Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 
ΓΙΑ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ..ΚΑΤΙ

                       ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

Καθημερινό σχόλιο Μichele...
Στις 818,71 μον εκλεισε σημερα ο ΓΔ...

με ανοδο 1,05% και τζιρο σχεδον ιδιο με χθες,πολυ χαμηλο στα 35,9 εκ ευρω.Η αγορα εκανε μια προσπαθεια να "κρατησει" τα τεχνικα της σημεια και ιδιαιτερα ο ΔΤΡ ο οποιος προς το τελος της συνδριασης αποφασισε να διασπασει εκ νεου ανοδικα το επιπεδο των 244 μον και να κλεισει στις 247,16 στο +4,16% ,αρνουμενος να υποχωρησει περαιτερω.
Πρωταγωνιστριες εδω η ΑΛΦΑ +5,77% στο 1,65 και η ΠΕΙΡ στα 0,39 με κερδη 5,69%.Ολα αυτα ενω βρισκεται σε εξελιξη η προταση επαναγορας των ομολογων με τις διαβουλευσεις να βρισκονται στο πιο κρισιμο σημειο,μιας και την Παρασκευη στις 7 ολοκληρωνεται η διαδικασια.
Οι μη δεικτοβαρεις μετοχες, που μας ενδιαφερουν ιδιαιτερα για την πορεια της αγορας πηγαν  πολυ καλα ,καποιες δε απειλουν τα τοπικα υψηλα τους οπως ο ΟΤΕ  στα 4,07 με κερδη 2,26%.Ο ΤΙΤΚ προσπαθει να επιστρεψει πανω απο επιπεδα που θα θεωρηθουν σημαντικα σε τεχνικο και οχι μονο επιπεδο και μας εφερε μετα απο την προχθεσινη συνεδριαση ακομα ενα μεγαλοπρεπες +5,55%,σκαρφαλωνοντας στα 13,5 ευρω.Πολυ καλη και η ΔΕΗ στα 4,75 με +3,26% η ΙΝΛΟΤ στο+4,08% και ο ΟΠΑΠ στο +2,6% στα 5,13 εκμεταλλευομενος και το γεγονος οτι απο χθες το βραδυ ,σταματησαν οι υπηρεσιες διαδικτυακων πωλησεων εταιρειων που αποφασισαν να μην φορολογουνται στην Ελλαδα.
Εξ αυτου του λογου και η εκρηκτικη ανοδος της ΣΕΝΤΡ που με +10,71% στα 0,31 ευρω κατεγραψε νεο υψηλο απο τις 5/8/2011.
Καλη επομενως και η αποδοση του ftse large cap στο +1,86% στις 286,09 στην προσπαθεια επαναπροσεγγισης και κατοχυρωσης των 292 μον 
Τελικη εικονα υπερ των ανοδικων 71 εναντι των πτωτικων 55.
Στις διεθνεις αγορες ο DAX πριν λιγο εκλεισε στις 7457,9 μον στο +0,31% ενω ο DOW κινειται στις 13066 με καλα κερδη +)0,88%.Το ευρω αυτη την ωρα στο 1,3083 με ελαχιστες απωλειες ,ενω ο χρυσος κατω απο τα 1700.

73 σχόλια:

ο dwk είπε...

…σε μια ανοδική συνεδρίαση, απλώς επισημάνθηκε η αντίθεση…
…όπως συμβαίνει, αντίστροφα, σε πτωτικές…

michele είπε...

Λοιπον οσον αφορα το σχολιο του new investor στην προηγουμενη αναρτηση.
Η ΕΕΕΚ επιμελως κατα τη διαρκεια της ημερας κρατιοταν κατω και ειναι μια εταιρεια η οποια επηρεαζει σε μεγιστο βαθμο το δεικτη και η οποια εντος ολιγου αποχωρει απο το ΧΑΑ. Οσον αφορα τον ΤΙΤΚ προκειται για μια μετοχη σηματωρο της κινησης του ΧΑΑ κατι που απο προχτες ειχαμε επισημανει με το +6 που εκανε και λιγο πριν το κλεισιμο ηταν ηδη 13,40.Οι αλλες δεικτοβαρεις μετοχες ο ΟΠΑΠ ας πουμε ειχε συγκεκριμενη ειδηση στο χωρο του και εκλεισε 2,6% πανω δεν ειχε αναγκη να τραβηχτει.Και επειδη εγω εκανα το σχολιο, εχει φανει εδω,δεν ξερω ποσο καιρο μας παρακολουθεις οτι με ενδιαφερουν πολυ περισσοτερο οι μετοχες απο τους δεικτες.ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ.

michele είπε...

