Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013


X.A.A. LIVE 
   

        
                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...

PAPAKONSTANTINOU SYNDROME...

Του Νίκου Γεωργιάδη, Athens Voice

Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Η «Επιχείρηση Καθαρά Χέρια» θα αποδειχθεί εντέλει η αποδοτικότερη προεκλογική καμπάνια ever. Στην 6η πτέρυγα του Κορυδαλλού ετοιμάζουν νέα διαρρύθμιση στα κελιά για να έχουν τη δυνατότητα φιλοξενίας περισσοτέρων ενοίκων. Οι έρευνες οδηγούν αναπόφευκτα σε νέες προφυλακίσεις. Στη λίστα αναμονής ηχηρά ονόματα, αλλά οι «λεπτομέρειες» των ερευνών καθυστερούν λόγω του όγκου των φακέλων. Γιάννος Παπαντωνίου και Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος πρωταγωνιστούν σε αυτή τη διαδικασία.
Ο Αντώνης Σαμαράς σχεδιάζει να καρπωθεί τα αποτελέσματα της επιχείρησης αλά Ντι Πιέτρο. Μόνο που στην Ιταλία η κάθαρση οδήγησε στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Η Ιταλία είναι συνηθισμένη σε λιμπρέτο τύπου Opera Buffa. Στην Ελλάδα είμεθα συνηθισμένοι στον μπερντέ του Καραγκιόζη. Πρόκειται για δύο διαφορετικά μοντέλα κουλτούρας. Στο Μαξίμου κάνουν την πάπια και διατηρούν αποστάσεις από τις αναταραχές που προκαλούν οι έρευνες για τη λίστα Λαγκάρντ.
Ξέρουν ότι στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ υπάρχουν πολλοί που αρνούνται να υποστηρίξουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο σε αυτή την ιδιότυπη περιδίνησή του. Άλλωστε είναι και η μυστική ψηφοφορία για την Προανακριτική, που δυσκολεύει τα πράγματα. Φαντάσου η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να υπερισχύσει τελικά εκείνης της συγκυβέρνησης και να παραπεμφθεί και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Λιγουλάκι δύσκολο, βεβαίως, αφού η πολιτική άλγεβρα προβλέπει το αντίθετο. Αλλά σε καιρούς χαλεπούς όλα μπορούν να γίνουν, ακόμη και να «ανακαλυφθούν» υδρογονάνθρακες στη Γαύδο, άντε και στα ανοιχτά της Παλαιόχωρας.

Στην Ιπποκράτους επιχαίρουν. Το γιατί παραπέμπει ευθέως στο ντιβάνι του ψυχαναλυτή. Επιτέλους, λένε, ο Βενιζέλος έχει ρόλο να παίξει και χώρο για πολιτικούς ελιγμούς να κάνει και πραγματικό εχθρό να υποδείξει. Τον περίφημο Ιωάννη Διώτη, δεξί χέρι παλαιόθεν του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Προφανώς εκεί βρίσκονται σε καθεστώς αντικαταθλιπτικής καταστολής.

Στη ΔΗΜΑΡ συνεδριάζουν. Είναι απίστευτο το πόσο συχνά συνεδριάζουν στην Αγίου Κωνσταντίνου. Μετά τον Μιχελογιαννάκη, που έφυγε μόνος του, οι άλλοι δύο βουλευτές, ο Βουδούρης και ο Μουτσινάς, απομακρύνθηκαν με υπογραφή προέδρου του κόμματος. Η ΔΗΜΑΡ πληρώνει το τίμημα του ανοίγματός της στους πασοκογενείς. Σύντομα θα το πληρώσει στο ακέραιο και ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά έχουμε καιρό γι’αυτά.

Στην Κουμουνδούρου προβαίνουν σε έναν υπεραπλουστευμένο συλλογισμό. Αν το ΠΑΣΟΚ καταρρεύσει ολοκληρωτικά τότε θα ενισχυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΔΗΜΑΡ. Η σταδιακή και αναπόφευκτη διάλυση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που αποτελεί παρενθετικό μόρφωμα, θα ενισχύσει τη ΝΔ και λιγότερο τη Χρυσή Αυγή. Μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ θα παιχθεί ένα παιχνίδι επιρροής στο χώρο της Κεντροαριστεράς. Σε αυτό το παιχνίδι η Αγίου Κωνσταντίνου επιθυμεί να έχει πρωτεύοντα ρόλο. Για το λόγιο αυτό απέρριψε την εισήγηση των Νίκου Μπίστη και Θόδωρου Μαργαρίτη. Ο Μπίστης ήδη είπε ένα μισό αντίο. Αυτά όμως είναι σχέδια επί χάρτου.

Στην Αγίου Κωνσταντίνου επενδύουν στη μακροημέρευση του κυβερνητικού σχήματος. Θεωρούν, και έχουν δίκιο έως ένα σημείο, ότι κάθε μέρα που περνά ο ΣΥΡΙΖΑ θα καλείται να επιλύσει προβλήματα εσωτερικής συνοχής, επικοινωνιακής παρουσίας, ενιαίου πολιτικού λόγου, ξεκάθαρης πολιτικής εικόνας και κρυστάλλινης πολιτικής γραμμής. Με λίγα λόγια στη ΔΗΜΑΡ πιστεύουν πως ο χρόνος είναι σύμμαχος και εχθρός του Αλέξη Τσίπρα. Με μία διαφορά. Στο ελληνικό πολιτικό τοπίο, ο ορθολογισμός είναι μειονέκτημα.

Ο Γιάννης Στουρνάρας θα αποδειχθεί ως ο σημαντικότερος αντίπαλος του Χρύσανθου Λαζαρίδη (συγνώμη… του Αντώνη Σαμαρά). Είναι αυτός που δίνει το «στίγμα» στους παράγοντες του εξωτερικού. Δεν είναι εντυπωσιακός ούτε γοητευτικός. Δεν είναι χαρισματικός, αλλά είναι σοβαρός. Γύρω του στήνεται ένας «κύκλος προσδοκιών». Δεν διαδραματίζει ρόλο «εισαγγελέα», αλλά παραπέμπει σε αυστηρό δάσκαλο της εποχής του μαυρόασπρου κινηματογράφου. Είναι συμπαθητικά αντιπαθής, δηλαδή. Προσέξτε τον. Η Ευρώπη και η Ελλάδα έχουν ανάγκη από αυστηρούς δασκαλάκους.
Στην Ιταλία ένας άλλος «κοινός άνθρωπος», ο Μπερσάνι, «χτυπά» πρωθυπουργία με την ανοχή και τη βοήθεια του κεντρώου Μόντι. Μία από τα ίδια, δηλαδή. Η σύνθεση της πολιτικής σούπας αποτελείται από ταυτόσημα υλικά. Ο «άοσμος» Ολάντ τρίβει και αυτός τα χέρια του. Η Γαλλία τα καταφέρνει χωρίς κραυγές. Οι παροικούντες των Βρυξελλών γνωρίζουν από πρώτο χέρι πως το Παρίσι, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, στρίμωξε το Βερολίνο. Η κεντροδεξιά Μαδρίτη προτιμά σε αυτή τη φάση κεντροαριστερό εραστή. Κάπως έτσι στήνονται οι παροδικές, αλλά τόσο χρήσιμες συμμαχίες
.




