Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012


 X.A.A. LIVE 

        
                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...

ΙΔΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ..
Απλούστερο, δικαιότερο και με αναπτυξιακή κατεύθυνση είναι το νέο φορολογικό σύστημα που προτείνει η κυβέρνηση, μετά την παρέμβαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, καθώς μειώνονται οι φορολογικές κλίμακες και επεκτείνεται το αφορολόγητο, εντάσσει στη φορολογητέα μάζα όσους μέχρι σήμερα δεν φορολογούταν (αγρότες και επαγγελματίες) και ευνοεί την επιχειρηματικότητα μέσω της μείωσης των συντελεστών για τις επιχειρήσεις.

Με το νέο σύστημα, μισθωτοί και συνταξιούχοι θα πληρώσουν λιγότερο φόρο κατά 92 εκατομ. ευρώ, 869.000 οικογένειες με ένα ή δύο παιδιά θα πάρουν για πρώτη φορά επίδομα, θα φορολογηθεί από το 2014 (οικονομική δήλωση 2015) το αγροτικό εισόδημα που φοροδιαφεύγει, όχι ως εισόδημα του Έλληνα αγρότη, αλλά ως «μαύρο» εισόδημα των μεσαζόντων. Η εξέλιξη αυτή θα μειώσει επιτέλους την τιμή των προϊόντων από το χωράφι στο ράφι!

Τέλος, ευνοούνται μέσω σημαντικής μείωσης της φορολογίας οι μικρομεσαίοι εισοδηματίες από ενοίκια, ενώ ανεβαίνουν ελαφρώς οι φορολογικές επιβαρύνσεις στα υψηλά εισοδήματα.

 

Ειδικότερα:

- Αυξάνεται το αφορολόγητο για μισθωτούς και συνταξιούχους  από 5.000 σε 9.000.Και ειδικά για τους χαμηλόμισθους που θα παίρνουν ολόκληρη την απαλλαγή.

- Όλοι οι φορολογούμενοι με εισόδημα έως 25.000 θα έχουν σημαντικές ελαφρύνσεις

- Μειώνονται οι συντελεστές σε 3 αντί των 8 σήμερα, με τον ανώτατο συντελεστή φορολόγησης να διαμορφώνεται στο 40% για τα εισοδήματα από 40.000 ευρώ και άνω.

- Σήμερα, με 45% φορολογούνται όσοι δηλώνουν εισόδημα 100.000 και άνω ενώ με 40% φορολογούνται οι άνω των 60.000 ευρώ. Είναι χαρακτηριστικό ότι για τα εισοδήματα του 2011, με βάση τους συντελεστές αυτούς η φορολόγηση αφορούσε 2.600 φορολογούμενους που δήλωσαν 140.000 ευρώ και άνω, 6800 δήλωσαν πάνω από 100.000 ευρώ και 11.500 δήλωσαν πάνω από 40.000 ευρώ.

- Τα εισοδήματα από ενοίκια φορολογούνται πλέον αυτοτελώς, με συντελεστή πολύ μικρότερο, διαμορφώνοντας σημαντικό όφελος για όσους συμπλήρωναν το εισόδημά τους από μισθωτή εργασία με ενοίκια, αφού με το σημερινό καθεστώς τα έσοδα αυτά φορολογούνταν με συντελεστή 40%.

Πλέον,  με το αυτοτελές σύστημα θα φορολογούνται με 10% τα εισοδήματα από ενοίκια, διαμορφώνοντας για παράδειγμα κέρδος για έναν μέσο μισθωτό με ετήσιο εισόδημα 26.000 ευρώ και 9.000 ευρώ από ενοίκια, 2.250 ευρώ (πριν στο συνολικό εισόδημα των 35.000, τα 9.000 των ενοικίων είχαν φόρο 3.150 ευρώ, ενώ με το νέο σύστημα θα έχει φόρο μόλις 900 ευρώ).

Φορολογούμενοι με παιδιά.

Α) Οι πολύτεκνοι (150.000 οικογένειες) λάμβαναν μέχρι σήμερα πολυτεκνικό επίδομα 528 ευρώ το έτος ανά παιδί, ενώ με το νέο καθεστώς θα λαμβάνουν 450 ευρώ ανά παιδί ως πολυτεκνικό επίδομα και επιπλέον 40 ή 50 ευρώ το μήνα, ανά παιδί στο πλαίσιο της ενίσχυσης όλων των οικογενειών με παιδιά. Έτσι, μια οικογένεια με 3 παιδιά, και με φορολογητέο εισόδημα ως 33.000 καθαρά (χωρίς ασφαλιστικές εισφορές και κρατήσεις υπέρ τρίτων) θα παίρνει στο εξής συνολικά 2910 ευρώ το έτος (1.350 από το πολυτεκνικό (450 επί 3 παιδιά) και 1.560 από την ενίσχυση παιδιών (40 για το πρώτο, 40 για το δεύτερο και 50 ευρώ για το τρίτο) αντί των 1.584 σήμερα (528 ανά παιδί).

