Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013


X.A.A. LIVE 


        
                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...
ΦΡΛΚ:ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

και ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ..

Κλασσικη περιπτωση διαφαινομενης διπλης κορυφης ( double top) η μετοχη του Φουρλη.Ο σχηματισμος λυνεται καθοδικα μονο με τη διασπαση της ζωνης 2.40-2.36 οπου και βρισκεται η παραλληλη γραμμη λαιμου W.
Επομενως: Στηριξη στον εκθ.κινητο μεσο 20ημ( τον ακουμπησε χθες στο 2,427) ,στηριξη στην πλαγιοανοδικη R και τελος στηριξη στην W.
Ενδεχομενη καθοδικη διασπαση και της W ενεργοποιει την λυση του σχηματισμου double top με στοχο τα 1,98.
Μονο η ανοδικη διασπαση της πορτοκαλι  ( 2,77) θα δωσει σημα long για τους επενδυτες.
..................................................................................................................................

Του Φώτη Γεωργελέ, Athens Voice

Δεν είναι τυχαίο, φοβάμαι, πως τώρα που τελείωσε αυτή η χαμένη τριετία και η κοινωνία είναι πιο ώριμη να αντιδράσει, ξαναρχίζει πάλι το γνωστό παιχνίδι. Ξαναπαίζουμε το 2010. Το πολιτικό σύστημα στήνει νέες αποπροσανατολιστικές συγκρούσεις για τον αριθμό των μελών της προανακριτικής, 13 ή 15, για τις κάλπες, αν θα ’ναι 2, 4 ή 7. Οι συγκοινωνίες πάλι είναι ακίνητες, ο εμπορικός κόσμος δηλώνει ότι αυτό θα είναι η χαριστική βολή. Βόμβες σε εμπορικά κέντρα, ταξιδιωτικές οδηγίες για να αποφεύγουν οι τουρίστες την Αθήνα. Στα τηλεοπτικά παράθυρα οι μεν κατηγορούν τους άλλους για «κλέφτες» και οι δε για «αλληλέγγυους της τρομοκρατίας». Η ίδια αυτοκαταστροφική ατμόσφαιρα σκεπάζει πάλι βαριά την πόλη, όπως το νέφος από τα καμένα ξύλα με τις μπογιές και τα καρκινογόνα βερνίκια.

