Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΕΤΕ

 X.A.A. LIVE 
        
                                                                         σχόλια για τη συνεδρίαση online...

ΕΤΕ:ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...το τελευταίο οχυρό..

και  ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...

Σηματωρος των μετοχων των ελληνικων τραπεζων με τους περισσοτερους μικρομετοχους. Ο τιτλος βρισκεται σε ενα πολυ σημαντικο σημειο στα 1,32 ευρω προσεγγιζοντας εκ νεου την πρασινη γραμμη Κ του γραφηματος.

Απο αυτο το σημειο,ελλειπτικη γραμμη αριστερα ,ξεκινησε το μεγαλο ραλλυ του Ιανουαριου -Φεβρουαριου της φετινης χρονιας. Μετα την ανοδικη κινηση απο τα χαμηλα ,η μετοχη κινηθηκε εντος του καναλιου TG ,εξηλθε αυτου και στην συνεχεια  ξεκινησε η μεγαλη πτωτικη κινηση απο τα 2,52 .Στις 13.11 ακουμπησε ακομα μια φορα την γραμμη Κ στα 1,32 απου αντεδρασε εκ νεου  αρνουμενη ομως να ξεπερασει τη ζωνη 1,78-1,80 δημιουργωντας την γραμμη περιορισμου  D και επανερχομενη για πολλοστη φορα  στην γραμμη Κ.
Στην σημερινη συνεδριαση θα φανει,αν η μετοχη αντιδρασει εκ νεου αμεσα,κατι που θα της προσδωσει ιδιαιτερη δυναμικη .
Σημαντικο σημειο  τα 1,70 οπου διερχεται ο απλος κμο 200 ημ και συναντωνται η κατω γραμμη Gτου καναλιου και η γραμμη περιορισμου D.Θα απαιτηθει ομως η διασπαση των 1,51 ευρω και των 1,56  του βραχυπροθεσμου κμο 12 ημ.

Σε περιπτωση καθοδικης διασπασης της Κ η μετοχη θα κλεισει το gap της στα 1.19-1,21 ευρω .Στο μικρο δεξια διαγραμμα προστεθηκε ενα screenshot που απεικονιζει τον σχηματισμο ενος πτωρικου καναλιου DJ που μπορει να συγκρατησει την κινηση της μετοχης και αν δεν επανελθει αμεσα, ο δρομος προς στα χαμηλα θα ειναι ανοιχτος.Μονο πανω απο τα 1,80 σταματαει καθε σκεψη short για τον τιτλο.
..................................................................................................................................

ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..

Ανοίγεις ένα τυχαίο κανάλι στην TV και βλέπεις την απόγνωση. Βλέπεις τη δίψα του δημοσιογράφου να βγάλει όση περισσότερη απελπισία μπορεί από τον δύσμοιρο περαστικό στο δρόμο που βρίσκει λίγα δευτερόλεπτα προβολής στο γυαλί. Βλέπεις την ηθική εξαθλίωση που επιβάλλουν τα «πολιτικά» πρωινάδικα, με αγριοφωνάρες, μεγαλοδημοσιογράφους που προσπαθούν να βγάλουν ένα ύφος που συμπάσχει με τον «δοκιμαζόμενο λαό».

Βλέπεις τον κωμικό της Τρίτης. Στη σάτιρα επιπέδου καραγκιόζη. Το εύκολο γέλιο της απόγνωσης. Κατευθύνει την ατζέντα όπου θέλει, μπροστά από τα ορθάνοιχτα στόματα που καταπίνουν σαν αποβλακωμένα.

Βλέπεις τον πολιτικάντη, που έχει αραχνιάσει ο κώλος του στο έδρανο, να χορεύει ζεϊμπεκιές. Να χτίζει αυθαίρετα, να βολεύει έργα από εδώ και εκεί και να συνεχίζει να εκλέγεται. Η Δικαιοσύνη δεν τον αγγίζει. Το ίδιο και το λαϊκό αίσθημα. Τόσοι βολεμένοι, με καμάρι θα τον ξανασταυρώσουν.

Βλέπεις μία αστυνομία γεμάτη φασιστοειδή στοιχεία που αυτοδικούν στο όνομα της εξουσίας τους. Χωρίς καμία επίγνωση του θεσμού που υπηρετούν. Χωρίς κυρώσεις, εκτός από φανφάρες άνευ έμπρακτης σημασίας του αρμόδιου Υπουργού.

