Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΚΥΡΙΑΚΗ
με ελεύθερη γνώμη...

το τέλος της λιτότητας
αρχίζει απο το ΔΝΤ...

Του Μιχάλη Μητσού, NEA.

Ας αρχίσουμε από τα δύσκολα. «Δημοσιονομικός πολλαπλασιαστής» αποκαλείται η σχέση ανάμεσα στα δημοσιονομικά μέτρα που λαμβάνει μια χώρα και στη μείωση του ΑΕΠ που προκαλούν τα μέτρα αυτά. Οταν ο πολλαπλασιαστής αυτός είναι μικρός, μια χώρα μπορεί να προχωρήσει σε ταχεία δημοσιονομική προσαρμογή χωρίς βραχυπρόθεσμη ζημία. Οταν είναι μεγάλος, η διαδικασία οδηγεί σε καταστροφικά αποτελέσματα: κάθε ευρώ περικοπών κοστίζει πάνω από ένα ευρώ χαμένης παραγωγής και, άρα, μεγαλώνει την αναλογία χρέους προς ΑΕΠ. Υπάρχουν δύο τρόποι υπολογισμού αυτού του πολλαπλασιαστή: είτε με τη βοήθεια μιας ιστορικής ανάλυσης είτε με την κατασκευή ενός οικονομικού μοντέλου που θα μελετά τη σχέση ανάμεσα στους συντελεστές αυτούς. Κανείς από τους δύο τρόπους δεν είναι ουδέτερος. Πίσω τους βρίσκονται συγκεκριμένοι άνθρωποι, συγκεκριμένες ιδεολογίες και συγκεκριμένα συμφέροντα. Στην περίπτωση της συνταγής που ακολουθείται στην Ευρώπη για την αντιμετώπιση της κρίσης, ο πολλαπλασιαστής που επελέγη είναι εκείνος που ισχύει σε φυσιολογικές συνθήκες: 0,5. Με άλλα λόγια, για κάθε ευρώ περικοπής δαπανών ή αύξησης φόρων, το ΑΕΠ θα μειωθεί κατά μισό ευρώ. Κανείς δεν ξέρει ποιος και με ποιο τρόπο έφτασε σε αυτό το ποσοστό. Ο Ολιβιέ Μπλανσάρ και ο Ντάνιελ Λι δηλώνουν πλήρη άγνοια. Εκείνο που βεβαιώνουν όμως αυτοί οι δύο κορυφαίοι οικονομολόγοι του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου σε δύο εκθέσεις τους (η μία τον περασμένο Οκτώβριο και η άλλη την 3η Ιανουαρίου) είναι ότι η επιλογή αυτή ήταν «προφανώς» λανθασμένη.
Σε περίοδο κρίσης, όλος ο κόσμος πανικοβάλλεται. Οι άνθρωποι δεν συμπεριφέρονται με προβλέψιμο τρόπο. Ο πολλαπλασιαστής θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον δύο, αν όχι τρεις φορές μεγαλύτερος. Με άλλα λόγια, οι επιπτώσεις της λιτότητας είναι δύο με τρεις φορές μεγαλύτερες από αυτό που είχε προβλεφθεί.

Οχι πως δεν το είχαμε καταλάβει. Το διαβάζουμε στους δείκτες της ανεργίας. Το βλέπουμε καθημερινά στα κλειστά μαγαζιά, στα συσσίτια, στους ανθρώπους που ψάχνουν τα σκουπίδια. Τώρα το αναγνωρίζει επισήμως και το ΔΝΤ. Για να είμαστε δίκαιοι, το Ταμείο ήταν πάντα λιγότερο ενθουσιώδες από τα άλλα μέλη της τρόικας για τη λιτότητα. Και όπως έγραφε πρόσφατα ο Πολ Κρούγκμαν στο μπλογκ του, τα κακά νέα είναι ότι σε mea culpa προχωρεί μόνο το ΔΝΤ. «Οι ευρωπαίοι ηγέτες που προκάλεσαν στις υπερχρεωμένες χώρες πόνο ανάλογο με την κρίση του 1929 χωρίς να αποκαταστήσουν την εμπιστοσύνη των αγορών, επιμένουν ότι η λύση θα έλθει μέσα από ακόμη μεγαλύτερο πόνο».

Προσοχή: οι δύο οικονομολόγοι του ΔΝΤ δεν αμφισβητούν την ανάγκη της δημοσιονομικής προσαρμογής. Καμιά χώρα δεν μπορεί να ξοδεύει περισσότερα από όσα κερδίζει κι όταν το κάνει πρέπει να αλλάζει ρότα. Γι” αυτή την αλλαγή, όμως, χρειάζεται χρόνος. Το έγκλημα που διαπράχθηκε εναντίον της Ελλάδας και όλου του ευρωπαϊκού Νότου είναι ότι απαιτήθηκαν πάρα πολλά σε πάρα πολύ λίγο χρόνο.
Και τότε γιατί η Ιρλανδία μοιάζει να τα καταφέρνει και ελπίζει να βγει φέτος από το Μνημόνιο; Δεν ακολουθήθηκε και εκεί σκληρή λιτότητα; Ναι – αλλά κάθε χώρα είναι διαφορετική. Οπως επισημαίνει ο ανταποκριτής της «Μοντ» στο Λονδίνο, υπάρχουν δύο λόγοι για τους οποίους η λιτότητα στην Ιρλανδία οδήγησε σε αύξηση της ανταγωνιστικότητας. Ο πρώτος είναι οικονομικός: η χώρα στηρίχθηκε στο μοντέλο που την είχε καταστήσει στο παρελθόν «κελτικό τίγρη», τις εξαγωγές (κάτι που στην Ελλάδα ή στην Πορτογαλία δεν είναι τόσο εύκολο). Ο δεύτερος είναι πολιτικός: οι Ιρλανδοί έχουν την πεποίθηση ότι είναι εν μέρει υπεύθυνοι για την κρίση, κατά συνέπεια αποδέχθηκαν τη λιτότητα ως μια δίκαιη «τιμωρία». Εμείς, αντίθετα, θεωρούμε ότι για όλα φταίνε οι ξένοι.
Φταίνε για αρκετά, είναι γεγονός. Μαζί λοιπόν με τα καθήκοντα που έχουμε στο εσωτερικό της χώρας – πάταξη της φοροδιαφυγής, ιδιωτικοποιήσεις, προσέλκυση επενδύσεων, άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων – πρέπει να υπερασπιστούμε μαχητικά το δίκιο μας στην Ευρώπη. Δεν είμαστε μόνοι. Ο Πρόεδρος της Πορτογαλίας Καβάκο Σίλβα παρέπεμψε πρόσφατα τον προϋπολογισμό της κυβέρνησης στο Ανώτατο Δικαστήριο, χαρακτηρίζοντάς τον άδικο. Το Δημοκρατικό Κόμμα της Ιταλίας, που όλα δείχνουν ότι θα κερδίσει τις εκλογές του επόμενου μήνα, αμφισβητεί την ισχύουσα οικονομική ορθοδοξία. Το ίδιο κάνουν σε ένα βαθμό και οι γερμανοί Σοσιαλδημοκράτες, που πιθανότατα θα είναι ο εταίρος της Ανγκελα Μέρκελ στην επόμενη γερμανική κυβέρνηση. Αλλά ο ισχυρότερος, και πιο απροσδόκητος, σύμμαχός μας είναι το… ΔΝΤ. Ετσι, για να τελειώνουμε με τα εύκολα συνθήματα, την καταστροφολογία και τη γενικότερη μπουρδολογία.