Τελος θελω να πω οτι ευελπιστω να τελειωσε η οποια κοντρα δημιουργηθηκε σημερα και η προσβολη που δεχτηκε ο Βαγγελης κατι το οποιο δυστυχως ως διαχειριστης δεν μπορω να ελεγξω( εχω και δουλεια)...παντα σε ενα τετοιο χωρο ελευθερης εκφρασης θα υπαρχουν και αστοχιες.Αν και καποιοι μπορει να μην το θεωρουν ετσι..αλλα στις δημοκρατιες μετραει η αποψη της πλειοψηφιας.

karaefthimiou23 είπε...

Mιχάλη έχει μια βάση το σενάριο που έγραψες για τις ΑΜΚ των αεροφουσκών και μπορεί να έχεις δίκιο αφού το σχέδιο ομοιάζει με το τότε(με μια μεγάλη διαφορά ότι εδώ θα έχουμε ΑΜΚ υπέρ των παλαιών μετόχων ενώ εκεί είχαμε υπερ του αμερικανικού δημοσίου,οι άραβες μπήκαν διαφορετικά).Υπάρχει όμως μια διαφορά ανάμεσα στην Citi και τις δικές μας,αυτή κορύφωσε το 2000 ενώ οι δικές μας το 2007.Επίσης το σημαντικότερο,με 10 δις χαρτιά για παράδειγμα η ΕΤΕ θα γράφει στο ταμπλό 9-10 δις κεφαλαιοποίηση.Πώς θα υποστηριχθεί αυτή και θα δώσει μάλιστα και υπεραξίες όπως αναμένεις,δηλαδή 13-14 δις κεφαλαιοποίηση? Αυτές οι 2 είναι οι βασικές μου αντιρρήσεις.

ο dwk είπε...

…όχι κύριε! Όχι! …εδώ ανοίγει μια νέα ΤΕΡΑΣΤΙΑ κόντρα !!!
…όπως διαπιστώνουν ΟΛΟΙ οι φίλοι…
…η ΔΙΚΗ μου απάντηση ήταν η πιο πλήρης η πιο ολοκληρωμένη η πιο συγκεκριμένη!!!
…και αν έχεις την παραμικρή αμφιβολία…
…ΚΑΛΩ όλους τους αγαπητούς, πανέξυπνους, αντικειμενικούς, πανέμορφους, ευγενικούς συν-φορουμίτες να αποφασίσουν ψηφίζοντας !!!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

o dwk exei dikio,οχι δεν γνωριζω πανω σε ποιο θεμα αλλα εχει δικιο ...γενικως!!!!!

michele είπε...

Καρα συμφωνω με τις περισσοτερες απο τις επιφυλαξεις σου..αλλα απο την αλλη μια τραπεζα με αυξηση περι τα 8-9 δισ ζεστο χρημα,αν αληθευει οτι τοσα χρειαζεται η ΕΤΕ ,να μην εχει παραπανω κεφαλαιοποιηση απο το ζεστο χρημα που θα μπει???

michele είπε...

Καλως τον Αλεξ,για πες τι ειδες σημερα ,ασχτα με το γεγονος οτι ο Ντοκι εχει παντα δικιο χεχε

νικος φαληρο είπε...

κε michele μπορειτε να μας αναπτυξετε τη μεγαλη εικονα για την τραπεζικη πορεια που εχετε στο μυαλο σας εως τις ΑΜΚ και κατοπιν περα απο αυτες;Αν ειναι εφικτο.Εγω εχω αποψη εως τις ΑΜΚ.Μετα το χανω καπου αναμεσα σε πληθωρα χαρτιων , νεους παικτες, reverse split, επιστροφη κεφαλαιων κλπ.

karaefthimiou23 είπε...