Όταν άρχισε αυτή η περιπέτεια, έγραφα διάφορα αισιόδοξα και αφελή πράγματα. Δεν είχε και καμία σχέση η κατάσταση με ό,τι συμβαίνει σήμερα. Το πρώτο μνημόνιο επέβαλε μια μείωση συντάξεων και μισθών στο Δημόσιο 10-15%, τον ιδιωτικό τομέα ακόμα δεν τον άγγιζε, μιλούσαμε για αξιοποίηση δημόσιας περιουσίας και ιδιωτικοποιήσεις, για άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, για ταξί και κρουαζιέρες. Κι όμως η Αθήνα είχε παραλύσει, οι συγκοινωνίες δεν λειτουργούσαν μήνες, 3 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Μας φαίνεται σήμερα απίστευτο ότι η Μαρφίν κάηκε Άνοιξη του 2010. Εγώ έγραφα ότι αυτή η χώρα πρέπει να υποδέχεται τουρίστες όλο το χρόνο, ότι πρέπει να οργανωθούν εβδομάδες Μόδας, μήνες shopping. Ήμουν επηρεασμένος, η Κωνσταντινούπολη είχε οργανώσει τον πρώτο τέτοιο Μήνα με τζίρο 4 δις. Τον διαφήμιζε με το σλόγκαν «Ένα μήνα όλα ανοιχτά 24 ώρες». Ο δεύτερος, τον επόμενο χρόνο, έφτασε τα 8 δις.
Προσγειώθηκα από ένα γράμμα αναγνώστριας. Καλοπροαίρετα, φαινόταν, αλλά απογοητευμένη, έγραφε: Τελικά, και η ATHENS VOICE ένα lifestyle έντυπο είναι. Εδώ έχουμε μνημόνιο και συ γράφεις για ταξιδάκια και ρουχαλάκια. Η αναγνώστριά μας δεν υποψιαζόταν καν ότι μέχρι τώρα από «ταξιδάκια και ρουχαλάκια» ζούσε. Ότι όλη η χώρα απ’ αυτό ζούσε. Τόσες 10ετίες πελατειακού κράτους έχουν κάνει την κοινωνία μας να αγνοεί τις στοιχειώδεις λειτουργίες, αυτές που ξέρει ενστικτωδώς και ένας 16χρονος στο Οχάιο. Δεν ξέρουμε τι είναι η δουλειά, τι είναι παραγωγή, τι είναι έργο, πώς αμείβεται και από ποιον. Η δουλειά είναι κάτι δυσάρεστο συνήθως, που αναγκαστικά πρέπει να το κάνουμε, όσο το δυνατόν λιγότερο και ει δυνατόν στο Δημόσιο. Να διεκδικήσουμε «δικαιώματα», να αποκτήσουμε «κεκτημένα» και να βγούμε στη σύνταξη στα 42 με εθελούσια ή ως μητέρες ανήλικου τέκνου.
Ποιος μας τα «χρωστάει» όλα αυτά; Οι άλλοι, οι «κακοί», το κράτος, οι κυβερνήσεις. Το αντιπροσωπευτικότερο παράδειγμα αυτής της μαζικής εξωπραγματικής αντίληψης του κόσμου ήταν τα πανό που στόλιζαν κάθε πανεπιστημιακό μας ίδρυμα: Όχι στη σύνδεση της γνώσης με την παραγωγή. Κι αμέσως, από κάτω, Δικαίωμα δουλειάς για όλους. Ποιος τη δίνει αυτή τη δουλειά; Το κράτος. Τι δουλειά θα κάνουμε, ποιος την αγοράζει και πόσο, δεν μας απασχόλησε ποτέ.
Δεν χρειαζόταν να είσαι οικονομολόγος για να καταλάβεις ότι αν μια οικονομία βασίζεται στην κατανάλωση, μια κατανάλωση χρηματοδοτούμενη από δανεικά που το Δημόσιο δανείζεται ασύστολα για να τη συντηρήσει, όταν κοπούν απότομα τα δανεικά αυτή η οικονομία θα πάθει ξαφνικό έμφραγμα. Και δεν κόπηκαν κι απότομα, 4 χρόνια και ακόμα καλύπτουν τα ελλείμματα. Είχαμε δημιουργήσει μια παράλογη φούσκα.
Είχαμε τον υψηλότερο δείκτη κατανάλωσης στην ευρωζώνη και ψωνίζαμε μόνοι μας. Καμαρώναμε ότι η Ερμού είναι από τους ακριβότερους δρόμους στον πλανήτη κι εγώ απορούσα, έγραφα, στη Μάντισον ψωνίζει όλη η υφήλιος, στην Ερμού ψωνίζει το Κουκάκι και η Καλλιθέα. Είχαμε φτιάξει έναν τουρισμό του ενάμιση μήνα, απευθυνόταν στους Έλληνες γιατί αυτοί είχαν λεφτά, δανεικά λεφτά. Περιφρονούσαμε τους ξένους που παίρνουν «μια χωριάτικη». Ακόμη και η φούσκα των ακινήτων ήταν χειρότερη και από της Ισπανίας, απευθυνόταν στους Έλληνες, μέσα σε μια δεκαετία οκταπλασιάστηκαν οι τιμές και αγοράζαμε ο ένας από τον άλλον.
Η μόνη περίπτωση να αποφύγουμε το σίγουρο σοκ, τη δραματική ύφεση, ήταν, μέχρι να αποκτήσουμε εξαγωγές, να μεγαλώσουμε τις εξαγωγές αυτού που ήδη είχαμε. Μας κατηγορούν για café-society, έλεγα, ότι είμαστε η κοινωνία του φραπέ και της κατανάλωσης. Ας κάνουμε τα ελαττώματά μας πλεονεκτήματα. Ας καλέσουμε όλο τον κόσμο εδώ, έχουμε ένα εμπορικό κέντρο που έχουν μόνο 3-4 μεγαλουπόλεις του πλανήτη, έχουμε καλό καιρό 8 μήνες. Ας κάνουμε την Αθήνα παγκόσμιο προορισμό, όπως το προγραμματίζαμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και γι’ αυτό αναλάβαμε τέτοιες επενδύσεις. Δεν είναι δυνατόν να έχει το Μουσείο της Μπαρτσελόνα περισσότερους επισκέπτες από το Μουσείο της Ακρόπολης. Είναι αδύνατον.
Είχα βρεθεί στη Νέα Υόρκη τα Χριστούγεννα του 2001. Δυο μήνες μετά τους Δίδυμους Πύργους, ακόμα υπήρχε σκόνη στην ατμόσφαιρα. Θρηνούσαν 3.000 νεκρούς, είχε ισοπεδωθεί ένα τεράστιο οικοδομικό τετράγωνο και σε όλη την πόλη, από το αεροδρόμιο μέχρι τα ταξί, τους τοίχους, τα μαγαζιά, την τηλεόραση, υπήρχε ένα σύνθημα: Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, η Νέα Υόρκη είναι ανοιχτή για τις γιορτές. Γιατί ήξεραν ότι έπρεπε να σφίξουν τα δόντια και να ξαναχτίσουν τη ζωή τους. Εμείς δεν είχαμε 3.000 νεκρούς, δεν είχαμε πόλεμο.
Μας κόψανε τα δανεικά. Κι έπρεπε απλώς να βάλουμε το κεφάλι μας να δουλέψει. Να ανοίξουμε τις πόρτες, να στολίσουμε την Αθήνα, να κάνουμε τις πόλεις μας προορισμό για 6 για 8 μήνες, να κάνουμε την Αθήνα citybrake, να υποδεχτούμε τα κρουαζιερόπλοια, να οργανώσουμε γιορτές και bazaar και βδομάδες εκπτώσεων, να έχουμε τα μαγαζιά μέρα νύχτα ανοιχτά. Ένας από τους πιο ελκυστικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς του κόσμου, με δεδομένη την εσωτερική υποτίμηση, θα γινόταν ακόμα πιο ελκυστικός.
Συνέβη ακριβώς το αντίθετο. Μια μελέτη δύο ξένων οικονομολόγων που κυκλοφόρησε αυτή τη βδομάδα, λέει: «Οι ελληνικές εξαγωγές τουρισμού είναι χαμηλότερες από το 2008. Αυτό υποδηλώνει ότι υποδομές υπήρχαν. Κάτι άλλο πρέπει να συγκρατεί την ανάκαμψη του τουρισμού στην προηγούμενη κορυφή του».
Αυτό το κάτι άλλο είναι εμείς. Ο τρόπος που διαχειριστήκαμε την κρίση. Φοβισμένα, χωρίς δυναμισμό, αυτοκτονικά. Δεν φταίνε τα μνημόνια που κατέρρευσε ο κρατικός μηχανισμός και δεν μπορεί να μαζέψει τους φόρους, να βρει τις μαϊμού συντάξεις. Δεν φταίνε τα μνημόνια που η αδιανόητη ανεπάρκεια του πολιτικού προσωπικού οδήγησε τους πολίτες να φυγαδεύσουν τις καταθέσεις τους έξω από ανασφάλεια. Δεν μας φταίει κανείς που κάψαμε την Αθήνα, ερημώσαμε το ιστορικό κέντρο, εξοντώσαμε την εμπορική ζωή, διώξαμε τον τουρισμό. Καμία άλλη χώρα που αντιμετώπισε προβλήματα δεν διαλύθηκε, η Ιρλανδία ήδη ξεπέρασε την ύφεση.
Κάποτε, όπως σε όλο τον κόσμο, όταν βγήκε ο καινούργιος Χάρι Πότερ, στον Παπασωτηρίου στο κέντρο επιχείρησαν να κάνουν ένα χάπενινγκ, να εμφανίσουν το βιβλίο τα μεσάνυχτα. Κάποιοι επιτέθηκαν στις βιτρίνες με αυγά, γιατί «παρέβαινε το ωράριο». Μετά τόσα χρόνια και αφού έχουμε δει όλα αυτά που έχουν συμβεί, συζητάμε ακόμα αν θα είναι 2 ή 6 Κυριακές ανοιχτά τα μαγαζιά.
Δεν είναι τυχαίο, φοβάμαι, πως τώρα που τελείωσε αυτή η χαμένη τριετία και η κοινωνία είναι πιο ώριμη να αντιδράσει, ξαναρχίζει πάλι το γνωστό παιχνίδι. Ξαναπαίζουμε το 2010. Το πολιτικό σύστημα στήνει νέες αποπροσανατολιστικές συγκρούσεις για τον αριθμό των μελών της προανακριτικής, 13 ή 15, για τις κάλπες, αν θα ’ναι 2, 4 ή 7. Οι συγκοινωνίες πάλι είναι ακίνητες, ο εμπορικός κόσμος δηλώνει ότι αυτό θα είναι η χαριστική βολή. Βόμβες σε εμπορικά κέντρα, ταξιδιωτικές οδηγίες για να αποφεύγουν οι τουρίστες την Αθήνα. Στα τηλεοπτικά παράθυρα οι μεν κατηγορούν τους άλλους για «κλέφτες» και οι δε για «αλληλέγγυους της τρομοκρατίας». Η ίδια αυτοκαταστροφική ατμόσφαιρα σκεπάζει πάλι βαριά την πόλη, όπως το νέφος από τα καμένα ξύλα με τις μπογιές και τα καρκινογόνα βερνίκια.
Δεν θα ’ναι εύκολο. Αυτή η χώρα έχει χάσει τη ζωντάνια της. Ξέρει μόνο αυτό το παιχνίδι, της ακινησίας. Βίαιης, θορυβώδους, αλλά ακινησίας. Και δεν φαίνεται ακόμα κανείς που να μπορεί να αλλάξει τους όρους του παιχνιδιού.