Η δεύτερη θητεία Ομπάμα βάζει τα θεμέλια της επόμενης 20ετίας της αμερικανικής πολιτικής. Οι ΗΠΑ ξέρουν πως το 2030 θα είναι η δεύτερη οικονομική δύναμη στον κόσμο και πως χώρες όπως η Βραζιλία, η Ινδία και η Τουρκία θα διαδραματίζουν σημαντικότερο ρόλο από την Ευρώπη. Στρατηγική επιλογή των ΗΠΑ είναι ο Ειρηνικός. Η αμερικανική στρατιωτική ισχύς θα βασιστεί σε τεχνολογίες και όχι σε ανθρώπινους πόρους. Ορισμένοι στην Ουάσιγκτον προτρέπουν προς μία συμμαχία με την Κίνα, που θα είναι η πρώτη οικονομική δύναμη στον κόσμο.
Η Ευρώπη δεν αποτελεί πλέον προτεραιότητα. Η παρακμή της, οικονομική και δημογραφική, θα συνεχιστεί. Η Μέση Ανατολή θα εξακολουθεί να «βράζει» κατά τη διάρκεια της επόμενης 20ετίας. Το Πακιστάν και το Αφγανιστάν ενδεχομένως να εξαφανιστούν από το χάρτη, ακόμη και ως κρατικές οντότητες. Ελλοχεύει ο κίνδυνος ακόμη και πυρηνικού σεναρίου σε αυτή τη γωνιά της γης, όπου οι αντιφάσεις είναι ισχυρότερες του ενστίκτου επιβίωσης. Όχι, τα παραπάνω δεν αποτελούν τμήμα του Καζαμία της ATHENS VOICE, αλλά πυρήνα της ανά τετραετία δημοσιοποίησης της έκθεσης του «National Intelligence Council» των ΗΠΑ.
Στη μικρή αυτή χώρα του Αίμου, αρχίζει μία παρατεταμένη περίοδος καθαρτηρίου όπου θα κυριαρχεί ο «Εισαγγελισμός», δόγμα που κατά τη γνώμη ορισμένων θα συμβάλει στην κάθαρση του πολιτικού σκηνικού. Στην πράξη, οι εξελίξεις ενδεχομένως να επιβεβαιώσουν τη σθεναρή απαισιοδοξία που εκφράζει η Κική Δημουλά στην πολύ πρόσφατη συνέντευξή της στη «Herald Tribune». Στο Μαξίμου θεωρούν πως αυτή η περίοδος θα συντηρητικοποιήσει έτι περισσότερο τα μεσαία και χαμηλά κοινωνικά στρώματα, που αποτελούν τη μεγάλη μάζα της δεξαμενής ψήφων της ελληνικής Δεξιάς. Κατά τους αναλυτές αυτού του πολιτικού φάσματος, ο Αντώνης Σαμαράς θα μπορέσει να διεκδικήσει ρόλο «Σαρκοζί» στο πολιτικό σκηνικό. Αυτή η πολιτική εικόνα, κατά τη γνώμη των συμβούλων του, θα του επιτρέψει να συμπιέσει τη δεξαμενή ψήφων της Άκρας Δεξιάς, δηλαδή της Χρυσής Αυγής. Είναι το δόγμα που επέτρεψε στον Σαρκοζί να αποστεώσει το κόμμα του Ζαν Μαρί Λεπέν. Έτσι θα δικαιολογούσε ο Αντώνης Σαμαράς την περιφερειακή παρουσία στο κόμμα του ακροδεξιών φωνών με κεντροδεξιό μανδύα, που αλωνίζουν στο διαδίκτυο και το δεξιό Τύπο, ως αντίβαρο στις όποιες θεσμικές προθέσεις του Νίκου Δένδια και των εκσυγχρονιστών της Συγγρού.
Η Έλλη Στάη επιτέλους άδραξε το τηλεοπτικό momentum και συνομίλησε διά ζώσης με το πρόσωπο των ημερών. Ο συνεντευξιαζόμενος(;) ήταν συγκινητικά αφελής. «Με θεωρούν τόσο βλάκα» είχε πει προ ημερών σε κάποιο δημοσιογράφο. Όχι, παιδί μου, άφησέ τους να λένε. Εσύ είσαι το εξυπνότερο πλάσμα του κόσμου και, πάντως, ευφυέστερο του Δημήτρη Δρούτσα. 





228 σχόλια:

1 – 200 από 228   Νεότερο›   Νεότερο»
ThitaDelta είπε...

Καλημέρα, καλημέρα ...

Καλημέρα Γιάννη.

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σ όλους τους φίλους

Καλημέρα ΔΗΜΗΤΡΗ

giannhs kon είπε...

http://youtu.be/EHZxx0UDeS4

http://youtu.be/EWYz-CYv2Zg

giannhs kon είπε...



ξεχαστήκαμε τελείως με τους χαμένους που έχουμε μπλέξει

Rally Dakar 2013


Σιγά μη μας τρελάνουν χαχαχα

giannhs kon είπε...

Οι πρώτες ημέρες της νέας χρονιάς σηματοδοτούν «παραδοσιακά» και την έναρξη της σεζόν για τον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό, με το Rally Dakar να φέρνει τη Νότια Αμερική στο επίκεντρο. Ο διασημότερος αγώνας αντοχής στον κόσμο για 2 εβδομάδες θα τους φέρει αντιμέτωπους με τα όριά τους ανθρώπους και μηχανές, που θα τα δώσουν όλα για να διασχίσουν ένα μεγάλο μέρος μιας αφιλόξενης ηπείρου και όλοι ανεξαιρέτως θα φορέσουν το παράσημο της συμμετοχής σε έναν τέτοιο αγώνα.
Το Rally Dakar είναι από μόνο του ένα εμβληματικό όνομα και παρότι ο αγώνας εδώ και χρόνια δεν τερματίζει στο Ντακάρ, την πρωτεύουσα της Σενεγάλης στην Αφρική, η ονομασία του δεν έχει αλλάξει. Φέτος θα είναι η 5η χρονιά που το ράλι θα διεξαχθεί στη Νότια Αμερική και θα διασχίσει τα εδάφη της Αργεντινής, της Χιλής και του Περού. Σε αυτό το ταξίδι των 8.500 χιλιομέτρων οι αγωνιζόμενοι θα έρθουν αντιμέτωποι με μιαν πληθώρα προκλήσεων, για να ανταπεξέλθουν στις οποίες απαιτείται ο ύψιστος βαθμός τόσο σωματικής όσο και πνευματικής προετοιμασίας.

giannhs kon είπε...

10/1/
Η 6η και δυσκολότερη ημέρα,

μέχρι στιγμής του Rally Dakar 2013, ολοκληρώθηκε με τον Nasser Al-Attiyah να κάνει μια μεγάλη και επιτυχημένη αντεπίθεση μειώνοντας έτσι τη διαφορά του από τον Stephan Peterhansel στη γενική. Στις μοτοσικλέτες ο Francisco Lopez μπήκε στα εδάφη της πατρίδας του νικητής με τον Olivier Pain να παραμένει όμως στην πρώτη θέση της γενικής.

http://www.msfree.gr/ms.php?id=29358

giannhs kon είπε...