Βλέπεις τα Πανεπιστήμια να μετατρέπονται σε εστίες τραμπουκισμού, φασισμού και τρομοκρατίας. Στο όνομα οποιασδήποτε ιδέας κατεβάσει το κάθε φυντάνι που χρησιμοποιεί του χώρους του Πανεπιστημίου για να προπαγανδίσει τον ιδεολογικό σκοταδισμό του. Μίας ιδέας που «γαργαλάει» το πάθος και την οργή ενός μετεφηβικού αδιεξόδου. Η τραγική ειρωνεία: Οι χώροι της ζύμωσης ιδεών, της προόδου και της επιστήμης, γεμάτοι σκοταδιστικά, συντηρητικά και ολοκληρωτικά σκουπίδια.


Βλέπεις τη Δικαιοσύνη να αθωώνει τους τραμπούκους του Γερμανού πρόξενου. Λαϊκοί αγωνιστές της πλάκας που μετά βίας τελείωσαν ένα Δημοτικό και δεν έχουν τα μούτρα να σταθούν ακέραιοι στις ιδέες τους μέσα στο Δικαστήριο. Και το Δικαστήριο τους επιβραβεύει. Τραμπουκίστε ελεύθερα. Κι εμείς λαϊκό δικαστήριο είμαστε… μαζί σας!

Βλέπεις την παρανομία διάχυτη σε κάθε γωνιά. Δεν έχει μείνει πινακίδα του ΚΟΚ χωρίς την «υπογραφή» ποδοσφαιρικών χουλιγκάνων. Και δεν τρέχει μία. Παιδιά είναι. Ας μουτζουρώνουν και ας μουντζώνουν προς τη Βουλή. Διεκδικούν τα όνειρά τους. Μακριά από τα δικά μας. Ας κάνουν ότι θέλουν. Ας γεμίζουμε κάθε ελεύθερο τετραγωνικό τοίχου με λόγια μίσους. Μαζική μιζέρια.

Βλέπεις ισοπέδωση των εννοιών. Η «βία», η «χούντα», οι «δωσίλογοι», το «αίμα», οι «ανθρωποφάγοι». Όλες αυτές οι υπέροχες λέξεις σε μία ομοιογενή σαλάτα. Ξεχνάμε ιστορία, ξεχνάμε ανθρώπινες θυσίες, βασανιστήρια, θανάτους, πολέμους, εξορίες, χίλιες δυο αμαυρωμένες σελίδες της ιστορίας μας. Για χάρη του πάθους, της γιούχας και της έντασης που με το παραμικρό ανοίγει κεφάλια στα δύο.

Βλέπεις μία Αριστερά που πλέον απλά σιγοντάρει οποιαδήποτε ιδέα, πράξη ή λόγο που αποδομεί την Δημοκρατία. Την ήδη κατακερματισμένη Δημοκρατία. Αυτή για την οποία πάλεψαν οι μεγαλύτεροι αγωνιστές του αριστερού χώρου. Βλέπεις λεκτικά και νομικά παιχνίδια με την «ρατσιστική βία» και τις συντεχνίες. Καραγκιοζηλίκια μέσα και έξω από το κοινοβούλιο με πανό, ντουντούκες και φωνές.

Παντού φωνές. Ποτέ διάλογος. Μόνο συνεχής τονισμός των υποκειμενικών απόψεων του καθενός. Και όσο φωνάζει ο τάδε, τόσο δυναμώνει τη φωνή του ο δείνα. Το συναίσθημα καταπλάκωσε τη λογική. Οι άμεσες και οριζόντιες λύσεις, καταπλάκωσαν την σοβαρή, οργανωμένη και σωστή μεθοδικότητα. Η μοιρολατρία πάντα υπεράνω της ανθρώπινης ικανότητας. Ο καθένας το τομάρι του.

