Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012


X.A.A. LIVE 

        
                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...
ΤΟΟ ΥΟUNG TO DIE, ΡΕ!

Σκέφτομαι τη γενιά μου και τη φουρνιά μου. Εμάς που γεννηθήκαμε στη δεκαετία του '60. Τη γενιά “του ΠΑΣΟΚ”, όπως λέει το κλισέ. Που είδαμε το φως σε ταραγμένες εποχές, πήγαμε σχολείο λίγο πριν ή λίγο μετά από τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης, σπουδάσαμε στα χρόνια της Αλλαγής, αρχίσαμε να δουλεύουμε όταν ο βασικός μισθός ήταν κοντά στις 30.000 δραχμές. Μάθαμε ξένες γλώσσες επειδή το θέλαμε, όχι για να πάρουμε μόρια για διορισμό. Διαβάζαμε βιβλία και πολιτικά περιοδικά όχι για τα δείχνουμε στις παραλίες, αλλά επειδή είχαμε ανησυχίες. Δεν κάναμε Erasmus, δεν ξέραμε τι σημαίνει να ξημεροβραδιάζεσαι στα καφέ, δεν είχαμε ανάγκη από Prada και Burberry's -για την ακρίβεια, χτυπούσε άσχημα στο μάτι η νεοπλουτίλα. Μιλούσαμε πολύ, σχεδιάζαμε οικογένειες ή συνέχιση των σπουδών, έχοντας να επιλέξουμε αν θα μείνουμε στην πόλη όπου σπουδάσαμε ή θα επιστρέψουμε στην γενέθλια πόλη ή -οι πιο τολμηροί κι ευκατάστατοι- στο εξωτερικό. Το δημόσιο παρέμενε κάτι το ανεπιθύμητο: ούτε καν το σκεφτόμασταν, θα αποτελούσε ταφόπλακα στις φιλοδοξίες μας. Η σύνταξη ήταν κάτι που δεν υπήρχε στο λεξιλόγιό μας. Θέλαμε να δουλέψουμε, να δημιουργήσουμε, να αφήσουμε το στίγμα μας.

Πήραμε ο καθένας το δρόμο του. Στραβό, ίσιο, σε ευθεία ή τεθλασμένη γραμμή. Πετύχαμε, αποτύχαμε, ξαναπροσπαθήσαμε, ταξιδέψαμε, γυρίσαμε, χωρίσαμε, πέσαμε, σηκωθήκαμε, ανοίξαμε γραφεία, κλείσαμε πόρτες, τέλος πάντων κάπως σταθήκαμε όρθιοι.

Η αρχή της κρίσης μας βρήκε μεταξύ ανάμεσα στα 40 και τα 50 μας. Με υποχρεώσεις κι ανοιχτές πληγές. Χωρίς μεγάλες περιουσίες και μπάζες απ΄τις λαμογιές για τις οποίες όλοι μιλούν. Δεν ξέρω πολλούς μηχανικούς, δικηγόρους ή μαθηματικούς που να έγιναν εκατομμυριούχοι στα 40 τους. Κι η κρίση μας παρόπλισε. Μας άφησε να καθόμαστε και να κοιτάμε άδεια γραφεία, λίστες λογαριασμών, ερειπωμένες καριέρες.

Πρόσφατα βρέθηκα αντιμέτωπη με όλο το παρελθόν μου. Αναγκάστηκα -για τις ανάγκες μιας επαγγελματικής προοπτικής- να αναδείξω όλα τα δυνατά μου σημεία και να αξιολογήσω όλες τις αδυναμίες μου. Αν νομίζετε ότι είναι εύκολο, γελιέστε. Χρειάστηκε να αναζητήσω πολύ βαθιά στο παρελθόν μου όλα έχω κάνει. Έχοντας κολλήσει το πρώτο μου ένσημο το 1987 (!), είχα πολλή δουλειά να κάνω. Κι άρχισα να παρατηρώ και κοντινούς μου ανθρώπους της γενιάς μου. Να βλέπω την πορεία τους και να αναζητώ τα πιο καλές πτυχές τους. Εν αγνοία τους, εννοείται...

Ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι οι άνθρωποι της γενιάς μου είμαστε πολύτιμοι. Έχουμε έναν τεράστιο πλούτο εμπειριών. Διατηρήσαμε μια αγνότητα που μπορεί εύκολα να ξεθαφτεί κάτω από τη σκόνη της λάμψης των '00'ς. Οι ιδέες μας κατεβαίνουν αβίαστα, πόσο μάλλον αν πιεστούμε. Έχουμε μνήμες από πιο ανιδιοτελείς εποχές, τότε που δε θυσιάζονταν όλα στο βωμό του χρήματος. Θυμόμαστε τη χώρα χωρίς οικιακές βοηθούς να μας καθαρίζουν τα τζάμια. Ξέρουμε να δουλεύουμε πολύ. Δεν μας τρομάζουν τα ξενύχτια πάνω από χαρτιά και βιβλία. Είμαστε δυνατοί και ολοκληρωμένοι σαν προσωπικότητες. Μάθαμε να πέφτουμε αλλά και να σηκωνόμαστε. Μεγαλώσαμε σε αλάνες με χώματα, όχι σε παιδότοπους με αφρολέξ, και κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Και ξέρετε τι κάνουμε όλη μέρα; Αναζητάμε απεγνωσμένα ψυχολογική στήριξη ο ένας απ' τον άλλον. Ή, ακόμη χειρότερα, απομονωνόμαστε ανήμποροι να αντιδράσουμε. Βλέποντας την καταστροφή, βιώνοντάς την ο καθένας από τη σκοπιά του. Θάβουμε τα ταλέντα, τις δεξιότητες, τον επαγγελματισμό και τις ώρες δουλειάς που έχουμε ρίξει. Επειδή αυτή τη στιγμή είμαστε στα αζήτητα. Με τους λογαριασμούς του ο καθένας, και κυριολεκτικά και μεταφορικά. Με τα φαντάσματα του παρελθόντος και τις εφιαλτικές φιγούρες του μέλλοντος. Κυρίως, όμως, αντιμέτωποι με το φάσμα της αποτυχίας. Της προσωπικής αλλά και της συλλογικής αποτυχίας. Δεν ξέρω πολλούς που να πιστεύουν ότι τα πήγαν καλά στη ζωή τους. Όποιον ρωτώ, νιώθει αποτυχημένος. Κι εγώ πριν λίγο καιρό τα ίδια έλεγα στη φίλη μου, μέχρι που με χαστούκισε με τα λόγια της προκειμένου να συνέλθω και με ανάγκασε να της υποσχεθώ ότι δεν θα ξαναμιλήσω έτσι. Τι να κάνω, το υποσχέθηκα και η υπόσχεση είναι υπόσχεση.

Μου είναι αδιανόητο να δίνεται τόση έμφαση “στους νέους” και να μη μιλάει κανείς για εμάς που, στο κάτω κάτω, είμαστε και αρκετά μεγάλοι για να αναζητήσουμε την τύχη μας σε άλλη γη. Δεν υποτιμώ καθόλου “τους νέους”, το αντίθετο. Απλώς θεωρώ λίγο πιο εύκολο να αρχίσεις να πλάθεις τη ζωή σου όταν είσαι 23, 25, 30 ή 35 και πολύ πιο δύσκολο να το κάνουμε εμείς που είμαστε 40, 45 ή 50.

Είμαστε η γενιά στην οποία θα έπρεπε όλοι να υπολογίζουν για να αλλάξει το κλίμα, να βοηθήσει στην γέννηση μιας προοπτικής. Επειδή βρισκόμαστε στην πλέον δυναμική, δημιουργική, παραγωγική, συνειδητοποιημένη και ωραία περίοδο της ζωής μας. Και την περνάμε μελαγχολώντας για τις χαμένες ευκαιρίες και τις λάθος επιλογές.

Κακώς. Κάκιστα. Είναι εγκληματικό. Εναντίον του εαυτού μας αλλά και της χώρας. Είμαστε πολύτιμοι και TOO YOUNG TO DIE. Πρέπει να το αποδείξουμε. Μπορούμε. Το ξέρετε. Λίγο κουράγιο. Το έχουμε. Στο κάτω κάτω, μεγαλώσαμε ματώνοντας στις αλάνες, όχι παίζοντας σε αφράτους παιδότοπους.

www.protagon.gr  Xριστίνα Ταχιάου

246 σχόλια:

1 – 200 από 246   Νεότερο›   Νεότερο»
ThitaDelta είπε...

Καλημέρα,

5 και σήμερα και δυό μισές συνεδριάσεις, μέχρι το τέλος του έτους.

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

Καλημέρα ΘΔ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Kαλημέρα ΘΔ και Γιάννη, τους χαιρετισμούς μου.
Καλημέρα σε όλους.
3+1 για το τέλος του κόσμου...εντάξει εντάξει μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα!
Α, να μην το ξεχάσω...η μέρα που θα αντιδράσουν οι ξεφωνημένες!

giannhs kon είπε...

Καλημερα ΠΑΝΟ
Το τελος του κόσμου συμπίπτει με τα αποτελέσματα των τραπεζών χαχαχα Είχαν τότε παράγκα χοχο

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σωστά Γιάννη αυτό δεν είναι απλή σύμπτωση χαχα
Να μην πω τώρα πρωί πρωί που να πάνε όλοι αυτοί που μας δουλεύουν ψιλό γαζί, μια με τα αποτελέσματα, μια με την αόρατη έκθεση της βλακρόκ, ο κ. κεντρικός τραπεζίτης μας κλπ

giannhs kon είπε...