Στο τελευταίο του βιβλίο με τον τίτλο «Αποκάλυψη τώρα», ο 70χρονος ισπανός κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος Βιθέντε Βερντού παρατηρεί ότι οι βιβλικές προφητείες ανταποκρίνονται απολύτως στους τίτλους των σημερινών ευρωπαϊκών εφημερίδων. «Ζούμε το τέλος μιας εποχής και γι” αυτό ακριβώς μιλά η Αποκάλυψη του Ιωάννη», γράφει. Τέλος εποχής στον πολιτικό, στον οικονομικό αλλά και στον ηθικό τομέα. Ενα τέλος εποχής όπου κυριαρχεί η Μέρκελ, «ο Αντίχριστος του 21ου αιώνα». Αλλά υπάρχουν ενδείξεις ελπίδας, η κρίση δημιουργεί δίκτυα αλληλεγγύης, το βλέπει ο Βερντού στην Ισπανία, το διαπιστώσαμε και εμείς άλλη μία φορά τις γιορτές με τη συγκλονιστική ανταπόκριση του κόσμου στην εκστρατεία του Δήμου Αθηναίων για τους άπορους, θα τον περάσουμε τον κάβο και θα μείνουμε όρθιοι.

130 σχόλια:

fasokinigos είπε...

Καλημερα σε ολους!!.....Κυριακη σημερα...... η πιο βαρετη ημερα του ΦΣΚ....λειπει και ο Μπαρμπας!! ρε γαμωτο.....Αντε βρε Μπαρμπα ακομα δεν βαρεθηκες εκει??....

fasokinigos είπε...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/01/task-force.html#more

ευαγγελος είπε...

καλημερα Φασο! Καλη Κυριακη! εδω εχει φανταστικη μερα και θα ροβολησω παραλια για το καθιερωμενο καφεδακι!

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα σε ολους τους φιλους.
μου λειψατε ...χωρις πολλα πολλα.
απ οτι ειδα του δωσατε και καταλαβε
μπραβο σε ολους και παντα τετοια.

Αθηνα Πατρα δυο ωρες δρομο...αλλα ηταν αδυνατον.
καποια αλλη φορα ,με καλυτερες συνθηκες

το μαγαζι κρατηθηκε ψηλα
καλη συνεχια..
θα τα λεμε

Unknown είπε...

καλημερα ευαγγελε συμφωνο με την βολτα στην παραλια..Και θα τραγουδαω και το τραγουδι του Παριου..Ολλα μας τα πλουτη η αγαπη ετουτη.Μην κλειδωνης πια την πορτα δοξα το θεο ειμαστε φτωχοι,κλεφτης και να μπη τι θα βρη να παρη,....... http://youtu.be/CXdEBC3ptd8 και επιδης μερακλοσα με τον παριο..παρτε και ενα (((βισση +παριο,μαζι)) αφου σας αρεση να βασανιζεσται..και βεβαια τα αφιερωνω τα τραγουδακια στην κυρια Νικη....Οσω για σενα Θεωδορε ,που δεν ηρθες και μας ελειψες,το χαρτι σου θα ξανατρεξη απο δευτερα..ΞΑΝΑΚΑΛΗΜΕΡΑ

THE JUNIOR είπε...

εκει στο capital
εχουν πολυ γελιο

οταν πουλας ολα ειναι ακριβα
οταν αγοραζεις ολα ειναι φτηνα.

ξεχνανε ομως οτι η mig
ηταν παντα ακριβη και οχι απο τις
7/1/13

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα στους πρωινούς φίλους ΦΑΣΟ, Βαγγέληδες και καλώς όρισες μπάρμπα!
Επιτέλους γιατί μας έλειψες τόσο καιρό!
Όσο για το τρομακτικό, ανεξάρτητα από τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε και από την γνώμη μας για μερικούς ιστότοπους, όπως αυτόν και το defencenet, τι διαφορετικό περιμέναμε?
Τα έχουμε υπογράψει ΟΛΑ αυτά και ο πακτωλός των ευρώ (δηλ. των δανείων) που μπαίνουν στην χώρα δεν μπορεί να μην πληρωθεί κάποια στιγμή με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, με το καλό ή με το άγριο, γιατί ελεημοσύνες και καλοσύνες δεν υπάρχουν σήμερα σε ένα κόσμο αφάνταστα σκληρό και παγκοσμιοποιημένο.
Το θέμα είναι η διαχείριση του πλούτου μας με κριτήρια τα εθνικά συμφέροντα και την ευημερία του κόσμου, αλλά τώρα άσε, δεν είναι ώρα να ανοίγουμε τέτοιες κουβέντες Κυριακάτικα.
Ο Θεός να βάλει το χέρι του.
(Το ρόπαλο πάντως το φυλάω σε καλή κατάσταση σε μέρος χωρίς υγρασία!)
Τα λέμε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα ΜΙΚΡΕ επίσης και σε όσους μπουν από εδώ και πέρα.
Εφυγαααα.

