αυτές οι προσμονές ήταν επηρεασμένες από την ιδεολογία. Για την οποία θα πρέπει να είμαστε σκεπτικιστές.
Καμιά ομάδα οικονομολόγων, προοδευτικών ή μη, δεν προέβλεψε την κρίση.
Μήπως όμως έφταιξε η διαφθορά;
Μερικοί πανεπιστημιακοί συμβουλεύουν τράπεζες, και οίκους αξιολόγησης, κάνουν διαλέξεις σε συνέδρια επενδυτών, παίζουν τον ρόλο των ειδικών ως μάρτυρες σε δικαστήρια, και γενικά πραγματοποιούν επιστημονική έρευνα έναντι χορηγίας.
Είναι λοιπόν φυσικό να είναι προκατειλημμένοι.
Η κοσμοθέαση όλων μας επηρεάζεται από το τι πιστεύουν οι φίλοι μας. Όπως ισχύει επίσης το ότι κάποιος επιστήμονας μπορεί να συντάξει μια εργασία που επηρεάζεται από αυτά που θέλει να ακούσει ο χορηγός του. Μισθοφορικάπράγματα δηλαδή.
Υπάρχουν αρκετές τέτοιες περιπτώσεις δημόσιας προκατάληψης που δεν μπορούν να αγνοηθούν.
Μια λύση θα ήταν να απαγορευτεί κάθε συνεργασία μεταξύ των οικονομολόγων και του επιχειρηματικού κόσμου.
Αν όμως οι οικονομολόγοι περιοριστούν μέσα στον αλαβάστρινο πύργο τους, ναι μεν θα ήταν ουδέτεροι, αλλά παράλληλα δεν θα γνώριζαν τα πρακτικά ζητήματα, και άρα θα ήταν ακόμη λιγότερο ικανοί να προβλέψουν προβλήματα.
Ένας τρόπος για να επανέλθει η εμπιστοσύνη θα ήταν να υπάρχει διαφάνεια. Οι επιστήμονες να ανακοινώνουν δηλαδή το χρηματικό τους συμφέρον πίσω από μια συγκεκριμένη ανάλυση, και να δηλώνουν το ποιος τους πλήρωσε για να τη κάνουν. Κάποια πανεπιστήμια άρχισαν ήδη να το κάνουν.
Η διαφθορά όμως δεν είναι ο βασικός λόγος που η επιστήμη της οικονομίας απέτυχε να προβλέψει την κρίση.
Οι περισσότεροι οικονομολόγοι δεν έχουν επαφή με τον επιχειρηματικό κόσμο, και ακόμη κι αυτοί δεν μπόρεσαν να προβλέψουν τίποτα.
Τρεις λοιπόν είναι οι παράγοντες που μπορούν να εξηγήσουν την συλλογική μας αποτυχία ως επιστήμονες οικονομολόγοι: η εξειδίκευση, η δυσκολία της πρόβλεψης, και η αποστασιοποίηση του επαγγέλματος από τον πραγματικό κόσμο.
Όπως και η ιατρική, έτσι και τα οικονομικά έχουν κατακερματιστεί.
Η μακροοικονομία δεν δίνει σημασία στους οικονομολόγους της αγοράς ή σε αυτούς των ακινήτων, και το αντίθετο.
Για να προβλέψει όμως κάποιος την κρίση, θα έπρεπε να ξέρει και από τα δυο παραπάνω, όπως ακριβώς ένας γενικός παθολόγος θα πρέπει να γνωρίζει αρκετά για να διαγνώσει μια σπάνια ασθένεια.
Το επάγγελμα του οικονομολόγου αμείβει μόνο τις προσεκτικές, και καλά τεκμηριωμένες αναλύσεις, με αποτέλεσμα ελάχιστοι να είναι οι ειδικοί που αγγίζουν και άλλους τομείς.
Ακόμη όμως και αν το έκαναν, θα απέφευγαν τις προβλέψεις.
Το κύριο πλεονέκτημα των ακαδημαϊκών από τους επαγγελματίες των προβλέψεων είναι η αυξημένη γνώση τους  των καθιερωμένων σχέσεων μεταξύ παραγόντων. Το πιο δύσκολο να προβλεφτεί είναι τα σημεία καμπής, τότε δηλαδή που οι παλιές σχέσεις καταρρέουν.
Υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που σηματοδοτούν αυτά τα σημεία καμπής, αλλά δεν είναι αλάνθαστοι μάντεις των τυχόν προβλημάτων που θα ενσκήψουν.
Έτσι, τα ελάχιστα επαγγελματικά κέρδη για μια πιο πλατιά ανάγνωση, σε συνδυασμό με τα επαγγελματικά ρίσκα της πρόβλεψης, οδηγούν τους περισσότερους πανεπιστημιακούς στο να αποφεύγουν να προβλέπουν.
Αυτό ίσως είναι καλό, αφού οι πανεπιστημιακοί δεν γνωρίζουν αρκετά για τις βραχυπρόθεσμες οικονομικές κινήσεις και διεργασίες, οπότε οι προβλέψεις αφήνονται στους ειδικούς επαγγελματίες.
Το πρόβλημα είναι πως η αποστασιοποίηση από τις βραχυπρόθεσμες αυτές διεργασίες, οδηγεί τους πανεπιστημιακούς οικονομολόγους στο να αγνοούν τις μεσοπρόθεσμες τάσεις, που μόνο αυτοί μπορούν να ερμηνεύσουν.
Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε ο λόγος που οι ειδικοί πανεπιστημιακοί οικονομολόγοι απέτυχαν να προβλέψουν τη κρίση είναι πεζός.
Δεν μιλάμε δηλαδή για ανεπαρκή μοντέλα, ιδεολογική τύφλωση, ή έστω διαφθορά, αλλά για κάτι πολύ πιο ανησυχητικό: Πολύ απλά, δεν πρόσεχαν!
S.A.
Project Syndicate 
www.orthografos.blogspot.com