Γ) Το επίδομα τέκνων που θεσπίζει η κυβέρνηση βοηθά 869.000 οικογένειες, οι οποίοι σήμερα δεν παίρνουν κανένα είδους βοήθημα.

Αύξηση της φορολόγηση των τόκων των καταθέσεων (από 10% σε 15%). Για κατάθεση 10.000 ευρώ με μέσο επιτόκιο 3%, ο τόκος διαμορφώνεται στα 300 ευρώ το έτος και ο φόρος από την φορολόγησή του στα 45 ευρώ το χρόνο από 30 ευρώ σήμερα.

Αγρότες.  Από το 2014 (εισοδήματα 2014, δήλωση το 2015) οι 1.000.000 που δηλώνουν και αγροτικά  εισοδήματα θα φορολογούνται πλέον με βιβλίο εσόδων – εξόδων (εξαιρέσεις θα υπάρξουν για τα μικρά αγροτικά εισοδήματα). Σήμερα, 1.000.000 φορολογούμενοι, δηλώνουν εισόδημα 9 δις ευρώ και πληρώνουν φόρο για αγροτικά εισοδήματα (1,1 δις από τα 9 δις) μόλις 115 εκατομμύρια ευρώ, αφού φορολογούνται αποκλειστικά  με βάση τεκμήρια. Από αυτούς, οι 715.000 έχουν κυρίως άλλα εισοδήματα (από μισθωτές εργασίες ή ελευθέρια επαγγέλματα) και κάποια αγροτικά εισοδήματα (δηλώνονται κατά μέσο όρο 260 ευρώ  τον χρόνο!). (τεράστιας έκτασης φοροδιαφυγή).

Με το νέο σύστημα, οι αγρότες θα δηλώνουν τα πραγματικά τους εισοδήματα, αφού για παράδειγμα θα απαιτούν από τους εμπόρους να τους κόβουν τιμολόγιο με τις πραγματικές τιμές για τα προϊόντα που πωλούν, με αποτέλεσμα να μειωθούν οι τιμές για τον τελικό καταναλωτή. Με αυτό τον τρόπο πατάσσεται επιτέλους το «μαύρο χρήμα» από το κύκλωμα των μεσαζόντων!

Αυξάνεται το τέλος επιτηδεύματος για τους επαγγελματίες από τα 500 ευρώ το χρόνο στα 650 ευρώ ενώ για τις επιχειρήσεις αυξάνεται από τα 500 στα 1.000 ευρώ. Τα ποσά αυτά που θα επιφέρει η αύξηση της εισφοράς σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις (συνολικά 235 εκ. ευρώ) θα διοχετευθούν στην ενίσχυση των πολυτέκνων (από 3 παιδιά και άνω) με ετήσιο εισόδημα έως 45.000 ευρώ.

Ο συντελεστής φορολόγησης των επιχειρήσεων μειώνεται από το 40% σήμερα, στο 32,8%.

www.antinews.gr

169 σχόλια:

ThitaDelta είπε...

Καλημέρα.

profit είπε...

Καλημερα ΘΔ
Καλα χρημ.μερα

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

καλημερα ΘΔ καλημερα profit

TheHawk είπε...

καλημέρα σε όλους.....

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα σε ολους
δν σαφηνει ο διαολος ναγιασεις...
διαβαζουμε στην στηλη του Sherlock Holmes...

Συνομωσία εις βάρος της Ελλάδος από ξένα κέντρα εξουσίας που στηρίζονται σε νεοσυστήματα και «δημοσιογράφους» που εύκολα προδίδουν την χώρα τους – Σχεδιάζουν χτυπήματα κατά τραπεζιτών, Βαρδινογιάννη, Μπόμπολα....

ρε "μπομπο"τι μας λες;;;σεπιασε ο πονος για μπομπολαιους,βαρδινοιωαννηδες και τραπεζιτες;;;
και οτι θα τους τα παρουν;;;
ε και λοιπον τι προβλημα εχεις;;
η παροιμια λεει,απο πιτα που δεν τρως αστην να καιγεται...
"η μηπως τρως ;;;;
ρε σεβδα που εχι απο χθες με την "παγιδα Νο2"...αλλα τον εχουν στολισει κανονικα οι γραφοντες στην στηλη του....
180 σχολια του εριξαν και ηθελε 200...
καλα ειπα οτι ειναι για ζουρλοναδυα
α ρε Πετραν μπιλδεέρ...

Unknown είπε...

Καλημερα καλημερα νασται ολοι καλλα....

μπαρμπαλιας είπε...

Mic εκει που κανεις tweeting και απαντας επι παντων ...
μια ματια για τον Baltic Dry Index...
να μας πεις τη γνωμη σου...
πατωμενος ο δολιος...με οτι αυτο σημαινει...
βλεπεις φως;;;

κυνηγος είπε...

καλημερα στα καλα παιδια

παμε ΚΑΣΤΟΡΙΑ για λαγους αυριο

φασο με ΠΛΑΘ τι κανουμε ?

φασο σε περιμενω infoxaa@gmail.com

αν μπορεις περνας

αν οχι τα λεμε ΒΥΡΩΝΑ

Ο ΦΙΛΟς Ο ΦΩΤΗς ολα καλα?