Bαγγελης gelato είπε...

καλημερα σε ολους

emp είπε...

Καλημέρα σε όλους, από οτι διαβάζω περάσατε φανταστικά -δεν περίμενα βέβαια κάτι διαφορετικό-, εύχομαι πάντα έτσι ενωμένοι και κάθε χρόνο ακόμα καλύτερα!

THE JUNIOR είπε...

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ξερουμε τους ορους

700 εκ μετοχες
350 εκ κεφαλαιοποιηση

στην τιμη μετατροπης η τιμη σημερα.

συσταση...ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ με σκοπο αγορα κατω απο 0,50

παρακαλω την γνωμη σας και για τυχον λαθος στους υπολογισμους.



THE JUNIOR είπε...

αν παρω 700 μετοχες θα γινουν 100
και 1900 επι 0,3 570 ευρω στην αμκ

700 τεμ.....350
1900 τεμ.....570
κοινως 1900/ 920.....0,97

ΑΣΕ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα σας.Μέσα από τα video που μας έστειλε ο Αντώνης(σ'ευχαριστώ πολύ,το δεύτερο δεν το'παιξε αλλά αρκούσε το πρώτο για να σας δω χεχε),κατενόησαν όλοι γιατί αυτή η παρέα έφθασε ως εδώ και συνεχίζει.

Όσο και αν το απρόσωπο διαδύκτιο αρκετές φορές ξεγελά,το αδαμάντινο των χαρακτήρων της παρέας ήτο για μένα προσωπικά πάντοτε αδιαμφισβήτητο.Αυτά είναι,όλα τ'άλλα έρχονται και παρέρχονται...

karaefthimiou23 είπε...

Μικρέ, reverse x 7 και αύξηση στο 0.30.Προσοχή,το 0.30 δεν είναι με σημερινές τιμές αλλά μετά το rs,όπερ 0.043 σήμερα...

Ακόμα και στο 0.50 που έκλεισε προχθές είναι ασύμφορη.Καλύτερα με τα δικαιώματα όντως.

Unknown είπε...

Για να μιληση,και λιγο ο Πολεμιστης...Μια και πολοι περιμενουν διορθωση,(Γ.Δ)..Δευτερα η ετε εχει απο κατω της την αντισταση ,του 1.28,και απο κατω ακριβως το χασματακι που εδιχνε μεχρι τωρα χασμα εκκινησης..Οι αρκουδες θα επιτεθουν??Μια και ο δανεισμος χαρτιων,υπαρχη σε ετε αλφα και ευρωβ...Αν ναι ελπιζω να γινη bear trap και οι ταυροι να επιτεθουν τρεποντας σε φυγη της αρκουδες,που θα μαζευουν αρον αρον οι ιδιες τα χαρτια,το καλλο σεναριο..Ενας αλλος μεγαλος στρατηγος θα ευρισκεται στην 3Ε (δελφικο συμβολο) και απο οτι γνωριζω εχει διαταξη επιθεση..Εγω σαν πιο συντηριτικος θα περιμενω...Ειμαι αλωστε τοποθετιμενος στον Λατση..Και βεβαιως βεβαιως σε κατι μικρουλια,μεχρι να εχω εκβαση απο τα μεγαλα βουβαλια που θα πολεμουν..Αν η μαχη κερδηθη,,, μεχρι την πεμπτη θα εχουμε αλλα δεδομενα...Και χωρις να χρειασθουν να θυσιασθουν αλλα χαρτια,.Αν οχι ..Μια σκεψη ειναι να παω στην εφημεριδα που θα πουλα πολλα φυλλαδια για τα νεα απο το μετωπο πολεμου του χαα ανεργος δεν θα μεινω ... Το παρον ειναι φανταστικο σεναριο,για τον φιλο profit που μου το ζητησε...αλωστε παντα προηγουντε οι καλλιτεχνες simple minds και talkin heads....Το παω και για παρατσουκλι σιγα σιγα,,,,χα χα

ΑΡΤ είπε...

καρα-μικρε...μηπως κανετε λαθος ? ή μηπως εγω δεν υπολογιζω κατι σωστα ?

Αν αγορασω αυριο με τιμη 0.50 θα εχω

700 χ 0.50 = 350ε τα οποια θα γινουν 100 μετοχες...δικαιουμαι
1900 χ 0.30 = 570ε
αρα θα εχω 2000 και θα εχω ξοδεψει 920ε
920:2000=0.46

Καλη ορεξη και καλο μεσημερι...

profit είπε...

Μακάρι να παγιδευτούν οι αρκούδες και να γίνει η αντεπίθεση των ταύρων και εσύ Πολεμιστή αρχηγός αυτής

George είπε...

Καλησπερα σε ολους... ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ εχει Μπηλιου στο σταρ....λεει για ηλιο κτλπ..

spooky είπε...

Για την Τράπεζα Αττικής, οσοι φίλοι ενδιαφέρονται μπορεί να βοηθηθούν στους υπολογισμούς τους βλέποντας το post νο.1252 αποτον μίτο του κου Τάκη
http://forum.marketzone.gr/default.aspx?g=posts&m=25263#post25263
Καλό απόγευμα

karaefthimiou23 είπε...

ART οι υπολογισμοί σου είναι σωστοί,για όποιον θέλει να συμμετάσχει,δικό μου το λάθος.

THE JUNIOR είπε...

Ο ΔΑΙΜΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ
ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ
αλλα και παλι πως δεν το ειδα.


700 τεμ.....350 δινω
1900 τεμ.....570 θα δωσω

κοινως 1900/ 920.....0,484 πες 0,50

θα βγαζει για αρχη 350εκ κεφαλαιοποιηση μετα την ακμ
χωρις ομολογιες

SPOOKY θα το δω.

