Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012


ΣΑΒΒΑΤΟ..
με καφεδάκι


TA XΩΡΙΑ ΤΟΥ ΑΗ-ΒΑΣΙΛΗ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

του Γιώργου Κόκουβα

Όχι, ο Άη Βασίλης δεν μένει (μόνο) στο Ροβανιέμι της Φινλανδίας. Μένει όπου υπάρχει χριστουγεννιάτικη διάθεση, όπου υπάρχουν παιδικά χαμόγελα, και όπου η αθωότητα και η διασκέδαση μπορούν ακόμη να επισκιάσουν το συνεχές κατσούφιασμα της υπόλοιπης χρονιάς. 
Εντοπίσαμε δέκα… διευθύνσεις κατοικίας του Άη Βασίλη στην Ελλάδα, από την Αθήνα ως την Θεσσαλονίκη και από την Δράμα ως το Ηράκλειο, και σας παρουσιάζουμε όλες τις δραστηριότητες και τις εγκαταστάσεις που είναι έτοιμες να υποδεχθούν μικρούς και μεγάλους στα «Χωριά του Άη Βασίλη» σε δέκα ελληνικές πόλεις. 


Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά πέντε θεματικά πάρκα όπου εδρεύει ο Άη Βασίλης και το πνεύμα των Χριστουγέννων στήνονται αυτήν την χρονιά στην Αθήνα. Διαβάστε και διαλέξτε (ή επισκεφθείτε τα όλα): 

-«Χριστουγεννιάτικο Χωριό 2» στα Αηδονάκια 
Για δεύτερη χρονιά στήνεται ένα πολύχρωμο καταφύγιο για παιδιά στο λούνα παρκ «τα Αηδονάκια», όπου φτάνει με το ιδιωτικό του αεροπλάνο ο Άγιος Βασίλης. Η Santa Claus Airways απογειώνεται προς φαντασμαγορικούς προορισμούς, όπως πάρκο με τρενάκι, εργοστάσιο παιχνιδιών, σκεπαστό παγοδρόμιο, carousel και άλλες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. 
Info: Διονυσίου 155 και Α. Παπανδρέου, Μαρούσι, Έξοδος 11 Αττικής οδού, τηλ: 210 6196948 
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές 16.00-23.00, Σαββατοκύριακα και ημέρες γιορτών 10.00-0.00, Από 23/11 ως 6/1 

-Christmas Kids Festival 
Ένα ολοήμερο πάρτι χριστουγεννιάτικων εκπλήξεων θα στηθεί στο Smart Park των Σπάτων δύο ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, όπου θα βρείτε δέντρο με ευχές, χώρο για χορό, παραμύθια, laser shows, δημιουργικές δραστηριότητες, εργαστήρια παιδοψυχολογίας και πολλά happenings – δείτε το πρόγραμμα εδώ.  
Info: Εμπορικό Κέντρο Smart Park, E. Πουλάκη, Σπάτα. 
Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012, Ώρες εκδήλωσης: 10:00 το πρωί έως 22:00 το βράδυ 

-Santa Claus Kingdom 
Σε ένα θεματικό πάρκο 12.000 στρεμμάτων έρχεται ο Άη Βασίλης να στήσει άλλο ένα επιβλητικό βασίλειο για τους μικρούς του Αθηναίους φίλους, όπου θα βρουν παγοδρόμιο, ειδικό πάρκο μυθολογίας, χιονοτσουλήθρες, 3D shows, παραστάσεις, συναυλίες και ένα σωρό νοστιμιές. Μάθετε περισσότερα για το πιο γιορτινό «Βασίλειο» στο σχετικό δημοσίευμα του in2life.  
Info: Τιμή εισιτηρίου: 3€ τις καθημερινές, 4€ τα Σαββατοκύριακα (χωρίς το κόστος κάθε παιχνιδιού)
Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά από τις 11:00 ως τις 23:00 
Διεύθυνση Μ.E.C. Παιανίας: Λεωφόρος Αθηνών- Λαυρίου 301, Αττική Οδός, έξοδος 17 (Κάντζα). Μετρό, σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας (δωρεάν μεταφορά με λεωφορεία προς το M.E.C.) Πληροφορίες: 215 5305014 

-«Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» στην Τεχνόπολη 
Στην Τεχνόπολη θα ξετυλίξει ο Δήμος Αθηναίων το κουβάρι των γιορτών για μικρούς και μεγάλους: Εκεί από τις 20 Δεκεμβρίου θα στηθεί εορταγορά, με σειρά δραστηριοτήτων για όλη την οικογένεια σε προσιτές τιμές. Μάθετε περισσότερα στο σχετικό δημοσίευμα του in2life.  
Info: Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι, τηλ: 210 3475518 
20/12-7/1 Είσοδος ελεύθερη, Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές: 12.00 -22.00, Αργίες, Σάββατο & Κυριακή: 10.00 – 00.00 