Unknown είπε...

Μπαρμπα το www.market watch,,το γνωριζεις..

μπαρμπαλιας είπε...

για πηγαινε στο παρασυνθημα Βαγγο...

Γεράκι είπε...

Αρκετα νωρίτερα είχα αναφέρει την ΦΦΓΚΡΠ σαν πιθανό σετάρισμα..βεβαια αργοτερα έμαθα ποσο βαρυ χαρτί είναι κ μεσολάβησε κ ενα πακέτο...αλλα η ουσια είναι πως σημερα κανει την προσπαθεια διασπασης του 10,90...ενδιαφερον..

Γεράκι είπε...

Η πειρ πρεπει να σταματήσει καπου στο 0,388 εαν θελει να τα παμε καλα..

Unknown είπε...

ο μπαλτικ ειναι στης 1000 μοναδες,δηλαδη εχει τα χαλια του ..Αλλα μπoρης να τον βρης και στο Bloomberg

μπαρμπαλιας είπε...

τον εχω δει και για δαυτο ρωταω το Μικε...

Ιαπωνια...7,3 ριχτερ..

Γεράκι είπε...

Σε περιπτωση που η ΑΛΦΑ δεν χάσει το 1,67 τοτε δημουργειται ενδιαφερον setup...το οποιο θα οδηγησει σε πιθανο break out..
Εαν κ εφοσον βγει..θα σας το εξηγησω σε επομενο βιντεο..εχουμε ακομα..

μπαρμπαλιας είπε...

Ιερραξ..κλμ
πεσ λιγο ΜΥΤΙΛ ..γιατι ψευτοτσαμπουκαλευεται...

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα στη παρέα.Ο BDI έχει καταρρεύσει από το 2008 και είναι σε πλήρη αντίθεση με τους ξένους δείκτες χρηματιστηρίων και το πετρέλαιο,ενώ είναι σε αρμονία με το ΧΑΑ.

Αυτό μου δείχνει ότι η άνοδος των έξω που ξεκίνησε το 2009 είναι μούφα και διορθωτικό του υπερκύκλου της πτώσης που ξεκίνησε το 2000.

μπαρμπαλιας είπε...

Καρα αλεκουμσαλαα σωστος

Γεράκι είπε...

εχει δημιουργησει ενα τριγωνακι..κανει οπως το ειπες ψευτοπροσπαθειανα το σπασει...κλεισιμο πανω απο 3,78 τοτε ανεβάζει στροφες...ειχε καλο ογκο χτες..εχει δυναμεις να συνεχισει..

Γεράκι είπε...

το 0,388 της πειρ κρατησε ομορφα...εαν εχει συνεχεια ισως...ισως...
παρομοια αντεδρασε η ευρωβ..πιο δυαντες ΕΤΕ κ ΑΛΦΑ..

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα!εκεινος ο Baltic dry τα χαλια του εχει,εχω και τη φιλη μου τη Νανσυ στο city θα τη ρωτησουμε

Γεράκι είπε...

Ηλία...που πάει ο ΟΠΑΠ????

Andreas D. είπε...

Καλημέρα σε όλους!

Γεράκι είπε...

κριμα που δεν εχει ογκο..να το προσεχουμε αυτο...

μπαρμπαλιας είπε...

Ιεραξ...δεν παει
οπου τον πανε τα μασινια...

Andreas D. είπε...

Μιχάλη,
κερνάω παγωτό(ΚΡΙ ΚΡΙ)...
χαχαχαχαχα

karaefthimiou23 είπε...

Το 265-270 του ΔΤΡ δεν είναι εύκολο να το υπερβεί.Μόνο με γκαπ μπορεί να το συντρίψει και ίσως υπάρξουν νέα από Δευτέρα για να το κάνει.

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Ανδρέα,ωραίο και το γιαουρτάκι του χεχε

μπαρμπαλιας είπε...

ο...ΚΡΙ ΚΡΙ 10%...χρυσαφι βρηκανε στα βαρελια με το γαλα;;;;

michele είπε...

Ανδρεα ,ξεφυγε πολυ το παγωτο ενεργοποιηθηκαν παικτες,καλη εταιρεια αλλα πια αρχιζει να ειναι υπερτιμημενη.Ο Αλεξανδρατος το εχει στην καταψυξη χεχε και Παρνασσο για σημερααααα

Τωρα για τις τραπεζες οπως τα λεει ο Καρα.Εις τον οποιον απευθυνομαι και λεω:Θελω κι εγω μια ΜΟΥΦΑ ανοδο μεχρι τις 2500..

μπαρμπαλιας είπε...

Μικ όλε ...και εγω μαζι σου

karaefthimiou23 είπε...

Θέλε χαχαχα

michele είπε...

Στην αγορά της Αγγλίας μπαίνει η Κρι- Κρι
θα πουλησουμε στους κοκκινοκωλους παγωτακι

Andreas D. είπε...

Μιχάλη,
όσο αφορά το ΚΡΙ ΚΡΙ,έμαθα για τρελό project στην Αγγλία... θα δούμε...
ΠΑΡΝ έχω αρκετά... περιμένω και το 2 της ΓΕΚ...

giannhs kon είπε...