Αλλά ο καθένας πάντα κοίταγε το τομάρι του δεκαετίες πριν την κρίση. Διαχρονικά. Πριν και μετά την Επανάσταση του ’21. Άξεστοι και αγροίκοι, αποδεκατισμένοι πληθυσμοί, συνηθισμένοι σε συγκρούσεις, κοτζαμπάσηδες, φορομπήχτες, ληστές και αμόρφωτους. Πληθυσμοί που ποτέ δεν είδαν έναν σοβαρό λόγο να λειτουργήσουν συλλογικά, αλληλέγγυα, υπό ένα ελάχιστο κοινωνικό συμβόλαιο που θα εξασφάλιζε στοιχειώδεις αρχές σαν αυτές που διέδωσε ο Ευρωπαϊκός Διαφωτισμός. Εκατοντάδες διάσπαρτες κοινωνίες με εκατοντάδες διαφορετικές, εσωστρεφείς καταβολές, που ποτέ δεν ανέχονταν την παραμικρή διαφορετικότητα.

Συνέχισε τώρα να αναλύεις γιατί η Χρυσή Αυγή μπήκε στη Βουλή και γιατί πλέον σε κάθε πόλη ανυψώνονται περήφανα πανό σε μπαλκόνια όπου ανοίγουν τοπικά γραφεία της. Αναλώσου σε θεωρίες και αντί-θεωρίες των άκρων αποφεύγοντας περίτεχνα να δεις τα καχύποπτα βλέμματα που υπήρχαν διαχρονικά σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια χρόνια τώρα.  Σε όλους τους πολιτικούς χώρους και πολίτες αυτής της χώρας που απλά έβλεπαν τη Δημοκρατία ως ένα μέσο νόμιμης ασυδοσίας.

Πηγή:http://ellinaki.blogspot.gr



107 σχόλια:

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους Καλή βδομάδα

Το διάγραμμα της ΕΤΕ που ανέβασε ο ΜΙΧΑΛΗΣ θα τολμήσω να το χαρακτηρίσω σταυρόλεξο για επαγγελματίες χαχα

Για διαγώνισμα ΤΑ είναι ότι πρέπει .
Για βάλτε τα δυνατά σας .

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα παικτες μου...
ως εθνος αναδελφον,καθε μερα καινουργια μερα...

Αυτόνομο ΤΤ θέλει η κυβέρνηση, μπλόκο από τρόικα
http://www.euro2day.gr/chameleon/139/articles/741697/ChameleonArticle.aspx

μπαρμπαλιας είπε...

Γιαννάκι κλμ
χθες εκανα αναδρομη στην ιστορια της F1...

https://www.google.gr/search?q=brabham+bt46&hl=el&tbo=u&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=R0O8UOmqIoWY1AWkqYCQBQ&ved=0CDUQsAQ&biw=1440&bih=748

brabham bt46...

απο τα καλυτερα κοματια της ιστοριας του αυτοκινητου...
ηταν παιχταρας ο αυστραλος...

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ που το θυμήθηκες το αυτοκίνητο ανεμιστήρα χαχα

giannhs kon είπε...

1. Niki Lauda 2. John Watson 3. Nelson Piquet

χερια ΜΠΑΡΜΠΑ χερια

μπαρμπαλιας είπε...

ναι Γιαννακι ,η ιστορικη αναδρομη ειναι σεμιναριο για τα τεχνικα λυκεια/πανεπ.

μπαρμπαλιας είπε...

ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..

δυνατο το σημερινο αρθρο...διαβαστετο οπωσδηποτε ολοι...

την ΕΤΕ δν χρειαζεται...την εχει παρει ..ο ζάβολος...

giannhs kon είπε...


Έβαλε ο διαβολάκος την ουρά του πάλι ΜΠΑΡΜΠΑ χαχα

TheHawk είπε...

Καλημέρα σας...κοιτα να δεις δεν θα είμαι μπροστα στην σημερινή αντίδραση..θα την έχουμε?
Μακάρι η ΑΛΦΑ να ειναι ο οδηγός σας πιο δυνατή απο τις υπόλοιπες..

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Καλημέρα σε όοολη την παρέα.
Γερακι συγχαρητήρια...!

Νίκη είπε...