223 σχόλια:

1 – 200 από 223   Νεότερο›   Νεότερο»
giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

Καλημέρα ΔΗΜΗΤΡΗ

profit είπε...

Τις καλημερες μου

ευαγγελος είπε...

καλημερα ΓΙαννη και σε ολη τη παρεα! Φτασαμε ηδη Παρασκευη! Ας ειμαστε πιο αισιοδοξοι σημερα! Τουλαχιστον να το απολαυσουμε!

fasokinigos είπε...

Kαλημερα στη παρεα!. Φιλε Πανο...εχεις μια ωραια φωτο στο κινητο σου. Δες την γιατι θα σου χρειαστει σημερα χεχεχε....Τα λεμε στη συνεδριαση....

ThitaDelta είπε...

Καλημέρα Γιάννη, Γιώργο, Ευάγγελε και Παναγιώτη ...

καλημέρα και σε όλους τους αργοπορημένους.

cornelsen είπε...

Για το άρθρο τού Γεωργελέ.
Αυτοί οι τύποι από πού σιτίζονται; Μήπως στα μαγαζιά που συχνάζουν βλέπουν μόνο φάτσες σαν και τις δικές τους. Αμάν πια με την αυομαστίγωση, αμάν πια με τα ψέμματα που γράφουν σε αυτό το έντυπο κάθε βδομάδα.

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα σε ολους

Γεωργελεδες...αδυνατω να παρακολουθησω..
ειμαι απλα της σχολης 1+1...και οχι του μπλα μπλα

Unknown είπε...

Καλημερα στην παρεα,φασο το λες αλλα δεν το λες...Δηλαδη γεωργελες και εσυ ???Ελα με τοχερι στην σκανδαλη ειμαστε ολοι,τα λεω καλλα

Unknown είπε...

Ο πλατων οταν μιλησε για δωρεαν σιτιση στο πριτανιο,τοκανε για την αξια την ελευθερια,την αξιοκρατιαν..Ο παβλοφ μετεπιτα,το εκανε επιστημη,το κουδουνακι του,και τον σκυλο του..Και για αυτους που δημιουργισαν ξερω πολλυ καλλα απο που σιτιζονται..Ειναι πολλυ ωραια αυτη η κουβεντα και θελη αναπτιξη..Το σκ

Bondexj είπε...

Καλημερα και Χρονια Πολλα στους εορτάζοντες... Νεα μερα, κοντα σε νεα υψηλα τα ομολογακια

kostasΠειραιας είπε...

Καλημέρα σε όλους, καλή υπομονή, γιατί μάλλον θα δοκιμαστούμε μαζί με τους απεργούς των ΜΜΜ για λίγο. Θα δούμε.

fasokinigos είπε...

Καλημερα Βαγγελη!. Με το χερι στην σκανδαλη ειμαστε καθε μερα φιλε μου αφου εχουμε να κανουμε με λαμογια. Ηταν και κατι το αναμενομενο. Το θεμα ειναι ποτε θα πιασουμε το καλαμι για ψαρεμα χεχεχε....Εδω σε θελω μαστορα.

Andreas D. είπε...

Καλημέρα σε όλους!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους
Χρόνια πολλά στους Γρηγόρηδες και τις Μαργαρίτες και ...αναμονή για την συνέχεια με το δάχτυλο στην σκανδάλη τουλάχιστον για τις χτεσινές αγορές βλέπω.
Μαζί κι εγώ!

Unknown είπε...

Ο ιαπωνας ανεβαινη σημερα 2.88..Λες να δουμε φασο καμια αντιδραση φασο στης αεροφουσκες μας σημερα ????

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα!Χρονια πολλα στον φιλο μου τον Γρηγορη ακουραστο χρηματιστη επι 25 χρονια..και σε ολους τους Γρηγορηδες
Χαιρομαι οταν καποιο αρθρο προκαλει "αντιδρασεις"
Και γω οταν το "ανεβαζω" κατι βλεπω,αληθειες,ψεμματα, υπερβολες,αντιφασεις

michele είπε...

Mεγαλος ογκος στα ΕΧΑΕ και σημερα

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

ΟΠΑΠ: Ιδιωτικοποίηση στην… ομίχλη!
http://www.euro2day.gr/news/enterprises/122/articles/753678/Article.aspx

Κι όλα αυτά όταν το τελευταίο διάστημα η υπό τον Τάκη Αθανασόπουλο διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ αναλώνεται σε «διαρροές» που καλλιεργούν προσδοκίες, θέτοντας τον πήχη του τιμήματος για το 34% στην περιοχή των 800-1.000 εκατ. ευρώ.

δηλαδή 7,2 με 9 ευρώ το κομμάτι..
Aνέκδοτο η ....

THE JUNIOR είπε...

Μάγκας βγήκε για σεργιάνι
για να βρει κανά ΧΑΡΤΙ

Είχε ο δόλιος να φουμάρει
μέρες αργιλέ
Μάγκας βγήκε για Χ.Α.ρμανι
για κανά ΧΑΡΤΙ

Μόνος κάθεται και λέει
καμιά ΜΕΤΟΧΟΥΛΑ πού θα βρει

Να γεμίσει τον ΑΕΡΑ
να ΚΑΒΑΤΖΟΘΕΙ
Μόνος κάθεται και λέει
ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ που θα βρει

Δεν τα θέλει τα ΜΕΓΑΛΑ
όλα τα περιφρονεί

Μια ΔΕΗ του φτάνει
φίνος να γενεί
Κι άλλη μια ΜΙΚΡΗ θέλει
να την παντρευτεί

(Είχε ο δόλιος να φουμάρει
μέρες αργιλέ
Μάγκας βγήκε για ΧΑΑμανι
για κανα ΧΑΡΤΙ)

THE JUNIOR είπε...

Μάγκας βγήκε για σεργιάνι
για να βρει κανά τεκέ

Είχε ο δόλιος να φουμάρει
μέρες αργιλέ
Μάγκας βγήκε για σεργιάνι
για κανά τεκέ

Μόνος κάθεται και λέει
καμιά τζούρα πού θα βρει

Να γεμίσει το κεφάλι
να μαστουρωθεί
Μόνος κάθεται και λέει
τζούρα που θα βρει

Δεν τα θέλει τα παλάτια,
όλα τα περιφρονεί

Μια μελαχρινή του φτάνει
φίνος να γενεί
Κι άλλη μια ξανθούλα θέλει
να την παντρευτεί

(Είχε ο δόλιος να φουμάρει
μέρες αργιλέ
Μάγκας βγήκε για σεργιάνι
για κανα τεκέ)

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

λιγο πιο κάτω υπάρχει gapακι Michele!!??