Σήμερα να μιλάτε σιγά γιατί κοιμίζω τις αρκούδες χαχαχα

Καλημέρα παιδάκια

μπαρμπαλιας είπε...

και Ελλαχτώρ..σημερα...πιθανον

karaefthimiou23 είπε...

Εμείς τη μούφα άνοδο την κάναμε το 2003-2007,τώρα ότι θα δούμε στα επόμενα χρόνια θα είναι real...

karaefthimiou23 είπε...

Η ΠΕΙΡ μπορεί να δει και ως το 0.373,no problem.Μπορεί γράφω,δεν σημαίνει ότι θα το δει κιόλας.Όσο είναι πάνω από εκεί,επίσης no problem βραχυπρόθεσμα.

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Γιάνναρε.

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΚΑΡΑ
Μέχρι το μεσημέρι θα το έχεις το ΓΚΑΠ που ζήτησες το παράγγειλα χαχα

karaefthimiou23 είπε...

Καλά θα'ταν αλλά το γκαπ βρε Γιάνναρε γίνεται στην αρχή,όχι στο τέλος χαχαχαχα

michele είπε...

Η ανοδος του 2007 Καρα,ηταν μουφα γιατι ηταν τραπεζικη χαχα( μας εδωσε ομως μην εχουμε παραπονο)

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλημέρα σε όλη την παρέα.

karaefthimiou23 είπε...

Έτσι Μισέλ,κάνανε και τα υψηλά τους τότε οι αερόφουσκες και όσες δεν κάνανε τότε νέο υψηλό σε σχέση με το 1999 δεν υπάρχουν πλέον στο ταμπλό ή θα φύγουν λίαν συντόμως.Για όλα προνοεί η σοφή αγορά...

Έχω ορέξη σήμερα για μελλοντολογία χεχε

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Βασιλική,σήμερα το μενού λέει φακές χεχε

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Το ίδιο φαγητό έχουμε σήμερα Γιάννη.

giannhs kon είπε...


Καλημέρα ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Εμείς θα πρωτοτυπήσουμε ΚΑΡΑ χαχα Ετσι δεν κάνουμε πάντα ??

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Γιάνναρε και συ 50φυλλο και γρήγορα στον Αλεξ για μάθημα.

Καλημέρα Χαρούλα.

giannhs kon είπε...

Χαχα Μάλιστα

giannhs kon είπε...

Και αν σας αφήσω να κάνετε μάθημα γράψτε μου χαχα
Παλιά μου τέχνη κόσκινο

νικος φαληρο είπε...

καλημερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους.Αγορα ΣΜΕ ΕΤΕ ληξης 03/13 + αγορα ΣΜΕ ΕΥΡΩΒ και πωληση ΣΜΕ ΕΤΕ ληξης 12/12.

fasokinigos είπε...

Καλο μεσημερι στην εκλεκτη παρεα!!

michele είπε...

Kαλως το Νικολα και τον Παναγιωτη.Η αγορα εχει σε αναμονη τις τραπεζες, παραταση στην επαναγορα ,μαλλον δεν θα δοθει,αρα φαινεται να πηγαινει καλα..μετοχες σηματωροι στεκονται μια ανασα πριν την ανοδικη τους κινηση( ΟΤΕ-ΕΛΛΑΚΤΩΡ-ΣΩΛΚ) ,παικτες και καλα μικρα εχουν ενεργοποιηθει ΚΡΙ-ΕΛΤΟΝ-ΚΛΜ-ΠΑΡΝ

michele είπε...

Κατι παει να πει και η ΔΕΗ..

karaefthimiou23 είπε...

Καλή η συνεδρίαση,για τομληρούς.

Γεράκι είπε...

τα εχει βρει σκουρα με ο ΔΤΡ με το 260&...ο 20αρης παλευει με το 293...σε αναμονη καλων νεων για νεα υψηλα (η χαμηλα)

Γεράκι είπε...

η ινλοτ σπαει το τριγωνο...

nomad είπε...

Καλημέρα
Αντώνη το Φαγκρί μέχρι που το βλέπεις;

karaefthimiou23 είπε...

Ο 20άρης θα γίνει πύραυλος με τη διάσπαση του 305.

Γεράκι είπε...

παει καρφωτο για την εβδομαδιαία ταση οπως ειπε κ ο mic..απο κει κ περα..εχεις τις αντιστασεις απο τα προηγουμενα υψηλα...εχει καθαρο δρομο με αλλα λογια..add κ profit taking..

Γεράκι είπε...

καπου στο 12 ειναι ταση...

karaefthimiou23 είπε...

τσου...

Δες τι τρίγωνο σχηματίζει από τα ψηλά του 344(abcde)και θα δεις τη σημασία του 305.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Καλημερουδια καραουλι στη μετκα αγορα Ελλ αντε να δουμε

karaefthimiou23 είπε...

12 για το φαγκρί εννοούσες?

Γεράκι είπε...

ναι...σε μενα μιλαγες δηλ?
χεχεχε

nomad είπε...