Καλημέρα σε όλους. Εύχομαι καλό μήνα να έχουμε και καλή εβδομάδα.
Γεράκι, τα μπράβο σου τα είπαν οι ειδικοί. Εγώ σου εύχομαι να συνεχίσεις με υγεία την καλή δουλειά. Αν δεν είχες βάλει αυτά τα περίεργα για να μπει κάποιος στα σχόλια της σελίδας σου, θα στο έγραφα εκεί. Δεν είμαι ρομπότ, αλλά αυτά τα περίεργα (γράμματα και αριθμοί) δεν μου πηγαίνουν. Χαχαχα
Καλή και αποδοτική συνέχεια στην ημέρα όλων σας.

GIANNHS006 είπε...

καλημερα καλη βδομαδα γερακι πολυ καλη δουλεια

ΑΡΤ είπε...

Φίλαθλοι της Μαρσέϊγ : "Εμείς δεν αρνούμαστε την Ελληνική μας καταγωγή"

http://www.youtube.com/watch?v=_EKnwjCUMN8

NE RENIONS PAS L'ORIGINE DE NOTRE VILLE !

μπαρμπαλιας είπε...

Νικη καλημερα...
συμφωνω μαζι σου...
αυτα εγραψα περιπου και εγω χθες μετα την πρωτη αναγνωση.

TheHawk είπε...

ευχαριστώ Νίκη,Κώστα..τα σχολια ειναι ελευθερα στο θέμα με το video..νομίζω..ακομα κ στο youtube τα ανοιξα..

μπαρμπαλιας είπε...

ΑΡΤ καλημεραπου το ξετρυπωσες;;
Ηρακλης ροπαλοφορος...

Unknown είπε...

Καλημερα συναχωνιστες...Δυστιχως γιαννη το σεδιαγραμα ετε δεν ειναι σταυρολεξο...Αν χαση το 1.30 που ειπαμε και την πεμπτη,,μπενη σε περιπετια

giannhs kon είπε...

http://www.capital.gr/NewsTheme.asp?id=1679950

giannhs kon είπε...

Είναι είναι Καλημέρα

George είπε...

Καλημερα.... Hawk H γερακι .......συνεχισε την προσπαθεια σου και παλι συγχαρητηρια.... αντε να εχουμε και απο αλλους βιντεο..............

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

ThitaDelta είπε...

Καλημέρα,

πάμε ...

ThitaDelta είπε...

... να δούμε τι θα κάνει ο 25ρης

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα!!ν ανοιξει και η ΕΤΕ να περασουμε το 818..

TheHawk είπε...

Κατοχύρωση του 1,58 απο την ΑΛΦΑ θέλουμε κ ανεβάζουμε το επιπεδο αισιοδοξίας..

TheHawk είπε...

αντιστοιχο...0,371 για ΠΕΙΡ...και 0,71 ΕΥΡΩΒ...

TheHawk είπε...

1,40 για ΕΤΕ..οχι μονο σπασιμο (εκτος και εαν πανε καρφωτες) αλλα δοκιμη κ απο πανω..

Andreas D. είπε...

Καλημέρα σε όλους!

George είπε...

Παει και η Περαιως με =6.02% κερδος .....

Bondexj είπε...

καλημερα..καλο μήνα και καλή εβδομαδα..

TheHawk είπε...

287 για 20αρη (εχει κ μια ταση χαμηλοτερα)...823 για ΓΔ..δεν θα μου αρεσει εαν δεν μπορεσουν να τα σπασουν...

michele είπε...

Καλημερα John ,εχουμε σοβαρη αποκλιμακωση σημερα?? ετσι βλεπω

George είπε...

Καλα κατι τουβλα η Περαιως στο 0,170.....γι αυτο την εκανα..... αντε να πεσουν μετα το μεσημερη για να κανουμε παλι αγορα πειραιως μια και και η φρλκ δεν καθετε στο 1,80...και η slk στο 1.40......

nomad είπε...

Καλό μήνα, εβδομάδα και καλημέρα !
Μιχάλη που το βλέπεις; στο Bloomberg δε το δείχνει.

Bondexj είπε...

μαλιστα... πολυ ψηλά αφού ανακοίνωσε τους όρους του buyback.. premium σε σχεση με τα κλεισιματα της Παρασκευής πάνω απο 2 figures avg..

michele είπε...