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ

1 O. Pain (Yamaha) 11:51:29

2 D. Casteu (Yamaha) +00.01:15”

3 C. Despres (KTM) +00.06:07”

4 J. Faria (KTM) +00.13:34”

5 J. Viladoms (Husqvarna) + 00.13:36”

QUADS

1 M. Patronelli (Yamaha) 13.20:56”

2 I.Casale (Yamaha) +01.18:32”

3 L. Laskawiec (Yamaha) + 01.20:45”

4 R.Sonik (Yamaha) +01.30:22”

5 S. Van Biljon +01.58:20”

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

1.S. Peterhansel (MINI) 10.55:32

2 N. Al-Attiyah (Buggy) +00.09:54”

3 G. De Villiers (Toyota HiLux Pick Up) +00.33:50”

4 L. Novistkiy (MINI) +00.37:35”

5 N. Roma (MINI)+00.37:43”

ΦΟΡΤΗΓΑ

1 G. De Rooy (Iveco) 13.04:43”

2 E. Nikolaev (Kamaz) +00.05:33”

3 A. Mardeev (Kamaz) +00.17:06”

4 Μ. Kolomy (Tatra) +00.31:18”

5 H. Stacey (Iveco) +00.50:20”

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

apapapa βαριες μου πεσαν οι μπυρες ,μηπως να πιω κανενα αναψυκτικο το μεσημερι να συνελθω
Αναλογα και ποσο το πουλανε βεβαια. θα ρωτησω τον περιπτερα ποσο κανει.Παντως αμα μου παει χαλια η μερα μαλλον θα πιω λιγο.
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

giannhs kon είπε...

Τα πάντα ΕΔΩ

http://www.youtube.com/playlist?list=PL996F6E2B062451CE

και ΕΔΩ

http://www.dakar.com/dakar/2013/us/route.html

giannhs kon είπε...

χαχα Καλημέρα ΑΛΕΧ

Φάρμακο για το στομάχι χαχαχα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Γεια σου long

Bondexj είπε...

Καλημερα και από εμένα.

THE JUNIOR είπε...

ωχ,ωχ,ωχ
ηρθε ο λογαριασμος

ολα γινονται οπως ολοι μας
ξεραμε

ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ?

θα παρουμε αλλα οχι τωρα

αυτες που θα εχουν καινουργιους μετοχους να δουμε και ποιοι θα
ειναι !!!!!!



ThitaDelta είπε...

ΑΛΕΞ, congrats για τις δύο επιλογές ΕΥΠΙΚ, και ΟΛΥΜΠ (δεν έχω καμία).

... για την 1η μπορώ να καταλάβω, στη 2η τι είδες ... παλεύω να καταλάβω και τίποτα...

... πάντως συμπάσχουμε εσύ από μπύρες, εγώ από τσίπουρα.

Νίκη είπε...

Κοριτσάκι, Βασιλικούλα μας, να τα εκατοστίσεις υγιής τυχερή και ευτυχισμένη.

Καλή σας ημέρα φίλοι.

ευαγγελος είπε...

ti τοθελα τα καζινο χθες βραδυ! πρεπει να κανει 40 0/0 το χαρτοφυλακιο για να ρεφαρω σημερα! α, καλημερα φιλοι! ευχαριστω γιαντηνΕΚΤΕΡ, εχω παρει θεση εγκαιρα και αναμενω!

Unknown είπε...

καλη σας ημερα

THE JUNIOR είπε...

κανουμε 2,3,7,8,15 βηματα πισω.

κοιταμε τα διαγραμματα των μετοχων.

πανω-κατω θα εχουμε τις στηριξεις

2002
2005
2008

εχουμε ακομα να φτασουμε εκει.

οταν φτασουμε εκει,θα το βλεπουν για αντισταση

εγω θα βλεπω οτι καταφεραμε απλα να φτασουμε την διορθωση απο το μεγαλο κραχ.

θα παιζουμε με DISCOUNT ολη την ανοδο που εκαναν οι ξενοι,αλλα ακομα δεν φτασαμε ουτε εκει.

μιλαμε παντα για τα χαρτια τις
επομενης ημερας που θα υπαρχουν

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα σε όλη την παρέα.Χρόνια Πολλά στην αγαπημένη μας Βασιλική,να'σαι πάντα γλυκιά και πρόσχαρη,σου εύχομαι τα καλύτερα κοριτσάρα μου!

Andreas D. είπε...

Καλημέρα σε όλους...Χρόνια Πολλά στην Βασιλική!

karaefthimiou23 είπε...

Διαβάστε να γελάσετε,μιλάμε για χούντα όχι αστεία:

Με αυστηρά πρόστιμα απειλούνται και οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών που παρέχουν υπηρεσίες πρόσβασης στο Διαδίκτυο, αν επιτρέπουν στους πελάτες τους να επισκέπτονται δικτυακούς τόπου εταιρειών στοιχηματισμού που λειτουργούν χωρίς άδεια.

profit είπε...

Καλημέρα σε όλους

karaefthimiou23 είπε...

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις:

Πειραιώς- reverse split: Το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε reverse split των μετοχών της εξετάζει σοβαρά η Πειραιώς, προκειμένου να διευκολύνει τη διενέργεια της ΑΜΚ ύψους 5,4 δισ. ευρώ.

Η τιμή της μετοχής της Πειραιώς έκλεισε χθες στα 0,345 €, λίγο υψηλότερα δηλαδή από το όριο των 0,30 ευρώ (ελάχιστη ονομαστική αξία). Ταυτόχρονα, το 50% της μεσοσταθμικής τιμής των τελευταίων 50 συνεδριάσεων είναι χαμηλότερο από την τρέχουσα τιμή.

Σημειώνεται ότι οι μέτοχοι της Πειραιώς έχουν μέχρι τώρα αποφασίσει άλλες δύο φορές reverse split (η τελευταία προέβλεπε την ανταλλαγή 10 υφιστάμενων μετοχών με 1 νέα) οι αποφάσεις, όμως, ακυρώθηκαν προκειμένου η κίνηση να συντελεστεί στο κατάλληλο timing.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Καλημέρα σε όλη την παρέα..
Χρόνια πολλά στην Βασιλική

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα profit,καλημέρα Κώστα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα καλημέρα σε όλους τους πρωινούς φίλους.

Βασιλικούλα ζάχαρη
να τα εκατοστήσεις
και πρόσεχε τις εντολές
σήμερα που θα στήσεις!

Πλήρης ενημέρωση από το Γιάννη μας, σαν τις παλιές καλές μέρες. Μας έχουν κάνει οι άθλιοι να ξεχάσουμε και τις μικρές χαρές της ζωής...
Δεν μπορεί όλη η ζωή μας να είναι μόνο η οικονομία, μνημόνια, περικοπές, φόροι, τέλη, και η ΜΙΖΕΡΙΑ που θέλουν να βυθίσουν όλους τους κατοίκους αυτής της χώρας.
Δεν γίνεται να ζήσει έτσι ο άνθρωπος.