Επειδή δεν είμαι δογματικός,ότι δεν πέφτει ανεβαίνει και τούμπαλιν.Δηλαδή αν η αγορά δεν θέλει να πέσει,ποιοι είμαστε εμείς που θα την ρίξουμε δια της βίας...

michele είπε...

Και ποια ειναι η αποψη σου μεχρι τις ΑΜΚ?? Εγω κατι εγραψα στην πρωινη αναρτηση 12.23

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

η αποψη μου ειναι σταθερη σε λιγο θα γινει το γνωστο ...πουλα πουλα να φαμε γαλοπουλα,Ειμαστε προ των πυλων ενος καλου ραλυ ειτε λιγο πριν ειτε αμεσως μετα τις γιορτες,αυτα οσο κραταει το 270 του 25αρη που πιστευω θα κρατησει ,αλλιως 240 οτι λεω κανενα μηνα τωρα απο οταν εβαλα την εικονα με τον ταυρο

νικος φαληρο είπε...

το εχω ξαναγραψει.Πιστευω σε ανοδο με την εκταμιευση της δοσης εως τις ΑΜΚ για να φτιαξουν ικανοποιητικο μεσο ορο και στις ανακοινωσεις των ΑΜΚ καποιοι θα μεινουν με τις μετοχες.

karaefthimiou23 είπε...

Θύμισέ μου Μιχάλη.Εγώ τις βλέπω πάνω,επειδή δεν αποφασίζει η ΠΕΙΡ για reverse split άμεσα και διαφορετικά δεν θα μπορέσει να κάνει την ΑΜΚ κάτω του 0.30.Μετά τις αυξήσεις πτώση και μάζεμα των χαρτιών.

Το θέμα είναι να δούμε μακροπρόθεσμα τι έχει αρχίσει να γίνεται από τα μεγάλα χέρια,διανομή ή μάζωξη.Αναλογιζόμενος ότι τα ποσοστά μετά το 1999 των ισχυρών έχουν ξεφτυλισθεί,αρχίζει το μακροπρόθεσμο μάζεμα που θα διαρκέσει αρκετά χρόνια(τουλάχιστον άλλα 5-6).

michele είπε...

Πιστευω Καρα οτι το μεγαλο μαζεμα υα γινει απο τωρα στις ΑΜΚ απο το "κρατος" λογω ΤΧΣ και τα ξενα κεφαλαια λογω αδυναμιας των παλαιων μετοχων .Αλλα και τοτε που ληγουν τα COCO'S λιγο δυκολα θα ειναι να επιστρεψουν τα χρηματα στους δανειστες και τοτε οντως θα γεμισουν χαρτια οι τραπεζες.Θα εχουν κανει ηδη τωρα κοντα rs και αναγκαστικα ακομα οπως η ΠΕΙΡ που πολυ σωστα υπενθυμισες

michele είπε...

..καθοτι θυμιζω οι κατοχοι COCO'S εαν δεν παρουν τα λεφτα τους πισω θα δικαιουνται μετοχες στο μισο της σημερινης τιμης διαθεσης χαχα

karaefthimiou23 είπε...

Και να ήθελαν τώρα να κάνουν reverse split δεν προλαβαίνουν,διότι μέχρι να γίνουν ΓΣ,να εγκριθούν από το Υπουργείο Εμπορίου και υλοποιηθούν,δεν προλαβαίνουν ως τον Απρίλιο που θα πρέπει να γίνουν οι ΑΜΚ.Άρα πάμε για up,απλά περίμενα πρώτα κάτω και μετά πάνω αλλά ο χρόνος λιγοστεύει.

michele είπε...

Ενταξει ειναι 4 μηνες,αλλωστε 3 τραπεζες ειναι ,απλα δεν μπορει να γινονται ταυτοχρονα οι ΑΜΚ.Ο χρονος παντως οντως λιγοστευει

νικος φαληρο είπε...