-Christmas Family Park 
Στο εκθεσιακό κέντρο ΕΚΕΠ στη Μεταμόρφωση διοργανώνεται για τρίτη χρονιά το Οικογενειακό πάρκο των γιορτών, που θα περιλαμβάνει έναν τεράστιο κλειστό χώρο με θερμαινόμενο παιδότοπο, παγοδρόμιο, πισίνα με φουσκωτά παιχνίδια, τραμπολίνο, carousel και εξομοιωτή για εικονικές εναέριες πτήσεις μέχρι το διάστημα ή βουτιές στον βυθό. 
Info: ΕΚΕΠ, 12° χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, Μεταμόρφωση, τηλ: 210 2846006-10 
Η είσοδος είναι δωρεάν, και υπάρχει ξεχωριστή χρέωση, που ξεκινά από τα 0,50€, για κάθε παιχνίδι. 

*Ο Άη Βασίλης φτάνει στην Θεσσαλονίκη 




Εκτός από την πλατεία Αριστοτέλους της συμπρωτεύουσας, όπου επιτέλους ξεχνάμε τον επί δεκαετίες πανομοιότυπο στολισμό «δέντρο-καράβι» και βλέπουμε καινούριες ιδέες, όπως fun park με carousel, παιχνίδια, παγοδρόμιο, χριστουγεννιάτικα σπιτάκια και στολισμένα δέντρα, η Θεσσαλονίκη προσκαλεί τους μικρούς φίλους της στο «Χωριό της Αγάπης». Πρόκειται για ένα τεράστιο πάρκο με εορταστικό αλλά και φιλανθρωπικό χαρακτήρα στην Νεάπολη, εκεί όπου ανάμεσα στα φυσικά δέντρα θα κυριαρχήσουν τα λαμπιόνια, τα ελαφάκια, τα πόνι του Άη Βασίλη που θα μεταφέρουν τα παιδιά στην φάτνη. Παράλληλα, θα υπάρχουν θεματικές δραστηριότητες σε μεγάλη πισίνα για χειμερινά παιχνίδια, κλόουν, μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, μονοπάτι προς το σπίτι του αγαπημένου Άγιου των παιδιών, παιχνιδούπολη, ξύλινα σπιτάκια με ζαχαρωτά και χριστουγεννιάτικο BBQ. 
Info: Πρώην Στρατόπεδο Στρεμπενιώτη, οδός Οδυσσέα Ελύτη, Νεάπολη Θεσσαλονίκης, τηλ: 2310 634450 
Είσοδος στο πάρκο για τα παιδιά ελεύθερη, είσοδος για ενήλικες: 3€, στα οποία συμπεριλαμβάνεται το ρόφημά τους. 
Ώρες λειτουργίας: 10.00-23.00, ως τις 6 Ιανουαρίου 2013

*Ο Άη Βασίλης φτάνει στην Λάρισα 

Δυνατά μπαίνει φέτος στο «πρωτάθλημα» των ελληνικών χωριών του Άη Βασίλη η Λάρισα, στήνοντας ένα τεράστιο πάρκο στην Νεάπολη, τόσο φωταγωγημένο που μοιάζει με παραμύθι. Η υπερπαραγωγή της σκεπαστής αυτής αγοράς περιλαμβάνει μίνι φάρμα ζώων με ελάφια, πόνι, τάρανδο και προβατάκια, αγαπημένους χαρακτήρες των παιδιών –με πρωταγωνιστή φυσικά τον Άη Βασίλη- πολλά παιχνίδια και ακόμη περισσότερες εκδηλώσεις. Παρακάτω σας δίνουμε μόνο μια ιδέα του τι θα συναντήσετε εκεί: 

Δημιουργικά εργαστήρια με ειδικούς φούρνους για μικρούς μάγειρες, εργοστάσιο σοκολάτας, εικαστικά εργαστήρια, διαγωνισμούς ζαχαρωτών, shows και αφηγήσεις από γνωστούς ηθοποιούς και παρουσιαστές με φιλανθρωπικό σκοπό, σπιτάκια και stages συναυλιών, μπάντες και ομάδες χορού, κουκλοθέατρο, επιδείξεις ποδηλάτων και ιππασίας, παγοδρόμιο, συγκρουόμενα, αυτοσχέδιες δημιουργίες από σεφ, ταχυδακτυλουργικές εκπλήξεις, διαγωνισμό ευχών, παζάρι μεταχειρισμένων βιβλίων, κοινωνικό παντοπωλείο και άλλες φιλανθρωπικές δράσεις. 
Info: Σκεπαστή αγορά Νεάπολης, τηλ: 6973795038, είσοδος στο «χωριό» ελεύθερη για όλους, δωρεάν δώρα για όλα τα παιδιά, ξεχωριστή είσοδος για κάθε δραστηριότητα 
Ώρες λειτουργίας: 9.00-23.00, ώρες λειτουργίας εργαστηρίων για παιδιά: 9.00-14.00 και 18.00-21.00 