Γεράκι είπε...

Καλημερα σε ολους...χρονια καλα με υγεια miss V..ευχομαι να ειναι απολαυστικα κ ξενοιαστα...
Καρα προσεχε μην την βρεις απο το στοιχημα κ οχι απο το ΧΑΑ...

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους

ΒΑΣΙΛΙΚΗ
στη ζωή σου να γνωρίσεις μόνο χαρά και ευτυχία. Ευτυχισμένα γενέθλια- χρόνια πολλά Γ&Χ

profit είπε...

τα καλύτερα Βασιλική

giannhs kon είπε...

καλημερα ΠΑΝΟ όχι αλλά χατίρια χαχα

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Πάνο,καλημέρα Αντώνη,καλημέρα Γιάνναρε.Αντώνη δεν παίζονται οι άνθρωποι χεχε

ThitaDelta είπε...

... πολύχρονη Βασιλική!

Γεράκι είπε...

Τα ιδια κανουν κ στην αραβια οπου απαγορευεται ο τζογος...φιλος που δουλευε εκει για χρονια...μας καλουσε για του παιζουμε εμεις...η μεσω πολυπλοκων συστηματων εβλεπε τις διαδυκτιακες εταιρειες...

Γεράκι είπε...

Μπερδεψα τα ι υ...

Andreas D. είπε...

1000 ΟΠΑΠ στο 6,32 και ο ΘΕΟΣ βοηθός...

michele είπε...

Kακημερα,καλημερα! Πολυχρονη Βαλια.Παντα θυμομαστε τι εγινε τετοιες μερες περυσι και προπερσι στον Γενικο δεικτη!

George είπε...

Καλημερα ... καλημερα τελικα η μετοχη που ελεγα και μετα την βοηθεια του Πανου που βρηκε τα οικονομικα της στοιχεια δεν λεει τιποτα..... γι αυτη την μετοχη ειχε γραψει και ο μικρός σχολιαστής αλλα δεν το ειδα.... και το capital.....η εταιρια ειναι η «D-Marin»

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Μιχάλη.Μόλις 2 δις ΜΟΔ η ΠΕΙΡ...

George είπε...

Χρονια πολλα Βαλια με υγεια.....

michele είπε...

Ενα "λ" εγινε κ ,αλλα δεν πειραζει,εκ παραδρομης..η ΑΤΤ ξεκινησε οπως αναμενοταν

Bondexj είπε...

george phres to mail mou??

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Kαλημέρα σε όλη την παρέα και καλά κέρδη.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας.

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Γιώργο.Καλημέρα εορταζόμενη Βασιλική! Έχετε και τη συνάντηση σήμερα,ποιος τη χάρη σου χεχε

ευαγγελος είπε...

Μαλλον κάποιος θα κερασει... σοδες αποψε!

George είπε...

Καρα ελα με την πτηση των 2100 και θα σε περιμενω στο Α/Π

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σόδες του ...γαύρου χεχε

alexandra είπε...

Καλημερούδια σε όλους. Βασιλικούλα να ζήσεις και να ευτυχίσεις. Χρόνια Πολλά πολύχρονη.

ΠΑΝΟΣ είπε...


Καλημέρα και στους επόμενους φίλους

Το μουλάρι του Άλεξ. ξεσάλωσε Μικέ

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Αλεξάνδρα.Γιώργο φάτε και ένα κομμάτι για μένα.

George είπε...

John Bondex το ελαβα το μηνυμα και ευχομαι να πανε ολα καλα τα λεμε την επομενη φορα...

Bondexj είπε...

tx george..apologies..

karaefthimiou23 είπε...

Ωρέ το ΑΝΕΚ τι κάνει και σήμερα...

George είπε...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ σημερα το βραδυ θα πινουμε μονο ΣΟΔΕΣ και Perrier Τιποτε Άλλο! Ετοιμασου να ξηλωθεις ..........

kostasΠειραιας είπε...

Kαλημερα σε ολους, δεν ξερω αν θα ειναι ασχημη, ομως σιγουρα για πολυ προβληματισμο ακομα και για οσους δεν εχουν τραπεζες.

kostasΠειραιας είπε...

Η Πειραιως βαζει μπρος εκτος rs και για ομολογιακο. Αυτα τα 2 δις ξερει κανεις αν θα αφαιρεθουν απο τις αναγκες ανακεφαλαιοποιησης ?

michele είπε...

Πανο μου,μια κινηση προς τον 20 αρη,ενα καλο χαρτι αντιδρα.Αλλα τι λεφτα να βγαλεις ..εδω χαριζουνε χρηματα σε ...πολλα.

Bαγγελης gelato είπε...

καλημερα στην ομορφη παρεα

michele είπε...

Καλημερα Βαγγελη,με το ωραιο παγωτο!
Βλεπουν ολοι την ΑΤΤ και σκεφτονται τι θα...παθουν

Bαγγελης gelato είπε...

μικελε δοκιμασες; θελω αντικειμενικη γνωμη

Andreas D. είπε...

ΑΒΕ -7,25%....!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Καλημερουδια απο το γραφειο michele το χουμε το χαρτι που λες απο χθες στις δημοπρασιες ε Πανο?

George είπε...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ 11,01 ,, μην το ξεχασεις

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Χρονια πολλα και σημερα στη Βασιλικουλα,οι γρηγοροι τα γραψαμε απο χθες

THE JUNIOR είπε...

καλα το δημοσιο θα
γινει σουηδια.

τι βλεπω εδω.

πουλαει ο σαλλας τα ρεταλια
μπας και την βγαλει καθαρη

τζιρος οκ

κατσε να παρω φορα
εχει κανεις καμμια ιδεα
η παλι τα ιδια να παρω.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Μαυτο το πλευρο να κοιμασαι εγω σας δινω κερδος θα πληρωσω και απο πανω μαλλον το αντιθετο

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ευπικ πουληστε να σωθειτε/ ή το αντιιθτο/οι μπυρες φταινε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σωστά Αλέξανδρε στις δημοπρασίες, η συνέχεια επί της οθόνης
Θα βρει στήριξη εκεί που βολοδέρνει τώρα?

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ρε συ Πανο δεν πιανεσαι με τιποτα εχει την καλυτερη κινηση στο 25αρη και βολοδερνει?

michele είπε...

Nαι Αλεξ λεω,καλο χαρτι,ακουμπησε 20 αρη,δινει αντιδραση,ειναι και..αμυντικο,αλλα εδω υπαρχουν μετοχες που χαριζουν λεφτα

kostasΠειραιας είπε...

Η σημερινη πτωση της ΔΙΟΝ πως σας φαινεται για αγορα???

ΚΑΡΑ23??

giannhs kon είπε...

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/122/articles/750659/Article.aspx

George είπε...

Τι ειπες για ΕΥΠΙΚ να πουλησουμε ????

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ξαναδιαβασε το σχολιο και εαν δεν το καταλαβεις ξαναρωτα

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ, έπρεπε να πεις στον Πάνο πως κάθε φορα που περνάει απο έξω θα βάζει και τσάμπα πετρέλαιο !!!!

Πάντως είμαστε όλοι για τα ΣΙΔΕρα.....