ο dwk είπε...

…καλημερούδια!
…μια και ο Κ23 έχει προβλήματα σύνδεσης…
…να πω εγώ το ΟΛΕ ο μινωΜΑΙΚόταυρος;;;

michele είπε...

Καλημερα και στον ΜΙΚΡΟ Γιαννη με τις πεννιες του.Μη βιαζεσαι ολο και κατι θα βρεις..
Κωστα για που λες gapακι??

TheHawk είπε...

Καλημέρα κ απο μενα..ο δεκαρης κραταει για την ωρα....ΓΔ

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Στην ΕΧΑΕ...

THE JUNIOR είπε...


Ήσουνα τι ήσουνα μια ΠΑΛΙΟΜΕΤΟΧΟΥΛΑ
τώρα που σε πήρα εγώ γυρεύεις ΑΝΟΔΟΥΛΑ

Ήσουνα ΚΑΙ ΑΠΡΑΚΤΗ και γύρναγες στους δρόμους
τώρα που σε πήρα εγώ γυρεύεις ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΓΚΟΥΣ

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Και πακετο στην ΕΧΑΕ...

μπαρμπαλιας είπε...

καποιος ζουπαει και σημερα το ΕΛΓΕΚακι...

THE JUNIOR είπε...

14 ΕΚ

ολα τα καλα παιδια ερχονται

michele είπε...

Ναι το γκαπακι δεν ειναι μακρια,εχασε το momentum χτες,τεχνικα ειναι αποδεκτη ακομα για πανω..

George είπε...

Καλημερα ..καλημερα σε ολους τους πρωινους.... Σεντρικ το βλεπω ετοιμο για απογειωση.... λετε ?????

THE JUNIOR είπε...

michelle

κανε ενα δ.α για επιστροφη τις βαζελινης προς τον προμηθευτη

THE JUNIOR είπε...

τωρα καταλαβαν ολοι
οτι μιλαμε για πολεμο στα νομισματα

παμε ολοι μαζι
δεηδεεηδεη



michele είπε...

Γιαννη ΜΙΚΡΕ ,μην με γραφεις με 2 λαμδα γιατι ειναι γυναικειο το ονομα,λες και για..βαζελινες ωχ..

dimsimeo είπε...

Καλημερα και απο εμενα.Δεστε και αυτο για την ΔΕΗ(Απο capital)http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1715977

THE JUNIOR είπε...

Εγώ προσπάθησα ψηλά να σε κρατήσω
και ούτε πρόκειται ποτέ να σε μισήσω

Όταν μιλάς για μένα να προσέχεις
δεν φταίω εγώ ΤΟ ΧΑΡΤΙ σου αν δεν αντέχεις
Όταν μιλάς για μένα να προσέχεις
κάποτε ΤΟ ΕΙΧΕΣ μα τώρα πια δε ΕΧΕΙΣ



THE JUNIOR είπε...

ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΧΕΡΙΩΝ

ΣΤΙΣ 890

ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 980

ΑΡΑ ΤΟ 1200 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ.

Bondexj είπε...

new highs for strip...

George είπε...

Αμ και αυτη η Μπελα κολλημενη στον 20αρι....και ο Φρλκ στο 2.50 αντε να αρχισει την ανοδο...ευτυχώς που δεν εκανε την διασπαση του 2,40 εως τωρα που διαβασα το πρωι απο Μικελε αλλιως θα μας έπαιρνε η κατω βολτα .. μακαρι να εχουμε το ανοδικο του 2,77...

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Χαιρετάει...και ο Φάμπρι! - Γκμοχ και Βαζέχα οι υποψήφιοι αντικαταστάτες

Andreas D. είπε...

ΚΩΣΤΑ,
τον Βαζέχα να τον βάλουμε παίχτη/προπονητή...

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Τόσο μεγάλες ανάγκες!!??

michele είπε...

Πιο πολλες μ@λ@κιες μαζεμενες σε μια χρονια δεν πρεπει να εχει κανει προεδρος

GIANNHS006 είπε...

http://fimotro.blogspot.gr/2013/01/blog-post_8114.html

GIANNHS006 είπε...

καλημερα παιδια

THE JUNIOR είπε...

η χαρα του μικρου
σημερα το μαγαζι

κουφαλα χρηματιστη για σενα δουλευουμε

michele είπε...

Καλημερα Giannis006 ,απο χτες ειναι αυτο,επηρεασε και τη μετοχη

GIANNHS006 είπε...

το ειδα τωρα μισελ,για ενημερωση εγω δεν...εχω.

michele είπε...

Σωστο ΜΙΚΡΕ ,ειπαμε σημερα θα δουμε τις προθεσεις-διαθεσεις..με τροπο η δουλεια

Καλημερα και στον Bondex,η αγορα εκει θελει προσοχη,οταν γινονται ..αταξιες στο κοινωνικο-πολιτικο σκηνικο της χωρας

THE JUNIOR είπε...

για τις κυκλαδες σημερα επισημα

για να μην λετε για τον μικρο

michele είπε...

Εφυγε ο ΔΡΟΜΕας...

michele είπε...

ΜΙΚΡΕ κατεβαινουμε σημερα? ε ρε και να τις παρουμε χαχα..

THE JUNIOR είπε...

αν γραψω κερδος σημερα

μιχαλη ελβε εδωσες ,θα δωσεις ιντρακατ η να παρω αβαξ

THE JUNIOR είπε...

καλα ο λατσης ολα τα λεφτα
στην λαμδα θα τα ριξει μαλλον.

michele είπε...

INKAT δινουν 100.000 στο 1,16.Παρε απ αυτους χεχε.

THE JUNIOR είπε...

αλλαξαν οι εποχες

βλεπεις τουβλο και αντι να φυγεις

πας και τσιμπας.



michele είπε...

Παντα ετσι ηταν ΜΙΚΡΕ ,τα τουβλα απο πανω ηταν για να δωσουν στους στημενους απο κατω.. μπηκαν και αγοραστες 3600 τωρα στο 1,13..χαχα

Andreas D. είπε...

ΜΙΧΑΛΗ,
Έκανα την αρχή....

karaefthimiou23 είπε...

ΟΛΕ Ο ΤΑΥΡΟΣ!

karaefthimiou23 είπε...

Είμαστε και πάλι στις επάλξεις.

karaefthimiou23 είπε...

Α ρε ΔΡΟΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

THE JUNIOR είπε...