THE JUNIOR είπε...

βασικα το θεμα ειναι αλλου

σε 5 χρονια τι κερδος θα εχει η γεκ,η δεη,η μοη,ο αβαξ

γιατι αν η τραπεζες βγαλουν κερδος
σε 5 χρονια

ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΤΑΝΕ.

profit είπε...

σωστός ο μικρός
πέστα να τ ακούω

Unknown είπε...

Προφιτ εκανα οτι μπορουσα ,, ολοκληρο επιτελικο σχεδιο κατεστρωσα...Μικρε εχεις απολυτο δικιο...

fasokinigos είπε...

Καλησπερα στην παρεα!!!. ΠΑΝΟΟΟ!!! εισαι ετοιμος??.....ελα τωρα που εχω κεφια χαχαχαχα θα τα σκισουμε τα διαγραμματα!!!!!! χαχαχαχα

Unknown είπε...

Φασο καλημερα σε μεγαλα κεφια σε βλεπω,και αγοραστικο συναμα

fasokinigos είπε...

Καλησπερα Βαγγο!!.......Ειναι η εποχη της σκατζας τωρα χαχαχα.....Ελπιζω να μην κανω λαθος γιατι θα με παρει και θα με σηκωσει στο τελος (δεν εννοω τις τραπεζες)...... profit σου απαντησα απο διπλα χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα, μόλις μπήκα ξανά και έπεσα επάνω σου χαχαχα ρε τι 'σαι συ, ρε τι' σαι συ !!!
Πάρε τηλ. όποτε θέλεις.
Καλησπέρα ΑΡΤ Κάρα Μανώλη spooky, Γιώργηδες Βαγγέληδες και σε όλο τον κόσμο.
Για καμιά ώρα μην περιμένετε, θα με τρελάνει ο ΦΑΣΟ χαχα
Όσο για κάποια χαρτιά που μου είπες ΦΑΣΟ ας προσέχουμε γιατί έχουν αρνητικά ίδια κεφάλαια, πολλά χρέη (είναι ωραίοι?) και ένα σωρό μειονεκτήματα και το γράφω εδώ γιατί θα ήθελα γνώμη αν τολμάει κάποιος να μπει σε αυτά.
Πχ ΛΑΒΙ ΣΙΔΜΑ ΝΕΛ δεν προτρέπω σε τίποτα για να εξηγούμαστε, γνώμες ζητάω
Στον ΛΑΒΙ πχ όποιος πήρε αυτό το 25% σε δύο μέρες τυχερός και τολμηρός και μακριά νομίζω

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χρηστάρα από Βόλο επίσης αν διαβάζεις πάρε τηλ. αργότερα, σου έστειλα και μέιλ

Unknown είπε...

Ακριβως οπως τα λες,αλλα για στιλε και κανα email και απο δω,ολο πιτσι πιτσι,επαναστατικα με τον πανο εισαστε απο προχτες,χα χα θα τα πουμε το βραδακι ξανα

michele είπε...

Kαλο απογευματακι σε ολους..βλεπω κανετε πραξεις με τις αυξησεις..

fasokinigos είπε...

Ελα καλησπερα. Το τλφ απο 3.40μμ ΤΩΡΑ εκλεισε χαχαχα......Εχει και συνεχεια.......Καλο ειναι αυτο που γινεται.....Ριχνω αποψη - γνωμη στο τραπεζι....Να χωριστουμε σε ομαδες και καθε παρασκευη στο τελος της συνεδριασης η καθε μια ομαδα να κανει προτασεις και προβλεψεις για την επομενη που θα ακολουθηση απο τις μετοχες που ειχε και εχει προβλεψη......ετσι ωστε η ομαδα που θα κανει τους χαμηλοτερους βαθμους στο τελος του μηνα να κανει το τραπεζι στην υπολοιποι ομαδα!!!!!......Μονο ετσι θα σφυξουν οι κωλοι για δουλεια και οχι για τυχον προβλεψεις και ταχα μου !!!!.....ακουω γνωμες απο ολους σας!!!.....συμφωνειτε???.....ο σκοπος αυτης της προτασης ειναι ωστε η ομαδα να βρισκεται μια φορα το μηνα και με πολυ κους - κους και παντα για το καλο ολων μας!!!

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα Φάσο.Θα έλεγα κάτι πιο μεσοπρόθεσμο,να προτείνει ο καθένας από 5 μετοχές που βλέπει ότι θα υπεραποδώσουν στο έτος και να μπούνε σε ένα αρχείο για να τις παρακολουθούμε.

Στα bull market το καλύτερο σύστημα είναι η διακράτηση.

Unknown είπε...

Φασο εχεις e mail,

ο dwk είπε...

…καλησπερούδια!
…α πα πα πα ! …τι λες βρε Φάσο!
…συνέχεια τελευταίος θα βγαίνω με τον …μαικ που έμπλεξα!
(…αν και ο Πολεμιστής μας, κάτι έγραψε πριν και με …ανέβασε !!!)
…εγώ πάντως στην ομάδα σου και να πάρουμε και τον Κάρα μαζί !

fasokinigos είπε...

Καραααααααααα!!!!! αυτο που εγραψες ΞΑΝΑ γραφτω να το διαβασει ο φιλος μου ΠΑΝΟΣ!!!!!.....Δεν ειναι τυχαιο που το τλφ εγραψε 3 ωρες +

karaefthimiou23 είπε...

Καλά δεν πόνεσε το αυτί...?Άκου 3 ώρες στο φων χαχαχαχα

Unknown είπε...

Ναι θεωδορε καλλα καταλαβες,,,ασε τωρα τον φασο για λιγο του εχω στιλη 3 μετοχες να δη,, η μια ειναι Φαρμακη

fasokinigos είπε...

Dwk στην υποτηθεμενει ομαδα ο Φιλος μου Καρα!!!!! δεν θα ειναι μαζι...ουτε ο Αλεξ!!!! ουτε ο Μικελε!!!!.....ετσι δεν θα εχει ουσια.......μιλαω για εμας τους Α Σ Χ Ε Τ Ο Υ Σ .....αυτοι δεν εχουν προβλημα......ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ....Γαμω την ασχετοσυνη μας γαμω

μπαρμπαλιας είπε...