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

εχω σιδερα απο χθεσ!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ευγενικα προσφορα του φιλου απο το αμερικα που πινει πολυ καφε!!!!!!!!!!!!!

George είπε...

Ti eipes gia ΕΥΠΙΚ να πουλησουμε.... μαλλον φταιει η σοδα....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το βολοδέρνει ήταν για τον δείκτη (και τον 25άρη για σένα Αλέξανδρε), προς Θεού!
Που έδειχναν να στηρίζονται στα χθεσινά χαμηλά τους

THE JUNIOR είπε...

εγω παντως δεη επιασα αντιδραση

και αβαξ για το συνταξιοδοτικο

George είπε...

ΦΡΛΚ ντυνει στολιζει νοικοκυρευει

THE JUNIOR είπε...

λετε επειδη με λατρευει η αγορα

να ζηλευει η γυναικα μου

TheHawk είπε...

βλεπωντας καποια χαρτια..πηθαινουν τα setups...χωνευουμε για νεα υψηλα..ή ειναι η περιβοητη παγιδα?
Ας το ρισκαρουμε αλλα με σφιχτο stop loss...

TheHawk είπε...

ο σχηματισμος/συσσωρευση στον ftse παντως παρουσιαζει ενα ενδιαφερον...

Andreas D. είπε...

Πάλι θετικοί θα γίνουμε?
Δεν βαρέθηκαν????

TheHawk είπε...

* πληθαίνουν...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αλεξανδράτε κάθε φορά περνάω ακριβώς έξω από την πόρτα της στην επιστροφή χαχα
Αλήθεια έπρεπε να δίνουν στους μετόχους έκπτωση, αλλά προτιμώ για την βενζίνη που με βολεύει καλύτερα!

michele είπε...

ΜΙΚΡΕ,σε δυο ταμπλο το παιζεις σε λατρευει και η αγορα και η γυναικα σου.Πας για διγαμια

Unknown είπε...

Καλησπέρα.

Βρε εσείς εκεί στον ΑΒΑΚΑ δώστε κανα χαρτάκι στα χαμηλά....Μέχρι -5,5% σας το πήγαν και δεν κουνιέται φύλλο...

THE JUNIOR είπε...

Μη μου λες για τα ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΜΟΥ

τίποτα, τίποτα,

στΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ μου μαχαίρια καρφώνονται δίκοπα.

ευαγγελος είπε...

Πουλησα ΤΡΑΣΤΟΡ. Αγοράστε άφοβα! Η ανοδος ειναι σιγουρη στατιστικά!

Unknown είπε...

ΠΡΟΣ ΜΙΚΡΟ:

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ 1906/1990, 3614/2007 ΚΑΙ 4070/2012

3. Το άρθρο 141 του ν. 4070/2012 αντικαθίσταται ως εξής: «Άρθρο 141 Οι βεβαιώσεις εγγραφής των εγγεγραμμένων επιχειρήσεων στις τάξεις 3η έως και 7η του Μητρώου Εργοληπτικών Επιχειρήσεων (Μ.Ε.ΕΠ.) της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, οι οποίες έχουν ημερομηνία λήξης από 1.7.2012 έως 30.6.2013 ή έχουν πάρει παράταση, σύμφωνα με το άρθρο 141 του ν. 4070/2012 έως τις 31.12.2012, παρατείνονται μέχρι 30.6.2013, εφόσον οι επιχειρήσεις υποβάλλουν σχετικό αίτημα έως και εξήντα (60) ημέρες μετά τη δημοσίευση του παρόντος νόμου ή έχουν υποβάλει στην Υπηρεσία τήρησης του Μ.Ε.ΕΠ. αίτηση αναθεώρησης. Η υπηρεσία τήρησης του Μ.Ε.ΕΠ. θέτει σημείωση επί της βεβαίωσης εγγραφής της εταιρείας για τη χορηγηθείσα παράταση. Βεβαιώσεις εγγραφής χωρίς τη σχετική σημείωση λήγουν κατά τις ισχύουσες διατάξεις.»

Στο βάζω ξανά μήπως δεν το είχες πάρει χαμπάρι αν και δεν νομίζω...Βρε ΟΛΟΙ για εμάς δουλεύουν.

Unknown είπε...

Ευαγγελε τα δικά μου που αγόρασα στο 0.65€ δεν τα δίνω αν δεν δώ λίγο πάνω από το Ευρώ...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αυτή η ΧΑΚΟΡ έχει σπάσει όλα τα κοντέρ το κέρατό μου και δεν την έχω...
Ο ΠΤΑΝ πολύ χώνεται για την ώρα...

ευαγγελος είπε...

Απο εκει ξεκινησα κι εγω! Σημερα τα εκανα σκατζα με real estate! Αλλα την τυχη μου την ξερω απο πριν!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ευάγγελε ούτε στωικός φιλόσοφος χαχα
Το ίδιο έπαθα κι εγώ με ΧΑΚΟΡ και τώρα θέλω κιάλια!

TheHawk είπε...

η ΧΑΚΟΡ..χακορευει το ταμπλο....

Andreas D. είπε...

Έβαλα όλα τα κέρδη να κάθονται στην ΕΥΠΡΟ...
ΟΠΑΠ: πακέτο 460,000 Χ 6,3950

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κάτι έγραψε πριν ο Γιάννης Κον για την δημόσια προσφορά της Εθνικής στους μετόχους της Eurobank αλλά κανείς δεν σχολίασε...δείγμα των καιρών

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καθάρισε ο καιρός γύρισε και ο δείκτης
Τελικά πρέπει να ρωτάμε και τους μετεωρολόγους

THE JUNIOR είπε...

τι καλα,τι καλα
που αγοραζουμε ΤΑ ΦΤΗΝΑ

ευαγγελος είπε...

ΕΥΠΡΟΣ και ΚΥΡΙΟΣ, αξιζουν την προσοχη μας!

George είπε...

Και αλλος φιλος στην παρεα για το βραδυ ο Ευαγγελος που θα μας τιμηση κανοντας 250 χιλιομετρα για να πιει ΣΟΔΑ οπως μου γραφει.... το ακουσες ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ?????

THE JUNIOR είπε...

κ .ιωαννου

λουκετο στα δημοσια κτεο

ο αβακουλης σου εχει 3 ικτεο

ολοι για σενα δουλευουμε.

Unknown είπε...

ΜΙΚΡΕ δεν περιμένω απο τα ΙΚΤΕΟ κάτι.

Από την ΔΕΠΑ - ΔΕΣΦΑ - ΚΥΠΡΟ και τους Ρώσους περιμένω....

Ολα τα άλλα είναι για να παίζω και να έχω κανα εισόδημα.....

Unknown είπε...

Σήμερα παίζει στο 1.76€. Τα μπαουλιάζω για δύο χρονάκια MAXIMUM και πουλάω μόλις δω το 7.61€!

ευαγγελος είπε...

εκτερ

THE JUNIOR είπε...

περιμενε απο την ubs καλυτερα
ή την fideliti που εχουν και παρτιδες με το χαρτι.

THE JUNIOR είπε...

michelle

ολα καλα,

εκτος απο ελβε,δεη θελεις τιποτα αλλο.