εχουμε και το μερισμα απο την hol




karaefthimiou23 είπε...

Έτσι Μικρέ χεχε

Καλημέρα σε όλη την παρέα.Για να δούμε τι θα δούμε...

Andreas D. είπε...

Πολύ άργησαν να τα πάρουν...

michele είπε...

Hθελαν να μας..περιμενουν ,καλημερα Καρα!! ετοιμος??

karaefthimiou23 είπε...

Πάμε γι'άλλες πολιτείες...

karaefthimiou23 είπε...

...ερωτικές...

Καλημέρα Μιχάλη,αυτά είναι...

μπαρμπαλιας είπε...

Καρα κλμ στο φτιαξανε;;;
αν και δεν εχεις αναγκη εσυ...
με την μικρη και την γυναικα του Δια

karaefthimiou23 είπε...

Kαλημέρα Ηλία,τέλος καλό όλα καλά.Και για μη γελάτε πλέον,δεν έχω οικιακή σύνδεση αλλά πλέον wifi λέμεεεεεεεεεεε

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

TheHawk είπε...

καλοριζικος Καρα.....

karaefthimiou23 είπε...

Σ'ευχαριστώ Αντώνη,την καλημέρα μου.

Ο ΔΡΟΜΕ λογικά βλέπει προς 0.44,θέλουμε περισσότερο όγκο.Βλέπω τώρα στο 0.40 ζήλεψε τα κόλπα της ΙΝΚΑΤ.Έλα στο παππού...

karaefthimiou23 είπε...

Άλλα 100 χιλιάρικα στο 1.18 τώρα χεχε

michele είπε...

Αντε ρε ΙΝΚΑΤ ουλα ,Καρα υπερσυγχρονος..με οπτικες ινες απο ΙΝΚΑΤ χαχα

μπαρμπαλιας είπε...

οπου βαλει το χερι του ο φιλος μου ο Ιερακας...φτιανει αγιους...

Andreas D. είπε...

Άλλες 100,000 ΙΝΚΑΤ στο 1,18...

michele είπε...

κι αλλο 100αρικο Σχεδον

Unknown είπε...

Καλημέρα στην παρέα.

michele είπε...

Πιασε κοκκινο Andrew

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα defender,καλημέρα Ανδρέα.Θα γίνει της ΙΝΚΑΤ σήμερα,δώσε πράμαααααααααα

THE JUNIOR είπε...

εχει θρασος

αλλα δεν θα ξερει τι να παρει
αυριο.

THE JUNIOR είπε...

τελικα θα μεινω μονο με ιντρακατ αβαξ απο κατασκευες

μαλλον ειναι γραμμενο να γινει ετσι

THE JUNIOR είπε...

σημερα αλλαζει κατηγορια το χαρτακι
στα ματια μου

τελειωσε το "μικρη"

Andreas D. είπε...

Καλημέρα ΚΑΡΑ.
Αντιγράφω απο την εφημερίδα Χρηματιστήριο...
ΙΝΚΑΤ: Την στιγμή που ο δείκτης δανειακής μόχλευσης της ΑΒΑΞ είναι 1,70 της ΓΕΚΤΕΡΝΑ 1,70 και της ΕΛΛΑΚΤΩΡ 1,00 ο αντίστοιχος για τη δική της είναι ...0,30
Με ονομαστική αξία στο ...1,36 ευρώ και λογιστική αξία στα ....3,80

karaefthimiou23 είπε...

Για να δούμε τι παιγνίδι θα παίξουν σήμερα,στο 974 το κλείσιμο της προηγούμενης βδομάδος.

karaefthimiou23 είπε...

Ε ναι ρε συ Ανδρέα,κάτω και από την ονομαστική αξία αυτό το χαρτί...

THE JUNIOR είπε...

ανδρεα ετσι ειναι αλλα αυτο αδικη τον αβακα να ξερεις

εκει παιζεις το μεγαλο στοιχημα να βγει πιο μπροστα απο γεκ-ελλακτωρ βλεπεις εχει 500 εκ απαιτησεις.


μιχαλη ,εχουν βαλει στοχο τα χαρτια σου αλλα δεν ξερουν οτι εχουν ισολογισμους απο πισω .

THE JUNIOR είπε...

καλα η ινκατ δινει λεφτα και στις θυγατρικες

παρατραπεζα ειναι.

michele είπε...

Ε βεβαια ,δανειζουμε την HOL την τρυπα ,ονομα και πραμα..τωρα αυτοι που εχουν βαλει στοχο τα χαρτια μου ,παντα τα βλεπουν να διπλωνουν και βαλε..αργα η γρηγορα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια χαραντάν και πάλι
Βλέπω πλήρη σύνθεση!
Τελικά η σύνδεση του Κάρα έφυγε από την κατηγορία οικιακά αγαθά χαχα
Για να πάρουμε μια ιδέα περί ΙΝΚΑΤ νομίζω ότι πρέπει να πάμε ακριβώς δυο χρόνια πίσω

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο ΜΑΙΚ είδε το 10 το καλό Θοδωρήηηηη

michele είπε...

Απο το στομα σου και στου θεου τ αυτι Πανο χαχα ..αλλωστε ταξιδεψα μαζι της τοτε

Για τις παλιες αγαπες μην μιλας

THE JUNIOR είπε...

διαλεγω ομως καλα διδυμα.


δεη-μυτιλ

fasokinigos είπε...

Γεια σου Πανο! . Σωστα...την τσεκαρισες?? χεχεχε

Unknown είπε...

Το γκανιαν,τοχει ο θεοδωρος,σημερα μου φενεται

michele είπε...

Ναι Γιαννη,πολυ καλος ο Βαγγελης.Ο αναμενομενος

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χωρίς πολλά πολλά με διαγράμματα ΦΑΣΟ δεν είχα καιρό, απλά διαδρομή και όγκους από τα κλεισίματα τότε

karaefthimiou23 είπε...

Μου φαίνεται θα'χουμε πανηγύρι σήμερα.Γεια σου Φάσοοοοοοοοοο

Είναι μάφιες...

karaefthimiou23 είπε...

Ασφαλιστείτε,θα καούν τα μηχανήματα χαχαχαχα

ο dwk είπε...

…επανάληψη (10:49π.μ.)…
«…καλημερούδια!
…μια και ο Κ23 έχει προβλήματα σύνδεσης…
…να πω εγώ το ΟΛΕ ο μινωΜΑΙΚόταυρος;;;»

karaefthimiou23 είπε...

ΜΑΙΚόταυρος,αυτά είναι κυρίες και κύριοι...

Θόδωρε,ΟΛΕ Ο...ΤΥΡΑΝΟΣΑΥΡΟΣ!

THE JUNIOR είπε...

σημερα η μεγαλη επενδυση

ειναι οπαπ-πειρ

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα Νικόλαε.