χαχαχα όχι πρωι πρωι αστο

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημέρα κι απο μένα,
Ελπίζω σημερα να κάνετε το καθήκον σας κ να κρατήσετε την πραγματική οικονομία θετική....
All on board....

giannhs kon είπε...

Καλημερα ΓΙΑΝΝΗ

Να περάσεις όμορφα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Γιάννη, καλό ταξίδι και καλές βόλτες στην πόλη του φωτός...

giannhs kon είπε...

07:41 - 18/12/12

Ξεκίνησε, «αθόρυβα», ο δεύτερος γύρος επαφών μεταξύ της Τράπεζας της Ελλάδος, του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και των υποψήφιων τραπεζών που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του υγιούς τμήματος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

Ασφαλείς πληροφορίες του euro2day αναφέρουν ότι στο τελικό "προσκλητήριο" δεν παρουσιάσθηκε ο όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς, η διοίκηση του οποίου κατόπιν και της επαναγοράς έκρινε σκόπιμο να αποσύρει το ενδιαφέρον για την εξαγορά της "good bank", που θα προκύψει από τη διάσπαση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές σταθερό ενδιαφέρον με την συμμετοχή τους στην τελική φάση επιδεικνύουν τόσο ο όμιλος της Εθνικής Τράπεζας, όσο και ο όμιλος της Eurobank, ενώ ενδοιασμούς φέρεται ότι έχει ο όμιλος της Alpha Bank. Ωστόσο, στο παρασκήνιο πραγματοποιούνται έντονες διεργασίες με στόχο να συμμετάσχει και η Alpha Bank, προκειμένου η διαδικασία να έχει... ενδιαφέρον


http://www.euro2day.gr/news/enterprises/122/articles/746243/Article.aspx

TheHawk είπε...

Πολυ καλημέρα σας....

TheHawk είπε...

οι εξω μπαινουν στο τελευταιο μέρος για το χριστουγεννιάτικο ράλυ τους...

εμείς?

Andreas D. είπε...

Καλημέρα σε όλους!

ο dwk είπε...

…καλημερούδια!
…λέω να νηστέψω σήμερα…
…το μενού έχει ΣΑΛΑτα!
…άλλωστε το είδα στον ύπνο και στον …καφέ μου!

ThitaDelta είπε...

dwk,

όλο ΠΕΙΡαματισμούς είσαι.

Andreas D. είπε...

ThitaDelta...

γιατί τον ΠΕΙΡάζεις ?

ThitaDelta είπε...

... λόγω αΠΕΙΡίας χαχα.

ο dwk είπε...

«…Το υγρό ΠΥΡ (λεγόμενο επίσης πυρ θαλάσσιον, μηδικόν πυρ, πολεμικόν πυρ, πυρ λαμπρόν, πυρ ρωμαϊκόν ή πυρ σκευαστόν) και γνωστό στους Δυτικούς ως ελληνικό πυρ (Λατ. ignis graecus, αγγλ. Greek fire) ήταν ένα εμπρηστικό όπλο της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, που εφευρέθηκε τον ύστερο 7ο αιώνα μ.Χ.. Εκτοξευόμενο από καταπέλτες, αλλά κυρίως από πεπιεσμένους σίφωνες, το υγρό πυρ είχε την ιδιότητα να μην σβήνει στο νερό…» (Από τη Βικιπαίδεια)

Andreas D. είπε...

εσύ είσαι ικανός να συνεχίσεις
επ άΠΕΙΡον...

profit είπε...

Καλημερα dream team
Θα τους τα παρουμε μην μασατε

ThitaDelta είπε...

... αΠΕΙΡροστικός λογισμός είναι ο κλάδος των μαθηματικών που ασχολείται με τη σύγκλιση ορίων και κατεπέκταση με τη διαφορισιμότητα και ολοκληρωσιμότητα συναρτήσεων πραγματικών αριθμών. Ο αΠΕΙΡοστικός λογισμός, χρησιμοποιείται στην επιστήμη και στην μηχανική και μέσω αυτού δίνεται η δυνατότητα επίλυσης προβλημάτων που η άλγεβρα μόνη της είναι ανεπαρκής. Βασίζεται στην άλγεβρα, την τριγωνομετρία και την αναλυτική γεωμετρία και διαιρείται στους δύο κύριους κλάδους του, τον διαφορικό και τον ολοκληρωτικό λογισμό. Σε ανώτερο επίπεδο, ο αΠΕΙΡοστικός λογισμός λέγεται ανάλυση και μελετά τη μελέτη των συναρτήσεων και των ορίων από αξιωματικό επίπεδο.

ο dwk είπε...