ο Ιερραξ μου εστειλε κατι φιλές...αλλα αδυνατω να τα δω...
υπαρχει αλλος τροπος;;

fasokinigos είπε...

Καλησπερα Μπαρμπα!!!.....καλως μας ηρθες.....ελα γιατι εχω μπλεξει με υπναραδες ....αμα δεν παει 10 η ωρα ....ουτε καν το σκεφτονται χαχαχαχα......Βαγγελη πρωτιμω την μεσαια χαχαχαχα

fasokinigos είπε...

Φιλε Καρα!,Μικελε ,Αλεξ .....απλα σας εξερεσα απο την παρεα ΑΠΛΑ για το δικο μας καλο!!....ΑΝ διαφωνειτε τοτε ο καθενας απο εσας ας διαλεξει την ομαδα που πισυευει ΩΣΤΕ να βαλει και αυτος το κεφαλι του στην καρμανιολα του ΧΑΑμενου!!!!.....χαχαχαχαχα....ετσι θα εχει πιο πολυ ενδιαφερον

michele είπε...

Γεια σου ρε Φασο,με τις ιδεες σου! καλησπερα σε ολους.

fasokinigos είπε...

Γεια σου Μικελε!! χαχαχα......Βρε εσυ .......στις ιδεες εισαι ΠΡΩΤΟΣ.....ριξε καμια ρε γαμωτο.......Ετσι για το καλο μας!!!

Unknown είπε...

καλησπερα σε ολη τη παρεα,καλησπερα μικελε,φασο,πανο.μικελε εκανα επιβεβαιωση κ περιμενω μειλ σου για αυριο.

michele είπε...

Φασο,δεν ασχοληθηκα καθολου το ΣΚ,αυριο που θα ξυπνησεις ενα γραφημα,θα σας το εχω!!
Θανο,σε λιγο θα σου στειλω το mail

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα κι από μένα
Ευτυχώς που έχουμε δύο αυτιά χαχα
Και αμέσως μετά ακολούθησε και δεύτερο τηλεφώνημα
Πρόκειται για φίλους όμως και δεν λέω ποτέ όχι όταν έχω χρόνο
Τώρα από ομάδες και προτάσεις σωθήκατε από μένα χαχα (υπάρχουν πιο αρμόδιοι που όλοι τους ξέρουμε) αλλά για συγκέντρωση και ανταλλαγή απόψεων πάντα είμαι μέσα.
Όσο για το διακράτηση του Κάρα πρώτος συμφωνώ εγώ, αλλά όταν επίκειται διόρθωση θα προτιμούσα από εδώ και πέρα κατά μεγάλο μέρος να είμαι έξω (για πρώτη φορά) και να ξαναμπώ μετά. Αρκετά έχω τραβήξει μέχρι τώρα παραμένοντας και στην χώρα που ζούμε δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αύριο. Φυσικά μπορεί και να την ξαναπατήσω αυτή την φορά από την ανάποδη αλλά όποιος έχει καεί με τον χυλό...

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους

Επιτέλους στο σπίτι χαχα Από την Παρασκευή δεν έχουμε βάλει @@@@ κάτω χαχα

ΜΠΑΡΜΠΑΑΑΑΑΑ καλησπέρα μας έλειψες

ΑΝΤΩΝΗ ευχαριστούμε

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ καλά τους κάνεις έχε τους στην τσίτα χαχαχ και μάλιστα σκέπτομαι σοβαρά να τους ξυπνάμε πρωί από εδώ και πέρα χαχα κατά της 6 ας πούμε για να κοιμάται και λίγο ο ΜΙΧΑΛΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Γαμω την ασχετοσυνη μας γαμω



XAXAXAXAAXAA εισαι φοβερος !!!!!!!!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Μπαρμπαλια επιτελους το αποφασισες μας ελειψες βρεεεεεε

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Καποιες σπανιες φορες δε βλεπω καμια μετοχη να εχει κατι καλο να πει,αυτη ειναι μια απο αυτες τις φορες,εκτος απο Μοη Ψυγεια,τιτανα,ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ/λεμεεε/
Και αναφερομαι βασικα στις....μεγαλες

michele είπε...

Γιανναρε αυτο ξεχασε το χαχα.Κοιμαμαι αργα,ξυπναω αργα!Καλησπερα Αλεξ .Πανο εμπειριες μεγαλες το ΧΑΑ..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μπάρμα μου καλως ήρθες και πάλι
Γιάνναρε καλησπέρα και χαιρετισμούς στην κυρία Χ.
Μικέλε και Αλέξανδρε βάλτε μια τάξη γιατί θα σας φάει ο ΦΑΣΟ χαχα
Έχει πάρει πολλή φόρα και δεν τον σταματάει τίποτα!
Το κυριότερο για μένα είναι ότι βιάζεται
Στο μεταξύ ανακύπτουν ερωτήματα κατά την συζήτηση και κάποια στιγμή όταν βρούμε χρόνο (αν μπορείτε) να το συζητήσουμε, όλοι μαζί, ένας ένας δεν έχει σημασία.
Τα αποτελέσματα θα είναι για όλους.
Και εσύ πολεμιστή μου μην νομίσεις ότι λέμε τίποτα προτάσεις μεταξύ μας και στα κρυφά και αποκλείουμε τους υπόλοιπους.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μπάρμπα ήθελα να πω πριν
Καλησπέρα Μικέλε

michele είπε...

Πες και καμμια μικρη Αλεξ..

karaefthimiou23 είπε...

Bρε θα πούμε από 5 μετοχές έκαστος,να δούμε ποια θα είναι τα πουλέν του 2013...?

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα ΑΛΕΞ καλησπέρα ΠΑΝΟ επίσης καλησπέρα ΜΙΧΑΛΗ μας μια εμπειρία ακόμα χαχα μπορεί και να σου αρέσει

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΕ να σας ζήσει το ανιψάκι και στα δικά σας

ΑΛΕΞ που έκλεισε το ΣΜΕ ΕΤΕ ??? Αν είναι εύκολο

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα ΚΑΡΑ πως είσαι?