ο dwk είπε...

…Νικόλα όλα καλά ;;;

TheHawk είπε...

εαν με το καλο τελειωσω ομαλα...κ καλως ή κακως θα εχω διαθεσιμο χρονο..
ο hawk θα κανει ενα βημα παραπερα στην παρουσια του...

George είπε...

Μικελε kara.. ελεγα το πρωι οτι κατι θα κανει το Σεντρ μια και κραταει πανω απο κμο 10ημ και μετα το θεμα με οπαπ αλλα δεν.... τι βλεπεις εσυ ????

TheHawk είπε...

Νικο ολα οκ?

νικος φαληρο είπε...

θα δειξει κε dwk.Ευχαριστω

fasokinigos είπε...

Καλησπερα Καρα!...Γεια σου dwk!.

karaefthimiou23 είπε...

Νίκο σήμερα θα κάνει επέμβαση ο υιός?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Νίκο, εύχομαι όλα καλά

νικος φαληρο είπε...

ευχαριστω κε Αντωνη.Τη δευτερα ραντεβου με τον χειρουργο για οδηγιες - εξεταση.Σας ευχαριστω ολες και ολους για το απο καρδιας ενδιαφερον.Παμε φιλοι

TheHawk είπε...

Ξεκινα Νικο!!!

karaefthimiou23 είπε...

Θα πάνε όλα καλά Νίκο.

Bondexj είπε...

Ολα καλα να πανε και γρηγορη αναρωση στο παιδι Νικο,.

karaefthimiou23 είπε...

Μωρέ θα γίνει πανηγύρι σήμερα...

TheHawk είπε...

θελουμε κλεισιματα πανω απο 996..997..κ συνεχιζουμε...!!!

ο dwk είπε...

…γεια σου Φάσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο !!!
…κανόνισε καφέ και σεμινάριο και άστα αυτά που ξέρεις !!!!!!!!!!
…και να είναι και ο Γιατρός !!!!!
…σας πεθύμησα !!!!!!!!
…Άλεξ ακουουουουουουούς

νικος φαληρο είπε...

OTE trend long - trend stop < 6,09
INLOT trend long - trend stop < 2,09

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Απαικτοι οι παίκτες...
Γεία σου Αντώνη
Καλή δύναμη Νίκο...

karaefthimiou23 είπε...

Γεια σου Κώστα.Πάμε...

Unknown είπε...

dwk,εχουμε και καθελκυση πλοιου!!!!,ψαχνουμε ονομα,και στο νησι μου τουλαχιστον γινεται ενα μικρογλεντακι την ημερα αυτη...

karaefthimiou23 είπε...

ΑΜΕΜια στην ΕΥΠΙΚ.Έλα στον παππού...

νικος φαληρο είπε...

ALFA trend long - trend stop < 1,27

ο dwk είπε...

…το όνομα Βαγγέλη στο έχω βρει από καιρό !!!!!
…πρώτο γράμμα «Μ»…
…δεύτερο «Α»…
…τρίτο «Ι»…
…για το τέταρτο, … «Κ»ουίζ !!!
…και όλη η παρέα στην καθέλκυση…
…αρκεί να υπάρχει (…Κ23) wifi !!!!!!!!!!!!!

νικος φαληρο είπε...

OPAP trend cash - trend long > 6,60

michele είπε...

Θοδωρη κατι σου εχω πει για τον ΜΑΙΚ ,να δουμε αν θα βγω αληθινος,θα απαιτηθει αρκετος χρονος μεχρι να το μαθουμε..

Επικοινωνησα με τον Αλεξανδρο με παρακαλεσε να σας πω οτι ειναι προσωπικη του επιλογη να μην γραφει τωρα στο site.Oταν ερθει η ωρα θα επιστρεψει.Ευχαριστει πολυ οσους επικοινωνησαν μαζι του

michele είπε...

Γεια σου Νικολα.Με δυναμη!

fasokinigos είπε...

Φιλε μου dwk σε προλαβε ο γιος....ουτε το δικο του δεν εβαλε

νικος φαληρο είπε...

την ΑΛΦΑ τη φοβαμαι λογω συνελευσης το ΣΚ. Τι αισθηση - αποψη εχετε φιλοι;

νικος φαληρο είπε...

εχει διαμορφωμενο 50αρη στο 1,50

michele είπε...

Θα πεις λες για ΑΜΚ Νικολα?? πιθανο μου φαινεται

giannhs kon είπε...

ΝΙΚΟΛΑ για να σου φτιάξω λίγο τη διάθεση θα σου πω πως αν ο ΚΑΡΑΣ πάρει άλλη μια ΕΤΕ ο ΓΔ θα περάσει το 1000 χαχα σημερα

νικος φαληρο είπε...

να παρω κι εγω μια κε giannhs kon.χα χα

michele είπε...

Αστα Γιανναρε και..ξηλωθηκε σημερα ο ανθρωπος με τον τεχνικο..χαχα βεβαια εχει κερδη απο τις μετοχες

νικος φαληρο είπε...

μακαρι ΕΤΕ να ανεβει για τους φιλους που ειναι μεσα.Φιλοι λεω να βαφτισω τον ΟΠΑΠ σε γαιδουρι.Τι λετε;

George είπε...

Μικελε kara.. ελεγα το πρωι οτι κατι θα κανει το Σεντρ μια και κραταει πανω απο κμο 10ημ και μετα το θεμα με οπαπ αλλα δεν.... τι βλεπεις εσυ ????

25 Ιανουαρίου 2013 - 1:44 μ.μ.
βρε παιδες βλεπετε τιποτα.......

giannhs kon είπε...

Υγεία ΝΙΚΟΛΑ κ τα άλλα γίνονται

νικος φαληρο είπε...

ΣΕΝΤΡ τεχνικα σε ημερησιο ειναι long κε george με στοπ το 0,34 - 0,335 νομιζω.Κε michele αν κανω λαθος διορθωστε

karaefthimiou23 είπε...

Είναι αλήθεια ότι μου στοίχησε λίγο ο τεχνικός(για την ακρίβεια τα μηχανήματα που έβαλα γιατί τη θύρα που κάηκε μόνο το Πλαίσιο μπορεί να τη φτιάξει αλλά πέφτει ολίγον τι μακριά)αλλά χαλάλι του.

Υγεία και καλή καρδιά να έχουμε και τα υπόλοιπα θα τα βρούμε.

michele είπε...

Δεν κανεις λαθος Νικολα..Πανω απο 0,41 θα γινει δυνατο ξανα..αυτο παιζει με αποτομες αλλαγες επιπεδων.Θυμιζω: εξαιρετικο εννιαμηνο,δυσκολοι παικτες

TheHawk είπε...