…ποιος, άλλωστε, δεν έχει διαβάσει το βιβλίο του Άρθουρ Καίστλερ «το μηδέν και το άΠΕΙΡο»…

μπαρμπαλιας είπε...

τωρα αφου ο dwkis ΠΕΙΡαματιζεται και με το υγρο ΠΕΙΡ....βοηθεια γειτόνοι...

καλημερα σε ολους...

ΓΙΑΝΝΗΗΗΗΗΗ...ραντεβου στο μιλερουγκέ ...για τα περαιτερω ...εχω ακρες

ο dwk είπε...

…και δεν έχει τραγουδήσει «τα παιδιά του ΠΕΙΡαιά»…

giannhs kon είπε...

Διάβασμα ?? βιβλίο ?? χαχα πολλές άγνωστες λέξεις μας βάζει ο ΘΟΔΩΡΟΣ καλημέρα σας

giannhs kon είπε...

Παω να βρω τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟ

Bondexj είπε...

καλημέρα σε όλους τους φιλους... απειροστικός..πωπω.. τι μου θυμίσατε...

ο dwk είπε...

…πως λέμε: -αυτή η κοπέλα είναι «αΠΕΙΡου κάλλους» (σ.σ. …μανούλι)

Andreas D. είπε...

Η αΠΕΙΡανθος είναι ένα όμορφο χωριό της ορεινής ανατολικής Νάξου. Βρίσκεται 28 χιλιόμετρα ΒΑ της πρωτεύουσας του νησιού, στις ανατολικές υπώρειες του όρους Φανάρι, σε υψόμετρο μεταξύ 600 και 700 μέτρων.

TheHawk είπε...

ηρθε η ωρα της αληθειας...

giannhs kon είπε...

Πυρ κατά βούληση

ο dwk είπε...

…εκ ΠΕΙΡας (την οποία ΔΕΝ διαθέτω) δειλό το άνοιγμα…

TheHawk είπε...

δειλο?

μαλλον τους προκάλεσες...

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα στη παρέα.

TheHawk είπε...

βρηκαμε την μωβ γραμμη που ανεβασα χτες..δηλ τον 200αρη σε 60λ...
κ φαγαμε ΣΦΑΛΙΑΡΑ...

TheHawk είπε...

Οπως αυτες που εφαγε ο Ζαμπιδης..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα και στα επόμενα παλικάρια...
Θοδωρή βλέπω στημένος σήμερα για ΠΕΙΡ αλλά θέλουμε πολλή υπομονή, δεν θα μας κάνουν εύκολα τη χάρη οι ΠΕΙΡατές της παράγκας!

TheHawk είπε...

καλημερα Καρα..

TheHawk είπε...

φλερταρουμε με την γραμμη τάσης..

TheHawk είπε...

μαζεψαμε για αρχη..

karaefthimiou23 είπε...

Σας ξανατρώει ο πισινός σας βλέπω χεχε

TheHawk είπε...

4 (+1) κερία κράτησε η τάση έως τώρα..

TheHawk είπε...

θελουμε πανω απο 291& για να παρουμε μια μικρη ανασα...

μπαρμπαλιας είπε...

...μα αφου εχουμε -πολλαπλως-σωθει...
γιατι δεν παει το έρμαιον....

TheHawk είπε...

ωχ...

TheHawk είπε...

παλι βλεπω bearish flag σε 10λ...
βεβαια πανω φαινεται....εαν δεν σπασουμε το 292...
ερχονται μεγαλα προβληματα στην γειτονια μας..

TheHawk είπε...

*βεβαια παντου φαινεται..

μπαρμπαλιας είπε...

ολο το ΧΑΑλι μας ...
ειναι κρεμασμενο σε τρεις τραπεζες...
κατα τα λοιπα ...
ειμεθα ανεπτυγμενοι εβροπέοι....ως αγορα εννοω

TheHawk είπε...

νατα μας..

TheHawk είπε...

διπλο πατος...σπαμε κ φυγαμε..

TheHawk είπε...

εδω κολάει το παρακάτω..

Να νομίζεις..Να μαντεύεις...Να προσεύχεσαι..Να ελπίζεις... είναι επικίνδυνες πεποιθήσεις μέσα στον χώρο των αγορών..Jesse Livermore

ο dwk είπε...

…δώσε σήμα hawk!

TheHawk είπε...

διαλεχτε σε ποια στηριξη θα παμε..

TheHawk είπε...

κατι ηξερα που ανεβασα το ρητο πρωινιατικα...

TheHawk είπε...

σημα σε falling knife δεν δινω ουτε με σφαιρες....
οποιος μπηκε χτες κατακοπηκε παλι...

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Πιο κάτω δεν πάει...... δεν χωράει η πτώση στην οθόνη!!!χαχα
Το αφεντικό που είναι...??

TheHawk είπε...