George είπε...

περιμενω στο 1,87.....

Andreas D. είπε...

Εθνική Τράπεζα: Υποχρεωτική δ.π. για την Eurobank Properties

Στην υποβολή δημόσιας πρότασης για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της Eurobank Properties θα προχωρήσει υποχρεωτικά η Εθνική Τράπεζα, εφόσον αποκτήσει τον έλεγχο της Eurobank.
Όπως προκύπτει από το πληροφοριακό δελτίο της δημόσιας πρότασης της Εθνικής Τράπεζας για την Eurobank, εάν ο προτείνων αποκτήσει τον έλεγχο της εταιρείας ως αποτέλεσμα της δημόσιας πρότασης, έχει, σύμφωνα με το Νόμο, υποχρέωση υποβολής δημόσιας πρότασης για την απόκτηση των μετοχών της εισηγμένης στο ΧΑ θυγατρικής με την επωνυμία Eurobank Properties ΑΕΕΑΠ, καταβάλλοντας ως αντάλλαγμα τίμημα σε μετρητά ανά μετοχή. Σε αυτήν την περίπτωση και εφόσον ληφθούν οι κατά νόμο απαραίτητες εγκρίσεις (από το ΤΧΣ, την ΤτΕ και την Ε.Ε. περί ελέγχου κρατικών ενισχύσεων), η Εθνική Τράπεζα θα υποβάλει υποχρεωτική δημόσια πρόταση για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της Eurobank Properties.

Πηγή:www.capital.gr

THE JUNIOR είπε...

απο ΔΕΥΤΕΡΑ
παμε για 1000 μοναδες.

οταν λες 2 δις μοδ πρεπει να εχεις
πλατες

οταν λες για δημοσια προταση την εχεις σιγουρη

οταν βλεπουν ολοι οτι χαρτια δεν δινουν σε αυτες τις τιμες

και οταν δουν την αποδοση στην ευρωπη τα κορακια

τι ειναι το 100αρικο.

Andreas D. είπε...

Όπου τα δώσει ο Καναδός, θα τα δώσω κι εγώ...

michele είπε...

Eπεστρεψα ,ΕΛΒΕ εχω πολλα,Δεη επραξες αριστα ΜΙΚΡΕ ..ΤΙ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΕΒΑΛΑ ΧΤΕΣ ??

Για ψαξε ΜΙΚΡΕ εσυ που εισαι αριστος γνωστης να μου πεις πρεπει να κανει η ΕΚΤΕΡ 7 ΕΚ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ??

karaefthimiou23 είπε...

Ξεσαλώσατε βλέπω χεχε

ΔΡΟΜΕ:Διαψεύδει ενδεχόμενη συνεργασία με τις εταιρείες Sato και Neoset


Τι δουλειά έχει με τους χρεωκοπημένους,τώρα που θα γίνει ο εγχώριος(και όχι μόνο)leader...

karaefthimiou23 είπε...

H ΔΕΗ έχει ένα θέμα εδώ γύρω.

TheHawk είπε...

κ αντισταση κ ταση παει να αντιμετωπισει...

TheHawk είπε...

η ευρωβ πανω απο 0,73 θελει παρακολουθηση...

THE JUNIOR είπε...

θα ρωτησω τον αρμο ποια θελει.

εγω λεω πολυ καλη η εκτερ
αλλα η ελβε θα γραψει.

γιατι να μην εχεις και τα 2

TheHawk είπε...

ζωηρευουν οι αεροφουσκες...

michele είπε...

Τωρα κουνανε οι αεροφουσκες ..αντε να βγαλουμε το κατι ..παραπανω

TheHawk είπε...

θα παμε για νεο υψηλο?

THE JUNIOR είπε...

αντε ξανακανω την δεη ψυγειο

michele είπε...

992,34 το τοπικο υψηλο

michele είπε...

Και τα δυο εχω..πλεον

karaefthimiou23 είπε...

Ελάτε αερόφουσκές μου,ελάτε να βάλετε ένα χεράκι να γράψουμε το 1000άρικο και να τα χώσω όλα στο Θεό...

Τα σαπάκια παίζουν στο τέλος κάθε κίνησης,το σωστό να λέγεται...

Andreas D. είπε...

ΕΚΤΕΡάκο...

THE JUNIOR είπε...

Τι πάθος ατελείωτο
που είναι το δικό μου,
όλοι να θέλουν ΝΑ ΠΟΥΛΟΥΝ
κι εγώ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ

Απελπίστηκα, μανούλα μου,
να υποφέρω,
κουράστηκα μες ΣΤΟ ΧΑΑ
ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ να γυρεύω

George είπε...

Eχει και γκαπ ο Ολυμπιακος.... πανε η σοδες αν παει.......ωχ ωχ...

Andreas D. είπε...

σιγά σιγά ανεβαίνουμε...
http://www.youtube.com/watch?v=NhfRjuZAoC4

THE JUNIOR είπε...

by,by

MIChelle

εκει στις 600 για να βαλουμε τον κοσμο μεσα

εδω στις 1000 για να μην φαει το παπα και τα δωσει

ξερω ολοι μεγαλοι ειμαστε
αλλα

οποιος παει για το μεροκαματο
χανει τον μισθο

ε,οχι παλι πανω ειναι η σιδενορ.

ευαγγελος είπε...

Αντε ρε σόδες!!!! τι μουλαρωσατε στο 1,91?

michele είπε...

Eχει μαλλιασει η γλωσσα μαου για τα μεροκαματα...του τρομου.

Unknown είπε...

καλησπερα στην ωραια σας παρεα...βασιλικη μου χρονια σου πολλα και καλλα..Εχει ενδιαφερον παντως παλλι σημερα...το γνωστο ανεκδοτο με τους δυο αλκολικους.....ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ...Α,, παιδια η παρτετα επιθετικα,η μην μου μπενεται μπροστα,χα χα,ευχαριστω

Andreas D. είπε...

Μιχάλη,
έχουν άλλο πάνω τα ΠΛΑΘ?
βλέπω συσσώρευση σε αυτά τα επίπεδα....

TheHawk είπε...

ειναι στο watchlist Ανδρεα...

Andreas D. είπε...

ΓΕΡΑΚΙ,
ποιο είναι το μικρό σου?

TheHawk είπε...

με βαση την κινηση της ΑΤΤ..οι τραπεζες δεν ειναι επικίνδυνες?
τουλαχιστον περισσοτερο απο τα καθιερωμενα..?
αποψεις...?

TheHawk είπε...

Αντωνης

Andreas D. είπε...

Ευχαριστώ Αντώνη.

ο dwk είπε...

…καλησπερούδια!
…χρόνια πολλά στην ομορφιά της παρέας !
…Βασιλική μας όλες οι επιθυμίες σου να πραγματοποιηθούν !
…και σεις αρσενικοί ! …να την προσέχετε το βράδυ !
…και σας …επιτρέπω να της δώσετε ένα φιλάκι ο καθένας, ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!

michele είπε...