δεν εγινε το κατω κε karaefthimiou23;

νικος φαληρο είπε...

η ΠΕΙΡ κοντα στο 0,30, η ΕΤΕ κοντα στο 1,00.Αλλωστε εχουν λιγο χρονο και για αλλα πανω κατω.

michele είπε...

Οσο εχεις την εικονα του ταυρου παντως,δεν φοβομαστε .Αλλα αμα εχεις ΣΕΝΤΡ τι να φοβασαι χαχα

karaefthimiou23 είπε...

Νίκο για διπλό πυθμένα προόριζα τις ΕΤΕ και ΠΕΙΡ.Το 0.35 πλέον της ΠΕΙΡ θεωρείται must και stop.

νικος φαληρο είπε...

καλο βραδυ σε ολες τις φιλες και τους φιλους

karaefthimiou23 είπε...

Τρομερό γύρισμα των αμερικανικών δεικτών.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα καλησπέρα.
Κάποιες δουλειές και κάποιες ..μελέτες που θα τις βάλω στο επόμενο σχόλιο με απασχόλησαν στο ενδιάμεσο (λόγω του μπάρμπα) και θα τα πούμε.
Θα μου χρειαστούν και εμένα βέβαια αργότερα. Αν και όποτε.
Ελπίζω να μην φαίνονται ξεκάρφωτες στο όλο πνεύμα της στήλης

karaefthimiou23 είπε...

Καλό βράδυ Νίκο,καλησπέρα Πάνο.

michele είπε...

Πολυ δυνατες οντως !κατω απο 1700 ο χρυσος κινειται προς 1670..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Λοιπόν επειδή τα είδα επισταμένως:

Είπαμε ότι έχουμε περίπτωση που βγήκε με τις κοινές διατάξεις του ΙΚΑ και όχι με το δημόσιο (θα μπορούσε βέβαια γιατί είχε δικαίωμα επιλογής).
Για συνταξιούχους του ΙΚΑ λοιπόν κυρίως αλλά δεν υπάρχει διαφοροποίηση και για τους υπόλοιπους, απλά παίρνουν από άλλο φορέα την ετήσια βεβαίωση.
Κύρια σύνταξη.
Μέσα στο 2011 που είδα υπήρχαν οι εξής περικοπές, εισφορές κλπ όπως θέλετε μπορείτε να τις πείτε:
1η περικοπή ( νέο ΛΑΦΚΑ) του Ν. 3863/10 για ποσά που υπερέβαιναν τα 1400 € . Ισχύει για όλο το 2011 και τα ποσοστά της κράτησης αναπροσαρμόστηκαν από 1/8/2011 με την παρ. 10 του άρθρου 44 του Ν. 3986/11.
(Υπάρχει και άλλη περικοπή για συν/χους κάτω των 60 ετών με την παρ. 11 του άρθρου 44 του Ν. 3986/11 (επιπλέον μηνιαία εισφορά την ονομάζουν) από 1/8/2011 για συντάξεις πάνω από 1700 €, αλλά αυτή δεν τους πιάνει όλους γιατί διακόπτεται μετά την συμπλήρωση του 60ου έτους και οι πολλοί δεν παίρνουν τέτοια ποσά). Αλλά δεν παύει να υπάρχει.
2η περικοπή με τον Ν. 4024/2011 από 1/11/2011, αφορά μείωση κατά 20% της κύριας σύνταξης για ποσά που υπερέβαιναν τα 1200 € (και 40% για ποσά που υπερέβαιναν τα 1000 € για τους κάτω των 55 ετών).
Οι περικοπές αυτές όπως και η εισφορά ασθενείας αφαιρέθηκαν από το συνολικό εισόδημα και βγήκε το καθαρό ποσό που πήγε στην κλίμακα για να βγει ο φόρος.
Η πρώτη παραφωνία (πουστιά κατά το κοινώς λεγόμενο) εδώ ήταν ότι η εισφορά ασθενείας (του 4%) εξακολουθεί να παρακρατείται επί της αρχικής ονομαστικής σύνταξης χωρίς να αφαιρούνται οι μειώσεις που επέφεραν οι δύο κύριες περικοπές που εφαρμόστηκαν μέσα στο 2011, γιατί υπάρχει και η τρίτη περικοπή για όσους έπαιρναν πάνω από 1700€ και ήταν κάτω των 60 ετών.
Φυσικά, φυσικά, υπάρχει και η ειδική εισφορά αλληλεγγύης (Ειδική εισφορά αλληλεγγύης στα φυσικά πρόσωπα) για ετήσια εισοδήματα πάνω από 12.000 € (2% ήταν στην περίπτωσή μας). Αυτή επιβλήθηκε για τα εισοδήματα του 2011 με την εκκαθάριση που έγινε το 2012 γιατί την σκέφτηκαν λίγο αργά (1/7/2011) αλλά την επέβαλαν αναδρομικά για όλο το 2011 και για τα επόμενα 4 χρόνια (Άρθρο 29 του Ν. 3986/11).
Από το 2012 παρακρατείται κάθε μήνα από τους μισθούς ή τις συντάξεις αλλά προφανώς δεν θα αφαιρείται ούτε αυτή από το φορολογητέο εισόδημα, λόγω της ονομασίας της.
(συνέχεια)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Η 3η περικοπή των κυρίων συντάξεων με τον Ν. 4051/12 εφαρμόστηκε από 1/1/2012 και αφορά σε μείωση των κυρίων συντάξεων κατά 12% για τα ποσά που υπερβαίνουν τα 1300 €. Πάντως, (όπως λέει η εγκύκλιος ) για τον υπολογισμό της 3ης μείωσης των συντάξεων δεν αφαιρείται σίγουρα η κράτηση ασθενείας αλλά υπολογίζεται επί του ποσού που εναπομένει μετά την αφαίρεση των προηγουμένων περικοπών (εισφορά αλληλεγγύης Ν. 3863/10, επιπλέον ειδική εισφορά αλληλεγγύης του Ν. 3986/11 και οι μειώσεις του Ν. 4024/11 παρ. 1 και 2).
Δεν έχω βέβαια ακόμα δει βεβαίωση αποδοχών ή συντάξεων του 2012 για να δούμε αν εξακολουθούν να αφαιρούνται όλες ή πόσες από αυτές τις περικοπές, μειώσεις και εισφορές για να φτάσουμε στο καθαρό ποσό πριν την επιβολή φόρου.
ΚΑΝΟΝΙΚΆ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΉ ΚΛΙΜΑΚΑ.
Αλλά είπαμε τι έχουμε εδώ.
Το ΙΚΑ, για το 2011 τουλάχιστον, το έκανε στο βαθμό που μπορώ να κρίνω από τα της συζύγου που δεν είναι ενδεικτικό παράδειγμα γιατί δεν την έπιασαν όλες αυτές οι περικοπές . Οι εισφορές για ασθένεια και όσες μειώσεις της έγιναν αφαιρέθηκαν.
Για το 2012 θα δούμε μόλις έρθει το επόμενο έτος η βεβαίωση αποδοχών ή συντάξεων ανάλογα.
Προφανώς δεν μπορώ να κρίνω και από τον παρακρατούμενο κάθε μήνα φόρο γιατί στις συντάξεις κάνουν ότι τους κατέβει και συνήθως όταν έρθει η ετήσια βεβαίωση διαπιστώνεις ότι σου έχουν κρατήσει τον μισό περίπου φόρο από όσο έπρεπε (για να νομίζεις ότι παίρνεις περισσότερα και για να έχει η ζωή σου ενδιαφέρον και μετά την υποβολή της δήλωσης χαχα).

Μια σελίδα και βάλε στο word έγραψα ήδη. Αν έχω κάνει κάπου λάθος ή ξέχασα κάτι μου το επισημαίνετε.
Αν κάποιος ζαλίστηκε…δραμαμίνες!
Φυσικά είναι ένα αίσχος όλο αυτό το σκηνικό λόγω της πολυπλοκότητας του και της φορομπηχτικοεισπρακτικής μανίας των κρατούντων που αγαπούν την μεσαία ειδικά τάξη.
Θα συνεχίσω κάποια στιγμή με τις επικουρικές, όταν βρω χρόνο.