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλησπέρα κι απο μένα,

Αν και είμαι υπερβολικά κουρασμένος μιας και μόλις μπήκα σπίτι (άντε να πάμε στη δουλειά τη δευτέρα να ξεκουραστούμε), είπα να ρίξω μια ματιά στους φίλους μου.

Καλησπέρα λοιπόν σε όλους.

Πάνο > Σαλαμίνα 2 όποτε θέλετε.

Giannis Kon > σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου, κι εγώ ελπίζω να έρθει σύντομα.

Michele θες να βάλεις μια από ΕΥΠΡΟ, ΟΤΟΕΛ (που πήρα την Πέμπτη) ή καμία από αυτές που είχε αναφέρει ο Κάρα ?

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα Γιάνναρε.Αυτό το weekend ήταν άκρως οικογενειακό,ούτε ΧΑΑ ούτε διαγράμματα χεχε

karaefthimiou23 είπε...

Βάλε ΟΛΥΜΠ χαχαχαχα

giannhs kon είπε...

Μπράβο ΚΑΡΑ η καλύτερη επιλογή

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

πλακιτσα εεε χεχεχεχε,ας ειναι που μου δωσες το φρουλακο και κονομησα !!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μια και είδα τα ψυγεία πως τα βλέπεις Αλέξανδρε?
Λίγο ζόρικα μου φαίνονται και αν μας την κάνουν πιο κάτω...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

long δεν παρακολουθω τα ΣΜΕ ο michele ξερει

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

αν βρουν εδω στηριξη/το πιστευω οτι θα βρουν/οκ αλλιως δεν ειναι για πολλα πολλα

giannhs kon είπε...

Ευχαριστώ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

mike βαλε το αναψυκτικο να δουν τι εννοω

karaefthimiou23 είπε...

Επιμένω για ΟΛΥΜΠ,έχει ενδιαφέρον.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Αλεξανδράτε και με το καλό το ανηψάκι
Και για μένα το 2ο ανηψ.... ωχ τι πήγα να γράψω, εγγονάκι εννοούσα χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κι εγώ ευχαριστώ Αλέξανδρε
Ουδείς όμως μιλάει για ενδεχόμενη διόρθωση οπότε το στοίχημα για μένα είναι να βρεθούν μετοχές που κατά την γνώμη μας θα ανεβαίνουν και σε μια διόρθωση όποτε και αν γίνει. Καμιά ιδέα?
Ακούς ΦΑΣΟ?

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλησπέρα Πάνο,

Για την ακρίβεια ήταν το 2ο από το σόι του πατέρα μου, υπάρχουν άλλα 5 από το σόι της μητέρας μου αλλά δεν μετράνε γιατί τα έχουμε ανακεφαλαιοποιήσει στην οικογένεια!

Άκυρο για ΕΥΠΡΟ, διάβασα κάτι για ΔΠ... οπότε βάλε κανένα ανθρακούχο μιας και δεν βλέπω να μας αφήνει για το Λονδίνο σύντομα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αλέξανδρε γίνεσαι λίγο πιο σαφής για 3Ε?
Μόλις έχασε τον 20άρη της, τι βλέπεις εσύ?

michele είπε...

Θα ριξω μια ματια το βραδυ και το πρωι θα την εχω ανεβασει..τωρα κανω κατι ξεκαθαρισματα σε χαρτουρες ,εγω πνιγει στο χαρτι στο σπιτι,με κυνηγαει η Ασπα,κατι παλιοι λογαριασμοι και κατι τετοια,θα φουντωσω το τζακι.
Για το παραγωγο της ΕΤΕ ψαξτε στο ase.gr

giannhs kon είπε...

Ευχαριστώ ΜΙΧΑΛΗ

μπράβο ΑΣΠΑ χαχα έχεις πολλούς χαιρετισμούς


ΠΑΝΟΣ είπε...

Αλεξανδράτε να μην το ξεχάσω Για Σαλαμίνα 2 είμαι έτοιμος, που να δεις ο ΦΑΣΟ χαχα

fasokinigos είπε...

Παντως εγω ψηφιζω την ιδεα του φιλου ΚΑΡΑΑΑΑΑ!!!! Χεχεχχεχε....Ωχ Παναγια μου τι εχω να ακουσω.....Πρωτος εβαλα την φυτηλια.....θα βγω και απο πανω !!!!!....χαχαχαχα....ΠΑΝΟ το διαβασες???.......Λοιπον χωρις μαλακιες τωρα......απο ΑΥΡΙΟ ο ΦΣΚ ανεργος( και σε 10 μερες ολοι μας ........ααααχαχαχαχαχαχα.....σκοτωσαν (προς το παρον)...την ΑΓΕΛΑΔΑ!!!!......Α Π Λ Α ...Τ Ο Υ Σ ...Α Ν Α Β Α Θ Μ Ι Ζ Ω απο Μ Α Λ Α Κ Ε Σ .....Σ Ε..... Τ Ρ Ι Μ Α Λ Α Κ Ε Σ!!!!( Σαν καποια ψυχη) Ααααααχαχαχαχαχαχα ........ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΙΜΑΛΑΚΕΣ Π Ο Λ Ι Τ Ι Κ Ο Ι ΤΟΝ ΦΣΚ ......ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΤΟΙ ΦΩΤΟΣ!!!!!!!.......Χαχαχαχαχα....ανντε καλο ξημερωμα σε ολους!!!!!

giannhs kon είπε...

ΦΙΛΕ το μπράβο δεν είναι από έμενα χαχα εκβιάστηκα για να το γράψω

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κάψε πρώτα όλα τα επιβαρυντικά στοιχεία Μικέλε χαχα

giannhs kon είπε...

Γεια σου ρε ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ χαχα Καλό ξημέρωμα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Έλα ρε ΦΑΣΟ κάνε ένα διάλειμμα είναι και χειμώνας τώρα που να τρέχεις μέσα στο κρύο! Εξάλλου δεν χάνεσαι έχεις βρει άλλη δουλειά τώρα!
Υπομονή να περάσει αυτός ο χειμώνας και από την άνοιξη βλέπουμε.