Ο Άη Βασίλης φτάνει στην Δράμα 

Και η αλήθεια είναι πως η Δράμα αποτελεί έναν από τους αγαπημένους του προορισμούς εν Ελλάδι, αφού κάθε χρόνο στήνει στην «Ονειρούπολη» το πιο ζωηρό, πολύβουο καταφύγιό του. Αυτήν την χρονιά, το πρόγραμμα του «χωριού» θα διαρκέσει έναν ολόκληρο μήνα και θα περιλαμβάνει: Το σπίτι του Άη Βασίλη, όπου θα υποδέχεται τους μικρούς του φίλους παρέα με ξωτικά, το Σπίτι του Παραμυθιού, όπου εκτός από βιβλία, θα πρωταγωνιστήσουν και οι μικρού μήκους ταινίες από το γνωστό Φεστιβάλ της πόλης, το Εργαστήρι του Άη Βασίλη, όπου με οικολογικά υλικά τα παιδιά θα συνθέσουν κατασκευές, στολίδια και αναμνηστικά, το Δωμάτιο της Ψευδαίσθησης για οπτικές διασκεδάσεις, τον Χώρο Πειραμάτων όπου θα κυριαρχήσουν οι μικροί Φυσικοί, Χημικοί και Βιολόγοι και τέλος ο Μετεωρολογικός σταθμός Ονειρούπολης, για καθημερινή πρόγνωση του καιρού και γνωριμία με τα φαινόμενα της φύσης. 

Προσθέστε σε όλα τα παραπάνω μια έκθεση ψηφιδωτών, εργαστήρι ζαχαροπλαστικής, ατελιέ facepainting με ξωτικά, ταχυδρομείο για ευχές και γράμματα, δωρεάν λούνα παρκ, συντριβάνι ευχών και Σπίτι Τεχνολογίας. Τέλος, σκεφτείτε όλα τα παραπάνω πλαισιωμένα από δεκάδες εκδηλώσεις, συναυλίες, happenings και παιδικά χαμόγελα, και ιδού η εμπειρία που μόνο στην Δράμα βιώνεται κάθε χρονιά. 
Info: 4/12 ως 5/1, Δημοτικός Κήπος και Πλατεία Ελευθερίας Δράμας 
Η είσοδος είναι ελεύθερη και οι περισσότερες δράσεις είναι δωρεάν – για το αναλυτικό πρόγραμμα και τις εξτρά χρεώσεις δείτε εδώ. http://www.oneiroupoli2012.gr/programma.pdf 
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 10.00-14.00 και 17.30-21.00, Σαββατοκύριακα και 24-26/12, 31-1/1 και 5/1 από 10.00-21.00 

Ο Άη Βασίλης φτάνει στα Τρίκαλα 
Για δεύτερη χρονιά στήνεται στην θεσσαλική πόλη ο «Μύλος των Ξωτικών», όπου τα αγαπημένα αυτά πλάσματα των παιδιών παρουσιάζουν το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής παιχνιδιών και γλυκισμάτων σε έναν παραμυθένια χώρο. Και όχι μόνο: Το σπίτι του Άη Βασίλη, το εργοστάσιο γλυκισμάτων, το κάστρο της Playmobil, το Σπίτι του Πάγου για facepainting, η ειδική Παιχνιδοέκθεση με παιχνιδότοπο για ΑΜΕΑ, τα διαδραστικά εργαστήρια κατασκευών, βιβλίων και ανακύκλωσης, ο φούρνος, το Cine των Ξωτικών και το fun park με την χριστουγεννιάτικη αγορά θα διεκδικήσουν πολύ από τον χρόνο και την γιορτινή ενέργεια των παιδιών και όλης της οικογένειας. 
Info: Πάρκο Ματσόπουλου, τηλ: 24310 38890 
Ώρες και ημέρες λειτουργίας: Ως 21/12, καθημερινά 8.30-21.00, σαββατοκύριακα 10.00-21.00. Από 22/12 ως 6/1: 10.00-21.00 
Η είσοδος είναι δωρεάν.  