TheHawk είπε...

ετοιμος..δυστυχως ξεχαστηκα να αναφερω τελικα τον ΔΤΡ τον οποιο ειχα μελετησει αλλα δεν πειραζει..
Συγνωμη Πάνο..αλλα αδυνατω να το διαβάσω ολο....πωπωπω..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν πειράζει φίλε Θοδωρή.
Κράτησέ το και όποτε μπορείς με την ησυχία σου!
Απλά θα ήθελα μια επαλήθευση από τους ήδη συνταξιούχους, όπως εσύ.
Εγώ δεν μπορώ να το κρίνω αυτήν την στιγμή.

fasokinigos είπε...

Καλησπερα σε ολους!!. Τι λεει ο Ελλακτωρ για αυριο??......Ειναι ετοιμος η οχι ακομα??.....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα ΦΑΣΟ, εσύ με τις αγάπες σου χαχα
Μόλις περάσει το 1,82 δεν έγραψε ο Αλεξ?

fasokinigos είπε...

Καλησπερα φιλε Πανο!. Μολις μπηκα στη στηλη...ακομα δεν εχω διαβασει τιποτα...εκτος απο τα πρωινα σχολια

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εμένα μη με διαβάσεις πάντως γιατί θα σε ζαλίσει χαχα
Επιστρέφω σε λίγο κι εγώ

fasokinigos είπε...

Ο Βαγγελης που ειναι??.....Βαγγελη δεβρω εξω γιατι θα παρω την καραμπινα κακομοιρη μου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Φασο να τον προσεχεις τον Ελλακτωρα δεν θελει καθολου πολυ

fasokinigos είπε...

Πανο... οταν θα κοντευω για την συνταξη θα τα διαβασω χαχαχα.....Εκανα λιγο αρχη και το παρατησα....

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

αν και εγω παω με το γεκοπεριστερο του mike και δεν το αφηνω εως τα 2,10 εκτος απροοοπτου βεβαια

fasokinigos είπε...

Γεια σου φιλε μου Αλεξανδρε!....Μαλλον σφηνωσε και αυτος οπως χθες η Γεκ...η κανω λαθος

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

τι θα πει σφηνωσε?

George είπε...

ΓΕΡΑΚΙ..... οπως παντα ολα τελεια .... ευχαριστω για τον ΝΗΡ και τα καλα νεα..... η μονη που δεν εχεις videoγραφημα ειναι η ΑΤΤ....για σημερα δεν πηγα ταμειο για να δουμε εκανα καλα .......

fasokinigos είπε...

τι θα πει σφηνωσε?.....Απλα τον σφηνωσα εγω χαχαχα....Δεν ξερω εγω ετσι το εβγαλα....μια γραμμη πανω απο τα τελευταια κλεισιματα μια το προχθεσινο με το σημερινο και αυτο ειδα.....και ολο αυτο μεσα στο καναλι

michele είπε...

Την ΠΕΙΡ θα ανεβασουμε σημερα ,να δουμε και τι θα κανει ο φιλος μου ο George και η ..υπολοιπη ελλαδα
Αλεξ τα παιδια εκει στο γεκοπεριστερο σπρωχνουν προς τα πανω..αμα σπασει και ο ...γελλακτωρ θα εχουν γλεντια

George είπε...

Μικελε την ΠΕΙΡ θα την ανεβασεις με την νεα τεχνολογια.....χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Νανοτεχνολογία?

michele είπε...

Αυτα ειναι για τους..πιτσιρικαδες George ,εγω παραδοσιακος.

Πανο εγω θα περιμενω οταν συνταξιοδοτηθω και θα σε ρωτησω τοτε,μιας και τα παιζεις στα δαχτυλα αυτα..αλλωστε θα εχουν αλλαξει( επι τα χειρω βεβαιως)

George είπε...