Θα μας κάνει καλή έκθεση η τρόικα και θα ανοίξουν οι δουλειές

michele είπε...

Tι να κανω Γιαννη ,ετσι κι αλλοιως της στελνει πολλα χαιρετσιματα ,οποτε τωρα δε μιλαμε ειμαστε στη μεση χαχα

Unknown είπε...

Αφου ψαχνεστε για αλατια και πιπερια,θα μπομπουνισω και εγω μερικες,για το νου σας δεν μιλαω για τιποτα παραπανω......Εκτερ ,μαικ, σιδμα, ηρακ,καθη

giannhs kon είπε...

Καληνύχτα σε όλους καλή βδομάδα

giannhs kon είπε...

Καλησπερα ΒΑΓΓΕΛΗ

Unknown είπε...

Καληνυχτα γιαννη αφου για τα αθλητικα πας,ακομα παρακολουθης το προταθλημα ??

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλή ξεκούραση και καλή εβδομάδα Γιάννη

michele είπε...

Ειναι πρωινος ο Γιαννης,πρεπει να κοιμαται νωρις Βαγγελη χεχε

Unknown είπε...

Τελικα μουσικος ειναι ο καινουργιος,συνχορδιες,παρτιτουρες...Α μου αρεση,ο χουαν ως γνωστον μονο κιθαρα ηξερε

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλησπέρα σε όλους.

Χαμός χθες και σήμερα βαφτίσια γάμοι πλήρες το πρόγραμμα. Ουτέ για ύπνο δε μ αφήνουν να πάω..

Unknown είπε...

Παντα χαρες γιαννη

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Ευχαριστώ Βαγγέλη να σαι καλά

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
dimtsiro είπε...

0S0I EXETE TT PARTE TIL 6974655244 XATZI DESPINA NA DILOSETE TIS METOXES SAS KAI TORA AKOMA .APLA TO AFM SAS THELOYN

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καληνύχτα από μένα σε όλους αύριο πάλι

Chris είπε...

kaλησπερα φιλαρακια

φωτια πηραν τα τηλ ακουω...
μεινανε ολα τα κινητα απο μπαταριες;-)

Χθες διαβαζω και εμαθα απο εγκυρες πηγες οτι καηκε το πελεκουδι και το χαρηκα ιδιαιτερως.
Ακομη περισσοτερο που σας ειδα εστω και μεσω φωτο...Βιντεο σε μενα δεν ηρθε, δυστυχως...

Καρα Λιακο Αρτ εμεις αποντες..
Στο πηγαδι κατουρησαμε?????;-)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Γιάννη,πάντα τέτοια.
Καλησπέρα Νίκο.
Νίκο αποφεύγω συνήθως να γράφω για τέτοια, δεν έχω κανένα πρόγραμμα (ακόμη) και δεν έχω την εμπειρία άλλων φίλων σε διαγράμματα κλπ.
Άλλωστε έγραψα κάτι όταν ξεπέρασε κάποια όρια (0,24) και ανέβασε όγκους και την ανέφεραν και άλλοι φίλοι. Για την ώρα δείχνει να κάνει μια στάση στο 0,34 και μετά αν περάσει το 0,36 βλέπει το 0,39, 0,42 και 0,44. Μην ξεχνάς όμως τη διαδρομή που έκανε και ότι εγώ κατά παρέκκλιση όσων συμβουλεύουν οι πιο έμπειροι μπήκα και στο 0,166 γιατί είχα πάρει κάποιες από παλιά πιο ψηλά και ήθελα σε ενδεχόμενη άνοδο να την δώσω χωρίς ζημιά τουλάχιστον. Αυτή την στιγμή έχω μείνει μόνο με 1000 τεμ. και πρακτικά δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνει γιατί δεν είμαι πλέον χαμένος. Προσωπική άποψη όλα αυτά.

Chris είπε...

Pano Πανο εισαι εδω?????

Παλι μιλας στο κινητο????

====
Γιαννη ΚαραΑεκτζη λες να αλλαξουμε ομαδα???

Κι εσυ Μαικλ το πρωι θα ανεβασεις μετοχη???Εχουμε και δουλειες!!!!!

ΥΓ. Σε μια συζητηση σου , στη συναξη της ΠΑρασκευης, τι μετρουσες με τα δακτυλα??:=))))

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα dimtsiro μου ήρθε και μέιλ γι αυτό από την χρηματιστηριακή
Καλησπέρα Χρήστοοοοο θα έρθει και η ώρα για Γ.Σ. καλά να είμαστε!

Chris είπε...

Πανο για ποια μετοχη θες να σου στειλω ενα διαγραμμα (σοβαρα μιλαω), κι αμα κερδισεις χεσε με:=)))))!!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μετρούσε τις χιλιάδες χαρτιά που έπρεπε να κάψει σήμερα Χρήστο χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για ΠΕΙΡ μήπως Χρήστο?
Ρε συ ηρέμησε τώρα και προσπάθησε να μπεις στο κλίμα και εκτός τραπεζών, τόσα ωραία ακούγονται εδώ μέσα.

Chris είπε...

Μαικλ οταν μπαινω εγω εξαφανιζεσαι...
μεγαλη θετικη αυρα καταλαβαινω οτι εκπεμπω :=))))

Εφυγε και ο Καρα ...

Πανο δυο μας τωρα!!

michele είπε...

Ε ρε τι εχω καψει,εκτος απ αυτα χρωματιστα ..γεια σου chris ,κατι θα ελεγα,παντως δεν μετρουσα μετοχες χαχα

Μα καλα δεν ειδες ,ειπαμε οταν φυγει απο δω το λεωφορειο θα περασει να σας παρει να παμε για βουτιες στην Χαλκιδικη

Chris είπε...

ρε συ σοβαρα μιλαω...

Τερμα οι μαλακιες που εκανα..

Καρα ποσο καιρο ακομα μπορει να διαρκεσει το μπουλ??????
Εχουμε περιθωριο χρονικα????