Ο Άη Βασίλης φτάνει στο Ναύπλιο 

Στο πάρκο του ΟΣΕ στην όμορφη πόλη του Ναυπλίου υποδέχεται φέτος ο Άη Βασίλης τους μικρούς του φίλους για 15 ημέρες. Εκεί θα στηθούν δέκα ξύλινα σπιτάκια – ανάμεσά τους και το σπίτι του Άη Βασίλη για συζητήσεις, ευχές και φωτογραφίες, τα σπιτάκια των παραμυθιών για ατελείωτες αφηγήσεις, το εργαστήρι του Άη Βασίλη με εργαστήρια κατασκευών και εμψυχωτές, το Ζαχαρόσπιτο με παραδοσιακά γλυκά από όλο τον κόσμο, το σπιτάκι της κοινωνικής Αλληλεγγύης, το ταχυδρομείο του Άη Βασίλη, η Πινακοθήκη και το σπίτι της Μουσικής. Στην έξοδο του πάρκου, θα σας περιμένει ένα παγοδρόμιο, ένα μεγάλο carousel και πολλά ακόμη παιχνίδια. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων στην ιστοσελίδα του Δήμου Ναυπλιέων. 
Info: Πάρκο Άη Βασίλη στο πάρκο ΟΣΕ, είσοδος δωρεάν 
Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Από 22/12 ως 6/1, καθημερινά 10.30-13.30 και 16.30-20.30, Σαββατοκύριακα και γιορτές: 10.30-20.30 

Ο Άη Βασίλης φτάνει στην Νάουσα 
Το όμορφο –και ήδη χιονισμένο- δάσος του Αγίου Νικολάου της Νάουσας μεταμορφώνεται σε Δάσος των Χριστουγέννων για λίγες ημέρες. Εκεί θα «ξεφυτρώσουν» παραμυθένια μανιταρόσπιτα, χιονισμένα σπιτάκια, λουνα παρκ και χώροι για πολλές γιορτινές δράσεις, ανάμεσα στα γραφικά μονοπάτια και τα ποταμάκια του δάσους. Παρόντες, φυσικά, θα είναι ο Άη Βασίλης και τα καλλικαντζαράκια του, καθώς και ξωτικά, νεράιδες και άλλα αγαπημένα πλάσματα των παιδιών, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν στο fun park, στη ζαχαρογειτονιά και στην χριστουγεννιάτικη αγορά .  
Info: Το Δάσος των Χριστουγέννων, Άγιος Νικόλαος – 3 χιλιόμετρα από την πόλη της Νάουσας – καθημερινά δρομολόγια λεωφορείων από το κέντρο της πόλης. 
Ημέρες και ώρες λειτουργίας: από 8/12 ως 7/1, ώρες 10.00-21.00 – είσοδος ελεύθερη 

Ο Άη Βασίλης φτάνει στην Πάτρα 
Στον πολυχώρο Πολιτεία θα προσγειωθεί φέτος το πνεύμα των Χριστουγέννων στην πόλη της Πάτρας. Εκεί, στην «Μαγεμένη Πολιτεία», θα βρείτε ένα γιορτινό καταφύγιο με χιλιάδες φωτάκια, παιχνίδια, λουνα παρκ, παγοδρόμιο, σπίτι του Άη Βασίλη για φωτογραφίες και γράμματα, θέατρο σκιών, παραστάσεις, cart, τρενάκι και πολλά γλυκίσματα στο λιχουδόσπιτο. Για τους μεγαλύτερους επισκέπτες, η μπυραρία της Πολιτείας ενδείκνυται για να το ρίξετε λίγο έξω. 
Info: Πολιτεία, Ακτή Δυμαίων 84, είσοδος στον χώρο ελεύθερη 
Ημέρες και ώρες λειτουργίας: από 14/12 ως 7/1 και ώρες 16.00-23.00 (καθημερινές) και 10.00-23.00 (σαββατοκύριακα και αργίες) 

Ο Άη Βασίλης φτάνει στο Ηράκλειο 

Το Πάρκο Ελευθερίας του Ηρακλείου θα είναι αυτές τις ημέρες αφιερωμένα αποκλειστικά στα παιδιά, καθώς ο δήμος της πόλης και ο εμπορικός της σύλλογος αποφάσισαν να το μεταμορφώσουν σε μια «Παραμυθοχώρα» με κάστρο, όπου θα λαμβάνουν χώρα διάφορες δημιουργικές δραστηριότητες. Ο χώρος θα αποκτήσει ζωή και με ένα τρενάκι και ένα καρουζέλ για τα παιδιά. 
Info: Πάρκο Ελευθερίας, Ηράκλειο, ελεύθερη είσοδος – λειτουργία από 22/12 ως 2/1 

πηγή:http://www.in2life.gr


86 σχόλια:

fasokinigos είπε...