Ηρακλη και Capital και Κερδος ,γι αυτο ρωτησα τον bondex.To bloomberg τα εβγαλε η τα πηγε αλλου

Bondexj είπε...

http://www.bloomberg.com/quote/GGGB10YR:IND...εχει το yield εδω

TheHawk είπε...

http://www.bloomberg.com/quote/GGGB10YR:IND

μονο αυτο βρηκα

Bondexj είπε...

live spd 1320... αφου το κοιτατε...

nomad είπε...

οκ, ευχαριστώ όλους

Bondexj είπε...

live bid yield 14.51 on 2023

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους

nomad είπε...

Γεια σου Πάνο, καλημέρα

George είπε...

Καήμερα Πανο... Δεν βλεπω και πολλη δυναμικη σημερα στα μικρα....

μπαρμπαλιας είπε...

ο...βοθρος αδυνατει να πληρωσει τους φορους του...
φαντασου ρε κητος επιφανειας...ο πολυς κοσμος...
που τον καταδικασατε τρια χρονια τωρα ...

michele είπε...

58 ακινητα ..απο παλια.Μονο το ΕΥΠΙΚ παιζει απο τα μικρα ,ειχε πολυ καλα αποτελεσματα ,αρεσει του Καρα

TheHawk είπε...

Καλη συνέχεια..ευχομαι σε μια αντίδραση μεγατόνων...χεχε...have fun & profits...

PS είπε...

ETE LOΝΓΓΓΓΓΓΓΓΓ..............

George είπε...

φρλκ μονο για 1,74 αγορα την βλεπω εκανα αλλαγη εντολης

PS είπε...

Μόνο που κάποιος ενοχλητικός τύπος εδώ μέσα,πήγε και κόλησε τώρα πάνω σε κάποιον άλλο(ο μακντί πάνω στον τριγκερ)

ο dwk είπε...

…καλημέρα καλή εβδομάδα…
…οι …άνθρωποι έχουν παρανοήσει ή μας δουλεύουν ψιλό γαζί…
«…πρόταση - βόμβα για φορολόγηση των εισοδημάτων που ξεπερνούν τις 26.000 ευρώ με συντελεστή 45% επεξεργάζεται το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης…»
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2260182
…φάτε τώρα νόστιμες …λίστες λαγκάρντ…

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα.dwki...γιατι το σχολιαζεις;;;ανω τω 26000 ειναι οι αυριανοι μυριουχοι... θα τριβουμε τα ματακια μας με την εθνικη συνταξη

μπαρμπαλιας είπε...

...ζουπουσι το ΣΕΝΤΡακι προς ανευρευσιν τεμ

michele είπε...

http://rikssy.gr/

Παρτε και την κινηση Λοβερδου..

μπαρμπαλιας είπε...

Mικε να παρει και τον τσατσόπλο μαζι ...για το ντουμπλέ της επιτυχιας...
τοτε θα πανε για ολη την αθηνα...
ολε ο ταυρος

Unknown είπε...

μπαρμπα μια ζωη ο καθενας το ταμπουρι του ειμασταν...Γιαυτο ο κολοκοτρωνης ελεγε..Να μονιασουμε ωρε αυτο ζηταω

μπαρμπαλιας είπε...

τι λες μωρε Βαγγελη...
απο πιοτα εισαι πρωινιατικα;;;
αυτοι ειναι ολοι για πεταμα...
διελυσε την υγεια και θελει και αρχηγια...

μπαρμπαλιας είπε...

αστους αυτους...

ο ταλαντωτης σου πως βογαρει;;;

Unknown είπε...

μπαρμπα τοπαμε αλοι πινουν απο χαρα αλλοι απο λυπη,,εμεις παντως απο το πρωι

Unknown είπε...

προς το παρων μονο ο ταλαντωτης του τατσοπουλου βαρη το λεη ακι το ονομα ,,,ΤΣΑΚ τον πουλο

Unknown είπε...

Μονο στον οπαπ ειμαι πλεον λονκ,μπαρμπα στα αλλα σουρτα φερτα

Unknown είπε...

Και ο ελλακτωρ κανη μια σοβαρη προσπαθεια για κατι καλυτερο αν το κλιμα βελτιωθη να δη καινουργια υψιλα νομιζω

Unknown είπε...

Πολλυ το σκεπτωνται εκει στην γεκ τενα πρωτιμανε καλυτερα την ενεργιακη...