Εξαρταται το γενικοτερο κλιμα Ανδρεα,τα ΠΛΑΘ εκαναν την αποκατασταση της τιμης τους ,δωσανε τα πακετα τους..τωρα με καλο κλιμα ειναι συσσωρευση με διορθωση ,ειναι διανομη

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αλκυονίδες έξω, είδα και 16 βαθμούς πριν.
Αντώνη ποιος τολμάει να εκτεθεί? χαχα
Η ΑΛΦΑ πάντως αρχίζει και ξεμυτάει.
Όσοι τολμηροί προσέλθετε.
Έχουμε ακόμα 2 ώρες και όλα γίνονται.

Andreas D. είπε...

Ευχαριστώ Μιχάλη.

michele είπε...

Γεια σου Θοδωρη,στενοχωρηθηκα που δεν θα μπορεσεις,θα ερθει κι η κυρια μου

ΠΑΝΟΣ είπε...

Θοδωρή καλησπέρα
Κρίμα που δεν θα είσαι το βράδυ.
Όσο για τα υπόλοιπα με την Βάλια θα το εκτελέσουμε κατά γράμμα!

karaefthimiou23 είπε...

Αντώνη γιατί ρωτάς...?Σε τρώει ο πισινός σου μου φαίνεται χεχε

Unknown είπε...

Για σου θεωδορε..εγω θα της δωσω δυο,γιατι την βραδια στο περαμα που με μαζεψατε σαν αγνωστο μεσα στο πληθος,μου φερθηκε αψογα,αλλα στενοχωριθηκα βρε αδερφε που δεν θαρθης,ποιος θα αρθογραφηση τηνβραδια,κενο μεγαλο κενο

emp είπε...

Καλησπέρα και από εμένα, Χρονια Πολλά και καλά για τη Βασιλική.

emp είπε...

Πάνο αν κατάλαβα σωστά πήρες μοη γιατί την έχω απο παλιά και ένοιωθα μοναξιά

ΠΑΝΟΣ είπε...

8 ανοδικές μέχρι χτες και το ρεκόρ της τελευταίας διετίας είναι 9 ένα χρόνο πριν με αρχή 11/1/12

Λογικά σήμερα θα έχουμε κάποια διόρθωση αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πήρα κάτι στο κλείσιμο emp και μάλιστα στις δημοπρασίες
Για σήμερα δεν έχω παράπονο πάντως
Τώρα όσο πιο παλιά τόσο πιο καλά!

yellowbird είπε...

Η ΑΤΤ με κεφαλαιοποίηση 130 εκατ θα ζητήσει 200 εκατ σε ΜΟΔ και άλλα 200 σε ΑΜΚ .
Η μετοχή στέκεται άριστα γιατί κατάφερε να κοροϊδέψει αρκετούς πονηρούς με την υπόθεση ΤΤ .
Θεωρώ αδύνατο των αδυνάτων να βρεθούν τα λεφτά αυτά .
Στις μεγάλες τράπεζες τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα .
Το ΧΑΑ έπρεπε να είχε αναστείλει την διαπραγμάτευση των τραπεζών . Να βγουν έξω τα τρύπια βαρέλια και το νέο χρήμα να πάει στα χαρτιά της πραγματικής οικονομίας .

TheHawk είπε...

με τρωει κ δεν με τρωει...χεχεχε...
αλλα δεν θα παρω τα ρισκα...
για αυτο σας ρωταω...

Andreas D. είπε...

"κάποιος" μου έλεγε το πρωί να μπω ΜΑΙΚ αλλά δεν τον άκουσα...

άσχετο: Ο ΒΓΕΝΟ αγόρασε τον Παναθηναϊκό?

ευαγγελος είπε...

Αντωνη κατσε εκει που κάθεσε! Εχουμε εμεις! Αμα πανω επάνω (σιγα τωρα, λεμε και καμμια μ.... να περνα η ώρα) τοτε να χαρεις γιατους φιλους σου!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν έχω ιδέα Αντρέα αλλά αν είναι έτσι ΣΩΘΗΚΑΜΕ με τον απατεώνα.
Από τον ένα απατεώνα στον άλλο!

michele είπε...

Κιτρινο πουλι ,αν ηταν αλλες μετοχες θα ειχαν ανασταλει,αλλα δεν γινεται σ ενα χρηματιστηριο να μην υπαρχουν τραπεζες, οποτε...κατα τα αλλα συμφωνω..

Unknown είπε...

Αντωνη,αφου την εδιωξες ,την γυναικα τωρα θα τρεχεις απο πισω,αστην,σε καμια πτωτικη ημερα,δεν χριαζονται βιασινες...ξερης οτι ειμαι θετικος για την συγκεκριμενη...Αν πραγματικα τρεξη μπορη και 1 ευρω,....Υπαρχουν και αλλα Ε,,διαμαντακια στο καντραν

yellowbird είπε...

Δεν γίνεται σε ένα χρηματιστήριο να μην υπάρχουν τράπεζες αλλά και δεν γίνεται τράπεζες με αρνητικά κεφάλαια να διαπραγματεύονται .
Τον επενδυτή ποιος τον προστατεύει ;
Αφού το ΧΑΑ δεν μπορεί να λειτουργήσει σαν χρηματιστήριο στις τράπεζες ας τις αποβάλει να ησυχάσουμε . Είναι πολύ επικίνδυνο αυτό το παιχνίδι . Ήδη από την εποχή Παπαδήμιου οι τράπεζες βρίσκονται σε τρισχειρότερη θέση και οι ΑΜΚ φαντάζουν κάθε μέρα που περνάει όλο και πιο ακατόρθωτες .
Όποιος πιστεύει ότι θα βρεθούν κοντά 40 δις τα επόμενα 5 χρόνια για να σωθούν οι τράπεζες είναι επικίνδυνος .

George είπε...

PROFIT τωρα ειδα το MSN οκ το βραδυ

profit είπε...

Οχι τπτ αλλα ειπα στη γυναικα για βολτα μη κ της το ακυρωσω με φαγε

karaefthimiou23 είπε...

Ο Παπαδήμος μαζί με Στρουρνάρα-Σημίτη-Καρατζά και τον πράσινο συφερτό έσωσαν τη χώρα,μας έβαλαν στο ευρώ...Δεν θα γράφετε κακιές κουβέντες για τους σωτήρες της χώρας...

michele είπε...

Yellow bird,κρατικοποιηση και ξενοι ποιος μετοχος -ειδικα-μικρομετοχος θα βρει λεφτα για αυξησεις??

Οσοι εχουμε κερδη απο τις αλλες μπορει να παρουμε κανα δικαιωμα

George είπε...

Oπως εγραψα το πρωι παει για το γκαπ ο ολυμπιακος.... και αν δεν σταματησει εκει αστα χανουμε την SODA..... XA XA

yellowbird είπε...

Και να έχει λεφτά κάποιος γιατί να τα σπρώχνει για μια πενταετία στις τράπεζες και όχι σε άλλες παραγωγικές εταιρίες ;

TheHawk είπε...

δεν πειραζει ας το κλεισει...σημασια εχει οτι κλεινει πανω απο τον 200αρη στο εβδομαδιαιο...
αμ η ΕΥΠΡΟ...κοιτα πως γυρισε η ατιμη..αλλα παρατηρω πως ειναι συνηθισμένη σε μακριες ουρες...