Kαλημερα στην παρεα!!. Ευτυχως ξυπνησαμε ζωντανοι και σημερα. Αλλο 2 ξυπνηματα πρεπει να κανουμε (αυριο και μεθαυριο ....φιλτρο 3 ημερων)για να επιβεβαιωθει η ανοδικη ταση .....και να διαψευσθουν οι γκουρου Μαγια....Ωραιο το βιντεακι Μικελε.

ThitaDelta είπε...

Καλημέρα σε όλους ...

ΦΣΚ χαχα, by the book.

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα.
μια ακομη γελοιοποιηση ...του συστηματος ,που προωθησε την καταστροφη ...για την κονομα.

Θ πιστευω-αγιες μερες -να τα φτιαξεις με τον δ...
μολις περασουν ...ριχτου μπουνιες..αναδρομικες

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό μεσημέρι στους πρωινούς φίλους και σε όλους.
Βλέπω κεφάκια και ...εφαρμογή όσων μαθαίνεις ΦΑΣΟ χαχα
Ένα πράγμα μπορεί να σου ξέφυγε όμως, να ήταν παλαιοημερολογίτες οι Μάγια οπότε μόλις μπει το 13 θα μας έρθει εκεί που δεν θα το περιμένουμε!
Δε βαριέσαι έχουμε ακόμα 10 μέρες και μετά βλέπουμε...
Τι έκανες αξημέρωτα όμως πάλι σήμερα? Πήγες για δουλειά?
Μακάρι να υπάρχει δουλειά
Ημέρα αναχώρησης σήμερα και από το βραδάκι θα τα λέμε από τον προορισμό μου

michele είπε...

Καλο μεσημερι κι απο μενα..αντε Πανο ,ειπαμε χαλαρωση ,αλλα κι εμεις εδω στο κλεινον αστυ το ιδιο.Χτες ηλθαν τα ανηψια μου και μου εφεραν νεα απο Μαροκο,Ινδια Μεγαλη Βρεττανια..multinational χαχα

fasokinigos είπε...

Καλο απογευμα Πανο και σε ολους!!. Δουλεια??....Μπαααα...τα στοπ λος εφτιαχνα χαχαχα....Τροπος ζωης φιλε μου!! (λογω δουλειας)...τι να κανω??...αφου ετσι εμαθα απο μικρος......καλη συνεχεια .....Τα λεμε το απογευματακι πριν τη βραδινη εξοδο

fasokinigos είπε...

Γεια σου φιλε Μικελε.....χθες το ελαβα το mail . Απλα το ντουφεκι χανει λιγο στους στοχους του (+ - 0.01 στης πωλησεις)....Θα το διορθωσω ομως χαχαχα...εφυγα για μασα...

michele είπε...

Ενταξει μικρη αποκλιση Φασο χαχα.Καλη ορεξη!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

παιδες τις ευχες θα τις πουμε αργοτερα,απο εδω οπως παντα τον τελευταιο αρκετο καιρο.Τωρα θα σας πω ενα ...αστειο
η μεγαλη μας φιλη υπο καποιες προυποθεσεις πχ να μην χαθουν ΚΑΘΟΛΟΥ τα 1,25/1,3ο εχει στοχο ως το καλοκαιρι τα.......ωχχχχχ
ΝΑ ΤΟ ΠΩ???

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

ασε καλυτερα παλι θα μου τα χωνει ολο το internet οπως τοτε με τον μυτιλ

michele είπε...

Πες το,πες το!Καλησπερα Αλεξ,νομιζα οτι θα εισαι σε καμμια χειμερινη πεζοπορια

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

καλησπερα mike ,δεν θα το γραψω γιατι ειναι υπερβολικο σεναριο,τραβηγμενο απο τα μαλλια θα σου το πω ομως για να εχω να λεω αμα βγει!Τεχνικα παντως ειναι δυνατο να συμβει

michele είπε...

Tεχνικα ,ολα γινονται.Οπως εγραψε και ο ΜΥΤΙΛ το 1,20.Ομως οταν θεμελιωδως δεν ΣΤΕΚΕΙ μια τιμη ,ειτε πολυ κατω,ειτε πολυ πανω, γινεται ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,με σκοπον να μην προλαβουν να εκμεταλλευτουν πολυ ειτε το ΧΩΣΙΜΟ αν ειναι πολυ ψηλα,ειτε να ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ αν ειναι πολυ χαμηλα.

YΓ.Στην τιμη που "βλεπεις" να υπολογισουμε και το P/BV

profit είπε...

Κυριοι καλησπερα τωρα γυρισα απο δουλεια κομματια.εχω και το μικρο αρρωστο.
Alex πες το εχω αγωνια...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

αν γινει θα εχει τρελη πλακα!

michele είπε...