Κάπου στο 12,4 βγαίνει, θα το βάλω και στο ημερήσιο να το βλέπω συνέχεια

karaefthimiou23 είπε...

Με μπέρδεψες χαχαχα

Καλημέρα Αλέξανδρε

Γεράκι είπε...

11.18 &19 απαντήσεις προς Ηρακλή..
Καλημέρα Αλέξανδρε..

Γεράκι είπε...

παπα...μοιρογνωμονιο κρατάτε...?

karaefthimiou23 είπε...

Αγρίεψαν οι προεδρικές,πάμε για νέα υψηλά γενικώς.

nomad είπε...

Γιάννη κ23, ΔΤΡ και 25άρης είναι κάτω από τη γραμμή τάσης του Ιουνίου, παίζουν εκεί μερικές μέρες
πρώτα πρέπει να ανέβουν από πάνω και μετά τα υπόλοιπα

Γεράκι είπε...

λογω υποχρεώσεων εχασα το γύρισμα..μαλλον θα επαιζα παλι ευρωβ..αλλα δεν πειραζει..

Γεράκι είπε...

ή οτε..super intraday..το χασαμε φτου!!!!

karaefthimiou23 είπε...

ο 25άρης(ναι,ναι,μέχρι να τον συνηθίσω)έχει ίδιο διάγραμμα με την ΠΕΙΡ,εκτελούν ίδια κίνηση.

nomad είπε...

Φαγκρί η γραμμή τάσης του εβδομαδιαίου: 11,97 σήμερα

με τη συσσώρευση που έκανε 1,5 μήνα μάλλον θα το ξεπεράσει εύκολα

Γεράκι είπε...

δεη παει για διασπαση...εχει δυναμεις

Γεράκι είπε...

τενεργ μαζευει δυνάμεις..αργα κ σταθέρα ενω δεν χάνει 15αρι....εαν ερθει κ ο ογκος...

karaefthimiou23 είπε...

ΟΛΕ Ο ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό μεσημέρι σε όλους
Πολλές δουλειές και τώρα μπήκα.
Πολύ μικρός ο τζίρος μέχρι τώρα.
Οι τράπεζες σαν κάτι να περιμένουν.
Κάτι γράφτηκε χτες για παράγωγα, παίζει κάτι τέτοιο σήμερα?

karaefthimiou23 είπε...

Καλό μεσημέρι Πάνο.Τι παράγωγα?

Γεράκι είπε...

κοντα στην διασπαση κ η ΕΥΔΑΠ...

nomad είπε...

Πάνο ο τζίρος είναι το θέμα για την άνοδο, όσο δεν ανεβαίνει

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χτες κάποιος ρώτησε Κάρα αλλά δεν θυμάμαι ποιος, είναι στην χτεσινή πρωινή ανάρτηση πάντως.
Προφανώς πρόκειται περί λάθους.

karaefthimiou23 είπε...

Ηρακλή δεν βλέπω να ενοχλούνται πολλά χαρτιά από τον χαμηλό τζίρο,άλλωστε τον πολύ τζίρο τον έκαναν οι αερόφουσκες.Όταν από βδομάδα παίξουν κι αυτές και υπερβούμε το 855 θα ανέβει και ο τζίρος.

nomad είπε...

Γιάννη τι περιμένεις από βδομάδα;
και πριν το ανέφερες νομίζω

nomad είπε...

φεύγω, αλλά θα το διαβάσω σε μισή ωρίτσα

karaefthimiou23 είπε...

Πάνο τα παράγωγα λήγουν στις 21 Δεκεμβρίου(4πλή λήξη).Οι αερόφουσκες αναμένουν το buy back για να απελευθερωθούν.

karaefthimiou23 είπε...

Ηρακλή μας ταλαιπώρησε αρκετά το συνεχές zig zag αλλά νομίζω ότι φθάνουμε προς την ανοδική λύση του προβλήματος.Από τη στιγμή κιόλας που οι μετοχές της πραγματικής οικονομίας δεν διόρθωσαν σημαντικά και κράτησαν τα μεγάλα τους κέρδη,θα'χουμε συνέχεια.

Γεράκι είπε...

σωλκ διασπαση κ αρκετες δυνάμεις..

Γεράκι είπε...

ελπε συνεχιζει στο καναλι οπως ειπαμε κ με πολλες δυνάμεις..

Γεράκι είπε...

τεσπα..πολλα χαρτια εχουν δυναμικη κ ωραια setup...ενα ακομα καλο νεο..κ αντε γεια...

Γεράκι είπε...

τι εγινε? κολλήσαμε?

michele είπε...

1 ευρω απο τις χαμηλες αγορες ΣΩΛΚ..double bottom απο τον μεσο ορο..ΟΤΕ που ειχαμε χτες γραφημα εχετε???

Γεράκι είπε...

καποιος με προλαβε..φτου σου..ισως ξερω ποιος ειναι...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλησπέρα,

Σημερα εκτός απο τρέξιμο, πέφτουν και φάπες.
Ευτυχώς εσείς κρατάτε θετικό το ΧΑΑ.