Σε φανταζομαι ΜΙΚΕΛΕ να ενημερωνεις για μετοχές σαν τον Αρνιακο του ΑΝΤ ...ετσι δεν λεγετε....χχχαααααααα..χχχαααααααα

TheHawk είπε...

Ασχετο..η καταιγιδα της ανεργίας εντεινεται ιδιαίτερα στην Αττική...οι μισες κ πλεον αγγελιες που ανεβαίνουν ειναι μουφα...για να φαινεται οτι υπαρχει δηθεν ενδιαφέρον..

karaefthimiou23 είπε...

Σήμερα δεν έχει over...Με ξενέρωσαν οι αποδόσεις...

TheHawk είπε...

μου φαινεται θα γυρίσω παλι στον καθαρο τζογο...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μέχρι τότε μάλλον θα έχω αποδημήσει Μικέλε αλλά θα βρώ έναν τρόπο να τα γράψω χαχα
Μπορεί πάντως και προς το καλύτερο, ποτέ δεν ξέρεις

TheHawk είπε...

Kara..ξερουμε ποιες ιντερνετικες εταιρειες ειναι νομιμες?

karaefthimiou23 είπε...

Αντώνη στον καθαρό είμαστε...Στον άλλον να ενημερωθούμε και για τις τελευταίες εξελίξεις,μην μας πάνε στο φρέσκο πάνω στο άνθος της ηλικίας μας χεχε

Που'σαι βρε Φάσοοοοοοοοοοοο

TheHawk είπε...

μονο σπορτιν κ παμε?

karaefthimiou23 είπε...

Sportingbet μόνο.Πάντως οι 2 που έχω κωδικούς δεν μου έχουν βγάλει κάποιο πρόβλημα,θα μπω να δω και κάποιες ιστοσελίδες σχετικές μς το άθλημα.Απ'ότι ξέρω από σήμερα δεν επιτρέπεται σε κανέναν εν Ελλάδι να έχει διαφήμιση "παράνομου" book.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τώρα που ηρέμησαν λίγο τα πράγματα θα ήθελα να πω δυο λέξεις για την πρωινή επίθεση στον Βαγγέλη.
Δεν ήμουνα μπροστά αλλά συμφωνώ γενικά με την αποψη ότι δεν μπορούμε να κρίνουμε κάποιον από την ορθογραφία του, παρά μόνο από όσα λέει που πρέπει να τα τεκμηριώνει κατά κάποιο τρόπο .
Εξάλλου έχουμε και το παράδειγμα του φίλου μου του ΦΑΣΟ που εξελίχθηκε σε αστέρι ενώ πρώτα δεν ήθελε να γράφει γιατί ...ντρεπόταν!
Η συγκεκριμένη συμπεριφορά να βγάζεις συμπεράσματα στα γρήγορα και να το παίζεις τιμητής των άλλων δεν μου άρεσε ποτέ και αυτό φάνηκε από όσα έγραψε ο ίδιος άνθρωπος παλιά για τον Κάρα που τον κατηγόρησε ότι εμφανίζεται μόνο όταν το μαγαζί έχει πτώση.
Εγώ μόνο για έαν άνθρωπο έχω βγάλει οριστική και αμετάκλητη άποψη (καταδικαστική βέβαια) και δεν αλλάζει μέχρι να πεθάνω.

TheHawk είπε...

τσεκαρω sporting..μετρια γκανιοτα..ειναι τουλαχιστον καλυτερη απο το παμε? γνωρίζεις?

karaefthimiou23 είπε...

Είναι καλύτερη αλλά το site είναι τα ζώα μου αργά.

TheHawk είπε...

το κριμα ειναι οτι δεν μπορεις να επιλεξεις ειδος στοιχηματος κ πρεπει να το ψαχνεις για καθε παιχνιδι ξεχωριστα...χαζομαρα εκτος κ εαν δεν το βλεπω εγω...

TheHawk είπε...

οσο για τον Βαγγέλη...ελπίζω να μην σταμάτησε να γραφει για αυτον τον λογο...η συμπεριφορα ηταν ασχημη κ δεν αρμοζε στον Βαγγέλη..
Ηθελα να σβησω τα σχολια αλλα συγκρατηθηκα κ ο mic εδωσε κ μια καλη ερμηνεια...
Βεβαια δεν θα πρεπει να επαναληφθει..

karaefthimiou23 είπε...