Οπωσδηποτε θα γραφουν τρελλα νουμερα,γι ατο εχω προειδοποιησει οταν τα εσκιαζε η φοβερα.Στις τραπεζες βεβαια,αποκλειω τρελλα νουμερα τα αμεσως επομενα χρονια..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

και γω το αποκλειω αλλα οσχηματισμος υπαρχει και επιβεβαιωνεται και με εναλλακτικη μετρηση και ειναι οντως τρελο το νουμερο γιαυτο δεν εχει αξια να το γραψω αλλα θα στο πω για να μπορω να λεω μετα /εμυς σας τα λαιγαμαι/
Καλησπερα profit

profit είπε...

Σπερα πες το στ αυτι..

Σπυρου μου σφυριξαν..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

παντως το /arbitrage/ των ημερων ειναι του γδ με τον τιτανα κατι απο τα δυο ειναι τρελη ευκαιρεια αφου η αποκλιση θα καλυφθει ΑΜΕΣΑ

michele είπε...

Καλησπερα profit.O TITK δεν εχει να παει πολυ κατω,αν περασει κατω απο 12,50 ( σαν ζωνη το λεω)και δεν αντιδρασει ,θα γυρισει και ο δεικτης αργοτερα,αφου κανει νεα υψηλα βεβαια οπως εχουμε πει..
ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ??? βρειτε το

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Σωστος αλλα το πιθανοτερο ειναι οτι ο Τιτανας θα ξεκινησει εντος των ημερων μια ΕΠΙΚΗ ΑΝΟΔΟ!

michele είπε...

Και για οποιον ενδιαφερεται ΦΡΙΓΟ..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Εποσης αδικημενα απο καθε αποψη ειναι και τα Εχαε μαζι με το τσιμεντο θα ειναι οι επομενες προσθηκες

michele είπε...

Αυτο πιστευω και γω Αλεξ,επομενως το πανω σεναριο συνεχιζεται..αντιβαρο ηταν.Δυστυχως η ευτυχως ,ο πραγματικος δεικτης του ΧΑΑ με δεδομενη την ΕΕΕΚ σ αυτα τα επιπεδα ειναι ΠΟΛΥ ΨΗΛΟΤΕΡΑ απο τις 896 μον.Δεν μας χαλαει ,αλλα να εχουμε να λεμε

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

τρελο μετοχη δεν μου αρεσει και ειναι και πανακριβη

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

τα εχαε εχουν και μια στηριξη μπετον στην περιοχη των 4 ευρο

michele είπε...

...και γεμιζουν τα ταμεια ,με τις αυξησεις τωρα ,ο ρε μανα μου χαχα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

πρωτη σταση 4,70 και μεταααα!!!!

michele είπε...

Κανα χαρτι να πιασεις κανα 50% ευκολο θα παρεις?? ειναι αρκετα που "τοχουν"

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Kαλησπέρα Μικ Αλεξ από την βροχερή Εύβοια.

Πες μας βρε Αλεξ το νούμερο και μην ντρέπεσαι.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

αφου δε λες!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

θα στειλει στα γνωστα meil
βασιλικη με διαγραμμα και σχολιο

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Πες και συ Μικ χαρτάκι για 50% για το γουρουνάκι της πρωτοχρονιάς.

michele είπε...

Σεντρ λεμε χεχε,καλησπερα Βαλια! ιδιο καιρο εχουμε,τζακακι παιζει,δενει με το Χριστουγεννιατικο κλιμα.Το βιντεακι ειναι λιγο ασχετο που εβαλα,αλλα ηταν πολυ ωραιο και θα..το ξεχναγα

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Θα Περιμένουμε Άλεξ.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Εύκολα λεφτάκια δίνει αυτό τον καιρό το σεντράκι.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

τεχνικα δειχνει πτωμα..

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Και άλλοι δείχνουν πτώματα αλλά έχουν και κάτι ωραίες αναλαμπές...

michele είπε...

Ποτε περιμενεις να δειξει,πανω απο 0,40?? Ναι Βαλια μου,αλλα θελει καλα νευρα .Αλλα τα καλα κερδη "πληρωνονται" και με αυτο το τιμημα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

οκ αυτα δεν ειναι για μενα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

μετκα και πετρελαια και αγιος ο θεος αργα αλλα σιγουρα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

παντως τα 0,40 χλωμα τα βλεπω

michele είπε...

Σαν την μεγαλη μας φιλη..μεγαλη και σιγουρη! χαχα.Ενταξει καλα ειναι αυτα,συμφωνω.Για κερδη μιλαμε..ενα μερος μικροτερο μπορει να μπαινει και σ αυτα.Αλλοιως υπαρχουν και τα νορβηγικα ομολογα .