βρηκαμε την γραμμη τάσης όπου είχαμε σπάσει στις 10.12...ας ειναι το τέλος της υποχώρησης..(προσευχη..καήκαμε)

ο dwk είπε...

…μικρομέτοχος πλέον…

TheHawk είπε...

ο ογκος πτώσης σαφώς κ εχει μειωθεί..

karaefthimiou23 είπε...

Το σημερινό διακύβευμα,όπως έγραψα και χθες βράδυ,είναι εάν καταρρεύσει μαζί με τις αερόφουσκες και η πραγματική οικονομία.

TheHawk είπε...

περασαν ενα ταρακουλο πριν....

TheHawk είπε...

τι έλεγα για ΤΕΝΕΡΓ????τι ελεγα?

TheHawk είπε...

πιανει τον στοχο της σε λιγο...

TheHawk είπε...

ΔΤΡ θα κρατήσει το 200?

TheHawk είπε...

Που ειναι οι ΠΕΙΡοπληκτοι?

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα εστω και με καθυστερηση..Ωραιοτατα τα λογοπαιγνια σας αλλα φως δεν ειδα .
Την σοφη κουβεντα την ειπε ο Καρα 10.51
Αξιοπρεπως στεκεται η πραγματικη οικονομια προς το παρον

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Ποια επαγγέλματα έχουν τους περισσότερους ψυχοπαθείς;
http://iatropedia.com/articles/read/3338

ο dwk είπε...

…0,295 …τι θέλω;;; 0,310 …πολλά θέλω ;;;;;

TheHawk είπε...

οι traders δεν είναι μέσα..

TheHawk είπε...

έξω βρέχει...μέσα βρέχει...
Μη ανοίξετε ομπρέλα ομως μέσα..ειναι γρουσουζία...χαρείτε το..

TheHawk είπε...

ΔΤΡ γλυκοκοιταει το 180&...το σκεφτεται..μια πατητη ειναι..

ο dwk είπε...

…σε αυτήν την περίπτωση, θεωρούμαι ….trader ;;;; χαχαχαχα!!!!!
…τι άλλο θα πάθω !!!!!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλημέρα σε όλη τη παρέα

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

μια χαρά παιδιά.....!!!
Μάλλον δεν υπάρχει μελέτη!!

TheHawk είπε...

εξω βροχη με το τουλουμι..

karaefthimiou23 είπε...

Βρέχει και εδώ,μια χαρά είναι.Πού πας ωρέ Καραμήτροοοοοοοοοοοοο

TheHawk είπε...

στο οριο..200

TheHawk είπε...

ωραια παιζει ΕΥΔΑΠ...

TheHawk είπε...

FT40M Δεύτερη ημέρα στήριξης πάνω στον 15αρη....περιμένουμε το πρώτο λευκό κερί..

Andreas D. είπε...

3 χαρτιά μου δεν έχουν ανοίξει...
να χαίρομαι?

TheHawk είπε...

Σχεδόν άψογο setup...εαν βγει τοτε βλέπει νέα υψηλα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Γιάννη καλημέρα Κώστα
Θοδωρή trader μου εσύ χαχα

Άνοιξε και το μικρό χαμηλότερα από χτες

karaefthimiou23 είπε...

Στον ΙΚΤΙΝ μυρίζει μπαρούτι,ψήνομαι για ένα Πάμε Στοίχημα...

TheHawk είπε...

συσσωρευση στα ψηλα...
τι απόδοση παίζει?

michele είπε...

Ti IKTIN ρε Καρα,παρε καμμια τραπεζα να βρεις την υγεια σου

TheHawk είπε...

εχουμε παυση πυρος στις τραπεζες...

TheHawk είπε...

ησυχια πριν την....

karaefthimiou23 είπε...

Μισέλ πειραχτήρι χαχαχαχα

Αντώνη μέχρι το 1.25 άνετα,ίσως πάει και πιο πάνω.

μπαρμπαλιας είπε...

η ΑΛΦΑ διαφοροποιειται;;;
η ΑΤΤ ψιλοτσαμπουκ απο πρωιας...

TheHawk είπε...

επρεπε να βαλω weekly για να δω τον στοχο..

μπαρμπαλιας είπε...

παντως φιλτατε Καρα,η...βαζελινη δεν σου απολειπεται...χαχαχααα

karaefthimiou23 είπε...

Έβαλα μια διερευνητική εντολή στο 1.02 να δω τον παίκτη.

karaefthimiou23 είπε...

Είναι παντός καιρού Ηλία χαχαχα

μπαρμπαλιας είπε...

μεσα...

TheHawk είπε...

μου θες να κανει κ γυρίσμα...

Andreas D. είπε...

με δημοπρασίες γυρίζει ο ΙΚΤΙΝ...
όπως χθες που μου έδωσε στο 1,00...

karaefthimiou23 είπε...