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για διαγράμματα είπαμε μόνο ΦΑΣΟ και ξερό ψωμί!!!
Μόνο διαγραμματικά τα κοιτάει όλα και τεχνική ανάλυση τίποτα χαχαχα
Άμα τον περιλάβει ο Άλεξ θα ακούσει τα εξ αμάξης στον β γύρο χαχα

Chris είπε...

ΟΧΙ αλλες ΒΟΥΤΙΕΣ;-)

Φτανει!!!!!
Τα κεφαλια εξω!!!!



Chris είπε...

Πανο λεγε μια μετοχη...


ΚΟΡΝΙΖΑ θα το κανεις!!!!!!!!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το θέμα είναι Χρήστο ότι αυτές που έμειναν πίσω είναι επίφοβες και δεύτερον αν κάποιος κοιτάει καθόλου και τα θεμελιώδη
Ανέφερε μερικές ο πολεμιστής πριν
Αν συνεχίσουμε έτσι ΣΙΔΜΑ μετά φόβου Θεού όμως μόνο επειδή ανήκει κι αυτή στον όμιλο.

michele είπε...

Θα παιξει κι αυτη,επαιξαν πολυ χειροτερες..απλα θελουν προσοχη ,ειδικα αυτες που διαπραγματευονται 4 φορες την ημερα

profit είπε...

Όπως η ΑΛΤΕΚ μου και η αττικατ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλά Γιώργο πως τα καταφέρνεις και βρίσκεις όλα τα διαμάντια?

profit είπε...

Την ετε μην μου ξεχνας

michele είπε...

Η ΑΤΤΙΚΑΤ οσο ειναι η ΓΕΚ απο πισω δεν την εχω και για πεταμα,τωρα η αλτεκ δυσκολα σωζεται Profit

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πάντως η Αττικάτ έκλεισε με ανεκτέλεστο 189.000 τεμ και τετραπλασίασε σχεδόν σε 8 συνεδριάσεις,αυτά βλέπω και με πιάνει κρύος ιδρώτας

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλά αυτήν δεν την αναφέρω γιατί την έχω κι εγώ χαχαχα

profit είπε...

Αν ήταν υπουργος η Βασουλα κατι θα γινόταν για την ΑΛΤΕΚ
αλλά αυτα ανήκουν στο παρελθον

profit είπε...

Φίλε Πάνο για να πάω στα ίσια μου. αττικατ πρέπει να πάει 0,57.
Τα σέβη μου στην σύζυγο

michele είπε...

Oλα τα θυμασαι profit.Αλλες εποχες.Θελουμε γρηγορες προσαρμογες εδω.Ολα αλλαζουν.
Το ΑΤΤΙΚΑΤ εκανε 221,74% απο 2/1 με συνολικο τζιρο στα 82000 ευρω

profit είπε...

Ασε Μιχάλη διαβάζω τι γράφει ο ΠΛ δίπλα και με ταράζει για την ετε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Επίσης Γιώργο κι από μας τους δύο στην δική σου σύζυγο
Δύσκολο να κάνει άλλες 7+ φορές επάνω αφού είναι στο άρθρο 99, μακάρι για τους έχοντες, τι άλλο να πω...
Κάποια στιγμή πρέπει να δεις την καλύτερη κατά το δυνατόν τιμή για να απεμπλακείς

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χτες είπα μια ιδέα για τις εταιρίες επενδύσεων αλλά δεν έκανε σχόλιο κανένας (ΑΙΟΛΙΚΗ).
Για την ώρα καληνύχτα και καλό ξημέρωμα σε όλους

Chris είπε...

καληνυχτα ΠΑνο(μειλ)


ΚΑλο ξημερωμα σ ολους και καλη βδομαδα..

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΟΚ Χρήστο

Unknown είπε...

Ναι πανο,πολλυ καλλη ..Εμ δεν τα προλαβαινουμε και ολλα βρε πανο,εσυ που εχης και υπομονη..Μου θυμιζη λιγο την αλλη που ειχαμε χαλκορ

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Πάνο, συμπαθητική είναι η ΑΙΟΛΚ.
Έχει σοβάρό discount, συμπαθητικό χαρτοφυλάκιο, ΓΑΜΑΤΟ θεματοφύλακα.

http://www.aeolian.gr/wp-content/medialibrary//investmenttable31122012-1.pdf

Στις 31/12/12 ελληνικές Μετοχές 3 εκατ. σε σύνολο ενεργητικού 18 εκατ. Αν υποθέσω ότι ήταν υποεπενδεδυμένη, τότε μπορεί να έχασε το πρώτο ράλυ αλλά αν πιστεύεις ότι απο εδώ και πέρα, το ΧΑΑ θα δεί ηλιόλουστες μέρες δόξας, τότε έχει αρκετά μετρητά να χτίσει καλές θέσεις.

Στις 31/12/11 είχε εσωτερική αξία 1,53 ενώ έδωσε και μέρισμα 0,20.
Στις 31/12/12 είχε εσωτερική αξία 1,66 ευρώ, άρα απόδοση έτους περίπου 25%.

1,66 / (1,53-0,20) = 24,81%

Η Ανδρομέδα από την άλλη είχε απόδοση γύρω στο 60% αλλά έχει ΑΜΚ μπροστά.

Η εμπορευσιμότητα των 2 τίτλων δεν είναι ικανοποιητική για μένα...

Α ρε και να είχαμε ακόμα τις ΕΛΕΧΑ, και ΕΠΕΡΑ...

michele είπε...

...και ΕΘΝΕΧ.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Ακόμα να τελείωσεις με τα χαρτιά και το τζάκι ?

Ούτε τη λίστα Λαγκάρντ να έκαιγες...

Και ΕΘΝΕΧ φυσικά αλλά ήταν πιο μίζεροι από τις άλλες δύο...

michele είπε...

Ανεβασα και το γραφημα,προγραμματισμενο για τις 4.30 για καλημερα !! χαχα.Ειδα και την εξαιρετικη ταινια "Το κυμα" στην ΕΤ1

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Μπράβο MIchele...