Michele θυμάσαι μια διαφήμιση της Algida που έδειχνε σε ενα χωριό να φέρνουν το ψυγείο με τα παγωτά? Xa xa... Ο ογκος σημερα ειναι παγωτατζίδικο έξω απο σχολείο την πρώτη μέρα τη άνοιξης....

Παει καλα κ το άλλο.... Οπως κ το κόσμημα του Αλέξανδρου.

ΦΣΚ κανόνισε ποια μέρα θα ανέβεις για το μάθημα....

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Michele, ποτέ θα με αφήσεις να ξαναπάρω το απαγορευμένο ? (ειναι κ εποχικό!!!)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Την τσιμπησα τη μετκα Ιερακα

Γεράκι είπε...

χαχαχα
κ εγω μολις!!!!

Γεράκι είπε...

αμ πως...την εχασα πριν..(εσενα εννοουσα)...αλλα την αφησα μεσα μηπως και..

fasokinigos είπε...

Kαλησπερα Αλεξανδρατος. Τα νεα ειναι ασχημα απο τις Σερρες.....Περιμενω και το τελευταιο τλφ κατα της 5. Αν δεν της εχει βρει δεν παω πουθενα....Οποτε (ΑΝ ΔΕΝ ) την κυριακη μπορω.....Σε δυο ωριτσες θα ξερω σιγουρα.....Το κερατο μου που εξαφανιστηκαν παλι τα γ@μι@οπ@@λια!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

κυρησσω το τελος της περιοδο αγορων ,πηρα οτι ηθελα εχασα το φαγκρι/
Και τωρα θα καααααααθομαι

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Αντε μωρη μεεετκα μας επρηξες! χεχε

Γεράκι είπε...

το φγκγρπρπγ ηταν καλη ευκαιρια μεσα στο καναλι...

fasokinigos είπε...

Καλησπερα Αλεξανδρε.....Την κυριακη αμα ειναι μπορεις?

michele είπε...

Καλη ειναι η ΜΕΤΚΑ ,αλλα η αγορα της "καταδεικνυει" τον φοβο που ενυπαρχει στους επενδυτες.Απλη διαπιστωση κανω.

Γεράκι είπε...

ωπα..ωπα...καρφωτη σε μενα....

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Ναι φασο μεχρι νωρις το απογευμα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

εχθες δεν μπορεσα να βαλω στο γραφημα του capital αυτο που ηθελα να σας δειξω για τον Φουρλη ,εν καιρω θα το δουμε

michele είπε...

Αντουαν οχι ρε τα λεω κι ευθεως,δεν ειναι προσωπικο,ξερω πως σκεφτονται οι επενδυτες γενικως..ειναι ενα χαρτι που παρεχει και μια "αμυντικη" τακτικη

fasokinigos είπε...

Το νωρις (απογευμα) το καταλαβα ...Το νωρις "πρωι" δεν μου ειπες .....Γυρω στις 6πμ ειναι καλα?? χαχαχα...Ελα πλακα κανω....Θα μιλησω με τον Γιαννη στο τλφ και θα σε ενημερωσουμε......Στο μεταξυ εγω κανω το σταυρο μου να τις βρει το παλικαρι.....Δεν εχω ορεξη για καρπαζιες κυριακατικο κλαψ κλαψ χαχαχαα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Φασο νωρις το πρωι ειναι κατα τις 10 αν ερθετε προς τη γειτονια μου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

τωρα ποιος να τολμησει να σε καρπαζωσει εσενα ,το χερι του θα πονεσει,μονο μπινελικια φασο μονο μπινελικια

fasokinigos είπε...

Οκ Αλεξανδρε.....τα λεμε...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

οι τραπεζες τον πινουνε,για να δω την πραγματικη οικονομια

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Θα περάσουμε απο κάποια εκκλησία να αναψουμε κερί και ερχόμαστε....

Εκτός απο το τετράδιο και το λικέρ, τι άλλο θέλεις να έχουμε? είχες πει για κάποια προγραμμα τεχνικής ανάλυσης η θα μπούμε στη στοά των ταύρων ???

michele είπε...

Ειναι μικρος ο ογκος ομως στις τραπεζες για να δουμε..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα ξανά. Πήγα και φόρτωσα ένα αυτοκίνητο ξύλα για το τζάκι, το βράδυ έχει ψησταριά και χαβαλέ (είναι και η κόρη μου εδώ).
Κάρα ευχαριστώ για την απάντηση στις 1.55, η γνωστή τρίτη Παρασκευή λοιπόν.
ΦΑΣΟ πιάσε τις φάσες και βάλε ένα πομπό στην καθεμία για να μην τις χάνεις χαχα. Εύχομαι να τις βρεις φίλε μου και να είναι μιλιούνια!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Θα φερω εγω οτι χρειαζεται αλλα καλο θα ηταν να εχετε και εσεις

michele είπε...

Ι miei cordiali saluti στην θυγατερα Πανο

Γεράκι είπε...

ναι Μιχάλη..πλακαν κάνουμεν...

ΠΑΝΟΣ είπε...