205 σχόλια:

1 – 200 από 205   Νεότερο›   Νεότερο»
ThitaDelta είπε...

Καλημέρα σε όλους

καλημέρα Γιάννηδες ...

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

Καλημέρα ΔΗΜΗΤΡΗ

THE JUNIOR είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗ

καλα ολοκληρο efg group και ολη η οικογενεια δεν μπορεσαν να βρουν το 10% τις αμκ

μπας και η κεντρικη τραπεζα τις ελβετιας εδωσε πορτα

ρωταω γιατι 2 δις επενδυσεις εκαναν τα ελπε

ευαγγελος είπε...

καλημερα στη καλη παρεα!

THE JUNIOR είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗ

καλα γιατι να δωσουν 1 δις για παρουν ποσοστο στην τουρκικη και να μην παρουν το 10% τις αμκ

μπορουν και να μην παρουν τον αστερα 1 δις και να μπουν στην αμκ

THE JUNIOR είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗ

5 Δις επισφαλειες εκαψε η εμπορικη
με το μεριδιο που ειχε,κανε νια απλη μεθοδο των τριων.

και μιλαμε για πιο καλα χρονια

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα .
Μικρεμου Γιαννακι...
οποιος πολυαρωταει...
παει σκαστος .
τα λεφτα της λαγαρδέ ,ρωταω και ελογου μου...
ανευ απαντησης...
αλλα δεν πολυσκαω
ξερω οτι η "πατρις"θα κανει το χρεος της ...
οπως παντα

giannhs kon είπε...

http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/759008/Article.aspx

Unknown είπε...

Καλημέρα σε όλους και ιδιαίτερα στον ΜΙΚΡΟ.


ΕΞΩ ΠΕΦΤΟΥΝ ΓΕΡΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ.

Για να δούμε και εδώ....

μπαρμπαλιας είπε...

γιατί οι οικονομολόγοι δεν κατάφεραν
να προβλέψουν την κρίση?..
η ερωτηση στο αρθρο του Μικε...

και η απαντηση
τότε ο λόγος που οι ειδικοί πανεπιστημιακοί οικονομολόγοι απέτυχαν να προβλέψουν τη κρίση είναι πεζός.
Δεν μιλάμε δηλαδή για ανεπαρκή μοντέλα, ιδεολογική τύφλωση, ή έστω διαφθορά, αλλά για κάτι πολύ πιο ανησυχητικό: Πολύ απλά, δεν πρόσεχαν!

ο λογος ειναι απλος...
απλουστατος...
την ειχαν στημενη....
παραδειγμα θαυματος απλο
υφεση 2013 6.5%
αναπτυξη 2014 1.5%...
ε ρε σκόπι που χρειαζεται..

μπαρμπαλιας είπε...

η καταρα του Καταρ...
παει και ερχεται.....
αλλα το βουνο στα χαι του

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Kαλημέρα σε όλη την παρέα...
Δύο θέματα για τον Πάνο
1)Με κούρεμα 8% αντί 50% οι οφειλές του ΕΟΠΥΥ στις κλινικές
Πηγή:www.reporter.gr
2)Τι θα κάνει το καλοκαίρι.....!
http://www.sayomg.com/omg-coolest-gadget-ever/

THE JUNIOR είπε...

καλημερα σε ολους


μπαρμπαλια για τα 550 λες

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα στη παρέα.Ανύπαρκτη και πολύ light χθες η Μπάρτσα,δικαίως υπετάχθη από μια Μίλαν σκυλί μαύρο.

Εκπληκτικός ο Αδαμάντιος Πεπελάσης χθες αργά στον ΣΚΑΙ και τον Μπογδάνο.Στα 91 του χρόνια,η συγκρότηση μυαλού και λόγου είναι παροιμιώδης.

typicalmih είπε...

Καλημέρα σε όλους
Nομίζω ότι η FED χθες κήρυξε την έναρξη των εκπτώσεων για τα διεθνή χρηματιστήρια, και οι οποίες θα συμπεριλάβουν και το δικό μας.

THE JUNIOR είπε...

By Edward Krudy

NEW YORK (Reuters) - Stocks fell the most in three months and a key gauge of market volatility spiked on Wednesday after minutes from the U.S. Federal Reserve's most recent meeting suggested the central bank may slow or stop buying bonds sooner than expected.

The minutes from the Fed's January meeting showed many officials voiced concern last month over potential costs of more asset purchases, suggesting that the program, known as QE, may slow before the pickup in hiring it was intended to deliver.