Unknown είπε...

Αυτο που με ανισηχη ειναι σε λιγο μην απανταω και στον ευατο μου μονος μου,,,αχ ρε μαρινα που εισαι να δης πως ξετριπονουν ολοι

μπαρμπαλιας είπε...

εγω Βαγγελη δεν τον παω τον χειραγωγουμενο ΟΠΑΠι με τιποτα..
απλα εχω στοκαρει 600 κοματακια
για το ΕΛΛΑΚΤ συμφωνω...δειχνει καλη συμπεριφορα

μπαρμπαλιας είπε...

...τωρα για το μονος σου το βλεπω...
εγω πεταχτηκα λιγο εξω για ψωνια ,μολις εκοψε το μπουγαζι...
αλλα ξαναρχησε φορτσατο..
προλαβα και μπηκα μεσα...εχω και τη μηχανη που δεν ξεκαβαλαω

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εδώ ήλιος λαμπρός και 19 βαθμοί παιδιά και μπορείς άνετα να κάνεις τις δουλειές σου.
Από ότι μπορώ να υποθέσω μ' αυτόν τον τζίρο, αυτήν την εβδομάδα θα μας παίζουν όπως θέλουν μετά χωσίματος στο τέλος για να μην ξεχνάμε και ξεθαρρεύουμε.
Από βδομάδα, ανάλογα με το αποτέλεσμα της επαναγοράς βλέπουμε...

George είπε...

Kαι τα ψαρακια τα ξεχασαμε -3.19% εκανα μια αγορα ..... ΜΙΚΕΛΕ αντισταση μου λες ?????

μπαρμπαλιας είπε...

απο κει γινεται τσιρκουλο με το σεισαχθεια....

PS είπε...

Ο Αμερικανός Υπουργός Οικονομικών, Τίμοθι Γκάιντνερ, που είναι και o διαπραγματευτής του Aμερικανού Προέδρου σε οικονομικά θέματα, ανέφερε ότι δεν θα υπάρξει συμφωνία για την αποτροπή του λεγόμενου «δημοσιονομικού γκρεμού» εάν οι νομοθέτες της αντιπολίτευσης δεν επιτρέψουν τις αυξήσεις φόρων στους πλουσιότερους Αμερικανούς.
-Γκάιντνερ για καμ του δώθε ,γιατί οι ντόπιοι ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ ούτε τι λέει Η ΙΔΙΑ η Γκόλνταμ Σακς δεν ξέρουν

μπαρμπαλιας είπε...

Ττι επαθε η ηγετιδα των τραπεζων...γνωστη μας μλάρα;;;
ζαλιστηκε;;;
ντραμαμινες και γρηγορα...

George είπε...

Mηπως αρχιζει η πτωση ..... σε τραπεζες.... ειναι η ωρα τους.....πρωτα μας τα περνουν και μετα η παραγκα της ριχνει.....για να δουμε.....θα αντεξουν???????

Unknown είπε...

μπαρμπα στον πουνεντη τον εχει ??

Unknown είπε...

Γινεται παντως πολλυ σουσουρο με την εθνικη γενικως οτι την ετιμαζουνε απο το 1.30 και πανω ,και στο διπλα μαγαζι μαλιοτραβουντε,,αλλα και γενικως στην πιατσα

George είπε...


Διεγράφη ο Ανδρέας Λοβέρδος από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ bn

George είπε...

Για να δουμε τα ψαρακια θα κανουν το ΜΠΑΜ.... τωρα -404% και αμα κανουν μπαμ δεν καταλαβαινουν τιποτα........

michele είπε...

Eιχε λιγη δουλιτσα ,καλη αγορα ,θελουμε διασπαση του 823

Unknown είπε...

Ο οπαπ και ο οτε (γιατι τον ξεχασα αυτον) μπαρμπα ειναι χαρτια που μπορουν να πεξουν σε οπιοδιποτε χρηματιστηριακο κλιμα..και δεν με χαλαη αν τα μανατζαρουν δυνατα χερια

μπαρμπαλιας είπε...

Βαγγελη οστριογαρμπης 8 γιοματος με 9 τοπικα

George είπε...

mikele 2:13

michele είπε...