Ναι Ανδρέα,γι'αυτό θέλω να τον δοκιμάσω αν θα δώσει και σήμερα στα χαμηλά κομμάτια.

michele είπε...

Η συμπεριφορα των παικτων στην Αλφα ΔΙΑΦΕΡΕΙ σημερα απο τις αλλες τραπεζες

TheHawk είπε...

δηλ?

νέα χαμηλα έκανε...μονο η ετε στάθηκε στο υψος της..

Andreas D. είπε...

50,000 ΙΚΤΙΝ Χ 1,05

karaefthimiou23 είπε...

done χεχε

Andreas D. είπε...

να κάνουμε όγκο απο το τίποτα...

karaefthimiou23 είπε...

Ας αφήσουμε όμως τον ΙΚΤΙΝ,παγώσαμε τη ροή του blog χεχε

Πού πας ρε Καραμήτροοοοοοοοοοοοοοο

TheHawk είπε...

προσέχουμε ΝΗΡ...

TheHawk είπε...

κ η ΒΙΟΧΚ αντέδρασε πολυ ομορφα...πρεπει να κλεισει πανω απο το μεγαλο κοκκινο ημερησιο κερι...

TheHawk είπε...

ελπίζω ο ελλακτώρ να αντιδρασει στο 1,79...

karaefthimiou23 είπε...

Ωραίος και ο ΝΗΡ,βρίσκεται σε κρίσιμα επίπεδα.

michele είπε...

Aκου λεει παγωσατε τη ροη του blog..εδω εχει παγωσει η ροη της κορδελλας..

TheHawk είπε...

ενδιαφέρον setup 60λ σε ΔΕΗ....αλλα περιμένουμε..

TheHawk είπε...

θα πανε για την χιλιοστη προσπαθεια για νεα χαμηλα...?

τις τρωει ο ....

TheHawk είπε...

ΠΕΙΡ σπάσιμο του 0,30& κ ισως δουμε κάτι...

karaefthimiou23 είπε...

Αν τις τρώει λέει...

μπαρμπαλιας είπε...

Ο ασθενης νοσει βαρυτατα...

karaefthimiou23 είπε...

Ο Βαγγέλης πού χάθηκε,γνωρίζει κανείς?

TheHawk είπε...

αρχιζει να κοκκινιζει κ η πραγματικη οικονομια παλι...

TheHawk είπε...

τριγωνικος σχηματισμος σε ΟΠΑΠ...που θα οδηγησει?

TheHawk είπε...

ακομα κρατάει η γραμμη τάσης στον ftse...

Andreas D. είπε...

άλλα 60,000 ΙΚΤΙΝ Χ 1,05...

karaefthimiou23 είπε...

Αποσύρω το ενδιαφέρον μου από τον ΙΚΤΙΝ.

Andreas D. είπε...

εξαιτίας μου?

kostasΠειραιας είπε...

Καλημερα σε ολους απο τον καπνισμενο απο τζακια Πειραια. Δεν ξερω πια τι θα μας πεθανει πρωτο. Το ΧΑΑ η τα μικροσωματιδια. Νομιζω οτι ημουν καλυτερα στο Amsterdam. Bεβαια δεν προλαβα να πουλησω την ΕΤΕ στο 1,47. Αληθεια τι βλεπετε για σημερα , θα καταρευσουμε μετα τις δυο οπως χτες?
Εγω παντως στη διορθωση του ιντκα τσιμπησα λιγο ακομα. Να δουμε επραξα ορθως? Καλη μερα και χρηματι
στηριακη συνεχεια σε ολους

TheHawk είπε...

μαλλον στράφηκε σε τράπεζες...χεχε

TheHawk είπε...

εβγαλε ήλιο...μετα την μπορα...

η σειρα του ΧΑΑ!!!!

Καλώς τον συντοπίτη...Μαζί με την υγρασία του λιμανιου..μούρλια..

karaefthimiou23 είπε...

Γεια σου Κώστα.Ανδρέα δεν βλέπω να δίνει προς τα κάτω κομμάτια και δεν σκοπεύω να τον αρπάξω απ'τους πωλητές.

karaefthimiou23 είπε...

Για την ώρα στρέφω το βλέμμα μου προς τα γεμιστά μανιτάρια που μου'χουν σπάσει τη μύτη...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πράγματι έβγαλε λίγο ήλιο, άντε βρε λαμόγια πριν αποσύρουμε το ενδιαφέρον μας από όλο το ΧΑΑ γενικώς!




μπαρμπαλιας είπε...

Πανο μας...ειμεθα εθισμενοι...γενικως..οποτε;;;

ΠΑΝΟΣ είπε...

Στωικός ο Ηλίας πάντα!

karaefthimiou23 είπε...