"What Wall Street wants to hear is an absolute sign that the Fed will continue with QE for the indefinite future. When it says we may end it faster, that just raises the uncertainty, and the market hates that," said Todd Schoenberger, managing partner at LandColt Capital in New York.

profit είπε...

μέρα καλή και όμορφη σε όλους
Καρα επιλκ έδωσε ανάσα

kostasΠειραιας είπε...

Καλημερα σε ολους, ακομα μια φορα. Ελπιζω η νικη της Μιλαν ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ κι αλλο τα ποσοστα του Μπερλουσκονι.

Τα φωτα σας.....εχω διαβασει οτι θα υπαρξει αναπροσαρμογη της τιμης της ΕΤΕ τις επομενες μερες. Διαβασα ομως και το αντιθετο. Και αυτό γιατί πρόκειται για αύξηση με εισφορά εις είδος και το νομοθετικό πλαίσιο δεν επιβάλει προσαρμογή τιμής.
Οι γνωριζοντες το αθλημα εχουν αποψη για το τι πραγματικα ισχυει? Ετσι πληροφοριακα, να μαθαινουμε.

THE JUNIOR είπε...

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ


THE JUNIOR είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΓΟΡΑΣ


ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΧΑΧΑΧΑ

THE JUNIOR είπε...

ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

michele είπε...

Δεν παιζεσαι ΜΙΚΡΕ.Καλημερα,καλημερα σε ολους.Χαστουκακια βλεπω..

Andreas D. είπε...

Καλημέρα σε όλους!
Αγορές κάνω κι εγώ...

ThitaDelta είπε...

...άλλοι τα τρώνε και ζορίζονται και άλλοι δροσίζονται

κάτι μύγες ετσιμπήσθησαν...

THE JUNIOR είπε...

ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΘΑ
ΚΛΑΨΟΥΝ, ΠΕΤΑΞΑΝ ΟΛΗ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥΣ

ThitaDelta είπε...

... πολύ μ' αρέσουν τα γκαπ

Andreas D. είπε...

Το Σάββατο 9 Μαρτίου θα υπογραφεί η σύμβαση μεταξύ της ΔΕΗ και της ΤΕΡΝΑ, για την κατασκευή της νέας μεγάλης μονάδας ηλεκτροπαραγωγής με καύσιμο το λιγνίτη.
Το συμβατικό τίμημα είναι 1,39 δισ. ευρώ και αφορά σε μονάδα εγκατεστημένης ισχύος 660 MW, με δυνατότητα παροχής θερμικής ισχύος 140 MWth για τηλεθέρμανση.

ThitaDelta είπε...

... 5 μύρια με το καλημέρα

THE JUNIOR είπε...

ΑΝΔΡΕΑ ακυρωσα την αγορα γεκ δεν μου τα εδωσαν θα ξαναδουμε νωρις ειναι

ωρες ωρες τι σκρουτζις ειμαι

giannhs kon είπε...


ΠΟΝΗΡΗ συνεδρίαση το νου σας

THE JUNIOR είπε...

τι να κανεις θητα

ολην την αγοραστικη δυναμη σκουρπησαμε

τωρα στα prive

Andreas D. είπε...

Μικρέ,
ημουν στο 2,27... τα πήρα πιο πάνω...
καθώς και μερικά ΙΝΛΟΤ & ΦΡΛΚ...

ThitaDelta είπε...

Κυπρ γύρισε

... ακολουθεί ο ΟΤΕ

Unknown είπε...

Καλημερα στην παρεα ,,,φορτσατους σας βλεπω,πρωι ειναι ακομα να μας πιαση και καλλα ο καφες

typicalmih είπε...

Ο ΟΤΕ έχει μπροστά του την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων Q4 την επόμενη Πέμπτη, που μάλλον αναμένονται αδύναμα λόγω των μειώσεων στα τέλη τερματισμού, και την ανακοίνωση της αναδιάρθρωσης του Stoxx 600 την Τρίτη όπου ίσως ξανατρυπώσει.
Πάντως από ότι δείχνει το ταμπλώ υπάρχει σταθερός πωλητής τις τελευταίες ημέρες

Andreas D. είπε...

Καλημέρα ΒΑΓΓΕΛΗ,
128,000 τμχ ΠΡΟΦ στο 0,95 έγιναν...

typicalmih είπε...

Και μία είδηση που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι το πρώτο θέμα σε όλα τα οικονομικά site
http://www.protothema.gr/environment/article/?aid=258755

michele είπε...

Σωστες παρατηρησεις typicalmih. Oπως και να εχει, για τους κατεχοντες δεν χρειαζεται κλεισιμο κατω απο 6,13.

Ανδρεα υπαρχουν ..χερια εκει. Ωραιες τιμουλες ΔΕΗ κατι προλαβαμε

ThitaDelta είπε...

typicalmih, χαχα

TheHawk είπε...

καλημερα...γιατι ρε παιδια το κανατε αυτο..?
Ξεκινησε η διορθωση...?πουληστε να σωθουμε...!!!
(κ να κερδισουν καποιοι αλλοι περισσοτερα..)

giannhs kon είπε...