Tζωρτζ καλο ειναι να κλεισει σημερα πανω απο τοβ 20αρη στα 0,4670.Εχει gap απο πανω 0,4960-0,50..

Unknown είπε...

οκ μπαρμπα...Πρυμα τον εχουμε τον καιρο μικελε βορεια μας παη ,,

George είπε...

Mikele να βοηθησουμε και εμεις λιγο......λιγο δυσκολο το 0,467.... αλλα το γκαπ 0,496 δεν το χανει.....

michele είπε...

EKTAKTO: Επίσημο αίτημα της Ισπανίας για τραπεζική διάσωση

μπαρμπαλιας είπε...

Μικε βλεπεις 25ρη;;;

michele είπε...

O ιδιος εμεινε Μπαρμπα ,αυριο θα δουμε η το απογευμα την σταθμιση του στο επισημο site του ΧΑΑ

μπαρμπαλιας είπε...

ο Ανεζουλαλις στο 30% με 1449 τεμ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Tι κοιτάς τώρα βρε Ηλία χαχα

Πάντως το 5άκις εξαμαρτείν ου δεικτός σοφού...
Θυμόσαστε που έβγαιναν στο παλιό μας στέκι τέτοια ώρα οι σορτάκηδες και φώναζαν η ώρα του ιππικού?
Κάτι τέτοιο μου θυμίζει τώρα...

michele είπε...

5 φορες στο 824 κοντα ,δεν περασε οποτε χωσιματακι.Στον ΑΝΕΖΟΥΛΑΚΗ αγοραζουμε και 14600 στο +30%..

michele είπε...

Ετσι γινεται για να φευγουν οι Traders ,ειναι η ωρα τους τωρα..

ThitaDelta είπε...

... H πονηρή ώρα έφτασε, να δούμε τι θέλουν να κάνουν.

michele είπε...

Αρνηση ΤΙΤΚ να παει προς τα 11,επομενως,αλλαζει πορεια μαλλον

ThitaDelta είπε...

Μιχάλη τα ίδια θα λέμε ...

χαχα

michele είπε...

Χαχα..οι Γερμανοι καλοι,οι Αμερικανοι καλοι ανοιξαν η ΠΕΙΡ κραταει καλυτερα απ τις αλλες

μπαρμπαλιας είπε...

ο θεοτσακος στο βν ταχει βαλει με την μλάα ...αχαχααα

michele είπε...

Στα νουμερα δικιο εχει,αλλα αυτος για αλλους λογους το λεει..φιασκο η επαναγορα κλπ//

michele είπε...

Κρατανε το 818..με την ΕΕΕΚ στο -2,68%,αντε να ..φυγει να ξερουμε τι μας γινεται

Unknown είπε...

οι ξενοι εχουν μπη ηδη στο παραδοσιακο ραλλακι για το τελος του χρονου...Εμεις οπως παμε θα το χασουμε..Εμηναν μονο 16 ημερες

νικος φαληρο είπε...

καλησπερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους και καλη εβδομαδα να εχουμε με υγεια.

michele είπε...

Kαλησπερα Νικολα,πες κανα νεο..μαλλον λιγο καλυτερα το κλεισιματακι.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Νίκο, επίσης.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πολύ καλή η ΚΥΠΡ όλη μέρα

νικος φαληρο είπε...

ολα καλα κε michele.Καλησπερα κε Πανο.Αγωνας για να βγουν οι υποχρεωσεις και οι γιορτες.

michele είπε...

Πανω απο 818 κλεισιμο ,στο 819,28 σχετικα καλο..ο ΟΤΕ το καλυτερο blue chip,η ΠΕΙΡ καλυτερη τραπεζα..ΤΕΝΕΡΓ χωσιμο στην διπλο-τριδιπλη κορυφη

μπαρμπαλιας είπε...

τι δουλεια εχουμε με τα ξενα;;;
γιατι καναμε ραλακι περσι "η προπερσι;ς;;
ακομη και σημερα τα χωσανε στο τελος...οι τραδέρς

Unknown είπε...

Αλλο το περσι αλλο το προπερσι...γιατι απο που ερχεται η ταση μπαρμπα απο την κεσαρια /??

michele είπε...

Παμε επανω καινουργια αναρτηση..