Για τον εθισμό συνιστώ Πάμε Στοίχημα,έρχεται εορταστικό κουπόνι με αγγλούριους.Παράδοση...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πιστεύω ότι θα μας βγάλουν την ψυχή αλλά θα δούμε φως στο τέλος, πιστεύω είπα...εις ένα Θεόν Πατέρα Παντοκράτορα...

karaefthimiou23 είπε...

Αντώνη τη ΔΕΗ δεν βλέπω καλά,πολύ κατηφορική.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Στον ΔΡΟΜ κάτι τρέχει...3 κατοστάρες στο 0,226

μπαρμπαλιας είπε...

...εγω βλεπω την ΠΕΙΡ που εχει "χεστει"με το σμπάθιο...στο ταληρο,πουλαει καθε μερα ΟΤΕ κλοιπα καλουδια που κληρονομησε ΤΖΑΜΠΑ...απο τους ,ποιους(;;;;)..
εδω ισχυει η παροιμια η σοφη...
σκατοψυχος δεν οριζε...
για την ψυχη του δωριζε...
ουστ πουστιδι

TheHawk είπε...

To παλευει να σταθεροποιηθει...κανει doji σε 60λ..δεν βιαζομαι...εαν δεν μου δωσει σημα αγορας..δεν...

μπαρμπαλιας είπε...

Ιερακαααααααααααα σε σκινωωωωωωωωωωω

κουπα ο ΓΔ...

μπαρμπαλιας είπε...

..τωρα λεω...μερικοι μερικοι...
εχουν κανει την μπαζα τους για τα Χρ/να...και εμεις περιμενουμε το ...πως το λετε εσεις στο αμερκή;;

ονοματα δεν λεω...
αλλα αν κατσει και βιοκα..ωρε γλεντια

TheHawk είπε...

τα λες κ κωδικοποιημένα....!!!!

μπαρμπαλιας είπε...

καθολου...

TheHawk είπε...

βιοκα...ουτε καν στο εβδομαδιαίο δεν μπορω αν την διαβασω...κατσε να βάλω μηνιατικο..χεχε

TheHawk είπε...

ωπα...στο μηνα εχει πλακα ο σχηματισμός που εξελισσεται...μαλλον φταις εσυ με τον mic...

karaefthimiou23 είπε...

Άμα περάσει πάνω από το 0.578 ο ΝΗΡ,όπως τον βλέπω και ογκώδη σήμερα,θα γίνει πάρτυ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Άρα το χερούλι μας λείπει μόνο τώρα...

TheHawk είπε...

το σκινωωωωω..εχασα....χεχεχε

michele είπε...

Mπαρμπα με..ζητησες ?? χαχα

TheHawk είπε...

ωρε μπραβο η βιοχκ...

TheHawk είπε...

επισης είπα καποια στιγμη να έχετε στα υπόψη σας ακομα ένα χαρτί...χεχε..

μπαρμπαλιας είπε...

Μικε μου..
για το χερουλι της κουπας...
λενε τα παιδια...

TheHawk είπε...

θα πιουμε κουπάτο του λουμίδη?

ThitaDelta είπε...

... πονάνε ωρέ τα παλικάρια;

Άντε να κάνουμε και κανα πάνω...



michele είπε...

Η ΒΙΟΧΚ απο νωρις ειναι καλη,τωρα γινονται και οι αλλες..και οι τραπεζουλες

TheHawk είπε...

σημερα, μαλλον, θα παιξω μεγάλο bet κ οπου βγει....εαν μου κάτσει τεχνικα αυτο που θέλω μέχρι το κλείσιμο...

ThitaDelta είπε...

... άντε βρε σαφρακιασμένη, κάνε τα τρελά σου

ThitaDelta είπε...

βρουμ - βρουμ

έκανε η σκούπα

karaefthimiou23 είπε...

Ρουφάει πράμα...

ThitaDelta είπε...

... άντε να σε τραγουδήσουμε!

michele είπε...

Καλο το γυρισματακι,ειδικα για τους traders

michele είπε...

843,74 να παει λεω

ThitaDelta είπε...

η σκούπα φιλιπσ ...

TheHawk είπε...

αυτα δεν ειναι για traders...ειναι για τους παραγκοtraders...

καποια στιγμη πρεπει να κανουμε ενα διαχωρισμο....

michele είπε...

Καλα δεν εχεις αδικο Αντωνη..καποια τεχνικα σημεια τα εχει βεβαια

ο dwk είπε...

…με φώναξε κανείς ;;;;;;;;;

TheHawk είπε...

δεν λεω...αλλα ειναι τα λεγόμενα μιλημένα ή άπιαστα ή τυχερά τεχνικά...τεσπα μεγάλη κουβεντα...

TheHawk είπε...

λετε να ανεβάσω κανενα ft40m...?
αψογος..

michele είπε...

Το κλεισιμο του Νηρεως πανω απο 0,58 θα εχει πολυ ενδιαφερον

karaefthimiou23 είπε...