Εγώ για καλό και για κακό κάνω την έρευνα μου χαχα
που ξέρεις καμία φορά , μη μας πιασουν και τον @@@@

http://www.skroutz.gr/c/379/athlitika-ypodhmata.html

TheHawk είπε...

κοιταχτε...εγω παω μια βολτουλα..
θα συνδεθω απ εξω..εως τοτε θα εχουμε κλεισει γκαπ..κ νεα υψηλα (θα θελα..)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους (κι ας άργησα!)
Κώστα ευχαριστώ για τις επισημάνσεις!
Καλό νέο το πρώτο αλλά το δεύτερο βρε παιδί μου...άλλο πράγμα!
Βέβαια να μην ξεχνάμε ότι δεν είμαστε πια παλικαράκια όπως στα 40 χαχαχα

Ευκαιρία για διόρθωση τα χτεσινά νέα και για ...εξαερισμό όπως και για κλείσιμο κάποιων γκαπ.
Ο σωλήνας το έκλεισε ήδη
Για να δούμε την συνέχεια τώρα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όχι αυτές τις αρκούδες ρε γμτ...τα πιο συμπαθητικά ζώα, τις άλλες τις άλλες

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γιαννάκη τι εννοείς?
Παπούτσια για μπαλέτο θα πάρεις 'η για κατοστάρι?????

giannhs kon είπε...

Χαχα Καλημέρα ΠΑΝΟ

νικος φαληρο είπε...

καλημερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους

TheHawk είπε...

Ακυρο..μεσα τελικα...θελουμε να κλεισουμε πανω την ταση που σπασαμε..
η διορθωση εφτασε μεχρι το 38.2%..κυριλε δηλ...

TheHawk είπε...

*απο πάνω..

michele είπε...

Δεν φανταζομαι να εχετε..παραπονο

THE JUNIOR είπε...

11 εκ στην πρωτη ωρα

τελικα ψαξε,ψαξε λεφτα βρισκεις


michele είπε...

Για το..βουνο μιλαμε

THE JUNIOR είπε...

τα μικρα αλλαζουν δρομο

TheHawk είπε...

εγω βλεπω κεφαλια σκυμμένα κ ολιγον χαμηλωμένα..

THE JUNIOR είπε...

πανε στον πανω μαχαλα

εκει στον κατω ,ειναι ολοι τους

Andreas D. είπε...

Το βουνό είπαμε οτι θα το φωνάζουμε Pinatubo...!!

THE JUNIOR είπε...

περμενω και τους συνταξιουχους

κατα το μεσημερι στην δεη

michele είπε...

Kανει και eruptions το Pinatubo..

michele είπε...

Ρε την μουλαρα,γυριζει το παιχνιδι..

ThitaDelta είπε...

... ποιο είναι το βουνό;

THE JUNIOR είπε...

Άνοιξε η διαδικασία για την απόκτηση ποσοστού 51% στην ΕΥΑΘ

δεν προλαβαινουμε να παμε πατω

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΠΡΩΗ(μο) θα βγήκες μάλλον, εφταμηνίτικο μάγε χαχα

karaefthimiou23 είπε...

Εκατοντάδες χιλιαδες χαρτιά σε αγοραστές-πωλητές στη μαντάμ και 1 μύριο στο 1 ευρώ...

Χαρτιά να φαν και οι κότες...

TheHawk είπε...

θελει ενα κλεισιμο πανω απο 1,05...τοτε κ εαν κ εφοσον..οποιος εχει τρελα..

νικος φαληρο είπε...

και 1121 ΣΜΕ στο 1,00 για τη μανταμ

karaefthimiou23 είπε...

Ο ΔΡΟΜΕ ιδιαίτερα ζωηρός και σήμερα.

michele είπε...

Ρε συ ΘΔ ,ολοκληρο γραφημα ,το ειδες κι απο τους πρωτους πρωι-πρωι χαχαχα

michele είπε...

Εκανε ψηλα το πρωι μια 27 αρα Καρα..

emp είπε...

Καλημέρα και από εμένα,

Το βουνό είναι ο Παρνασός

Andreas D. είπε...

ΙΚΤΙΝ & ΕΚΤΕΡ δεν πήγαν στο γραφείο ακόμα...
Το βουνό είναι ιδέα ! χαχαχα

νικος φαληρο είπε...

τον ΟΤΕ νομιζω να παρακολουθουμε φιλοι ενοψει προσδοκιων για eurostoxx 600

TheHawk είπε...

κ ποια ειναι η εκτιμηση σου Νικολα..?

TheHawk είπε...

ο οποιος παιζει στο οριο..για βρει το 5,84..

νικος φαληρο είπε...

τεχνικα εννοειτε κε Αντωνη;

TheHawk είπε...

με βαση τις προσδοκιες..

νικος φαληρο είπε...

δεν το γνωριζω αν θα μπει.Μια σκεψη εκανα μηπως γυρισει .Εγω πανω απο 6,30 νομιζω θα μπω.

Andreas D. είπε...

Πολλλές ΕΥΑΠΣ έγιναν στο 6,25...

michele είπε...

Εξαιρετικα και με ογκο τα νερα

giannhs kon είπε...

http://www.euro2day.gr/news/market/123/articles/759123/Article.aspx

ThitaDelta είπε...