δωστε λιγο προσοχη τωρα...
εαν μας γυρίσει..κ σπασει την "γραμμη λαιμου" που θα εχουμε δημιουργησει..τοτε θα εχουμε 40-50 μον κατω απο τα χαμηλα μας..

καλο σεναριο..η συνεχιση του ανοδικου momentum..
εδω θα ειμαστε...

karaefthimiou23 είπε...

Συμφωνώ με Νίκο για ΣΕΝΤΡ.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

ΡΟΔΟΛΦΟΣ....ΟΝΤΟΝΙ !!!!!

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Μόλις παρέδωσα τις ασθενείς στο σπίτι τους και επέστρεψα στη βάση...

Ουφ Σαββατοκύριακο πλέον....

Όλα καλά? Τίποτα ενδιαφέρον ?
Χαμηλό τζίρο βλέπω, να το πάρω θετικά είναι απλά είναι το τίναγμα του χθεσιμού oversold?

Χρωστάω κι εγώ να παραδώσω μια επίταξη... (ξέρεις αυτός)

michele είπε...

Καρα ειπαμε εχεις κερδη ,να κυκλοφορει το χρημα..


http://www.ase.gr/content/gr/announcements/companiespress/press.asp?press_id=162606

ΜΙΚΡΕ πεταξου εσυ γιατι εγω ειμαι μακρια..εχουν και ωραια θεα απο τα γραφεια ,να ψωνισεις και τιποτα στην κυρια απο το ισογειο

karaefthimiou23 είπε...

Αντώνη είσαι και βρωμόστομος χεχε

Αλεξανδράτε είχες και εσύ ασθενείς?Αφού τελείωσε ομαλά το θέμα,οκ.

George είπε...

Ευχαριστω Νικολα ...........

νικος φαληρο είπε...

καλη ξεκουραση κε alexandratos.Ταχεια αναρρωση ευχομαι για τους δικους σας.

kostasΠειραιας είπε...

Τι πιστεύεται ότι θα γίνει με τα υπόλοιπα χαρτιά μόλις έστω και η πρώτη τράπεζα εξαγγείλει ΑΜΚ ?

TheHawk είπε...

κ εγω το εχω ρωτησει Κωστα..αλλα δεν μου λενε..με αποτελεσμα να κανω μονο trading με αεροφουσκες....

michele είπε...

Κωστα εξαρταται,πια χαρτια ..

michele είπε...

Πιστευετε οτι ειναι ασχετη η επανακυκλοφορια του μετρο, με την κινησουλα που γινεται??

kostasΠειραιας είπε...

ΔΕΗ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ ΒΙΟΧΑΛΚΟ ΦΟΥΡΛΗ τα Ιατρικα να αναφερω μερικα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Ευχαριστώ Kara κ Νικόλα!
ΡΕ τι κάνουν οι τεχνίτες 999.99 !!!

karaefthimiou23 είπε...

Δεν θα γίνει τίποτα,θα φάει τις σφαλιάρες της η λεγάμενη που θα κάνει την ΑΜΚ.

Μωρέ θα γίνει πανηγύρι σήμερα...

νικος φαληρο είπε...

ολα ειναι σχετικα.Ειχαν αρχισει μαλλον να φοβουνται απροβλεπτη πολιτικη αποσταθεροποιηση.Ο κινδυνος δεν εχει περασει.Η σπιθα μπορει να ξεσπασει τυχαια απο παντου.

karaefthimiou23 είπε...

Επανακατάληψη του οχυρού των 1000 μονάδων.Σιγά το Ρούπελ...

νικος φαληρο είπε...

κι εγω πιστευω πτωση μονο για αυτη που θα κανει ΑΜΚ αλλα και για τις υπολοιπες τραπεζες βραχυπροθεσμα.Τα υπολοιπα μη τραπεζικα εχουν νομιζω ανεξαρτητοποιηθει.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Εγώ πάντως δηλώνω ότι σήμερα θα παραμείνω πίσω από τα οχυρά... Καμία αγορά και μόλις είδα ότι μου πήραν τα ΟΠΑΠ του χθεσινού 6,10 :(

Θανασης Κ είπε...

αρα michele χθες η αγορα εριξε πυρα στον αερα για εκφοβισμο περιμενοντας να δει πως θα αντιδρασει η κυβερνηση ε?

michele είπε...

Η αυξηση της ΑΛΦΑ που θελει και τα λιγοτερα χρηματα θα δειξει παντως..υπαρχουν μετοχες ακομα υποτιμημενες ,αλλα και αλλες που αρχιζουν να γινονται ακριβες..οποτε ...

νικος φαληρο είπε...

σας αφηνω φιλοι.Καλο απογευμα σε ολες τις φιλες και τους φιλους.

karaefthimiou23 είπε...

Καλό απόγευμα Νίκο.

kostasΠειραιας είπε...

michele... οταν λες εχουν αρχισει να γινονται ακριβες.....εννοεις απο το ποσο ειχαν προσφατα ή με βαση τα θεμελιωδη τους ?

George είπε...

καλο απογευμα νικα και καλη αναρρωση στο παιδι σου

michele είπε...

Καλο απογευμα Νικολα.Θαναση οπωσδηποτε επαιξε και παιζει ρολο η πολιτικη αποσταθεροποιηση..
γινεται η μεγαλη μαχη των γνωστων "συμφεροντων" με τα νεα δεδομενα.Θα ακολουθησουν δικαστικες περιπετειες αλλα αυτα αργουν και δεν επηρεαζουν το κλιμα.

George είπε...

*νικο

ευαγγελος είπε...

Πηρε μπρος και η ΕΛΛ! Μιχαληηηηηη

michele είπε...

Κωστα εννοω συμφωνα με τα θεμελιωδη,η αποκατασταση τιμων εχει γινει,αλλα πρεπει να παρουσιασουν και νεα δεδομενα απο αυτη την αποψη.ΠΧ τα ΣΩΛΚ εχουν μια δικαιη αποτιμηση αυτη τη στιγμη,αλλα ειναι ενα χαρτι που διατηρει προσδοκιες εργων και δεν αποκλειεται να απει και ψηλοτερα..

Ευαγγελε ΕΛΛ! οπως το ειπες.Τεχνικα τη θελω πανω απο 17.75

michele είπε...

Οπως και θα ηθελα( ολο θελω βεβαια) FTSE κλεισιμο πανω απο 337.Υπενθυμιζω οτι οι επομενες συνδριασεις ειναι οι τελευταιες του μηνα οπου γινονται κλεισιματα θεσεων,αναδιαρθρωσεις χαρτοφυλακιων κλπ.

George είπε...

Τελικα αυτη Μπελα δεν θα παρει???? δεν μπορει να φυγη απο τον κμο20αρι....βλεπετε τιποτα η ακομη να κανουμε υπομονη....

michele είπε...

Ειναι γενικα της υπομονης η ΜΠΕΛΑ..