Λοιπόν,απ'τα λίγα που ψάρεψα στα πεταχτά:1)δεν υπάρχει ουσιαστικά κίνδυνος για τους παίκτες(ανεπίσημα) έως και την πώληση του ΟΠΑΠ και για μετά το ξανασυζητάμε.

2)Εξαφανίσθηκαν τα μπανεράκια από όλα τα ελληνικά site.

3)Το σχέδιο νόμου δεν έχει ακόμη κατατεθεί και αναμένεται ως το τέλος του έτους.

Με λίγα λόγια,συνεχίζομεν στη παρανομία χεχε

karaefthimiou23 είπε...

Ανοδικός οίστρος στις αμερικάνικες αερόφουσκες σήμερα.

TheHawk είπε...

δεν διαφωνω..αλλα πως "ασπρίζουν" τα κερδη απο την sporting..?
παρακρατει ενα ποσοστό οταν στα επιστρεφει..? κ το αποδίδει εκεινη?

fasokinigos είπε...

Kαλησπερα Καρααααα!!! Αντωνη με τον Βαγγελη μιλησα στο τλφ. Ο Βαγγελης δεν κραταει κακια...ισα - ισα συνεχεια με το χαμογελο ....Εχει μια δουλιτσα και θα μπει αργοτερα

TheHawk είπε...

βγαινει εργο με τίτλο
ARBITRAGE...αχ..αχ..
αλλα δεν νομιζω να εχει θεμα αυτο που θα ηθελα...

karaefthimiou23 είπε...

Αντώνη απ'ότι διάβασα στην bet365 επειδή ανάλογο σκηνικό ισχύει για τους γερμανούς παίκτες από τις 15/11 φέτος(τους κυνηγάνε και στη Γερμανία εδώ και 3 βδομάδες),τους παρακρατάει 5% από κερδισμένο bet.Δηλαδή δεν μπορείς να ποντάρεις σε απόδοση μικρότερη του 1.06.

fasokinigos είπε...

Πανο τα παραλες βρε......οτι μπρολαβει και κοψη το ματι χαχαχα......Το εχω γραψει και στο Β/Ν....ΑΓΡΑΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ......ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.....ΑΓΡΑΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ

TheHawk είπε...

ακουω το θεμα περι ποσπερτ κ ομιλια Σαμαρα στο ΣΚΑΙ..ειναι αληθεια?..ειμαστε τοσο γελοιοι?

TheHawk είπε...

ισως κανω εγγραφη κ ελπιζω να μην με βρουν κ παρω το bonus στο 100%..
(παλιοτερα ειχα λογαριασμο στους απαντες)

TheHawk είπε...

εχεις δικιο Παναγιωτη..κ καλα κανεις που τα ξαναλες..δεν παιρνουμε ευκολα χαμπαρι εμεις οι Ελληνες..

michele είπε...

Ετσι εγινε Hawk οπως ειπε ο Σκαι..πολυ ενδιαφεροντα ολα τα θεματα σας ,μπορουμε να συνεχισουμε ΕΠΑΝΩ οπου ριχνουμε μια ματια στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Κλεινω εδω σε 3'

Unknown είπε...

καλησπερα και απο μενα..παιδια ναξεκαθαρισω κατι απο πλευρας μου..Δεν εχω την εντιπωση οτι προσεβαλα καπιον..Δεν θεωρο οτι με εξιβρησε..με θεωρη αγραματο δεν με πιραζη, γιος νυχτοφιλκα ειμαι,αλωστε το εχω ξαναπη ..Τα πανεπιστημια βγαζουν ιδικοτιτες οχι πρωσοπικοτιτες.Αλλα αφου εξηγισα οτι τον σισε τον γνωριζω και δεν λεω ψεματα....Επανηλθε με λεξη φαπες..Ε,, εκη θα γινομασταν ροντεο πρωι πρωι και διαλεξα την σιωπη....