... πως το βλέπετε το έργο;

michele είπε...

Αγριαδες χεχε..

TheHawk είπε...

δρακουλιαρικο...

ThitaDelta είπε...

... βρήκαν ευκαιρία μερικές και κόψαν τα λουριά

TheHawk είπε...

ταβανοπροκα...

ThitaDelta είπε...

... Ανδρέα ήρθε η ώρα, σάλπισε για το ιππικο

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Μπαμ και μπουμ οι κουμπουριές....

Αγορά ΔΕΗ στο 7,74 έτσι για να πω οτι είμαι contrarian.... Αλλα καμία άλλη πράξη.

typicalmih είπε...

Ανοιξε με χάσμα σήμερα, πάει και για αξιόλογο όγκο...θέλουν προσοχή οι αγορές σήμερα,έχω την αίσθηση ότι θα βρούμε καλύτερες τιμές.

Andreas D. είπε...

ΔΗΜΗΤΡΗ έπηξα!
προλαβαίνομε?

http://www.youtube.com/watch?v=Jezuw4pTpaw

michele είπε...

Αναψαν λιγο τα αιματα,μας εφαγε ο καναπες..τεχνικα μονο με κλεισιματα μιλαμε

michele είπε...

339 στο κλεισιμο να μην χασει ο FTSE-25..

karaefthimiou23 είπε...

Ξέρετε κανένα πρόγραμμα για antivirus δωρεάν?Με σακάτεψαν ιοί...

typicalmih είπε...

Είμαι περίεργος αν θα κρατηθεί το 1.000.000 που έχει στηθεί για αγορά στο 1 ευρώ της ΕΤΕ, καθώς είναι το μόνο σημαντικά δανεισμένο χαρτί(τουλάχιστον επίσημα) ενώ έχει καταργηθεί και το uptick rule στο σορτάρισμα.

TheHawk είπε...

http://www.avast.com/en-eu/free-antivirus-download

βαλε το full για εναν μηνα για να καθαρισεις καλα...κ μετα γυρναει στο δωρεαν...

νικος φαληρο είπε...

avast κε karaefthimiou23

TheHawk είπε...

εναλλακτικα

http://free.avg.com/eu-en/homepage

karaefthimiou23 είπε...

Ποιο είναι το full,αυτό που λέει best protection?

TheHawk είπε...

ναι

ευαγγελος είπε...

Συγνωμη που το λεω, αλλα αν εχεις κολλησει ιους, μην περιμενεις οτι θα καθαρισει 100%!

michele είπε...

Iσα ρε ..τιγρη χαχα

karaefthimiou23 είπε...

αυτό θέλει λεφτά λέει.Να καταβεάσω το άλλο που λέει free?

michele είπε...

το free ρε συ ποια λεφτα..

TheHawk είπε...

σου δινει 1 μηνα δωρεαν..αλλα θα καθαρισεις πολυ καλυτερα απο το δωρεαν..

http://www.avast.com/en-eu/download-thank-you.php?product=IS&locale=en-eu

ουσιαστικα χτπυας το get trial κ κατεβαινει...αυτοματα

TheHawk είπε...

δυναμη η ΕΤΕ...χεχεχε...

karaefthimiou23 είπε...

μου κάνει συνέχεια επανεκινήσεις,δεν το προλαβαίνω...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

εκτος κυπριακων μια χαρα οι τραπεζες ,για φαντασου χεχε

TheHawk είπε...

κανε restore...σαν δευτερη λυση...

karaefthimiou23 είπε...

το κατεβάζω,για να δούμε.

TheHawk είπε...

λες να ηταν ιος κ καναμε βουτια?

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

τωρα παμι ποδηλατο, τωρα παμι μηχαΝΝη.

Τι αυτος ρε χαχαχαχ

karaefthimiou23 είπε...

Αν προλάβω και δεν μου κάνει πάλι επανεκίνηση...

THE JUNIOR είπε...

μεχρι το συνεργειο πηγα ουτε 1 ωριτσα

9 κλησεις στο κινητο(φιλοι&γνωστοι)

και σχεδον οτι ειχα στημενο το πηρα

αντε τωρα να δουμε τι θα δουμε

THE JUNIOR είπε...

καρα ετρεξε το προγραμμα πωλησεων του χαρτοφυλακιου σου

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Εγώ πάντως ξέρω πως κάθε φορα που θέλουν να χώσουν το ΧΑΑ επιτίθενται πρώτα στον Κάρα....
Πρώτα με το τροφοδοτικό και τώρα με virus!

Αν πανικοβληθήκαμε αρκετα, μπορούμε να το γυρίσουμε στο κλείσιμο κόντρα στο -0,53% ? ευχαριστω.

TheHawk είπε...

-0,53?

ωρε μπραβο...χαχαχα

TheHawk είπε...

ακομα δεν εχουν ηρεμησει τα πραγματα..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κι εγώ μια ώρα έλειψα (με αυτοκίνητο) και τα κάνατε μπάχαλο. Λόγω ψιλόβροχου βέβαια το πήρα γιατί έπρεπε να πάω τον γιο στο μετρό. Έξω μπάχαλο επίσης, πλήρης ασυδοσία στους δρόμους. Δεν θα γίνουμε ΠΟΤΕ άνθρωποι δυστυχώς.
Έχασα και τα καλά για καμιά αγορά εδώ που τα λέμε.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ωχ λες να τα ξαναβρώ μπροστά μου Αντώνη?