Σπάσιμο πάντως να προγραμματίζεις κάτι και να μην σου κάθεται.
(Βλέπε ψάρεμα σήμερα που δεν παίζει γιατί έχει μποφόρια)

Μόλις τα μάθει ο Παναγιώτης θα του κάνω μια επίσκεψη για να μου τα πεί κι εμένα!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τους εγκάρδιους χαιρετισμούς σου Μικέλε...ευχαριστώ, επίσης και θα τα μεταβιβάσω.
Και μην πεις ότι ρώτησα τίποτα γιατί μέχρι εκεί τα καταλαβαίνω κι εγώ χαχα

michele είπε...

Παμε επανω σφαιρααααααααααααα

michele είπε...

Ημουνα ετοιμος να σε ρωτησω αν τη ρωτησες η οχι χαχα,εχεις κανει τρομερη βελτιωση λεμε

michele είπε...

γραφουμε και ενα +20% στο λιπαντικο ,λιγα εχωμεν εκει αλλα δεν μας χαλαει

michele είπε...

μου χαλασαν το island reversal στο μονολεπτο,παμε επανω αλλα οχι σφαιρα χαχα

michele είπε...

πηγαμε..πηγαμε

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ολα καλα για την ωρα

michele είπε...

Τι γλυκα που ανεβαινουν τα σωλκ αντιλαμβανεστε γιατι το λεω..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

γιατι το λες?

michele είπε...

Διοτι ο "τροπος" αυτος παιξιματος ,συνεπαγεται συχνα εντονη κινηση,καθοτι στην διαδρομη εχουν φυγει διαφοροι που ειναι ευχαριστημενοι με 10-15% και εχει ελαφρυνει το χαρτι,διαφορετικα ειναι δυσκολα τα 15 αρια σε μια μονο μερα,εχουν πολλοι χαρτια και βρεχει!!

michele είπε...

Στο 1,60 ολοκληρωνεται και η κατα 61,8% κατα fibo διορθωση απο τα τελη Οκτωβριου του 2009 μεχρι το χαμηλο της 14/5 φετος

ΠΑΝΟΣ είπε...


Τελευταία ώρα.
Οι τράπεζες δεν δείχνουν ευχαριστημένες πάντως, ίσως περιμένουν πρώτα την νομοθετική ρύθμιση από το ΥΠΟΙΚ ή ξέρουν κάτι περισσότερο?

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

καλα θα κανουν οι τραπεζες να μην σπασουν ,ο ΔΤΡ δηλαδη, το 235

fasokinigos είπε...

Kαλησπερα Πανο. Μπορει τις φασσες να μην τις πιασω αλλα τα Σωλκ τα επιασα χαχαχαα.....

Γεράκι είπε...

εαν σας ελεγα προσοχη στην εεεκ...θα με πιστευατε?

Andreas D. είπε...

Μεγάλη συσσώρευση ο ΦΡΛΚ...

Unknown είπε...

και βεβαια ιεραξ εχει αρχιση η πτωση

Γεράκι είπε...

ασχημα ημερησια κερια κ σημείο σε ΑΛΦΑ κ ΠΕΙΡ..καποιος να τα αλλαξει..

Γεράκι είπε...

εαν σπασει το 16,7..ναι...εαν οχι ομως..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα ΦΑΣΟ, αλήθεια σε ποια δέντρα την βγάζουν οι φάσσες?

Unknown είπε...

ο Γ. Δαυιδ ελλεγε θα την αγοραζεται 4500 και θα την πουλατε 6000 αυτη ειναι η πραγματικη της αξια..(σε χιλιαδες δραχμες)

michele είπε...

Αντε να φυγει, να μπορουμε να παιζουμε options στον 25 αρη σαν ανθρωποι

fasokinigos είπε...

Πανο αναλογως και το μερος. Το πρωι στη βοσκη σε βελανιδιες (τωρα στο καλαμποκι)....και το βραδυ στο κουρνιο μαυρη πευκη - ελατο. Εχει πολλες κρεβατοκαμαρες αυτο το κ@λ@πουλο.

michele είπε...

Το ξερω οτι σας εχω πρηξει,συμπαθατε με,αλλα η τελευταια αγορα μου στα ΣΩΛΚ ηταν στο 1,37.Μολις ειχα αλλαξει με ΑΛΦΑ ( την καλυτερη τραπεζα) με 2.04. Αυτη τη στιγμη τα ΣΩΛΚ ειναι απο πανω σε απολυτη τιμη.

michele είπε...

Και να πω οτι τα ΣΩΛΚ δεν ειναι υποτιμημενα εδω που βρισκονται πια

Andreas D. είπε...

Μιχάλη,
ισχύει το ίδιο και για την ΓΕΚ?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Dow Jones: Έως και 100% η συμμετοχή των ελληνικών τραπεζών


Unknown είπε...

Φασο πολλυ δυσκολο κυνιγη η φασα ,,ασε που δεν σιγωνουνται με τιποτα

michele είπε...

Η ΓΕΚ αντεχει μια αποτιμηση στα 2,10-2.20 κυριως λογω των προσδικιων των μεγαλων εργων και φυσικα λογω και της ΤΕΝΕΡΓ που εχει πολυ καλες ταμειακες ροες

nomad είπε...