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

Αλλοιως υπαρχουν και τα νορβηγικα ομολογα .
καλο χεχε

michele είπε...

Χαχα..καλη αποδοση και..πετρελαια απο πισω

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα από την όμορφη Κο...λοπετεινίτσα!
Μαζευτήκαμε όλοι επιτέλους.
Ευχαριστώ George για το εορταστικό μήνυμα, καλά Χριστούγεννα.
Έστειλα και εγώ ένα ανάλογο αλλά μου έδειξε ότι δεν πήγε σε 8 από τους 23 παραλήπτες.
Το ξαναστέλνω και βλέπουμε. Δεν έχω το μέιλ του Βαγγέλη εδώ οπότε ας κάνει τον κόπο να το προωθήσει κάποιος που το έχει.
Τα λέμε.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αλέξανδρε περιμένω το νούμερο για την ΕΤΕ για να πάθω εγκεφαλικό χαχα
Σιγουρα δεν θα είναι προς τα πάνω βέβαια

profit είπε...

Γεια σου Πανο.
ωχ μην λες για πιο κατω την ετε με πληγωνεις

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου profit!
Όταν λέει ότι βλέπει κάτι ο Αλέξανδρος είναι πάντα προς τα κάτω χαχα

michele είπε...

Σ αυτη την περιπτωση,ετσι οπως εκφραστηκε παντως, για πανω το λεει Πανο

ΠΑΝΟΣ είπε...

Λες Μικέλε? Δεν το πιστεύω χαχα
Πάντως τώρα το ξανακοίταξα και πρέπει να έχεις δίκιο, να μην χαθούν το 1,25-1,30 λέει αλλά μετά αυτό το ωχχχ δεν μου άρεσε καθόλου!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

για πολυυυυυυυυ πανω

profit είπε...

Μιχαλη 2,5 θα παει η .......τανα?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εντάξει Αλέξανδρε αλλά κανόνισε να γίνει πριν το καλοκαίρι γιατί μέχρι τότε θα τα έχουμε φτύσει χαχα
Τα λέμε αργότερα γιατί κάποια στιγμή πρέπει να φάμε κάτι και η ώρα ήρθε.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

βρε σεις αν εβλεπα ετε στα 0,50 σιγα το νεο εδω μιλαω για αλλα κολπα.
Δειτε καλα το γραφημα και μετα...γυριστε το αναποδα για να δειτε καλυτερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είπε...

τι 2,5 χεχε
Αντε καλο απογευμα βγαινω εξω

profit είπε...

Στειλτω Αλεξ

michele είπε...

Χαχα..3,10-4,40-5.40 κλπ..δεν βγαινουν τα νουμερα ομως.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ η ΔΕΗ θα ειναι στα 30

Unknown είπε...

Καλησπερα στην παρεα..Ανυσιχους παλλη σας βλεπω παρα την εωρταστικη ραστονη των ημερων..πανο αν ζητας το e mail paradisespetses@hotmail.com facebook book paradise beach bar spetses να κανω και γω την μικρη μου διαφημιση...Αν θε τους ευαγγελου γυρω στα 6 ευρω +... Οσο για τα καινουργια χαρτια συμφονω απολυτως με την frigo ,,και εχαε με τα μπουνια και αυτη,,εκη στα πετρελαια προτιμω Δεη..

Unknown είπε...

Εχουμε μπροστα μας καλως εχοντων των πραγματων ενα 50 της εκατο στα χαρτια,και την ετε στα 2 ευρω,,Ετσι αισιοδοξα για καλλες γιορτες...Και παντα με φιλτρο 3 ημερων ,,α ρε βεγαλε φασο ζωγραφιζης

ο dwk είπε...

…καλησπερούδια!
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=16494&subid=2&pubid=129249001

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπερα Βαγγέλη και Θοδωρή.
Βαγγέλη ευχαριστώ, το έστειλα.
Προηγουμένως διαπίστωσα ότι πηγαίνει σε όλους εκτός από όσους έχουν gmail που μου λέει ότι δεν μπορεί να το στείλει.
Αυτοί ατύχησαν.
Θα προσπαθήσω αργότερα πάλι.

fasokinigos είπε...

Kαλησπερα Πανο , dwk και βαγγελη. Πανο εγω το ελαβα 2 φορες αλλα δεν μπορω να το ανοιξω.....τοσο καλος εχω γινει χαχαχα

fasokinigos είπε...

Dwk....τι γκολαρα ηταν αυτη??......Κατι τετοια μας βαζει ο Σαμαρας (φορολογια) και λεμε και ευχαριστω χαχαχα

michele είπε...

Και εγω το ελαβα δυο φορες ,το εψαξε και το avast για κακοβουλο λογισμικο

fasokinigos είπε...