TheHawk είπε...

τοσα πολλα γυρισαν?

χαχαχα...

THE JUNIOR είπε...

ΔΕΗ,ΟΠΑΠ, ΜΥΤΙΛ,ΒΙΟΧΑΛΚΟ,EXAE
μαλιστα

Ξαναφευγω

TheHawk είπε...

στον δεικτη παντως δεν το εχω καταλαβει...κ οχι μονο..παντου κοκκινο...

THE JUNIOR είπε...

πανο τι ειναι αυτοι,δεν μπορουμε να φυγουμε


κατσε τωρα γιατι ξαναφευγω

TheHawk είπε...

βαλε το κινητο σου σε δονηση...μην σε ζαλιζουν...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Έλα ντε ΜΙΚΡΕ
Εγώ δεν το κουνάω τώρα πάντως!

karaefthimiou23 είπε...

τώρα λέει μου κάνει σάρωση το pc

TheHawk είπε...

εαν συνεχισεις με προβλημα..μαλλον η επομενη λυση restore...

εως τωρα 50€...

αριθμος λογαριασμου...

GR234242423....

ευχαριστώ..

michele είπε...

Επαγγλεματιας ο hawk χαχα. Πηραμε κατι παρν και προφ ακομα,μετακινουμαι κι εγω..τιγρη μην παρεις θαρρος ,ξερεις εσυ..

TheHawk είπε...

ΓΔ..εαν πιασει τοτε βλεπουμε το 343...για αρχη...

ThitaDelta είπε...

... τράβα μαλλί, ανεβαίνουμε

TheHawk είπε...

σορυ
FTASE

μπαρμπαλιας είπε...

αστο ...
καλα παει...
Ιεραξ ο μεγας

ThitaDelta είπε...

... τράβα μαλλί, ανεβαίνουμε

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Και μόλις τελειώσει ο Κάρα με το antivirus... Επιστροφή στο -0,53%....

Unknown είπε...

θδ, ωραιος χα χα,,,, μην το ξεμαλιασουμε σημερα,αστο να πρωσγειωθη,με ηρεμια

TheHawk είπε...

τι εγινε Καρα..ολα καλα...? ή το κάψαμε...?

TheHawk είπε...

αντε να σπασουμε το 340,5....μηπως κ βγαλουμε κανενα χαρτζιλίκι...

νικος φαληρο είπε...

Να βαλω ενα μουσικο ιντερμεδιο για να ευθυμησουμε λιγο και με την ευχη να κρατησουν οι 1000 μοναδες.Τα σχολια μου για την εμφανιση των οργανοπαικτων και του τραγουδιστη ειναι περιττα νομιζω. http://www.youtube.com/watch?v=ZcVEOc7ZYgk

TheHawk είπε...

τι κλασσικο...λες να βοηθησει?

νικος φαληρο είπε...

ελπιζω...

Unknown είπε...

Ηταν ρυθμισμενο σε πτωση τραπεζων μεγαλυτερη,αλλα δεν εγεινε οποτε το μηχανημα του ,ξερυθμιστικε,ιεραξ,,,Δεν πιστευω οτι ο Προφιτ του εστειλε υιο,,,,,οχι δεν το νομιζω

TheHawk είπε...

χαχαχα...

michele είπε...

Kατι κανατε, τωρα που ελειπα..

Andreas D. είπε...

Διορθώνει η ΕΕΕΚ...

TheHawk είπε...

θα λειψω για 1 ωρα...μην τα κανετε χειροτερα απο οτι ειναι τωρα..αυτο μου αρκει...χεχε

kostasΠειραιας είπε...

Kαλυτερα βολτιτσα με φοβο λασποβροχης, παρα παρακολουθηση της οθονης κι αλλο.

michele είπε...

Kασετα χωσιματος..μολις εφυγε ο Αντουαν..

THE JUNIOR είπε...

αν δεν κανουν την μαλακια οι ιταλοι


απο δευτερα θα εχουμε +6

ΠΑΝΟΣ είπε...

Στικάκι χωσίματος καλύτερα, και νέα τεχνολογία και της μόδας...

cornelsen είπε...

Ετοιμάζω ένα άρθρο (στο μπλογκ μου σε δύο συνέχειες) στο οποίο περιγράφω την μαρξιστική άποψη για την κρίση. Ο Μαρξ, λοιπόν, περιέγραφε τις εγγενείς αιτίες τού συστήματος οι οποίες οδηγούν σε γενικευμένες κρίσεις. Συμπλήρωνε σε αυτές δυο νόμους (τον νόμο της υποκατανάλωσης και τον νόμο τής πτωτικής τάσης του ποσοστού κέρδους) οι οποίοι δρώντας ταυτόχρονα οδηγούν στην οικονομική κρίση. Οι οικονομολόγοι που έχουν σπουδάσει ακόμη και στα διάφορα LSE έχουν μάθει να διαχειρίζονται καταστάσεις σε "κανονικές συνθήκες" και έτσι δεν μπορούν να αντιδράσουν όταν το σύστημα φτάνει να κινείται στα όριά του.

michele είπε...