Μιχάλη λέγε, μπας και πάρουμε..

Η αλήθεια είναι πως είχα, έπιασαν το στόχο τον Οκτ και βγήκα
τώρα ξαναείναι για αγορά, όπως και πολλά άλλα

fasokinigos είπε...

H φασσα μονο με καρτερι Βαγγελη...οπως τις μετοχες.....οποιος την κυνηγαει απο πισω παιρνει το τριτο το μακρυτερο!!!.....

Andreas D. είπε...

ευχαριστώ Μιχάλη.

michele είπε...

Παιδες αρχιζουν και παιζουν και ..αλλα χαρτια τωρα μικροτερα ,αυτο εν γενει ειναι καλο .Να αποκαθισταται η ταξη..ευπικ,αλμυ,σαικλ ( γραφουμε ιστορια σημερα) κλμ κλπ..παντα μιλαμε και για καλα θεμελιωδη να εχουν

michele είπε...

ξεκινανε και την κρεκα?? αντε να δουμε να δωσουνε κανα τυρακι και στις τραπεζες γιατι τις λυπαμαι κριμα ειναι..

VassilisS είπε...

Καλησπέρα σας παίδες
Μικε καλά τα λες για τους Σωληνες και απότι βλεπω και από την ανάλυση του νοεμβρίου δεν βλέπω καμιά αντίσταση μέχρι το πάνω ανοδικό όριο του καναλιού.

michele είπε...

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας ενέκρινε την συμμετοχή στο πρόγραμμα επαναγοράς ομολόγων, μεταδίδει το Reuters.

nomad είπε...

ασε τις τράπεζες, στη δίαιτα αυτές, έχω σορτάρει και τη μλ.. την κλάρα θέλω να πω

michele είπε...

Ο πειρασμος εδω Βασιλη ειναι,αν γραφεις 100% ...αν δω πανω απο 500.000κομμ θα διωξω κατι

VassilisS είπε...

είναι πράγματι πειρασμός και 70% να γ΄ραφεις αλλα νομίζω πως θα το τραβήξουν μέχρι το ~2. αυτή την αίσθηση μου δίνιε με τον τροπο που το παίζουν . (μεχρι τώρα ήταν στα μουλωχτά σιγα σιγά το ξεθαρεύουν

karaefthimiou23 είπε...

Για τους αμετανόητους αεροφουσκόβιους,στις 11.18 προ μεσημβρίας προβλέψαμε με ακρίβεια σχεδόν χιλιοστού το χαμηλό της ΠΕΙΡ...

Απ'ὀτι βλέπω με εξαίρεση τις γνωστές,η συνεδρίαση ήτο άψογη.Εύγε τέκνα μου...

michele είπε...

Oντως Βασιλη ,το ανεφερα πριν.. πανω απο 292 ο ftse 25 με τον ΔΤΡ στο -4,34% σωσαμε τις 244 μον,παλι καλα

VassilisS είπε...

Χειρουργική ακρίβεια Καρα χαχα.

michele είπε...

Ευγε Καρα,ευγε.Μπραβο στο ΟΤΕδακο,που τον πιασαμε πανω στη διασπαση ,μπραβο και στο φφγγκρ ,μπραβο και στο λιπαντικο μου με την καλυτερη επιδοση της ημερας ,ο ΠΑΙΡ εκανε παραπανω αλλα με 1673 κομμ ,δεν πιανεται..

karaefthimiou23 είπε...

Νέο υψηλό για τη μεσαία(FTSEM)...?

nomad είπε...

να πω κι εγω μερικά χαρτια που βλέπω:

ΝΗΡ, πάτησε στον 30αρη έσπασε σήμερα 50άρη οι ταλαντωτές ξεκινούν ανοδική πορεία, super bet

ΑΒΑΞ, ακριβώς τα ίδια με ΝΗΡ

ΚΡΕΤΑ, εσπασε ανοδικά 20ημερη οριζόντια συσσώρευση, απαιτείται επιβεβαίωση τη Δευτέρα μη γυρίσει

ΜΕΤΚΑ, με επιβεβαίωση τη Δευτέρα μηπως έχει κορυφώσει εδώ

Φαγκρί που επισήμανε από μέρες ο Αντώνης, το οποίο και τίμησα

ΜΠΕΛΑ, στα βήματα του φα-γκρι

Καλό απόγευμα






karaefthimiou23 είπε...

Και όμως και ο ΔΤΡ θετικός στη βδομάδα,όλες οι μαντάμες έκλεισαν με θετικό πρόσημο.Η παράγκα πώς παίζει με την ψυχολογία μιας συνεδρίασης...

karaefthimiou23 είπε...

Τέοιες εποχές,της πραγματικής οικονομίας, τις περιμέναμε κάποιοι αμετανόητοι χρόνια τώρα.Ήρθε η ώρα του Γιάννη Βαλαώρα...

michele είπε...

Ναι ο FTSEM καινουργιο υψηλο ,παμε επανω απογευματινη αναρτηση!