TheHawk είπε...

καλα σε αυτο yellowbird..εχεις δικιο...κ νομιζω πως πολλοι πλεον το πιστευουν... βλέποντας το ταμπλο..

George είπε...

Γερακι για ολυμπιακο λες πανω απο 200 εβδομ ???? γιατι το βλεπω κατω απο τον 200αρι

TheHawk είπε...

εχεις βαλει εκθετικο..εγω βαζω απλο...

karaefthimiou23 είπε...

Φυσικά και έχεις δίκιο κίτρινο πουλί,δεν έπρεπε οι 4 συστημικές να βρίσκονται στο ταμπλό,δεν είναι σοβαρά πράγματα όπως πολλά δε είναι σοβαρά σ'αυτή τη χώρα.

Αλλά μας έκαναν τόσα χρόνια να τα θεωρούμε φυσιολογικά.Όποιος νομίζει ότι αλλάζει η χώρα προς το καλύτερο πλανάται πλάνην οικτρά,τ'αφεντικά αλλάζουν και γίνεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Όχι επειδή ανέβηκε το ΧΑΑ 500 μονάδες να ξεχάσουμε τ'αυτονόητα.

GIANNHS006 είπε...

ακριβως αφεντικα αλλαζουν.

Andreas D. είπε...

Τροφοδοτήθηκαν στο 0,7050 τα παιδιά στην ΤΡΑΣΤΟΡ (100,000 τμχ)...

karaefthimiou23 είπε...

Aν δεν κλείσει το χάσμα στην ΟΛΥΜΠ θα είναι δείγμα μεγάλης δύναμης(3άρι γαρ).Καλό θα'ταν να κάνει γερό φινάλε σήμερα.

TheHawk είπε...

τοτε να μην το κλεισει το γκαπ ΘΕΟΥΛΗ ΜΟΥ!!!!!!!
χεχεχε

ο dwk είπε...

…αφηνίασε το …αγαπημένο μου καθαρόαιμο!
(…ψωράλογο εννοώ…)

yellowbird είπε...

Φίλε karaefthimiou23 είμαστε θλιβεροί και θα είμαστε πάντα losers να δεν φτάσουμε το μαχαίρι στο κόκκαλο .
Οι μέτοχοι της ΑΤΕ και του ΤΤ έχασαν τα λεφτά τους και κάποιοι άλλοι πανηγύριζαν στο ΧΑΑ για τον στρατηγό Σάλια και την ναυαρχίδα . Μεχρί πότε ρε παιδιά ; ΑΤΕ και ΤΤ τράπεζες ήταν κι αυτές, στον 20άρη έπαιζαν, τι περιμένετε να συμβεί στις ΕΤΕ και ΠΕΙΡ ; Σαν μετοχές μιλάω .

TheHawk είπε...

1 1,13 εως 1,70
2 1.7 εως 1,56
3 1,56 εως ??????

καπως ετσι Γιάννη?

δεν εχω πολυ ασχοληθει με κύματα...

michele είπε...

Yellow ειδικα στο ΤΤ εγκλημα εγινε..απο τα cds του Φιλιππιδη και μετα..

TheHawk είπε...

ηδη με εχουν ενημερωσει οι Φιλοι του ΤΤ...αλλα εγω εχω το 0,00000000000000000001% σε μετοχες..
αρα καλα να ειμαστε....

karaefthimiou23 είπε...

Αν νομίζετε ότι η ΟΛΥΜΠ έχει ανέβει,τότε δεν έχετε παρά να κοιτάξετε δίπλα σας τι έχουν κάνει όσες πραγματικά ανεβαίνουν.Όσο διατηρεί ακόμη απόσταση έως και 10 σεντς ο αγοραστής με τον πωλητή,δεν έχει καν εκκινήσει.

TheHawk είπε...

Καρα...εισαι πολυ γνώστης...

karaefthimiou23 είπε...

Aντώνη το 1 από 0.76-1.54 και το 3 από 1.14 και μετά.

TheHawk είπε...

α..οκ ξεκινησες νωριτερα...

κ δεν μετρας την κινηση του 1,56 (λογω sideways)...????

ΠΑΝΟΣ είπε...

Νομίζω ότι για σήμερα καταλήξαμε στο πρόσημο, το πόσο μένει να δούμε τώρα.

karaefthimiou23 είπε...

Aν ο Γενάρης κλείσει με πάνω από 1.80,θα δώσει και στο μηνιαίο σήμα αγοράς.

TheHawk είπε...

εαν επιτρεπεται γιατι?
για να μην σε ρωταω..λογω αυτου??εκεινου? του παραλλου?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αντώνη μαζί σου
Μόνο που η δική μου διαίρεση βγάζει 0,0000175!
Και κάποια ψυχή που λείπει έχει Χ2

TheHawk είπε...

Πάνο...εχεις κολλησει με τον ΓΔ...θες οπωσδηποτε να κοκκινησουμε..!!!
χεχεχε

TheHawk είπε...

παλι doji...?

karaefthimiou23 είπε...

Aντώνη μπαίνουμε μετά σε μετρήσεις υποκυμάτων και μπορεί να χάσουμε τη μπάλα.Ίσως η δική σου μέτρηση είναι η σωστή.

TheHawk είπε...

χαχα...καλο..μα σου δεν το εχω...ποια μετρηση?...χαχα..καλο αυτο που ειπες..!!!

TheHawk είπε...

*μα σου ειπα

karaefthimiou23 είπε...

Αν ενώσεις τις κορυφές του 3.30 και του 2.95 με μια γραμμή,στο μηνιαίο,βγάζει το 1.80 περίπου(είμαστε και στις 11 Γενάρη ακόμη).

ΠΑΝΟΣ είπε...

Επειδή τα έχουμε αφήσει πίσω τα τρέχοντα αλλά θα τα βρούμε γρήγορα μπροστά μας

http://www.capital.gr/tax/News_tax.asp?id=1704896

Ζητήματα συνταγματικότητας για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Αλλά σιγά να μην ιδρώσει το αυτί του Στούρνου, όπως και με το ΤΤ.
Θα το σπάσει σε good και bad και το φορολογικό και θα το περάσει

karaefthimiou23 είπε...

Νάτα αυτά που λέμε,απομακρύνεται απ'το χάσμα.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

καλό σας απόγευμα..,καλή διασκέδαση καλά να περάσετε και την έπομενη φορά όλοι μαζί,(μας έφαγε η καθημερινότητα!!)

TheHawk είπε...

οκ..το πηγες με trend line...
εαν την τραβηξω ηδη την ακουμπησαμε..
κ για αυτο γυρισε μαλιστα...
εαν κλεισουμε στο τελος του μηνα υψηλοτερα απο το σημερινο υψηλο...bye bye my darling...
ελπιζω να καταλαβατε τι ειπα...

karaefthimiou23 είπε...

Άδειασμα στεγνό στη Μύγα.

TheHawk είπε...

παλι καλα που με φωτισε ο Αγγελος του Trading κ εφυγα απο ΚΥΠΡ...

TheHawk είπε...

παμε για το κλεισιμο....!!!!

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 228   Νεότερο› Νεότερο»