Γιαννη βαλε εδω το blog σου να το δει ο λαος,ενδιαφερον θα ειναι..
και θα το βαλω μετα και στα αγαπημενα ιστολογια αριστερα στην στηλη

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλώς τον Γιάννη μετά από καιρό!

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΜΙΚΡΕ
http://www.capital.gr/NewsTheme.asp?id=1735403

Του την φύλαγε ο Γερμαναράς γιατί του την είχε πει πιο παλιά ο Ιταλός χαχα

THE JUNIOR είπε...

λεφτα υπαρχουν
το 1 εκ μετοχες δεη που θα βρεθει


πανο δεν μπορω να το δω

karaefthimiou23 είπε...

Mάλλον δεν κάναμε δουλειά.Αντώνη θα χρειαστώ τη βοήθειά σου τηλεφωνικά,αν μπορείς.

cornelsen είπε...

michele
http://cornel.capitalblogs.gr/listArticles.asp
Το σχετικό κείμενο μου είναι υπό διαμόρφωση. Πιστεύω πως θα είναι έτοιμο στις αρχές τής επόμενης εβδομάδας.

ΠΑΝΟ άσε, κολλήσαμε ηλεκτρονικούς ιούς, έπεσε και η απεργία...

michele είπε...

Ok Γιαννη ευχαριστω!

Unknown είπε...

Το θεωρω λιγο υπερβολικο,το σουσουρο που γινεται με τον μπερλουσκονι,και το οτι θα διορθωσουμε και ενα 10 τα εκατο,αμα κερδιση εκλογες,,,Και περπαταη ετσι,γιατι δεν ειναι αρσιβαριστας,οπως ο αλλος αλλα,,,Μικουλας,οπως εχει αποδειξει,να και η Μιλαν εχτες,μονοκουκι οι ανθρωποι.....Αρτον και θεαματα

michele είπε...

Ευκαιρια βρηκαν λογω εξωτερικου κλιματος να διορθωσουν τα μη τραπεζικα δεικτοβαρη χαρτια.. μονο σε κλεισιμο θα δουμε τι θελουν να κανουν με το FTSE-25 o οποιος εχει πτωτικο gap και ειναι για χωσιμο.Αλλα επειδη αυτοι εδω συχνα κανουν παγιδες για πωλητες θελει κι αυτο την προσοχη του.

Ο Berlusca θα ερθει δευτερος και θα κανουν κυβερνηση συνεργασιας,ο Bersani με τον Monti.Προς το παρον αυτη ειναι η αποψη μου

THE JUNIOR είπε...

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΧΑΛΗ

αν βγει ετσι θα δεις τι θα κανω απο δευτερα

Money είπε...

Καταπληκτική Ιστορία η συνήθεια. -3% σχεδόν ο δείκτης και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ανυσυχεί. Σου λέει πάντα γυρίζει. Μόνο που σήμερα έχουμε κάποιες ψιλοδιασπάσεις. ε;
Αν και ο ΔΤΡ κρατιέται. Οριακά βέβαια

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Καταπληκτική Ιστορία η συνήθεια. -3% σχεδόν ο δείκτης και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ανυσυχεί. Σου λέει πάντα γυρίζει!!!!!!!!!!!!!
πολυ καλο ρε Θαναση

michele είπε...

Όλα τα στοιχήματα
28 Φεβ 22:00 CET
1.12
Pier Luigi Bersani
8.00
Silvio Berlusconi

11.00
Maro Monti
51.00
Beppe Grillo

Παρτε και τις αποδοσεις της WILLIAM HILL που συμφωνουν μαζι μου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Αν κλεισει ετσι ειναι αναμενομενο ενα αντιστοιχο χωσιμο αυριο το πρωι και ενα μαζεματακι το απογευμα,μικρο ή μεγαλυτερο, νομιζω οτι μεχρι το κλεισιμο της Δευτερας θα παμε μαλλον στα τυφλα αν και την Δευτερα θα χρειαστει κατι δραστικο για να αποφευχθουν τα πολυ χειροτερα για τους αγορασμενους.

THE JUNIOR είπε...

στις αμκ δεν θα μπουμε,ειδικα αν εχουν πεσει και τα χαρτια ακομα καλυτερα


τκ
ποια συνηθεια το -3

με την σημερινη πτωση στις 1008 μοναδες ειμαστε

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

τα στοιχηματζιδικα και ο michele σε τετοιες περιπτωσεις πεφτουν μεσα,δεν θα ξεχασω ποσα μου κοστισε /σε διαφυγοντα/ η τελευταια μας διαφωνια

michele είπε...

Εγω τα ειπα τα "δικα" μου στο σχολιο 3.56 .Θα "ανησυχησω" μονο με διασπαση του 338 του μεγαλου σε κλεισιμο και του 1178 του mid cap

Aλλα τα "μεγαλα" τα δωσαμε τα μικρα κραταμε που εχουν ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟ

Unknown είπε...

Αυτην την φορα ομως εχουμε μερικες διαφορες,απο της προηγουμενες δυο....Αλλα και παλι θελουμε φιλτρο,δεν τελιωσαμε ακομα...,Αλεξ ναι συμφωνο

michele είπε...