Ε ρε και παίρνουν φόρα από πιο ψηλά,τι έχει να γίνει...

Andreas D. είπε...

το βουνό έγινε λοφίσκος...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Θοδωρή άρχισες βλέπω τις παραλλαγές χαχα
Για να δούμε την λεγάμενη

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

η ΕΧΑΕ θα ??? ή.... δεν??

michele είπε...

Ο Δρομεας αλλαξε την 300 αρα και..ξεκουναει

michele είπε...

Τι αναγκη εχει η ΕΧΑΕ ,ερχονται και αυξησεις χρημα στο ταμειο..

ο dwk είπε...

…μόλις πήγαμε να στρώσουμε…
…να σου η εεε -1,82% ! …και πριν -2 κάτι…

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

για την γαλοπούλα Μic..!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μα να μη σου βγει ένα trading βρε Θοδωρή... αλλά ακόμα υπάρχει χρόνος...

michele είπε...

Tωρα τον εχουνε ΑΜΕΜ στο -3%,ε δρομεας ειναι κανει και βηματα πισω

χαχα για τη γαλοπουλα Κωστα σωστο..

Andreas D. είπε...

κανονικά, τώρα πρέπει να κάνουμε νεα υψηλά (απο πριν)...σωστά?

michele είπε...

Πρεπει να περασουμε πανω απο 843,76 που ...ντραπηκε πριν να περασει,η ΕΤΕ τραβαει το καρο

TheHawk είπε...

πιο δυνατη η ετε..σπαζοντας το 1,23 ακομα πιο δυνατη..

michele είπε...

Σε λιγο ολοκληρωνεται και το trading του dwk,αν ειχε υπομονη..

Andreas D. είπε...

Μιχάλη ,
το σχόλιο μου αφορούσε περισσότερο τις τράπεζες...

michele είπε...

Α,οκ Ανδρεα δεν το εκανε οριακα ,αλλα τωρα θα το κανει

TheHawk είπε...

κατα αρχην κλεισιμο πανω απο 211-214 κ βλεπουμε

TheHawk είπε...

υπενθυμίζω τα διαγράμματα των τραπεζών είναι κατεστραμμένα...
Μονό το εβδομαδιαίο μας έμεινε κ αυτό με προϋποθέσεις...
Με λίγα λόγια..να είστε έτοιμοι να πυροβολήσετε εάν χρειαστεί...

ο dwk είπε...

…το εύκολο το έκανα! …μπήκα…
…μέχρι εκεί έχω μάθει…
…τώρα;;;;;;;
…καλά! …καλά! …θα περιμένω μέχρι την αστακομακαρονάδα…

michele είπε...

Απο trader θα γινεις επενδυτης?? χεχε

michele είπε...

Οχι εγω προσωπικα,αλλα βγαλαμε ενα ωραιο intraday εδω στην εθνικαρα..ετσι κι αλλοιως το 1,25 ειναι βαρυ λιγακι.Κραταει ο ΔΤΡ πανω απο 212

TheHawk είπε...

Ειπαμε το πρωι...προσοχη στον ΝΗΡ...

michele είπε...

εκανε μεγαλειωδη κινηση ο γεωργιανος

TheHawk είπε...

Ναι μεν η ΕΤΕ σταθηκε πιο δυνατη..αλλα η ευρωβ ετρεξε πιο γρηγορα...

TheHawk είπε...

μόνο με κατοχύρωση της περιοχής 293 κ 848 αλλάζει κάτι....

TheHawk είπε...

κ 219 για ΔΤΡ...

ΠΑΝΟΣ είπε...

...και μάλλον δεν πρέπει να πάμε πιο κάτω από εδώ νομίζω...

TheHawk είπε...

μεγάλη σφαλιάρα στον ΓΔ...

michele είπε...

Γυρισε ο ΤΙΤΚ απο ψηλα ειναι κι η ΕΕΕΚ -2% καλα ειναι

michele είπε...

Γενικα το 838 ,την ζωνη εκει την ..γουσταρει ο general δεν την αφηνει ευκολα

TheHawk είπε...

ισως ευκαρια για ΔΤΡ για νεα υψηλα...

TheHawk είπε...

κατοχύρωση του 0,59& στην ευρωβ...κ ισως αλλαζει κατι βραχυπροθεσμα...
μην τρελαθουμε αλλωστε..

michele είπε...

το διαμαντακι ΜΕΒΑ αρχιζει να κουνιεται.. ο Βαγγελης "παιζει" απο το πρωι με τους traders

michele είπε...

To 5.18 το βλεπει η ΔΕΗ..

TheHawk είπε...

η σειρα της πραγματικης....

μπαρμπαλιας είπε...

...κοινως της αλλαζουν τα φωτα.....

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 246   Νεότερο› Νεότερο»