George είπε...

λεω να κανω αλλαγη με οπαπ πιστευω να παρει τα πανω του πως το βλεπεις Μικελε?????

karaefthimiou23 είπε...

Καλά ούτε 2,10% δεν γράφει ο ΓΔ...?

TheHawk είπε...

Καρα στο σαλονι εισαι αραχτος πλεον...χωρις καλωδια?

ευαγγελος είπε...

1007!!!!!!! Πλακα, πλάκα....

Θανασης Κ είπε...

michele ειχες πει καποτε οτι το ινκατ πανω απο 120000 ογκο δεν ειναι για καλο...τι βλεπεις σημερα? κανει διπλη κορυφη με ογκο?

TheHawk είπε...

Ωρε βροχα εξω...μην ακουσω για
λειψινδριες ή αυξησεις τιμων για τα επομενα 3 με 3 χρονια..

michele είπε...

Ναι τα λεω αυτα Θαναση,αλλα λαβε υπ οψην σημερα οτι δοθηκαν -αλλαγη χεριων- 100000...αυτο αλλοιωνει μια κανονικη μερα.

karaefthimiou23 είπε...

Ναι Αντώνη,άνεσις χεχε

Έχει σκοτεινιάσει και εδώ αλλά είμαι προετοιμασμένος πλέον,πήρα και πολύμπριζο ασφαλείας που είπε χθες ο Αλεξανδράτος χαχαχα

Η αγορά ανεβαίνει αφού λίγοι την πιστεύουν και θα πέφτει πάλι κηνυγητό τιμών.

karaefthimiou23 είπε...

Τα σπρέδια βουτάνε σήμερα.

michele είπε...

Απο το πρωι που ελειπες Καρα ,μας ειδοποιησε ο bondex στα ομολογα..

karaefthimiou23 είπε...

Σόου Ευάγγελου σήμερα.

kostasΠειραιας είπε...

Διαβάστε εκπληκτική συνομιλία στο ιντερνετ για την απεργία στα ΜΜΜ:

Επαναστάτρια: Είναι ντροπή, εσύ, εργαζόμενη γυναίκα να υποστηρίζεις τη χούντα.
Συνομιλήτρια: Λάθος κατάλαβες. Δεν υποστηρίζω τη χούντα. Αντιθέτως!

- Τότε γιατί σχολιάζεις ενάντια στους απεργούς;.
- Επειδή δεν υποστηρίζω τη χούντα.
- Με κοροϊδεύεις;.
- Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος.
- Θα έπρεπε να υποστηρίζεις τους αγωνιστές και όχι τους κλεπτοκράτες.
- Αυτό δεν κάνω;.
- Δεν είδα να υποστηρίζεις τους απεργούς.
- Τώρα δεν είπες πως δεν πρέπει να υποστηρίζω τη χούντα και τους κλεπτοκράτες; Μη μου τα γυρίζεις.
- Τι εννοείς; οι εργαζόμενοι είναι χούντα;.
- Όχι οι εργαζόμενοι. Οι μη εργαζόμενοι, αλλά αμειβόμενοι, που δεν με αφήνουν 8 μέρες να πάω στη δουλειά μου.
- Αυτό δεν είναι χούντα, Η απεργία είναι δικαίωμα ιερό.
- Η εργασία δεν είναι;.
- Οι ανθρωποι αγωνίζονται ΚΑΙ για σένα.
- Κι εγώ αγωνίζομαι να πάω κάποτε στη δουλειά μου. Άλλωστε, δεν θυμάμαι να τους ζήτησα κάτι τέτοιο.
- Δεν χρειάζεται. Για το καλό σου είναι, δεν χρειάζεται να σε ρωτήσουν.
- Αααα! Κάτι μου θυμίζει αυτό. Να δεις πώς το έλεγαν...χούντα;.
-...........................................................................................
- Πού πήγες καλέ;.

michele είπε...

Ενδιαφερουσα συνομιλια Κωστα χαχα.
δειχνει πολλα απο αυτα που σκεφτονται ολοι απ ολες τις οπτικες γωνιες..

michele είπε...

Επιστρεφει στο 0,40 το ΣΕΝΤΡ..

karaefthimiou23 είπε...

Ρε τι πλάκες κάνει σήμερα το μαγαζί.Πώς την λένε..?Bull market...?

kostasΠειραιας είπε...

Ο καθενας μπορει να δει με θετικο ματι οτι προτιμα.

ευαγγελος είπε...

ΜΙΓα το τσιμπησε σημερα?

George είπε...

Ο/Η micheleείπε...
Δεν κανεις λαθος Νικολα..Πανω απο 0,41 θα γινει δυνατο ξανα..αυτο παιζει με αποτομες αλλαγες επιπεδων.Θυμιζω: εξαιρετικο εννιαμηνο,δυσκολοι παικτες


ΚΑΛΑ το ειπες και εγινε.......

michele είπε...

Καρα τα χαρακτηριστικα της ειναι bull.Aκομα και οι βιαιες πτωσεις ειναι χαρακτηριστικο της bull..

Πρεπει να περασει πανω απο 0,41 το ΣΕΝΤΡ.Χτες ειχε και χωσιμο,μεγαλος ογκος.

michele είπε...

Δεκαοχταρησε και η ΕΕΕΚ..Πανακριβη.

Unknown είπε...

Κύριοι να είναι καλά ο Οπαπ μας έβγαλε τα έξοδα του Σ/Κ.

kostasΠειραιας είπε...

Παρακαλείται όποιος κυνηγαει τον ΓΔ στις σκαλες να σταματησει. Υπαρχουν κι αλλοι πιο πισω που δε μπορουν να τον προλαβουν..............

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ένα αερικό με νεροποντή προηγουμένως μας πήρε και μας σήκωσε και τρέχαμε να μαζέψουμε τα πράγματα από το μπαλκόνι χαχα

Στον ΟΛΥΜΠ εκεί που ειχε ηρεμία έγινε μια χοντρή πράξη πριν με 26.000 τεμ. στο 2,38 . Για να δούμε γιατί είναι σε κρίσιμη ηλικία, σόρυ σε σημείο ήθελα να πω
Η ΕΤΕ για μια ακόμη μέρα ΜΟΥ-ΛΑ-ΡΙ

ΠΑΝΟΣ είπε...

ο αρχιδ......ης Καλπίνης τώρα 5 παρά ξύπνησε και είπε να πάρει κανένα κομμάτι!

michele είπε...

Βασικο προσον στο χρηματιστηριο η ..υπομονη..χαχαχα

ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ, το ευκολο κερδος

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλά το πάνε σήμερα!

Unknown είπε...

Michele είπες μεγάλη κουβέντα!

karaefthimiou23 είπε...

Λάου-λάου

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 223   Νεότερο› Νεότερο»