Καλησπερα Μικελε!.

michele είπε...

Φασο δεν..χαλαρωνεις?? 5 μερες χωρις ΧΑΑ χαχα

fasokinigos είπε...

Μικελε χαλαρωσα το μεσημερακι 2 ωριτσες....ποσο ακομα??.....ειχα τιγκαρει το τσακι.... βροχα εξω και εριξα εναν υπνακο στον καναπε..... μουρλια χαχαχα

michele είπε...

Χαχα ακριβως αυτο κανω κι εγω με τζακι -μουσικη-φαγητο απο τη 1 που ξυπνησα..

fasokinigos είπε...

Τι σημαινει απο της 1 που ξυπνησα??....Το μεσημερι εννοεις??.....βρε πρωωωτος χαχαχα

fasokinigos είπε...

Βρε Πανο - dwk που πηγατε...παλι φυγατε??....Οριστε βρε Μικελε...φταιω τωρα εγω αμα ξαναμπω στο προγραμμα για προπονηση για να μου περαση η ωρα??...χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλώς τον Παναγιώτη, τι νόμισες από τη 1 το ξημέρωμα? χαχα
Ανοίγει με WinRAR και είναι αρχείο συμπίεσμένο (ZIP)
Αν δεν το έχεις δεν το βλέπεις χαχα
Μπορείς να γράψεις WinRAR και να το κατεβάσεις

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τουμπάρισα την οθόνη που είπε ο Αλέξανδρος αλλά δεν έπεσε τίποτα χαχα

fasokinigos είπε...

Πανο...νασαι σιγουρος οτι το καταλαβα....χαχαχα..Αυτα ειναι για προχωρημενους σε pc.....Εγω (γρι) που λενε χαχα

michele είπε...

Φασο μου ειχα εδω τα ανηψια ( το ελεγα το πρωι)και πηγε ..5 ,η ωρα που θα ξυπνουσες εσυ..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν είναι δύσκολο βρε φίλε
Γράψε WinRAR στον γκονζίλα και μετά κάνεις download

fasokinigos είπε...

Πανο Οκ...τωρα το καταλαβα...θα το ανοιξω μετα....Μικελε το ξερω οτι καθε βραδυ πεφτεις αργα για υπνο....γιαυτο και σε πειραζω χαχα

fasokinigos είπε...

Παιδια καλη συνεχεια.... η γυναικα φωναζει...(Πανο εχεις χαιρετισμους απο τη γυναικα.....δωσε και στην κυρια σου ..)....Παω να ετοιμασθω και εγω για την βραδινη εξοδο.....Το ωραιο ειναι οτι εγω θα κανω 10 λεπτα και αυτη ακομα θα ετοιμαζετε ....Ρε ποσο σπαστικες ειναι χαχαχαχα........Αντε καλο ξημερωμα....Θα τα πουμε το πρωι.

michele είπε...

Φαντασου που ειχα και τ ανηψια..και σημερα παλι τα ιδια,ξενυχτι..

Νίκη είπε...

Καλησπέρα σε όλους . Πάνο ωραία και παιχνιδιάρικη η κάρτα σου. Να είσαι καλά και του χρόνου.
http://www.youtube.com/watch?v=_5koRYLKUbk

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ευχαριστώ Παναγιώτη, επίσης.

Παιδιά αρκετά για απόψε, σας χαιρετώ και καλή ξεκούραση.
Αλλά πριν κλείσω θα σας πω κι εγώ ένα καλό χαρτί που θα δώσει πολλά κέρδη:

Χαρτί ΥΓΕΙΑΣ!!!

Καλό ξημέρωμα!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κι εσύ Νίκη μου, πάντα με υγεία.

profit είπε...

πολύ καλό το BELLA CIAO Νίκη..

giannhs kon είπε...

Να πω κ εγώ μια Καλησπέρα πριν ξανά πάρω τους δρόμους χαχαχ

ΑΛΕΞΞΞΞΞ μ αρέσει όταν τραβάς γραμμές προς τα χιόνια φίλε χαχα είναι η αδυναμία μου

Νίκη είπε...

Να είσαι καλά profit . Καλή νύχτα και καλό ξημέρωμα να έχουμε

Unknown είπε...

Πανο ευχαριστω για την καρτα σου,διγμα της ευαισθισια σου για τους ανθρωπους αυτες της αγιες ημερες..Νικη μου αρχισε η ψιλοεπανασταση και δεν το πιρα ειδιση... Ο παπας μαλον το avanti popolo bantiera rossa ειχε στο μυαλο του....Αντε να ανοιξει το ριμαδι το χαα γιατι σως βλεπω να επαναστατητε