Ελα ρε συ ΑΛΕΞ περασε τοσος καιρος,περασμενα ξεχασμενα χαχα.Στην μεγαλη εικονα τα παω καλα .Συνηθως, οχι παντα!
Να πω και το στατιστικο που το εχω ξεχασει να το πω.

21/2/2011 Μπαμ και κατω
21/2/2012 Μπαμ και κατω
21/2/2013 Μπαμ και ?

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

kai η ετε ΑΚΙΝΗΤΗ ΧΕΧΕΧΕ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

michele τα ειδες τα γραφηματα το πρωι?

michele είπε...

Ναι αμε..ολα τα βλεπω!!

michele είπε...

Περιμενω τωρα,καλαμποκι,καφε και βαμβακι να μου δειξεις!

michele είπε...

Βραχος η Εθνικαρα χεχε

ΣΟΛΩΝ είπε...

Michele
Πεμπτη σήμερσα
να δεις που ο φίλος μου ο ΑΡΤΑΧΙΑ εννοουσε τους σορτ τελικα!

michele είπε...

Βγηκε λιγο αναποδα...η ταλαιπωρια ηταν μεγαλη σ αυτα τα επιπεδα.Η επρεπε να φυγει αμεσα επανω η να γυρισει. Βεβαια τετοιες διορθωσεις θα το πανε ακομα πιο πανω τοπ μαγαζι.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Σου εχω κατι καλυτερο το γραφημα που εδειξε πρωτο την κατασταση.Θα στο στειλω να το βαλεις σε μια ακρη

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

το εστειλα

michele είπε...

Εαν εννοεις τον mid cap τιποτα δεν μου λεει αν δεν χασει το 1178 σε κλεισιμο.Αλλωστε οι μετοχες που τον απαρτιζουν ηταν για να εχει κανεις το δακτυλο στην σκαναδαλη..θελαν ΚΑΥΣΙΜΟ για παραπανω

TheHawk είπε...

πιο μανταρα δεν μπορουσατε...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

οχι ,copper ο πραγματικος leading indicator της παγκ οικονομιας

michele είπε...

Xaxa χαλκος, δεν εχει σπασει ακομα κατω ομως ...αλλα αυτα δεν πολυ μετρανε εδω!!Ετσι σε θελω!

TheHawk είπε...

δυστυχως το κερι ειναι πολυ μεγαλο κ εχει απομακρυνθει αρκετα απο τον 20αρη...μπορει να γυρισει αυριο κ να κλεισει απο πανω..? αρκετα δυσκολο..
Λογικα εχουμε κ συνεχεια...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

αν μετρανε λεει?Αυτα μετρανε γιατι δειχνουν πραγματικες τασης της οικονομιας και οχι ο...rsi αυτα υποβιβαζουν την αξια της τ.α

michele είπε...

Για ΕΔΩ λεω δεν μετρανε καλε.Το ΧΑΑ ειναι αλλη ..ιστορια

Bαγγελης gelato είπε...

μια μερα δεν μπηκα να πω καλημερα και γκρεμιστηκε το μαγαζι .....αισιοδοξειτε!!!!

μπαρμπαλιας είπε...

τωρα το ξεφτηλισανε............

νικος φαληρο είπε...

η αντισταθμιση ειναι σωτηρια.Πρεπει να χρησιμοποιειται

TheHawk είπε...

Καρα σε λιγο θα ειμαι διαθεσιμος..θα σου στειλω ιμειλ...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

οσο θυμαμαι οτι καποιος μου εκανε πλακα αλλου για αυτο που ειχα γραψει για την ευπικ αντι να κοιταξει ο φουκαρας να κρυφτει,τι να πεις

TheHawk είπε...

κ τωρα αντιμετωποι με το μαγικο νουμερο των 1000...το οποιο θα το φαμε κ με κλεισιμο?

michele είπε...

Λες να χαλαει η ψυχολογια επειδη ειναι κατω απο 1000 ?? χεχε

TheHawk είπε...

ειναι κ η γραμμη το καναλιου εκει...
το οποιο βεβαια το σπαει σημερα..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

λιγο αγαρμο βεβαια αλλα σε δουλεια να βρισκομαστε

michele είπε...

Θεος ο ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ χαχα

michele είπε...

ΡΕ τιγρη η ΑΛΦΑ που δεν εχει short γιατι πηγε 8,33% κατω απο τα πολλα κερδη???? ΧΑΧΑΧΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

καλα που δεν παθαμε και τιποτα χεχεχε

TheHawk είπε...

το μαυρο το χάλι...τεσπα..τα λεμε αργοτερα..

michele είπε...

Θα πειναγαν οι χρηματιστες Αλεξανδρε..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

παντως απο εμας δεν εφαγαν ,τσιμπησαν ενα κομματι δε λεω αλλα τιποτα σοβαρο, θα γιανει

michele είπε...

Παει στο κατω μερος του καναλιου ,το καυσιμο ειναι, οι ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ τιμες..

Ανώνυμος είπε...

Αύριο κοίτα να κρυφτής που θα φας χώμα με ευπικ χανουμάκι σε καίει ακομα ε!!!!!!!!!!!!!

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 205   Νεότερο› Νεότερο»